abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 17 april 2014 @ 20:35:24 #101
334993 AMAR420
waar is amar?
pi_138989724
quote:
12s.gif Op donderdag 17 april 2014 20:34 schreef golfer het volgende:

[..]

Nee, vrouw en bezeten van de Aziatische keuken. ;)
Heb jij ook ergens verstand van?
ben je soms haar schoothondje?
zzzzz
  donderdag 17 april 2014 @ 20:36:36 #102
334993 AMAR420
waar is amar?
pi_138989786
je nasi is lelijk btw
zzzzz
  Forum Admin donderdag 17 april 2014 @ 20:45:02 #103
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_138990201
quote:
0s.gif Op donderdag 17 april 2014 20:36 schreef AMAR420 het volgende:
je nasi is lelijk btw
Ik wacht jouw reportage met smart af.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  donderdag 17 april 2014 @ 21:00:23 #104
334993 AMAR420
waar is amar?
pi_138990964
quote:
0s.gif Op donderdag 17 april 2014 20:45 schreef Pharkus het volgende:

[..]

Ik wacht jouw reportage met smart af.
keep waiting
zzzzz
pi_138991688
Ziet er lekker uit man!! Nu alleen nog een pot chicken tonight er doorheen en smullen maar. :Y) *O*
  donderdag 17 april 2014 @ 21:14:52 #106
334993 AMAR420
waar is amar?
pi_138991774
quote:
0s.gif Op donderdag 17 april 2014 21:13 schreef gargamelnl het volgende:
Ziet er lekker uit man!! Nu alleen nog een pot chicken tonight er doorheen en smullen maar. :Y) *O*
..
zzzzz
pi_138997094
quote:
0s.gif Op donderdag 17 april 2014 20:36 schreef AMAR420 het volgende:
je nasi is lelijk btw
De kleur is wel goed.
  donderdag 17 april 2014 @ 23:00:07 #108
334993 AMAR420
waar is amar?
pi_138997200
kleur is wel goed maar dit is heel erg basic, mogen best wel meer ingredienten bij
zzzzz
  donderdag 17 april 2014 @ 23:00:29 #109
334993 AMAR420
waar is amar?
pi_138997212
maar zeker geen chicken tonight wtf
zzzzz
pi_138997602
quote:
0s.gif Op donderdag 17 april 2014 23:00 schreef AMAR420 het volgende:
kleur is wel goed maar dit is heel erg basic, mogen best wel meer ingredienten bij
DAT STAAT TOCH IN DE OP. |:(
  vrijdag 18 april 2014 @ 20:10:04 #111
89287 robber57
Lets go Brandon!
pi_139022399
quote:
0s.gif Op donderdag 17 april 2014 21:13 schreef gargamelnl het volgende:
Ziet er lekker uit man!! Nu alleen nog een pot chicken tonight er doorheen en smullen maar. :Y) *O*
:')
Je vergeet het "chinese wok" groente pakketje van de super,dat MOET erdoor want holland.
pi_139022668
Jullie vergeten allemaal dat nas-goreng in de basis gewoon gebakken oude rijst is en een arme mensen hap. Dus hoe meer smuk''(vlees/groenten en alles wat er in de basis niet bij hoort) hoe verder weg je geraakt van het origine. En dan kan je wel aankomen met: "ja maar wij hier in Holland zijn dat gewend van de Chinees om de hoek of die Indo bij mij in de straat die er doperwten,garnalen e.d. er doorheen mikt en er een ei op legt en ham en soms gebakken banaan" dat wil niet zeggen dat je dan ook van een echte basis nasi-goreng meer spreekt.

Je denkt toch niet dat in Indonesie die arme moeder met dat kindje aan de kant van de weg met dat kookstelletje vervolgens met al die luxe toevoegingen haar nasi-goreng maakt? :{
  vrijdag 18 april 2014 @ 22:43:10 #113
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_139029404
quote:
2s.gif Op vrijdag 18 april 2014 20:17 schreef Iwanius het volgende:
Jullie vergeten allemaal dat nas-goreng in de basis gewoon gebakken oude rijst is en een arme mensen hap. Dus hoe meer smuk''(vlees/groenten en alles wat er in de basis niet bij hoort) hoe verder weg je geraakt van het origine. En dan kan je wel aankomen met: "ja maar wij hier in Holland zijn dat gewend van de Chinees om de hoek of die Indo bij mij in de straat die er doperwten,garnalen e.d. er doorheen mikt en er een ei op legt en ham en soms gebakken banaan" dat wil niet zeggen dat je dan ook van een echte basis nasi-goreng meer spreekt.

Je denkt toch niet dat in Indonesie die arme moeder met dat kindje aan de kant van de weg met dat kookstelletje vervolgens met al die luxe toevoegingen haar nasi-goreng maakt? :{
wiens keuken was het nou waarin het gemaakt werd? En wie maakte de nasi?
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_139034277
"Waar is het vlees en de saus"-huillies :')
  zaterdag 19 april 2014 @ 10:44:02 #115
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_139038580
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 april 2014 22:43 schreef Molo het volgende:

[..]

wiens keuken was het nou waarin het gemaakt werd? En wie maakte de nasi?
Schopje.
The love you take is equal to the love you make.
  zaterdag 19 april 2014 @ 12:43:15 #116
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_139040731
quote:
0s.gif Op donderdag 17 april 2014 00:02 schreef golfer het volgende:
Ben nog steeds benieuwd welke uitbater van een restaurant z'n vieze keuken beschikbaar stelde voor dit.
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 april 2014 22:43 schreef Molo het volgende:

wiens keuken was het nou waarin het gemaakt werd? En wie maakte de nasi?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_139108639
Deze nasi ziet er buitengewoon smakelijk uit! Hoewel ik niets wil afdoen aan de duidelijk aanwezige kookkwaliteiten van Johannes en diens volgelingen, ben ik zelf niet zo'n groot fan van een berg groenten en grote broken vlees door mijn nasi; die zie ik liever als bijgerecht.
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
pi_140132108
Ziet er goed uit Iwanius, maar heb je ook de +/- hoeveelheden van het zout en de andere smaakmakers?
Het kan geen kwaad af en toe je mond te houden, zelfs al weet je waarover je het hebt
pi_140234047
Lepeltje (soep) zoals je in het eerste bakje in de OP kunt zien. En al naar gelang de hoeveelheid oude! (koude) rijst die je gebruikt vermeerder je dat. Kwestie van even proeven,inschatten e.d. Allemaal niet zo moeilijk.

Btw: Weet je waarom men in de basis voor een echte nasi-goreng oude( 1 dag meestal) koude rijst gebruikt en ik dus dat bereiden van rijst,vervolgens laten afkoelen en dan als rijst gebruiken voor het bereiden van de nasi zoals in Johannes zijn topics vervloek? Omdat je als je het op hun manier doet een hele natte,kleffe waterachtige rijstkorrel krijgt waardoor je dus niet meer spreekt van een echte nasi-goreng maar van wat ik noem een bijna rijst-pap achtig iets. :{

Het juist gebruiken van dus de oude (koude) rijst verhinderd dat, waardoor je dus bij de bereiding zoals ik dat toe een lekkere vol van smaak niet te droge (perfecte) rijstkorrel krijgt. Een niet te droge rijstkorrel krijg je dus door er (zoals ik op de 1 na laatste fot laat zien) later nog wat olie doorheen te doen bij de bereiding.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 22-05-2014 10:31:39 ]
pi_140234665
Een mooie schone wok is ook uit den boze gok ik?
  donderdag 22 mei 2014 @ 11:05:21 #121
269 vats
Live life to the max!
pi_140234972
quote:
3s.gif Op donderdag 22 mei 2014 10:54 schreef Piet_Piraat het volgende:
Een mooie schone wok is ook uit den boze gok ik?
beter een gebruikte als een schone wok.... schoon heeft geen smaak.
pi_140237352
Ho, ziet er net zo uit als surinaamse nasi! En die is me toch lekker, met de vulling er bovenop gekwakt ipv erdoorheen.
Ik zou het eten. :)

Also, mensen die zeuren dat er niks in zit :') Hij zegt toch, de basis en je kan er van alles doorheen gooien maar dat doe ik nu niet.
pi_140237755
quote:
2s.gif Op donderdag 22 mei 2014 10:26 schreef Iwanius het volgende:
Btw: Weet je waarom men in de basis voor een echte nasi-goreng oude( 1 dag meestal) koude rijst gebruikt en ik dus dat bereiden van rijst,vervolgens laten afkoelen en dan als rijst gebruiken voor het bereiden van de nasi zoals in Johannes zijn topics vervloek? Omdat je als je het op hun manier doet een hele natte,kleffe waterachtige rijstkorrel krijgt waardoor je dus niet meer spreekt van een echte nasi-goreng maar van wat ik noem een bijna rijst-pap achtig iets. :{
Wat is dit nou weer voor een opmerking? Ik dacht dat we Nasi vrienden waren?
pi_140237942
quote:
7s.gif Op dinsdag 15 april 2014 18:22 schreef Angel-Joy het volgende:
Sesam olie in de wok pan terwijl alles nog heet is? Dan verpest je de smaak.
Sesamolie kan je toch juist op hogere temperaturen gebruiken?
Wij gebruiken dat al jaren als wokolie.
blablablabla
  donderdag 22 mei 2014 @ 12:56:25 #125
131800 Tarado
capô de fusca
pi_140238207
quote:
0s.gif Op donderdag 22 mei 2014 12:41 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Wat is dit nou weer voor een opmerking? Ik dacht dat we Nasi vrienden waren?
Het slaat ook nergens op, als je pap krijgt is de rijst niet goed gekookt
pi_140238287
quote:
0s.gif Op donderdag 22 mei 2014 11:05 schreef vats het volgende:

[..]

beter een gebruikte als een schone wok.... schoon heeft geen smaak.
Ja precies, het is lekker als je het vorige gerecht er nog een beetje in kan herkennen.
pi_140245718
quote:
0s.gif Op donderdag 22 mei 2014 12:56 schreef Tarado het volgende:

Het slaat ook nergens op, als je pap krijgt is de rijst niet goed gekookt
Ik chargeerde een beetje maar de strekking van mijn antwoord was dat door juist verse rijst te gebruiken verknal je juist waar een goede basis nasi aan behoort te voldoen nl. dat de rijstkorrel niet slap is. Natuurlijk merk je er weinig van als je er allerlei groentes en andere smuk doorheen gooit maar het fijne van een goed bereide nasi zoals ik die ken is dat je met name de stevige rijstkorrel proeft die als het goed is alle smaken die je in de basis gebruikt hebt ook bevat. Wanneer deze waterig en slap is dan proef je dus...dat nou net niet.

Hetgeen waar Johannes en consorten verschillen in mijn benadering is dat zij veel ingredienten zoals groentes en vlees/saus? gebruiken om het een lekker maal te maken en waar de rijst eigenlijk van ondergeschikt belang is. Ja,het is er, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

Ik maak door juist het zo 'karig'te brengen de rijstkorrel het belangrijkst. het belangrijkste van een goede nasi-goreng.Het is en blijft van oudsher een arme mensen hapje van leftovers.

Gewoon een verschil in benadering. Meer niet.

quote:
0s.gif Op donderdag 22 mei 2014 12:41 schreef johannes_vermeer het volgende:

Wat is dit nou weer voor een opmerking? Ik dacht dat we Nasi vrienden waren?
Heb je mij anders horen beweren beste Johannes.

Misschien was mijn reactie iets te sterk aangezet met het woord "vervloek". Bij deze sorry dan, maken we er van "niet mijn ding is." Zo beter? :s)

[ Bericht 22% gewijzigd door #ANONIEM op 22-05-2014 16:47:27 ]
  donderdag 22 mei 2014 @ 16:35:53 #128
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_140245817
Ik snap wel dat johannes beledigd is.....
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
pi_140246143
Johannes hoeft zich zeker niet beledigd te voelen want ik sprak in zijn algemeenheid en we zijn allemaal nasi-liefhebbers in de basis. Maar omdat hij door mij toch als de voorman wordt gezien van het hele nasi-gebeuren haalde ik hem aan. Meer niet.
pi_140247886
Review: Ik heb onlangs zowel de nasi van Johannes als die van Iwanius gemaakt.

Als niet-objectieve liefhebber van Surinaamse nasi moet ik eerlijk toegeven dat die van Iwanius qua smaak, structuur en zelfs qua inhoud het dichtste bij de nasi komt die ik ken van 'omoe Snesi' , oftwel Surinaamse afhaalzaakjes.

Niettemin vind ik de nasi van Johannes net zo goed smaken. Mijn tafelgenoten vonden dat ook. Het is alleen anders; waarschijnlijk een meer Indisch-Hollandse smaak. En ja, door de rijst maar zeker ook door de verse groenten uit Johannes' recept smaakt het geheel wat 'gezonder'. Maar die vn Iwanius brings back memories. Ik heb het in dit geval alleen over de smaak.

In ieder geval heb ik veel gehad aan beide recepten. Dat ik nog meer van jullie recepten mag blijven zien en maken.
pi_140248005
quote:
6s.gif Op donderdag 22 mei 2014 16:33 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Heb je mij anders horen beweren beste Johannes.

Misschien was mijn reactie iets te sterk aangezet met het woord "vervloek". Bij deze sorry dan, maken we er van "niet mijn ding is." Zo beter? :s)
Dat is al een stuk beter ja ^O^
pi_140248459
quote:
0s.gif Op donderdag 22 mei 2014 17:24 schreef TanteMordecai het volgende:
Review: Ik heb onlangs zowel de nasi van Johannes als die van Iwanius gemaakt.

Als niet-objectieve liefhebber van Surinaamse nasi moet ik eerlijk toegeven dat die van Iwanius qua smaak, structuur en zelfs qua inhoud het dichtste bij de nasi komt die ik ken van 'omoe Snesi' , oftwel Surinaamse afhaalzaakjes.

Niettemin vind ik de nasi van Johannes net zo goed smaken. Mijn tafelgenoten vonden dat ook. Het is alleen anders; waarschijnlijk een meer Indisch-Hollandse smaak. En ja, door de rijst maar zeker ook door de verse groenten uit Johannes' recept smaakt het geheel wat 'gezonder'. Maar die vn Iwanius brings back memories. Ik heb het in dit geval alleen over de smaak.

In ieder geval heb ik veel gehad aan beide recepten. Dat ik nog meer van jullie recepten mag blijven zien en maken.
Fijn dat ik je van dienst kon zijn en ik denk dat dat ook voor Johannes geldt.

V.w.b mijn bijdrage qua gerechten op FOK! vrees ik dat het bij deze ene keer blijft zoals ik al melde in mijn OP, omdat ik van oorsprong erg lui ben en geen moeite wil doen om zelf gerechten te bereiden als ik het ook kan bestellen. Behalve als het de bbq is want dat is zo een beetje het enige waar ik nog bij speciale gelegenheden de handen uit de mouwen wil steken,gewoon omdat ik dat op dat moment te belangrijk vind om te worden verknalt Het is tenslotte wel mijn/ons eten in aanzien des familie. *)

Of zal ik toch nog proberen een goede Thaise nasi te produceren.... O-)

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 22-05-2014 17:45:22 ]
pi_140261722
quote:
0s.gif Op donderdag 22 mei 2014 17:24 schreef TanteMordecai het volgende:
Review: Ik heb onlangs zowel de nasi van Johannes als die van Iwanius gemaakt.

Als niet-objectieve liefhebber van Surinaamse nasi moet ik eerlijk toegeven dat die van Iwanius qua smaak, structuur en zelfs qua inhoud het dichtste bij de nasi komt die ik ken van 'omoe Snesi' , oftwel Surinaamse afhaalzaakjes.

Niettemin vind ik de nasi van Johannes net zo goed smaken. Mijn tafelgenoten vonden dat ook. Het is alleen anders; waarschijnlijk een meer Indisch-Hollandse smaak. En ja, door de rijst maar zeker ook door de verse groenten uit Johannes' recept smaakt het geheel wat 'gezonder'. Maar die vn Iwanius brings back memories. Ik heb het in dit geval alleen over de smaak.

In ieder geval heb ik veel gehad aan beide recepten. Dat ik nog meer van jullie recepten mag blijven zien en maken.
Als nasi-fan denk ik dat inderdaad, de nasi van Iwanius meer 'authentiek' is en de nasi van Johannes meer, wat ze in culinaire kringen noemen, 'Fusion' is.

En uiteindelijk zijn beiden zalig.
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
pi_140262207
quote:
0s.gif Op donderdag 22 mei 2014 22:59 schreef Sicstus het volgende:

[..]

Als nasi-fan denk ik dat inderdaad, de nasi van Iwanius meer 'authentiek' is en de nasi van Johannes meer, wat ze in culinaire kringen noemen, 'Fusion' is.

En uiteindelijk zijn beiden zalig.
Met beide recepten kun je nog alle kanten op.
pi_140275172
Over Thaise nasi gesproken, kennen jullie deze serie op YouTube van SideWalkChef?


Yumm...
Kwam deze eens tegen toen ik op zoek was naar een recept van authentieke Pad Thai.
pi_140283117
De Thaise nasi zoals ik die ken (dus niet het toeristen Bangkok voer) is veel voller en gevarieerder in zowel smaak en aanzien als bijvoorbeeld mijjn basis nasi-goreng zoals in de OP. Qua kleur is hij ook veel lichter maar qua smaak veel en veel "voller" :s)
  vrijdag 23 mei 2014 @ 16:55:16 #137
131800 Tarado
capô de fusca
pi_140283420
Nasi is gewoon gebakken rijst en daar bestaan zoveel variaties van, enige wat voor mij telt is lekker of niet lekker.
pi_140283532
Nee,nasi is oude,koude, witte rijst van sowieso een dag oud die opgefleurd wordt met allerlei specerijen ten einde iets eetbaars te hebben.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 23-05-2014 16:59:26 ]
  vrijdag 23 mei 2014 @ 17:00:58 #139
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140283601
quote:
15s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 16:59 schreef Iwanius het volgende:
Nee,nasi is oude,koude, witte rijst van sowieso een dag oud die opgefleurd wordt met allerlei specerijen ten einde iets eetbaars te hebben.
Nee, nasi=rijst
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 23 mei 2014 @ 17:01:56 #140
131800 Tarado
capô de fusca
pi_140283643
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 17:00 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee, nasi=rijst
:)
pi_140283711
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 17:00 schreef Pietverdriet het volgende:

Nee, nasi=rijst
Zal ik ook gaan muggenziften? Nasi bestaat uit rijst...
De naam is gewoon gegeven om het beestje een naam te geven.Meer niet Piet.

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 23-05-2014 17:04:06 ]
  vrijdag 23 mei 2014 @ 17:04:54 #142
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140283752
Nasi Goreng, gebakken rijst
Nasi Koening, rijst, geel gekleurd met koenjit
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 23 mei 2014 @ 17:05:24 #143
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_140283767
quote:
15s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 17:03 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Zal ik ook gaan muggenziften? Nasi bestaat uit rijst...
De naam is gewoon gegeven om het beestje een naam te geven.Meer niet Piet.
Jij was aan het ziften, nasi is maleis voor rijst.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_140283922
Maar was dat de vraag dan? of heb ik iets gemist. Ik geef aan de bereidingswijze terwijl jij doorgaat over de benaming.


quote:
0s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 17:04 schreef Pietverdriet het volgende:
Nasi Goreng, gebakken rijst
Nasi Koening, rijst, geel gekleurd met koenjit
Ja,Piet je vertelt mij niets nieuws. Zal ik ook een rijtje opsommen want zoals je wel zal weten zijn er veel meer variaties met bijbehorende benamingen. :')

[ Bericht 75% gewijzigd door #ANONIEM op 23-05-2014 17:11:37 ]
  vrijdag 23 mei 2014 @ 18:01:12 #145
131800 Tarado
capô de fusca
pi_140285616
quote:
15s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 17:10 schreef Iwanius het volgende:
Maar was dat de vraag dan? of heb ik iets gemist. Ik geef aan de bereidingswijze terwijl jij doorgaat over de benaming.

[..]

Ja,Piet je vertelt mij niets nieuws. Zal ik ook een rijtje opsommen want zoals je wel zal weten zijn er veel meer variaties met bijbehorende benamingen. :')
Wat Piet stelt valt geen speld tussen te krijgen, over de "juiste" bereiding van nasi de te meer maar dat maakt het toch ook interessant
pi_140286802
Lonny is hier (eerste halve minuut van deze video) heel stellig in haha:
pi_140286935
Ik als indo moet toch zeggen dat dit aardige slechte nasi goreng is. Ik mis ten eerste al de garnalen en spek. Ik ga ook maar eens een topic maken met hoe wij dat hier doen. En waar is de sambal? :(
pi_140287704
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 18:55 schreef Wisheh het volgende:
... Ik ga ook maar eens een topic maken met hoe wij dat hier doen. En waar is de sambal? :(
Graag!
pi_140304938
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 18:55 schreef Wisheh het volgende:
Ik als indo moet toch zeggen dat dit aardige slechte nasi goreng is. Ik mis ten eerste al de garnalen en spek. Ik ga ook maar eens een topic maken met hoe wij dat hier doen. En waar is de sambal? :(
Als indo.... :') Probeer je nu een beetje de IWAB type uit te hangen alsof dat een soort kwalificatie is wie de beste nasi maakt nl. dat je indo bent? Dan heb je allereerst als indo de OP niet goed gelezen wat de insteek was. Dus een lesje goed leren lezen zou goed bij je passen als indo. Of moet de blanda zoals vroeger in de koloniale tijd je weer gaan onderwijzen met aap,noot, mies op de plantage, zodat je leert goed te lezen en te begrijpen alvorens je probeert indruk te maken?

Oh en als indo weet je waarschijnlijk wel dat er ook in Indonesie in de verschillende regio's al allerlei variaties op "de nasi-goreng"is,dus jouw aangehaalde garnalen en spek maken geen enkele indruk dan dat je poogt een beetje interessant te doen. Maar laat gerust jouw geweldige creatie zien in een apart topic,weet ik dat ik het net zo als jij hier doet heerlijk kan fileren. }:|

Als indo...tsss alsof je een patent nog hebt op de nasi. Sodemieter toch op malloot. :r
  zaterdag 24 mei 2014 @ 08:14:08 #150
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_140305019
Aldus de plaatjesopzoek man van FOK!
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')