abonnement Unibet Coolblue
  maandag 2 juni 2014 @ 06:14:57 #1
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140621171


Vorige delen teruglezen? Klik op de topictitel.
Of op deze link! Topicreeks: Het grote vraag Piet hoe maak ik het klaar topic

Hier verder dus, deel 45
alweer van dit topic, waar ijdele ijsbeer piet culinaire vragen beantwoordt, maar waar ook anderen welkom zijn raad te geven.

Vorige delen teruglezen? Klik op de topictitel.
Of op deze link! Topicreeks: Het grote vraag Piet hoe maak ik het klaar topic

Nieuwe Ronde, nieuwe adviezen

Innovatief en vernieuwend sinds 2004

De reden waarom ik deze reeks opende en blijf bedrijven is niet alleen de meerdere eer en glorie, en streling van mijn enorme ego, maar vooral wil ik er voor zorgen dat er beter gegeten en gekookt wordt.
Koken is meer dan pakjes aanmaken, het is wat moois maken van plantjes en beestjes, eten moet gelukkig maken.

[ Bericht 0% gewijzigd door Pietverdriet op 02-06-2014 06:44:59 ]
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_140623997
Niemand geeft fuk :')
pi_140624192
Heb hier nog een bakje kalkoenblokjes en wil die vanavond op maken. Ben beetje moe dus wil er graag iets simpels mee doen, idee?
  maandag 2 juni 2014 @ 10:45:35 #4
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_140624246
ik heb tegenwoordig het (kleine) probleem dat de kippenburgers rauw blijven vanbinnen. natuurlijk weet ik dat je ze moet draaien en keren maar dat gaat niet met 2 ineens.

of wel soms?
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  maandag 2 juni 2014 @ 12:28:30 #5
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140627833
quote:
0s.gif Op maandag 2 juni 2014 10:43 schreef emmyemmy het volgende:
Heb hier nog een bakje kalkoenblokjes en wil die vanavond op maken. Ben beetje moe dus wil er graag iets simpels mee doen, idee?
Salade mee maken, met olijven, kappertjes, feta, appel, sla?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 2 juni 2014 @ 12:29:44 #6
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140627881
quote:
0s.gif Op maandag 2 juni 2014 10:45 schreef sararaats het volgende:
ik heb tegenwoordig het (kleine) probleem dat de kippenburgers rauw blijven vanbinnen. natuurlijk weet ik dat je ze moet draaien en keren maar dat gaat niet met 2 ineens.

of wel soms?
Waarom kan je geen 2 kippenburgers tegelijk bakken? Is je koekenpan zo klein? En als ze te rauw zijn, moet je ze langer bakken
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_140627999
quote:
0s.gif Op maandag 2 juni 2014 12:28 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Salade mee maken, met olijven, kappertjes, feta, appel, sla?
Vriend houdt niet van feta :N
Ik ga gewoon kalkoen ''sate'' maken :P
  maandag 2 juni 2014 @ 12:51:45 #8
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140628668
quote:
0s.gif Op maandag 2 juni 2014 12:33 schreef emmyemmy het volgende:

[..]

Vriend houdt niet van feta :N

Mozzarella?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_140629093
Ik zal t eens voorstellen. Waarschijnlijk wordt het alsnog saté, hij houdt heel erg veel van saté :P
pi_140631144
Wat zijn goede tomaten voor een Bolognesesaus? Ik gebruik normaal gesproken San Marzano tomaten, maar ik ben door mijn voorraad heen. Iemand ideeën?
  User die het meest klaagt 2022 maandag 2 juni 2014 @ 15:54:44 #11
414785 sirdanilot
pi_140634422
Hoe beter je tomaten, hoe beter je bolognesesaus. Ik gebruik gewoon altijd de goedkoopste, maar je krijgt waar je voor betaalt lijkt me...Volgens deze site zijn alle Hollandse merken (ook grande italia) ongeveer even goed, de echt Italiaanse merken zijn beter. Dat lijkt me ook, als je het grote prijsverschil ziet (4x zo duur als euroshopper).
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_140634836
quote:
0s.gif Op maandag 2 juni 2014 15:54 schreef sirdanilot het volgende:
Hoe beter je tomaten, hoe beter je bolognesesaus. Ik gebruik gewoon altijd de goedkoopste, maar je krijgt waar je voor betaalt lijkt me...Volgens deze site zijn alle Hollandse merken (ook grande italia) ongeveer even goed, de echt Italiaanse merken zijn beter. Dat lijkt me ook, als je het grote prijsverschil ziet (4x zo duur als euroshopper).
Die site gaat er mijn optiek ten onrechte vanuit dat Hollandse tomaten waterbommen zijn, dat ze dezelfde tomaten in blik stoppen als degene die mooi moeten liggen te wezen voor in de salade enzo, en dat er geen smaakverschil zou zijn als het er in de AH niet is.

Ik heb een paar jaar terug een paar verschillende blikken gekocht en ik was juist verbaasd over zoveel smaakverschil.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  maandag 2 juni 2014 @ 16:23:37 #13
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_140635267
quote:
0s.gif Op maandag 2 juni 2014 15:54 schreef sirdanilot het volgende:
Hoe beter je tomaten, hoe beter je bolognesesaus. Ik gebruik gewoon altijd de goedkoopste, maar je krijgt waar je voor betaalt lijkt me...Volgens deze site zijn alle Hollandse merken (ook grande italia) ongeveer even goed, de echt Italiaanse merken zijn beter. Dat lijkt me ook, als je het grote prijsverschil ziet (4x zo duur als euroshopper).
Cirio vind ik wel lekkere bliktomaten, goed dik sap ook waar ze in zitten.
Als ik verse tomaten neem neem ik meestal trostomaten of roma-tomaten, de kleinere soorten met vooral vruchtvlees en weinig zaden/"slijm"
Ik gebruik zelf ook alleen het vruchtvlees van.de tomaten.
pi_140636748
Ik heb runderpoulet in de koelkast liggen ipv runderreepjes.... Ik wilde met wokgroente en sojasaus een simpel gerecht met rijst maken. Maar kan dat hiermee of kan ik beter wat anders doen met dit vlees? (Is meer voor stoofpotten dacht ik?)
  maandag 2 juni 2014 @ 17:09:23 #15
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_140636834
quote:
1s.gif Op maandag 2 juni 2014 17:06 schreef Serinde het volgende:
Ik heb runderpoulet in de koelkast liggen ipv runderreepjes.... Ik wilde met wokgroente en sojasaus een simpel gerecht met rijst maken. Maar kan dat hiermee of kan ik beter wat anders doen met dit vlees? (Is meer voor stoofpotten dacht ik?)
Maak Rendang: http://www.aziatische-ingredienten.nl/rendang-recept/ :)
pi_140638038
Dit rendangrecept kwam in het weekend nog voorbij op de radio als één van de allerbeste! :9~ Krijg er trek van
Home computers are being called upon to perform many new functions, including the consumption of homework formerly eaten by the dog.
pi_140642474
quote:
Lekker! :9 Opgeslagen! Nu vanwege tijd toch gewoon wat ik had in de wok gegooid. Niet heel slecht. Maar die Rendang ga ik zeker proberen binnenkort.
  maandag 2 juni 2014 @ 23:13:42 #18
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_140653283
quote:
14s.gif Op maandag 2 juni 2014 17:45 schreef Aiko_ het volgende:
Dit rendangrecept kwam in het weekend nog voorbij op de radio als één van de allerbeste! :9~ Krijg er trek van
Pardon? Dit rendangrecept of een rendangrecept?
  dinsdag 3 juni 2014 @ 06:18:10 #19
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140658638
Robin, beroemd van radio en bandrecorder
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_140659013
Die rendang v Robin heb ik llaatst ook gemaakt. Heerlijk :9

Robin (of iem anders) weet je een lekker recept voor een vegetarische ( -O- ) curry?
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_140659040
Eten vegetariërs wel eieren trouwens? :')
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_140659395
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 07:53 schreef habitue het volgende:
Eten vegetariërs wel eieren trouwens? :')
Ja hoor, de meeste wel. :) Onder vegetarisch valt enkel geen vis en vlees eten, maar er zijn natuurlijk mensen die hun eigen voorkeur hebben qua wel of niet eieren/zuivel/honing eten.
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_140659818
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 07:49 schreef habitue het volgende:
Die rendang v Robin heb ik llaatst ook gemaakt. Heerlijk :9

Robin (of iem anders) weet je een lekker recept voor een vegetarische ( -O- ) curry?
Niet direct een recept bij de hand maar een groene curry met bloemkool en linzen bijvoorbeeld. Of een lichte rode curry met veel ui en tomaat waar je tegen het einde een paar gekookte eieren in doet.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  dinsdag 3 juni 2014 @ 09:40:26 #24
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_140660541
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 07:49 schreef habitue het volgende:
Die rendang v Robin heb ik llaatst ook gemaakt. Heerlijk :9

Robin (of iem anders) weet je een lekker recept voor een vegetarische ( -O- ) curry?
Je kan een ook gewoon curry recept nemen en het vlees vervangen voor tofu.
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
  dinsdag 3 juni 2014 @ 09:41:41 #25
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140660563
quote:
7s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 09:40 schreef Uccie het volgende:

[..]

Je kan een ook gewoon curry recept nemen en het vlees vervangen voor tofu.
Gebruik liever Tempeh, dat heeft nog structuur en smaak, tofu is zo een smakeloze gel achtige snot
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 3 juni 2014 @ 09:45:52 #26
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_140660642
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 09:41 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Gebruik liever Tempeh, dat heeft nog structuur en smaak, tofu is zo een smakeloze gel achtige snot
Vandaar dat ik geen tofu lust :D
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
  User die het meest klaagt 2022 dinsdag 3 juni 2014 @ 10:03:21 #27
414785 sirdanilot
pi_140660970
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 09:41 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Gebruik liever Tempeh, dat heeft nog structuur en smaak, tofu is zo een smakeloze gel achtige snot
Al eens tofu bij de toko gehaald, zo vers uit een bak water? Dan piep je wel anders hoor, héérlijk !
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  dinsdag 3 juni 2014 @ 10:07:43 #28
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140661050
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 10:03 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Al eens tofu bij de toko gehaald, zo vers uit een bak water? Dan piep je wel anders hoor, héérlijk !
Wel eens tempeh gegeten?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  User die het meest klaagt 2022 dinsdag 3 juni 2014 @ 11:21:24 #29
414785 sirdanilot
pi_140662685
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 10:07 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Wel eens tempeh gegeten?
Lukt me niet om het op de juiste wijze klaar te maken. Wij probeerden het wel eens in een roerbakgerecht. De eerste hap is heerlijk, de tweede hap 'mwah' en na de derde hap ben je het spuugzat en is het smerig. Heel vreemd. Misschien lust ik het gewoon niet.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  User die het meest klaagt 2022 dinsdag 3 juni 2014 @ 11:23:02 #30
414785 sirdanilot
pi_140662733
Sowieso staat tempeh tot tofu als een harde feta-achtige kaas tot mozarella. De eerste een heel sterke smaak (misschien iets té sterk), de tweede zacht en romig en subtiel (soms té subtiel als je niet genoeg dingen toevoegt). Zaak is altijd om de tofu bij de toko vers te halen en niet uit de supermarkt. Silken tofu mag wel uit een pakje (heb je in NL niet vers denk ik, is ook meer een soort semi vloeibare 'tofuroom' dan een blok tofu).
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  dinsdag 3 juni 2014 @ 11:51:38 #31
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_140663510
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 11:21 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Lukt me niet om het op de juiste wijze klaar te maken.

http://www.aziatische-ingredienten.nl/recept-tempeh-kering/

Hiervan maak ik altijd te weinig. Is altijd sneller op dan de bedoeling.
Niet echt een hoofdgerecht, maar toch. Als je lekkere tempeh wilt eten, dan moet je dit probereren. :9~
pi_140663999
Hmzz nooit fan van tofu geweest (al heb ik geloof ik ook alleen nog maar supermarkt tofu gehad) tempeh nog nooit op. Ik maak wel iets met linzen ofzo. Wordt nog wat als er een relatie uit komt :P
A man is not old until regrets take the place of dreams.
  User die het meest klaagt 2022 dinsdag 3 juni 2014 @ 13:42:37 #33
414785 sirdanilot
pi_140666426
Oh dat lijkt me wel heel erg lekker, ga ik eens proberen als ik een bezoekje breng aan de toko.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_140667080
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 11:51 schreef RobinOok het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
http://www.aziatische-ingredienten.nl/recept-tempeh-kering/

Hiervan maak ik altijd te weinig. Is altijd sneller op dan de bedoeling.
Niet echt een hoofdgerecht, maar toch. Als je lekkere tempeh wilt eten, dan moet je dit probereren. :9~
:9~ snel een keer tempeh halen!
pi_140674448
quote:
1s.gif Op maandag 2 juni 2014 23:13 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Pardon? Dit rendangrecept of een rendangrecept?
Deze vond ik terug als recept van Bep Vuijk. Was een uitzending van Mangiare (http://mangiare.ntr.nl/20(...)30-mei-2014-rendang/). De familie Keasberry zat aan tafel en oma/moeder Keasberry vond deze het lekkerste :-)
Home computers are being called upon to perform many new functions, including the consumption of homework formerly eaten by the dog.
  dinsdag 3 juni 2014 @ 19:14:13 #36
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_140677878
Oh, je was het linkje vergeten. Vandaar.
Ik hou niet van poedertjes, dus ik hou niet van Beb. Laos poeder, gemberpoeder, brrr.
Maar euh, mijn broertje kookt altijd uit Beb Vuyk en dan is het evengoed wel lekker.
  dinsdag 3 juni 2014 @ 19:39:08 #37
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140678904
Beb is dan ook uit de tijd dat je al blij was dat conimix het je überhaupt in poedervorm kon aanbieden.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_140681110
Haha dan kan ik het recept wegdoen. Mijn Indische kokkie houdt ook alleen maar van versche waar. De goede oude tijd dat hier ook nog amper iets oosters te koop was - dat zorgde wel voor veel inventiviteit denk ik!

Vanavond trouwens heerlijke kip met hoisin (en nog wat ingrediënten) marinade gegeten, mčn wat wordt dat mooi geglaceerd in de oven :o
Home computers are being called upon to perform many new functions, including the consumption of homework formerly eaten by the dog.
  dinsdag 3 juni 2014 @ 20:52:50 #39
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_140681932
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 20:34 schreef Aiko_ het volgende:
Haha dan kan ik het recept wegdoen. Mijn Indische kokkie houdt ook alleen maar van versche waar. De goede oude tijd dat hier ook nog amper iets oosters te koop was - dat zorgde wel voor veel inventiviteit denk ik!

Vanavond trouwens heerlijke kip met hoisin (en nog wat ingrediënten) marinade gegeten, mčn wat wordt dat mooi geglaceerd in de oven :o
Heb je een recept van die kip?
pi_140685289
Voor 4 kipkarbonades: 1 el olie, 1 tl azijn, knoflook en een eetlepel hoisin saus mengen met een scheut sambal ketjap. Daarin 1 ŕ 2 uur de kip laten marineren. De kip langzaam in de oven laten garen. Het zat bij ons in een ovenschaal met bakpapier op de bodem, dan bakt het niet zo aan.

Meneer Aiko doet niet aan meten en wegen ;-)

Voor een frisse smaak wat citroenschil er overheen raspen.
Home computers are being called upon to perform many new functions, including the consumption of homework formerly eaten by the dog.
  woensdag 4 juni 2014 @ 09:07:31 #41
428319 Treehut362
Brought to you by+TRht+
pi_140697226
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 10:03 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Al eens tofu bij de toko gehaald, zo vers uit een bak water? Dan piep je wel anders hoor, héérlijk !
ik doe geraspte kaas erover gesmolten in de magnetron
LEKKERR
🌳♪💻🌳🌳🌲
Peace Love
2c Ondertiteling activeren als deze beschikbaar is. Druk nogmaals op C om de ondertiteling te verbergen.
3. Ambient modern
  woensdag 4 juni 2014 @ 20:06:46 #42
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_140717042
Lichtelijk offtopic:

Waarom snijden ze die biefstukken in de supermarkt (sws heiligschennis) in ruitjes? Dan loopt toch al het sap d'r uit?
  woensdag 4 juni 2014 @ 20:07:36 #43
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140717079
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 20:06 schreef RickoKun het volgende:
Lichtelijk offtopic:

Waarom snijden ze die biefstukken in de supermarkt (sws heiligschennis) in ruitjes? Dan loopt toch al het sap d'r uit?
Omdat het baklappen zijn en geen goede biefstuk.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_140717249
Piet, heb jij nog een lekker recept om beenham te marineren? Voorkeur voor een andere marinade dan honing-mosterd, wil eens wat anders proberen :)
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  woensdag 4 juni 2014 @ 20:12:18 #45
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_140717314
Mijn moeder sneed ook ruitjes in de plakjes ontbijtspek die we op ons brood aten. Zonder dat had ik het als kind niet kunnen eten. Zelfde principe.
  woensdag 4 juni 2014 @ 20:14:41 #46
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140717432
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 20:10 schreef roos85 het volgende:
Piet, heb jij nog een lekker recept om beenham te marineren? Voorkeur voor een andere marinade dan honing-mosterd, wil eens wat anders proberen :)
Pekelen, stap voor stap
5 Liter Water
1 kg Zout
6 Tenen knoflook
20 Peperkorrels
10 Kruidnagels
5 Blaadjes laurier
3 EL Mosterdzaad
10 Jeneverbessen
Water met de ingredienten aan de kook brengen,
intussen de zwoert wiebervorming insnijden en vlees met een sateprikker inprikken
Water helemaal laten afkoelen, bv een nachtje buiten, wel deksel erop.
Als het water koud is (niet lauw) het vlees erin en het 2 a 3 dagen in de koelkast laten staan.
Dan vlees afspoelen en droogdeppen,
Oven op 160-180 graden (afhankelijk of je een turbooven hebt) en garen tot minstens een kerntemperatuur van 70-75 graden, en de zwoerd krokant en knapperig.
Dan laten rusten, ca 10 minuten
Serveren met bruine saus, aardappels, rode kool of zuurkool, spruiten, goed glas bier.
Heel klassiek, heel mooi en je krijgt er dorst van
De zwoerd is erg lekker krokant knapperig,

Voor je hem in de oven stopt de zwoerd met een anderhalf, twee liter kokend water in een straaltje overgieten, zodat de eiwitten stollen. Dan droogdeppen met keukenpapier. Dit zorgt ervoor dat hij extra krokant
Als de ham gaar is maar nog niet krokant even de grill aan, er wel bij blijven, dit gaat heel snel, de zwoert popt als popcorn.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_140717568
quote:
1s.gif Op woensdag 4 juni 2014 20:14 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Pekelen, stap voor stap
5 Liter Water
1 kg Zout
6 Tenen knoflook
20 Peperkorrels
10 Kruidnagels
5 Blaadjes laurier
3 EL Mosterdzaad
10 Jeneverbessen
Water met de ingredienten aan de kook brengen,
intussen de zwoert wiebervorming insnijden en vlees met een sateprikker inprikken
Water helemaal laten afkoelen, bv een nachtje buiten, wel deksel erop.
Als het water koud is (niet lauw) het vlees erin en het 2 a 3 dagen in de koelkast laten staan.
Dan vlees afspoelen en droogdeppen,
Oven op 160-180 graden (afhankelijk of je een turbooven hebt) en garen tot minstens een kerntemperatuur van 70-75 graden, en de zwoerd krokant en knapperig.
Dan laten rusten, ca 10 minuten
Serveren met bruine saus, aardappels, rode kool of zuurkool, spruiten, goed glas bier.
Heel klassiek, heel mooi en je krijgt er dorst van
De zwoerd is erg lekker krokant knapperig,

Voor je hem in de oven stopt de zwoerd met een anderhalf, twee liter kokend water in een straaltje overgieten, zodat de eiwitten stollen. Dan droogdeppen met keukenpapier. Dit zorgt ervoor dat hij extra krokant
Als de ham gaar is maar nog niet krokant even de grill aan, er wel bij blijven, dit gaat heel snel, de zwoert popt als popcorn.
[ afbeelding ]
Bedankt :) Ga ik zeker keer proberen.
Is dit voor een hammetje van een pond?
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  woensdag 4 juni 2014 @ 20:19:20 #48
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140717670
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 20:17 schreef roos85 het volgende:

[..]

Bedankt :) Ga ik zeker keer proberen.
Is dit voor een hammetje van een pond?
Een pond is wel erg klein, maar in principe, ja, je kan er hier ook eentje van 2 kilo in kwijt.
Dit gaat er trouwens van uit dat je zwoert hebt aan je ham en die ook eet.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 4 juni 2014 @ 21:20:36 #49
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_140721831
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 20:06 schreef RickoKun het volgende:
Lichtelijk offtopic:

Waarom snijden ze die biefstukken in de supermarkt (sws heiligschennis) in ruitjes? Dan loopt toch al het sap d'r uit?
Zoals Piet al zei, het ie niet echt superkwaliteit maar wat ik bij de keuringsdienst van Waren (dacht ik) weleens gezien heb is dat het ook een manier is om voor de klant duidelijk te maken welke soort biefstuk ze kopen, biefstuk, kogelbiefstuk of ossehaas, ze hebben allemaal hun eigen soort ruitje.

Blijft natuurlijk zonde om zo'n mooi stuk vlees half aan stukken te snijden, in de docu die ik zag hingen de biefstukken nog net aan dunne stukjes aan elkaar, bijna tot 3kwart ingesneden.
  woensdag 4 juni 2014 @ 21:29:09 #50
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_140737350
Toen ik in een slagerij werkte was het inderdaad bedoeld om onderscheid te maken. Gewone biefstuk een ruitje, kogelbiefstuk een ster. Ossenhaas was gewoon ossenhaas. Het was overigens meer een markering, geen diepe snedes. Gewoon met de hakbijl zachtjes tikken.
  donderdag 5 juni 2014 @ 10:23:34 #52
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140737438
De malsheid van biefstuk/steak ligt trouwens voor een belangrijk deel aan de kwaliteit van het vlees en hoe lang het is afgehangen. Dat maakt het verschil tussen een riblap die je uren moet stoven om eetbaar te krijgen en een steak uit het zelfde stuk vlees die mals en smaakvol is.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_140744523
mijn gasbrander heeft het begeven en ik las ooit eens een tip dat ik een brander zou moeten aanschaffen bij de bouwmarkt. kan iemand me daarbij helpen? welke van deze branders zou ik bijvoorbeeld moeten kopen? https://www.gamma.nl/zoeken?text=gasbrander
pi_140744563
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 14:02 schreef ecstasy het volgende:
mijn gasbrander heeft het begeven en ik las ooit eens een tip dat ik een brander zou moeten aanschaffen bij de bouwmarkt. kan iemand me daarbij helpen? welke van deze branders zou ik bijvoorbeeld moeten kopen? https://www.gamma.nl/zoeken?text=gasbrander
Wat wil je er mee doen? Ik heb die 2e - maar daar zou ik geen creme brulee mee branden :D

pi_140744710
quote:
2s.gif Op donderdag 5 juni 2014 14:03 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Wat wil je er mee doen? Ik heb die 2e - maar daar zou ik geen creme brulee mee branden :D

:D wel om onder andere creme brulee en meringue mee te branden ja
pi_140746017
Daar is een van die kleinere wel geschikt voor. Die grote zou ik daar niet snel voor gebruiken.
  donderdag 5 juni 2014 @ 15:09:42 #57
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_140746683
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 14:08 schreef ecstasy het volgende:

:D wel om onder andere creme brulee en meringue mee te branden ja
Zou ik gewoon een goedkope nemen. Gebruik zelf deze daarvoor:
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! Šgolfer
pi_140749569
Piet, een hele stomme vraag denk ik maar ik doe het toch :D

Simpele rijstenpap. Gewoon melk, met rijst, suiker en een vanille-peul ?Of kun jij er iets lekkerders van maken?
  donderdag 5 juni 2014 @ 16:32:12 #59
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140749715
quote:
4s.gif Op donderdag 5 juni 2014 16:28 schreef fotostarter het volgende:
Piet, een hele stomme vraag denk ik maar ik doe het toch :D

Simpele rijstenpap. Gewoon melk, met rijst, suiker en een vanille-peul ?Of kun jij er iets lekkerders van maken?
Klinkt goed, of neem kaneel, of kardemomzaad, of citroenrasp
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_140750892
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juni 2014 16:32 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Klinkt goed, of neem kaneel, of kardemomzaad, of citroenrasp
Kardemom is echt heeeeeeeeeeeel lekker in rijstepap. :9
Palmsuiker of bruine suiker gebruiken in plaats van gewone suiker is ook lekker! Of een deel van de melk vervangen door gecondenseerde melk (dan wel minder suiker gebruiken).

:9 :9 :9
Let me see you stripped down to the bone
pi_140750915
O, en als je ervan houdt: een piepklein scheutje oranjebloesemwater of rozenwater in je rijstenpap is ook echt waanzinnig. :9
En dan gehakte pistachenoten erbij. :9
Let me see you stripped down to the bone
pi_140750933
O, of met kokosmelk in plaats van melk. O+

Ok, nu hou ik op.
Let me see you stripped down to the bone
  User die het meest klaagt 2022 donderdag 5 juni 2014 @ 17:04:51 #63
414785 sirdanilot
pi_140750980
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 17:02 schreef minilot het volgende:
O, en als je ervan houdt: een piepklein scheutje oranjebloesemwater of rozenwater in je rijstenpap is ook echt waanzinnig. :9
Bah, dat bloem achtige wc verfrissersmaakje derdoor is echt verkrachting. Vroeger haalden we wel eens van die koekjes bij de Arabische bakker, daar zit het ook in, lekker maar na één koekje heb je echt meer dan genoeg gehad ook mede door dat spul.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_140750991
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 17:04 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Bah, dat bloem achtige wc verfrissersmaakje derdoor is echt verkrachting.
Dat is alleen als je teveel gebruikt, dat is dan inderdaad echt supersmerig. :Y

Maar een piepklein beetje vind ik dan juist weer hartstikke lekker. O+
Let me see you stripped down to the bone
  donderdag 5 juni 2014 @ 17:10:00 #65
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140751128
Net als citroenmelk, campina had dat een tijdje, alsof je dreft zit te drinken
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_140751190
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juni 2014 17:10 schreef Pietverdriet het volgende:
Net als citroenmelk, campina had dat een tijdje, alsof je dreft zit te drinken
Dat klinkt wel heel erg ranzig ja :Y
Let me see you stripped down to the bone
  donderdag 5 juni 2014 @ 17:24:25 #67
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_140751537
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juni 2014 17:10 schreef Pietverdriet het volgende:
Net als citroenmelk, campina had dat een tijdje, alsof je dreft zit te drinken
Er waren ooit ook van die biertjes met 2% alcohol ofzo met citroen- of sinaasappelsmaak. Net dreft inderdaad.
Siesta & Fiesta!
  donderdag 5 juni 2014 @ 17:33:30 #68
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_140751822
Wij dronken dat als limonade, zoveel. En noemden het liefkozend dubrootjes.
Zooooooo ontzettend jammer dat die er niet meer zijn. :(

Die met limoensmaak die ze nu hebben vind ik niet lekker.
  donderdag 5 juni 2014 @ 17:35:21 #69
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_140751880
Hoe heette die zooi dan? Was het van Grolsch ofzo?
Siesta & Fiesta!
  User die het meest klaagt 2022 donderdag 5 juni 2014 @ 17:50:08 #70
414785 sirdanilot
pi_140752301
Grolsch radler is inderdaad ook een soort limonade, maar dan met alcohol (niet proefbaar overigens).
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  donderdag 5 juni 2014 @ 17:54:58 #71
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_140752433
Gewoon grolsch lemon, dacht ik.
Zat geloof ik 1,5% alc in.
  donderdag 5 juni 2014 @ 18:22:08 #72
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140753172
Radler is pils en sevenup (of andere citroenlimonade), sneeuwwitje dus.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_140753472
Amstel heeft de eigen Radler weer hernieuwd op de markt gegooid en er wordt momenteel ontzettend veel reclame voor gemaakt.
Zal wel het drankje van de zomer worden. :)
Let me see you stripped down to the bone
  donderdag 5 juni 2014 @ 18:34:53 #74
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140753533
Wat hier in D vorige zomer een enorme hit was is Fassbrause, lekker, minder zoet dan frisdrank
http://en.wikipedia.org/wiki/Fassbrause
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 5 juni 2014 @ 18:38:04 #75
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140753647
Wat slecht te krijgen is, is Berliner Weisse, het een zuurbier, een bier gemaakt met een melkzuurbacterie. Het smaakt karnemelk achtig zuur en fris. Wordt gedronken met siroop van lievevrouwebedstro of met frambozensiroop. Erg lekker zomerdrankje.
http://en.wikipedia.org/wiki/Berliner_Weisse
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_140753732
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juni 2014 18:38 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat slecht te krijgen is, is Berliner Weisse, het een zuurbier, een bier gemaakt met een melkzuurbacterie. Het smaakt karnemelk achtig zuur en fris. Wordt gedronken met siroop van lievevrouwebedstro of met frambozensiroop. Erg lekker zomerdrankje.
http://en.wikipedia.org/wiki/Berliner_Weisse
Oe, daar ga ik eens naar op zoek! Alles met melkzuurbacterieën trekt onmiddelijk mijn aandacht. O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_140753842
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juni 2014 16:32 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Klinkt goed, of neem kaneel, of kardemomzaad, of citroenrasp
Thanks Piet. Kardemom ga ik eens proberen van het weekend.
  donderdag 5 juni 2014 @ 18:49:47 #78
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140754023
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 18:40 schreef minilot het volgende:

[..]

Oe, daar ga ik eens naar op zoek! Alles met melkzuurbacterieën trekt onmiddelijk mijn aandacht. O+
Bij een grotere drankenwinkel in D hebben ze het wel regelmatig.
Trinkgut Emmerich heeft het regelmatig
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_140754100
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juni 2014 18:49 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Bij een grotere drankenwinkel in D hebben ze het wel regelmatig.
Trinkgut Emmerich heeft het regelmatig
Aangezien ik je Berliner Weisse zojuist binnen vijf minute al bij talloze Nederlandse bier-webshops kon vinden (voor tussen de EUR 1,30 en EUR 1,60 per flesje) komt het vast wel goed. :)

Ik woon trouwens op ruim anderhalf uur rijden van de dichtstbijzijnde Duitse grens af, dus dat schiet sowieso niet op. ;)
Let me see you stripped down to the bone
  donderdag 5 juni 2014 @ 21:43:05 #80
63722 z80
I fink you freaky
pi_140760739
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 18:52 schreef minilot het volgende:

[..]

Aangezien ik je Berliner Weisse zojuist binnen vijf minute al bij talloze Nederlandse bier-webshops kon vinden (voor tussen de EUR 1,30 en EUR 1,60 per flesje) komt het vast wel goed. :)

Ik woon trouwens op ruim anderhalf uur rijden van de dichtstbijzijnde Duitse grens af, dus dat schiet sowieso niet op. ;)
kom je een dagje hier op bezoek.
eerst even Kleve leeg kopen en de auto af tanken en dan bij mij wat drinken.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
  donderdag 5 juni 2014 @ 21:45:57 #81
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_140760887
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 21:43 schreef z80 het volgende:

[..]

kom je een dagje hier op bezoek.
eerst even Kleve leeg kopen en de auto af tanken en dan bij mij wat drinken.
En dan jij alle Berliner Weisse opzuupen zeker? :P
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  donderdag 5 juni 2014 @ 22:09:53 #82
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140761929
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 18:52 schreef minilot het volgende:

[..]

Aangezien ik je Berliner Weisse zojuist binnen vijf minute al bij talloze Nederlandse bier-webshops kon vinden (voor tussen de EUR 1,30 en EUR 1,60 per flesje) komt het vast wel goed. :)

Ik woon trouwens op ruim anderhalf uur rijden van de dichtstbijzijnde Duitse grens af, dus dat schiet sowieso niet op. ;)
Auto vol drank en andere boodschappen heb je dat er wel uit, bovendien is het een uitje
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 5 juni 2014 @ 22:21:27 #83
292060 TimeJumper
Jumping around ;)
pi_140762470
Wat kan ik met gerookte zalmsnippers doen van de Aldi? :+
Ik had in het Aldi topic gelezen dat ze heel lekker waren dus ik heb ze maar gekocht, maar eigenlijk als kooknoob geen idee wat ik ermee moet :D
Rayen 2½ jaar!
  donderdag 5 juni 2014 @ 22:22:24 #84
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_140762515
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 22:21 schreef TimeJumper het volgende:
Wat kan ik met gerookte zalmsnippers doen van de Aldi? :+
Ik had in het Aldi topic gelezen dat ze heel lekker waren dus ik heb ze maar gekocht, maar eigenlijk als kooknoob geen idee wat ik ermee moet :D
Door sla met allerlei andere dingen heen pleuren? Of door pasta etc.

(Lekker concreet, I know :') )

Piet, signe en de rest bedankt voor het antwoord op mijn vraag!

-edit-
Sorry was vergeten dat dit piets topique was
  donderdag 5 juni 2014 @ 22:24:27 #85
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140762594
Gewoon opeten?
Op een broodje, boterham of gewoon zo?
Of samen met wat, koolvis en room, knoflook en parmazaanse kaas erover met zout en peper in een ovenschotel in de oven goudbruin bakken?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 5 juni 2014 @ 22:36:07 #86
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_140763073
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 22:21 schreef TimeJumper het volgende:
Wat kan ik met gerookte zalmsnippers doen van de Aldi? :+
Ik had in het Aldi topic gelezen dat ze heel lekker waren dus ik heb ze maar gekocht, maar eigenlijk als kooknoob geen idee wat ik ermee moet :D
Plakje stokbrood, zalmsnippers erop, lepeltje crčme fraiche erop, daarop klein lepeltje visseeitjes (of vega nep spul van de ikea, smaakt ook goed).
Is een leuk hapje voor gasten (of voor jezelf in het groot als ontbijt/lunch :9 )
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  donderdag 5 juni 2014 @ 23:02:02 #87
233495 LPFAN
<3 Linkin Park
pi_140764319
Ik wil morgen een lekkere komkommersalade maken voor bij mijn gerecht, Heb jij misschien nog een lekker recept?
Kom een kijkje nemen op onze facebookpagina van Stichting Queri.
https://www.facebook.com/thuiszorgvoordieren/
pi_140768336
Ik maak vaak zoetzure komkommer.

Liter witte wijnazijn in een pan aan de kook brengen, kwart tot halve kilo suiker toevoegen. Beetje laten inkoken terwijl je de komkommer snijdt (waterige vruchtvlees wegsnijden). Ook heel dun rode ui snijden en eventueel wat rode pepers. Je kan ook radijs of venkel toevoegen bijvoorbeeld. Pan zoetzuur van het vuur halen en de groenten ermee overgieten en zorgen dat ze onder staan. Afdekken en laten afkoelen.

Ideaal ook om grote hoeveelheden mee te maken, je kan het heel goed bewaren door het zuur. Is lekker met alle frisse/knolachtige/zomergroenten.
  vrijdag 6 juni 2014 @ 08:44:15 #89
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140771199
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 23:02 schreef LPFAN het volgende:
Ik wil morgen een lekkere komkommersalade maken voor bij mijn gerecht, Heb jij misschien nog een lekker recept?
Ik snij met een mandoline hele dunne plakjes van een kommer, daar gaat dan een TL zout en een EL suiker overheen en wordt gehusseld.
Laat uurtje staan.
Knijp de kommerplakken uit en doe ze in een schaal, breng ze op smaak met wat witte azijn en suiker en verse dille
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 6 juni 2014 @ 14:36:44 #90
233495 LPFAN
<3 Linkin Park
pi_140779890
thnx!
Kom een kijkje nemen op onze facebookpagina van Stichting Queri.
https://www.facebook.com/thuiszorgvoordieren/
  vrijdag 6 juni 2014 @ 19:18:15 #91
221912 minilot
Nancy boy
pi_140786928
Zo, heb inmiddels het melkzuurbier van Piet online besteld, maar niettemin..

quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 21:43 schreef z80 het volgende:

[..]

kom je een dagje hier op bezoek.
eerst even Kleve leeg kopen en de auto af tanken en dan bij mij wat drinken.
Daar hou ik je aan! O+
Let me see you stripped down to the bone
  vrijdag 6 juni 2014 @ 21:19:03 #92
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140790378
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 19:18 schreef minilot het volgende:
Zo, heb inmiddels het melkzuurbier van Piet online besteld, maar niettemin..


Heb je ook de lievevrouwebedstrosiroop? (Waldmeistersirop)
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 7 juni 2014 @ 20:08:37 #93
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_140813986
Pindasaus zonder pinda's/noten maar toch met eenzelfde smaak, is dat mogelijk?

Een vriendin van me heeft door allergie nooit saté kunnen eten en ik wil haar eigenlijk weleens verrassen.
Ketjap mag ze wel dus da's opzich ook een optie maar dan heb je geen pindasmaak en dat lijkt me nou net het leukst, wel de smaak, niet de allergie.
  zaterdag 7 juni 2014 @ 20:17:01 #94
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_140814190
Qua structuur komt tofu/ tempeh heel klein gesneden/geraspt wellicht in de buurt. Als je dit beetje grilt voor je het maalt ofzo.
Mag diegene helemaal niets van noten? Ook geen cashew, kemini ofzo?
Qua smaak zou ik het trouwens echt niet weten
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_140814915
Zou tahini kunnen? Heb een keer op 24 kitchen gezien dat het werd gebruikt als light pindasaus.
  zaterdag 7 juni 2014 @ 20:55:52 #96
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_140815109
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 20:48 schreef Dragonberry het volgende:
Zou tahini kunnen? Heb een keer op 24 kitchen gezien dat het werd gebruikt als light pindasaus.
Oh ja, goeie!

Al snap ik het light gedeelte eraan niet maar ok :D

[ Bericht 0% gewijzigd door Molo op 07-06-2014 21:15:20 ]
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zaterdag 7 juni 2014 @ 21:02:12 #97
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140815293
Pindasaus met pindasmaak zonder pindas, of noten, pfff, geen idee, denk het niet.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 7 juni 2014 @ 21:05:22 #98
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_140815393
Allergisch voor pinda's en alle soorten noten of wat daarop lijkt?
Jeetje.

Nou lijkt me een leven zonder pindasaus best te doen, maar dat zal ook wel niet het lastigste zijn.
  zaterdag 7 juni 2014 @ 21:14:38 #99
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_140815736
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 21:05 schreef RobinOok het volgende:
Allergisch voor pinda's en alle soorten noten of wat daarop lijkt?
Jeetje.

Nou lijkt me een leven zonder pindasaus best te doen, maar dat zal ook wel niet het lastigste zijn.
Tenzij je een relatie krijgt met een Indonesische man :')
Ik ken zo iemand, ze is een keer bijna overleden omdat hij haar zoende en een uur daarvoor lekker sateh met pindasaus had zitten knagen _O- :'(
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zaterdag 7 juni 2014 @ 22:53:39 #100
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_140818600
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 20:17 schreef Molo het volgende:
Qua structuur komt tofu/ tempeh heel klein gesneden/geraspt wellicht in de buurt. Als je dit beetje grilt voor je het maalt ofzo.
Mag diegene helemaal niets van noten? Ook geen cashew, kemini ofzo?
Qua smaak zou ik het trouwens echt niet weten
Ik ga er voor de zekerheid vanuit dat ze helemaal geen noten mag.. beter het zekere voor het onzekere.
Tahini ga ik uitzoeken, wie weet kan het.

Zelf had ze vandaag voor het eerst gehakt en specieboontjes met Satesaus van Maggi gegeten en zo kwam ik dus op het idee om een keer saté voor haar te maken.. als dat kan...

't is zonder pinda's
  zaterdag 7 juni 2014 @ 22:56:33 #101
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_140818663
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 20:48 schreef Dragonberry het volgende:
Zou tahini kunnen? Heb een keer op 24 kitchen gezien dat het werd gebruikt als light pindasaus.
Meh.. ik lees dat het vaak verpakt wordt op een lijn waar ook noten en pinda's verwerkt worden.. :{
En sesamzaad eet ze ook niet, bij sushi slaat ze het over in elk geval, ik neem aan iv, de allergie.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')