abonnement Unibet Coolblue
pi_140681033




Introductie tot bitcoin
Het is de state-of-the-art in geld. Het is een nieuwe vorm van elektronisch geld. Het is inmiddels de gouden standaard van digitale valuta.

Gebaseerd op een aantal oude technologieën, en een aantal zeer nieuwe technologieën ... Bitcoin is het resultaat van het combineren van ... cryptografische versleuteling van gegevens + het idee van een gelimiteerde grondstof, vergelijkbaar met goud en zilver (waar de hoeveelheid beperkt is), en dit gebruiken als geld + het idee van grote aantallen computers die zijn aangesloten op de het internet ... welke een sterke, veerkrachtige, onverwoestbaar netwerk vormen.

Het heet een cryptocurrency. Sinds de uitvinding van Bitcoin ... zal geld nooit meer hetzelfde zijn.

en
en een technische uitleg:

Hoe werkt bitcoin?
Bitcoin is een digitale grondstof of munteenheid, wat betekent dat de hoeveelheid gelimiteerd is, net als goud. Maar in tegenstelling tot goud zijn bitcoins zeer gemakkelijk uit te wisselen via het internet.

Bitcoin is een netwerk dat, als een notaris, alle bitcoin transacties tussen mensen registreert en gedecentraliseerd opslaat in het bitcoin netwerk. Ieders bitcoin rekening wordt opgeslagen op elke computer in bitcoin netwerk. Het is dus praktisch onmogelijk om het bitcoin netwerk uit te schakelen. Bittorrent, wat gedeeltelijk gebaseerd is op dezelfde principes, heeft aangetoond dat dit soort netwerken niet uit te schakelen zijn.

Zie een mooie infographic.

Bekijk ook deze presentatie ^O^.

De infographic 'hoe een Bitcoin transactie werkt'

De infographic 'Bitcoin is secured by the laws of the universe'.

Maar waar kan ik betalen met Bitcoins dan?
Bij steeds meer bedrijven en webshops kan dat. Een overzicht van bedrijven in Nederland is hier te vinden.

Games betalen met Bitcoin kan op Steam Bits

Coinmap is een wereldkaart met veel plaatsen waar je kan betalen met Bitcoins, handig als je op vakantie gaat.

Wat is de economische aansporing voor mensen om hun computer deel te laten nemen aan het bitcoin netwerk?
Door het registreren van bitcoin transacties in data blokken, verdienen computers bitcoins. Dit is nu 25 bitcoins per blok. Dit werkt als volgt. Elke transactie die plaats vindt op het netwerk wordt uitgezonden naar alle computers in het netwerk. Elke computer verzamelt deze transacties in een data blok en gaat vervolgens een proof-of-work algoritme uitrekenen voor dit blok.

Het proof-of-work algoritme is een soort vingerafdruk of check-sum van het blok en kost de computer processor tijd. De moeilijkheidsgraad van dit algoritme wordt, door het bitcoin netwerk, zo afgesteld dat het bitcoin netwerk gemiddeld één blok per 10 minuten genereert. Dat betekent dus dat de kans de een computer de proof-of-work voor een blok vindt binnen deze tijd gelijk is aan (de processor kracht van de computer)/(processor kracht van het totale netwerk).

Blokken worden op het bitcoin netwerk in een blok-keten opgeslagen. Elk blok bevat een vingerafdruk van het vorige blok zodat het duidelijk is wat de volgorde van de blokken is. Indien een computer het blok van het proof-of-work vingerafdruk weet te voorzien, dan mag deze computer 25 bitcoins claimen en zend deze computer het blok naar alle andere computers op het bitcoin netwerk. Alle computers zullen dit blok accepteren en aan hun blok-keten toevoegen.

Elke computer weet dat dit de beste strategie is, want anders moet er een ander blok gecreëerd worden met een proof-of-work vingerafdruk en dat kost extra processor tijd. Het is beter om te gaan werken aan een volgend blok.

Het proof-of-work algoritme vereist dat computers processor arbeid moeten verrichten om blokken te creëren. Door de moeilijkheidsgraad te regelen kan ervoor gezorgd worden dat de hoeveelheid blokken per uur gemiddeld constant is, zelfs als het aantal computers in het netwerk toeneemt of afneemt.

Hoe wordt de bitcoin inflatie onder controle gehouden?
Bovenstaand proces wordt bitcoin mijnen genoemd. De software hiervoor is open-source en kan gedownload worden van Bitcoin P2P Cryptocurrency | Bitcoin. Deze software kan tevens gebruikt worden om je bitcoin rekening te bekijken en om bitcoins te versturen.

Deze software is zo geconfigureerd dat elke 4 jaar de belonging per blok voor het genereren van een blok gehalveerd wordt. Nu is de beloning 50 bitcoins, na 4 jaar 25 bitcoins, na 8 jaar 12,5 bitcoins, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 21.000.000 bitcoins geproduceerd zullen worden.

Terwijl mensen investeren in bitcoin zal de prijs van bitcoin toenemen. Na verloop van tijd zal de aansporing voor computers om deel te nemen aan het bitcoin netwerk verplaatsen van de beloning per blok naar transactie vergoedingen. Computers kunnen transactie vergoedingen vragen voor het opnemen van een transactie in hun blok. Zo een vergoeding kan door de zender worden toegevoegd aan de transactie. Nu geld ook weer, dat de computer die de proof-of-work vind de vergoeding mag claimen.

Hoe start ik met bitcoin?
Ben je overtuigt van de bijzondere eigenschappen van bitcoin? Het is eenvoudig om met bitcoins te beginnen en een paar test bitcoins te verkrijgen. Ga naar de bitcoin website en download en installeer de bitcoin client.

Nadat je de bitcoin client hebt geïnstalleerd duurt het even voordat bitcoin alle blocks heeft opgehaald van het bitcoin netwerk.

Als de bitcoin client klaar is met het ophalen van alle blocks zullen je nieuwe bitcoins verschijnen in de bitcoin client. Voor de duidelijkheid, het is niet noodzakelijk om een bitcoin client te hebben draaien om bitcoins te ontvangen. De bitcoins worden door het netwerk aan een bitcoin adres toegekend. Alleen de persoon die de private sleutels heeft voor dit bitcoin adres zal ooit in staat zijn om deze bitcoins weer uit te geven. De private sleutels zijn opgeslagen in het wallet.dat bestand.

Een andere manier is een online wallet. Momenteel staat Blockchain.info goed bekend, maar vraag het even na in het topic voor recente informatie. Voordeel van een online wallet is dat je niet hoeft te wachten op het ophalen van de blockchain (kan een paar dagen duren op een oude laptop). Nadeel is dat het (veel) minder veilig is. Alleen voor kleine bedragen dus.

Bitcoins kopen en verkopen.
Op sites als Bitonic.nl en Happycoins.nl kun je met iDeal Bitcoin kopen. Kijk even goed uit want goedkoop is het niet. Gebruik ze als je een klein bedrag wil uitgeven om mee te doen.

Goedkoper zijn de online exchanges. Bitstamp, Bitfinex, BTC-e en Kraken zijn voorbeelden. Vraag het even na om de meest recente informatie te hebben.

Één van de concrete zaken die je kan doen met bitcoins is anoniem doneren. Andere zaken die gemakkelijk gemaakt worden door bitcoin is het maken van kleine betalingen. Dit principe wordt op dit moment al gebruikt om software ontwikkeling voor bitcoin te stimuleren op het bitcoin forum.

Bitcoin in meer detail
Wil je de werking van bitcoin in meer detail begrijpen, ga dan naar de bitcoin wiki. Ten slotte, voor nieuws over bitcoin zie: http://reddit.com/r/bitcoin
Als aller allerlaatste: http://www.thebitcoinchannel.com/

Voor meer uitleg over Bitcoin, zie het volgende artikel: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/bitcoin_kan_je_niet_stelen_en_dat_is_onbetaalbaar

Koersverloop:

Logaritmisch:


Lineair:


3-maanden:


Bitcoinkoersen volgen:
Je kunt de koersen volgen o.a. op bitcoinwisdom. µ heeft een uitleg gemaakt hoe dat werkt:


Er zijn ook Bitcoin spin-offs, elk met hun eigen unieke kwaliteiten. Een lijst wordt bijgehouden hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0

Poll: Hoeveel bitcoins bezit je?
geen
0 - 0,5
0,5 - 1
1 - 2
2 - 5
5 - 10
10 - 20
20 - 50
50 - 100
100+
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

(heb je altcoins, dan omrekenen naar BTC svp :P )

Attentie:
- De (computertechnische) praktijk van bitcoin mining wordt niet hier maar in deze reeks besproken.
- De waan van de dag wat betreft het handelen in altcoins wordt hier besproken.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 19-09-2017 22:30:08 ]
pi_140681049
Na wat slechte tijden met niet nader te noemen omvallende exchanges en wekelijkse China-bans lijken er nu toch echt weer goede tijden aangebroken voor de bitcoin! Bedrijven omarmen bitcoin steeds vaker (Overstock, Dish, Mollie) en zelfs Apple lijkt een wat vriendelijker koers te gaan varen. Kortom, hier weer verder met interessante nieuwtjes en discussies over bitcoin!

BTW Cryptocurrencies handel en slowchat topic is verderop te vinden: BIT / [BIT SC] Cryptocurrencies #359 - Waar we dalen en falen.
pi_140681297
Het echte bitcointopic :o *G*.
జ్ఞ‌ా
pi_140681674
quote:
10s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 20:38 schreef µ het volgende:
Het echte bitcointopic :o *G*.
Terug van weggeweest! :o *O*

quote:
14s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 21:49 schreef Arcee het volgende:
[ afbeelding ]

Actuele koers in plaatje aangepast aan Bitstamp.
Hij doet het niet meer... :@

Misschien wel weer eens leuk:

Poll: Hoeveel bitcoins bezit je?
geen
0 - 0,5
0,5 - 1
1 - 2
2 - 5
5 - 10
10 - 20
20 - 50
50 - 100
100+
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

(heb je altcoins, dan omrekenen naar BTC svp :P )

[ Bericht 35% gewijzigd door Tourniquet op 03-06-2014 21:03:40 ]
pi_140684322
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 20:46 schreef Tourniquet het volgende:
(heb je altcoins, dan omrekenen naar BTC svp )
Ja daar gaat dit topic dus niet over :+.
జ్ఞ‌ా
pi_140684348
Dikke spread op bitstamp nu, $3 ofzo.
జ్ఞ‌ా
pi_140684864
$5 spread, niet zo goed :+.
జ్ఞ‌ా
pi_140685636
Dit is best een goed idee om anderen kennis te laten maken met bitcoin:

http://www.fentonreport.c(...)no-other-system-come



[ Bericht 5% gewijzigd door Tourniquet op 03-06-2014 22:14:01 ]
pi_140685731
quote:
14s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 22:05 schreef Tourniquet het volgende:
Dit is best een goed idee om anderen kennis te laten maken met bitcoin:

http://www.fentonreport.c(...)no-other-system-come

[ afbeelding ]
Best een goed idee.
జ్ఞ‌ా
pi_140686263
Ik ben op een goed moment ingestapt lijkt het. Ruim 40% rendement. Niet dat ik er veel geld in heb gestopt maar toch.
pi_140687473
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 22:17 schreef alpeko het volgende:
Ik ben op een goed moment ingestapt lijkt het. Ruim 40% rendement. Niet dat ik er veel geld in heb gestopt maar toch.
Dan zit je voorlopig goed. _O_


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_140694219
Ook interessant:


Sowieso leuk om de (soms hilarische) analyses van mensen op TradingView te volgen: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/?sort=recent&time=day
pi_140753988
eBay CEO serious about Bitcoin
eBay CEO: PayPal Will Have to Integrate Digital Currencies

eBay CEO John Donahoe explains why he thinks the digital currency will play an important role in the future and weighs in on the power of Amazon.

_O_

[ Bericht 24% gewijzigd door Tourniquet op 05-06-2014 20:26:56 ]
pi_140757349
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 18:48 schreef Tourniquet het volgende:
eBay CEO serious about Bitcoin

eBay CEO John Donahoe explains why he thinks the digital currency will play an important role in the future and weighs in on the power of Amazon.

_O_
Whoa! _O_
జ్ఞ‌ా
pi_140790157
Iemand met 1000 BTC is de prijs de laatste 24 uur behoorlijk aan het drukken. Er stond op Bitstamp eerst een wall op $665, toen $660 en nu op $655.

[ Bericht 0% gewijzigd door Tourniquet op 06-06-2014 21:23:32 ($655 niet $650 :P) ]
pi_140790210
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 21:12 schreef Tourniquet het volgende:
Iemand met 1000 BTC is de prijs de laatste 24 uur behoorlijk aan het drukken. Er stond op Bitstamp eerst een wall op $665, toen $660 en nu op $650.
FBI! :o
జ్ఞ‌ా
pi_140790223
Duidelijke wall inderdaad :{.
జ్ఞ‌ా
pi_140911731
Bitfinex heeft inmiddels Bitstamp ingehaald qua volume.

Apart wel dat de koers daar op dit moment ruim $10 hoger staat dan op Bitstamp.
pi_140919400


Klopt nog steeds. :P
pi_140928403
జ్ఞ‌ా
  woensdag 11 juni 2014 @ 14:37:53 #21
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_140954431
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 juni 2014 20:44 schreef µ het volgende:
http://finance.yahoo.com/q?s=BTCUSD=X

Op Yahoo-finance :o.
En Google finance ook blijkbaar *O*

http://newsbtc.com/2014/0(...)wing-bitcoin-prices/
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  † In Memoriam † woensdag 11 juni 2014 @ 14:48:58 #22
230491 Zith
pls tip
pi_140954761
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juni 2014 14:37 schreef Maxbet het volgende:

[..]

En Google finance ook blijkbaar *O*

http://newsbtc.com/2014/0(...)wing-bitcoin-prices/
KAN IK ZE EINDELIJK TOEVOEGEN AAN MIJN PORTFOLIO HAHA
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_140954764
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juni 2014 14:37 schreef Maxbet het volgende:

[..]

En Google finance ook blijkbaar *O*

http://newsbtc.com/2014/0(...)wing-bitcoin-prices/
EPIC _O_.
జ్ఞ‌ా
pi_140956463
quote:
Whoa. Huge *G*. Maak je even een topic? *G*
జ్ఞ‌ా
pi_140956855
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juni 2014 15:43 schreef µ het volgende:

[..]

Whoa. Huge *G*. Maak je even een topic? *G*
BIT / Expedia accepteert Bitcoin voor hotelboekingen ;)
pi_141003396
Niet zo'n grote als Expedia, maar Treehouse (biedt online webdesign- en programmeercursussen) accepteert nu ook Bitcoin. :)
pi_141012919
FBI gaat een deel van de in beslag genomen bitcoins eind vd maand veilen:

Silk Road Bitcoin On The Move For Government Auction Of $18 Million Worth At End Of The Month
pi_141015166
Gaat het daarom zo hard omlaag momenteel?
pi_141016551
Heeft er ongetwijfeld mee te maken. Direct weer paniek in de tent. :')
SilkRoad Crash 2.0. :Y
pi_141145846
We zitten nu in AEX (i)
జ్ఞ‌ా
pi_141146409
Nog een grote keten die met Bitcoin aan het flirten is. Holiday Inn doet een pilot met een hotel in Brooklyn:

http://newsbtc.com/2014/0(...)coin-payments-pilot/

En in tegenstelling tot andere retailers houden zij wel een deel zelf: “The hotel plans on keeping some a percentage of Bitcoin sales in Bitcoin and convert to USD just to cover their expenses”
pi_141147057
quote:
0s.gif Op maandag 16 juni 2014 11:59 schreef Tourniquet het volgende:

En in tegenstelling tot andere retailers houden zij wel een deel zelf: “The hotel plans on keeping some a percentage of Bitcoin sales in Bitcoin and convert to USD just to cover their expenses”
_O_
జ్ఞ‌ా
pi_141150461
En na de eerdere berichten dat Apple de App Store-voorwaarden heeft aangepast zijn nu ook daadwerkelijk de eerste Bitcoin-apps weer in de App Store verschenen:

http://www.theverge.com/2(...)s-coin-pocket-on-ios

quote:
Apple has lifted the restriction on Bitcoin trading apps in its App Store. The first such virtual currency app to become available after the change of policy, Coin Pocket, appeared on the store yesterday. The app arrived shortly after Apple added a new rule to its store guidelines that allows virtual currency apps on one reasonable condition: that they comply with state and federal laws in all areas that they operate. Previously, Apple had removed apps that allowed users to trade in the virtual currency, restricting access to the wallet apps that act as the bank accounts of the Bitcoin world.

Until now, Apple's approach to virtual currencies has been quite conservative, taking what appeared to be a better-safe-than-sorry approach to allowing transactions of these niche (and often confusing) currencies. The US government has given some guidance on the matter though, and Bitcoin and other virtual currencies are generally unregulated for individual users, suggesting that allowing the apps on iPhones and iPads likely won't create any major legal concerns for Apple. By adding the requirement of legality for virtual currency trading apps, Apple has basically given itself all of the room that it needs to let apps such as Coin Pocket enter the store while keeping any potential bad seeds out.
pi_141162844
nvm
If not now, then when.
  Moderator dinsdag 17 juni 2014 @ 12:10:38 #37
42184 crew  DaMart
pi_141195117
quote:
Imago Bitcoin in geding door centralisatie

Gepubliceerd: 17 jun 2014 11:47 Laatste update: 17 jun 2014 11:47 Economie

Steeds meer computers die bitcoins produceren komen in handen van een enkele partij. Het Britse Ghash heeft inmiddels bijna de helft van de computers achter Bitcoin in handen. Het bedrijf achter Ghash, Cex.io, zegt echter geen meerderheid van de computers te willen hebben omdat het betaalsysteem anders zijn betrouwbaarheid verliest. Toch kwam het aandeel van Ghash deze week kortstondig boven de vijftig procent uit.

GHash is een zogeheten minging pool, voor meer dan de helft bestaande uit onafhankelijke personen die bitcoins 'delven' via hun computer. Door de computers via Ghash te bundelen moet dat sneller gaan: een enkele computer doet er jaren over om een paar bitcoins te produceren. Het delven van bitcoins gebeurt als miners de blockchain, waar alle transacties in worden opgeslagen, controleren en onderhouden. Ghash in de grootste mining pool die er bestaat.

Als Ghash echter meer dan de helft van de computerkracht in handen krijgt, kan dat er in theorie toe leiden dat de miners controle over de digitale geldstromen krijgen, bijvoorbeeld door het manipuleren van bitcointransacties door betalingen te blokkeren of bitcoins twee keer uit te geven. Ook zouden mensen uit het bitcoinnetwerk kunnen worden geweerd. Maar een te groot aandeel kan vooral het vertrouwen in de digitale munt ondermijnen. Toen Ghash deze week over de grens van vijftig procent ging, daalde de waarde van bitcoins met zes procent.

Cex.io liet maandag weten dat het niet de bedoeling heeft om 51 procent van de computerkracht in handen te krijgen, omdat het zelf belang heeft bij een betrouwbaar imago van bitcoins als betaalmiddel. Imagoschade zou 'schadelijk zijn voor de bitcoingemeenschap, waar wij deel van uitmaken', aldus het bedrijf, dat nu maatregelen neemt om te voorkomen dat die grens opnieuw wordt bereikt.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_141236175
Groen kaarsje in de MACD op de 1w Bitstamp-chart :)

pi_141237367
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juni 2014 10:10 schreef Tourniquet het volgende:
Groen kaarsje in de MACD op de 1w Bitstamp-chart :)

[ afbeelding ]
Goed teken :Y.
జ్ఞ‌ా
pi_141759922
Weer een grote online winkel ($2,5 miljard omzet) die bitcoin accepteert: Newegg



http://promotions.newegg.com/nepro/14-3540/index.html
pi_141760674
Wow. Huge.
జ్ఞ‌ా
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juli 2014 @ 13:07:07 #42
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_141761263
Krijg nou wat, een site met een DJI Phantom voor een heel redelijke prijs :9
Met een beetje geluk vallen de importkosten nog mee.

En wat een verschrikkelijk trage site is dit nou weer :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_141761573
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 13:07 schreef Nattekat het volgende:
Krijg nou wat, een site met een DJI Phantom voor een heel redelijke prijs :9
Met een beetje geluk vallen de importkosten nog mee.

En wat een verschrikkelijk trage site is dit nou weer :')
Misschien nog heel even wachten met bestellen? ;)

Amerikaanse computergigant Newegg komt eind juni naar Nederland
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juli 2014 @ 13:17:31 #44
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_141761635
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 13:16 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Misschien nog heel even wachten met bestellen? ;)

Amerikaanse computergigant Newegg komt eind juni naar Nederland
Moet sowieso nog een tijdje wachten want het kost 0,78btc, wat iets meer is dan ik op dit moment bezit :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_141761750
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 13:16 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Misschien nog heel even wachten met bestellen? ;)

Amerikaanse computergigant Newegg komt eind juni naar Nederland
Nice.
జ్ఞ‌ా
pi_141774608
Kreeg vandaag een brief uit Japan binnen van het 'Tokyo District Court Civil 20th Division'.

Blijkbaar gaat het over het faillissement van Mt.Gox. Toch even schrikken als je een brief van het buitenlandse gerecht ontvangt :P
pi_141775208
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 18:45 schreef GuitarJJ het volgende:
Kreeg vandaag een brief uit Japan binnen van het 'Tokyo District Court Civil 20th Division'.

Blijkbaar gaat het over het faillissement van Mt.Gox. Toch even schrikken als je een brief van het buitenlandse gerecht ontvangt :P
Kreeg hem ook, klein briefkaartje van Tokyo District Court Civil 20th Division.

M'n 13 cent mogen ze houden.
pi_141776989
Heb 'm ook gekregen ja, bewaar het wel als aandenken aan een roerige tijd. :P
pi_141779670
FINANCE PROFESSOR: Bitcoin Will Crash To $10 By Mid-2014

https://en.wikipedia.org/wiki/Mark_T._Williams
quote:
He became well known for his prediction that Bitcoin would fail and trade for less than 10 dollars by mid-2014. However, on June 30, 2014, Bitcoin was trading for approximately $620, more than 60x the price he had predicted.
:D
  dinsdag 1 juli 2014 @ 20:48:19 #50
369251 Geralt
of Rivia
pi_141783077
Ik start zojuist nog eens mijn litecoin wallet op en krijg de volgende foutmelding:

Fout bij het openen blokkendatabase.

Wilt u de blokkendatabase nu herbouwen?

OK Abort.

Kan ik hier gewoon op OK klikken zonder dat ik bang hoef te zijn dat mijn coins wegzijn dalijk? :@ :@
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  dinsdag 1 juli 2014 @ 20:48:39 #51
369251 Geralt
of Rivia
pi_141783102
Fuck it; ik klik gewoon op OK 8-)
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  dinsdag 1 juli 2014 @ 20:48:51 #52
369251 Geralt
of Rivia
pi_141783115
Saldo 0.00 LTC!?!?!?!?!?

WTF :( !!!!!
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  dinsdag 1 juli 2014 @ 20:49:15 #53
369251 Geralt
of Rivia
pi_141783134
Ow wacht even. Onbevestigd 21.00 LTC

Juist ja. Ik snap er niks van.

Komt dat nog goed? :@
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  dinsdag 1 juli 2014 @ 20:49:42 #54
369251 Geralt
of Rivia
pi_141783162
137 weken achter; nou dat gaat wel een paar uur duren zeg }:|
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_141784972
Ik verwacht weer een forse dip van altcoins door de goede berichten rond Bitcoin.
pi_141787960
quote:
11s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 20:49 schreef Geralt het volgende:
Ow wacht even. Onbevestigd 21.00 LTC

Juist ja. Ik snap er niks van.

Komt dat nog goed? :@
Komt goed.
జ్ఞ‌ా
pi_141787976
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 21:21 schreef MaGNeT het volgende:
Ik verwacht weer een forse dip van altcoins door de goede berichten rond Bitcoin.
Lijkt mij prima. Terug naar de source *G*.
జ్ఞ‌ా
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juli 2014 @ 22:13:55 #58
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_141788746
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 21:21 schreef MaGNeT het volgende:
Ik verwacht weer een forse dip van altcoins door de goede berichten rond Bitcoin.
Waarom dat? :o
Ik verwacht eerder eindelijk de grote filtering waarbij de beste coins boven komen drijven, ipv al die kutcoins die we nu hebben :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_141788792
Hey, Bitfinex nu ook in de bovenbalk op Bitcoinwisdom? ^O^

spuit 11? :@

quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 21:21 schreef MaGNeT het volgende:
Ik verwacht weer een forse dip van altcoins door de goede berichten rond Bitcoin.
Je zag in november wel dat na een paar weken van forse koersstijging van bitcoin dat de altcoins (nouja, vooral Litecoin) nog harder gingen stijgen, wellicht omdat men bitcoin "te duur" vond worden.
pi_141795186
US Marshals: One Auction Bidder Claimed All 30,000 Silk Road Bitcoins

quote:
The US Marshals Service (USMS) has announced that a single, undisclosed bidder claimed all of the roughly 30,000 bitcoins seized from online black market Silk Road and sold in its recent auction.

The winning bidder outbid all other parties for the 10 auction blocks, according to the USMS. Further, the bitcoins have already been transferred to the winner, according to Blockchain.

The USMS previously said that it would begin notifying bidders as to whether they had secured any of the blocks on 30th June. The auction took place on Friday, 27th June over a 12-hour span.

In a statement, the USMS said:

“The US Marshals Bitcoin auction resulted in one winning bidder. The transfer of the bitcoins to the winner was completed today.”

The auction was structured into 10 blocks, with the first nine consisting of 3,000 BTC and the last one featuring 2,656.51306529 BTC.

Results trickle in

The news follows an earlier announcement from the USMS on 30th June, when the agency said that 45 registered bidders took part in the process. At the time, the federal agency didn’t have a clear number on the final amount of winning bids.

The USMS released the auction date and procedural details last month. At the time, the federal agency outlined how participants could express interest in the roughly $18 million worth of bitcoin.

Since then, a number of key bidders, including SecondMarket founder and CEO Barry Silbert, have outlined their participation in the auction. Silbert later announced via Twitter that his auction syndicate, which consisted of 42 bidders for a total of 186 bids, was outbid on every bitcoin block.

The syndicate formed just part of a broader pool of known or possible bidders, a number of which were inadvertently released by the USMS. Other bidders included Pantera Capital and Bitcoin Shop, both of which have confirmed that they did not enter the winning bid.
pi_141818083
Princess Hotel Collection accepteert bitcoins als betaalmiddel
quote:
Het nieuwe Princess Hotel Collection van Full House Hospitality Management en Aad Ouborg accepteert als eerste hotelketen wereldwijd de ‘nieuwe munteenheid’ bitcoins als officieel betaalmiddel.

Ook Easyhotels kunnen worden geboekt en betaald met bitcoins, maar dat verloopt niet via de eigen site. Boekingsorganisatie Destinia accepteert al langer bitcoins als betaalmiddel. In de VS kan ook bij Expedia met de digitale munt betaald worden.

'Naast al onze andere initiatieven laat ook dit initiatief het verfrissende, eigentijdse karakter van Princess Hotel Collection zien', aldus Tim Vissers, operationeel directeur.

Risico
Bij Princess wordt de nieuwe manier van betalen mogelijk gemaakt door samenwerking met het bedrijf Bittrust. Dit bedrijf zet de betaalde bitcoins direct om in euro's, zodat de nog altijd sterk schommelende koers van de digitale munt geen risico voor de hotelgroep oplevert.

Bitcoin betalingen worden geaccepteerd bij boekingen via de eigen website van Princess Hotel Collection. De eerste 25 gasten die met BitCoins betalen worden bovendien getrakteerd op een fles champagne.
pi_141818154
Investeerder Tim Draper won veiling Silk Road bitcoins

quote:
De Amerikaanse investeerder Tim Draper heeft afgelopen vrijdag de veiling van alle tien blokken van (bijna) 3.000 Silk Road bitcoins gewonnen, zo meldt Bitcoin-exchange Vaurum vandaag op Medium. Draper zal de bitcoins tezamen met Vaurum (waar Draper zelf ook in heeft geïnvesteerd) gaan gebruiken om liquiditeit in opkomende markten te gaan verzorgen, aldus het bedrijf.

Draper en Vaurum zien vooral veel potentie voor bitcoin in opkomende markten vanwege de zwakke lokale valuta’s in veel van deze landen. Met de bijna dertigduizend gewonnen bitcoins hopen Draper en Vaurum deze economieën te kunnen voorzien in de cryptografische valuta. Draper: “Bitcoin frees people from trying to operate in a modern market economy with weak currencies. With the help of Vaurum and this newly purchased bitcoin, we expect to be able to create new services that can provide liquidity and confidence to markets that have been hamstrung by weak currencies.”

Voor hoeveel Draper de bitcoins heeft gekocht is nog altijd niet bekend.
pi_141823529
3000 of dertigduizend? Dat is zegmaar nogal een verschil. Van ongeveer 12.771.000

Dus wat is het nou; 3K of 30K? 8)7
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_141823898
quote:
3s.gif Op woensdag 2 juli 2014 18:36 schreef Geralt het volgende:
3000 of dertigduizend? Dat is zegmaar nogal een verschil. Van ongeveer 12.771.000

Dus wat is het nou; 3K of 30K? 8)7
10 blokken van 3000.
pi_141827245
Beetje raar dat alles naar 1 bieder is gegaan... heb het gevoel dat hier iets niet klopt... maar dat is wel vaker zo in de cryptoworld :))))
  woensdag 2 juli 2014 @ 22:02:15 #66
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_141831879
quote:
5s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 20:48 schreef Geralt het volgende:
Ik start zojuist nog eens mijn litecoin wallet op en krijg de volgende foutmelding:

Fout bij het openen blokkendatabase.

Wilt u de blokkendatabase nu herbouwen?

OK Abort.

Kan ik hier gewoon op OK klikken zonder dat ik bang hoef te zijn dat mijn coins wegzijn dalijk? :@ :@
Jup :Y

Maar je hebt natuurlijk sowieso een backup van je wallet voor het geval er iets mis gaat. ;)
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_141831916
quote:
14s.gif Op woensdag 2 juli 2014 22:02 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Jup :Y

Maar je hebt natuurlijk sowieso een backup van je wallet voor het geval er iets mis gaat. ;)
Ja het kwam goed en nee ik heb geen backup volgens mij.

Geen idee of dat wenselijk is met slechts 21 LTC's. Dat is niet echt heel veel waard ofzo :')
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  woensdag 2 juli 2014 @ 22:16:14 #68
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_141832627
quote:
7s.gif Op woensdag 2 juli 2014 22:03 schreef Geralt het volgende:

[..]

Ja het kwam goed en nee ik heb geen backup volgens mij.

Geen idee of dat wenselijk is met slechts 21 LTC's. Dat is niet echt heel veel waard ofzo :')
Is toch geld. Je hebt vast wel een USB stick ergens in de buurt van je computer liggen, lastig of tijdrovend is het ook niet te noemen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_141832724
Persconferentie van Tim Draper over 3 kwartier hier te volgen: http://new.livestream.com/draperuniversity/bitcoin-auction
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 8 juli 2014 @ 13:48:37 #70
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_142044793
quote:
Franse politie rolt 'illegale' bitcoin-wisseldienst op

De Franse politie heeft een bitcoin-wisseldienst opgerold waarmee gebruikers bitcoins konden kopen of uitlenen, omdat deze in strijd zou zijn met de wet.

Er is ongeveer 200.000 euro aan bitcoins in beslag genomen tijdens de inval, stelde een openbaar aanklager maandag.

Twee mensen uit Cannes en Nice worden vastgehouden in afwachting van een onderzoek naar de zaak, aldus persbureau Reuters.

Ze worden verdacht van illegaal bankieren, witwassen, het illegaal opereren van een gokwebsite en illegale tewerkstelling. In de periode van november 2013 tot en met juli 2014 zouden er tenminste 2.750 transacties hebben plaatsgevonden waarbij minimaal 2.500 bitcoins gemoeid waren, zo meldt het Franse Le Point.

"Het is voor het eerst dat een gerechtelijke actie binnen Europa leidt tot de sluiting van een illegale wisseldienst voor digitale valuta", aldus officier van justitie Olivier Caracotch. "Het is in Frankrijk ook voor het eerst dat bitcoins zijn ingenomen als onderdeel van een juridische procedure."

Het is niet duidelijk om welke bitcoin-dienst het precies gaat en hoeveel gebruikers deze had.
Zou dit een dienst zijn a la bitonic? Gaat toch nergens over dit, gewoon een normale dienst die gebruikers toestaat om bitcoins te kopen....
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_142200477
quote:
Muziekdienst Grooveshark accepteert bitcoins | Coincourant

De online-streaming muziekdienst Grooveshark accepteert vanaf vandaag bitcoins voor haar premium abonnementen, zo weet een Redditor te melden. Grooveshark heeft meer dan 15 miljoen nummers in haar database, speelt 1 miljard bestanden per maand af en heeft 20 miljoen gebruikers wereldwijd. Het is vooralsnog niet duidelijk of het in Amerika gevestigde bedrijf gebruik maakt van een payment-processor als BitPay en Coinbase, of dat het bedrijf zelf bitcoins vasthoudt.

Nu Grooveshark bitcoins accepteert zullen andere streamingdiensten wellicht snel volgen. De grote concurrent Spotify baseert haar verdienmodel immers nog meer op abonnementen dan Grooveshark. Op Spotify is het niet mogelijk om gratis onbeperkt en zonder reclames tussendoor muziek te luisteren. Bij Grooveshark is dit wel mogelijk. Daar krijgt de gebruiker echter een net iets minder strakke website en minder goed georganiseerde muzieklijst voor terug.

Bron: coincourant.nl
జ్ఞ‌ా
pi_142234626
LTC gaat lekker hoor...
pi_142471755
quote:
Dell laat klanten in Bitcoin betalen

Klanten van Dell kunnen voortaan producten betalen met Bitcoin, een digitale munteenheid. Vooralsnog is deze betaalmogelijkheid alleen beschikbaar gemaakt voor Amerikanen, maar mogelijk wordt Bitcoin later ook in Europa een betaalmogelijkheid.


De mogelijkheid om met Bitcoin te betalen werd door Dell aangekondigd op zijn weblog. Volgens het bedrijf kunnen klanten op dell.com voortaan met Bitcoin afrekenen. Vooralsnog is dat dus alleen mogelijk voor Amerikaanse klanten. Dell stelt dat het gaat om een pilot, waardoor niet is uitgesloten dat Bitcoin als betaalmogelijkheid later ook naar Europa komt.

Dell is voor het verwerken van Bitcoin-betalingen een samenwerkingsverband aangegaan met Coinbase, die de betalingen verwerkt. Om het betalen met Bitcoin te promoten geeft de fabrikant tijdelijk korting op de aanschaf van een Alienware-systeem, waarbij het kortingsbedrag kan oplopen tot, omgerekend, maximaal 150 dollar.

Bitcoin is een populaire digitale munteenheid, maar wordt maar door weinig bedrijven en winkeliers geaccepteerd. Onder andere Thuisbezorgd en de telecomprovider Mobile Vikings accepteren Bitcoin als betalingsmiddel.
Vooralsnog alleen in de VS, maar goed nieuws voor Bitcoin :)
  FOK!-Schrikkelbaas zaterdag 26 juli 2014 @ 10:10:46 #74
862 Arcee
Look closer
pi_142743295
quote:
Bitcoin: Betaalmiddel bij uitstek slaat niet aan


Als de bitcoin het érgens goed zou gaan doen, dan was het Nederland. Maar de digitale munt leidt een onopgemerkt bestaan. Buitenlanders die anoniem de lampen voor hun growshop ermee willen betalen, denken er wel hun voordeel mee te doen.

Het zijn de hoogtijdagen van het toeristenseizoen in een van de leukere gelegenheden op de Amsterdamse Zeedijk; de navel van het toeristencentrum. Een betere plek om hippe, jonge, buitenlandse liefhebbers van de internationale digitale munt bitcoin tegen te komen, is er nauwelijks.

Maar helaas. De bitcoinautomaat die we zoeken in koffie- en theehuis Hofje van Wijs, is tien minuten geleden de deur uit gedragen. 'Voor onderhoud of zo', zegt de serveerster. Wanneer hij terugkomt weet ze niet, maar veel zal het niet uitmaken. Het aantal bitcoinbetalingen schat ze op twee per week; een verwaarloosbare omzet.

Bij navraag blijkt de automaat vervangen te worden door een kleiner en beter exemplaar. Eentje met anti-witwasmaatregelen, legt initiatiefnemer Martijn Wismeijer uit. 'Niet dat het nodig is, maar we willen eventuele regulering een stap voor zijn.'

Drie automaten
Dat klinkt inderdaad redelijk op tijd, want op de dag van onze zoektocht zijn in heel Nederland welgeteld drie bitcoinautomaten in bedrijf. Een staat bij een Thais eethuis in de hoofdstad, de tweede in stadscafé De Waag in Delft. Die wordt evenmin intensief gebruikt, zegt manager Hugo Overvoorde. Dankzij de internationale studentengemeenschap van Delft voldoen klanten hun rekening er zo'n vijf á tien keer per week in bitcoins.

De derde bitcoinmachine is begin deze maand door de Nederlands-Armeense ondernemer Gevrog Bazikjan geïnstalleerd in een koffiekiosk aan het stationsplein in Lelystad. De zaken gaan volgens hem opmerkelijk goed. Al in de eerste twee weken werden tien bitcoins aangeschaft. De grootste aankoop was 2,1 bitcoin voor - op dat moment - omgerekend 1.000 euro.

Deze bitcoins zijn vermoedelijk niet uitgegeven aan koffie, erkent Gevrog. 'Waaraan wel, kunnen we niet weten. Dat is ook de kracht van het systeem.'

Voor wie de verhalen op internet gelooft, geldt de bitcoin al jaren als het betaalmiddel van de toekomst. Niet alleen geknipt voor onlinetransacties, maar ook voor het afrekenen van tastbare zaken als koffie of een broodje humus. Ondernemers zijn enthousiast en Nederland zou een van de belangrijke centra zijn waar fans van de bitcoin zich hebben georganiseerd.

Dat ligt genuanceerder, blijkt uit een rondgang langs plaatsen die zijn uitgeroepen tot bitcoin-hotspots. Zoals de Dunne Bierkade in Den Haag, die dit voorjaar werd uitgeroepen tot 'Bitcoin Boulevard'. Alle ondernemers in de straat zouden er aan meedoen. Klanten konden op twee automaten hun digitale munt aanschaffen.

Spektakel voorbij
Hoe het daarmee gaat? Het spektakel is alweer voorbij, zegt initiatiefnemer Henk van Tijen. 'De exploitant heeft de automaten teruggehaald omdat de omzet te laag was. In totaal minder dan 5.000 euro, hoorde ik.

'De plek hier is niet optimaal. De kade is een rustig grachtje waar overdag niet veel mensen langskomen. Je moet hem neerzetten op drukke plaatsen, zoals stations of een luchthaven.'

In de twee maanden dat de Bierkade 'into bitcoin' was, is ongeveer 700 keer met de digitale munt afgerekend. Ondernemers waren er minder blij mee dan gedacht. Na sluitingstijd moesten ze hun opbrengst weer snel terugwisselen voor euro's, vanwege de kans op koersverliezen. Binnenkort wordt niettemin een nieuwe machine geplaatst; in eetcafé Werelds.

'Strikt genomen is het niet zo logisch om met bitcoins te betalen', erkent Van Tijen. 'Nederland heeft veel betalingsmogelijkheden, zoals pinnen en ons unieke Ideal-systeem. Op andere plaatsen in de wereld hebben mensen soms niet eens een bankrekening. Daar zie ik wel veel kansen.'

Een van de twee Haagse automaten is teruggegaan naar Zwitserland. De andere werd gekocht door Robert-Reinder Nederhoed, eigenaar van de digitale bitcoinbeurs Bitmymoney. Die zette hem neer in Stadscafé De Waag, waar hij dus sporadisch wordt gebruikt.

Eind mei was het de beurt aan Arnhem, dat werd uitgeroepen tot 'Bitcoinstad'. Vijftien ondernemers deden aan het initiatief mee. Op één dag deden zeventig mensen 96 betalingen met een omzet van 4,2 bitcoin; op dat moment omgerekend 1.977 euro.

Dat niveau is sindsdien nooit meer geëvenaard, mijmert organisator Patrick van der Meijde. 'Maar de ondernemers zijn nog wel enthousiast. We hebben een beter systeem gebouwd dan in Den Haag, waardoor we kunnen garanderen dat wanneer klanten afrekenen voor omgerekend 20 euro er ook echt 20 euro op hun rekening bijkomt.'

Enkele transacties per dag
Een bitcoinmachine waar mensen hun saldo konden opladen heeft in Arnhem maar kort gefunctioneerd. Nu worden in kroegen en restaurants nog 'enkele transacties per dag' gedaan. Dat is niet indrukwekkend, moet hij toegeven. 'Helaas is de groep gebruikers klein. Weinig mensen weten het. Er komt ook een beetje ideologie bij kijken. Wij enthousiastelingen vinden het vreemd dat het betalingsverkeer volledig in handen is van commerciële banken. Daar staat tegenover dat pinnen in Nederland heel gemakkelijk gaat. Ik verwachten niet dat het hier een booming business zal worden.'

Bovendien bestaat de kans dat bitcoins in één week de helft van hun waarde verliezen, zoals eerder is gebeurd. Van der Meijde: 'Ik zou niemand aanraden om zijn hele vermogen in bitcoins te steken. Maar ik denk ook dat de koerswisselingen over twee of drie jaar veel kleiner zullen zijn, zodra het systeem massaler wordt gebruikt.'

Vandaag in de Volkskrant: Hij kan zomaar 40.000 dollar waard worden

Bron: Volkskrant
pi_142755161
Iemand hier die met mij een eigen pool wilt oprichten?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 26 juli 2014 @ 18:18:07 #76
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_142755201
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 18:16 schreef ZetaOS het volgende:
Iemand hier die met mij een eigen pool wilt oprichten?
Een bitcoin pool? Lijkt me interessant :)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_142755256
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 18:18 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Een bitcoin pool? Lijkt me interessant :)
Dacht deze dan te koppelen aan 1 van mij websites. Bijvoorbeeld Bitcoinupdate.nl (duizenden bezoekers per maand)
Kan wel eens winstgevend zijn..
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 26 juli 2014 @ 18:25:06 #78
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_142755382
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 18:20 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Dacht deze dan te koppelen aan 1 van mij websites. Bijvoorbeeld Bitcoinupdate.nl (duizenden bezoekers per maand)
Kan wel eens winstgevend zijn..
Ik vind dat wel een goed idee. Met goede connecties moet het wel lukken. Wat heb je precies in gedachten?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_142755725
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 18:25 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik vind dat wel een goed idee. Met goede connecties moet het wel lukken. Wat heb je precies in gedachten?
Ik heb er nog geen ervaring mee, maar een website die goed loopt is zonde er niks veder aan te koppelen.

Scrypt pool al is het maar steeds 1`populaire coin is wellicht al interessant. Geen idee hoeveel werk het met zich mee brengt natuurlijk. maar 1 of twee coins lijkt mij weinig werk.
Bitcoin pool is natuurlijk ook super :)

Vul gerust aan,of stel iets voor.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 26-07-2014 18:41:50 ]
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 26 juli 2014 @ 18:53:35 #80
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_142756015
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 18:41 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Ik heb er nog geen ervaring mee, maar een website die goed loopt is zonde er niks veder aan te koppelen.

Scrypt pool al is het maar steeds 1`populaire coin is wellicht al interessant. Geen idee hoeveel werk het met zich mee brengt natuurlijk. maar 1 of twee coins lijkt mij weinig werk.
Bitcoin pool is natuurlijk ook super :)

Vul gerust aan,of stel iets voor.
Cold storage. Meer heb ik niet te zeggen. :P

Moet me eerst even verdiepen in de code...
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_142838315
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 18:53 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Cold storage. Meer heb ik niet te zeggen. :P

Moet me eerst even verdiepen in de code...
Ziet er nog best lastig uit :(
pi_142945137
Ik heb een redelijk dringende vraag...

Mijn bitcoins heb ik via de bitcoin-qt wallet binnengekregen. Daarvan heb ik ook een backup gemaakt die op mijn Dropbox-account staat.
Nu heb ik mijn laptop opnieuw geïnstalleerd, en wil ik dus die backup-wallet openen. Dit lukt echter niet.

Ik hoop niet dat ik iets essentiëels verkeerd heb gedaan...
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 04:07:17 #83
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_142945256
Zolang je de wallet.dat hebt komt het meestal wel goed. Wat voor melding krijg je bij het openen, een wat heb je precies gedaan dan?
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
pi_142954054
ik kan hem wel openen in blockchain.info, dus dat zit wel goed.

Maar ik heb dus mijn wallet eerst gemaakt vanuit bitcoin-qt. Dit wallet.dat bestand heb ik goed bewaard.
Vervolgens heb ik de laptop opnieuw geïnstalleerd, inclusief de backup dus van het wallet.dat bestand.

Maar ik weet niet hoe ik het moet importeren. Via menu en dan "open" -> wallet.dat selecteren geeft een foutmelding bij mij dat hij het bestand niet kent.
pi_142954106
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 13:25 schreef Frulmogk het volgende:
ik kan hem wel openen in blockchain.info, dus dat zit wel goed.

Maar ik heb dus mijn wallet eerst gemaakt vanuit bitcoin-qt. Dit wallet.dat bestand heb ik goed bewaard.
Vervolgens heb ik de laptop opnieuw geïnstalleerd, inclusief de backup dus van het wallet.dat bestand.

Maar ik weet niet hoe ik het moet importeren. Via menu en dan "open" -> wallet.dat selecteren geeft een foutmelding bij mij dat hij het bestand niet kent.
Zet je bitcoinsoftware uit, zoek je wallet.dat locatie op op de schijf en overschijf die met je backup (wel voor dat je overschrijft alles bewaren voor de zekerheid). Als je daarna je bitcoin-qt opent moeten je transacties erin komen.

Syncen duurt overigens best een tijd.
జ్ఞ‌ా
pi_142954307
Dankje, dat ga ik vanavond even proberen
pi_142982096
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 13:33 schreef Frulmogk het volgende:
Dankje, dat ga ik vanavond even proberen
En hoeveel ben je nu totaal kwijt?
pi_142982116
Ach ik heb nog wat van die dingen ergens staan en kijk er eigenlijk niet meer naar om.
Het was ff leuk dat minen met aantal 5870 kaarten en ik zie wel wat die dingen gaan opbrengen.
Uiteraard heb ik stategie gevolgd om steeds gedeelte te cashen.
pi_142987568
Ik ben niets kwijt, enige probleem is dat ik het niet geïmporteerd krijg. Ik kan het wel zonder problemen overmaken. Dus ik denk dat ik het even op btc-e zet en dan terug naar een nieuwe wallet zodat het wel gewoon werkt.
  zondag 3 augustus 2014 @ 07:20:25 #90
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_143009082
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 13:37 schreef Frulmogk het volgende:
Ik ben niets kwijt, enige probleem is dat ik het niet geïmporteerd krijg. Ik kan het wel zonder problemen overmaken. Dus ik denk dat ik het even op btc-e zet en dan terug naar een nieuwe wallet zodat het wel gewoon werkt.
Waarom niet gelijk vanaf blockchain.info naar je nieuwe adres in QT? Scheelt je weer een transactie en hoef je het niet onnodig op BTC-e te hebben staan.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_143013195
Wallet teruggevonden met 'n beetje BTC, nu zit ik weer de hele dag naar die koers te kijken wanneer ik het 't best kan inwisselen :')

Ben er eigenlijk n beetje klaar mee en wil gewoon m'n euros _O-
pi_143035350
quote:
14s.gif Op zondag 3 augustus 2014 07:20 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Waarom niet gelijk vanaf blockchain.info naar je nieuwe adres in QT? Scheelt je weer een transactie en hoef je het niet onnodig op BTC-e te hebben staan.
Bedankt voor de tip! Op zich een logische natuurlijk :P
pi_143035997
quote:
2s.gif Op zondag 3 augustus 2014 13:06 schreef d4v1d het volgende:
Wallet teruggevonden met 'n beetje BTC, nu zit ik weer de hele dag naar die koers te kijken wanneer ik het 't best kan inwisselen :')

Ben er eigenlijk n beetje klaar mee en wil gewoon m'n euros _O-
www.koop-bitcoin.nl natuurlijk

Hoeveel mbtc heb je terug gevonden eigenlijk?
pi_143036043
quote:
0s.gif Op zondag 3 augustus 2014 23:33 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

www.koop-bitcoin.nl natuurlijk [ afbeelding ]

Hoeveel mbtc heb je terug gevonden eigenlijk?
0.075 nogiets.

ongeveer 44 dollar

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 03-08-2014 23:35:25 ]
pi_143036205
quote:
2s.gif Op zondag 3 augustus 2014 23:34 schreef d4v1d het volgende:

[..]

0.075 nogiets.

ongeveer 44 dollar
Lekker hoor, dat is ¤33.220 volgens mij zustersite http://preev.com/btc/eur
pi_143036299
quote:
0s.gif Op zondag 3 augustus 2014 23:38 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Lekker hoor, dat is ¤33.220 volgens mij zustersite http://preev.com/btc/eur
33k lijkt me wat optimistisch.
pi_143036536
quote:
1s.gif Op zondag 3 augustus 2014 23:40 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

33k lijkt me wat optimistisch.
:D
pi_143038529
quote:
1s.gif Op zondag 3 augustus 2014 23:40 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

33k lijkt me wat optimistisch.
wehehehe

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 04-08-2014 00:40:49 ]
  Moderator / Redactie Sport maandag 4 augustus 2014 @ 00:42:38 #99
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_143038601
Nah, het is meer een voorspelling :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_143043886
quote:
0s.gif Op maandag 4 augustus 2014 00:42 schreef Nattekat het volgende:
Nah, het is meer een voorspelling :P
Je weet maar nooit.

Had jij nog gekeken naar de code voor een eigen pool?
Een simpele pool bijvoorbeeld een potcoin pool of een mooncoin pool?
  Moderator / Redactie Sport maandag 4 augustus 2014 @ 11:17:31 #101
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_143045724
quote:
0s.gif Op maandag 4 augustus 2014 09:44 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Je weet maar nooit.

Had jij nog gekeken naar de code voor een eigen pool?
Een simpele pool bijvoorbeeld een potcoin pool of een mooncoin pool?
Heb er naar gekeken, maar moet me er nog verder in verdiepen. Erg ingewikkeld ziet het er echter niet uit, als je maar op Ubuntu draait :P

Jouw server moet wel een sql client hebben en een manier om een daemon server op te zetten.

[ Bericht 7% gewijzigd door Nattekat op 04-08-2014 11:27:06 ]
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport maandag 4 augustus 2014 @ 11:28:39 #102
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_143046032
Om het makkelijker te maken; hier een hele lijst:

64-bit system
. Otherwise some coins will display wrong network hashrates
Apache2
. libapache2-mod-php5
PHP 5.4+
. php5-json
. php5-mysqlnd
. php5-memcached
. php5-curl
MySQL Server
. mysql-server
memcached
stratum-mining
litecoind (of een willekeurige andere coin)

Met https://github.com/MPOS/php-mpos/wiki/Quick-Start-Guide als setup gids :)

[ Bericht 14% gewijzigd door Nattekat op 04-08-2014 11:35:02 ]
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_143187553
Geld voor de Toekomst

Wie van jullie gaat hier ook heen? :)
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_143191203
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 augustus 2014 01:19 schreef heiden6 het volgende:
Geld voor de Toekomst

Wie van jullie gaat hier ook heen? :)
Geen idee of ik het publiek ben daarvoor :o
జ్ఞ‌ా
pi_143479504
Interessant gesprek met Andreas Antonopoulos over de huidige staat en toekomst van Bitcoin:

  zondag 7 september 2014 @ 09:22:43 #106
77130 star_gazer
Aussie Aussie Aussie, Oy oy oy
pi_144264977
Is electrum een goede wallet?
"End this war against drugs. Legalise the drug against wars."
-
[b]Op donderdag 28 september 2006 09:12 schreef Rio het volgende:[/b]
Uiteindelijk is dit een star_gazer-krijgt-een-keiharde-lul-van-zichzelf-omdat-hij-zichzelf-verheven-voelt topic.
pi_144316980
Paypal noemt Bitcoin in een vage video:

  maandag 8 september 2014 @ 17:44:27 #108
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_144318682
Ik denk niet dat Bitcoin een toekomst heeft. Wellicht het concept of dat de visie invloed heeft. Maar btc zelf.. meh
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_144319242
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 15:12 schreef Tourniquet het volgende:
Andreas Antonopoulos
Andreas Antonopoulos dat is toch die man die er als een terminaal patiënt uitziet!?
pi_144319296
quote:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 17:44 schreef richolio het volgende:
Ik denk niet dat Bitcoin een toekomst heeft. Wellicht het concept of dat de visie invloed heeft. Maar btc zelf.. meh
Ik ook niet.

Welgrappig is dat de bitcoin vandaag 3200 euro heeft aangetikt en op sommige sites tot wel 66 dollar gezakt was. Dit beide voor enkel minuten
pi_144320679
quote:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 18:00 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Andreas Antonopoulos dat is toch die man die er als een terminaal patiënt uitziet!?
Wat? :')
pi_144320695
Vanaf donderdag een echte 100% Nederlandse Exchange:

https://www.clevercoin.net

En de eerste maand handelen zonder fees als je nu registreert.

quote:
CleverCoin opens trading platform in digital currency

EINDHOVEN, 8 SEPTEMBER 2014 - Coming Thursday CleverCoin opens the trade in this digital currency. Financial expert Willem Middelkoop hosts the opening ceremony in the Beurs van Berlage in Amsterdam.

CleverCoin is an initiative of the Dutch IT entrepreneurs Christian de Kok and Karsten Nilsen. Trade in bitcoins in Netherlands was hitherto only possible through foreign websites. CleverCoin has a secure and reliable platform engineered to meet all the rules.

For handling financial transactions CleverCoin has partnered with a payment service provider that has the necessary permits. The registration of users who want to trade in bitcoins via CleverCoin is extended: Participants should submit besides a scanned passport and a bank number, also a verified residential address. This complies with the rules of the Act on Prevention of Money Laundering and Financing Terrorism (Wwft).

The early-bird deal is still available until the opening of the exchange. Once the exchange is open and users are verified they may trade free for 30 days. People can already complete their verification on https://trade.clevercoin.com
pi_144320709
quote:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 18:44 schreef Tourniquet het volgende:
Vanaf donderdag een echte 100% Nederlandse Exchange:

https://www.clevercoin.net
Cool!
జ్ఞ‌ా
pi_144327928
Braintree (onderdeel van Paypal) voegt voor haar klanten (o.a. Uber, AirBnB, GitHub) mogelijkheid toe om Bitcoin-betalingen te accepteren:

http://blog.coinbase.com/(...)se-to-accept-bitcoin

Dat vanaf het hoofdaccount van Paypal hierover wordt getwitterd is veelzeggend. :)

PayPal twitterde op maandag 08-09-2014 om 21:00:11 Our One Touch #tech and #Bitcoin integration enables a more seamless and secure payment experience: http://t.co/iLORJ3gPGd. #paypalit reageer retweet


[ Bericht 64% gewijzigd door Tourniquet op 08-09-2014 21:11:50 ]
pi_144330413
quote:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 20:59 schreef Tourniquet het volgende:
Braintree (onderdeel van Paypal) voegt voor haar klanten (o.a. Uber, AirBnB, GitHub) mogelijkheid toe om Bitcoin-betalingen te accepteren:

http://blog.coinbase.com/(...)se-to-accept-bitcoin

Dat vanaf het hoofdaccount van Paypal hierover wordt getwitterd is veelzeggend. :)

PayPal twitterde op maandag 08-09-2014 om 21:00:11 Our One Touch #tech and #Bitcoin integration enables a more seamless and secure payment experience: http://t.co/iLORJ3gPGd. #paypalit reageer retweet
_O_
జ్ఞ‌ా
  † In Memoriam † maandag 8 september 2014 @ 21:47:57 #116
230491 Zith
pls tip
pi_144330626
Kan ik dan AirBNBen met bitcoin? :o
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  † In Memoriam † maandag 8 september 2014 @ 21:53:11 #117
230491 Zith
pls tip
pi_144330902

App; "We can spend Bitcoin with a tap."
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  maandag 8 september 2014 @ 22:07:47 #118
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_144331663
quote:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 18:01 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Ik ook niet.

Welgrappig is dat de bitcoin vandaag 3200 euro heeft aangetikt en op sommige sites tot wel 66 dollar gezakt was. Dit beide voor enkel minuten
Hehe :D Is hij serieus naar 3200 euro gestegen voor enkele minuten? :') Hoe dan
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_144351706
quote:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 22:07 schreef richolio het volgende:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 18:01 schreef ZetaOS het volgende:

All Time High
pi_144411318
Bitcoins kopen en verkopen via Coinbase is nu ook (na registratie/verificatie) in Nederland mogelijk:
https://coinbase.com/global
pi_144411338
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 01:46 schreef Tourniquet het volgende:
rificatie) in Nederland mogelijk:
https://coinbase.com/global
coinbase :')
pi_144411869
quote:
13s.gif Op donderdag 11 september 2014 01:49 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

coinbase :')
Sup met coinbase?
జ్ఞ‌ా
pi_144413251
quote:
5s.gif Op donderdag 11 september 2014 06:46 schreef het volgende:
Sup met coinbase?
Verkeerde smile...
coinbase :7
pi_144415297
Filmpje van Clevercoin (gaat vandaag van start)

pi_144415966
Ziet er goed uit (Celvercoin).

Komen ze ook op bitcoinwisdom oid?
జ్ఞ‌ా
pi_144432082
quote:
14s.gif Op donderdag 11 september 2014 11:33 schreef µ het volgende:
Ziet er goed uit (Celvercoin).

Komen ze ook op bitcoinwisdom oid?
Zal aan het volume liggen denk ik. Voorlopig hebben ze een koppeling met Kraken om direct al wat volume in het orderboek te hebben.
pi_144507846

Nog even terug te komen op de Bitcoin van 3200Euro vorige week

Hier is goed te zien dat het zeker geen 5 minuten was maar bijna 5 uur lang hoog (geen 3200 maar toch)
Let ook op het volume.
pi_144835879
PayPal begint samenwerking met BitCoin-betalingsverwerkers

quote:
PayPal, de betaaldienst van eBay, gaat samenwerken met drie verwerkers van Bitcoin-betalingen. Het gaat om BitPay, Coinbase en GoCoin. Verkopers van digitale goederen kunnen via PayPal ondersteuning voor die BitCoin-betalingsverwerkers inbouwen.

PayPal benadrukt dat het zelf geen ondersteuning voor Bitcoin introduceert, en bovendien geldt de samenwerking met de Bitcoin-betalingsverwerkers enkel voor digitale goederen. Ook moeten aanbieders van digitale goederen er zelf voor kiezen om Bitcoin-betalingen te accepteren, en kan dat op dit moment enkel in Noord-Amerika.

PayPal heeft gekozen voor BitPay, Coinbase en GoCoin omdat die bedrijven genoeg waarborgen voor klanten zouden bieden. De betaaldienst zegt voorzichtig te zijn met Bitcoin; naar eigen zeggen omarmt het bedrijf innovaties, maar enkel als die betalingen 'veiliger en betrouwbaar maken voor klanten'. Eerder deze maand introduceerde PayPal in samenwerking met CoinBase ondersteuning voor Bitcoin in zijn sdk.
pi_144839777
waarom zakt de prijs zo hard terwijl er toch best veel goede nieuwe berichten naar buiten komen?
pi_144840555
Wie is er bekend met mining tijd inkopen?

Is breakeven te doen of eerder verlies draaien? (Buiten koers schommelingen om)

Heb wat spare prepaid creditcards die ik zo wil omzetten in bitcoins en wil dan breakeven draaien
pi_144841560
Als ik me niet zo ziek voelde zou ik gaan dansen:

http://www.theverge.com/2(...)-down-butterfly-labs

quote:
By Adrianne Jeffries on September 23, 2014 12:25 pm

FTC shuts down Butterfly Labs, the second-most hated company in Bitcoinland.
The mining equipment company failed to deliver tens of thousands of computers, and delivered others so late they were obsolete.

There was skepticism around Butterfly Labs from the beginning.

Like most bitcoin companies, the Missouri-based startup sprang up out of nowhere. In late 2011, there were rumors of a leap in the technology for mining bitcoin. This technological leap had the potential to create massive profits for miners, as well as massive profits for those selling the new equipment to miners. It was the old selling-pickaxes-during-the-Gold-Rush strategy.

Except Butterfly Labs added a twist. They didn't sell pickaxes. They sold preorders for pickaxes.

BUTTERFLY LABS PROMISED ITS TECHNOLOGY COULD MINE BITCOINS 1,000 TIMES FASTER

Mining is an essential part of bitcoin. It rewards people for using their own computer power to maintain the network. Since Bitcoin has no central processing authority, it relies on the crowd to record transactions, check each others' math, and keep things secure. This is all built into the bitcoin software: miners don't have to actually do anything other than set up a computer and run the program.

Back in 2009 when bitcoin first appeared, anyone could run the mining software on an ordinary laptop and crank out 50 bitcoins in a day. As bitcoin became more popular, mining got more competitive. Soon miners started using more powerful graphics cards to mine bitcoin. Then serious miners began to devote racks of computers, like small personal data centers. Because there were so many miners chasing after the same bitcoins, mining got more and more expensive and the returns on investment got smaller and smaller. The bitcoin protocol is also designed to increase the difficulty of mining as time goes on, which further cut into miners' profits.

In June of 2012, Butterfly Labs became one of the first pop-up companies to announce a breakthrough in mining technology: application-specific integrated circuits, or "ASICs," designed specifically to mine bitcoin 1,000 times faster. At least two other companies cropped up, promising similar machines. Miners rushed to place preorders. Some became loyal to certain sellers; others hedged their bets by ordering from all three. Whoever got their machines first would reap a windfall in mining profits before the rest of the mining world caught up.

Butterfly Labs promised their customers that preorders would ship as soon as possible. But they soon became evasive, issuing a series of shifting dates. At the time, the company told The Verge that the first ASICs would ship by December. Instead, by most accounts, the first shipments started trickling out in April.

MORE THAN 20,000 CUSTOMERS WHO PAID IN FULL HAVEN'T RECEIVED THEIR ORDERS

While some customers received their ASICs — Wired magazine got one — many more started complaining about delayed shipments. Some wondered if the products really existed. Others suspected Butterfly Labs had decided to use the machines to mine bitcoins for themselves. Some forum users claimed to have received their orders; others accused them of being paid by Butterfly Labs. It came out that one of the company's alleged cofounders was on probation after pleading guilty to mail fraud in a lottery scam.

Soon, Butterfly Labs was arguably the most controversial company in the bitcoin world after Mt. Gox, the bitcoin exchange that filed for bankruptcy. But while Mt. Gox was merely incompetent, Butterfly Labs may have been malicious. (Plus, they were dicks.) Customers all over the world began lodging complaints with the US Federal Trade Commission.

According to the FTC, more than 20,000 customers had received nothing by September 2013 — more than a year after customers' placed their first orders — despite paying upfront for products that ranged from $149 chips to $29,899 machines. That means customers were ripped off for at least $3 million, and that's a low, low estimate, since many customers reported buying the more expensive units, and more orders were placed after September 2013. Update: In total, Butterfly Labs collected between $20 million and $50 million in pre-orders, according to the FTC.

Customers who did receive their orders found they were obsolete. A Butterfly Labs representative said the delayed machines were only useful as a "room heater," according to the FTC.

THE MACHINES WERE ONLY USEFUL AS A "ROOM HEATER," SAID ONE COMPANY REP

Despite widespread failure to deliver, Butterfly Labs began offering new products and services in 2013: an even more powerful bitcoin miner and a remote mining service. The FTC says the company failed to deliver those, too.

Butterfly Labs did not immediately respond to a request for comment. In the past, the company has said delays were due to various manufacturing complications.

The company has now been shut down pending a court case. "We’re pleased the court granted our request to halt this operation, and we look forward to putting the company’s ill-gotten gains back in the hands of consumers," Jessica Rich, director of the FTC’s Bureau of Consumer Protection, said in a statement today.

UPDATE, 4:12PM: Butterfly Labs has released a statement:

Butterfly Labs is disappointed in the heavy-handed actions of the Federal Trade Commission. In a rush to judgment, the FTC has acted as judge, jury and executioner, contrary to our intended system of governmental checks and balances. The FTC's current actions are negatively impacting our thousands of customers and our dozens of employees. Their current media campaign should only further alarm a knowing citizenry and raise questions as to why the FTC wouldn't simply let this case play out through the judicial system. That is what Butterfly Labs intends to do.
It appears the FTC has decided to go to war on bitcoin overall, and is starting with Butterfly Labs. Butterfly Labs is being portrayed by the FTC as a bogus and fake company. To the contrary, Butterfly Labs is very real. As pointed out in court filings Butterfly Labs made last night, Butterfly Labs has shipped more than $33 million in products to customers and voluntarily granted refunds approximating $17 million to customers for cancelled orders. Butterfly Labs was literally is in the midst of shipping out completed products to fulfill the remaining millions of dollars of orders on our books and issuing requested refunds, when the FTC effectively closed the doors of Butterfly Labs without any chance to be heard in court.
At this time, Butterfly Labs is cooperating fully with the Temporary Receiver appointed by the Court. A hearing is set for September 29 and Butterfly Labs has asked the Court to allow it to present testimony from key witnesses for the company. Butterfly Labs intends to defend our business and our nascent and promising industry. The government wants to shut Butterfly Labs down, and we are not going away without a fight to vindicate bitcoin, our company, and our employees. Our continued focus is our customers and finding a way to continue to deliver products and processing refunds for those who have requested them.
Aan degene die me per PM vroeg of het een goed idee was om een ASIC bij BFL te kopen, bedank me later voor het weerhouden :D
  woensdag 24 september 2014 @ 08:52:34 #132
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_144845274
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 23:02 schreef Deeltjesversneller het volgende:
waarom zakt de prijs zo hard terwijl er toch best veel goede nieuwe berichten naar buiten komen?
Ja, dit vraag ik me ook wel af.
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_144845518
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 23:23 schreef trekker25 het volgende:
Wie is er bekend met mining tijd inkopen?

Is breakeven te doen of eerder verlies draaien? (Buiten koers schommelingen om)

Heb wat spare prepaid creditcards die ik zo wil omzetten in bitcoins en wil dan breakeven draaien
Ik weet het zelf niet, maar laat ik het zo zeggen: Waarom zou de eigenaar van die mining-uitrusting zo'n "dienst" draaien? Omdat 'ie graag heeft dat jij er meer aan verdient dan hij/zij zelf? :)
I hope you can see this because I'm doing it as hard as I can.
pi_144897153
quote:
0s.gif Op woensdag 24 september 2014 09:10 schreef LintuxCx het volgende:
mdat 'ie graag heeft dat jij er meer aan verdient dan hij/z
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 23:23 schreef trekker25 het volgende:
Wie is er bekend met mining tijd inkopen?

Is breakeven te doen of eerder verlies draaien? (Buiten koers schommelingen om)

Heb wat spare prepaid creditcards die ik zo wil omzetten in bitcoins en wil dan breakeven draaien
Het beste kan je gewoon naar Genesis Mining gaan.
Daar een scrypt contractje komen van paar Megahash en voor het ende van het jaar ben je ROI.
(Vergeet Voucher-code MOON niet voor extra korting)
pi_144970648
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 12:33 schreef harry83 het volgende:
Tjah, als je gekocht heb op de "3e Bubbel" van afgelopen December dan is je winstmarge nu wel weg. Ik ben voor de lange termijn. De vorige bubbels waren 3, 36, 266 Dollar. De laatste was 1200+.

Als je doordat de prijs (logisch) een correctie heeft gehad al je Bitcoins van de hand doet voor een Appel en een Ei dan weet je niet wat je in handen hebt gehad.

Dan is Bitcoin denk ik ook niet echt voor je - prima toch? Het is ook early adopter gebied en nog lang niet klaar voor de massa.

Er zijn de laatste weken grote stappen gemaakt. De China paniek is zo'n beetje voorbij, Circle heeft hun diensten gelanceerd (Een wallet met KYC en AML, telefonische support, creditcard support, etc) en technisch is Bitcoin nog steeds prima in orde.

Er is gisteren en vandaag een Bitcoin2014 event in Amsterdam en de opkomst is vergeleken met dit soort events in 2012 enorm (duizenden!). Donderdag was er ook al een Bitcoin eventje waar zelfs allemaal bankiers aanwezig waren die langzaam beginnen te snappen hoe krachtig Bitcoin is.

Nee... verkopen? Ik koop bij op deze momenten, deze huidige fase lijkt veel op de pre-bubbel stijging van rond september/oktober vorig jaar. (toen we van 100 naar 200 gingen).

Voorspelling, je mag me quoten. Over 3 maanden: 700 Euro. Als China gaat bannen: Gelijk aan huidige niveau.

quote:
0s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 13:19 schreef Bitcoin_klo0n het volgende:

[..]

mee eens. en over 3 a 4 maanden op 700 zou me idd nix verbazen.
quote:
14s.gif Op zondag 18 mei 2014 22:08 schreef litecoin het volgende:

[..]

Een van de meest zinnige berichten die ik hier heb gelezen!! :Y
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 11:48 schreef Zwappel het volgende:
Omdat de bitcoin niet meer ziekelijk snel stijgt stappen mensen uit, oh wow. :')
quote:
0s.gif Op zondag 1 juni 2014 11:14 schreef Bitcoin_klo0n het volgende:

[..]

er zijn steeds meer gekken (en niet-gekken) die er geld voor geven. geld is in het verleden heel vaak niet gesteund door overheden, het gaat om de mensen die het moeten steunen.
Reacties uit Mei, toen ik aangaf er uit te stappen, uit de bitcoin...

En nu, maanden later staan we nog veel lager met de koers. Ik vind het prima dat ik ben uitgestapt. Je zou nog meer zijn verloren door er in te blijven zitten. Ja hopen op groei in de toekomst, ergens, ooit...
dag
pi_145027943
Circle is nu open gegaan voor iedereen.



Stukje uit The Guardian:

quote:
Bitcoin goes mainstream: Circle's payments make crypto currencies easy

Better funded, more secure and taking on Paypal head-on, the forthcoming wave of bitcoin firms are trying hard to make the currency mainstream

A new Bitcoin bank called Circle opens its doors to the public on Monday, following a stealth development period which saw it raise $25m from some of Silicon Valley’s biggest venture capitalists.

The service, which launches its web app worldwide on Monday and promises to follow-up with Android and iOS apps in the near-future, is one of the most aggressive attempts so far to take Bitcoin payments mainstream.

Founded by Netscape alum Jeremy Allaire and long-running collaborator Sean Neville, Circle’s offering is, on the surface little different from a number of other Bitcoin “wallet” services, such as those provided by competitors such as Blockchain or Coinbase. Users can transfer cash in using a bank account or debit card, which is then converted into bitcoin by Circle; and they can spend their bitcoins online or in physical shops with ease.

But Circle is trying to compete with those competitors by offering a level of professionalism unusual in the bitcoin world. For a start, every user’s deposits are fully insured, putting paid to fears of a collapse similar to that at outfits such as notorious exchange Mt Gox. And its slick interface, which abstracts away much of the confusing technical aspects of the crypto-currency, appeals to users tired of conventional internet banking as much as it does those already involved in Bitcoin.

From Monday, “anyone can enrol, and they need to go through very basic security set-up and verification,” Allaire told the Guardian. “Once they do that, they really have a cloud wallet: a service where they can send, receive and store Bitcoin very easily with a very simple interface in their own language.

“The benefit is going to be for people who want to use an online service, and don’t want to worry about managing and securing private keys and so forth. They can store as much as they want, there’s no fees, and it includes all the offline storage we provide as well as full insurance on all deposits.”

The promise of no fees, as well as the ease with which anyone can open an account and deposit cash into bitcoin, reveals Allaire’s longer-term goal for Circle: to provide genuine competition to the legacy banking model, proving bitcoin services to the underbanked, as well as those underserved by existing banks.

Also square within the firm’s sights are companies such as PayPal, which enable transactions between individuals as well as from users to merchants: “We’re firmly focused on consumers,” he says. “We’re very interested in how bitcoin is used for person to person payments, and we see our apps making that very instant, very secure and no fee for people.”

But while Circle is going after PayPal, the latter isn’t resting on its laurels. The company, which already accepts bitcoin payments through its Braintree subsidiary, has also announced that it will partner with bitcoin processors BitPay, Coinbase and GoCoin, to let its customers take bitcoin as payment for digital goods.

While those moves make it easier to take bitcoin from those already in the ecosystem, however, they do little to grow the market larger. That’s something Circle, and the other companies sure to follow it as the second wave of bitcoin firms take off, will have to do for itself.
Jammergenoeg is het nog niet officieel mogelijk niet-US bankrekeningen of creditcards te koppelen (al kan het lukken met MasterCard of Visa):

quote:
Using an account: Non-US customers can send and receive bitcoins in a fully-insured Circle account just as US customers can. Account information may also be rendered in multiple languages, and across a number of international fiat currencies rather than only in USD. Rendering of BTC balances is the same for everyone globally.

Connecting a credit/debit card: Some non-US customers have been successful linking credit cards issued through Visa or MasterCard, but at the moment Circle officially supports only US credit/debit cards. Further, while some international cards may be successful, please note that these can carry additional cross-border fees when used with Circle.

Connecting a bank account: Currently only US bank accounts can be linked.

Stay tuned for more. We are working to incorporate international partnerships that will allow customers worldwide to deposit and withdraw using non-USD fiat currencies.


[ Bericht 0% gewijzigd door Tourniquet op 29-09-2014 19:12:34 ]
pi_145031487
Kan ik mijn CC aan Circle koppelen :?
జ్ఞ‌ా
pi_145032133
quote:
14s.gif Op maandag 29 september 2014 20:37 schreef µ het volgende:
Kan ik mijn CC aan Circle koppelen :?
quote:
Connecting a credit/debit card: Some non-US customers have been successful linking credit cards issued through Visa or MasterCard, but at the moment Circle officially supports only US credit/debit cards. Further, while some international cards may be successful, please note that these can carry additional cross-border fees when used with Circle.
Gewoon bitcoins "kopen" met CC dus (voor Amerikanen nu iig), tegoed is verzekerd en geen deposit-fees. Goed bezig dus daarzo. ^O^
  maandag 29 september 2014 @ 21:03:12 #139
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_145032710
Die bedragen bij Genesis, is dat per maand of wat...?
  † In Memoriam † maandag 29 september 2014 @ 22:21:58 #140
230491 Zith
pls tip
pi_145036255
quote:
0s.gif Op maandag 29 september 2014 20:51 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

[..]

Gewoon bitcoins "kopen" met CC dus (voor Amerikanen nu iig), tegoed is verzekerd en geen deposit-fees. Goed bezig dus daarzo. ^O^
Kon ook al maanden bij coinbase of niet?
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  Moderator / Redactie Sport maandag 29 september 2014 @ 23:10:15 #141
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_145038316
quote:
5s.gif Op maandag 29 september 2014 21:03 schreef Tijn het volgende:
Die bedragen bij Genesis, is dat per maand of wat...?
Minder dan de fluctuatie in de inkomsten, denk ik.

Ze doen er wel heel vaag over.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_145038499
quote:
0s.gif Op maandag 29 september 2014 22:21 schreef Zith het volgende:

[..]

Kon ook al maanden bij coinbase of niet?
Oh, dat zou kunnen. Anyway een goede Coinbase-concurrent erbij is niet verkeerd lijkt me.
  Moderator / Redactie Sport maandag 29 september 2014 @ 23:16:29 #143
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_145038577


Hier mag je maar van uit gaan. Als je het niet snapt hoef je niet bij mij aan te kloppen :X
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_152961697
Weet iemand waar je bitcoins kunt kopen met je creditcard of paypal? Zoiets als bitonic.nl (alleen hebben die geen cc/pp ondersteuning)
  maandag 25 april 2016 @ 11:03:21 #145
1124 Mark
Awesome dad from hell
pi_161696707
Op verzoek gereanimeerd in WGR
We used to hate people - Now we just make fun of them - It's more effective that way
Elk jaar Towel Day!(2)](3)
Dommage arachide-fromage
pi_161696988
We leven weer *G*.
జ్ఞ‌ా
pi_161696993
Leuk nieuws van vorige week: Steam gaat bitcoin accepteren :s).
జ్ఞ‌ా
pi_161697227
Merci! *O*
pi_161697292
quote:
14s.gif Op maandag 25 april 2016 11:16 schreef µ het volgende:
We leven weer *G*.
^O^

Wie had dat plaatje met de laatste koers in de OP ook alweer gemaakt, Arcee? Die moet nodig gefixt worden. :P
pi_161717740
Bitstamp heeft nu een volledige EU licentie en BTC/EUR trading:

https://www.bitstamp.net/(...)censed-btc-exchange/

quote:
Dear clients, partners and supporters of Bitstamp,

We are very excited to share with you today that Bitstamp has been granted a license by the Luxembourg government to be a fully regulated and licensed exchange in the EU. This is an unprecedented moment for the bitcoin, and brings with it a new era of security and transparency to the industry. The news is the result of a rigorous application process with the Luxembourg financial regulator, the Luxembourg Financial Industry Supervisory Commission (known as CSSF) spanning nearly two years, which included security reviews in addition to an audit by Ernst & Young Luxembourg. Bitstamp’s license is passportable into the 28 EU member states providing all European customers with a robust, secure platform for bitcoin trading.
Establishing our EU base in Luxembourg, a country that is known for its long-standing history as an international leader in e-payments and data privacy as well as the European headquarters for many global players including Amazon, PayPal and Skype, Luxembourg embodies an exceptionally strong infrastructure and the financial and security awareness we were seeking for this process.


What does this mean for me?
New and current Bitstamp clients can rest assured knowing that Bitstamp and its services are approved across Europe. This stamp of approval ensures that Bitstamp offers the highest levels of security and consumer protection previously only recognized in traditional financial institutions.

What else is new?
Bitstamp has simultaneously launched BTC/EUR trading to better serve European markets. We are also offering free trading in BTC/EUR for our loyal clients for the next month (until end of May).

Effective Tuesday, 26th of April all EUR deposits received will be credited directly to EUR account balance. Trading will start same day at 1:00 PM CEST. To protect our clients ask/bid orders overlapping on launch day will be removed prior to launching the order book.

Note that all non-EUR deposits will continue to be converted to USD.

Please contact our support team support@bitstamp.net with any questions.

Thank you,
Bitstamp team
De MinFin van Luxemburg vond het ook belangrijk genoeg om een tweet aan te wijden. :D

pierregramegna twitterde op maandag 25-04-2016 om 12:56:56 Glad to sign the payment institution license for @bitstamp, the latest addition to #Luxembourg's #fintech ecosystem https://t.co/SG1HFxOslE reageer retweet
pi_161720588
quote:
0s.gif Op maandag 25 april 2016 23:28 schreef Tourniquet het volgende:
Bitstamp heeft nu een volledige EU licentie en BTC/EUR trading:

https://www.bitstamp.net/(...)censed-btc-exchange/

[..]

De MinFin van Luxemburg vond het ook belangrijk genoeg om een tweet aan te wijden. :D

pierregramegna twitterde op maandag 25-04-2016 om 12:56:56 Glad to sign the payment institution license for @bitstamp, the latest addition to #Luxembourg's #fintech ecosystem https://t.co/SG1HFxOslE reageer retweet
Wow _O_

Kreeg de mail inderdaad *O*.
జ్ఞ‌ా
pi_161866589
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 10:30 schreef MxM het volgende:
Is hij nu écht gevonden?

http://www.nu.nl/internet(...)tcoin-uitvinder.html
:o :o

Gavin Andresen zegt dat het klopt iig: http://gavinandresen.ninja/satoshi

Maar op Reddit is men nog niet overtuigd, ik wacht de speurders daar nog even af. :D
https://www.reddit.com/r/(...)as_satoshi_nakamoto/
  maandag 2 mei 2016 @ 10:54:16 #154
332574 µ
alt-m
pi_161866789
Sick.

Meer aandacht ^O^.
జ్ఞ‌ా
  maandag 2 mei 2016 @ 10:56:00 #155
332574 µ
alt-m
pi_161866824
జ్ఞ‌ా
pi_161866846
_jonasschnelli_ twitterde op maandag 02-05-2016 om 10:34:26 Craig Wright once again fooled us. His todays „prove“ signature is just a signature from a tx back in 2009. Scamer! https://t.co/5VnDRLpmKc reageer retweet
pi_161867044
Ben benieuwd wat de invloed van dit 'nieuws' is op de koers.
pi_161870211
Ik geloof er geen fuck van.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 02-05-2016 13:26:58 ]
pi_161881369
Andreas Antonopoulos:

quote:
About two weeks ago I was contacted and asked to offer security advice for a project. I was asked to sign an NDA in order to discuss the project itself, something I am reluctant to do, in general. Once I received the NDA however, it became obvious that the project was related to verifying the identity of Satoshi Nakamoto. I immediately declined the offer, declined to participate and declined to sign the NDA.

I'm sure many people will think I was wrong to decline the "opportunity" to verify SN's identity. From my perspective, the request for me to verify his/her/their identity is in itself an appeal to authority. It is replacing public cryptographic proof with endorsement by a third party. If SN wants to "prove" their identity, they don't need an "authority" to do so. They can do it in a public, open manner. To ask people in the space who have a reputation to stake that reputation and vouch for SN's identity raises many red flags in my mind.

I don't know if Craig Wright is SN. I don't care and I don't want to know.

As I have expressed many times in the past, I think the identity of Satoshi Nakamoto does not matter. More importantly I think it serves to distract from the fact that bitcoin is not controlled by anyone and is not a system of Appeal-to-Authority. Identifying the creator only serves to feed the appeal-to-authority crowd, as if SN is some kind of infallible prophet, or has any say over bitcoin's future.

Identity and authority are distractions from a system of mathematical proof that does not require trust. This is not a telenovela. Bitcoin is a neutral framework of trust that can bring financial empowerment to billions of people. It works because it doesn't depend on any authority. Not even Satoshi's.

Back to work.
pi_162121971


[ Bericht 100% gewijzigd door mamaisboos. op 13-05-2016 18:33:27 ]
pi_162248440
Nog 55 dagen dat de halving!

http://www.bitcoinblockhalf.com
  dinsdag 17 mei 2016 @ 07:44:47 #163
332574 µ
alt-m
pi_162262341
quote:
0s.gif Op maandag 16 mei 2016 17:45 schreef Tourniquet het volgende:
Nog 55 dagen dat de halving!

http://www.bitcoinblockhalf.com
Wat gaat dat met de prijs doen?
జ్ఞ‌ా
pi_162265477
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 mei 2016 07:44 schreef µ het volgende:

[..]

Wat gaat dat met de prijs doen?
Ja dat is dé grote vraag. Hier staan wel wat scenario's:
https://bitcoinmagazine.c(...)n-s-price-1455126224

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_162686040
Ik denk dat dat niets met de prijs gaat doen. Zit allemaal al in de koers verwerkt, vorige keer ook zo.
pi_162692209
Koers _O_
జ్ఞ‌ా
pi_162693062
quote:
14s.gif Op donderdag 2 juni 2016 14:32 schreef µ het volgende:
Koers _O_
?
pi_162693724
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 15:08 schreef ColeJ het volgende:

[..]

?
జ్ఞ‌ా
pi_162694172
Perfect toch! Ik bedoel alleen, het moment dat het daadwerkelijk gaat gebeuren zie ik niets veranderen.
pi_162694341
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 15:47 schreef ColeJ het volgende:
Perfect toch! Ik bedoel alleen, het moment dat het daadwerkelijk gaat gebeuren zie ik niets veranderen.
Ah zo. Nee zou goed kunnen.
జ్ఞ‌ా
pi_162694355
Alle blocks zijn ongeveer 1MB. Wie weet het laatste nieuws over bllockgroottes?
జ్ఞ‌ా
  zondag 19 juni 2016 @ 00:39:09 #175
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_163128465
Maan
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  zondag 19 juni 2016 @ 19:50:42 #176
332574 µ
alt-m
pi_163144629
Ja sick.
జ్ఞ‌ా
  zondag 19 juni 2016 @ 20:10:59 #177
64875 Cid
Kupo!
pi_163145126
Moar!
PSN: Cidolfas - FFXIV: Cidolfas Windu
pi_163149971
Goed moment om 1000 euro hierin te stoppen? Of niet?
pi_163150432
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 22:34 schreef bamibij het volgende:
Goed moment om 1000 euro hierin te stoppen? Of niet?
Wat is je eigen mening daarover?
pi_163150473
Ik heb er geen verstand van, maar een vriend heeft me proberen uit te leggen dat het wel een goed moment is. Maar snapte er niet zoveel van. Dus dacht welllicht weet iemand hier een makkelijke site met uitleg oid.
pi_163150708
mijns inziens was het goede moment een paar weken geleden.
Nu instappen pak je misschien nog een aardige winst met het oog op een halving pump, maar je gaat er geen megaklapper mee maken. daarbij komt het risico dat btc onderuit gaat na die halving (rond 10 juli geloof ik)

Sowieso: niet aan beginnen als je er geen verstand van hebt. Laat je niet gek maken.
  dinsdag 28 juni 2016 @ 08:11:32 #182
332574 µ
alt-m
pi_163404303
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 22:48 schreef bamibij het volgende:
Ik heb er geen verstand van, maar een vriend heeft me proberen uit te leggen dat het wel een goed moment is. Maar snapte er niet zoveel van. Dus dacht welllicht weet iemand hier een makkelijke site met uitleg oid.
Buy low Sell high. Jij doet exact het tegenovergestelde. Kopen als het al hoog is. Je kon beter btc kopen toen iedereen het links liet liggen en het maar 249 dollar per stuk kosten.
  donderdag 7 juli 2016 @ 00:57:42 #184
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_163573306
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juni 2016 00:08 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Buy low Sell high. Jij doet exact het tegenovergestelde. Kopen als het al hoog is. Je kon beter btc kopen toen iedereen het links liet liggen en het maar 249 dollar per stuk kosten.
Aangezien er in toekomst enkel nog bitcoins zijn. En er maar een beperkt aantal van gemaakt kunnen worden. Is het altijd een goede investering. Maar over een paar jaar is zelf 1 bitcoin cent vele miljarden waard!
pi_163628398
quote:
7s.gif Op donderdag 7 juli 2016 00:57 schreef borbit het volgende:

[..]

Maar over een paar jaar is zelf 1 bitcoin cent vele miljarden waard!
Naief. In theorie misschien. Maar zo werkt de markt niet.
pi_163631203
quote:
7s.gif Op donderdag 7 juli 2016 00:57 schreef borbit het volgende:

[..]

Aangezien er in toekomst enkel nog bitcoins zijn. En er maar een beperkt aantal van gemaakt kunnen worden. Is het altijd een goede investering. Maar over een paar jaar is zelf 1 bitcoin cent vele miljarden waard!
Als jij dat gelooft, dan is het inderdaad een prima investering. De staat bepaalt welke munt je moet gebruiken om belasting mee te betalen. De staat wil een munt met een lage rente en inflatie. Ik zou er niet op durven te vertrouwen dat de staat snel overschakelt op bitcoins als ze euro's kunnen lenen tegen negatieve rente.
pi_163633190
Jullie hebben vast allemaal een topavond gehad? :D
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_163644647
quote:
7s.gif Op donderdag 7 juli 2016 00:57 schreef borbit het volgende:

[..]

Aangezien er in toekomst enkel nog bitcoins zijn. En er maar een beperkt aantal van gemaakt kunnen worden. Is het altijd een goede investering. Maar over een paar jaar is zelf 1 bitcoin cent vele miljarden waard!
Jij bent raar man.
  FOK!-Schrikkelbaas zaterdag 22 oktober 2016 @ 22:45:35 #189
862 Arcee
Look closer
pi_166136216
Artikel over de Nederlandse bitcoin-variant gulden: http://nos.nl/op3/artikel(...)er-dan-gisteren.html

quote:
En wat we willen bereiken ligt veel verder dan dit. De gulden-coin moet uiteindelijk in handen komen van alle Europeanen. De gulden moet een valuta worden die je op heel veel plekken kunt gebruiken. Dat is mijn droom. "
Waarom zou een gulden-coin meer mensen kunnen bereiken dan de normale bitcoin?
pi_166147319
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 oktober 2016 22:45 schreef Arcee het volgende:
meer mensen kunnen bereiken dan de normale bitcoin?
Was gewoon een pump en dump voor Gulden coin. Iedereen met veel Guldens wist dat.
Ik heb alles op piek verkocht.

Bitcoin is veel beter en overal geaccepteerd.
  woensdag 26 oktober 2016 @ 15:45:57 #191
385546 corehype
ogen uitgestoken
pi_166220043
Wat is nou een betrouwbare app voor de E-Gulden :?
Ik hoor overal negatieve verhalen en reviews.
"Geen kut is ooit nat geworden van een autist die 100 cijfers achter de komma van Pi uit zijn kop kan drummen."
corehype in KLB / Wiskundige bewijzen
pi_166659163
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2016 15:45 schreef corehype het volgende:
oor overal negatieve verhalen en re
Er is geen betrouwbare app
pi_167295207
TT ^O^
జ్ఞ‌ా
pi_167544082
Grootste marketcap ooit op dit moment!

To the moon!
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  vrijdag 23 december 2016 @ 09:04:05 #195
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_167545304
Jup, ik ga ook weer eens meedoen.
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  vrijdag 23 december 2016 @ 09:05:03 #196
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_167545321
Wel een tijdje geleden zeg. Waar traden jullie nu?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_167545439
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 december 2016 09:05 schreef richolio het volgende:
Wel een tijdje geleden zeg. Waar traden jullie nu?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kraken is prima ja.
pi_167545444
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 december 2016 09:05 schreef richolio het volgende:
Wel een tijdje geleden zeg. Waar traden jullie nu?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hier is iets meer leven GC / [SC] Cryptocurrencies #462 | ETH = dood
  vrijdag 23 december 2016 @ 09:16:00 #199
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_167545472
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 december 2016 09:13 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Kraken is prima ja.
quote:
Ah, thanks
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_167823997
$1000+ *G*
జ్ఞ‌ా
pi_167824544


Hier is trouwens ook goed te zien dat de volatiliteit (wat altijd ter sprake komt in discussies) aan het afnemen is.

[ Bericht 36% gewijzigd door Tourniquet op 02-01-2017 19:10:35 ]
pi_167825046
Nu toch wel weer spijt dat ik niet wat bitcoins aangeschaft heb half jaartje geleden :)
٩๏̯͡๏)۶
pi_167828027
quote:
14s.gif Op maandag 2 januari 2017 10:14 schreef µ het volgende:
$1000+ *G*
To the moon!!

Welke wallets gebruiken jullie? Nu het een beetje serieus begint te worden moet ik doe ook maar eens updaten..
PSN: Cidolfas - FFXIV: Cidolfas Windu
pi_167829404
Multiwallet HD, coinbase, jaxx van alles eigenlijk. Oja en Bitbox natuurlijk
http://www.bitcoinupdate.(...)n-voor-mijn-bitcoins

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 02-01-2017 15:04:48 ]
pi_167829726
quote:
0s.gif Op maandag 2 januari 2017 15:02 schreef ZetaOS het volgende:
Multiwallet HD, coinbase, jaxx van alles eigenlijk. Oja en Bitbox natuurlijk
http://www.bitcoinupdate.(...)n-voor-mijn-bitcoins
Thanks!
PSN: Cidolfas - FFXIV: Cidolfas Windu
pi_167829813
quote:
0s.gif Op maandag 2 januari 2017 11:16 schreef Ronaldsen het volgende:
Nu toch wel weer spijt dat ik niet wat bitcoins aangeschaft heb half jaartje geleden :)
Heb je over een jaar misschien wel weer spijt van ;)
జ్ఞ‌ా
pi_167829873
quote:
14s.gif Op maandag 2 januari 2017 15:23 schreef µ het volgende:

[..]

Heb je over een jaar misschien wel weer spijt van ;)
Kakt vast nog wel een keertje of wat in denk ik... als dat gebeurd koop ik er ook nog wat...
PSN: Cidolfas - FFXIV: Cidolfas Windu
pi_167871156


Gaat goed zeg *O*
pi_167871186
quote:
0s.gif Op woensdag 4 januari 2017 01:34 schreef Barwara het volgende:
[ afbeelding ]

Gaat goed zeg *O*
*O*
pi_167871904
1054 was de max afgelopen dagen op bitstamp. Nog even wachten op all-time high :)
జ్ఞ‌ా
pi_167902449
Iemand een idee waarom die nu weer aan het dalen is? ¤934 stond ie net en vannacht nog ¤1050!
pi_167902529
quote:
0s.gif Op donderdag 5 januari 2017 15:00 schreef ConnerJohn het volgende:
Iemand een idee waarom die nu weer aan het dalen is? ¤934 stond ie net en vannacht nog ¤1050!
Correctie
pi_167906264
quote:
0s.gif Op donderdag 5 januari 2017 15:00 schreef ConnerJohn het volgende:
Iemand een idee waarom die nu weer aan het dalen is? ¤934 stond ie net en vannacht nog ¤1050!
Compleet normaal, dit wisten we dat ging gebeuren. geen zorgen, kijk maar eens volgend jaar op 5/1/18
pi_167907418
quote:
0s.gif Op donderdag 5 januari 2017 15:00 schreef ConnerJohn het volgende:
Iemand een idee waarom die nu weer aan het dalen is? ¤934 stond ie net en vannacht nog ¤1050!
Het was wel erg hard gestegen de laatste 3 dagen. Iemand dumpt een paar honderd coins tegen marktprijs, stoplosses worden getriggerd, margin posities geliquideerd en je hebt een sneeuwbaleffect en paniek bij sommigen.

New bitcoiners be like:


Long-time holders be like:
pi_167912254
Iemand een idee wat er met mijn transactie aan de hand is ? Vanochtend rond 11 uur gedaan, genoeg fee meegegeven maar geeft m onbevestigd en vreemd weer.

https://blockchain.info/t(...)ec3f1d4c66a45e5f2283
  Eindredactie Games vrijdag 6 januari 2017 @ 09:12:25 #216
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_167918491
quote:
6s.gif Op donderdag 5 januari 2017 21:41 schreef Jandirk het volgende:
Iemand een idee wat er met mijn transactie aan de hand is ? Vanochtend rond 11 uur gedaan, genoeg fee meegegeven maar geeft m onbevestigd en vreemd weer.

https://blockchain.info/t(...)ec3f1d4c66a45e5f2283
wel een handige site. die kende ik nog niet!
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_167925429
quote:
6s.gif Op donderdag 5 januari 2017 21:41 schreef Jandirk het volgende:
Iemand een idee wat er met mijn transactie aan de hand is ? Vanochtend rond 11 uur gedaan, genoeg fee meegegeven maar geeft m onbevestigd en vreemd weer.

https://blockchain.info/t(...)ec3f1d4c66a45e5f2283
Ik zag dat deze er inmiddels doorheen is, door alle actie gisteren en vandaag is er momenteel een achterstand in het opnemen van de transacties in de blokken:

https://blockchain.info/unconfirmed-transactions

Hopelijk kan men binnenkort eindelijk een keer consensus bereiken in het blocksize-debat. :{

[ Bericht 0% gewijzigd door Tourniquet op 06-01-2017 15:11:31 ]
pi_167951340
Even een vraagje. Ik wil graag Bitcoins kopen als belegging, en heb vandaag voor een tientje gekocht om te testen. Het vergt best wel wat inlezen om alles operationeel te krijgen en met mijn beperkte geduld zal er wel wat fout zijn gegaan :')

Ik heb een wallet gedownload (Bitcoin Core) en vervolgens via iDeal voor 10 euro Bitcoins gekocht op Bitonic. Hierbij heb ik een ontvangstadres/label gekopieerd en ingevoerd, min of meer zoals dat met de digitale Gulden ook gaat. Er zit echter nog niks in mijn Bitcoin Core wallet. Wat doe ik allemaal verkeerd? :D

[ Bericht 0% gewijzigd door El_Liberaliste op 07-01-2017 15:15:52 ]
pi_167951467
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 januari 2017 15:09 schreef El_Liberaliste het volgende:
Even een vraagje. Ik wil graag Bitcoins kopen als belegging, en heb vandaag voor een tientje gekocht om te investeren. Het vergt best wel wat inlezen om alles operationeel te krijgen en met mijn beperkte geduld zal er wel wat fout zijn gegaan :')

Ik heb een wallet gedownload (Bitcoin Core) en vervolgens via iDeal voor 10 euro Bitcoins gekocht op Bitonic. Hierbij heb ik een ontvangstadres/label gekopieerd en ingevoerd, min of meer zoals dat met de digitale Gulden ook gaat. Er zit echter nog niks in mijn Bitcoin Core wallet. Wat doe ik allemaal verkeerd? :D
is je wallet klaar met synchroniseren (staat er niet "out of sync" in het rood?) en hoe laat heb je ze gekocht
pi_167951484
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 januari 2017 15:14 schreef Deeltjesversneller het volgende:

[..]

is je wallet klaar met synchroniseren (staat er niet "out of sync" in het rood?) en hoe laat heb je ze gekocht
Er staat onderin een balk waarin hij synchroniseert, betekent dat dat ik te vroeg heb gekocht? Heb een half uurtje geleden gekocht.

Overigens stond er in mijn eerste post 'een tientje om te investeren' maar ik bedoelde 'om te testen'. Anders zet het niet zo veel zoden aan de dijk.. ;)
pi_167951864
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 januari 2017 15:15 schreef El_Liberaliste het volgende:

[..]

Er staat onderin een balk waarin hij synchroniseert, betekent dat dat ik te vroeg heb gekocht? Heb een half uurtje geleden gekocht.

Overigens stond er in mijn eerste post 'een tientje om te investeren' maar ik bedoelde 'om te testen'. Anders zet het niet zo veel zoden aan de dijk.. ;)
je hebt niet te vroeg gekocht, je tientje zit al "in" jouw adres, maar omdat je wallet nog niet klaar is met het up to date brengen van de "bank" kan je dat nog niet zien. je zult de bitcoin wallet dus even geopend moeten houden en wachten tot ie klaar is (zou wel eens meerdere dagen kunnen duren).
pi_167951987
Wanneer kopen/verkopen jullie?
pi_167951991
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 januari 2017 15:32 schreef Deeltjesversneller het volgende:

[..]

je hebt niet te vroeg gekocht, je tientje zit al "in" jouw adres, maar omdat je wallet nog niet klaar is met het up to date brengen van de "bank" kan je dat nog niet zien. je zult de bitcoin wallet dus even geopend moeten houden en wachten tot ie klaar is (zou wel eens meerdere dagen kunnen duren).
Bedankt voor je uitleg, het laden gaat inderdaad vrij traag. Dan wacht ik gewoon rustig af!
pi_167952568
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 januari 2017 15:37 schreef DrNick het volgende:
Wanneer kopen/verkopen jullie?
Er is een ander topic dat iets actiever is mbt traden in btc en altcoins
GC / [SC] Cryptocurrencies #463 | Bitcoin 1000 Dollar Eindelijk!
pi_173166862
En zo zitten we ineens toch al over de $4000 :)
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 15 augustus 2017 @ 20:01:16 #226
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_173166870
Dat gaat hard
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 15 augustus 2017 @ 23:54:33 #227
132191 -jos-
Money=Power
pi_173173600
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 augustus 2017 20:00 schreef MaGNeT het volgende:
En zo zitten we ineens toch al over de $4000 :)
Goede kick, dit topic stond blijkbaar in mijn actieve topics, heb het even opgezocht en dit was mijn eerste post:
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 09:44 schreef -jos- het volgende:
Shit, waarom had ik nou ook alweer nog geen Bitcoins gekocht? :(
Blijkbaar vroeg ik me in 2013 toen de koers zo'n $150 was al af waarom ik nog geen Bitcoins gekocht had. Mijn eerste echte Bitcoins kocht ik tegen een koers van meer dan $2000... :|W
WEB / [HaxBall #64] Jos is God
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics.
pi_173173891
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 augustus 2017 23:54 schreef -jos- het volgende:

[..]

Goede kick, dit topic stond blijkbaar in mijn actieve topics, heb het even opgezocht en dit was mijn eerste post:

[..]

Blijkbaar vroeg ik me in 2013 toen de koers zo'n $150 was al af waarom ik nog geen Bitcoins gekocht had. Mijn eerste echte Bitcoins kocht ik tegen een koers van meer dan $2000... :|W
Er komt een moment dat 1 Bitcoin te duur is om aan te schaffen als je geen miljonair bent.
pi_173174357
quote:
1s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 00:08 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Er komt een moment dat 1 Bitcoin te duur is om aan te schaffen als je geen miljonair bent.
dat hoopt iedereen die bitcoins heeft iig :+
dag
pi_173174400
Nog 1120 blocks te gaan en dan is SegWit geactiveerd. :7

Dit zorgt voor allerlei gave nieuwe mogelijkheden, bijvoorbeeld Lightning Network en dingen als Hashed Timelock Contracts. Dit zorgt weer voor veel meer schaalbaarheid omdat je heel veel transacties veel goedkoper kunt afhandelen op een tweede laag die naast de Bitcoin blockchain draait.

Ik vind het wel lastig hier goede informatie over te vinden, er staat veel op Youtube maar dat zijn vaak videoregistraties van presentaties op conferenties. Wat is nu een goede bron om meer te weten te komen over dat soort technieken?
pi_173175077
Goed topic. :9
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_173175122
Oud topic, leuk te zien

[ Bericht 55% gewijzigd door #ANONIEM op 16-08-2017 04:44:04 ]
pi_173175426
quote:
0s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 00:44 schreef Tourniquet het volgende:
Nog 1120 blocks te gaan en dan is SegWit geactiveerd. :7

Dit zorgt voor allerlei gave nieuwe mogelijkheden, bijvoorbeeld Lightning Network en dingen als Hashed Timelock Contracts. Dit zorgt weer voor veel meer schaalbaarheid omdat je heel veel transacties veel goedkoper kunt afhandelen op een tweede laag die naast de Bitcoin blockchain draait.

Ik vind het wel lastig hier goede informatie over te vinden, er staat veel op Youtube maar dat zijn vaak videoregistraties van presentaties op conferenties. Wat is nu een goede bron om meer te weten te komen over dat soort technieken?
Lightning is de grote belofte he ;D
జ్ఞ‌ా
pi_173255916
Heeft iemand adviezen wat betreft cryptocurrency exchanges?? Welke zijn shady, welke werken het fijnst, zijn het betrouwbaarst?
  zaterdag 19 augustus 2017 @ 15:16:32 #235
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_173256146
Ik heb een heel klein bitcointje (dus niet een hele :P) die bijna drie keer zoveel waard is geworden. Dat wordt een keertje uiteten *O*
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_173259148
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 15:16 schreef Faux. het volgende:
Ik heb een heel klein bitcointje (dus niet een hele :P) die bijna drie keer zoveel waard is geworden. Dat wordt een keertje uiteten *O*
Gefeliciteerd *O*

Koop er anders altcoins van!
pi_173305053
Ik had 10 bitcoins en was al zo blij dat ik van $60 naar $120 was gegaan dat ik ze allemaal had verkocht ;( :'(
Facts don't care about your feelings
pi_173311288
Hoe kun je vooraf een beetje inschatten welke coins wat gaan doen in de toekomst? Welke sites zijn daarvoor betrouwbaar? Bitcoin etc is geen optie meer voor mij, maar durf best 100-1k in een kleine coin te investeren.
pi_173311376
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 22:06 schreef Poepz0r het volgende:
Hoe kun je vooraf een beetje inschatten welke coins wat gaan doen in de toekomst? Welke sites zijn daarvoor betrouwbaar? Bitcoin etc is geen optie meer voor mij, maar durf best 100-1k in een kleine coin te investeren.
Alles is een piramidespel, zolang er maar meer mensen in gaan geloven, stijgt de waarde. Als men niet meer investeert, barst de bubbel.
Stijgende prijzen trekt nieuw publiek, zolang die race doorgaat kun je winst halen, maakt niet uit met welke coin..
dag
  dinsdag 22 augustus 2017 @ 00:33:01 #240
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_173314584
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 22:06 schreef Poepz0r het volgende:
Hoe kun je vooraf een beetje inschatten welke coins wat gaan doen in de toekomst? Welke sites zijn daarvoor betrouwbaar? Bitcoin etc is geen optie meer voor mij, maar durf best 100-1k in een kleine coin te investeren.
Hoezo is bitcoin geen optie meer?

Wat veel mensen niet weten is dat je ook gewoon 0.1 btc kan kopen.

Hij is de afgelopen 1.5 maand van 1800$ naar 4400$ gegaan. Prima rendement.

Beter houd je www.coinmarketcap.com in de gaten als je ergens in wilt investeren
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
  dinsdag 22 augustus 2017 @ 12:14:55 #241
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_173319332
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 18:00 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Gefeliciteerd *O*

Koop er anders altcoins van!
Ja is dat de meest belovende?
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_173334430
quote:
11s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 12:14 schreef Faux. het volgende:
at de meest belovende
Goede vraag. dat was Monero maar die heeft sinds Zaterdag zijn sprong gemaakt.

Ik zou zeggen probeer Golem, of Steem. Steem is nu nog erg goedkoop, en heeft problemen met de chain. Als dat opgelost is zal de koers kunnen gaan knallen.
pi_173334462
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 00:00 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Goede vraag. dat was Monero maar die heeft sinds Zaterdag zijn sprong gemaakt.

Ik zou zeggen probeer bijvoorbeeld Golem, of Steem. Steem is nu nog erg goedkoop, en heeft problemen met de chain. Als dat opgelost is zal de koers kunnen gaan knallen.

Waarom pak je er niet gewoon als een echte beursgorilla 1tje lukraak uit de top 100 en kijk wat er gebeurd :7
pi_173784598
Stel je nou voor dat je vrijwel zeker weet dat iemand met een Twitter account iets te maken heeft met gestolen bitcoin jaren geleden maar het nooit hebt kunnen bewijzen. Soms heb ik wel zin om weer eens de detective uit te hangen.

Ik had ooit een multibit wallet op mijn pc in 2013 en toen ik op vakantie was werden ineens al mijn bitcoins uit mijn wallet verplaatst zonder dat ik dat had gedaan. Mogelijk een virus opgelopen al was mijn pc helemaal schoon. Op 17 september 2013 heeft iemand 14,3 bitcoin van mij naar een nieuw wallet adres verplaatst. Daarna werd de transactie direct gesplitst naar twee andere bitcoinadressen. één van de twee adressen heb ik uiteindelijk kunnen linken aan een twitter account omdat ie daarmee adverteerde, je kent het wel iemand zet wel eens een wallet adres onder zijn signature ofzo. Ik heb toen zijn mailadres achterhaald en heb zelfs contact gehad maar hij beweerde zelf ook gehackt te zijn. Na die splitsing verdwijnen de bitcoins is 100den kleine stukjes naar allerlei wallets en weg is het. Wat ik vreemd vond is dat iemand die zegt dat ie is gehacked eerst zelf bitcoins naar zijn eigen adres krijgt gestuurd. Gast leek uit Polen te komen, heel vaag allemaal.
Ik ben er inmiddels overheen en weet ook wel dat ik niet kan aantonen dat ik het niet zelf was maar toch knaagt het soms nog :)

[ Bericht 2% gewijzigd door metallicelmo op 15-09-2017 00:56:59 ]
pi_173785231
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 00:33 schreef Maikuuul het volgende:
Wat veel mensen niet weten is dat je ook gewoon 0.1 btc kan kopen.
Als je dat niet weet heb je geen idee waar je het over hebt en kun je beter eerst eens wat informatie over cryptocurrency tot je nemen voordat je er geld in gaat steken. :P
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_173785232
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 22:09 schreef Peter het volgende:

[..]

Alles is een piramidespel, zolang er maar meer mensen in gaan geloven, stijgt de waarde. Als men niet meer investeert, barst de bubbel.
Stijgende prijzen trekt nieuw publiek, zolang die race doorgaat kun je winst halen, maakt niet uit met welke coin..
Natuurlijk maakt dat wel uit, sommige coins hebben daadwerkelijk toegevoegde waarde, bijvoorbeeld op het gebied van privacy.
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_173785235
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 15:04 schreef Symn het volgende:
Heeft iemand adviezen wat betreft cryptocurrency exchanges?? Welke zijn shady, welke werken het fijnst, zijn het betrouwbaarst?
Kraken is prettig, verder bittrex als je in meer verschillende coins wilt kunnen handelen. Poloniex heb ik dingen over gehoord waardoor ik er zelf geen zaken meer mee wil doen. :P
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_173785707
Heeft er ook iemand ervaring met deze website voor het kopen van Bitcoins?
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 15 september 2017 @ 16:49:21 #249
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_173794314
Ah.. bitcoin.. Jaren geleden begonnen met minen toen de kosten voor elektriciteit nog meer waren dan wat het opleverde. Uiteindelijk mee gestopt en tienduizenden euro's misgelopen :)
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_173795122
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 07:42 schreef dimmak het volgende:
Heeft er ook iemand ervaring met deze website voor het kopen van Bitcoins?
Nooit eerder gezien, ik hou het gewoon bij bitonic, mocht ik nog nieuwe btc willen
٩๏̯͡๏)۶
pi_173796167
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 07:42 schreef dimmak het volgende:
Heeft er ook iemand ervaring met deze website voor het kopen van Bitcoins?
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 17:47 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Nooit eerder gezien, ik hou het gewoon bij bitonic, mocht ik nog nieuwe btc willen
Ik had er ook nog niet eerder van gehoord, maar het lijkt iig wel een "echt" bedrijf te zijn. Website bevat contactgegevens, eigenaren zijn bekend en lijken "echte" personen te zijn en ze hebben een fysieke locatie in Lelystad waar ze zelfs Bitcoinborrels organiseren.

Dus als ze een goede prijs hebben t.o.v. andere bitcoinshops, zou ik de gok wel durven wagen. Desnoods eerst met een klein bedrag.
  zaterdag 16 september 2017 @ 20:59:10 #252
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_173816420
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 18:55 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

[..]

Ik had er ook nog niet eerder van gehoord, maar het lijkt iig wel een "echt" bedrijf te zijn. Website bevat contactgegevens, eigenaren zijn bekend en lijken "echte" personen te zijn en ze hebben een fysieke locatie in Lelystad waar ze zelfs Bitcoinborrels organiseren.

Dus als ze een goede prijs hebben t.o.v. andere bitcoinshops, zou ik de gok wel durven wagen. Desnoods eerst met een klein bedrag.
Een bitcoin is op het eerste gezicht ¤70-80 duurder dan de Google-koers.

Zal het eens proberen met een klein bedrag, Bitpanda slikt mijn cc niet en de andere methoden duren te lang. Ook al betaal je hier wel wat surcharge het is wel chill om met ideal te kunnen betalen.
  zaterdag 16 september 2017 @ 21:16:54 #253
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_173816872
En hij staat al in m'n wallet! Fijn om nu ook btc te kunnen kopen via Ideal.
pi_173821017
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 september 2017 21:16 schreef Erasmo het volgende:
En hij staat al in m'n wallet! Fijn om nu ook btc te kunnen kopen via Ideal.
Mooi dat het gelukt is! Maar met iDeal kopen kan echt al jaren op verschillende sites. Heb m'n eerste BTC's ooit in maart 2013 met iDeal gekocht bij Bitonic.nl. :)
pi_173858694
http://www.bitcoinblockhalf.com/

1000 dagen tot de volgende halvening. :7

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-09-2017 21:35:47 ]
pi_173859027
Bitonic 250+ bitcoins in bezit.. heb ik nig. Iet vaak gezien.. verwachten ze een pump :D? Of iemand verwacht een dump :')
  Eindredactie Games maandag 18 september 2017 @ 21:35:22 #257
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_173860964
quote:
14s.gif Op maandag 18 september 2017 20:15 schreef Typisch het volgende:
http://www.bitcoinblockhalf.com/

100 dagen tot de volgende halvening. :7
1000 lieverd.
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_173860988
quote:
4s.gif Op maandag 18 september 2017 21:35 schreef Oscar. het volgende:

[..]

1000 lieverd.
Oh, damn. :') Bedoelde ik ook wel.
Nog minder dan 3 jaar dus.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 18-09-2017 21:36:18 ]
  Eindredactie Games maandag 18 september 2017 @ 21:36:16 #259
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_173860997
quote:
10s.gif Op maandag 18 september 2017 21:36 schreef Typisch het volgende:

[..]

Oh, damn. :')
klein verschilletje :P
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_173880413
Het aantal SegWit-transacties stijgt nog steeds gestaag, inmiddels de 3% voorbij:


bron: http://segwit.party/charts/
pi_173880495
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 september 2017 22:27 schreef Tourniquet het volgende:
Het aantal SegWit-transacties stijgt nog steeds gestaag, inmiddels de 3% voorbij:

[ afbeelding ]
bron: http://segwit.party/charts/
Nice.

Als het goed is kun je nu trouwens de OP aanpassen als je dat wil. :Y
pi_173928980
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 12:53 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Trouwens, steeds meer geruchten over Wallstreet dat Bitcoin in gaat duiken, maar niet eerder dan 4 oktober.

Dus de grote clubs met whales hebben de maand september gebruikt om flink wat FUD te verspreiden, China ICO & exchange ban hielp hen daar nog wat meer bij. Vanaf ~ half oktober -> MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON! Fasten your seatbelts :o

https://www.reddit.com/r/(...)in_futures_exchange/

Mocht dit waar zijn, vraag ik me af hoe erg de pro's de markt gaan verneukeriseren en manipuleren.
Hier ook maar even. :+
pi_173960578
Voor mensen met een interesse hoe bitcoin oa ontstaan is https://www.forbes.com/si(...)-wasnt/#695a8df84a37

Erg interessant vind ik zelf.
pi_174026045
Wat vinden jullie van de docu op Netflix, Banking on Bitcoin?
pi_174055859
quote:
0s.gif Op woensdag 27 september 2017 10:19 schreef Scrummie het volgende:
Wat vinden jullie van de docu op Netflix, Banking on Bitcoin?
Oeh, geen idee, maar die ga ik kijken! Ik vind dit allemaal echt heel interessant.
  zondag 1 oktober 2017 @ 21:16:46 #266
405850 Eiwitshake
Russische Trol
pi_174124272
Ik heb inmiddels ook een wallet aangemaakt, ook heb ik me al redelijk ingelezen. De vraag is nu echter wanneer het beste moment om te kopen is.
"Wij zweren de voorkeur te geven aan een wisse dood boven een smadelijke behandeling, en nooit te dulden dat de geringste inbreuk gemaakt wordt op Neêrlands roem of de eer der vlag.”
- Jan Van Speijk
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 oktober 2017 @ 21:17:24 #267
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_174124296
quote:
0s.gif Op zondag 1 oktober 2017 21:16 schreef Eiwitshake het volgende:
Ik heb inmiddels ook een wallet aangemaakt, ook heb ik me al redelijk ingelezen. De vraag is nu echter wanneer het beste moment om te kopen is.
Nu.

Geen idee wat de prijs is, maar nu.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 1 oktober 2017 @ 21:20:54 #268
405850 Eiwitshake
Russische Trol
pi_174124438
quote:
1s.gif Op zondag 1 oktober 2017 21:17 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nu.

Geen idee wat de prijs is, maar nu.
rond de 4200 Dollar.
Maar ik koop geen hele Bitcoin.

Waarom denk je dat nu het beste moment is?
"Wij zweren de voorkeur te geven aan een wisse dood boven een smadelijke behandeling, en nooit te dulden dat de geringste inbreuk gemaakt wordt op Neêrlands roem of de eer der vlag.”
- Jan Van Speijk
pi_174124719
https://fee.org/articles/(...)h-of-cryptocurrency/

We zijn aan het winnen. Inslaan!
pi_174127300
Wat gaat er gebeuren als alle bitcoins in bezit zijn bij mensen? Is daar al een verwachting over? Massale sell om de winst te pakken en wie te laat is heeft de rekening betaald?
pi_174129032
quote:
0s.gif Op zondag 1 oktober 2017 22:34 schreef videonatic het volgende:
Wat gaat er gebeuren als alle bitcoins in bezit zijn bij mensen? Is daar al een verwachting over? Massale sell om de winst te pakken en wie te laat is heeft de rekening betaald?
Dan zijn de enige inkomsten voor miners de fees die mee gaan bij een bitcoin transactie.

Maar volgens mij gaat dat niet gebeuren deze eeuw, dus we hebben nog even. :+

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 01-10-2017 23:50:15 ]
pi_174129333
quote:
14s.gif Op zondag 1 oktober 2017 23:50 schreef Typisch het volgende:

[..]

Dan zijn de enige inkomsten voor miners de fees die mee gaan bij een bitcoin transactie.

Maar volgens mij gaat dat niet gebeuren deze eeuw, dus we hebben nog even. :+
Als Bitcoin zo blijft groeien en het aantal transacties blijft toenemen (na een volgende hardfork) zullen fees nog helemaal niet zo gek zijn voor miners 😋
pi_174130318
Dus ik open dit topic met mn slaperige hoofd, zie allerlei moon posts en "Expedia en eBay gaat BTC accepteren", allerlei nieuwe posts. Twee paginas verder, is het dit oude BTC topic, zat ik posts van 2014 te lezen :')
  † In Memoriam † maandag 2 oktober 2017 @ 09:28:59 #274
230491 Zith
pls tip
pi_174132073
quote:
0s.gif Op maandag 2 oktober 2017 02:35 schreef kthxbye het volgende:
"Expedia en eBay gaat BTC accepteren"
Bullish!
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_174138297
quote:
1s.gif Op maandag 2 oktober 2017 09:28 schreef Zith het volgende:

[..]

Bullish!
Ja is er blijkbaar nooit echt van gekomen :')
pi_174142926
quote:
0s.gif Op maandag 2 oktober 2017 14:32 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Ja is er blijkbaar nooit echt van gekomen :')
Mensen hebben er baat bij om een hype te creëren..
dag
  dinsdag 3 oktober 2017 @ 12:27:17 #277
405850 Eiwitshake
Russische Trol
pi_174162154
Wat ik raar vind is het systeem achter de altcoins.
Iedereen zegt een beter systeem als Bitcoin zelf gebouwd te hebben.

Ik heb zelf Bitcoin en wat Altcoins ingekocht. Hoewel ik wel redelijke vertrouwen heb in de stabiliteit van Bitcoin heb ik dat veel minder in Altcoins. Waarom meer dan 1100 verschillende munten?
En hoe kan een ontwikkelaar zomaar bepalen om een coin te 'burnen'?

De altcoin markt ziet er uit als een hele grote bubbel die niet lang houdbaar is.
"Wij zweren de voorkeur te geven aan een wisse dood boven een smadelijke behandeling, en nooit te dulden dat de geringste inbreuk gemaakt wordt op Neêrlands roem of de eer der vlag.”
- Jan Van Speijk
pi_174179329
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 oktober 2017 12:27 schreef Eiwitshake het volgende:
Wat ik raar vind is het systeem achter de altcoins.
Iedereen zegt een beter systeem als Bitcoin zelf gebouwd te hebben.

Ik heb zelf Bitcoin en wat Altcoins ingekocht. Hoewel ik wel redelijke vertrouwen heb in de stabiliteit van Bitcoin heb ik dat veel minder in Altcoins. Waarom meer dan 1100 verschillende munten?
En hoe kan een ontwikkelaar zomaar bepalen om een coin te 'burnen'?

De altcoin markt ziet er uit als een hele grote bubbel die niet lang houdbaar is.
Dat is het probleem idd. Veel scams.
Daarnaast zijn de redelijk stabiele altcoins tot nu toe ook nog beloftes die wel degelijke een zeer sterke architectuur hebben maar waar er nog maar weinig wat van op poten staat.

Als op den duur etherium of neo de komende jaren niet hun belofte waar maken dropt die coin sowieso.
pi_174532431
Was de snapshot voor de volgende fork nu al eerder genomen dan het moment van de daadwerkelijke fork? Ja toch?
  vrijdag 20 oktober 2017 @ 09:27:35 #280
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_174532787
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 08:51 schreef Typisch het volgende:
Was de snapshot voor de volgende fork nu al eerder genomen dan het moment van de daadwerkelijke fork? Ja toch?
Volgens mij is dat een gerucht, maar ik denk van wel ja. Ik denk niet dat het veel nut heeft om nu nog BTC in te slaan als je dit alleen doet voor BTCGold
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_174603342
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 08:51 schreef Typisch het volgende:
Was de snapshot voor de volgende fork nu al eerder genomen dan het moment van de daadwerkelijke fork? Ja toch?
Hoe zou zoiets werken dan? Als je een fork maakt van een coin dan maak je toch een moment opname? Of hebben ze al een afsplitsing gemaakt en brengen ze de BTG software pas later uit?
pi_174604265
quote:
0s.gif Op maandag 23 oktober 2017 14:05 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Hoe zou zoiets werken dan? Als je een fork maakt van een coin dan maak je toch een moment opname? Of hebben ze al een afsplitsing gemaakt en brengen ze de BTG software pas later uit?
Ja, pre-mine. :r
pi_174605226
quote:
14s.gif Op maandag 23 oktober 2017 14:40 schreef Typisch het volgende:

[..]

Ja, pre-mine. :r
Ja nep he, zo kan ik ook wel geld verdienen inderdaad.
pi_174619600
Gold is een scam volgens mij
జ్ఞ‌ా
pi_174619834
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 oktober 2017 12:27 schreef Eiwitshake het volgende:
Wat ik raar vind is het systeem achter de altcoins.
Iedereen zegt een beter systeem als Bitcoin zelf gebouwd te hebben.

Ik heb zelf Bitcoin en wat Altcoins ingekocht. Hoewel ik wel redelijke vertrouwen heb in de stabiliteit van Bitcoin heb ik dat veel minder in Altcoins. Waarom meer dan 1100 verschillende munten?
En hoe kan een ontwikkelaar zomaar bepalen om een coin te 'burnen'?

De altcoin markt ziet er uit als een hele grote bubbel die niet lang houdbaar is.
De hele altcoinmarkt heeft wel wat weg van de dotcombubbel.

Daar ontstonden ook opeens vele bedrijven die soms net zo snel weer verdwenen, en ze gingen allemaal door het dak qua waarde door beursspeculatie en de positieve stemming van de handelaren. Waardes die helemaal niks te maken had met de daadwerkelijke omzet etc.

Tot het in 2000 volledig in elkaar klapte.
pi_174623281
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 oktober 2017 07:45 schreef NewHorizon het volgende:

[..]

De hele altcoinmarkt heeft wel wat weg van de dotcombubbel.

Daar ontstonden ook opeens vele bedrijven die soms net zo snel weer verdwenen, en ze gingen allemaal door het dak qua waarde door beursspeculatie en de positieve stemming van de handelaren. Waardes die helemaal niks te maken had met de daadwerkelijke omzet etc.

Tot het in 2000 volledig in elkaar klapte.
Hoe meer altcoins er ineens weer verdwijnen of totaal waardeloos worden hoe meer men weer vertrouwen krijgt in Bitcoin
pi_174623599
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 oktober 2017 07:45 schreef NewHorizon het volgende:

[..]

De hele altcoinmarkt heeft wel wat weg van de dotcombubbel.

Daar ontstonden ook opeens vele bedrijven die soms net zo snel weer verdwenen, en ze gingen allemaal door het dak qua waarde door beursspeculatie en de positieve stemming van de handelaren. Waardes die helemaal niks te maken had met de daadwerkelijke omzet etc.

Tot het in 2000 volledig in elkaar klapte.
Daarom zit ik voornamelijk in coins die of al een werken product hebben of een duidelijk doel voor ogen hebben die ogenschijnlijk makkelijk te (be)halen is.

Zo heb ik bijvoorbeeld wat APX op de kop getikt. Zij hebben nog geen werkend product, maar staan bekend als jongens die weten wat ze doen en zijn van plan mining rigs te gaan verhuren. Die kun je dan met 'korting' huren met je APX.
pi_174624097
quote:
14s.gif Op dinsdag 24 oktober 2017 12:11 schreef Typisch het volgende:

[..]

Daarom zit ik voornamelijk in coins die of al een werken product hebben of een duidelijk doel voor ogen hebben die ogenschijnlijk makkelijk te (be)halen is.

Zo heb ik bijvoorbeeld wat APX op de kop getikt. Zij hebben nog geen werkend product, maar staan bekend als jongens die weten wat ze doen en zijn van plan mining rigs te gaan verhuren. Die kun je dan met 'korting' huren met je APX.
Cloudmining dus. Harde business waar maar een paar partijen succesvol in zijn.
#vliernaar ijsland

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 24-10-2017 12:39:01 ]
pi_174781648
https://www.cnbc.com/2017(...)res-by-year-end.html

quote:
CME says it plans to launch bitcoin futures by the end of the year, pending regulatory review.
Bitcoin surges to record in response to announcement from CME, the world's largest futures exchange.
The growth of bitcoin derivatives is also another step towards the development of the digital currency as a more established asset class.
  Eindredactie Games dinsdag 31 oktober 2017 @ 21:02:11 #290
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_174790055
Tyfuswaves onder de 3 euro :')
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_174847054
quote:
0s.gif Op zondag 1 oktober 2017 21:20 schreef Eiwitshake het volgende:

[..]

Waarom denk je dat nu het beste moment is?
Kijk maar naar de koers vandaag...
pi_174848702
Heb blijkbaar 20 euro in mijn Blockchain nadat ik er voor een hele poos niet ben ingelogd. Niet veel, maar toch wel mooi om te zien dat die kleine hoeveelheid van eerst relatief flink is gestegen.

Wil binnenkort wel een groter bedrag in BTC stoppen; moet alleen nog kijken wanneer precies. Gok zo rond de opening van de beurs of ergens in de nacht.
pi_174849434
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 november 2017 17:59 schreef Bolasie het volgende:

Wil binnenkort wel een groter bedrag in BTC stoppen; moet alleen nog kijken wanneer precies. Gok zo rond de opening van de beurs of ergens in de nacht.
Welke beurs?
pi_174849453
quote:
4s.gif Op dinsdag 31 oktober 2017 21:02 schreef Oscar. het volgende:
Tyfuswaves onder de 3 euro :')
Hop!
pi_174850161
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 november 2017 18:44 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Welke beurs?
Kamasutrabeurs
  Eindredactie Games vrijdag 3 november 2017 @ 19:59:24 #296
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_174851005
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 november 2017 18:44 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Hop!
hodl voor life
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  maandag 6 november 2017 @ 16:53:55 #297
405850 Eiwitshake
Russische Trol
pi_174906023
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 november 2017 19:59 schreef Oscar. het volgende:

[..]

hodl voor life
hodor.
"Wij zweren de voorkeur te geven aan een wisse dood boven een smadelijke behandeling, en nooit te dulden dat de geringste inbreuk gemaakt wordt op Neêrlands roem of de eer der vlag.”
- Jan Van Speijk
pi_174906095
Hoe mine je dan?
pi_174906296
quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 16:57 schreef Atak het volgende:
Hoe mine je dan?
Je kan minen met bijvoorbeeld een S9 13,5 TH/s ASIC, kost zo'n $2000 en levert zo'n $10 per dag op bij de huidige koers, na aftrek van stroomkosten.

Maar de difficulty gaat omhoog dus die $10 gaat iedere 2 weken iets omlaag.
pi_174906362
Nog geen ATH vandaag? -O-
pi_174906988
Whaha
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')