Incorrect. Het smeren van hetzelfde aantal broden op dezelfde manier zal evenveel tijd in beslag nemenquote:Op dinsdag 9 september 2014 21:04 schreef nosmo_king het volgende:
de avond van te voren, gewoon in een plastic zakkie in de koelkast.
scheelt veel tijd.
dat klopt, maar het neemt 's ochtends geen tijd in beslag...wijsneusjequote:Op dinsdag 9 september 2014 21:05 schreef RedFever007 het volgende:
[..]
Incorrect. Het smeren van hetzelfde aantal broden op dezelfde manier zal evenveel tijd in beslag nemen
Maar 's avonds weer welquote:Op dinsdag 9 september 2014 21:06 schreef nosmo_king het volgende:
[..]
dat klopt, maar het neemt 's ochtends geen tijd in beslag...wijsneusje
quote:Op dinsdag 9 september 2014 21:16 schreef OOST het volgende:
Hoezo van tevoren smeren??ik neem mn brood en beleg e.d. gewoon mee als ik ergens werk. Hoe moeilijk kan het zijn.
Invriezen doe ik niet meer (naja, alleen als backup). Vers is veel lekkerder. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik niet elke dag meer werk en dus makkelijk een vers brood kan kopen doordeweeks.quote:Op dinsdag 9 september 2014 21:18 schreef marc0871 het volgende:
's avonds brood uit de vriezer.
's ochtends in de trommel, met een mes.
Ik heb weinig keus, ik rijd om 0615 weg.quote:Op dinsdag 9 september 2014 21:48 schreef Quantic het volgende:
Ik rij elke dag op werk langs de bakker en haal mijn beleg bij de slager, brood beleggen doe ik dan ook pas op werk. Snap niet dat mensen het lekker vinden als je het al een dag eerder smeert.
Je hebt zeker geen kattenquote:Op dinsdag 9 september 2014 22:22 schreef Postbus100 het volgende:
Jullie bewaren het brood in de koelkast? Ik laat het gewoon op het aanrecht staan..
Brood wordt ook juist sneller oud in de koelkast.quote:Op dinsdag 9 september 2014 21:51 schreef Adames het volgende:
bij voorkeur niet, brood uit de koelkast is al vrij kut en je hebt zo'n beperkte keuze in beleg.
Ik sta gewoon wat eerder op om brood te smeren. Vaak merk ik dat met name wit brood zoals dat Casino als je dat de avond van te voren insmeert met boter,dit klef en soppig wordt. Ik houd er niet zo van als mijn brood doordrenkt is van de boter. Dus sta ik gewoon op de dag iets eerder op om e.e.a. te bereiden.quote:Op dinsdag 9 september 2014 21:00 schreef rapensteel het volgende:
Hoe doen jullie dat als jullie moeten werken? Smeren jullie dan je brood op dezelfde dag als je moet werken of doen jullie dat 1 avond van te voren? En hoe en waar bewaar je het? In de koelkast? Ik folie? Ik ben daar best benieuwd naar, want zal het brood dan nog hetzelfde smaken als je het een avond van te voren klaar maakt? lijkt mij dan erg handig voor als je sochtends als je snel moet en ook nog een vroeg, om zo tijd te besparen
Iedere minuut die ik langer in mijn bed kan liggen is mooi meegenomen.quote:Op dinsdag 9 september 2014 21:03 schreef RedFever007 het volgende:
Goh want oh mijn hemel wat een tijd kost het smeren van een paar bammetjes toch![]()
Gewoon s'ochtends smeren dus
Wat hij zegt.quote:Op dinsdag 9 september 2014 21:48 schreef TheStranger1158 het volgende:
Heel veel smeren en invriezen
Ligt eraan wat voor beleg. Kaas kun je vrij lang goed houden. Vleesbeleg zoals ham vries ik zelf niet in. Heb dat 1x gedaan en na ontdooien was het helemaal nat.quote:Op zaterdag 27 september 2014 19:30 schreef Resistor het volgende:
[..]
Wat hij zegt.
Gewoon voor de hele week op zaterdag smeren. Het beleg (ham, kaas en worst) gaat er denk ik niet beter op worden als ik er iedere dag een paar plakjes van pak en het de rest van de week in de koelkast laat liggen.
Jij werkt dus op een vaste plek?quote:Op zaterdag 27 september 2014 20:06 schreef hottentot het volgende:
Ik neem 2 tot 3 maal per week een halfje mee naar het werk, op het werk staat in mijn kast altijd een rij potjes met beleg om uit te kiezen (Bebogeen, jam, pindakaas) En soms neem ik ook beleg van huis mee, als er rollade over is bijvoorbeeld.
Zo goed als, soms zit ik op een andere locatie, maar daar haal ik dan voor 1,- twee bapoa's uit de koeling. Af en toe moet ik iets bij een nieuwe klant uitzoeken, maar daar zit ook een hoop praatwerk bij en meestal regelt de klant dan een maaltijd in hun kantine.quote:
Klinkt goed!quote:Op zaterdag 27 september 2014 20:13 schreef hottentot het volgende:
[..]
Zo goed als, soms zit ik op een andere locatie, maar daar haal ik dan voor 1,- twee bapoa's uit de koeling. Af en toe moet ik iets bij een nieuwe klant uitzoeken, maar daar zit ook een hoop praatwerk bij en meestal regelt de klant dan een maaltijd in hun kantine.
Als ik mezelf wil verwennen dan neem ik een zakje met gemarineerde kippenreepjes mee, broodjes in de oven, kip in de pan, beetje BBQ saus erbij en smullen maar, of we bakken pannenkoeken in een melige bui. (beschikking over fornuis, oven, koeling en vriezer, BBQ), en daarnaast is er nog een kantine met redelijk goed aanbod.
Ik mag af en toe net als de meesten graag klagen over mijn werk, maar qua eten is het hier voortreffelijk.
Is het ook. Laatste keer thuis brood smeren voor op het werk is zeker vijf jaar geleden.quote:
Ik zit bijna altijd buiten de deur.quote:Op zaterdag 27 september 2014 20:17 schreef hottentot het volgende:
[..]
Is het ook. Laatste keer thuis brood smeren voor op het werk is zeker vijf jaar geleden.
Binnenkort een hoop mensen weer blij maken, even langs de Makro en dan thuis 20 of 30 Kg spareribs in de marineer leggen voor tijdens de vrijdagmiddag op de BBQ.
Wij hadden een leuk terrasje gecreëerd, maar toen was de werkgever aardig en die heeft er spontaan een dak tegen de regen op laten zetten. Weg zonquote:Op zaterdag 27 september 2014 20:19 schreef agter het volgende:
[..]
Ik zit bijna altijd buiten de deur.
Bij sommige klanten lunch je in een restaurant, en bij sommigen helemaal niets. Is zo wisselend.
En werkelijk zo'n beetje elke boterham, inclusief een broodje gezond is binnen 2 minuten te maken. Behalve als je eerst vlees gaat bakken o.i.d. ja. Maar dan ben je al helemaal gek als je het op brood doet en in de koelkast bewaart.quote:Op zondag 28 september 2014 00:00 schreef RobinOok het volgende:
Ik klaag elke dag over die kutkantine bij ons op het werk, maar als ik jullie allemaal lees mag ik in mijn handjes knijpen. Moet er niet aan denken om eten/brood mee te moeten nemen. Brrrrr.
Ik sla in de kantine al de belegde broodjes over, omdat die 's morgens gesmeerd zijn en "de hele ochtend" daar in de koeling liggen. Niet te vreten vind ik dat. Soms, als ik het beleg wel leuk/origineel vind, dan koop ik het met een vers broodje erbij. Dan gooi ik het beboterde, gekoelde en dus taaie broodje weg, maar ja, dat is ook weer zoiets, want eigenlijk ben ik tegen verspilling. Maar ik ben nog meer tegen van tevoren gesmeerde en in de koelkast bewaarde broodjes! Het zou verboden moeten worden!!!!!!!!
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |