quote:Op dinsdag 5 augustus 2014 17:12 schreef minilot het volgende:
Vanavond salade met forel, bietjes en waterkers. Erna pasta met prosciutto en sinaasappel en als toetje met chocolade/cointreau-ganache gevulde sinaasappelpartjes.
Had zojuist een flink bord, met toevoeging van paddenstoelenmix en knoflookquote:
Haha. Maakt mij niet uit hoor, maar leek mij dat de verleiding erg groot is je elke keer vol te stouwen omdat all you can eatquote:Op dinsdag 5 augustus 2014 10:25 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Guilty plessure, vind het gewoon erg lekker en je kan zo gezond eten (of ongezomd) wat je wil.
Goed voor de economie ook en de aziatische smaken vindt ik gewoon het allerlekkerst
Kan mij niet zoveel schelen of het culinair is of niet.
hoe is 'tapas' een ingrediënt? Of lees ik het verkeerd?quote:Op dinsdag 5 augustus 2014 21:07 schreef drakin het volgende:
En Spaghetti met gehakt en spinazie, maar zonder tomatensaus, dan maar iets geďmproviseerd met o.a. tapas, pesto, ajvar, bruschetta en een klein scheutje ketchup (was de tomatensaus vergeten)
O sorry, tapas moet tapenade zijn. kaastapenade om helemaal precies te zijn.quote:Op dinsdag 5 augustus 2014 22:37 schreef Prego het volgende:
[..]
hoe is 'tapas' een ingrediënt? Of lees ik het verkeerd?
OT: restjes: rucola met olijfolie en basilicum, brood met eendenpaté en gegrilde salakis.
Nu een Kwak
hmm lekka, moet ik ook weer es doen...quote:
Ja hoor, kokosrasp verkopen ze gewoon bij de supermarkt. Het ligt meestal bij de bakproducten.quote:Op woensdag 6 augustus 2014 13:33 schreef VeerEli het volgende:
Gebakken courgette, aardappelgratin en een Beemster kaasschnitzel, vanavond
Ik wil binnenkort kokospannenkoekjes maken voor lunch, maar in het recept staat kokosrasp. Weten jullie of je zo'n zak met kokosrasp gewoon bij de normale supermarkten kunt halen?
En havermeel? Moet je perse zelf havermout fijnmalen of kan je ook dat gewoon al fijngemalen kopen?
Top, ga ik even scoren dan deze week. Dank je!quote:Op woensdag 6 augustus 2014 13:42 schreef Muck het volgende:
[..]
Ja hoor, kokosrasp verkopen ze gewoon bij de supermarkt. Het ligt meestal bij de bakproducten.
In NL verkrijgbaar?quote:
Ik heb deze uit Kleve meegenomen, is erg lekker.quote:Op woensdag 6 augustus 2014 22:04 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
In NL verkrijgbaar?
Ik wil graag meer pom bar smaken hier. Cheese bestaat ook in t buitenland.
Nu toevallig ook aan de pom bar.
Jammer dat ik hier alleen naturel zie. Vind ze te lekker! Heb 2 kleine zakjes op. Als ik grote zakken haal gaat dat nml ook op.quote:Op woensdag 6 augustus 2014 22:06 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Ik heb deze uit Kleve meegenomen, is erg lekker.
Lekker met een uitje er door heenquote:Op donderdag 7 augustus 2014 15:07 schreef N.I.M.B.Y. het volgende:
Koude rode bieten uit pot![]()
Snel makkelijk en gezond kost ook erg weinig
quote:Op donderdag 7 augustus 2014 15:08 schreef Questular het volgende:
[..]
Lekker met een uitje er door heen
Hoop bullshit voor een soort kapsalon met rijst ipv frietquote:Op donderdag 7 augustus 2014 16:38 schreef minilot het volgende:
Ik maak dit vanavond:
http://www.ladyandpups.com/2014/04/19/the-new-york-halal-drunk-food-eng/
Nah, is helemaal niet veel werk. Meeste ingredienten in de lijst zijn gewoon de specerijen die in de marinade gaan. Verder is het in een mum van tijd klaar.quote:Op donderdag 7 augustus 2014 17:40 schreef Gripper het volgende:
[..]
Hoop bullshit voor een soort kapsalon met rijst ipv friet
Maar als t maar lekker is!
recept graagquote:Op donderdag 7 augustus 2014 18:29 schreef Zo-is-dat het volgende:
Een grote courgette kruiden plaat taart vanavond, uit de delicious. Wegens succes herhaald!
seht gut aus!quote:Op donderdag 7 augustus 2014 16:38 schreef minilot het volgende:
Ik maak dit vanavond:
http://www.ladyandpups.com/2014/04/19/the-new-york-halal-drunk-food-eng/
Thanks!quote:Op donderdag 7 augustus 2014 21:12 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Hier staat ie: http://carolinebrouwer.bl(...)e-en-serranoham.html
quote:Op vrijdag 8 augustus 2014 12:35 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanavond zuurkoolstamppot met rookworst.
Opgeslagen! Mijn dochter is dol op courgette maar ik kom normaliter niet verder dan courgette grillenquote:Op donderdag 7 augustus 2014 21:12 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Hier staat ie: http://carolinebrouwer.bl(...)e-en-serranoham.html
Die soepen op jouw foto's zien er altijd verdomd goed uit!quote:
waarom? Niks in huis? Kun je niet meer naar de super of wat bestellen?quote:Op vrijdag 8 augustus 2014 19:14 schreef Skat_ het volgende:
Heel ongezond, maar mijn avondeten vandaag is chips...
Nee, ik heb geen zin om te koken. Ik ga morgen wel uitgebreid eten, om het goed te maken.quote:Op vrijdag 8 augustus 2014 19:30 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
waarom? Niks in huis? Kun je niet meer naar de super of wat bestellen?
Ja specs.quote:
In zwarte bonensaus, echt je weet niet wat je meemaakt en dan lekker dopen met goed broodquote:Op donderdag 7 augustus 2014 19:25 schreef borisz het volgende:
Mossels! In de witte wijn dit keer. Volgende keer weer eens in het bier.
Ik hoor wel wanneer ik aan kan schuivenquote:Op vrijdag 8 augustus 2014 22:05 schreef Bluezz het volgende:
[..]
In zwarte bonensaus, echt je weet niet wat je meemaakt en dan lekker dopen met goed brood
omg lot.... we hebben al jaren een e-nor-me druivenstruik achter het huis, die ik ook vaak zat gesnoeid heb, maar het is nooit bij me opgekomen dat ik de bladeren kan gebruikenquote:Op zaterdag 9 augustus 2014 11:35 schreef minilot het volgende:
Ik heb vanmorgen wijnbladeren geplukt uit de tuin van het broertje van mijn lief, dar daar heb ik inmiddels dolmades van gemaakt.Was naar dit recept:
http://www.mydarlinglemonthyme.com/2011/11/vegetarian-dolmades-recipe.html
(alleen heb ik heel jonge, malse balderen geplukt, dum mijn dolmades zijn maar de helft zo groot.)
Eet ik vanavond op, met erbij gefrituurde feta en een spinaziesalade met druiven.
quote:Op zaterdag 9 augustus 2014 11:40 schreef Muck het volgende:
[..]
omg lot.... we hebben al jaren een e-nor-me druivenstruik achter het huis, die ik ook vaak zat gesnoeid heb, maar het is nooit bij me opgekomen dat ik de bladeren kan gebruiken![]()
Ik ga zo eens jonge blaadjes plukken
Leuk, waar ga je heen?quote:Op zaterdag 9 augustus 2014 11:55 schreef FutureFairytale het volgende:
Kwark.
Verder vandaag festivalvoedsel, geen idee wat ze hebben
Erbij:quote:Op zaterdag 9 augustus 2014 11:35 schreef minilot het volgende:
Ik heb vanmorgen wijnbladeren geplukt uit de tuin van het broertje van mijn lief, daar heb ik inmiddels dolmades van gemaakt.Was naar dit recept:
http://www.mydarlinglemonthyme.com/2011/11/vegetarian-dolmades-recipe.html
(alleen heb ik heel jonge, malse balderen geplukt, dum mijn dolmades zijn maar de helft zo groot.)
Eet ik vanavond op, met erbij gefrituurde feta en een spinaziesalade met druiven.
OK THAT'S IT!!! IK TREK BIJ JOU IN EN JIJ GAAT ELKE DAG VOOR MIJ KOKEN, OF JE WIL OF NIET!quote:Op zaterdag 9 augustus 2014 11:35 schreef minilot het volgende:
Ik heb vanmorgen wijnbladeren geplukt uit de tuin van het broertje van mijn lief, daar heb ik inmiddels dolmades van gemaakt.Was naar dit recept:
http://www.mydarlinglemonthyme.com/2011/11/vegetarian-dolmades-recipe.html
(alleen heb ik heel jonge, malse balderen geplukt, dum mijn dolmades zijn maar de helft zo groot.)
Eet ik vanavond op, met erbij gefrituurde feta en een spinaziesalade met druiven.
quote:Op zaterdag 9 augustus 2014 14:02 schreef Molo het volgende:
[..]
OK THAT'S IT!!! IK TREK BIJ JOU IN EN JIJ GAAT ELKE DAG VOOR MIJ KOKEN, OF JE WIL OF NIET!
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |