abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  vrijdag 14 maart 2014 @ 08:29:34 #41
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_137721883
Gewoon ff onder de koude kraan met je rijst? Daarna opnieuw afgieten? Of vloek ik nou in de kerk?

Vind het wel lullig voor Knut en Johannes dat hun recept zo afgekraakt wordt. Ze doen hun best. Misschien zijn het niet de beste maar ik zou er serieus moeite mee hebben om 3 pannen tegelijkertijd in de gaten te houden.
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
  vrijdag 14 maart 2014 @ 08:31:39 #42
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_137721911
Het is sowieso een hoax. Kijk maar eens naar hoe schoon dat fornuis is. Er zit niet eens zilverfolie op. :N
The love you take is equal to the love you make.
pi_137721914
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 20:47 schreef Hyaenidae het volgende:
Wat een rare merken, komt dit van de Aldi ofzo?
Alsof het uitmaakt of je een ei, peper of zilvervliesrijst hebt van de Aldi of de Appie.
Zo'n ei of rijstkorrel weet echt niet in wat voor doosje hij zit.

En wat betreft de mix: de beste maak je zelf met ingredienten van de toko.
pi_137721974
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 08:31 schreef Lienekien het volgende:
Het is sowieso een hoax. Kijk maar eens naar hoe schoon dat fornuis is. Er zit niet eens zilverfolie op. :N
Dat is onze bijdrage aan de Poolse economie.
pi_137722169
Je moet dat ei niet zo groot laten joh. Gewoon vakkundig met een spatel in kleinere stukjes verdelen, bij voorkeur in driehoekjes. Ongeveer 1 bij 1,5cm. Dit roer je dan door het prutje heen zodat je tijdens het verorberen van je smakelijke maal af en toe aangenaam verrast wordt door een stiekem verstopt stukje ei. Dat maakt de ervaring nog allemaal wat spannender, als je dat aandurft.
"Ik dit niet meer, Ik dit nooit meer
Ik niet meer kan, Niet meer ik
Dit niet meer, Ik niet meer" - Strani
pi_137722253
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 08:53 schreef essnhills het volgende:
Je moet dat ei niet zo groot laten joh. Gewoon vakkundig met een spatel in kleinere stukjes verdelen, bij voorkeur in driehoekjes. Ongeveer 1 bij 1,5cm. Dit roer je dan door het prutje heen zodat je tijdens het verorberen van je smakelijke maal af en toe aangenaam verrast wordt door een stiekem verstopt stukje ei. Dat maakt de ervaring nog allemaal wat spannender, als je dat aandurft.
je bent niet wijs jij
  vrijdag 14 maart 2014 @ 09:05:45 #47
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_137722332
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 08:53 schreef essnhills het volgende:
Je moet dat ei niet zo groot laten joh. Gewoon vakkundig met een spatel in kleinere stukjes verdelen, bij voorkeur in driehoekjes. Ongeveer 1 bij 1,5cm. Dit roer je dan door het prutje heen zodat je tijdens het verorberen van je smakelijke maal af en toe aangenaam verrast wordt door een stiekem verstopt stukje ei. Dat maakt de ervaring nog allemaal wat spannender, als je dat aandurft.
Ik doe ook altijd een spiegeleitje, bij de macaroni met rode saus ook trouwens :@
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
pi_137725383
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 20:55 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:

[..]

Dat is dus een briljante ingeving van Johannes geweest. Ik heb slechts het recept van de meester gevolgd.
Knap. heeft mijn ogen wel geopend voor de volgende keer als ik een dergelijk culinair uitstapje ga maken :)
pi_137725454
quote:
7s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 09:05 schreef Uccie het volgende:

[..]

Ik doe ook altijd een spiegeleitje, bij de macaroni met rode saus ook trouwens :@
Ketchup? :{
All you know about me is what I've sold you, dumb fuck
  vrijdag 14 maart 2014 @ 11:13:01 #50
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_137725621
quote:
15s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 11:06 schreef HostiMeister het volgende:

[..]

Ketchup? :{
Haha nee tomatensaus met groente en gehakt enzo.
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
  vrijdag 14 maart 2014 @ 11:13:28 #51
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_137725639
Ketchup is ook groente.
The love you take is equal to the love you make.
pi_137725694
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 11:13 schreef Lienekien het volgende:
Ketchup is ook groente.
Pizza ook.
All you know about me is what I've sold you, dumb fuck
pi_137725724
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 11:13 schreef Lienekien het volgende:
Ketchup is ook groente.
Tomaat is een vrucht dus technisch gezien is ketchup een smoothie
  vrijdag 14 maart 2014 @ 11:21:28 #54
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_137725890
The love you take is equal to the love you make.
pi_137727060
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 08:53 schreef essnhills het volgende:
Je moet dat ei niet zo groot laten joh. Gewoon vakkundig met een spatel in kleinere stukjes verdelen, bij voorkeur in driehoekjes. Ongeveer 1 bij 1,5cm. Dit roer je dan door het prutje heen zodat je tijdens het verorberen van je smakelijke maal af en toe aangenaam verrast wordt door een stiekem verstopt stukje ei. Dat maakt de ervaring nog allemaal wat spannender, als je dat aandurft.
Is wel direct een oplossing voor het afkoelen van het ei. Om heel eerlijk te zijn is dit dan ook mijn methode, maar durfde geen eigen invulling te geven aan dit magnifieke recept.
pi_137727348
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 08:08 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
Ok voor de liefhebbers zal ik nu het recept posten;

1. Kook rijst
2. Bak vlees en groenten
3. Voeg wat water en een geheim kruidenmengsel toe.

Ok nu wordt het lastig

4. BAK NU OOK EIEREN. Voor de duidelijkheid, op dit moment heb je dus 3 pannen op het vuur :o Multitasken alles. Mindere koks adviseer ik dan ook de eieren achterwege te laten, doe dit maar als je wat meer ervaring hebt.

5. Giet de rijst af en meng dit door je nasiprut
6. Garneer met sambal en een appelsap on the side.
Noem je mij nu een mindere kok ;(
pi_137727401
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 12:14 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Noem je mij nu een mindere kok ;(
Nee, natuurlijk niet. Jij moest dit gerecht zelf ontwikkelen en ik kon simpel jouw recept volgen. Daardoor had ik nog het vermogen die 3 eitjes erbij te bakken.
pi_137727510
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 09:00 schreef BrunodeBruineBeer het volgende:

[..]

je bent niet wijs jij
Ik ben juist heul wijs
quote:
7s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 09:05 schreef Uccie het volgende:

[..]

Ik doe ook altijd een spiegeleitje, bij de macaroni met rode saus ook trouwens :@
Ik eet nooit rode saus :@
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 12:03 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Is wel direct een oplossing voor het afkoelen van het ei. Om heel eerlijk te zijn is dit dan ook mijn methode, maar durfde geen eigen invulling te geven aan dit magnifieke recept.
Het is dan ook wel erg spannend om een dergelijk recept te verbeteren. Maar ik durf het wel aan.
"Ik dit niet meer, Ik dit nooit meer
Ik niet meer kan, Niet meer ik
Dit niet meer, Ik niet meer" - Strani
pi_137727544
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 12:21 schreef essnhills het volgende:

[..]

Ik ben juist heul wijs

[..]

Ik eet nooit rode saus :@

[..]

Het is dan ook wel erg spannend om een dergelijk recept te verbeteren. Maar ik durf het wel aan.
De enige manier hoe je het zou kunnen verbeteren is door het uit te serveren op je tetten.

Al moet ik daarvoor wel eerst een pic van je tetten zien.
pi_137727621
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 12:21 schreef essnhills het volgende:

[..]

Het is dan ook wel erg spannend om een dergelijk recept te verbeteren. Maar ik durf het wel aan.
Voor jou als 'buitenstander' is het ook wel ietwat makkelijker. Ik weet tot wat Johannes in staat is en dit maakt het daarom bijna godslastering als ik zijn heilige scriptie eigenhandig zonder onderling overleg aanpas.

Nasi a la Johannes = Nasi a la Johannes. Een Nasi a la Essnhills zou ik ook maar wat graag samen nuttigen maar is toch weer een totaal andere ervaring.
pi_137727741
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 12:25 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Voor jou als 'buitenstander' is het ook wel ietwat makkelijker. Ik weet tot wat Johannes in staat is en dit maakt het daarom bijna godslastering als ik zijn heilige scriptie eigenhandig zonder onderling overleg aanpas.

Nasi a la Johannes = Nasi a la Johannes. Een Nasi a la Essnhills zou ik ook maar wat graag samen nuttigen maar is toch weer een totaal andere ervaring.
Er is maar een select nummertje chefs in staat dit gerecht überhaupt klaar te maken, en Knut heeft het geluk dat hij is uitverkoren. Ik moet zeggen dat ik bijzonder trots op hem ben.
pi_137728107
Een rauw ei door je nasi heen roeren is ook lekker
dat ie stolt weetjeniet
pi_137728118
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 08:29 schreef kanovinnie het volgende:
Gewoon ff onder de koude kraan met je rijst? Daarna opnieuw afgieten? Of vloek ik nou in de kerk?

Vind het wel lullig voor Knut en Johannes dat hun recept zo afgekraakt wordt. Ze doen hun best. Misschien zijn het niet de beste maar ik zou er serieus moeite mee hebben om 3 pannen tegelijkertijd in de gaten te houden.
Allemaal afgunst is het.
pi_137728261
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 12:46 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Allemaal afgunst is het.
Welnee joh, gewoon een liefdevolle tip om het recept eventueel naar smaak aan te O+

En dit is haalbaar voor iedereen, als je de eieren er in stukjes doorheen roert kun je die al van te voren bakken zodat je niet die derde pan moet beroeren 8-)
"Ik dit niet meer, Ik dit nooit meer
Ik niet meer kan, Niet meer ik
Dit niet meer, Ik niet meer" - Strani
pi_137728279
quote:
17s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 12:51 schreef essnhills het volgende:

[..]

Welnee joh, gewoon een liefdevolle tip om het recept eventueel naar smaak aan te O+

En dit is haalbaar voor iedereen, als je de eieren er in stukjes doorheen roert kun je die al van te voren bakken zodat je niet die derde pan moet beroeren 8-)
Bedankt voor de tips, maar je doet alsof we het over een heel simpel gerechtje hebben, terwijl we weten dat dat niet zo is.
pi_137728323
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 12:52 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Bedankt voor de tips, maar je doet alsof we het over een heel simpel gerechtje hebben, terwijl we weten dat dat niet zo is.
Je begrijpt me verkeerd ;( Door het ei op deze manier te doen kun je je aandacht volledig richten op het bereiden van een verrukkelijke nasi. ;(
"Ik dit niet meer, Ik dit nooit meer
Ik niet meer kan, Niet meer ik
Dit niet meer, Ik niet meer" - Strani
pi_137728373
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 12:53 schreef essnhills het volgende:

[..]

Je begrijpt me verkeerd ;( Door het ei op deze manier te doen kun je je aandacht volledig richten op het bereiden van een verrukkelijke nasi. ;(
Oké dankjewel :)

Maar ik houd me aan mijn eigen recept.
pi_137728566
Kan ik dit ook in de magnetron klaarmaken?
pi_137728746
quote:
7s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 13:02 schreef Myraela het volgende:
Kan ik dit ook in de magnetron klaarmaken?
Je bent zelf een magnetron.
pi_137729069
quote:
7s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 13:02 schreef Myraela het volgende:
Kan ik dit ook in de magnetron klaarmaken?
Wat een doodzonde dit. Ik walg van deze insinuatie :r
  vrijdag 14 maart 2014 @ 14:23:57 #71
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_137731299
Adoe, geen nasi zonder trassi
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 14 maart 2014 @ 15:09:00 #72
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_137732783
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 14:23 schreef Pietverdriet het volgende:
Adoe, geen nasi zonder trassi
Maar piet, geef toe, zelf zonder trassi is dit een recept wat water in de mond laat open, of niet dan?
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
pi_137763748
Kan iemand uitleggen hoe dat rijst koken werkt?
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_137764839
Wat een armoe dit is niet eens nasi :{w
  zondag 16 maart 2014 @ 16:38:06 #76
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_137803820
quote:
5s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 08:11 schreef BORRREETJEEE het volgende:
Moeten die gebakken eieren perse heet zijn? Of kan ik ze ook eerder bereiden? Wil ze wel graag erbij, maar 3 pannen is gewoon teveel.
Eieren zijn zo klaar, dus kan ook als je de rest klaar hebt.

Tip om eieren gebakken te krijgen zoals bij de Chinees: pan met goede anti-aanbaklaag op vuur zetten en bijna laagste stand, deksel erop en paar minuten laten staan (tot het eiwit aan de bovenkant gestold is ^O^

Nasi maak ik trouwens door zelf te kruiden i.p.v zo'n pakje kruidenmix.
The best firms advertise the least...
pi_137810262
Ik heb ook wel een zwak voor zo'n nasi, maar het ei moet natuurlijk veel minder droog en de tauge mag niet meesudderen.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  zondag 16 maart 2014 @ 19:50:19 #78
334746 The_Groove
And cricket is the winner
pi_137811567
quote:
Er zit geen plaatje bij dus je kan roepen wat je wilt. Knut wint.
So confused when you're lost in the groove
  zondag 16 maart 2014 @ 19:53:14 #79
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_137811735
quote:
Alsof die Indo's beter nasi kunnen maak dan Knut of Johannes_"Nasi god"_vermeer
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
pi_137811904
quote:
0s.gif Op zondag 16 maart 2014 19:53 schreef kanovinnie het volgende:

[..]

Alsof die Indo's beter nasi kunnen maak dan Knut of Johannes_"Nasi god"_vermeer
:')
Nasi maken :')
Je hebt een rijstveld achter in de tuin?
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')