Smaakquote:Op woensdag 19 maart 2014 18:08 schreef goed_volk het volgende:
Ik heb Herman-beslag van iemand gekregen dat nu staat te rijzen. Iemand nog tips wat ik er doorheen kan doen voor het bakken?
quote:
quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
bak-terras, he...quote:
Thanks!quote:Op woensdag 19 maart 2014 18:38 schreef maily het volgende:
Je kan er rozijnen, stukjes appel, gember en sucade indoen
Eventueel nog hazel- en/of walnoten, amandelen ....
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Hier schreef Dagoduck: Zeer goede FiPo.
Hier denkt katindeboom dat ik eigenlijk Braddie ben, maar die ben ik natuurlijk niet.
Hier liet ik CherryOnTop haar beeldscherm onder spugen
Werkt het met zuurdesembrood niet hetzelfde? Zo'n zuurdesemcultuur?quote:Op woensdag 19 maart 2014 18:37 schreef Isabeau het volgende:
Ik heb het altijd iets heel smerigs gevonden, eerlijk gezegdJe krijgt een beetje deeg, daar maak je dan weer meer van met eigen ingrediėnten en dan neem je een stukje van je deeg, dat geef je weer aan een ander en dat proces blijft zo heel lang doorgaan. Ik vind het een bijzonder onsmakelijk idee.
Man, hoe kom je op het idee.quote:Op vrijdag 21 maart 2014 12:39 schreef MonkNL het volgende:
Even op google opgezocht.. Soort van kettingbrief alleen dan met deeg.. Je maakt het en geeft dan een deel door aan iemand die je kent.. Soort van doorgeven van een starter/sponge.. Lijkt mij maar ranzig, straks heeft een of andere Herman zn zaakje er in gehangen en dat doorgegeven.. Lekkker dat brood van "Herman"..
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |