abonnement Unibet Coolblue
pi_137152782


Andrea (52)
Massagetherapeute[/b]

Andrea is een vrouw met een uitgesproken mening, kan haar eigen voedsel verbouwen en heeft een turbulent leven achter de rug. Zo woonde ze tien jaar lang in een zelf gebouwde strandhut op Bonaire waar ze divemaster was. Hier leerde ze met weinig tevreden te zijn, wat haar in Utopia goed van pas kan komen. Teruggekeerd in Nederland heeft ze inmiddels een stukje land waar ze haar eigen voedsel verbouwt. ze heeft veel ervaring met het verbouwen van aardappels en groente en het bouwen van hutten.

Andrea wil in Utopia een nieuwe samenleving bouwen die gebaseerd is op tevredenheid en liefde. De mensheid heeft veel goeds in zich en de liefde onderling zou genoeg moeten zijn.

Haar geloof in Jezus Christus vindt ze heel belangrijk. Ze zou graag een kerk willen bouwen om het geloof in te belijden. In deze kerk kan iedereen die dit wil, samen met haar gospel zingen en de heilige geest vinden.

(bron: Talpa)
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_137152814
ai ai ai.. Hoe zei Huub het ook alweer over Natasia.."Degene die haar gecast heeft, heeft een dag met een bobbel in zijn broek gelopen.."

Volgens mij is dat nu bij Andrea weer het geval.. :o
"Ik wou dat Tanja er nog was, daar kon je tenminste goed mee praten" - Joost Hoebink
Nihil volentibus arduum est
pi_137152815
Anton Veldkamp breekt met ’Utopia’-bewoonster!

’Andrea, het is OVER’
door Vanessa Bontje

AMSTERDAM -
VIDEO - Utopia heeft een eerste relatie laten sneuvelen: inwoonster Andrea (52) is vanaf vandaag na tien jaar weer vrijgezel. Anton Veldkamp, haar partner, heeft een dramatische beslissing genomen: hij breekt met de vrouw die hem vorige week zo nadrukkelijk liet zitten en koos voor haar eigen leven, in Utopia… „Het is over tussen ons”, zegt de 82-jarige vroegere fotograaf van deze krant, die zwaar hartpatiënt is. „Zoals ze mij met valse beloftes heeft misleid… walgelijk. Als ik sterf, wil ik fatsoenlijk gaan. En niet nadat ze mij zo in de maling heeft genomen. Uit zelfbescherming neem ik afscheid van Andrea.”

Anton: 'Het is over met Andrea'

Samen met Andrea (52) woonde Anton Veldkamp (82) tien jaar op Bonaire.

Andrea in ’Utopia’, samen met mede-bewoonster Billy (l).

Over Andrea’s biologische dochter Sophia Deborah Bles (foto) zegt Anton nu: „Dat meisje spreekt de waarheid; Andrea is er inderdaad niet voor haar geweest!”

De deur die Anton eerder nog op een kier zette, is nu voorgoed gesloten. „Ik kan niet anders”, zegt Anton. „Het ene moment lag Andrea hier thuis in mijn armen nog te bidden en te zeggen dat ze bij me terug zou komen. Maar Andrea was de deur nog niet uit, of ze zei tegen mijn buurvrouw: ’Je moet het niet tegen hem zeggen hoor, maar ik blijf in Utopia’. Dat hoorde ik pas de dag erna. Ik denk dat Andrea heeft gedacht: ’Als Anton doodgaat, ben ik er in elk geval nog geweest’.”

Andrea beloofde Anton vorige week nog gehoor te geven aan zijn noodkreet, nadat hij haar schreef: ’Stop met Utopia, het kost me mijn gezondheid’. Nu zegt Anton: „Het is zo gek, maar ik heb het gevoel dat ik haar niet meer ken. Als ik zie hoe ze in Utopia doet en wat ze haar medebewoners allemaal vertelt… Het is leugen na leugen na leugen. Net zoals ze dat hier vorige week tegen mij ook deed.”

„Neem alleen al dat hele verhaal waarin ze Hakim ervan betichtte dat hij met zijn opmerkingen mijn hartverlamming had veroorzaakt. Dat klopte al niet want ik heb een pacemaker en die pompt wel door. Al slaat ie bij stress ernstig over, wat een enorme impact heeft op mijn lichaam. En dat is ook precies wat er gebeurde toen ik hoorde hoe kwaad onder anderen Utopia-deelnemers Paul en Hakim over haar spraken, na dat gedoe met die verdwenen kleding. Dat kwetste me diep, want ik hield van die meid. Maar dan heb ik het over hartritmestoornissen. En dat weet Andrea heel goed.”

„En het verhaal van haar eigen dochter Sophia in jullie weekblad, die daarin vertelde dat Andrea haar in de steek had gelaten. Hoewel ik dat verhaal uit liefde voor Andrea heb proberen bij te sturen, kan ik eigenlijk niet anders dan zeggen ’dat meisje sprak de waarheid!’. Andrea is er inderdaad niet voor Sophia geweest. Ze vertrok toen Sophia een jaar of 5 was gewoon naar Bonaire. En toen ze 12 was kwam Andrea de voogdij opeisen. Andrea heeft op haar manier haar best gedaan om contact met Sophia te krijgen. Dat was alleen veel te laat.”

„In Utopia schetst Andrea voortdurend allerlei verhalen in haar voordeel”, gaat Anton verder. „Zo hoorde ik haar vertellen over een boerderij waar iedereen na Utopia mag langs komen. En over een appartement op Bonaire en over een groentetuin. En dat ze een spa heeft gehad en masseuse is... Klopt, ik heb op Bonaire een hutje, maar dat stelt niets voor. En die moestuin in Bergen, daarvan zijn vorig jaar hooguit drie uien en een bosje wortelen afgekomen. En masseuse? Ze heeft dat geloof ik een keer of vier gedaan ergens onder drie struiken met een ouwe lap er overheen. Niks geen spa. Haar tweelingzusje is werkelijk masseur. Maar Andrea niet, verre van dat.”

„En dan dat horloge dat ze om heeft. Dat is een nep-Cartier. Een echte kost vele malen meer dan die vijf tientjes die zij ervoor heeft betaald. Ze pronkt ermee alsof het werkelijk kostbaar is. Dan vraag ik mij alleen maar af: ’waarom Andrea, waarom?’”

Verpleegsters

“Het is zo gek, maar ik heb het gevoel dat ik haar niet meer ken.”

- @antoncveldkamp

„Afschuwelijk vind ik het, wanneer ik Andrea in Utopia hoor spreken over mij. Want ze hemelt me voortdurend op. Anton voor en Anton na. Ze mist me en ze houdt van me, beweert ze. Maar ondertussen merk ik er niets van. Ze vertelt iedereen daar hoe ze me heeft omringd met verpleegsters, en me in goede handen heeft achtergelaten. Maar ze wéét dat ik dat niet wilde; ik zat op háár te wachten.”

Anton valt stil. Hij breekt en zegt snikkend: „Laat ze mij, kerel van 82 jaar, zitten voor Jan met de korte achternaam. In haar eigen huis. Gebakje, koffie, bloemetje, ik had alles voor elkaar. En ik maar drie uur lang naar buiten kijken of ze al kwam. Ik kan je één ding vertellen: zo gaat niemand met me om, níemand! Ik heb 46 jaar verslaggeving over de hele wereld gedaan, ook gedurende negen oorlogen. Met verbrande kinderen heb ik over de straten van Vietnam gerend, op zoek naar een ziekenhuis. Ik heb te veel meegemaakt om me nog langer door deze dame te laten manipuleren. Want dat is wat Andrea doet.”

„Door Utopia zie ik hoe ze werkelijk is, en daarmee kan ik niet leven. Ik heb te veel respect voor mezelf om me nog langer te laten beledigen. Het leven zonder Andrea zal best moeilijk zijn. Ik zal haar toch ook wel weer missen. Maar deze leugens kan ik niet verkroppen, na álles wat ik voor haar heb gedaan... Tot en met een doopceremonie in de pinkstergemeente voor duizend gulden, en het afbetalen van haar schulden aan toe. Nu mag ze niet eens meer hier op het terrein waar ik woon, komen. Ik ben geen driftkikker, maar het is gewoon beter om zo’n confrontatie niet aan te gaan. Ik laat me niet besodemieteren.”

Middelpunt

„De mensen in Utopia hebben geen idee met wie ze te maken hebben. Andrea wil áltijd het middelpunt zijn, de overtreffende trap. Zelfs de dood van mijn dochter Caroline vorige maand greep ze aan om tijdens een ceremonie in Utopia háár show te maken. Andrea had het ook heel goed voor zichzelf kunnen houden. Maar nee, primadonna als ze wil zijn, moest dat met dansen en zingen en huilen. En iedereen erbij.”

„Let op wat ik zeg: wanneer Utopia voorbij is, komt ze hier vrolijk weer aan de deur. Dan probeert ze zich er aan alle kanten uit te kletsen. En het ergste is, dat ze daar bij veel mensen mee wegkomt. Maar de waarheid is dat ze nog harder is dan wij hier allemaal bij elkaar.” Schampert: „En ’houden van’? Ik geloof dat Andrea werkelijk waar geen enkel idee heeft wat dát eigenlijk inhoudt…”

quote:
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_137152830
quote:
10s.gif Op woensdag 26 februari 2014 10:01 schreef Nostalgist het volgende:
ai ai ai.. Hoe zei Huub het ook alweer over Natasia.."Degene die haar gecast heeft, heeft een dag met een bobbel in zijn broek gelopen.."

Volgens mij is dat nu bij Andrea weer het geval.. :o
Ik zeg maar zo ik zeg maar niks _O- _O- _O- _O-
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 26 februari 2014 @ 10:11:11 #5
160398 akveor
Ja, ik ben het...
pi_137153001
quote:
Anton: 'Het is over met Andrea'
Via de telegraaf. Echt, wat een loser die gast.
Die ouwe ziet de bui wel hangen natuurlijk. 82 Jaar daar is het goede wel vanaf en Andrea zal wel geen zin hebben, nog langer, de verpleegster uit te hangen. ;)
_____________________
Русский военный корабль, иди нахуй!
pi_137153044
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 10:11 schreef akveor het volgende:

[..]

Via de telegraaf. Echt, wat een loser die gast.
Die ouwe ziet de bui wel hangen natuurlijk. 82 Jaar daar is het goede wel vanaf en Andrea zal wel geen zin hebben, nog langer, de verpleegster uit te hangen. ;)
Wat? :')
Hij wil graag dat ze terug komt, zij laat hem zitten (terwijl hij gezondheidsproblemen heeft en elk moment dood kan gaan) en dan is HIJ een loser?
Het kan geen kwaad af en toe je mond te houden, zelfs al weet je waarover je het hebt
pi_137153197
Ik snap niet waarom hij zo uitgebreid nu uit de school klapt, zal wel een stuk frustratie zijn.
Ik vind hem er wel redelijk verwaarsloosd uit zien op de recente foto's. Op Eerdere foto's (wsl op Bonaire/Aruba) was hij nog een stuk aantrekkelijker.
pi_137153260
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 10:13 schreef H.FR het volgende:

[..]

Wat? :')
Hij wil graag dat ze terug komt, zij laat hem zitten (terwijl hij gezondheidsproblemen heeft en elk moment dood kan gaan) en dan is HIJ een loser?
Ja er zijn helaas altijd mensen die in haar blijven geloven hoe dan ook.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 26 februari 2014 @ 10:22:27 #9
160398 akveor
Ja, ik ben het...
pi_137153261
BRON: ALGEMEEN DAGBLAD
Door: redactie
26-2-14 - 08:56 bron: BuzzE Andrea Tolson is een van de bewoners van Utopia, het tv-experiment van John de Mol. © Utopia.

Utopia Utopia-inwoonster Andrea (52) moet weer als vrijgezel door het leven. Na tien jaar is haar relatie met haar partner Anton Veldkamp (82) gesneuveld, vooral door Utopia. 'Zoals ze mij met valse beloftes heeft misleid... walgelijk', zegt hij in De Telegraaf.

Veldkamp heeft de deur definitief gesloten voor Andrea. 'Als ik sterf, wil ik fatsoenlijk gaan. En niet nadat ze mij zo in de maling heeft genomen. Uit zelfbescherming neem ik afscheid van Andrea', zegt hij. 'Het ene moment lag Andrea hier thuis in mijn armen nog te bidden en te zeggen dat ze bij me terug zou komen. Maar Andrea was de deur nog niet uit, of ze zei tegen mijn buurvrouw: 'Je moet het niet tegen hem zeggen hoor, maar ik blijf in Utopia '. Dat hoorde ik pas de dag erna. Ik denk dat Andrea heeft gedacht: 'Als Anton doodgaat, ben ik er in elk geval nog geweest'.'

De Utopia-bewoonster ging vorige week even terug naar haar partner, omdat hij met gezondheidsproblemen kampte. Maar volgens de 82-jarige blijkt Andrea een grote leugenaar te zijn. 'Het is zo gek, maar ik heb het gevoel dat ik haar niet meer ken. Als ik zie hoe ze in Utopia doet en wat ze haar medebewoners allemaal vertelt... Het is leugen na leugen na leugen. Net zoals ze dat hier vorige week tegen mij ook deed.'

Manipuleren
Zo meent hij dat het verhaal dat Andrea's dochter Sophia uit de doeken deed, simpelweg de waarheid is. 'Andrea is er inderdaad niet voor Sophia geweest. Ze vertrok toen Sophia een jaar of 5 was gewoon naar Bonaire. En toen ze 12 was kwam Andrea de voogdij opeisen. Andrea heeft op haar manier haar best gedaan om contact met Sophia te krijgen. Dat was alleen veel te laat.'

Voormalig fotograaf Veldkamp kan het dan ook niet geloven. Ook hij voelt zich nu achtergelaten door Andrea. 'Laat ze mij, kerel van 82 jaar, zitten voor Jan met de korte achternaam. In haar eigen huis. Gebakje, koffie, bloemetje, ik had alles voor elkaar. En ik maar drie uur lang naar buiten kijken of ze al kwam. Ik kan je één ding vertellen: zo gaat niemand met me om, níemand! Ik heb 46 jaar verslaggeving over de hele wereld gedaan, ook gedurende negen oorlogen. Met verbrande kinderen heb ik over de straten van Vietnam gerend, op zoek naar een ziekenhuis. Ik heb te veel meegemaakt om me nog langer door deze dame te laten manipuleren. Want dat is wat Andrea doet.'

Hij vervolgt zijn relaas: 'Let op wat ik zeg: wanneer Utopia voorbij is, komt ze hier vrolijk weer aan de deur. Dan probeert ze zich er aan alle kanten uit te kletsen. En het ergste is, dat ze daar bij veel mensen mee wegkomt. Maar de waarheid is dat ze nog harder is dan wij hier allemaal bij elkaar.' Veldkamp is hard in zijn oordeel.

'Houden van'? Ik geloof dat Andrea werkelijk waar geen enkel idee heeft wat dát eigenlijk inhoudt...'
_____________________
Русский военный корабль, иди нахуй!
pi_137153299
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 10:20 schreef utrecht1970 het volgende:
Ik snap niet waarom hij zo uitgebreid nu uit de school klapt, zal wel een stuk frustratie zijn.
Ik vind hem er wel redelijk verwaarsloosd uit zien op de recente foto's. Op Eerdere foto's (wsl op Bonaire/Aruba) was hij nog een stuk aantrekkelijker.
Ze weet al 10 jaar dat hij 30 jaar ouder is, ze was nooit vies van hem waarom niet?
Omdat hij bekende vrienden heeft/had waar ze nu nog steeds over pocht
Ik vind het laf om op deze manier je man/gezin in de steek te laten
En je eigen proberen omhoog te werken met allerlei leugens.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 26 februari 2014 @ 10:27:04 #11
160398 akveor
Ja, ik ben het...
pi_137153381
_____________________
Русский военный корабль, иди нахуй!
pi_137153451
Eigenlijk zouden we de bewoners van Utopia moeten contacteren om hen te vertellen wie Andrea in werkelijkheid is en om ze de artikels over haar te laten lezen, uiteraard wel zonder dat de medewerkers van Talpa er tussen zitten die de boel censureren om te voorkomen dat bewoners kennis krijgen van zaken die voor hen belangrijk zijn.
  Trouwste user 2022 woensdag 26 februari 2014 @ 10:37:53 #13
7889 tong80
Spleenheup
pi_137153606
'Haar geloof in Jezus Christus vindt ze heel belangrijk' :D

Die stal toch niet van de armen en was barmhartig ?

Heeft ze zelf in de gaten dat ze buiten het programma wordt gehaat ?

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_137153789
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 10:37 schreef tong80 het volgende:
'Haar geloof in Jezus Christus vindt ze heel belangrijk' :D

Die stal toch niet van de armen en was barmhartig ?

Heeft ze zelf in de gaten dat ze buiten het programma wordt gehaat ?

:P
Na vandaag wel hopen wij. :Y
pi_137153874
Jeetje, we hadden gewoon gelijk wat betreft Andrea's leugens en manipulatief gedrag. Ze kunnen nu niet meer zeggen dat de bladen zomaar iets schrijven hierover want Anton op beeld is toch wel geloofwaardig. Geen diploma's, geen boerderij, geen masseuse, geen groentetuin, geen spa..... Dat het waar is dat ze haar dochter in de steek liet. Wat een theatrale persoonlijkheid heeft Andrea zeg, ongelofelijk!

Kan toch niet anders of de bewoners komen daar nog achter?
Ze doet me denken aan Linda Greene. Zij was een sekteleidster. Er was een aflevering van Deadly Devotion over haar op Investigation Discovery.
pi_137154506
Nergens om.. maar de liefde van Anton voor Andrea zit ook niet erg diep. Als je je 'geliefde' in twee grote interviews zó afbrandt?! Hij had haar ook in haar sop kunnen laten gaar koken en naar Bonaire kunnen vertrekken.
  Trouwste user 2022 woensdag 26 februari 2014 @ 11:18:51 #17
7889 tong80
Spleenheup
pi_137154611
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 10:49 schreef Vlinder1974 het volgende:
Jeetje, we hadden gewoon gelijk wat betreft Andrea's leugens en manipulatief gedrag. Ze kunnen nu niet meer zeggen dat de bladen zomaar iets schrijven hierover want Anton op beeld is toch wel geloofwaardig. Geen diploma's, geen boerderij, geen masseuse, geen groentetuin, geen spa..... Dat het waar is dat ze haar dochter in de steek liet. Wat een theatrale persoonlijkheid heeft Andrea zeg, ongelofelijk!

Kan toch niet anders of de bewoners komen daar nog achter?
Ze doet me denken aan Linda Greene. Zij was een sekteleidster. Er was een aflevering van Deadly Devotion over haar op Investigation Discovery.
Ze doet mij denken aan m'n nicht Saskia. Manipulaieve chronismatische leugenaressen. Op aandacht kickend.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  woensdag 26 februari 2014 @ 11:22:16 #18
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_137154714
Andrea heeft Anton nu niet meer nodig want haar schilderijen gaan voor 250 euro de deur uit en ze is nu wereldberoemd :Y
  woensdag 26 februari 2014 @ 11:23:27 #19
411738 Uiltje90
High up in a tree
pi_137154748
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 10:11 schreef akveor het volgende:

[..]

Via de telegraaf. Echt, wat een loser die gast.
Die ouwe ziet de bui wel hangen natuurlijk. 82 Jaar daar is het goede wel vanaf en Andrea zal wel geen zin hebben, nog langer, de verpleegster uit te hangen. ;)
tsja.. fight fire with fire toch.. Andrea doet ook alles via televisie nu. dansen voor Anton, herdenkingsceremonie voor haar stiefdochter.. dus waarom zou Anton dat dan ook niet doen :9
You only live once, but if you do it well, once will be enough
pi_137154834
Anton had de bui kunnen zien aankomen toen Andrea het huis inging terwijl ze wist dat haar stiefdochter terminaal was.
Ik kan mij voorstellen dat Anton toen ook al gezegd heeft, blijf alsjeblieft bij me... Je kind verliezen is niet niets.
Alhoewel Andrea verlaat een kind van 5 ook zonder enige moeite.
pi_137154884
Het is gewoon een teringwijf. Punt :r :r :r
pi_137155676
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 10:23 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Ze weet al 10 jaar dat hij 30 jaar ouder is, ze was nooit vies van hem waarom niet?
Omdat hij bekende vrienden heeft/had waar ze nu nog steeds over pocht
Ik vind het laf om op deze manier je man/gezin in de steek te laten
En je eigen proberen omhoog te werken met allerlei leugens.
Dit !
Ik heb kanker en verder ben ik gewoon dezelfde.
pi_137155696
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 11:14 schreef Clank het volgende:
Nergens om.. maar de liefde van Anton voor Andrea zit ook niet erg diep. Als je je 'geliefde' in twee grote interviews zó afbrandt?! Hij had haar ook in haar sop kunnen laten gaar koken en naar Bonaire kunnen vertrekken.
Hij huilt,tranen over zijn wangen in dat filmpje.Ik geloof hem.Vind het in triest dat die wentelteef zich zo gedraagt en dan houd ik me nog errug netjes.
Ik heb kanker en verder ben ik gewoon dezelfde.
pi_137155767
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 12:01 schreef Aggie46 het volgende:

[..]

Hij huilt,tranen over zijn wangen in dat filmpje.Ik geloof hem.Vind het in triest dat die wentelteef zich zo gedraagt en dan houd ik me nog errug netjes.
Ja heb ook met die man te doen, in een eerder interview gaf hij al aan bedreigd te zijn, hij wordt op straat aangesproken over het gedrag van zijn 'vrouw'
Ik geloof als ik hem was ik hetzelfde gedaan zou hebben. Mensen zullen hem nu waarschijnlijk met rust laten.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_137155796
Mariëll zou het goed met Andrea kunnen vinden :')
  woensdag 26 februari 2014 @ 12:06:05 #26
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_137155807
Zij gooit zijn naam steeds over de streams voor eigen gebruik, dan mag hij toch zeker ook wel in de openbaarheid reageren? Andrea heeft hem zelf deelgenoot gemaakt van het programma, net zoals haar dochter.
pi_137155824
Een echte Christen die Andrea!

quote:
Nog meer smut voor Utopia inwoner Andrea. Haar dochter Sophia trok in de Privé eerder al van leer over haar krankzinnige moeder en later zagen we Andrea onder het oog van de camera's allerlei spullen achterover drukken. Na dit heterdaadje kon haar vriend Anton het niet aanzien hoe haar medebewoners Paul en Hakim over haar praatten en stuurde een brief of ze alsjeblieft terug naar huis kon komen. Anton is hartpatiënt en kreeg last van zijn rikketik door al die ellende. Andrea ging wel even bij Anton langs, maar besloot toch in Utopia te blijven. Dat pikt Anton niet, en daarom belde hij de Telegraaf om haar te dumpen en bovendien al zijn grieven over haar met de wereld te delen. 'Het ene moment lag Andrea hier thuis in mijn armen nog te bidden en te zeggen dat ze bij me terug zou komen. Maar Andrea was de deur nog niet uit, of ze zei tegen mijn buurvrouw: "Je moet het niet tegen hem zeggen hoor, maar ik blijf in Utopia." Daarom besluit Anton uit zelfbescherming afscheid te nemen van Andrea. Overigens zat hij zich toch al te verbijten voor de tv over alle onzin die Andrea verkocht aan haar medebewoners. Een overzichtje van haar leugens hieronder.

- Andrea zei tegen Hakim dat hij door zijn opmerkingen over haar ervoor gezorgd had dat Anton een hartverlamming had gekregen. Anton: 'Dat klopte al niet want ik heb een pacemaker en die pompt wel door. Al slaat ie bij stress ernstig over, wat een enorme impact heeft op mijn lichaam. Maar dan heb ik het over hartritmestoornissen. En dat weet Andrea heel goed.'
- Andrea heeft geen boerderij.
- Andrea heeft geen groentetuin. '(...) die moestuin in Bergen, daarvan zijn vorig jaar hooguit drie uien en een bosje wortelen afgekomen.'
- Andrea heeft geen appartement in Bonaire. '(...) ik heb op Bonaire een hutje, maar dat stelt niets voor.'
- Andrea heeft geen spa en is geen masseuse. 'Ze heeft dat geloof ik een keer of vier gedaan ergens onder drie struiken met een ouwe lap er overheen. Niks geen spa. Haar tweelingzusje is werkelijk masseur. Maar Andrea niet, verre van dat.'
- Andrea heeft geen Cartier horloge. 'Een echte kost vele malen meer dan die vijf tientjes die zij ervoor heeft betaald. Ze pronkt ermee alsof het werkelijk kostbaar is. Dan vraag ik mij alleen maar af: "waarom Andrea, waarom?"'
De heer is mijn herder, maar honderd euro brengt me verder.
  woensdag 26 februari 2014 @ 12:13:24 #28
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_137156030
Heel erg sneu voor Anton, op zo'n hoge leeftijd er achter komen dat je al die tijd gemanipuleerd en gebruikt bent door dat misselijke wijf, ik vind het zo triest :{
pi_137156445
Ik heb kanker en verder ben ik gewoon dezelfde.
  Admin woensdag 26 februari 2014 @ 12:40:56 #30
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_137156792
Ik ga lekker de andere kant op *O*
Anton was niks te beroerd een jongere vrouw te nemen en had gehoopt op een gratis verpleegster, anders moet je je eigen geld aanspreken, en daar pastte Andrea voor.
Team #klankbokaal.

Komop zeg, die Anton is een enorme ouwe zeikerd, man van de wereld, bekend fotograaf en dan zo miepen?
Op z'n oude dag nog één keer bekend hè Anton, iedereen was je eik al vergeten.
*O*

Zo.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_137156821
Team geen van beide
  Admin woensdag 26 februari 2014 @ 12:47:49 #32
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_137156970
Die anton *O* http://www.fotoleovogelza(...)rch=anton%20veldkamp

"een hutje, stelt niks voor' Right.
Ik vind Andrea een kutwijf, maar deze ouwe zak kan er ook wat van zeg _O-
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_137157044
ANDREA GO ! DE BESTE!!!
pi_137157467
Ze zingt echt ge-wel-dig, als ik haar 'put the oil in the lamp' hoor zingen dan zie ik de here jezus oplichten.
Andrea & Rienk zuigen je keihard in de here jezus, de verlosser van al het kwade en ja, er is wel degelijk leven na de dood!
Ik geloof dat ik even ga zweven, halélujah! :W
  † In Memoriam † woensdag 26 februari 2014 @ 13:04:47 #35
212838 markdeajaxfan
ajax ajax ajax
pi_137157477
*O* _O_ anton _O_ *O*
Billy Turf Award - Grootste Utopia fan
› De winnaars zijn: markdeajaxfan!
  woensdag 26 februari 2014 @ 13:09:00 #36
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_137157567
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 12:47 schreef yvonne het volgende:
Die anton *O* http://www.fotoleovogelza(...)rch=anton%20veldkamp

"een hutje, stelt niks voor' Right.
Ik vind Andrea een kutwijf, maar deze ouwe zak kan er ook wat van zeg _O-
Wat zie jij dat ik niet zie? Aan de vlaggen te zien, staat hij bij een horecastrandtent.

Maar sowieso team Andrea, al was het alleen maar als tegengas voor die enge kill-kill-kill-meute .
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_137158840
quote:
11s.gif Op woensdag 26 februari 2014 13:09 schreef Copycat het volgende:

[..]

Wat zie jij dat ik niet zie? Aan de vlaggen te zien, staat hij bij een horecastrandtent.

Maar sowieso team Andrea, al was het alleen maar als tegengas voor die enge kill-kill-kill-meute .
Spijkers op laag water zoeken heet dat. Zie nergens een dikke villa of wat dan ook inderdaad.
De heer is mijn herder, maar honderd euro brengt me verder.
  woensdag 26 februari 2014 @ 14:11:29 #38
256640 Alocanda
Beperkt houdbaar
pi_137159588
Ach de relatie is over en het vuilspuien gaat weer beginnen. Als die Anton denkt dat een relatie hebben hetzelfde is als 24 uurs verzorging in huis dan weet hij ook niet wat liefde is. In de zorg krijg je salaris, hij heeft haar schulden betaald en dat was haar salaris. Eerder nam hij het op voor Andrea betreft dochter nu is hij pro dochter. Komt op mij over dat een leugentje vanaf zijn adres ook niet helemaal vreemd is. Prive vraagt zich af hoe Andrea van deze breuk gaat horen..........wat dachten ze van Anton zelf??? Schrijven mag toch? Ik vind ze prima bij elkaar passen, soort zoekt soort.

Op zijn Facebook staat een foto van een hutje waarbij staat....bezig met mijn nieuwe huis. Als dat hun huis is dan zitten ze er erg zielig bij.
Aaibaar, strijdbaar, dankbaar en dierbaar
pi_137159891
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 12:40 schreef yvonne het volgende:
Ik ga lekker de andere kant op *O*
Anton was niks te beroerd een jongere vrouw te nemen en had gehoopt op een gratis verpleegster, anders moet je je eigen geld aanspreken, en daar pastte Andrea voor.
Team #klankbokaal.

Komop zeg, die Anton is een enorme ouwe zeikerd, man van de wereld, bekend fotograaf en dan zo miepen?
Op z'n oude dag nog één keer bekend hè Anton, iedereen was je eik al vergeten.
*O*

Zo.
Andrea was niks te beroerd om een oudere man te nemen en had gehoopt op een flinke erfenis.Anton trekt zich terug, breekt deze relatie af(zeer waarschijnlijk met een samenlevingscontract/testament dat hij snel verandert) en Andrea is terug bij AF.

(vergeet ff niet dat ook jij ouder wordt,misschien wel 82 jaar om maar een getal te noemen en wie gaat er dan voor jou zorgen als het moet?)

ZO. :W
Ik heb kanker en verder ben ik gewoon dezelfde.
pi_137160287
Voor zover ik mag en kan oordelen passen Anton en Andrea heel goed bij mekaar. ^)
pi_137161183
http://www.telegraaf.nl/t(...)akim_spreken___.html

Vandaag een emotioneel interview met Anton Veldkamp op prive.nl. Maar er is meer! Anton wil graag een gesprek met Hakim. Alles hierover in Prive TV.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 26 februari 2014 @ 14:57:21 #42
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_137161313
quote:
10s.gif Op woensdag 26 februari 2014 12:05 schreef dieenebart het volgende:
Mariëll zou het goed met Andrea kunnen vinden :')
Die Mariel wurmpt zich overal naar binnen... staat ook al in de vriendenlijst van Andrea's stiefdochter..
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
pi_137161333
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 14:57 schreef snetje het volgende:

[..]

Die Mariel wurmpt zich overal naar binnen... staat ook al in de vriendenlijst van Andrea's stiefdochter..
Toch is ze al een paar weken niet meer geweest. Sinds de keuken is gebracht, denk ik?
  woensdag 26 februari 2014 @ 14:58:08 #44
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_137161338
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 12:13 schreef Flow3r het volgende:
Heel erg sneu voor Anton, op zo'n hoge leeftijd er achter komen dat je al die tijd gemanipuleerd en gebruikt bent door dat misselijke wijf, ik vind het zo triest :{
Liefde maakt blind! Utopia opent ogen !! :Y
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
  woensdag 26 februari 2014 @ 15:00:36 #45
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_137161431
quote:
12s.gif Op woensdag 26 februari 2014 14:20 schreef Aggie46 het volgende:

[..]

Andrea was niks te beroerd om de zoveelste oudere man te nemen en had gehoopt op een flinke erfenis.Anton trekt zich terug, breekt deze relatie af(zeer waarschijnlijk met een samenlevingscontract/testament dat hij snel verandert) en Andrea is terug bij AF.

(vergeet ff niet dat ook jij ouder wordt,misschien wel 82 jaar om maar een getal te noemen en wie gaat er dan voor jou zorgen als het moet?)

ZO. :W
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
  woensdag 26 februari 2014 @ 15:02:08 #46
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_137161489
quote:
14s.gif Op woensdag 26 februari 2014 14:58 schreef dieenebart het volgende:

[..]

Toch is ze al een paar weken niet meer geweest. Sinds de keuken is gebracht, denk ik?
Ze zijn daar niet gek.. ;)
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
  woensdag 26 februari 2014 @ 15:03:48 #47
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
  Admin woensdag 26 februari 2014 @ 15:04:33 #48
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_137161582
quote:
12s.gif Op woensdag 26 februari 2014 14:20 schreef Aggie46 het volgende:

[..]

Andrea was niks te beroerd om een oudere man te nemen en had gehoopt op een flinke erfenis.Anton trekt zich terug, breekt deze relatie af(zeer waarschijnlijk met een samenlevingscontract/testament dat hij snel verandert) en Andrea is terug bij AF.

(vergeet ff niet dat ook jij ouder wordt,misschien wel 82 jaar om maar een getal te noemen en wie gaat er dan voor jou zorgen als het moet?)

ZO. :W
Ik werk in de zorg en met de huidige stand van zaken spring ik wel van een klif als ik zorg nodig zou moeten hebben :W

Zo

:')
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  Admin woensdag 26 februari 2014 @ 15:06:34 #49
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_137161643
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 14:53 schreef Dotteke het volgende:
http://www.telegraaf.nl/t(...)akim_spreken___.html

Vandaag een emotioneel interview met Anton Veldkamp op prive.nl. Maar er is meer! Anton wil graag een gesprek met Hakim. Alles hierover in Prive TV.
Ja hoor, cry me a river.
Hij weet dondersgoed hoe TelegraafPrivé schrijven. Wat hij flikt is erger dan het domme gewauwel van Andrea.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  Admin woensdag 26 februari 2014 @ 15:07:44 #50
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_137161679
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 15:00 schreef snetje het volgende:

[..]

Vindt het wel meevallen, ik zie foto's uit 2005, da's toch een kleine 10 jaar.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  Admin woensdag 26 februari 2014 @ 15:08:08 #51
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_137161690
Eeeeeeeeeeeeen vast!
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_137161730
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 15:06 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ja hoor, cry me a river.
Hij weet dondersgoed hoe TelegraafPrivé schrijven. Wat hij flikt is erger dan het domme gewauwel van Andrea.
Vind ik niet, hij wordt er wel over aangesproken, zelfs bedreigd.
Laat hem lekker zijn verhaal doen zodat alles wat hier al vermoed wordt nu ook waarheid blijkt te zijn :D
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Admin woensdag 26 februari 2014 @ 15:28:18 #53
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_137162357
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 15:09 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Vind ik niet, hij wordt er wel over aangesproken, zelfs bedreigd.
Laat hem lekker zijn verhaal doen zodat alles wat hier al vermoed wordt nu ook waarheid blijkt te zijn :D
Bedreigd, uhuh, zeker per mail, van een bepaald slag mensen dat dagelijks mailt. Ja, ook naar ons ja :')
Da-ge-lijks.

Nu ik dit gepost heb kan ik weer mail verwachten *O*

Mensen die niet bekend zijn met internet en al helemaal niet bekemd zijn met het slag volk dat het aan kan trekken zien in iets al snel een bedreiging.

Als ik alle bedreigingen zou uitprinten kan ik m'n hele huis ermee behangen.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_137162572
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 15:28 schreef yvonne het volgende:

[..]

Bedreigd, uhuh, zeker per mail, van een bepaald slag mensen dat dagelijks mailt. Ja, ook naar ons ja :')
Da-ge-lijks.

Nu ik dit gepost heb kan ik weer mail verwachten *O*

Mensen die niet bekend zijn met internet en al helemaal niet bekemd zijn met het slag volk dat het aan kan trekken zien in iets al snel een bedreiging.

Als ik alle bedreigingen zou uitprinten kan ik m'n hele huis ermee behangen.
Neem toch aan dat die man niet van gisteren is ,zo dom zal die wel niet zijn
Kijk het is niet het aller sjiekste wat er nu gebeurd, maar ik kan het me er wel iets bij voorstellen

En nu ga ik snel weer OT voor ik op me klotuh krijg :D

Andrea mag nu wel bericht krijgen dat het over is met Anton, heb nu ff tijd :P
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_137162727
Anton heeft het gehad met Andrea.

http://www.telegraaf.nl/p(...)r_met_Andrea___.html
pi_137163050
Treurig hoor maar ik zou lekker m'n spullen pakken en naar Bonaire vertrekken als ik hem was. Beter blijft Andrea nog heel lang in Utopia, dat lijkt me voor hem ook beter.
pi_137163613
quote:
12s.gif Op woensdag 26 februari 2014 15:04 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ik werk in de zorg en met de huidige stand van zaken spring ik wel van een klif als ik zorg nodig zou moeten hebben :W

Zo

:')
En daar geef ik je 100 % gelijk in.
Ik ben een oudere/bejaarde/noemhetzoalsjewilt ,heb gisteren bij Uitzendinggemist een docu gezien*Moeders springen niet van een flat* en verdorie...lamaar.
Onze beslissingen staan ook vast,hoe dan ook.Alleen never ever voor de ogen van anderen.

Complimenten dat je het in de zorg nog volhoudt ^O^
Anton is triest, zij is ehhhh...netjes houden Aggie....eng .Heel errug eng. :(
Ik heb kanker en verder ben ik gewoon dezelfde.
pi_137163679
Andrea kreeg pgb hé om voor Anton te zorgen,
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Admin woensdag 26 februari 2014 @ 16:17:35 #59
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_137164055
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 16:03 schreef Aggie46 het volgende:

[..]

En daar geef ik je 100 % gelijk in.
Ik ben een oudere/bejaarde/noemhetzoalsjewilt ,heb gisteren bij Uitzendinggemist een docu gezien*Moeders springen niet van een flat* en verdorie...lamaar.
Onze beslissingen staan ook vast,hoe dan ook.Alleen never ever voor de ogen van anderen.

Complimenten dat je het in de zorg nog volhoudt ^O^
Anton is triest, zij is ehhhh...netjes houden Aggie....eng .Heel errug eng. :(
LOL! Keurig!

Ik blijf in de zorg zolang ik kan, maar er moeten er dit jaar 50.000 uit, dus tsja.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  woensdag 26 februari 2014 @ 16:20:08 #60
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_137164150
Weet Andrea het zelf al? Officieel dan bedoel ik...
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  woensdag 26 februari 2014 @ 16:22:50 #61
130385 HiDiHo
hdhmedia.online
pi_137164225
Aan mijn uitspraken kunnen geen rechten ontleend worden
Uitspraken uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst
  woensdag 26 februari 2014 @ 16:29:16 #62
256640 Alocanda
Beperkt houdbaar
pi_137164453
quote:
Ik krijg het gevoel dat hij nog steeds bezig is haar uit Utopia te krijgen. Zichzelf als slachtoffer zien riekt ook naar manipulatie. Ik vind het een nare vent evenals ik Andrea een naar mens vind.
Aaibaar, strijdbaar, dankbaar en dierbaar
  woensdag 26 februari 2014 @ 16:36:05 #63
130385 HiDiHo
hdhmedia.online
pi_137164659
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 16:29 schreef Alocanda het volgende:

[..]

Ik krijg het gevoel dat hij nog steeds bezig is haar uit Utopia te krijgen. Zichzelf als slachtoffer zien riekt ook naar manipulatie. Ik vind het een nare vent evenals ik Andrea een naar mens vind.
Jep....wat dat betreft passen ze wel bij elkaar :Y)
Aan mijn uitspraken kunnen geen rechten ontleend worden
Uitspraken uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst
  † In Memoriam † woensdag 26 februari 2014 @ 16:38:42 #64
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_137164744
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 08:14 schreef Xenzo het volgende:
Laten we wel wezen, zo'n oude man is toch niet aantrekkelijk voor een 52-jarige vrouw met gezond verstand?
Ja, daar ga je al.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_137165030
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 16:29 schreef Alocanda het volgende:

[..]

Ik krijg het gevoel dat hij nog steeds bezig is haar uit Utopia te krijgen. Zichzelf als slachtoffer zien riekt ook naar manipulatie. Ik vind het een nare vent evenals ik Andrea een naar mens vind.
Ja als je het zo bekijkt verdienen ze elkaar.
Het leven is wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt.
pi_137165083
quote:
6s.gif Op woensdag 26 februari 2014 16:20 schreef chufi het volgende:
Weet Andrea het zelf al? Officieel dan bedoel ik...
Vraag ik me ook af.
  woensdag 26 februari 2014 @ 16:53:30 #67
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_137165215
Ik hoor het wel langskomen :)
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  † In Memoriam † woensdag 26 februari 2014 @ 16:56:48 #68
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_137165311
Ik vind hem ook een huilebalk hoor. Kom op, een kerel van 82, die in zijn laatste fase nog eens flink de vuile was buiten moet hangen. Get a life, zolang het nog kan.

Maar ze verdienen elkaar inderdaad. :Y
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  Trouwste user 2022 woensdag 26 februari 2014 @ 17:07:51 #69
7889 tong80
Spleenheup
pi_137165597
Dit is nog leuker dan de Golftasgate. :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Redactie Frontpage / Sport woensdag 26 februari 2014 @ 17:29:55 #70
54593 crew  Olga
Cheese
pi_137166298
Anton Veldkamp, de 82-jarige fotograaf die vandaag op pagina Privé een punt zette achter zijn relatie met Utopia-inwoonster Andrea, heeft alle leugens die zijn ex-vriendin aan Hakim vertelde rechtgezet.

http://www.telegraaf.nl/p(...)spreekt_Hakim__.html

Een premiumbericht
Genealogie: Niet alleen voor oude knarren
pi_137166456
Dat kunnen wij niet verder dan de intro-alinea lezen helaas.
seek electricity         Fok!Team Kiva micro-kredieten == Doe mee met $25! == topic
pi_137166473
Die premiumberichten komen onderhand ook mijn neus uit
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_137167311
Na Utopia zijn die gewoon weer bij elkaar.

Maar het relletje is leuk en komt op een goed moment, lamazegguh. O-)
3x links is ook rechts
When a yawn turns beautiful: https://www.youtube.com/watch?v=GZlJo4Bvzt4
pi_137167473
quote:
14s.gif Op woensdag 26 februari 2014 17:29 schreef Olga het volgende:
Anton Veldkamp, de 82-jarige fotograaf die vandaag op pagina Privé een punt zette achter zijn relatie met Utopia-inwoonster Andrea, heeft alle leugens die zijn ex-vriendin aan Hakim vertelde rechtgezet.

http://www.telegraaf.nl/p(...)spreekt_Hakim__.html

Een premiumbericht
Derde post in dit topic is het volledige artikel.
Het is moeilijk vriendelijkheid weg te geven, het wordt bijna altijd teruggegeven.
pi_137167516
quote:
14s.gif Op woensdag 26 februari 2014 18:06 schreef CartWOman het volgende:

[..]

Derde post in dit topic is het volledige artikel.
2e ;)
  Redactie Frontpage / Sport woensdag 26 februari 2014 @ 18:08:16 #76
54593 crew  Olga
Cheese
pi_137167526
quote:
14s.gif Op woensdag 26 februari 2014 18:06 schreef CartWOman het volgende:

[..]

Derde post in dit topic is het volledige artikel.
Dit is volgens mij een nieuwer bericht
Genealogie: Niet alleen voor oude knarren
pi_137167553
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 18:08 schreef boik het volgende:

[..]

2e ;)
Voor mij niet, ik tel de OP mee. :P
Het is moeilijk vriendelijkheid weg te geven, het wordt bijna altijd teruggegeven.
pi_137167632
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 18:09 schreef CartWOman het volgende:

[..]

Voor mij niet, ik tel de OP mee. :P
ja maar de rest niet :P
  woensdag 26 februari 2014 @ 18:12:52 #79
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_137167655
Boeien
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_137167660
quote:
14s.gif Op woensdag 26 februari 2014 18:08 schreef Olga het volgende:

[..]

Dit is volgens mij een nieuwer bericht
Je hebt gelijk, sorry. :*

* Dotteke lief aankijkt* O-)
Het is moeilijk vriendelijkheid weg te geven, het wordt bijna altijd teruggegeven.
pi_137167719
http://www.telegraaf.nl/p(...)spreekt_Hakim__.html

wo 26 feb 2014, 17:25
Leugens Andrea rechtgezet
Anton spreekt Hakim

door Vanessa Bontje
AMSTERDAM -
Anton Veldkamp, de 82-jarige fotograaf die vandaag op pagina Privé een punt zette achter zijn relatie met Utopia-inwoonster Andrea, heeft alle leugens die zijn ex-vriendin aan Hakim vertelde rechtgezet.

Hakim: "Ik heb hem gesproken. En al maakt het voor mijn lot niets meer uit – ik ben immers al weggestemd uit Utopia – het is toch fijn om te weten hoe het echt zit."
Voor Hakim voltrok zich vorige week in Utopia een enorme verandering toen Andrea op bezoek was geweest bij haar zieke geliefde, Anton. Die zag met lede ogen aan hoe zijn vriendin door onder andere Hakim en Paul niet al te zachtzinnig werd aangepakt nadat onder andere door Andrea kleding werd ontvreemd. En dat ging Anton letterlijk aan het hart. Zijn pacemaker maakte overuren en zorgde voor hartritmestoornissen, waarop Anton zijn Andrea smeekte naar huis te komen.
Andrea kwam terug, om later terug te keren naar Utopia. Daar betichtte ze Hakim ervan schuld te hebben aan de hartproblemen van Anton. "Onterecht", liet Anton gisteren al weten. "Die jongen kon daar niets aan doen. Ik ben al jaren hartpatiënt."
En dat heeft de gepensioneerde fotograaf Hakim inmiddels ook zelf laten weten. Hakim: "Sinds die beschuldiging van Andrea keerden de meeste inwoners zich tegen mij. En dat is zuur. Want als de stemming een week eerder was geweest, zat ik nog in Utopia. Maar goed, Anton heeft me verteld hoe de vork in de steel zit en dat stel ik op prijs. Met wat ik nu weet over Andrea en wat ze allemaal beweert, zou ik best nog een maandje in Utopia willen zitten. Want het is me duidelijk dat ik niets kon veranderen aan Antons gezondheidsproblemen. Maar goed, het is niet anders."
pi_137167839
Thanks, LS. Ik dacht dat Dotteke ze ook kon lezen, is niet zo zie ik net.

Agos Hakim, zielig hoor. :Y)
Het is moeilijk vriendelijkheid weg te geven, het wordt bijna altijd teruggegeven.
pi_137168171
Wanneer komt het Antonbericht eigenlijk binnen in Utopia?
pi_137169490
Het staat hier nog niet eens op de FP, maar CNN had het er ook al over.

  woensdag 26 februari 2014 @ 19:12:06 #85
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_137169506
quote:
inwoonster Andrea (52) is vanaf vandaag na tien jaar weer vrijgezel. Anton Veldkamp, haar partner, heeft een dramatische beslissing genomen: hij breekt met de vrouw....
quote:
Zo meent hij dat het verhaal dat Andrea's dochter Sophia uit de doeken deed, simpelweg de waarheid is. 'Andrea is er inderdaad niet voor Sophia geweest. Ze vertrok toen Sophia een jaar of 5 was gewoon naar Bonaire. En toen ze 12 was kwam Andrea de voogdij opeisen. Andrea heeft op haar manier haar best gedaan om contact met Sophia te krijgen. Dat was alleen veel te laat.'
Tien jaar een relatie, en Andrea kwam de voogdij opeisen toen haar dochter 12 was.... en laat die dochter nu 22 zijn.

quote:
Geboortedatum19/06/1991
http://nl.netlog.com/sophialicious

Andrea probeerde tegenover Anton weer de goede moeder uit te hangen? Want het begin van hun relatie valt zo ongeveer samen met het moment dat ze haar dochter vanuit het niets weer probeerde op te eisen.

Als Andrea nu 52 is, dan hebben we het dus niet over een jonge moeder die het moederschap niet aankon, maar over een vrouw die rond haar 30ste moeder werd, en rond haar 35ste besloot huis en haard, en zelfs haar kind achter te laten om naar Bonaire te gaan.... behoorlijk ontaard.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 26 februari 2014 @ 19:28:02 #86
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_137170225
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 16:05 schreef Dotteke het volgende:
Andrea kreeg pgb hé om voor Anton te zorgen,
:D Handig... als je niet bij je partner woont :o
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 26 februari 2014 @ 20:07:34 #87
419167 Rhosyn
Katewalker~Dreamer
pi_137172233
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 15:28 schreef yvonne het volgende:

[..]

Bedreigd, uhuh, zeker per mail, van een bepaald slag mensen dat dagelijks mailt. Ja, ook naar ons ja :')
Da-ge-lijks.

Nu ik dit gepost heb kan ik weer mail verwachten *O*

Mensen die niet bekend zijn met internet en al helemaal niet bekemd zijn met het slag volk dat het aan kan trekken zien in iets al snel een bedreiging.

Als ik alle bedreigingen zou uitprinten kan ik m'n hele huis ermee behangen.
Nah ja... :{
pi_137173102
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 11:14 schreef Clank het volgende:
Nergens om.. maar de liefde van Anton voor Andrea zit ook niet erg diep. Als je je 'geliefde' in twee grote interviews zó afbrandt?! Hij had haar ook in haar sop kunnen laten gaar koken en naar Bonaire kunnen vertrekken.
Nou ik ben wel blij dat Anton haar zo afbrand, Zou ik ook doen als een persoon mij al die jaren had gebruikt om in het TV wereldje te komen. Want laten we eerlijk zijn hij had deze contakten
Dat wijf (Andrea) wil de liefde verkondigen in Utopia en zo de mensen dichter bij elkaar brengen. Ze heeft nog nooit liefde kunnen geven aan niemand, niet aan haar dochter, stiefdochter en niet te vergeten de dochter van die Arts waar ze ook mee was, ga maar eens op haar FB kijken hoe erg zij dat wijf (Andrea) haat. Dus ja laat Anton haar maar afbranden.
pi_137173457
Wat een reactie zeg, en geen traan he geen emotie
"zie je wel ik mocht niet dansen".
"ik wist het, ik voelde het".
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_137173544
Artikel Telegraaf heeft Anton bijgevoegd :D .
pi_137173592
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 20:33 schreef Mylene het volgende:
Artikel Telegraaf heeft Anton bijgevoegd :D .
Jammer, niiet het emotionele filmpje van Anton
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_137173611
Jimmy zie je nooit maar nu zit hij met zijn neus vooraan
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_137173683
"Hij zit me helemaal af te branden. Hij zit alleen maar te liegen over me", zegt Andrea
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_137173729
En die domme lotte denkt dat het allemaal niet echt is maar dit zegt omdat hij boos is
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_137173758
Oeps zit in de verkeerde topic sorry
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 26 februari 2014 @ 21:06:36 #96
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_137175478
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 19:12 schreef Leandra het volgende:

Als Andrea nu 52 is, dan hebben we het dus niet over een jonge moeder die het moederschap niet aankon, maar over een vrouw die rond haar 30ste moeder werd, en rond haar 35ste besloot huis en haard, en zelfs haar kind achter te laten om naar Bonaire te gaan.... behoorlijk ontaard.
Rond 35ste jaar gezin verlaten en verder met haar huisarts.
Hij is overleden en een tijdje daarna verder met Anton op Bonaire.
Anton schrijft brieven naar de dochter van Andrea, maar er komt geen verzoening Andrea - dochter.
Andrea gaat op de Amstelkade wonen tegenover haar dochter. Het kontakt komt er niet.
Andrea doet met haar zus mee met OhOhEuropa en zegt in dit programma dat zij haar man en ook haar kind verloor en zo Cristen werd. In Prive, Anton Veldkamp : Dat Andrea stemmingswisselingen heeft, kan ik niet ontkennen, die heeft ze in hoge mate. Af en toe gaat ze door het lint, maar ik stond altijd achter haar.”

* Video(link) verwijderd op last van Talpa
pi_137179235
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 16:29 schreef Alocanda het volgende:

[..]

Ik krijg het gevoel dat hij nog steeds bezig is haar uit Utopia te krijgen. Zichzelf als slachtoffer zien riekt ook naar manipulatie. Ik vind het een nare vent evenals ik Andrea een naar mens vind.
+1
Française aux Pays-Bas
pi_137180580
Anton toen hij 80 was geworden, Andrea is ook nog in het filmpje te zien

* Video(link) verwijderd op last van Talpa
Laat de charme van imperfectie, het hunkeren naar perfectie voorbij streven....
pi_137186842
quote:
7s.gif Op woensdag 26 februari 2014 18:00 schreef Parlay het volgende:
Na Utopia zijn die gewoon weer bij elkaar.

Maar het relletje is leuk en komt op een goed moment, lamazegguh. O-)
dus dat :Y)
  donderdag 27 februari 2014 @ 02:34:03 #101
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_137187738
Omg, heb net deze 2 COSsen doorgelezen, geweldig! Ik hoop dat Andrea ze ook nog eens zal lezen >:)

UTO / [COS #994] Bombrief en Brandkrant

UTO / [COS #995] Anton is gemeen.

8)7 _O-



[ Bericht 10% gewijzigd door Flow3r op 27-02-2014 11:07:30 ]
pi_137192874
Ik geloof echt dat Anton dit ook niet laat rusten en de media blijft opzoeken met verhalen.
Beetje schreeuw om aandacht van Andrea, door Anton.
pi_137195837
Misschien dat Andrea nu even wat meer rust krijgt na al die ellende. Zou wel mooi zijn.
pi_137196600
Niet te geloven dat bepaalde mensen haar zien als vervanging voor hun moeder.
Zou me zeer geschokt voelen als mijn kinderen haar als vervanging zouden zien.
meteen verwerken in een brief Lijkt wel een sekte daar. bijna allemaal volgelingen.
pi_137196879
quote:
0s.gif Op donderdag 27 februari 2014 13:03 schreef Deckard het volgende:
Misschien dat Andrea nu even wat meer rust krijgt na al die ellende. Zou wel mooi zijn.
?? Pardon, rust in alle ellende, ze roept het zelf op haar af
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_137196972
quote:
0s.gif Op donderdag 27 februari 2014 13:03 schreef Deckard het volgende:
Misschien dat Andrea nu even wat meer rust krijgt na al die ellende. Zou wel mooi zijn.
ja nou, als Ruud beetje medeleven heeft graaft ie haar in die berg in waar de tractor stond :D
  donderdag 27 februari 2014 @ 16:00:58 #108
206580 Luxuria
It was love at first bite
pi_137202588
Ik zou er nog niet eens van staan te kijken als die situatie toen met haar stiefdochter ook allemaal nep was, alleen voor de aandacht.
All she wants and needs is just a little taste..
  donderdag 27 februari 2014 @ 17:56:36 #109
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_137206662
Pagina Telegraaf-Privé gaat in de open haard.
Filmpje door Spapaars.


pi_137209673
Toevoeging voor Andrea's cv. : nachtapotheker.
  donderdag 27 februari 2014 @ 20:21:09 #111
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_137212913


[ Bericht 14% gewijzigd door Tuinfluitert op 27-02-2014 23:44:49 (Gifje deed het niet.) ]
pi_137213725
Ik zat te denken aan Andrea haar identieke tweelingzus Christine. Die zal nu wel denken waren we maar niet zo identiek :D
  donderdag 27 februari 2014 @ 20:39:01 #113
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_137214056
quote:
0s.gif Op donderdag 27 februari 2014 20:34 schreef syllys het volgende:
Ik zat te denken aan Andrea haar identieke tweelingzus Christine. Die zal nu wel denken waren we maar niet zo identiek :D
Lijkt me niet aangezien die tweelingzus een kitten van het balkon gegooid heeft en ook een dief is, als we Andrea's dochter mogen geloven ;)

http://www.utopiatvshow.nl/dochter-andrea-is-woedend/

  donderdag 27 februari 2014 @ 20:50:31 #114
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_137214710
quote:
0s.gif Op donderdag 27 februari 2014 20:34 schreef syllys het volgende:

Ik zat te denken aan Andrea haar identieke tweelingzus Christine. Die zal nu wel denken waren we maar niet zo identiek :D
Tweelingzus Christine.
pi_137217310
:X :r
pi_137217934
quote:
0s.gif Op donderdag 27 februari 2014 20:39 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Lijkt me niet aangezien die tweelingzus een kitten van het balkon gegooid heeft en ook een dief is, als we Andrea's dochter mogen geloven ;)

http://www.utopiatvshow.nl/dochter-andrea-is-woedend/

[ afbeelding ]
O wat erg..............Andrea is in stereo............... |:(
pi_137220342
CV Andrea
actrice
amazone
ballerina
beatboxer
boerin
boomhuttenbouwster
danseres
dierenpsycholoog
diëtiste
dochter van God
doktersassistente
duikmeester
F16 piloot
fotomodel
goochelaar
Haaienzwemster
hovenier
huisarts
intercontinentale piloot
intermediair
kapster
Klankschaaltherapeut
klepto
koeienfluisteraarster
kunstenares
langejurkendraagster
maatschappelijk werkster
masseuse
meestervervalser
modeontwerpster
monteur
nachtapotheker <--- nieuwe invoer
ondernemer
organisator
Plaggenhutbouwster
Planner
pornoster
psychiater
rapper
salsalerares
schoonheidsspecialiste
Skater
stand up comedian
Steentjesspecialist
tandarts
Timmerman
verzamelaar
visagiste
voedingsadviseuze
vrijwilligster Humana
vroedvrouw
wakeboarder
zangeres
zweefteef <---- nieuwe invoer
pi_137223034
Wat een onzin, dat is helemaal geen shirt van humana. Natuurlijk is een witte blouse echt een heel erg uniek :')
  vrijdag 28 februari 2014 @ 01:23:49 #119
17121 Rica
Mais, je rêve!
pi_137227380
Iemand die zegt dat ze een zelfmoordpoging heeft gedaan kan niet in het programma blijven.

Of openlijk toegeven, voor de hele groep, dat ook dat weer gelogen is.

Of naar huis en onder professionele begeleiding.
Don't try and blame me for your games
Your games are death
My world is light, the angels fill my eyes
With every breath
pi_137227434
Toevoeging voor op de cv Apotheker
I will do what i must !!
  vrijdag 28 februari 2014 @ 01:29:48 #121
416443 ikwiltrolletje
Free Leafeon672!!!
pi_137227472
Onvoorstelbaar die Andrea, zodra ze klem zit mbt die pillen meteen gaan janken over hoe moeilijk ze het heeft. Geef Anton maar weer de schuld. :')
Op maandag 27 januari 2014 02:27 schreef Toto69 het volgende:
ik maakbhet morgen uitgebreider zitbnu mobiep ek ogen vallen dicht
  vrijdag 28 februari 2014 @ 01:31:20 #122
416443 ikwiltrolletje
Free Leafeon672!!!
pi_137227488
quote:
0s.gif Op donderdag 27 februari 2014 11:24 schreef utrecht1970 het volgende:
Ik geloof echt dat Anton dit ook niet laat rusten en de media blijft opzoeken met verhalen.
Beetje schreeuw om aandacht van Andrea, door Anton.
Ze heeft hem er zelf zowat aan zijn grijze haartjes bij gesleurd.
Op maandag 27 januari 2014 02:27 schreef Toto69 het volgende:
ik maakbhet morgen uitgebreider zitbnu mobiep ek ogen vallen dicht
  vrijdag 28 februari 2014 @ 07:24:24 #123
185670 Poezewoes
Feyenoord mijn cluppie!!!
pi_137228543
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zorgen om Andrea
Tenzij je naam Google is, hou op met te doen alsof je alles weet!
pi_137233189
Blog Archives
Is narcisme te veranderen?
mei 19, 2013
Hardnekkige ontkenning

Volgens personen die lijden aan narcistische persoonlijkheidsstoornis mankeren zij niks. Het mankeren past uiteraard niet in het plaatje van hun ideale zelfbeeld. Zij zullen nooit toegeven dat ze een probleem hebben en hulp zoeken is al helemaal uit den boze. Hierdoor kom je ontzettend weinig narcisten tegen binnen het hulpverleningstraject.

Uit onderzoek is gebleken dat persoonlijkheidseigenschappen moeilijk te veranderen zijn. Ze lijken resistent tegen verandering. Psychopathische eigenschappen die zich kenmerken voor narcistische persoonlijkheidsstoornis zoals grootheidswaanzin, gebrek aan gevoel en empathie zijn zeer moeilijk te veranderen. Het is al moeilijk om een narcist zo ver te krijgen om hulp te gaan zoeken, uit onderzoek blijkt dat narcisten die wel hulp zoeken vrijwel nooit genezen van deze stoornis.

De narcist zal nooit toegeven dat hij een probleem heeft. En waarom zou je een oplossing zoeken voor iets wat geen probleem is? Volgens de narcist mankeren ze niks. De enige mogelijkheid om een narcist zover te krijgen om hulp te zoeken, is door hem te verlaten. Hij zal toegeven en zeggen dat hij zal veranderen of hulp zal zoeken. Let hier echter wel mee op, narcisten zijn vaak meesters in manipulatie en zullen veel zeggen om te houden wat ze hebben.

Dat narcisten veel moeite hebben met het zoeken van hulp mag duidelijk zijn. Het blijkt dan ook vrijwel onmogelijk om te genezen van narcistische persoonlijkheidsstoornis. Eigenlijk komt het er op neer dat er manieren gevonden moeten worden om er mee om te gaan, er mee te leren leven. Vaak zien we hulptrajecten mislukken omdat de narcisten het moeilijk vinden om de hulp te accepteren of tegengesproken te worden tijdens de therapie.
Behandeling van NPS

Therapie zal moeten gebeuren door iemand die gespecialiseerd is in persoonlijkheidsstoornissen. Dit kan een psycholoog, psychiater of psychotherapeut zijn. Het is duidelijk dat per geval bekeken zal moeten worden waaraan de betreffende persoon lijdt, wat de oorzaken zijn en welke therapievorm hierin kan helpen. Medicatie is bij NPS vaak geen optie.

Laten we voorop stellen dat personen die lijden aan narcistische persoonlijkheidsstoornis een gebrek hebben aan communicatieve vaardigheden. Zij zullen hierin dus onderwezen moeten worden. Een onderdeel wat de narcist waarschijnlijk zwaar zal vallen. Via educatieve programma’s is het mogelijk om vooruitgang te boeken. Vaak hebben narcisten mentaal een achterstand, zijn ze hierin niet volgroeid en leven ze in een waanwereld waarin alles om hun draait. Tegenslagen en problemen zijn dingen waar ze niet mee om kunnen gaan. Narcisten die het al redden om langdurige behandeling te verduren, hebben misschien een kans om richting mentale volwassenheid te groeien en dingen op een andere positieve wijze te doen. Onderzoek wijst uit dat er slecht in kleine hoeveelheden successen worden geboekt.
Belangrijke fasen

Om te kunnen veranderen van narcistische persoonlijkheidsstoornis is het noodzaak om de werkelijke ik naar boven te halen, te analyseren en te laten zien aan de narcist dat deze persoon goed genoeg is. De narcist zal dit moeten aanvaarden, iets wat gezien de kenmerken van NPS natuurlijk ontzettend moeilijk is. Erkennen, herkennen, aanvaarden en handelen zijn belangrijke fasen in het proces die doorlopen moeten worden, wil er enige kans zijn op genezing of vermindering. Motivatie, sociale vaardigheden, zelfinzicht en tolerantie zijn eigenschappen die nodig zijn in het genezingsproces, allemaal eigenschappen die bij de narcist vaak erg slecht ontwikkeld zijn. De behandelende therapeut zal ook zeker zeer professioneel, bekwaam en ervaren moeten zijn om de behandeling tot een succes te brengen. En dan is uiteraard de blijvende medewerking van de persoon die lijdt aan NPS noodzakelijk. Iedereen zou kunnen veranderen binnen zijn mogelijkheden en beperkingen, hier ligt vaak ook de moeilijkheid in relatie tot de kenmerken van narcistische persoonlijkheidsstoornis.

Belangrijk in het herstelproces is dat de narcist begrijpt dat hij verkeerd zit en de hulp hiervoor wil accepteren. Er zijn een aantal punten die bekeken kunnen worden om te zien of een narcist te veranderen is.

Hij geeft niet anderen de schuld maar begrijpt dat zijn eigen gedrag verkeerd is
Hij neemt verantwoordelijkheid voor dit gedrag
Hij wil graag veranderen, hij doet dit niet om te zorgen dat hij niet verlaten wordt (narcist die zelf aangeeft in plaats van dat hem een ultimatum gesteld wordt)
Hij wil via concrete acties veranderen en werkt hiervoor
Dit veranderende gedrag is continu en oprecht, niet slechts ter manipulatie van anderen

Het zal altijd moeilijk blijven om de aard van het beestje te veranderen. Een ware narcist zal erg moeilijk te behandelen zijn, als ze de hulp al aanvaarden. In veel gevallen doen er zich tijdens het hulptraject problemen voor waardoor deze vroegtijdig wordt beëindigd. Hoewel het er niet veel zijn, zijn er gelukkig altijd uitzonderlijke gevallen waarbij behandeling inderdaad succes heeft.
Kenmerken Narcistische Persoonlijkheidsstoornis
mei 17, 2013

Personen die lijden aan narcistische persoonlijkheidsstoornis kunnen vele kenmerken tonen in relaties die zij hebben met anderen. Een narcist zal vaak overkomen als iemand die opschepperig is, altijd de beste wil zijn, lijdt aan grootheidswaanzin en andere naar zijn hand zet om er zelf beter van te worden. Toch schuilt er in veel narcisten een onzeker persoon met een laag zelfbeeld die vaak lijdt aan meerdere stoornissen binnen zijn persoonlijkheid. Hierdoor wordt relaties opbouwen en onderhouden met anderen vaak lastig en hoewel ze in het begin vaak charmant en vol zelfvertrouwen over kunnen komen, komen in latere fase in de relatie vaak toch kenmerken van narcistische persoonlijkheidsstoornis naar boven. We hebben hieronder een lijst met kenmerken voor u op een rijtje gezet:

In eerste opzicht charmant, veel zelfvertrouwen en eigenwaarde
Snel in de verdediging
Zelfkennis gaat vaak verloren onder grootheidswaanzin
Gebrek aan spontaniteit
Gebrek aan uiting van gevoel
Ongeïnteresseerd over komen op anderen
Zwak zelfbeeld (minderwaardigheidsgevoel compenseren)
Vraagt veel om bevestiging van persoon en handelen aan anderen
Diepgewortelde onzekerheid
Moeite met uiterlijke verouderingsverschijnselen
Willen altijd positief overkomen op anderen en zullen dit overdreven tonen
Egocentrisch gedrag vertonen
Alleen om zichzelf bekommeren, niet om anderen
Geen werkelijke gevoelens kunnen tonen
Kan niet tegen kritiek
Wil graag bewondering
Doen zich voor zoals ze willen dat anderen hen zien, niet hoe ze daadwerkelijk zijn
Hebben moeite met liefhebben, maar ontvangen dit vaak zelf wel graag
Vinden zichzelf bijzonder en uniek
Willen graag alleen met “gelijken” omgaan
Ontkenning van problemen rondom eigen persoon en narcisme
Erg gevoelig voor (non-verbaal) gedrag van anderen
Kunnen zich vaak slecht inleven in anderen
Weinig aandacht voor mening van anderen
Energiegehalte in verhouding met zelfvertrouwen
Gebrek aan empathie
Altijd leven naar hun ideaalbeeld in plaats van hun zelfbeeld
Depressiviteit bij (kleine) tegenslagen
Altijd angst voor minderwaardigheid
Het nooit goed genoeg vinden (zowel eigen gedrag als dat van anderen)
Anderen idealiseren om ze lief te kunnen hebben
Gevoelens van zwakheid en minderwaardigheid
Zien hun gedrag niet als een probleem
Komen vaak koel, afstandelijk en berekend over
Scheppen graag op over eigen prestaties en doen minderwaardig over prestaties van anderen
Kunnen geen relaties behouden (wisselen vaak van partner)
Jaloezie
Snel zoeken van nieuwe partner na beëindiging van “oude” relatie
Slecht praten over verbroken relaties
Manipuleren om nieuwe relaties aan te gaan (personen voor zich te winnen)
Obsessief gedrag met betrekking tot fantasieën over ideale “ik”
Onbetrouwbaar in relaties
Verlatingsangst
Altijd anderen de schuld geven, eigen verantwoordelijkheid ontkennen
Kunnen geen echte liefde geven
Geen hulp willen/accepteren
Slecht behandelbaar voor aandoening
Gevoel van innerlijke leegte
Doet zich superieur voor

Dit is slecht een lijst met kenmerken waaraan u kunt merken dat u met een persoon te maken heeft die lijdt aan narcistische persoonlijkheidsstoornis. Vaak zijn relaties met deze personen manipulatief en ongezond. Hoewel narcisten in de beginfase van een relatie gedrag kunnen vertonen waardoor mensen ze mogen, lief hebben of van ze gaan houden, zal de ware narcist vaak later in de relatie naar boven komen en bovenstaande kenmerken gaan vertonen. Lees hier meer over relaties met narcisten.
  vrijdag 28 februari 2014 @ 12:35:26 #125
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_137234433
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 februari 2014 11:44 schreef riek48 het volgende:
Het blijkt dan ook vrijwel onmogelijk om te genezen van narcistische persoonlijkheidsstoornis.
Ervan uitgaand dat Andrea een narciste is...valt er niks aan te veranderen en IS dat dus haar karakter.
Ze is zoals ze is, niks aan te veranderen, neem haar zoals ze is of niet
Niet zielig dus, gewoon een takkewijf :P
  vrijdag 28 februari 2014 @ 12:44:29 #126
411738 Uiltje90
High up in a tree
pi_137234663
is ze er al uit, is ze er al uit? :D :D
You only live once, but if you do it well, once will be enough
  vrijdag 28 februari 2014 @ 15:39:08 #127
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
  zaterdag 1 maart 2014 @ 17:10:08 #128
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_137280702
Vindt het allemaal erg overdreven, flink opgeblazen en een hoop onzin , meer iets van: hoe maak je iemand helemaal kapot in een aantal weken, heel gênant alles het zegt meer iets over jullie dan over ANDREA !!!!!!!
  zaterdag 1 maart 2014 @ 20:12:28 #130
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_137282665
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2014 19:26 schreef FooRancid het volgende:
Vindt het allemaal erg overdreven, flink opgeblazen en een hoop onzin , meer iets van: hoe maak je iemand helemaal kapot in een aantal weken, heel gênant alles het zegt meer iets over jullie dan over ANDREA !!!!!!!
_O-

Andrea heeft haar vijfjarige dochter in de steek gelaten. Ze steelt kleding van Humana en liegt daar vervolgens glashard over. Ze beweert dat ze masseuse en dokterassistente is, wat ze allebei niet is. Ze gaat Utopia in terwijl haar stiefdochter op sterven ligt en gaat vervolgens ook niet naar de begrafenis. Haar oude, zieke vriend krijgt een hartaanval, ze belooft hem dat ze bij hem blijft, maar gaat dan gewoon weer terug naar Utopia. Ze beschuldigt Hakim ervan dat hij Antons hartaanval veroorzaakt heeft. Ze deelt Diazepam uit, medicatie waar je een recept voor nodig hebt.
Ze liegt alles bij elkaar en als mensen haar met haar leugens confronteren, probeert ze hun de schuld te geven. Zelfs tegen de huisarts loog ze.
Andrea is een hele nare vrouw.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  zaterdag 1 maart 2014 @ 20:38:32 #131
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_137283919
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2014 20:12 schreef Madame_Paon het volgende:
ze belooft hem dat ze bij hem blijft
Dit is de reden dat Anton de relatie heeft verbroken; die leugen van Andrea " ik kom naar huis"
Kan me zo voorstellen dat hij zich er helemaal op ingesteld had, gebak gekocht, bosje bloemen erbij,huisje gezellig gemaakt etc....
Zeg dan gewoon eerlijk dat je utopia wil afmaken en dat hij goede verpleging krijgt en dat ze na Utopia weer samen zullen zijn.?
Waarom glashard liegen tegen iemand waar je zogenaamd van houdt? En dan nog wel iemand op zo'n hoge leeftiijd. :{w


Edit: mooiste van alles is nog wel dat ze dacht ermee weg te komen zoals ze er altijd mee weg kwam in haar leven. Ze dacht dat Anton een brief zou schrijven, zij schreef hem ook een ' liefdesbrief' met al die mooie lege woorden en dacht het zo te sussen.
Helaas: Anton zetten het in de Telegraaf!

:P

[ Bericht 3% gewijzigd door Flow3r op 01-03-2014 20:48:50 ]
  zaterdag 1 maart 2014 @ 20:53:45 #132
416443 ikwiltrolletje
Free Leafeon672!!!
pi_137284399
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2014 19:26 schreef FooRancid het volgende:
Vindt het allemaal erg overdreven, flink opgeblazen en een hoop onzin , meer iets van: hoe maak je iemand helemaal kapot in een aantal weken, heel gênant alles het zegt meer iets over jullie dan over ANDREA !!!!!!!
Hoi Andrea :D
Op maandag 27 januari 2014 02:27 schreef Toto69 het volgende:
ik maakbhet morgen uitgebreider zitbnu mobiep ek ogen vallen dicht
  zaterdag 1 maart 2014 @ 20:56:31 #133
416443 ikwiltrolletje
Free Leafeon672!!!
pi_137284491
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2014 20:38 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Dit is de reden dat Anton de relatie heeft verbroken; die leugen van Andrea " ik kom naar huis"
Kan me zo voorstellen dat hij zich er helemaal op ingesteld had, gebak gekocht, bosje bloemen erbij,huisje gezellig gemaakt etc....
Zeg dan gewoon eerlijk dat je utopia wil afmaken en dat hij goede verpleging krijgt en dat ze na Utopia weer samen zullen zijn.?
Waarom glashard liegen tegen iemand waar je zogenaamd van houdt? En dan nog wel iemand op zo'n hoge leeftiijd. :{w

Edit: mooiste van alles is nog wel dat ze dacht ermee weg te komen zoals ze er altijd mee weg kwam in haar leven. Ze dacht dat Anton een brief zou schrijven, zij schreef hem ook een ' liefdesbrief' met al die mooie lege woorden en dacht het zo te sussen.
Helaas: Anton zetten het in de Telegraaf!

:P
Hij zat in Amsterdam met alles er op en er aan bij haar thuis op haar te wachten, inderdaad heel lullig.
Op maandag 27 januari 2014 02:27 schreef Toto69 het volgende:
ik maakbhet morgen uitgebreider zitbnu mobiep ek ogen vallen dicht
  zaterdag 1 maart 2014 @ 21:12:39 #134
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_137285246
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2014 20:56 schreef ikwiltrolletje het volgende:

[..]

Hij zat in Amsterdam met alles er op en er aan bij haar thuis op haar te wachten, inderdaad heel lullig.
Het was ook na dat hele Humana drama he, kan ook best zijn dat ie haar wilde beschermen voor verdere ellende omdat ie al in de kranten had gelezen dat ze kleding gestolen had.
Dit was misschien zijn manier om haar er uit te halen?
Had ze maar geluisterd >:)
  zaterdag 1 maart 2014 @ 21:18:39 #135
416443 ikwiltrolletje
Free Leafeon672!!!
pi_137285544
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2014 21:12 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Het was ook na dat hele Humana drama he, kan ook best zijn dat ie haar wilde beschermen voor verdere ellende omdat ie al in de kranten had gelezen dat ze kleding gestolen had.
Dit was misschien zijn manier om haar er uit te halen?
Had ze maar geluisterd >:)
Ja hij werd er heel naar van, maar geen hartaanval. Verklaart ook waarom ze helemaal niet zo verdrietig deed toen ze terug was van haar uitstapje naar de echte wereld. Zij had met hem afgesproken dat hij haar eruit zou halen als dat beter voor haar zou zijn. Dat ze dan niet wil ok, maar laat dat mannetje niet voor niks helemaal opgedirkt naar je huis af reizen en daar uren voor niks laten wachten. :r :r :r

Maargoed, ik vind het stiekem wel leuk dat er zo'n labiel figuur in zit :X Ik vind het ook jammer dat sneaky Hakim er uit is :P
Op maandag 27 januari 2014 02:27 schreef Toto69 het volgende:
ik maakbhet morgen uitgebreider zitbnu mobiep ek ogen vallen dicht
pi_137287897
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2014 20:12 schreef Madame_Paon het volgende:
Andrea heeft haar vijfjarige dochter in de steek gelaten. Ze steelt kleding van Humana en liegt daar vervolgens glashard over. Ze beweert dat ze masseuse en dokterassistente is, wat ze allebei niet is. Ze gaat Utopia in terwijl haar stiefdochter op sterven ligt en gaat vervolgens ook niet naar de begrafenis. Haar oude, zieke vriend krijgt een hartaanval, ze belooft hem dat ze bij hem blijft, maar gaat dan gewoon weer terug naar Utopia. Ze beschuldigt Hakim ervan dat hij Antons hartaanval veroorzaakt heeft. Ze deelt Diazepam uit, medicatie waar je een recept voor nodig hebt.
Ze liegt alles bij elkaar en als mensen haar met haar leugens confronteren, probeert ze hun de schuld te geven. Zelfs tegen de huisarts loog ze. Andrea is een hele nare vrouw.
Het erge is nog wel dat de inwoners van Utopia haar (blijven) geloven. Echter, ik ben heel erg benieuwd hoe ze reageren als ze vroeg of laat erachter komen dat Andrea alles en iedereen voor de gek houdt- en gehouden heeft.
pi_137302864
ik heb alles van begin gevolgd, ben geen fan van Andrea maar hoe komt het dat ik het anders zie? Je ziet het zoals je het wilt zien, waar anderen mee wegkomen wordt haar aangerekend, oordeel niet te snel maar denk eerst na, meer zeg ik er niet meer over!!
  zondag 2 maart 2014 @ 13:06:46 #138
421865 goldenoldie
go with the flow!
pi_137302951
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2014 13:03 schreef FooRancid het volgende:
ik heb alles van begin gevolgd, ben geen fan van Andrea maar hoe komt het dat ik het anders zie? Je ziet het zoals je het wilt zien, waar anderen mee wegkomen wordt haar aangerekend, oordeel niet te snel maar denk eerst na, meer zeg ik er niet meer over!!
familie van?
  zondag 2 maart 2014 @ 13:31:51 #139
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_137303636
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2014 13:03 schreef FooRancid het volgende:
ik heb alles van begin gevolgd, ben geen fan van Andrea maar hoe komt het dat ik het anders zie? Je ziet het zoals je het wilt zien, waar anderen mee wegkomen wordt haar aangerekend, oordeel niet te snel maar denk eerst na, meer zeg ik er niet meer over!!
En omdat wij het anders zien dan jij maken we haar kapot?

Als er iemand is die Andrea kapotmaakt, dan is dat vooral Andrea zelf, en als je met zulke eigenschappen denkt in een TV-programma te kunnen gaan zitten waarbij je ook nog eens 24/7 te volgen bent, en er mee weg te kunnen komen, dan ben je of heel erg naïef of heel erg arrogant, en Andrea is niet naïef.

Overigens kots ik sowieso al op ouders die hun kind in de steek laten om hun verkering te volgen, dan is er iets behoorlijk mis met je prioriteiten.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_137304145
Bij de ingang van de Utopia-Markt hebben ze de bezoekers al gewaarschuwd:

pi_137314071
Kijk nu naar dat plaatje hierboven, niet kapot maken he? Hebben jullie er ook een voor Isabel die had een beer en nog iets toegeëigend , ook een voor Paul die eten uit de kast stal en sigaretten van anderen.
Ook over privéleven weet niemand wat er werkelijk speelde heeft niemand iets mee te maken!! Mannen verlaten ook vaak huis en haard en moeten dan vechten om de voogdij, we hebben al genoeg vreselijke voorbeelden van gezien, uit wraak worden de kinderen weggehouden. Oordelen is makkelijk, veroordelen ook, maar niemand is volmaakt!!
pi_137315025
FooRancid, laat ze maaar. Dit zijn mensen met een block hout voor het gezicht.
  Moderator zondag 2 maart 2014 @ 18:08:53 #143
249559 crew  Lavenderr
pi_137316008
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2014 17:22 schreef FooRancid het volgende:
Kijk nu naar dat plaatje hierboven, niet kapot maken he? Hebben jullie er ook een voor Isabel die had een beer en nog iets toegeëigend , ook een voor Paul die eten uit de kast stal en sigaretten van anderen.
Ook over privéleven weet niemand wat er werkelijk speelde heeft niemand iets mee te maken!! Mannen verlaten ook vaak huis en haard en moeten dan vechten om de voogdij, we hebben al genoeg vreselijke voorbeelden van gezien, uit wraak worden de kinderen weggehouden. Oordelen is makkelijk, veroordelen ook, maar niemand is volmaakt!!
Nou, Andrea komt aardig in de buurt.

in jouw ogen
pi_137316321
Er zitten hier serieus mensen die Andrea verdedigen? Dat mens is een pshychopaat joh.
  zondag 2 maart 2014 @ 19:40:20 #145
421865 goldenoldie
go with the flow!
pi_137319642
Glamorama

Heeft u niets te doen vandaag, rep u dan als een gek naar 't Gooi. Want op het terrein van Utopia is het weer tijd voor de maandelijkse Utopia Markt! Wisten we ook niet dat die bestond. En trouwens, eigenlijk moest u zich al aanmelden. Des te meer reden om die kant op te gaan eigenlijk, want sinds wanneer waarom moet je je eerst aanmelden voor een markt? Belachelijk! Dat doen ze expres omdat u zich dan eerst moet registreren voor ¤2,50 per maand. Daarom, in de auto op weg naar de Amersfoortseweg in Laren, om uw beklag te doen over deze uitwringpraktijken. Ok, we zijn niet echt boos tuurlijk. Mensen die naar die markt gaan, komen niet voor een halfje zuurdesembrood. Zij komen voor de unieke kans om oog in oog te komen te staan met gekke Andrea. Daar hebben ze heus wel wat voor over. Toch zorgt de aankondiging van de markt op facebook wel voor een stortvloed aan emoties. Sommigen gaan gewoon droogjes in op de vraag hoeveel euro ze denken dat opgehaald gaat worden op de markt vandaag. Anderen kakken op het program en worden op hun beurt weer ondergescheten door Utopia fans. En dan heb je nog mensen die een petitie starten om gekke Andrea tegen zichzelf in bescherming te nemen. Want 'Deze Mw wilt niet vrijwillig uit het programma stappen, ondanks de noodkreet van haar 82 zieke partner.' Moet ook gebeuren. Bovendien was het hoofdschuddend naar de livestreams kijken geblazen vanochtend. Om die lapzwanserige kutmentaliteit van de bewoners die gvd hun nest niet uit wilden komen. Zo ziet u maar, zo'n Utopia marktje houdt de gemoederen flink bezig. Waarom weet niemand.
  † In Memoriam † zondag 2 maart 2014 @ 19:43:41 #146
316829 Miek37
Joezi is een baas!
pi_137319804
Hakim vertelde vanmiddag bij Carlo en Irene dat hij afgelopen week door Anton was gebeld dat ze een kwartier met elkaar gesproken hadden en dat ook de reden die zij opgaf voor zijn hartaanval een grote leugen was, aldus Hakim.
pi_137321336
Datzelfde heeft hij eerder ook al bij Show Vandaag verteld.
pi_137357272
Het valt mij erg op wat voor act zij continu doet....

Vooral opvallend hoe erg zij eerst met god dit, god dat bezig was, en nu hoor ik het nooit meer (op tv dan ik kijk geen streams.) Dat zal ook wel een grote act zijn geweest.

Vreeeeselijk mens
  maandag 3 maart 2014 @ 20:44:38 #149
419923 glasshole
duckduckgo
pi_137359018
Het was al erg voor Sophia om haar gestoorde 'moeder' zo te zien, door te blijven maakt ze het alleen maar erger.
Sterkte Sophia.
  maandag 3 maart 2014 @ 21:36:32 #150
251975 kissaa
fka: kissa
pi_137361753
Ze wordt met de grond gelijk gemaakt op FaceBook: https://www.facebook.com/(...)1638611539472&type=1
  maandag 3 maart 2014 @ 22:06:14 #151
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
  maandag 3 maart 2014 @ 23:09:05 #152
251975 kissaa
fka: kissa
pi_137366540
Het gaat goed met madam (niet) Je zou er bijna (bijna) medelijden mee krijgen :{
  maandag 3 maart 2014 @ 23:12:24 #153
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_137366659
quote:
Wat een randdebielen.... |:(
Alsof zij wel het beste met Andrea voor hebben door psychische begeleiding op Bonaire voor haar te "eisen".
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Admin maandag 3 maart 2014 @ 23:54:43 #154
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_137368208
Sorry hoor,maar ze wordt finaal met de grond gelijk gemaakt, ik vind het erg ver gaan.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  maandag 3 maart 2014 @ 23:59:54 #155
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_137368377
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 23:12 schreef Leandra het volgende:
Wat een randdebielen.... |:(
Alsof zij wel het beste met Andrea voor hebben door psychische begeleiding op Bonaire voor haar te "eisen".
De regie moet hun verantwoording nemen ...
Okay, welke FOK!COSser zit hier achter?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_137370194
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 23:54 schreef yvonne het volgende:
Sorry hoor,maar ze wordt finaal met de grond gelijk gemaakt, ik vind het erg ver gaan.
Eens. Iemand schreef in een post dat ze al verrot geboren was in de COS. Natuurlijk niet, er zal het nodige gebeurt zijn in haar en haar zus leven. Geen mens wordt verrot of kwaad geboren. Of het handig is Andrea bloot te stellen aan een RLS? Geen idee.
Ze lijkt verstrikt in een breinbroei.

Slecht mens? Nee, denk het niet. Wel een mens dat niet gelukkig kàn zijn, en dat zien we op de streams. Ze zit zo verstrikt in haar eigen gedachten, vanuit hààr eigen opgebouwde referentiekader.

Ik zou haar nooit tot mijn vriendenkring kunnen toelaten iig. Te veel gedoe. En die afwijzing krijgt ze in haar dagelijkse leven waarschijnlijk al meer dan dagelijks. :{
Ik vind zin en waarden in mijn leven en ik wens niet genezen te worden van mijzelf.
Schenk mij de waardigheid om me te ontmoeten zoals ik ben.
Erken dat wij beiden even vreemd voor elkaar zijn.
Dat mijn bestaansrecht niet zomaar een beschadigde versie is van die van jou.
  One tough cookie dinsdag 4 maart 2014 @ 03:10:15 #157
169210 liesje1979
pi_137370283
Nou, ik geloof niet dat ik iemand ben die haatdragend is of snel een hekel aan mensen heeft.
Om een voorbeeld te geven heb ik nog aan geen enkele bewoner een hekel gehad.
Maar bij Andrea begint het wel dat soort vormen aan te nemen nu. Geen haat, maar ook geen medelijden. En ja, ze is topshow en ik schakel regelmatig naar haar toe op de streams. Maar nee, Andrea is niet dom en hoeft absoluut niet tegen zichzelf in bescherming genomen te worden. Ze krijgt wat ze zaait en ze weet precies waar ze mee bezig is. Ze is immers actrice. E doktersassistent, en ga zo maar door.
Ik denk dat als er iemand daar tv ervaring heeft dat zij het is. Ze weet hoe het werkt en ze speelt de kaart van christelijk vals mens.
Negatieve aandacht is ook aandacht.
pi_137370717
Telegraaf di 04 mrt 2014, 05:30
Andrea’s dochter Sophia dankt Anton Veldkamp
’Naam eindelijk gezuiverd’
door Vanessa Bontje
AMSTERDAM -

Het onthullende verhaal van Anton Veldkamp (82), waarin de leugens van Utopia’s Andrea één voor één werden ontmaskerd, blijkt voor Sophia Deborah Bles een grote steun. De dochter van de fantasierijke SBS 6-kandidate deed eerder een boekje open over de verschrikkingen uit haar jeugd, die haar door haar moeder Andrea werden aangedaan. Maar lang niet iedereen geloofde haar. Sinds Anton Sophia’s verhaal onderschreef, heeft ze eindelijk rust. Walging en afschuw gingen, kort na de start van Utopia, door Sophia heen toen ze haar bloedeigen moeder op tv zag huilen om haar overleden stiefdochter Caroline Veldkamp, die ze haar ’verloren dochter’ noemde. „Maar ik ben haar enige échte kind en helemaal niet dood”, zei Sophia, die haar moeder in een ander programma eerder daadwerkelijk had horen zeggen dat Sophia overleden was. „Ik ben springlevend!”

Andrea’s dochter Sophia: „Ik wist nooit wat ik van mijn moeder kon verwachten.” Foto: Albert den Iseger
Anton Veldkamp (82): „Die vrouw heeft geen idee wat ’houden van’ betekent.”
Andrea (52) woonde tien jaar samen met Anton Veldkamp op Bonaire. Inmiddels ex Anton: „Nu pas zie ik hoe Andrea echt is.”

Andrea Tolson, die eerder was te zien in Vrouwenvleugel en meedeed aan Oh Oh Europa, heeft eindelijk de bekendheid gekregen waarop ze al jaren hoopt. Al zal de manier waaróp niet helemaal zijn hoe ze het zich had voorgesteld. Al vanaf het begin van Andrea haar deelname aan Utopia valt haar naam wekelijks, zo niet dagelijks doordat óf gedane zaken uit het verleden óf recente ontwikkelingen binnen Utopia de tongen losmaken.
Toneelspel

Zo was het meest recente staaltje toneelspel toen Andrea – nadat ze had vernomen dat Anton Veldkamp niet langer tegen haar leugens kon en haar aan de kant zette – een kalmeringsmiddel had rondgedeeld onder de andere inwoners. Die had ze, naast slaappillen, van de arts gekregen om rust te krijgen. „Het was geen valium”, beweerde Andrea glashard, „het was ibuprofen.” Maar inwoner Ruud zei: „Ik vind het vervelend om te zeggen, maar dat was het niet…” En Ruuds verhaal bleek te kloppen toen verpleegster Isabella begreep dat het spierverslappers waren…

Andrea werd daarop in allerijl in de regiekamer ontboden. Wat daar is gezegd, blijft tussen Andrea en de programmaleiding maar dat de kijkers en de Utopia-inwoners hier, opnieuw, een staaltje acteerwerk kregen voorgeschoteld, lijkt waarschijnlijk. En dat is precies waaraan Anton Veldkamp afgelopen week en al eerder dochter Sophia refereerden.

„Alle afleveringen van Utopia net teruggekeken”, schreef Sophia in januari op Facebook. „Ik sta echt zwaar te koken van woede. Ik kan netjes genoeg zeggen dat mijn verwekker, ik noem jou niet eens mijn moeder, een vieze vuile schijnheilige **** is. Jankt de ogen uit haar kop (prachtig acteerwerk, chapeau) voor haar overleden stiefdochter, maar zelf nooit een traan gelaten om jouw bloedeigen kind? Jij hebt het gore lef gehad om mijn familie kapot te maken en mij proberen te ontvoeren.”

Mensen die niet konden weten hoe slecht de verhoudingen tussen de twee zijn, waren op zijn zachtst gezegd verbaasd toen ze die tirade lazen.

Eenmaal bedaard, vertelde Sophia in weekblad Privé: „Ik was zeer gewenst. Maar toen ik drie was, wilde mijn moeder opeens scheiden.” Andrea verdween vervolgens compleet uit Sophia’s leven. Het enige contact dat er was, werd tot stand gebracht door een omgangsregeling. „Maar door de stemmingswisselingen van mijn moeder wilde ze me steeds minder zien en was ik vaker en vaker bij mijn vader”, vertelde Sophia. „Ze kon het mentaal niet meer aan. En ik vond het niet fijn bij haar, omdat ik nooit wist wat ik van haar kon verwachten.”

„In een minuut tijd sloeg haar humeur om en dan werd ze heel erg kwaad. Op het laatst was ik er alleen nog maar op zondag. Maar negen van de tien keer belde ze al na een paar uurtjes of mijn vader me weer wilde komen ophalen. Ook heeft ze me wel eens ’s avonds laat buiten de deur gezet. Ik liep daardoor een jeugdtrauma op en functioneerde niet meer op school. Tot en met mijn achttiende liep ik bij een kinderpsycholoog.”
Afwezigheid

Toen Sophia twaalf jaar oud was, dook Andrea – die toen inmiddels met haar liefde Anton Veldkamp op Bonaire woonde – na jaren van totale afwezigheid opeens weer op. „Ze trachtte me op te eisen bij de kinderrechter”, vertelde Sophia. „Bij de eerste zitting heeft ze alles gelogen. Onder meer dat ze in Amsterdam woonde en daar een kamertje voor me had. Niets van waar, ze woonde op Bonaire en wilde daar blijven. Met mij.”

Hoeveel hout de woorden van Sophia sneden, bleek pas toen Anton Veldkamp besloot zijn eerdere geliefde niet langer de hand boven het hoofd te houden. „Ik kan dit niet langer in stand houden”, zei de vroegere fotograaf van De Telegraaf, die met de wirwar van verzinsels van de vrouw met wie hij tien jaar samen was niet langer meer kon leven. „Ze zou bij me terugkomen, dat heeft ze me liggend en biddend in mijn armen beloofd. Maar ze kwam niet. En ik maar wachten. Nu pas zie ik hoe Andrea echt is. Die vrouw heeft geen idee wat ’houden van’ betekent.”
Waarheid

Over Sophia zei hij: „Ik weet het. Ik heb Andrea aanvankelijk verdedigd, maar de waarheid is dat Sophia’s verhaal klopt. Andrea heeft aan veel mensen, zelfs tegen de psycholoog van haar dochter, leugens verteld om er zelf beter uit te komen. En het is waar dat ze dat meisje maar meesleepte van hot naar her. Andrea liet haar uiteindelijk inderdaad ook helemaal los, maar wilde op een zeker moment de zorg over Sophia. Ja, dat werkt natuurlijk niet zo. Als je je kind ongeveer vanaf haar vijfde helemaal niet meer wilt zien, kun je niet verwachten dat het hart van Sophia nog openstaat voor haar.”

Voor Sophia blijken Antons woorden waardevol. „Sinds ze haar verhaal deed, is Sophia door een hel gegaan”, vertelt haar vader Eddy Bles. „Ik voer nu het woord voor haar, want er is te veel gebeurd met mijn dochter en daartegen wil ik haar vanaf nu beschermen. Lang niet iedereen geloofde Sophia, maar nu haar verhaal is onderschreven door Anton, valt een enorme last van onze schouders. Het voelt als rehabilitatie en daardoor is er weer rust gekomen voor Sophia. Eindelijk is haar naam gezuiverd. Vanaf nu willen Sophia en ik weer doorgaan met ons leven. Net zoals we dat voor Andrea’s deelname aan Utopia ook al járen zonder haar deden…”
pi_137371414
Ik vraag me af in hoeverre Talpa op de hoogte was van het verleden van Andrea en het feit dat ze in een soort van waan leeft met een heel andere beleving van de realiteit.
Zoiets zet je toch niet in een RLS? Tuurlijk wilden ze geen doorsnee mensen, maar dit is wel een erg complex persoon.
Niets van dit alles is een wezensvreemde ontmoeting tussen een jij en een ik, zodat we nooit of te nimmer zullen weten wie die jij is en wie die ik.
  † In Memoriam † dinsdag 4 maart 2014 @ 08:48:53 #160
316829 Miek37
Joezi is een baas!
pi_137371738
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 08:22 schreef Injetta het volgende:
Ik vraag me af in hoeverre Talpa op de hoogte was van het verleden van Andrea en het feit dat ze in een soort van waan leeft met een heel andere beleving van de realiteit.
Zoiets zet je toch niet in een RLS? Tuurlijk wilden ze geen doorsnee mensen, maar dit is wel een erg complex persoon.
Dat moet toch allemaal niet zo moeilijk te achterhalen zijn geweest.
  dinsdag 4 maart 2014 @ 09:37:46 #161
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_137372516
Als je op de FB van Anton leest dat hij in november bij de afscheidsdienst voor John de Mol Sr was, en daar een hoop bekenden is tegengekomen, dan ik wel wat ideeën over hoe Andrea door de casting is gekomen.

Ik denk alleen dat Andrea geen idee had hoe dit soort series op internet leven, en je dus geen dingen verborgen kunt houden, nee, ook niet als je partner John de Mol zelf kent en nog heel veel connecties bij de Telegraaf heeft.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 4 maart 2014 @ 09:51:51 #162
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_137372788
Ik geloof ook niet dat Andrea zo gehaaid is. En een paar (edel)figuratierollej maakt je nog geen actrice.
Ik denk dat ze een erg verwarde geest heeft en in Utopia, waar elke beweging onder de loep ligt en elke ogenschijnlijke beweging massaal wordt verketterd, kan ze die verwardheid nergens achter verbergen en wordt op elk slakje kilo's zout gelegd.

'Ze heeft oorbellen in' wordt binnen een paar posts 'Ze heeft gestolen oorbellen in' en zowat iedereen neemt die nonsens vervolgens voor waar aan.
Alles wordt uitvergroot en aangedikt en de beschuldigingen en scheldpartijen nemen af en toe groteske vormen aan.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_137373806
Anton is dus ook niet faire komt nu pas met de waarheid volgens hem over haar dochter.. Hypocriet dus
Family : We may not have it all togheter, but together we have it all..
Geluk is tevreden zijn met jezelf. zonder goedkeuring van een ander
  dinsdag 4 maart 2014 @ 10:40:28 #164
422878 Lousje_88
Wil t graag geloven, maar...
pi_137373857
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:38 schreef Jacquelinehasselbaink het volgende:
Anton is dus ook niet faire komt nu pas met de waarheid volgens hem over haar dochter.. Hypocriet dus
Nee, gehersenspoeld 8)7 ....
Waarom..?? Daarom..!!
  dinsdag 4 maart 2014 @ 10:41:22 #165
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_137373878
Alweer opgelost.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  dinsdag 4 maart 2014 @ 10:42:25 #166
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_137373905
Ik kan erg genieten van de Andrea-show. Ik hoop voor haar dat ze na Utopia nog een redelijk normaal leven kan leiden.
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
pi_137373938
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:40 schreef Lousje_88 het volgende:

[..]

Nee, gehersenspoeld 8)7 ....
En nu ineens licht gezien.. gaat er bij mij niet in vooral niet om het feit wat zijn beroep was .;)
Family : We may not have it all togheter, but together we have it all..
Geluk is tevreden zijn met jezelf. zonder goedkeuring van een ander
  dinsdag 4 maart 2014 @ 10:44:56 #168
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_137373961
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:43 schreef Jacquelinehasselbaink het volgende:

[..]

En nu ineens licht gezien.. gaat er bij mij niet in vooral niet om het feit wat zijn beroep was .;)
Helemaal mee eens.
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
  dinsdag 4 maart 2014 @ 10:49:51 #169
422878 Lousje_88
Wil t graag geloven, maar...
pi_137374064
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 08:22 schreef Injetta het volgende:
Ik vraag me af in hoeverre Talpa op de hoogte was van het verleden van Andrea en het feit dat ze in een soort van waan leeft met een heel andere beleving van de realiteit.
Zoiets zet je toch niet in een RLS? Tuurlijk wilden ze geen doorsnee mensen, maar dit is wel een erg complex persoon.
quote:
7s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 09:51 schreef Copycat het volgende:
Ik geloof ook niet dat Andrea zo gehaaid is. En een paar (edel)figuratierollej maakt je nog geen actrice.
Ik denk dat ze een erg verwarde geest heeft en in Utopia, waar elke beweging onder de loep ligt en elke ogenschijnlijke beweging massaal wordt verketterd, kan ze die verwardheid nergens achter verbergen en wordt op elk slakje kilo's zout gelegd.

'Ze heeft oorbellen in' wordt binnen een paar posts 'Ze heeft gestolen oorbellen in' en zowat iedereen neemt die nonsens vervolgens voor waar aan.
Alles wordt uitvergroot en aangedikt en de beschuldigingen en scheldpartijen nemen af en toe groteske vormen aan.
Hebben jullie Andrea in Oh Oh Europa gezien?? 8)7
Ze was daar simpel gezegt nog dommer en zweveriger dan dat ze nu is..!!
Dit hebben JdM en z'n Crew ABSOLUUT niet over het hoofd KUNNEN zien.....


Ze is samen met Billy en Rienk de reden voor de vraag 'Complete Chaos of Ultiem geluk..
Het antwoord op die vraag hangt af van het 'zweefgehalte'..
Ze hadden allemaal zulke mensen als Billy, Rienk en Andrea erin moeten stoppen voor geluk, nu krijg je chaos.. :+

[ Bericht 0% gewijzigd door Lousje_88 op 04-03-2014 11:12:58 ]
Waarom..?? Daarom..!!
pi_137374090
Ik denk persoonlijk dat haar dochter blij moet zijn dat ze uit haar leven is gestapt.
Andrea is duidelijk niet in orde .stel dat ze koste wat koste dat kind bij haar had gehouden.dan was ze nu waarschijnlijk heel wat meer beschadigd geweest. Want dat gedrag van andrea komt niet uit de lucht vallen.
En die anton bewerkt ze nu gewoon met haar drama gedoe. En maar roepen ik had naar anton moeten luisteren.
En wat doet ze nu gedraagd zich naar hoe hij gezecht had te doen .de moeder spelen etc.
Die staad dalijk gewoon weer voor de deur en anton weet dat omdat het vast de eerste keer niet is.
Die man is helemaal op leeg .en nu ze tyd weg is ziet hij wat anderen allang zagen.
Las onder een artikel meerdere faceboek reacties van mensen die op bonaire wonen en die waren niet al te best.
Maar eigenlijk is het ondanks alles best sneu ze is gewoon geestelijk ziek en uit ervaring weet ik dat die mensen zelf het probleem niet kunnen willen zien.
Als ik die dochter was zou ik haar vergeven voor mijn eigen gemoeds rust en verder gaan zonder weer contact.
Want ze kan erop wachten dat dan met zekerheid haar hele wereld op zijn kop komt te staan.
I know the voices in my head aren't real..... but sometimes their ideas are just absolutely awesome.
  dinsdag 4 maart 2014 @ 10:51:39 #171
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_137374112
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:49 schreef Lousje_88 het volgende:

Hebben jullie Andrea in Oh Oh Europa gezien?? 8)7
Ze was daar simpel gezegt nog dommer en zweveriger dan dat ze nu is..!!
Dit hebben JdM en z'n Crew ABSOLUUT niet over het hoofd KUNNEN zien.....
Ze is samen met Billy en Rienk de reden voor de vraag 'Complete Chaos of Ultiem geluk..
Het antwoord op die vraag hangt af van het 'zweefgehalte'..
Ze hadden allemaal zulke mensen als Billy, Rienk en Andrea erin moeten stoppen voor geluk, nu krijg je chaos.. :+
Zet ik 'm toch maar weer neer ... Wat heeft dit met mijn post te maken?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  dinsdag 4 maart 2014 @ 10:52:04 #172
374672 ddww
s-lik :P
pi_137374126
Andrea is de ultieme expert in het bewerken en uitbuiten van gevoelens en emoties. Hier en daar een feitje verdraaien, dusdanig overtuigend dat ze het zelf gelooft (waarmee het dus geen liegen is *in haar beleving* ).

Ze weet zelf elke keer in een soort van slachtoffer-rol te verschijnen, waarbij ze ook nog een keer de ander een soort van schuldgevoel weet aan te praten. Door vervolgens haar (gespeelde) emotie in het spel te gooien, krijgt ze voor elkaar dat 'de ander' voor haar gaat vliegen...
Anton heeft nu, door Utopia, gezien dat ze zo in elkaar steekt (iets wat hij altijd al wel vermoedde, maar voor zichzelf niet wilde/durfde bevestigen vanwege extreem drama-risico).

Andrea is voor iedereen nu door de mand gevallen, behalve voor haarzelf (en voor Charlotte: voordat die eencellige varkenshersen iets doorheeft, is het waarschijnlijk al tot compost verwerkt).
verhip, een signature!
  dinsdag 4 maart 2014 @ 10:56:57 #173
422878 Lousje_88
Wil t graag geloven, maar...
pi_137374248
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:42 schreef UtopiaVolger het volgende:
Ik kan erg genieten van de Andrea-show. Ik hoop voor haar dat ze na Utopia nog een redelijk normaal leven kan leiden.
Ze zal zich compleet thuisvoelen tussen al die aandachtschenkers (voor haar betekend iedereen die iets zegt tegen of over haar niets meer en minder) en ik ben bang dat er misschien wel een mongool rondloopt, die net zo gek is als JdM op het moment dat ie Utopia bedacht, die wel een 1 of ander tv-programmatje in haar ziet..... Dat zendervullende paranormale-meuk was voor iemand op ook een gat in de markt, het zou me niets verbazen... 8)7
Waarom..?? Daarom..!!
  dinsdag 4 maart 2014 @ 10:58:31 #174
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_137374279
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:56 schreef Lousje_88 het volgende:

[..]

Ze zal zich compleet thuisvoelen tussen al die aandachtschenkers (voor haar betekend iedereen die iets zegt tegen of over haar niets meer en minder) en ik ben bang dat er misschien wel een mongool rondloopt, die net zo gek is als JdM op het moment dat ie Utopia bedacht, die wel een 1 of ander tv-programmatje in haar ziet..... Dat zendervullende paranormale-meuk was voor iemand op ook een gat in de markt, het zou me niets verbazen... 8)7
Andrea presentatrice van Bonje met de buren. _O- _O_ *O*
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
  dinsdag 4 maart 2014 @ 11:04:17 #175
422878 Lousje_88
Wil t graag geloven, maar...
pi_137374437
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:43 schreef Jacquelinehasselbaink het volgende:

[..]

En nu ineens licht gezien.. gaat er bij mij niet in vooral niet om het feit wat zijn beroep was .;)
Kan ik me ook zeker in vinden...
Soms leven mensen op een bepaald moment van hun bestaan liever in een illusie.. 8)7
Beroep zegt vaak niets over iemand, daarnaast ken ik Anton niet, maar ze is best goed in wie ze is!! 80% van de bewoners trapt erin en ze weet precies hoe en waar ze in mee moet gaan en manipuleert ze de hele boel bijelkaar.. Het zal me niets verbazen als JdM het niet door heeft gehad, of juist wél.. ;) :+
Waarom..?? Daarom..!!
  dinsdag 4 maart 2014 @ 11:08:11 #176
422878 Lousje_88
Wil t graag geloven, maar...
pi_137374557
quote:
10s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:51 schreef Copycat het volgende:

[..]

Zet ik 'm toch maar weer neer ... Wat heeft dit met mijn post te maken?
die 1e was een foutje dat ik heb opgelost, maar dit is een reactie op je bericht..
(ik snap niet helemaal wat er is, en het kan aan mij liggen, maar dat is toch ook jou bericht waar ik op reageerde?)
Waarom..?? Daarom..!!
  dinsdag 4 maart 2014 @ 11:09:14 #177
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_137374595
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 11:08 schreef Lousje_88 het volgende:

die 1e was een foutje dat ik heb opgelost, maar dit is een reactie op je bericht..
(ik snap niet helemaal wat er is, en het kan aan mij liggen, maar dat is toch ook jou bericht waar ik op reageerde?)
Ja, je reageert op mijn bericht. Maar ik zie het verband niet tussen mijn bericht en jouw reactie erop.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  dinsdag 4 maart 2014 @ 11:09:30 #178
422878 Lousje_88
Wil t graag geloven, maar...
pi_137374601
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:52 schreef ddww het volgende:
Andrea is de ultieme expert in het bewerken en uitbuiten van gevoelens en emoties. Hier en daar een feitje verdraaien, dusdanig overtuigend dat ze het zelf gelooft (waarmee het dus geen liegen is *in haar beleving* ).

Ze weet zelf elke keer in een soort van slachtoffer-rol te verschijnen, waarbij ze ook nog een keer de ander een soort van schuldgevoel weet aan te praten. Door vervolgens haar (gespeelde) emotie in het spel te gooien, krijgt ze voor elkaar dat 'de ander' voor haar gaat vliegen...
Anton heeft nu, door Utopia, gezien dat ze zo in elkaar steekt (iets wat hij altijd al wel vermoedde, maar voor zichzelf niet wilde/durfde bevestigen vanwege extreem drama-risico).

Andrea is voor iedereen nu door de mand gevallen, behalve voor haarzelf (en voor Charlotte: voordat die eencellige varkenshersen iets doorheeft, is het waarschijnlijk al tot compost verwerkt).
^O^ Ik zeg niets meer aan doen, helemaal Andrea..!! _O-
Waarom..?? Daarom..!!
  dinsdag 4 maart 2014 @ 11:11:20 #179
422878 Lousje_88
Wil t graag geloven, maar...
pi_137374670
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:58 schreef UtopiaVolger het volgende:

[..]

Andrea presentatrice van Bonje met de buren. _O- _O_ *O*
Hahahaha ff allemaal in een kringetje elkaars handen vasthouden, 'Saaaaamen zijn..!!' 8)7
Waarom..?? Daarom..!!
pi_137374807
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:43 schreef Jacquelinehasselbaink het volgende:

[..]

En nu ineens licht gezien.. gaat er bij mij niet in vooral niet om het feit wat zijn beroep was .;)
Hij was fotograaf toch?
  dinsdag 4 maart 2014 @ 11:20:31 #181
422878 Lousje_88
Wil t graag geloven, maar...
pi_137374932
quote:
12s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 11:09 schreef Copycat het volgende:

[..]

Ja, je reageert op mijn bericht. Maar ik zie het verband niet tussen mijn bericht en jouw reactie erop.
Niet?
Je zegt dat Andrea eerder geestenziek is dan een actrice en dat alles heel erg wordt uitvergroot..
Dat je Adrea terecht geestenziek noemt, dat is ook duidelijk aan haar te zien in 'Oh Oh' en ik wil dat niemand onthouden ;)
En ik doelde ook op de casting van het programma voor de kijkcijfers...
Het is een expiriment, vergeet dat niet..!! ;)
Waarom..?? Daarom..!!
pi_137374941
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:52 schreef ddww het volgende:
Andrea is de ultieme expert in het bewerken en uitbuiten van gevoelens en emoties. Hier en daar een feitje verdraaien, dusdanig overtuigend dat ze het zelf gelooft (waarmee het dus geen liegen is *in haar beleving* ).

Ze weet zelf elke keer in een soort van slachtoffer-rol te verschijnen, waarbij ze ook nog een keer de ander een soort van schuldgevoel weet aan te praten. Door vervolgens haar (gespeelde) emotie in het spel te gooien, krijgt ze voor elkaar dat 'de ander' voor haar gaat vliegen...
Anton heeft nu, door Utopia, gezien dat ze zo in elkaar steekt (iets wat hij altijd al wel vermoedde, maar voor zichzelf niet wilde/durfde bevestigen vanwege extreem drama-risico).

Andrea is voor iedereen nu door de mand gevallen, behalve voor haarzelf (en voor Charlotte: voordat die eencellige varkenshersen iets doorheeft, is het waarschijnlijk al tot compost verwerkt).
Precies!
Dit mens is zo gehaaid, kijk alleen maar hoe ze bijna een sekteleider was toen ze net terug kwam van ziekenbezoek. Het was gewoon eng hoe de mensen aan haar leugenachtige lippen hingen en steeds vertelden dat zij zo'n goed mens was en zooo puuur en vol liefde
  dinsdag 4 maart 2014 @ 11:23:03 #183
422878 Lousje_88
Wil t graag geloven, maar...
pi_137374990
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 11:20 schreef Majoraan het volgende:

[..]

Precies!
Dit mens is zo gehaaid, kijk alleen maar hoe ze bijna een sekteleider was toen ze net terug kwam van ziekenbezoek. Het was gewoon eng hoe de mensen aan haar leugenachtige lippen hingen en steeds vertelden dat zij zo'n goed mens was en zooo puuur. Eng gewoon.
Ja idd!! :|W
Dat mens is een gevaar voor de samenleving..!!
8)7
Waarom..?? Daarom..!!
  dinsdag 4 maart 2014 @ 11:45:08 #184
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_137375553
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 11:20 schreef Lousje_88 het volgende:

Niet?
Je zegt dat Andrea eerder geestenziek is dan een actrice en dat alles heel erg wordt uitvergroot..
Dat je Adrea terecht geestenziek noemt, dat is ook duidelijk aan haar te zien in 'Oh Oh' en ik wil dat niemand onthouden ;)
En ik doelde ook op de casting van het programma voor de kijkcijfers...
Het is een expiriment, vergeet dat niet..!! ;)
Ik noem haar verward, niet geestesziek. En had het in die post over de uitvergroting van alles hier op het forum. Daar ging het mij om, niet om de casting.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_137375589
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 11:20 schreef Majoraan het volgende:

[..]

Precies!
Dit mens is zo gehaaid, kijk alleen maar hoe ze bijna een sekteleider was toen ze net terug kwam van ziekenbezoek. Het was gewoon eng hoe de mensen aan haar leugenachtige lippen hingen en steeds vertelden dat zij zo'n goed mens was en zooo puuur en vol liefde
Andrea doet zich nog wel een beetje gelovig voor momenteel, maar zo extreem, als toen ze er in ging, niet meer.

Toen was het nieuw voor de bewoners en met haar "herdenkingsshow" kreeg ze de mensen mee, behalve Peter, die trapte er niet in en uiteindelijk kostte hem dat zijn kop. Peter lag vanaf dat moment niet meer goed in de groep en kon zich de haren uit zijn hoofd trekken, dat hij die eo opmerking had gemaakt. Zo gemeen van Peter, dat hij Andrea haar verdriet niet begreep.

Zo een invloed had ze toen nog. En ze probeerde dat ook met Isabelle. Ze pakt mensen op een kwetsbaar moment en brandt ze totaal af, met haar zielige praatjes. Ter meerdere eer en glorie van Andrea natuurlijk. Ze moet dreigingen wegwerken.

Komende tijd mogen Isa en Vanessa wel oppassen, want Andrea is niet voor een kleintje vervaard. Zij vormen voor Andrea een groot gevaar. Beiden zijn eerlijk en oprecht en hebben Andrea door. Andrea weet wel, dat beiden te veel zien en geen blad voor de mond nemen.

Haar geloofsshow imponeert de bewoners niet meer zo. Ze gooit het nu over een andere boeg. Andrea de sterke vrouw, die haar verdriet een plek geeft, niemand lastigvalt, maar als moeder voor de groep fungeert. Daarmee proberend, de sterke positie van Vanessa te ondermijnen. Want ze ziet ook wel, dat Vanessa een ontegenzeglijke positie heeft verworven.
We zullen Andrea komende tijd steeds vaker zien infiltreren in het huishouden.
Dat gaat natuurlijk sluipend en gaat leiden tot een clash met Vanessa, die dan de groep tegen zich zal krijgen.

Ik ben benieuwd wanneer ze dan weer haar geloofswaanzin zal proberen op te dringen.

Wie zou een gelovig iemand, die zo stralend en positief in het leven staat, niet geloven?
pi_137375915
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 11:46 schreef vuurvliegje5258 het volgende:

[..]

Andrea doet zich nog wel een beetje gelovig voor momenteel, maar zo extreem, als toen ze er in ging, niet meer.

Toen was het nieuw voor de bewoners en met haar "herdenkingsshow" kreeg ze de mensen mee, behalve Peter, die trapte er niet in en uiteindelijk kostte hem dat zijn kop. Peter lag vanaf dat moment niet meer goed in de groep en kon zich de haren uit zijn hoofd trekken, dat hij die eo opmerking had gemaakt. Zo gemeen van Peter, dat hij Andrea haar verdriet niet begreep.

Zo een invloed had ze toen nog. En ze probeerde dat ook met Isabelle. Ze pakt mensen op een kwetsbaar moment en brandt ze totaal af, met haar zielige praatjes. Ter meerdere eer en glorie van Andrea natuurlijk. Ze moet dreigingen wegwerken.

Komende tijd mogen Isa en Vanessa wel oppassen, want Andrea is niet voor een kleintje vervaard. Zij vormen voor Andrea een groot gevaar. Beiden zijn eerlijk en oprecht en hebben Andrea door. Andrea weet wel, dat beiden te veel zien en geen blad voor de mond nemen.

Haar geloofsshow imponeert de bewoners niet meer zo. Ze gooit het nu over een andere boeg. Andrea de sterke vrouw, die haar verdriet een plek geeft, niemand lastigvalt, maar als moeder voor de groep fungeert. Daarmee proberend, de sterke positie van Vanessa te ondermijnen. Want ze ziet ook wel, dat Vanessa een ontegenzeglijke positie heeft verworven.
We zullen Andrea komende tijd steeds vaker zien infiltreren in het huishouden.
Dat gaat natuurlijk sluipend en gaat leiden tot een clash met Vanessa, die dan de groep tegen zich zal krijgen.

Ik ben benieuwd wanneer ze dan weer haar geloofswaanzin zal proberen op te dringen.

Wie zou een gelovig iemand, die zo stralend en positief in het leven staat, niet geloven?
Helemaal eens. Als dat artikel over Anton daar niet binnen was gekomen, werd Isabel nu waarschijnlijk als een parasiet behandeld.

Dat van Vanessa had ik nog niet eens over nagedacht. Eigenlijk begon het gisteren al toen Andrea haar sigaretten kwijt was en ik meende dat Andrea en Lot dachten dat Vanessa daar achter zat.
We weten dat Andrea wraakzuchtig is en als ze een beetje low profile blijft en het komt tot een clash met Vanessa.... Dan is Vanessa waarschijnlijk de harde ongevoelige vrouw die niet kan vergeven.
pi_137376465
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 11:46 schreef vuurvliegje5258 het volgende:

[..]

Andrea doet zich nog wel een beetje gelovig voor momenteel, maar zo extreem, als toen ze er in ging, niet meer.

Toen was het nieuw voor de bewoners en met haar "herdenkingsshow" kreeg ze de mensen mee, behalve Peter, die trapte er niet in en uiteindelijk kostte hem dat zijn kop. Peter lag vanaf dat moment niet meer goed in de groep en kon zich de haren uit zijn hoofd trekken, dat hij die eo opmerking had gemaakt. Zo gemeen van Peter, dat hij Andrea haar verdriet niet begreep.

Zo een invloed had ze toen nog. En ze probeerde dat ook met Isabelle. Ze pakt mensen op een kwetsbaar moment en brandt ze totaal af, met haar zielige praatjes. Ter meerdere eer en glorie van Andrea natuurlijk. Ze moet dreigingen wegwerken.

Komende tijd mogen Isa en Vanessa wel oppassen, want Andrea is niet voor een kleintje vervaard. Zij vormen voor Andrea een groot gevaar. Beiden zijn eerlijk en oprecht en hebben Andrea door. Andrea weet wel, dat beiden te veel zien en geen blad voor de mond nemen.

Haar geloofsshow imponeert de bewoners niet meer zo. Ze gooit het nu over een andere boeg. Andrea de sterke vrouw, die haar verdriet een plek geeft, niemand lastigvalt, maar als moeder voor de groep fungeert. Daarmee proberend, de sterke positie van Vanessa te ondermijnen. Want ze ziet ook wel, dat Vanessa een ontegenzeglijke positie heeft verworven.
We zullen Andrea komende tijd steeds vaker zien infiltreren in het huishouden.
Dat gaat natuurlijk sluipend en gaat leiden tot een clash met Vanessa, die dan de groep tegen zich zal krijgen.

Ik ben benieuwd wanneer ze dan weer haar geloofswaanzin zal proberen op te dringen.

Wie zou een gelovig iemand, die zo stralend en positief in het leven staat, niet geloven?
Dat denk ik niet, zeker de mannen niet. Laura ook niet, Isa niet, Nico ook niet. Dat zullen dan alleen Lot en heel misschien Aike zijn. Andrea gaat zich niet met het huishouden bemoeien denk ik, die is te druk met d'r "art" :')
3x links is ook rechts
When a yawn turns beautiful: https://www.youtube.com/watch?v=GZlJo4Bvzt4
  dinsdag 4 maart 2014 @ 12:30:10 #188
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_137376939
Andrea is niet zielig, rookt stiekem sigaretjes in de kas zodat ze niet met anderen hoeft te delen.
En dat nephuilen en die slachtofferrol slaan ook niet meer aan
pi_137376943
Ik val net binnen, terwijl Andrea hard loopt te blerren. Rienk schijnt een clash met haar te hebben.
Het gaat over het zaaigoed.
Ze noemt Rienk een kapsoneslijder. En Rienk heeft volgens Andrea een grote bek.
Nicolien is ook de sjaak.
Ik heb een tuin in Bergen roept Andrea.
Nico en Rienk zouden hebben gezed, dat Andrea het heeft verpest.
Andrea zegt: ik was zo lekker bezig.
Nico gooit overal papiertjes in, volgens Andrea moeten het bedjes worden

Jimmy probeert haar te kalmeren. Ze wil niet praten

Jimmy zegt dat er gepraat moet worden en dat ze ook een stukje grond mag hebben.

Andrea: ik ben toch in mijn eentje lekker bezig. En dan komen ze met een grote bek. Dan breek ik.
Ik wil geen mensen meer, mensen brengen me alleen verdriet. Iedereen is maar kwaad, laat me toch met rust. Ze pakken alles van me af. Ik wil in de natuur, ze pakken alles af.

De oplossing is dat jij een stukje grond krijgt voor jezelf zegt Jimmy
We moeten dit uitpraten en loslaten en dan een stukje grond neemt voor jezelf.

Lot komt er nu ook bij. Ja ze pakken alles van je af. Jij was hier eerder bezig. Ze pakken alles van je af. zij komt binnen en alles is van haar.

Andrea: ik wil mijn stukje grond. Ik ben lekker bezig. Ik doe altijd Lavendel zaaien om deze tijd. Laat me gewoon gaan, ik val niemand lastig. Zij weten alles beter. Ik weet niet alles beter, maar ik doe gewoon en alles bloeit en groeit, mooie bloemen. En dan gooi ik mijn sigaret op de grond.
Ik zeg tegen Nico, jij weet alles beter. Ja zegt Nico.

Ja zegt Lot ze zegt ook dat ze kan koken, maar het is niet te vreten.
Andrea: ja ik wil ook eens koken, maa dat mag ik niet, weet je nog? dat ik gekookt had, dat was lekker.

En dan komt Isabella erbij zegt Andrea en die zegt: ik hou van je, ja mijn reet (Andrea spuugt op de grond)

Tegen Ruud: ze moeten zaaibedjes maken, ik ben niet zo beleerd. Ruud: je pakt gewoon je eigen stukje grond

Andrea tegen Lot: die grote bek van Rienk. Ja zegt Lot ik heb het gehoord. Komt goed.

Tegen Paul weer het hele verhaal, op een kinderlijke manier duikt ze in zijn armen.

Paul: wat een kut, waardeloos, ja natuurlijk lieverd...

[ Bericht 6% gewijzigd door vuurvliegje5258 op 04-03-2014 12:39:59 ]
pi_137377351
Jimmy verteld dat Rienk en Nico duidelijk wilden maken dat er al gezaaid was. Want Andrea wilde ergens gaan zaaien, waar ze al gezaaid hadden
.
Nu hebben ze een plankje neergelegd waar Andrea kan zaaien.
Andrea heeft er geen zin meer in, haar lol is eraf.
Jimmy zegt ook dat de zaden die Andrea wilde pakken van Nico waren. Andrea bestrijdt dat.

Andrea: ze moeten uitkijken met hun grote bekken.

Lot valt Andrea steeds bij

Ze snikt en doet...



Stukje wanhoop lijkt het



[ Bericht 4% gewijzigd door vuurvliegje5258 op 04-03-2014 12:49:55 ]
pi_137377657
Andrea zegt: ik ben niet zo bijdehand met woorden.

Ik sta zomaar mijn bed af..

Mijn passie is afgepakt.

Ik heb het geleerd van de tuinders, ik weet hoe het moet.
Nico is pas een paar weken hier.

Nico gaat nu bedden maken. Maar er is nog een enorme akker. Jij wou gaan zaaien waar ze al bezig waren.

Andrea: Nico kookt ook en het is niet te vreten, ik mag noooooit koken

Na het incident gaat iedereen aan tafel, Andrea laat haar bordje staan en loopt weg van tafel



[ Bericht 8% gewijzigd door vuurvliegje5258 op 04-03-2014 13:14:34 ]
  dinsdag 4 maart 2014 @ 12:59:49 #192
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_137377782
Inmiddels is de haat hier zo groot, en dat van mensen die haar niet eens kennen, en zeker geen slachtoffer van haar zijn (of is een van jullie Sophie of Anton), dat je je moet gaan afvragen of je ze zelf wel op een rijtje hebt als je zo'n haat jegens haar kunt ontwikkelen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_137377845
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 12:59 schreef Leandra het volgende:
Inmiddels is de haat hier zo groot, en dat van mensen die haar niet eens kennen, en zeker geen slachtoffer van haar zijn (of is een van jullie Sophie of Anton), dat je je moet gaan afvragen of je ze zelf wel op een rijtje hebt als je zo'n haat jegens haar kunt ontwikkelen.
Ik ben niet iemand van de familie, ik heb een letterlijk verslag gemaakt, van het incident
pi_137378022
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 12:59 schreef Leandra het volgende:
Inmiddels is de haat hier zo groot, en dat van mensen die haar niet eens kennen, en zeker geen slachtoffer van haar zijn (of is een van jullie Sophie of Anton), dat je je moet gaan afvragen of je ze zelf wel op een rijtje hebt als je zo'n haat jegens haar kunt ontwikkelen.
haat is een groot woord.
pi_137378076
Haten ken ik niet, maar ik heb wel een hekel aan manipuleren en uitbuiten en of dat nou Andrea is die dat bij de bewoners doet of Talpa die dat bij Andrea doet (wat ik meer geneigd ben te denken), maakt mij niet uit.

Andrea zo te zien, voelt niet goed. Soms lach ik, vaker onthutst.
pi_137378476
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 12:59 schreef Leandra het volgende:
Inmiddels is de haat hier zo groot, en dat van mensen die haar niet eens kennen, en zeker geen slachtoffer van haar zijn (of is een van jullie Sophie of Anton), dat je je moet gaan afvragen of je ze zelf wel op een rijtje hebt als je zo'n haat jegens haar kunt ontwikkelen.
Is dat logica?
Je mag geen hekel aan een dader hebben als je niet zelf slachtoffer of familie bent.
Dan moet je het gewoon laten gaan, eigenlijk opflikkeren?

En als 95% van de mensen A zegt en 1% zegt Q, dan moet die 95% zich afvragen of ze wel geestelijk in orde zijn?

Je kunt toch ook normaal commentaar geven op dit onderwerp, zonder persoonlijk te worden, of ben je een collega van Andrea
  dinsdag 4 maart 2014 @ 13:28:47 #197
374672 ddww
s-lik :P
pi_137378572
Mijn zweef-voorspelling voor de komende stem/nominatieronde:
Andrea blijft tot die tijd hoe ze nu is... zorgt continu voor onrust etc, in de groep. Iedereen (op eencellige Charlotte na) ziet het, een enkeling gaat af en toe de confrontatie aan.
Iedereen (op eencellige Charlotte na) zou haar het liefst 3 stemmen geven...

Echter... Andrea zal ook laten ontvallen dat ze inderdaad warrig is, maar dat ze bang is dat - als ze buiten Utopia komt- dit 10x erger zal zijn, en voor haar het leven dan geen zin meer zal hebben...

En die verantwoordelijkheid durven de bewoners niet te nemen,,, veel te bang dat ze als laatste zetje van een eventuele wanhoopsactie van Andrea worden gezien...

Gigantische emotionele chantage, maar wel de manier hoe Andrea tot nu toe haar leven leidt...


En het feit dat ik zo over haar denk, puur op basis van diverse niet-persoonlijk-contact-indrukken, is misschien triest voor mijn denkwijze maar nog triester voor de persoon Andrea!
verhip, een signature!
  dinsdag 4 maart 2014 @ 14:27:39 #198
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_137380565
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 13:25 schreef Majoraan het volgende:

[..]

Is dat logica?
Je mag geen hekel aan een dader hebben als je niet zelf slachtoffer of familie bent.
Dan moet je het gewoon laten gaan, eigenlijk opflikkeren?

En als 95% van de mensen A zegt en 1% zegt Q, dan moet die 95% zich afvragen of ze wel geestelijk in orde zijn?

Je kunt toch ook normaal commentaar geven op dit onderwerp, zonder persoonlijk te worden, of ben je een collega van Andrea
Het was typisch een "wie de schoen past trekke hem aan" bericht, zonder dat ik jegens wie dan ook persoonlijk werd.
Jij wordt dat echter wel, door te vragen of ik een collega van Andrea ben.

Maar het is duidelijk wie de schoen past.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  † In Memoriam † dinsdag 4 maart 2014 @ 15:00:52 #199
137949 Disana
pi_137381616
Bedankt voor de verslagen ^O^
pi_137381836
Wat gaat er mis:
Andrea wordt niet tegengesproken.
Dat lukt ze niet, want Andrea houdt er niet van om op een fout te worden gewezen,
-voorbeeld: toen met Isa in de stal, Isa: dat is geen gras, dat is hooi! [of andersom] antwoordde ze : 'ja' en ze ging rustig door, en Isa ontplofte en riep GVD. Andrea is dan niet geinteresseerd in het verschil tussen hooi en gras, dat is een tekortkoming van haar. En Isa, helaas verzuimt dan om haar vragen te stellen over het verschil tussen hooi en gras, maar kiest voor GVD roepen.
-voorbeeld 2: Andrea en Nicoline zaaien in dezelde grond, en Nicoline verzuimt om Andrea het verschil tussen plantje A en plantje B te laten zien, omdat 'we' hier helaas met een gek te maken hebben,
en Andrea jankt dat alles haar wordt afgepakt.
Maar het kán wél, als je doorzet.
voorbeeld: Isa zegt : geen medicijnen meer uitdelen. Ook dan kiest ze er voor om daar niet inhoudelijk op in te gaan, en zegt : O, begin je weer, laat me met rust. Wanneer ze merkt dat ze daar niet meer mee weg komt omdat er wel meer mensen hierover willen praten, schiet ze in de ontkenning.
En wanneer ontkennen geen zin meer heeft, komt er zowaar een excuusje.

En dat Lot partij kiest voor Andrea heeft te maken met de Humana-kledingberg.
Andrea durfde wel veel te pikken, ze had met de kringloopberg ook al zonder narigheid een dekentje kunnen pikken, en pikt bij Humana een heleboel. Nou durft Lot ook wel wat te pikken, en zo gauw het mis gaat, en Andrea van diefstal beschuldigd wordt, gaat Lot haar troosten met teksten als 'jij hebt niks verkeerd gedaan' ipv 'we hebben het shoppen zo gemist, en we gingen pikken omdat we dachten dat het wel kon.
Lot troost Andrea omdat ze zich schuldig voelt, en dat werkt lang door bij Lot.

[ Bericht 19% gewijzigd door eigendeegcookie op 04-03-2014 15:16:36 ]
uiteindelijk lukt altijd alles
pi_137381944



Andrea is toch aan de slag gegaan. Veel gehijg en gesnotter in mijn oren

Ik hoor haar in zichzelf fluisteren: kracht Heer
pi_137382124
Nicolien: Ik vind het heel vervelend dat je je zo rot voelt.

Andrea: ik kan het niet goed hebben, die grote bekken. Ik ben na tien jaar mijn man kwijt en mijn kind. Ik loop bij een psycholoog. Ik kan het nu niet hebben, dat ze tegen me schreeuwen.
Nicolien: we moeten afspreken, voor de toekomst om het samen te doen
Andrea: mijn zus pakt ook alles af, ook mijn tuin
Nicolien: wat heeft je zus er nou mee te maken?
Andrea: nee niks natuurlijk, maar ja ik ben na tien jaar mijn man kwijt, als Anton zou rectificeren, zou dat ook niet helpen
  dinsdag 4 maart 2014 @ 15:19:45 #203
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_137382187
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 15:11 schreef vuurvliegje5258 het volgende:

Andrea is toch aan de slag gegaan. Veel gehijg en gesnotter in mijn oren

Ik hoor haar in zichzelf fluisteren: kracht Heer
vuurvliegje 5258 dank je wel voor de caps en uitgebreide verslagen!
pi_137382242
quote:
14s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 15:19 schreef Tuinfluitert het volgende:

[..]

vuurvliegje 5258 dank je wel voor de caps en uitgebreide verslagen!
Ja, ook mijn dank, super! ^O^
pi_137382408
^O^ Graag gedaan!
pi_137382654
Nicolien verteld aan Rienk, dat ze heeft afgesproken dat ze elkaar even zeggen of vragen wat ze gaan doen. Zodat ze niet in elkaars vaarwater terecht komen. Goede afspraak zegt Rienk, dat kan Andrea misschien net onthouden.
pi_137382704
Vuurvliegje bedankt! *O*
  † In Memoriam † dinsdag 4 maart 2014 @ 15:55:18 #208
316829 Miek37
Joezi is een baas!
pi_137383236
En dat is dus tevens het tweede project van Nicolien (Humana) wat ze nu probeert te verzieken.

Dank VV! ^O^
pi_137389398
Ik lees net de laatste 3 pagina's... we zijn van *de grote billy show* naar 'Dre'tje in wonderland* gegaan.

Iedereen danst naar haar pijpen, Nico is t laatste slachtoffer. Die heeft niets fout gegaan en gaat zich nu aanpassen om de Mad Hatter te ontzien. Vreselijk.
  dinsdag 4 maart 2014 @ 19:19:02 #210
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_137389606
pi_137394738


Ik hoorde Billy met Andrea smoezen of Andrea Anton zou laten komen.
Billy: ga maar slapen, dan morgen weet je het
Andrea: ja hij heeft zo gelogen, over mijn kind en over Bonaire, ik was de enige, de beste masseuse op het eiland

Billy: denk er maar over na, ja? Dan kan Anton het uitleggen
Andrea: ach ja het is een oude man
Billy: vastgeroest ja
pi_137394940
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 21:14 schreef vuurvliegje5258 het volgende:
[ afbeelding ]

Andrea: ja hij heeft zo gelogen, over mijn kind en over Bonaire, ik was de enige masseuse op het eiland

niet te geloven :(
  dinsdag 4 maart 2014 @ 21:21:10 #213
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_137395066
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_137396612
quote:
Interessante vondst ^O^
  † In Memoriam † dinsdag 4 maart 2014 @ 21:58:14 #215
316829 Miek37
Joezi is een baas!
pi_137397006
Ze werkte in een rehab of zat ze daar zelf af te kicken? _O-
  dinsdag 4 maart 2014 @ 21:58:22 #216
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_137397016
Ja, vooral het gegeven dat Pieter gaat filppen als hij hoort dat zijn vrouw (Anita), voor Andrea wordt aangezien....

Maar het barst op Bonaire van de masseuses, en ik kan me niet voorstellen dat die er allemaal pas zijn gekomen nadat Andrea vertrokken was.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_137397428
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 21:58 schreef Leandra het volgende:
Ja, vooral het gegeven dat Pieter gaat filppen als hij hoort dat zijn vrouw (Anita), voor Andrea wordt aangezien....

Maar het barst op Bonaire van de masseuses, en ik kan me niet voorstellen dat die er allemaal pas zijn gekomen nadat Andrea vertrokken was.
Kan me niet aan de indruk onttrekken dat Andrea zich met deze dame (An) identificeerd:

https://www.facebook.com/(...)aire/172369476106445
pi_137398679
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 22:06 schreef vuurvliegje5258 het volgende:

[..]

Kan me niet aan de indruk onttrekken dat Andrea zich met deze dame (An) identificeerd:

https://www.facebook.com/(...)aire/172369476106445
ze zou willen dat ze zo'n hutje had.
Maar volgens anton is het gewoon 2 bomen met een doek er over heen
pi_137398707
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 21:58 schreef Leandra het volgende:
Ja, vooral het gegeven dat Pieter gaat filppen als hij hoort dat zijn vrouw (Anita), voor Andrea wordt aangezien....

Maar het barst op Bonaire van de masseuses, en ik kan me niet voorstellen dat die er allemaal pas zijn gekomen nadat Andrea vertrokken was.
_O- _O- _O-
pi_137399193
Misschien moet die Anita ook maar in de OP van COS.... Anton... Bram... :s)
pi_137399400
http://www.rtl.nl/reality/ohoheuropa/koppels/andreachristine.xml

Met videofilmpje, Andrea te zien samen met haar zus
Laat de charme van imperfectie, het hunkeren naar perfectie voorbij streven....
  dinsdag 4 maart 2014 @ 22:52:59 #222
264694 blanket
its human nature
pi_137399868
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 22:44 schreef DaniqueV het volgende:
http://www.rtl.nl/reality/ohoheuropa/koppels/andreachristine.xml

Met videofilmpje, Andrea te zien samen met haar zus
Dit is de eerste keer dat ik bewegende beelden van zuslief zie...mijn hemel wat een drama
How does it feel..when you're alone and you're cold inside.
pi_137400086
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 22:44 schreef DaniqueV het volgende:
http://www.rtl.nl/reality/ohoheuropa/koppels/andreachristine.xml

Met videofilmpje, Andrea te zien samen met haar zus
Leuk! ^O^
Wat mij betreft kunnen ze gewisseld zijn tijdens haar uitstapje, want ik kan werkelijk niet vertellen wie van die twee Andrea is. :o
pi_137400141
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 22:57 schreef Mammietje het volgende:

[..]

Leuk! ^O^
Wat mij betreft kunnen ze gewisseld zijn tijdens haar uitstapje, want ik kan werkelijk niet vertellen wie van die twee Andrea is. :o
Ik moet ook steeds goed opletten hoor, is echt wel een 1eiige tweeling haha
Laat de charme van imperfectie, het hunkeren naar perfectie voorbij streven....
pi_137400935
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 22:44 schreef DaniqueV het volgende:
http://www.rtl.nl/reality/ohoheuropa/koppels/andreachristine.xml

Met videofilmpje, Andrea te zien samen met haar zus
whahahaha, ik heb het nooit zo op dat soort programma's, dus had het nooit gezien. Dank ervoor.
Die dames willen eeuwig jong blijven lijkt het (op hun skeelers) haha
Ik moest echt even kijken, want ze hebben bijna dezelfde stem ook. Maar ik herkende Andrea aan haar tanden. Zuslief lijkt me wel een beetje nadrukkelijker aanwezig.
pi_137401368
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 23:18 schreef vuurvliegje5258 het volgende:

[..]

whahahaha, ik heb het nooit zo op dat soort programma's, dus had het nooit gezien. Dank ervoor.
Die dames willen eeuwig jong blijven lijkt het (op hun skeelers) haha
Ik moest echt even kijken, want ze hebben bijna dezelfde stem ook. Maar ik herkende Andrea aan haar tanden. Zuslief lijkt me wel een beetje nadrukkelijker aanwezig.
Ik kijk dat ook nooit hoor ;-), ben gaan googelen op beide namen en toen kwam dit omhoog. Indruk heb ik ook met de tanden, dat de tanden van de zus iets meer naar voren staan lijkt wel. Op de facebook van de zus staan ook allerlei foto's, moet eerlijk bekennen dat ik Andrea nu wel oud er uit vind gaan zien als je het vergelijkt met andere foto's.

