Hier kun je alles kwijt over sollicitaties, werksituaties, belastingen, (handelen op) de beurs, hypotheken, beleggingen en salarissen, arbeidscontracten of geschillen met je (huis)baas. Alles over werk, geldzaken en recht dus.
In dit topic kun je al je vragen stellen over het werken bij Albert Heijn, de aanbiedingen van deze week bekijken of even rustig door de nieuwste Allerhande heenbladeren.
De TV Commercials met onze welbekende supermarktmanager zijn hier terug te vinden!
Ook onze fans zijn van harte welkom. Wij, als medewerkers, helpen u graag verder!
In deze tabel wordt uitsluitend het starters uurloon weergegeven van Caissière A, Medewerker Verkoop / Medewerker Verkoopklaar / Kwaliteitsmedewerker / Vakantiemedewerker. De laatste kolom betreft het All-in uurloon dat geldt voor medewerkers met een contract van 12 uur of minder per week.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt. Wat zijn de vastgestelde toeslagen? Maandag t/m Vrijdag; 6:00-7:00 25%, 20:00-21:00 33,33%, 21:00-6:00 50% Zaterdag: 6:00-7:00 25%, 18:00-24:00 50% Zondag: 100%
Toeslagen voor Ma t/m Za ontvang je alleen wanneer je een contract hebt van méér dan 48 uur per periode of in een week méér dan 12 uur hebt gewerkt.
Wat zijn TvT-uren? TvT-uren zijn Tijd Voor Tijd-uren. Dit is een saldo die kan worden opgehoogd met de uren die jij boven je contract werkt. Het is opgebouwd uit: overwerkuren en meeruren Wanneer je een Korte Parttimer (KPT) bent, contract van niet meer als 48u per periode, dan worden ze met elke periodieke salarisuitbetaling uitbetaald. Wanneer je een contract van meer dan 48u per periode hebt, dan worden ze in periode 3 en 10 uitbetaald.
Wat zijn BCD-uren? BCD uren zijn de uren die je normaliter werkt, maar nu niet kunt werken omdat de werkdag op een feestdag valt en de winkel dus gesloten is. Je krijgt BCD uren uitgekeerd, als je in de afgelopen 12 week 4 gelijknamige dagen hebt gewerkt. Het gemiddelde van het aantal gewerkte uren krijg je uitbetaald als BDC-uren. Bovendien krijg je hier een toeslag van 100% bij.
Wat is de hoogte van de maaltijd-vergoeding? Het maximale bedrag voor de maaltijd-vergoeding is €7,00. Dit dien je in de winkel zelf te besteden en alleen aan normaal voedsel. Snoep en dergelijke vallen hier niet onder.
Ik ben mijn Plaza-wachtwoord vergeten, wat nu? Je (Assistent-)Supermarkt Manager of teamleider kan het wachtwoord voor je Plaza-account resetten. Ga daarvoor dus altijd naar hun toe, vragen of het anders kan is onnodig. Het is simpelweg niet mogelijk.
Van het jaar 2014.
9/12/2013 Meisje plaatst vrij-vraag verzoek op algemene Facebook-pagina van Albert Heijn waarbij d4v1d de status van een troller aanneemt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
ik hoop echt dat ze er in week 22 mee gaan kappen.
Het idee is prima, maar het feit dat ze niet ingetekend staan en de absurde instuwingen heeft het tot een faalproject gemaakt.
Juist. Kijkende naar de 7 schetsen ben ik van mening dat we gewoon weer lekker terug moeten naar 7 en er 1 over houden voor de extra acties. Nu mijn SMM nog overtuigen
De kaarsen die op de 8 schetsen staan mogen ze namelijk eigelijk houden
Op donderdag 24 april 2014 23:32 schreef rboy14 het volgende: hebben jullie fillialen ook extra maatregelen genomen voor koningsdag? (zoals bijvoorbeeld geen drank in flessen)
Wij zitten in middle of nowhere, dus iedereen kan halen wat ie wil. Als extra service hebben wij maar Heineken in de koelcel gepleurd.
Wij zitten in middle of nowhere, dus iedereen kan halen wat ie wil. Als extra service hebben wij maar Heineken in de koelcel gepleurd.
volgens mij is er bij ons niks uit de schappen gehaald, maar ik hoorde dat er een ander filliaal is die geen drank in flessen verkoopt. bij ons is er ook een kleine koelkast gekomen met bier trouwens .
