Online besteld bij Fonq. Het merk is Barbecook.quote:Op zaterdag 13 september 2014 22:52 schreef mark_dabomb het volgende:
Waar heb je die smoker vandaan?
Of citroentrekker! Toen waren we 4 namen verder voor zo'n simpel dingetje..quote:Op dinsdag 15 juli 2014 16:29 schreef Doedezemaar het volgende:
[..]
Ik heb de mijne onder de naam sambaltrekker gekocht.
Poleerdoeken halen bij de sligro /ispc. Moet je inderdaad naar zoeken.quote:Op zondag 14 september 2014 12:21 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Goede theedoeken zijn zeldzaam.
Ik heb een paar jaar geleden deze gekochtquote:Op zondag 14 september 2014 13:24 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Poleerdoeken halen bij de sligro /ispc. Moet je inderdaad naar zoeken.
Die dingen worden "pompdoek" genoemd in Nederland. Genoeg o.a. online te vinden.quote:Op zondag 14 september 2014 14:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik heb een paar jaar geleden deze gekocht
[ afbeelding ]
Grubentücher worden ze genoemd uit het textielmuseum in Bocholt. Zijn dik en zwaar en je moet ze eerst 10 keer wassen voor ze perfect zijn maar gaan dan decennialang mee.
Kosten 4,50 per stuk. Nooit betere gevonden. Waren oorspronkelijk in gebruik als handdoek bij de kompels.
Ha, daar heb ik er ook een paar van. Maargoed, inderdaad je moet het soort hebben dat eerst een paar keer gewassen wordt, zonder verzachter.quote:Op zondag 14 september 2014 14:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik heb een paar jaar geleden deze gekocht
[ afbeelding ]
Grubentücher worden ze genoemd uit het textielmuseum in Bocholt. Zijn dik en zwaar en je moet ze eerst 10 keer wassen voor ze perfect zijn maar gaan dan decennialang mee.
Kosten 4,50 per stuk. Nooit betere gevonden. Waren oorspronkelijk in gebruik als handdoek bij de kompels.
quote:Op zaterdag 11 oktober 2014 16:54 schreef Sylvana het volgende:
Volgende koop wordt een vleesthermometer die je buiten de oven kunt leggen en die je kunt instellen op tijd/temperatuur
Blauwtand: http://idevicesinc.com/igrill/quote:Op zaterdag 11 oktober 2014 17:10 schreef computergirl het volgende:
[..]Met een wifi verbinding in de lamsbout of zo
Whaha dat zou helemaal ideaal zijnquote:Op zaterdag 11 oktober 2014 17:10 schreef computergirl het volgende:
[..]Met een wifi verbinding in de lamsbout of zo
Ja zo'n 1 wil ik ookquote:Op zaterdag 11 oktober 2014 18:33 schreef Sorella het volgende:
Als je toch geld uit wil geven voor een digitale kern thermometer neem er dan 1 waarvan je de kern themp. in kan stellen met een alarm die afgaat als de temp bereikt is.
Hartstikke makkelijkoja het koordje wordt heet.
Ik ook maar het trekt zo moeilijk de naald uit het vlees met een ovenwant dus de eerste keer zonder en dat voel je wel.quote:Op zaterdag 11 oktober 2014 18:35 schreef Sylvana het volgende:
[..]
Ja zo'n 1 wil ik ook
En wel oppassen met het koordje dan, al heb ik toch altijd ovenwanten aan als ik iets in de oven zet of eruit haal
Dat kan onbeperktquote:Op woensdag 10 september 2014 00:20 schreef Sjeen het volgende:
Nee, dat is kefir.
Hierbij zoek je een lekkere yoghurt in de winkel. Ik gebruik Pur Natur van de Appie als starter en daarna steeds de zelfgemaakte yoghurt. Dat kan een keer of tien, geloof ik.
Je schijnt ook met probiotica of gedroogde yoghurtculturen te kunnen werken.
Om af te drogen gebruik ik van die roze Vileda doeken die bedoeld zijn voor glazen.quote:Op zondag 14 september 2014 14:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik heb een paar jaar geleden deze gekocht
[ afbeelding ]
Grubentücher worden ze genoemd uit het textielmuseum in Bocholt. Zijn dik en zwaar en je moet ze eerst 10 keer wassen voor ze perfect zijn maar gaan dan decennialang mee.
Kosten 4,50 per stuk. Nooit betere gevonden. Waren oorspronkelijk in gebruik als handdoek bij de kompels.
Microvezel gebruik ik voor dat soort dingen, werkt geweldig om mijn RVS keuken streeploos te krijgenquote:Op dinsdag 28 oktober 2014 14:59 schreef Sorella het volgende:
Daar eens even naar kijken voor mijn inductie kookplaat om vlugger streeploos te krijgen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |