abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_139263991
Italiaanse bol met (verse) tonijnsalade, met rode ui.
Italiaanse bol met gegrilde kip, groene pesto en mozzarella
pi_139268789
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 april 2014 20:28 schreef Myraela het volgende:
Een broodje eet je bij de lunch. En als je alleen gaat bezorgen ben je voornamelijk afhankelijk van bedrijven. Zou jij een broodje bestellen ergens als je thuis bent? Dan smeer ik zelf wel een boterham. Zeker als je zulke simpele broodjes gaat aanbieden.
Neu. Af en toe bestellen we wel een broodje, hoor. En van m'n go-to broodjes als ik het niet weet; https://www.jimmyjohns.com/menu/#/clubs/hunters-club/ Maar dan met French bread, roast beef, provolone, sla, tomaat, mayo, vinaigrette, ui, en komkommer. Ik heb geen zin om alle ingredinten te halen, dus voor die paar dollar laat ik het dan wel bezorgen als avondeten, met chips.

Andere favorieten;
De Philly cheese steak, Reuben, en po'boy met fried catfish en coleslaw.
"Bleach is healthy. It's mostly water. And we are mostly water. Therefore, we are bleach."
  zaterdag 26 april 2014 @ 02:46:33 #78
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_139270999
Een broodje domme turk met satesaus :9
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
pi_139271075
ik ben het met kanovinnie eens
''Kappen met deze shit'' - Edwin van der Sar
pi_139272152
TS, ik werk in een broodjeszaak en ik wil je een paar dingen meegeven.
Tussen 12 en 2 maken wij de grootste omzet van de dag. Rond 9-10 's ochtends heb je soms ook nog een soort spitsje. Waar we in die middagspits een omzet van 500 draaien is dit na 16:00 nog maar 100 euro in 3 uurtjes en dan halen mensen zelfs voornamelijk frisdrank. De friettent naast ons draait dan z'n drukste uren.
We krijgen wel eens grote bestellingen van bedrijven (regelmatig). Deze zijn echter zelden (lees nooit) voor na 16:00.
Je moet er ook rekening mee houden dat je voor keukenwerk, beleg snijden, salades maken enz, wel een halve dag kan uittrekken. Die rustige uurtjes 's middags gebruiken wij om te schoonmaken.
Wij zitten overigens op een drukbezochte locatie.
My salvation lies in your love..
  zaterdag 26 april 2014 @ 10:29:24 #81
118453 Pinnenmutske
Tante IJsbeer 2023
pi_139273316
broodje la Kuikie: honingmosterddressing, rucola, augurk, tomaat, ei en als topping weer de honingmosterddressing. het verschil met een smos is dat dit helemaal gemengd is.

op een grof broodje waarvan ik de naam vergeten ben, het was geen gewoon lang grof.
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
Oooof een taak op oew boekkes, jongens jongens het is toek op je bakkes h
pi_139273608
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 april 2014 16:10 schreef JonJonJip het volgende:

[..]

Ja, het is een klein dorp, waar niet veel bedrijvigheid is van mensen die snel even in de pauze een broodje bestellen. Het is dan ook meer bedoeld als alternatief voor de snackbar s'avonds.
Eventueel misschien vrijdag eerder open gaan, maar ik denk niet dat het rendabel is om daarvoor open te gaan, en 5 uur te zitten wachten totdat de mensen van hun werk komen.

Denk dat het beter is om dat geld(personeel) uit te geven aan de avonden zodat er dan snel broodjes geleverd kunnen worden en de klant tevreden is.

Wat betreft de bedrijven, hier in het dorp zitten geen echte bedrijven. Ligt wel een groot industrieterrein tussen mijn dorp en een stad in de buurt, maar dat is toch 5 km verderop, en daar zit al een broodjeszaak en deze richt zich echt puur op dat terrein, zijn bijvoorbeeld ook om 1700 gesloten. Levert trouwens ook heerlijke broodjes, dus daar is weinig eer te behalen op het moment.

Misschien in de toekomst wel uiteraard , maar om te beginnen wil ik me eerst even richten op het dorp zelf, ook om zelf ervaring op te doen en de processen etc onder de knie te krijgen, bij een dorpsgenoot,(ons kent ons) mag je nog weleens een foutje maken als je dit oplost uiteraard , maar bij een groot bedrijf die van 12.00 tot 12.30 pauze hebben kun je niet aankomen met de broodjes om 12.25, dan is het eens en nooit meer. (dit is overigens waargebeurd bij de vorige broodjeszaak)

Bedankt voor jullie reacties trouwens
Grapje, zeker?
Toch?
Mokkel met stuntstok
  roze zaterdag 26 april 2014 @ 10:50:47 #83
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_139273690
Broodje warme beenham met honing-mosterd saus
pi_139277764
Broodje gerookte wilde zalm met verse kruidenkaas en ijsbergsla.

Of gewoon een broodje rauwe haring met juin.
pi_139278264
Half stokbrood gezond van Bakker Bart.
pi_139282363
Mijn favo hamburger broodje.
Een te gekke hamburger van Jamie Oliver
Brood/sandwiches, Hoofdgerecht, 6 personen, Anders

Toevoegen aan Mijn

Boodschappenlijst

Toevoegen aan Mijn Bewaarde recepten
Recept printenE-mail dit recept.Ingredinten
12 Jacob's creamcrackers
8 takjes peterselie
2 theelepels dijonmosterd
500 gram rundergehakt
1 groot ei
zeezout
peper
olijfolie
1 krop sla
3 tomaten
1 rode ui
3 augurken
6 hamburgerbroodjes
.Bereiden
De hamburger maken:

Doe de crackers in een theedoek en stamp ze fijn, breek de grootste stukjes kleiner met je handen en doe alles in een grote kom. Wat nog handiger is om de crackers fijn te malen in de keukenmachine) Hak de peterselie fijn inclusief steeltjes. Doe de peterselie, mosterd en gehakt ook in de kom. Breek het ei erbij en strooi er een flinke snuf zout en peper op. Kneed alles door elkaar. Verdeel het mengsel in zessen en maak 6 ronde platte schijven. Besprenkel de burgers met olie, leg ze op een bord, dek ze af en zet ze in de koelkast tot je ze gaat bakken (ze worden wat steviger)

De hamburgers bakken:

Verhit een grote grillpan of koekenpan een minuut of vier op hoog vuur. Zet het vuur wat lager. Leg de burgers in de pan en druk ze een beetje plat meteen spatel, zodat ze zo veel mogelijk contact met de pan hebben. Bak ze 3 tot 4 minuten aan elke kant.

De hamburgers serveren:

Plakjes tomaat, plakjes augurk in de lengte en uien in ringen snijden.

Maak de pan schoon met keukenpapier. snijd de broodje door en grill ze kort in de pan. Beleg de broodjes met hamburger,eventueel kaas, sla,tomaat,augurk. Naar smaak tomatenketchup en/of mayo toevoegen.
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_139282801
En de Italiaanse bol met dit gaat straks de oven in :Y)

Salami
Mozzarella
Uienringen
Plakjes tomaat
Gesneden olijfjes
Groene pepers
Kappertjes
En ik had nog wat verse basilicum

Een minuut of 4 op 200 graden


Het is een maaltijd broodje.
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  zaterdag 26 april 2014 @ 20:36:27 #88
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_139285205
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 april 2014 19:00 schreef Soury het volgende:
En de Italiaanse bol met dit gaat straks de oven in :Y)

Salami
Mozzarella
Uienringen
Plakjes tomaat
Gesneden olijfjes
Groene pepers
Kappertjes
En ik had nog wat verse basilicum

Een minuut of 4 op 200 graden
[ afbeelding ]

Het is een maaltijd broodje.
Waar heb je die salami vandaan?
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_139285220
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 april 2014 20:36 schreef Curiosity het volgende:

[..]

Waar heb je die salami vandaan?
Aldi ;)
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  zaterdag 26 april 2014 @ 20:41:19 #90
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_139285364
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 april 2014 20:36 schreef Soury het volgende:

[..]

Aldi ;)
Oke, dank je, zeker een tijdelijk artikel of niet?
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_139285536
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 april 2014 20:41 schreef Curiosity het volgende:

[..]

Oke, dank je, zeker een tijdelijk artikel of niet?
Nee hoor. En de Italiaanse bollen haal ik daar ook. Wel afbak 3 in een pak. Ze gaan prima in de vriezer.
6 minuten in de oven, dan beleggen en nog een minuut of 4 zodat de mozarella smelt.
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  zaterdag 26 april 2014 @ 20:51:13 #92
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_139285688
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 april 2014 20:46 schreef Soury het volgende:

[..]

Nee hoor. En de Italiaanse bollen haal ik daar ook. Wel afbak 3 in een pak. Ze gaan prima in de vriezer.
6 minuten in de oven, dan beleggen en nog een minuut of 4 zodat de mozarella smelt.
Die bollen heb ik inderdaad wel eens gezien, volgende keer maar eens kijken voor de salami.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
  zondag 27 april 2014 @ 10:57:29 #93
309770 Tanin
de vreemdeling
pi_139297354
Tonijnsalade
Beenham-honingmosterd
Zalmsalade
"Dit? Dit zijn mijn oorlogswonden, heb jarenlang oorlog gevoerd met mezelf, maar ik heb gewonnen!"
pi_139300372
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 april 2014 02:46 schreef kanovinnie het volgende:
Een broodje domme turk met satesaus :9
zeker een goed broodje
pi_139301487


[ Bericht 100% gewijzigd door lurch01 op 27-04-2014 13:58:13 ]
pi_139301524
Ontopic, vlam tosti, broodje filet american me oude kaas. Broodje tomaat mozzerella met pesto uit de oven.
pi_139303341
Koud;
Ciabatta met pesto, tomaat en mozzarella
Stokbroodje filet de luxe (filet americain, martinosaus, ei, ui, augurk)
Meergranen stokbrood "gezond"

Salade/smeerseltjes op brood
Eier-baconsalade
Kip-kerriesalade
Farmersalade

Warm/snacks
Worstenbroodje
Broodje shoarma
Curryworst met een kaiserbroodje

Ik snap je gedachtegang om 's middags dicht te zijn omdat de inwoners van je dorp werken zijn en het dorp leeg is. Maar denk je dat je dorpsgenoten dan 's avonds wel een broodje van je willen eten? Brood hebben ze 's middags al gegeten, al dan niet bij de concurrent gekocht. Ik weet niet of er veel toeristen rond je dorp te vinden zijn, maar die loop je dan ook mis. Ik denk dat brood en avonduren geen combi zijn. Je kan dan beter een soort gemakswinkel beginnen met magnetronmaaltijden, frisdrank, bier, chips etc.
  zondag 27 april 2014 @ 16:14:58 #98
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_139306994
Broodje gitaar
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_139312086
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 april 2014 19:00 schreef Manke het volgende:

[..]

waar haal je dat? Ziet er goed uit
In David Chang's restaurant ;-) Maar ik maak het thuis weleens, recept staat ook in zijn boek. Zou je vast ook kunnen googlen.
  woensdag 7 mei 2014 @ 07:19:36 #100
269 vats
Live life to the max!
pi_139651408
Bnh m!

Echt te gek lekker, zeker als je het in Vietnam gewoon op straat koopt.. Ik maak het tegenwoordig zelf thuis klaar zo af en toe en het is by far mijn favo....

http://en.wikipedia.org/wiki/B%C3%A1nh_m%C3%AC

Goede tweede is vers witte brood van de bakker met roomboter en pure hagelslag van het AH huismerk.

:)
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')