Koningsdag wordt hopelijk vrij rustig.. Wordt wel flink gezeik met alcohol verkopen. 1 unit per persoon. 1 blikje, 1 krat of 1 sixpack. Vorig jaar bij de Jumbo was het véél ruzie.
Himmelhoch jauchzend, zum Tode betrübt. Glücklich allein, ist Herr Bok, die schiet. Boem.
Op vrijdag 25 april 2014 00:01 schreef OudeBok het volgende: Koningsdag wordt hopelijk vrij rustig.. Wordt wel flink gezeik met alcohol verkopen. 1 unit per persoon. 1 blikje, 1 krat of 1 sixpack. Vorig jaar bij de Jumbo was het véél ruzie.
Wat is dat voor regel.. 1blikje of 1 sixpack .. dus geen 3 blikjes?
Op vrijdag 25 april 2014 00:01 schreef OudeBok het volgende: Koningsdag wordt hopelijk vrij rustig.. Wordt wel flink gezeik met alcohol verkopen. 1 unit per persoon. 1 blikje, 1 krat of 1 sixpack. Vorig jaar bij de Jumbo was het véél ruzie.
Ik wil graag 1 unit heineken á 90 sixpacks. Is dit mogelijk?
Op vrijdag 25 april 2014 00:06 schreef OudeBok het volgende: Als er pakken bestonden van 90 sixpacks had dit volgens de logica bij ons nog gemogen ook.
Een Heineken display = 90 sixpacks. In principe zou je het dus met karton en al in de winkel kunnen zetten.
Op vrijdag 25 april 2014 00:08 schreef OudeBok het volgende: Oh unit is wat dat betreft ook echt een term in de winkel . Wist ik niet eens . Vond het makkelijk het zo te bestempelen .
Op vrijdag 25 april 2014 00:08 schreef mujentas het volgende: Kom gewoon naar de Hut, dan heb je na je drankje ook nog even de mogelijkheid tot paaldansen.
Ja, je kan toch wat meer varieren in je eten met vlees Toen ik nog thuis woonde kon ik nog allemaal lekkere verse dingen halen, maar m'n budget voor eten is helaas flink geslonken dus ik dacht laat ik maar weer vlees eten
Ja, je kan toch wat meer varieren in je eten met vlees Toen ik nog thuis woonde kon ik nog allemaal lekkere verse dingen halen, maar m'n budget voor eten is helaas flink geslonken dus ik dacht laat ik maar weer vlees eten
Opportunist
Himmelhoch jauchzend, zum Tode betrübt. Glücklich allein, ist Herr Bok, die schiet. Boem.
Ja, je kan toch wat meer varieren in je eten met vlees Toen ik nog thuis woonde kon ik nog allemaal lekkere verse dingen halen, maar m'n budget voor eten is helaas flink geslonken dus ik dacht laat ik maar weer vlees eten
Op donderdag 24 april 2014 23:24 schreef Schuimpjes het volgende: Wat is de hoogte van de maaltijd-vergoeding? Het maximale bedrag voor de maaltijd-vergoeding is ¤7,50. Dit dien je in de winkel zelf te besteden en alleen aan normaal voedsel. Snoep en dergelijke vallen hier niet onder.
Iets met zeggen dat je vroeg gaat slapen en dan om half twee er nog series downloaden.
Jezus het is inderdaad al half twee geweest Maar kan nooit in slaap vallen met onweer dus dat is een goed excuus Maar moet zo eigenlijk wel heel snel proberen te slapen anders gaat het morgen neit goed komen
Jezus het is inderdaad al half twee geweest Maar kan nooit in slaap vallen met onweer dus dat is een goed excuus Maar moet zo eigenlijk wel heel snel proberen te slapen anders gaat het morgen neit goed komen
Nja, ik ben wel wat gewend , heb zelfs paar keer 7-21 gewerkt nadat ik ben uitgegaan en m'n matras nog niet eens gevoeld had Maar aangezien ik zaterdag ook 7-21 moet wilde ik eigenlijk wel 6 uur slaap hebben, maar dat gaat hem niet meer worden
Ik werk ook met Koningsdag. Ben benieuwd of het een beetje loopt... neem aan dat men voor eten enzo buiten wat haalt... dan blijft er alcohol over en daar mag je dus maar 1 unit van Of heb je echt nog mensen die gewoon (grote)boodschappen gaan doen dan?
Op vrijdag 25 april 2014 08:46 schreef Kadooosh het volgende: Ik werk ook met Koningsdag. Ben benieuwd of het een beetje loopt... neem aan dat men voor eten enzo buiten wat haalt... dan blijft er alcohol over en daar mag je dus maar 1 unit van Of heb je echt nog mensen die gewoon (grote)boodschappen gaan doen dan?
Bij ons is van de week al zoveel naar het filiaal gebeld, dat we toch verwachten dat veel mense de "grote"boodschappen komen doen. Dus heb gister toch maar mensen geregeld voor een normale zaterdagbezetting. En in ons filiaal mag je gelukkig zoveel alcohol halen als je wilt, mits je 18 jaar bent
Maar even een vraagje aan de wijnkenners. Hoe weet ik nu of een witte wijn droog of zoet is? Dat is namelijk wat klanten vragen. AH heeft nu alles ingedeeld in fris & fruitig, lichtzoet, vol en zoet.
Uiteraard zullen lichtzoet en zoet wel onder de zoete wijnen vallen (inb4: no shit sherlock). Maar vallen fris & fruitig en vol dan onder droog?
Maar even een vraagje aan de wijnkenners. Hoe weet ik nu of een witte wijn droog of zoet is? Dat is namelijk wat klanten vragen. AH heeft nu alles ingedeeld in fris & fruitig, lichtzoet, vol en zoet.
Uiteraard zullen lichtzoet en zoet wel onder de zoete wijnen vallen (inb4: no shit sherlock). Maar vallen fris & fruitig en vol dan onder droog?
Zoet - voornamelijk moscato, evt. Canei/Spatlese etc als klant jong is en een betaalbare fles zoekt(van die goedkope rommel zeg maar) Droog Fris/Fruitig - voornamelijk pinot xxxx, heel veel Italiaanse wijnen Droog Vol - voornamelijk chardonnay.
Hoe meer je van zoet naar vol gaat, hoe steviger de smaak en de daarbij horende gerechten. Zo ga je van desserts, toetjes naar borrel, vis(pinot blanc voor bij de mosselen/asperges etc.) en vette vis/kip etc(bijv. de meeste chardonnays). Bij rood gaat het ook gewoon van fruitig naar soepel naar stevig(en uiteindelijk port). De meeste klanten die niet zo veel drinken kun je gewoon een soepele merlot meegeven, stevige wijnen vinden de meesten te bitter. Gewoon iets aansmeren wat in de bonus is en beetje een verhaaltje aan vast hangen, dan zien de klanten jou als een echte wijnkenner(nouja, de meesten zullen een fles mooikaap ook wel goed vinden). Tot zover mijn wijnkennis na drie jaar appie.
Op vrijdag 25 april 2014 10:42 schreef exelletor het volgende: Zoet - voornamelijk moscato, evt. Canei/Spatlese etc als klant jong is en een betaalbare fles zoekt(van die goedkope rommel zeg maar) Droog Fris/Fruitig - voornamelijk pinot xxxx, heel veel Italiaanse wijnen Droog Vol - voornamelijk chardonnay.
Hoe meer je van zoet naar vol gaat, hoe steviger de smaak en de daarbij horende gerechten. Zo ga je van desserts, toetjes naar borrel, vis(pinot blanc voor bij de mosselen/asperges etc.) en vette vis/kip etc(bijv. de meeste chardonnays). Bij rood gaat het ook gewoon van fruitig naar soepel naar stevig(en uiteindelijk port). De meeste klanten die niet zo veel drinken kun je gewoon een soepele merlot meegeven, stevige wijnen vinden de meesten te bitter. Gewoon iets aansmeren wat in de bonus is en beetje een verhaaltje aan vast hangen, dan zien de klanten jou als een echte wijnkenner(nouja, de meesten zullen een fles mooikaap ook wel goed vinden). Tot zover mijn wijnkennis na drie jaar appie.
Op vrijdag 25 april 2014 10:42 schreef exelletor het volgende: Zoet - voornamelijk moscato, evt. Canei/Spatlese etc als klant jong is en een betaalbare fles zoekt(van die goedkope rommel zeg maar) Droog Fris/Fruitig - voornamelijk pinot xxxx, heel veel Italiaanse wijnen Droog Vol - voornamelijk chardonnay.
Hoe meer je van zoet naar vol gaat, hoe steviger de smaak en de daarbij horende gerechten. Zo ga je van desserts, toetjes naar borrel, vis(pinot blanc voor bij de mosselen/asperges etc.) en vette vis/kip etc(bijv. de meeste chardonnays). Bij rood gaat het ook gewoon van fruitig naar soepel naar stevig(en uiteindelijk port). De meeste klanten die niet zo veel drinken kun je gewoon een soepele merlot meegeven, stevige wijnen vinden de meesten te bitter. Gewoon iets aansmeren wat in de bonus is en beetje een verhaaltje aan vast hangen, dan zien de klanten jou als een echte wijnkenner(nouja, de meesten zullen een fles mooikaap ook wel goed vinden). Tot zover mijn wijnkennis na drie jaar appie.
"Volgens de Drank- en Horecawet is een winkel strafbaar als deze alcoholhoudende drank of tabak aan klanten onder de 16 jaar verkoopt. De volgende regelgeving is van toepassing:"
Op maandag 31 maart 2014 23:21 schreef d4v1d het volgende: De hendel om de diepvriesdeuren open te maken die hier was afgebroken is nogsteeds niet gemaakt
Heujh, inmiddels bijna een maand later mist die nogsteeds
Op vrijdag 25 april 2014 13:17 schreef Studeur het volgende: Lieve AH, mag ik 1 keer de muziek verzorgen die in de hele winkel te horen is? Omzetverhoging zal zichtbaar zijn.
Op vrijdag 25 april 2014 13:17 schreef Studeur het volgende: Lieve AH, mag ik 1 keer de muziek verzorgen die in de hele winkel te horen is? Omzetverhoging zal zichtbaar zijn.
Hallon hallon dit is Sander van der Laan waarom heb je kritiek op m'n muzieksmaak? Ik ontsla je. Gr gr Sander van der Laan
ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook ik wil mn loonstrook
Op vrijdag 25 april 2014 17:34 schreef LDS het volgende: Ik werk normaal altijd op zaterdag. Morgen ook. Verdien ik nou morgen 300% of toch gewoon 200%?
Op vrijdag 25 april 2014 17:35 schreef d4v1d het volgende: Kunnen we dat bij de volgende feestdag 2 weken van te voren even in de OP zetten?
Het staat al tijden in de OP, maar die leest toch nooit iemand. Telkens dezelfde vraag stellen en telkens iedereen in de war brengen met je 300% is veul handiger, namelijk.
Opinion is the medium between knowledge and ignorance (Plato)
edit: er staat bij "als de winkel gesloten is". Dat is misschien een beetje onduidelijk voor mensen die morgen in een open winkel werken
Da's wel een goed punt, want de tekst is sowieso niet helemaal correct:
quote:
BCD uren zijn de uren die je normaliter werkt, maar nu niet kunt werken omdat de werkdag op een feestdag valt en de winkel dus gesloten is. Je krijgt BCD uren uitgekeerd, als je in de afgelopen 12 week 4 gelijknamige dagen hebt gewerkt. Het gemiddelde van het aantal gewerkte uren krijg je uitbetaald als BDC-uren. Bovendien krijg je hier een toeslag van 100% bij.
Alsof je toeslag op je BCD krijgt.
Opinion is the medium between knowledge and ignorance (Plato)
straks sollicitatiegesprek, waar the fuck moet dit plaatsvinden? ben nog nooit in die ah geweest dus is er een standaard plek waar 'k moet zijn of zo? iemand?
Op vrijdag 25 april 2014 17:53 schreef zemel het volgende: straks sollicitatiegesprek, waar the fuck moet dit plaatsvinden? ben nog nooit in die ah geweest dus is er een standaard plek waar 'k moet zijn of zo? iemand?
Op vrijdag 25 april 2014 17:53 schreef zemel het volgende: straks sollicitatiegesprek, waar the fuck moet dit plaatsvinden? ben nog nooit in die ah geweest dus is er een standaard plek waar 'k moet zijn of zo? iemand?
In het dozenhok met de vrouwelijke (A)SM
[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-04-2014 18:00:05 ]