Die zus is ook al zo into god, krijg ook niet echt de indruk dat wat Andrea over haar zus zegt klopt, in dit filmpje zie je ze behoorlijk hecht zijn. Op FB en andere site's zie ik ook dat die zus op allerlei dingen reageert voor castings en dan ook vermeld dat ze een 2lingzus heeft die ook acteert

https://www.facebook.com/krissietolsen1/photos_albums
Laat de charme van imperfectie, het hunkeren naar perfectie voorbij streven....
pi_137401564
Ik zie soms foto's dat ik denk, Gho die Amanda van de gouden kooi zou een dochter van 1 van die 2 kunnen zijn :{



Die zus van haar schilderd schijnbaar ook, zo nieuw zal het voor Andrea dan ook wel niet zo zijn, dat schilderen :-D

Krissie Tolsen muurschildering maken
30 maart 2012 om 11:19

Laat de charme van imperfectie, het hunkeren naar perfectie voorbij streven....
pi_137401669
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 23:28 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Ik kijk dat ook nooit hoor ;-), ben gaan googelen op beide namen en toen kwam dit omhoog. Indruk heb ik ook met de tanden, dat de tanden van de zus iets meer naar voren staan lijkt wel. Op de facebook van de zus staan ook allerlei foto's, moet eerlijk bekennen dat ik Andrea nu wel oud er uit vind gaan zien als je het vergelijkt met andere foto's.

Die zus is ook al zo into god, krijg ook niet echt de indruk dat wat Andrea over haar zus zegt klopt, in dit filmpje zie je ze behoorlijk hecht zijn. Op FB en andere site's zie ik ook dat die zus op allerlei dingen reageert voor castings en dan ook vermeld dat ze een 2lingzus heeft die ook acteert

https://www.facebook.com/krissietolsen1/photos_albums
Het malle is, dat ik Krissie vrolijker over vindt komen, maar ook gekker. Misschien moeten we blij zijn dat het Andrea werd en niet Krissie. Die dame lijkt me de overheersende partij van de twins. Ga nog even zoeken naar oude uitzendingen van Oh oh Europa, kijken of me dat sterkt in mijn gevoel.
pi_137401789
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 23:35 schreef vuurvliegje5258 het volgende:

[..]

Het malle is, dat ik Krissie vrolijker over vindt komen, maar ook gekker. Misschien moeten we blij zijn dat het Andrea werd en niet Krissie. Die dame lijkt me de overheersende partij van de twins. Ga nog even zoeken naar oude uitzendingen van Oh oh Europa, kijken of me dat sterkt in mijn gevoel.
Ja doe maar eens, ben ook heel benieuwd dan, weet ook nog niet zo goed wat ik van die 2 moet vinden. Andrea deed haar zus laatst voor vanalles uitmaken en dat zij haar zo nadeed maar voor hetzelfde geld is het juist Andrea die haar zus na probeert te doen.
Schilderen, masseren en weet ik veel nog niet meer _O-
Laat de charme van imperfectie, het hunkeren naar perfectie voorbij streven....
pi_137402328
Komt tie! :

http://www.rtlxl.nl/#!/oh(...)e2-8105-664ed5b09d6e
http://www.rtlxl.nl/#!/oh(...)e3-b227-1aa5deaa5088
http://www.rtlxl.nl/#!/zzzz/586a2022-2d28-4bb5-943a-3c71ed8f9993

Ik heb er nog wat caps uitgehaald:



[ Bericht 25% gewijzigd door vuurvliegje5258 op 05-03-2014 01:09:17 ]
pi_137402338
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 23:35 schreef vuurvliegje5258 het volgende:

[..]

Het malle is, dat ik Krissie vrolijker over vindt komen, maar ook gekker. Misschien moeten we blij zijn dat het Andrea werd en niet Krissie. Die dame lijkt me de overheersende partij van de twins . Ga nog even zoeken naar oude uitzendingen van Oh oh Europa, kijken of me dat sterkt in mijn gevoel.
Ze heeft Andrea haar tuintje in Bergen afgepakt.

Ik heb een tijdje terug het videofragment gezien waar Andrea en Christine weggestemd werden, daar strookte hun waarneming van feiten ook al niet met die van de andere kandidaten. Andrea Christina zei dat ze een moedertje was voor een kandidaat, die dat op haar beurt hilarisch weglachte....

[ Bericht 1% gewijzigd door Majoraan op 05-03-2014 00:00:36 ]
  woensdag 5 maart 2014 @ 00:02:45 #232
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_137402546
quote:
Dank je!

quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 23:55 schreef Majoraan het volgende:


Ik heb een tijdje terug het videofragment gezien waar Andrea en Christine weggestemd werden, daar strookte hun waarneming van feiten ook al niet met die van de andere kandidaten. Andrea Christina zei dat ze een moedertje was voor een kandidaat, die dat op haar beurt hilarisch weglachte....
http://www.rtlxl.nl/#!/zzzz/586a2022-2d28-4bb5-943a-3c71ed8f9993
  woensdag 5 maart 2014 @ 02:26:40 #233
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_137404097
Zie! Ze voelde het al...
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
pi_137404258
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 02:26 schreef snetje het volgende:
Zie! Ze voelde het al...
[ afbeelding ]
Wat een gave foto!
  Moderator woensdag 5 maart 2014 @ 07:11:40 #235
388664 crew  Dotteke
pi_137404574
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 02:26 schreef snetje het volgende:
Zie! Ze voelde het al...
[ afbeelding ]
Wauw, mooie foto!
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 5 maart 2014 @ 07:16:18 #236
388664 crew  Dotteke
pi_137404592
quote:
Hier is ze ook al tot het diepst in haar ziel gekwetst :P
Ze gaan door naar hun volgende missie, voor Andrea is dat Utopia :P
HIer zijn alleen de bewoners niet zo slim als de deelnemers van dit programma _O- _O- _O-
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 5 maart 2014 @ 11:30:10 #237
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_137408928
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 03:39 schreef vuurvliegje5258 het volgende:

[..]

Wat een gave foto!
photofunia ;) erg grappig wat je daar kunt doen... :)
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
pi_137415605
Beste Anton,

Ik heb geen idee of je hier leest, maar wellicht wel een bekende of familielid.
Mogelijk heb je al vernomen, dat Andrea jou een brief heeft geschreven met een uitnodiging in Utopia.
Andrea en de medebewoners willen een verklaring.Cq volgens Billy moet jij met jouw 82 jarige billen bloot.
Andrea heeft hier uiteraard een bedoeling mee, welke daar kunnen we alleen naar raden.
Het lijkt er niet op, dat zij de liefde nieuw leven wil inblazen, want ze heeft het over een rectificatie.
Indien jij dit zou weigeren, zou men kunnen stellen, dat Andrea de waarheid tóch zou spreken.

Echter, iemand van jouw leeftijd en met jouw broze gezondheid, zou men dit nooit aan mogen doen.

Liefde is blind is het gezegde. Maar iemand proberen te vernietigen, terwijl je weet hoe broos de gezondheid is en hoe diep diegene in de ziel is geraakt, is bijna een moordpoging. Egoïsme ten top.

Ik ken je als een integer mens, iemand die de waarheid aan het licht wilt brengen. Ook loyaliteit is jou niet vreemd. Maar toch..Anton, trap niet in deze val.

Groeten van een Fokker
  Moderator woensdag 5 maart 2014 @ 15:57:55 #239
249559 crew  Lavenderr
pi_137416042
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 07:16 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Hier is ze ook al tot het diepst in haar ziel gekwetst :P
Ze gaan door naar hun volgende missie, voor Andrea is dat Utopia :P
HIer zijn alleen de bewoners niet zo slim als de deelnemers van dit programma _O- _O- _O-
"wij gaan door naar onze volgende missie" nou, dat was dus Utopia

Ze hadden er dus samen in moeten zitten.
  woensdag 5 maart 2014 @ 15:57:57 #240
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_137416043
Je kent hem als een integer mens? Waarom bel je hem dan niet?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_137416415
Ik vind ze beiden wel iets van een oude Amanda weg hebben :r
Ik ben er klaar mee..echt..serieus
  woensdag 5 maart 2014 @ 17:26:24 #242
422878 Lousje_88
Wil t graag geloven, maar...
pi_137419203
Waarom..?? Daarom..!!
pi_137420592
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 17:26 schreef Lousje_88 het volgende:
[ afbeelding ]
_O-
  Moderator woensdag 5 maart 2014 @ 18:55:01 #244
388664 crew  Dotteke
pi_137421982
Nou ben benieuwd of Anton komt.
Hij zou vast wel gehoord hebben dat Andrea heeft verteld dat hij haar sloeg.
Lijkt me niet goed voor die man om daar heen te gaan, maar we zullen zien :)
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 5 maart 2014 @ 21:06:34 #245
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_137427515
quote:
Twee Andrea's. -O- Ze lijken ook allebei volledig in hun eigen wereldje te leven.
Ik kan ze wel uit elkaar halen. Christine is iets slanker en heeft ook een smaller gezicht en een andere stem.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_137430266
Andrea had een klant. Via de telefoon was het haar blijkbaar niet duidelijk welk schilderij. Ik kreeg de indruk dat er twee klanten waren en er ter plekken werd verzonnen dat het per opbod ging vanaf 1 maart.
Hoe is dat afgelopen ? Ik zou als klant niet meer willen, maar ja
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  woensdag 5 maart 2014 @ 22:51:53 #247
423423 aimbotguru
aimbot is cool
pi_137433591
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 21:54 schreef Soury het volgende:
Andrea had een klant. Via de telefoon was het haar blijkbaar niet duidelijk welk schilderij. Ik kreeg de indruk dat er twee klanten waren en er ter plekken werd verzonnen dat het per opbod ging vanaf 1 maart.
Hoe is dat afgelopen ? Ik zou als klant niet meer willen, maar ja
ik snap uberhaupt niet,wie er van zo'n duivelse vrouw/slecht mens een schilderij wil kopen . . .
pi_137433684
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 22:51 schreef aimbotguru het volgende:

[..]

ik snap uberhaupt niet,wie er van zo'n duivelse vrouw/slecht mens een schilderij wil kopen . . .
Ik denk ook dat de deal niet door is gegaan. Maar ik weet het niet
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_137434456
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 22:53 schreef Soury het volgende:

[..]

Ik denk ook dat de deal niet door is gegaan. Maar ik weet het niet
Ik vind het sowieso ingewikkeld gaan met die verkoop van Andrea's schilderijen. Zoals je weet, verkoopt ze sommige stukken wel 3 keer. Daar heeft Joey nu een stokje voor gestoken. Er wordt nu achterop het schilderij iets geschreven. Die zg veiling van Andrea's schilderijen is pas van start gegaan op hun webwinkelsite. Afgelopen Maandag was er ene Mariska, die heeft een schilderij afgehaald en een meneer namens Guusje (1,2,3?) En er is nog een meneer (Health Centre) geweest, die Andrea een engel noemde, zoals zij had geschilderd. Een van de cliënten, zou er twee hebben meegenomen. Maar zeker weten doe ik dat niet.
pi_137434553
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 23:11 schreef vuurvliegje5258 het volgende:

[..]

Ik vind het sowieso ingewikkeld gaan met die verkoop van Andrea's schilderijen. Zoals je weet, verkoopt ze sommige stukken wel 3 keer. Daar heeft Joey nu een stokje voor gestoken. Er wordt nu achterop het schilderij iets geschreven. Die zg veiling van Andrea's schilderijen is pas van start gegaan op hun webwinkelsite. Afgelopen Maandag was er ene Mariska, die heeft een schilderij afgehaald en een meneer namens Guusje (1,2,3?) En er is nog een meneer geweest, die Andrea een engel noemde, zoals zij had geschilderd. Een van de cliënten, zou er twee hebben meegenomen. Maar zeker weten doe ik dat niet.
Vaag dus
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  woensdag 5 maart 2014 @ 23:16:33 #251
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_137434659
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 23:11 schreef vuurvliegje5258 het volgende:

[..]

Ik vind het sowieso ingewikkeld gaan met die verkoop van Andrea's schilderijen. Zoals je weet, verkoopt ze sommige stukken wel 3 keer. Daar heeft Joey nu een stokje voor gestoken. Er wordt nu achterop het schilderij iets geschreven. Die zg veiling van Andrea's schilderijen is pas van start gegaan op hun webwinkelsite. Afgelopen Maandag was er ene Mariska, die heeft een schilderij afgehaald en een meneer namens Guusje (1,2,3?) En er is nog een meneer (Health Centre) geweest, die Andrea een engel noemde, zoals zij had geschilderd. Een van de cliënten, zou er twee hebben meegenomen. Maar zeker weten doe ik dat niet.
Er werden ook schildersdoeken en spuitbussen geleverd door 2 dames en toen wilde Andrea die ruilen tegen schilderijen, ook kwamen die dames al voor een schilderij wat ze gekocht hadden dacht ik?
pi_137434713
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 23:16 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Er werden ook schildersdoeken en spuitbussen geleverd door 2 dames en toen wilde Andrea die ruilen tegen schilderijen, ook kwamen die dames al voor een schilderij wat ze gekocht hadden dacht ik?
Ja maar ik weet dus niet of ze een schilderij gekocht hebben of geruild
  woensdag 5 maart 2014 @ 23:20:47 #253
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_137434833
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 23:17 schreef vuurvliegje5258 het volgende:

[..]

Ja maar ik weet dus niet of ze een schilderij gekocht hebben of geruild
Het waren trouwens t-shirts :s)
UTO / [COS #1090]Met Andrea in de slachtofferrol
En verder weet ik het ook niet nee
  woensdag 5 maart 2014 @ 23:27:05 #254
423423 aimbotguru
aimbot is cool
pi_137435049
slaapt ikbengeenneger naast het varken vanavond ? en hoor ik het varken iets zeggen over een relatie ?
  woensdag 5 maart 2014 @ 23:46:53 #255
423423 aimbotguru
aimbot is cool
pi_137435596
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 23:27 schreef aimbotguru het volgende:
slaapt ikbengeenneger naast het varken vanavond ? en hoor ik het varken iets zeggen over een relatie ?
sorry,verkeerde topic
  woensdag 5 maart 2014 @ 23:47:34 #256
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_137435614
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 23:27 schreef aimbotguru het volgende:
slaapt ikbengeenneger naast het varken vanavond ? en hoor ik het varken iets zeggen over een relatie ?
Waarom noem je ze niet gewoon bij hun echte naam?
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  donderdag 6 maart 2014 @ 00:00:42 #257
423423 aimbotguru
aimbot is cool
pi_137435951
Jim heeft meerdere keren gezegd "ik ben toch geen neger" ,

Varken,dat hoef ik hoop niet uit te leggen . . .

By the way,we zijn off topic
pi_137437523
Andrea was vanavond geruime tijd uit beeld. Psycholoog of Anton in the house??
pi_137437587


In betere tijden
  Admin donderdag 6 maart 2014 @ 03:11:09 #260
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_137437733
Kan het iets minder aimbotguru,varken ditdatzuszo, gewoon niet doen.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_137439395
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 02:13 schreef vuurvliegje5258 het volgende:
[ afbeelding ]

In betere tijden
Kan ik deze foto gewoon gebruiken of zit er copyright op?
  donderdag 6 maart 2014 @ 09:56:00 #262
416443 ikwiltrolletje
Free Leafeon672!!!
pi_137439907
in de uitzending van gisteren hebben ze toch wel laten zien dat ze niet spoort. Het ene moment riep ze dat Nicolien en Rienk lekker naast elkaar moeten slapen omdat het zo leuk voor ze is, dus zij offert zich zeg maar zogenaamd op. Vervolgens hoort ze dat Nicolien weer gaat schuiven en staat ze op het punt om te flippen, roept dat ze dat echt niet kan hebben, dat iedereen moet ophouden, dat ze haar rust moet hebben en niet meer tegen het gekwek kan.

Daarna stormt ze op Nicolien af om te roepen dat Nicolien echt niet weer gaat wisselen en roept daarbij zelfs nog gekscherend dat Nicolien anders 3 stemmen van haar krijgt en ECHT nou moet ophouden met haar. Reactie van Nicolien: " Ik moet ophouden met jou? :') _O- " . Nicolien ging alleen maar lachen waardoor het niet uit de hand liep, maar was weer een klassiek voorbeeldje van hoe Andrea egoïstisch handelt, ruzie zoekt en dan vervolgens de gebeten hond uit hangt.

Nu hapte Nicolien dus niet, en toch wist Andrea nog even zielig te doen bij Lot. Waarbij ze haar verhaal meteen weer omdraaide en tegen Lot zei dat ze dit ( het verhuizen van haar bed ) alleen maar deed om Rienk en Nicolien een eigen plekje te geven omdat ze het zo leuk vindt voor hun.

:r :') :r
Op maandag 27 januari 2014 02:27 schreef Toto69 het volgende:
ik maakbhet morgen uitgebreider zitbnu mobiep ek ogen vallen dicht
  † In Memoriam † donderdag 6 maart 2014 @ 10:23:48 #263
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_137440458
quote:
9s.gif Op donderdag 6 maart 2014 09:28 schreef Travel. het volgende:

[..]

Kan ik deze foto gewoon gebruiken of zit er copyright op?
Je moet eerst proberen te achterhalen wie de foto gemaakt heeft.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  donderdag 6 maart 2014 @ 10:45:23 #264
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_137441006
Andrea krijgt volgende week bezoek van haar ex Anton Veldkamp.

http://www.telegraaf.nl/t(...)x_naar_Utopia__.html
pi_137441459
En waar blijft nu het gezegde "geen contact met de buitenwereld".
Dat wijf krijgt alles voor elkaar daar.
Geen Utopia maar de grote andrea show lijkt het wel.
  † In Memoriam † donderdag 6 maart 2014 @ 11:36:29 #266
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_137442318
Alles voor de kijkcijfers hè? Nooit anders geweest. Ook niet bij BB of DGK. :)
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  donderdag 6 maart 2014 @ 11:36:39 #267
251975 kissaa
fka: kissa
pi_137442326
quote:
9s.gif Op donderdag 6 maart 2014 09:28 schreef Travel. het volgende:

[..]

Kan ik deze foto gewoon gebruiken of zit er copyright op?
Er staat vele malen op de foto: copyright Leo Vogelzang.
  † In Memoriam † donderdag 6 maart 2014 @ 11:36:54 #268
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_137442329
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 11:36 schreef kissaa het volgende:

[..]

Er staat vele malen op de foto: copyright Leo Vogelzang.
:')
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_137443140
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 11:36 schreef kissaa het volgende:

[..]

Er staat vele malen op de foto: copyright Leo Vogelzang.
Maar het blijft de vraag of dat echt zo is.
pi_137443287
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 17:26 schreef Lousje_88 het volgende:
[ afbeelding ]
ohoh europa is niet eens zo heel lang gelee.
a: of de botox is uitgewerkt. of de leugens het bedrog vreten aan haar.
wat een verschil in redelijk korte tijd.
I know the voices in my head aren't real..... but sometimes their ideas are just absolutely awesome.
pi_137443568
quote:
9s.gif Op donderdag 6 maart 2014 09:28 schreef Travel. het volgende:

[..]

Kan ik deze foto gewoon gebruiken of zit er copyright op?
Nee hoor hoe kom je bij copyright?? Gewoon lekker pakken
  † In Memoriam † donderdag 6 maart 2014 @ 12:32:27 #272
316829 Miek37
Joezi is een baas!
pi_137443658
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 11:36 schreef kissaa het volgende:

[..]

Er staat vele malen op de foto: copyright Leo Vogelzang.
Dat meen je niet! _O-
  † In Memoriam † donderdag 6 maart 2014 @ 12:33:07 #273
316829 Miek37
Joezi is een baas!
pi_137443673
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 23:17 schreef vuurvliegje5258 het volgende:

[..]

Ja maar ik weet dus niet of ze een schilderij gekocht hebben of geruild
Nee ruilen mocht niet en bovendien was mevrouw totaal niet geinteresseerd in het schilderij!
pi_137443701
http://www.telegraaf.nl/t(...)x_naar_Utopia__.html

We weten dus nu, wat Andrea gisteravond bij de regie deed, ze krijgt haar zin.
pi_137443864
quote:
99s.gif Op donderdag 6 maart 2014 11:36 schreef Cynix ® het volgende:
Alles voor de kijkcijfers hè? Nooit anders geweest. Ook niet bij BB of DGK. :)
ja, goed voor de kijkcijfers,
én goed voor de telegraaf.
Ik vraag me af hoeveel Anton betaald krijgt voor al zijn openhartige onthullingen?
uiteindelijk lukt altijd alles
  donderdag 6 maart 2014 @ 12:42:12 #276
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_137443913
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 23:16 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Er werden ook schildersdoeken en spuitbussen geleverd door 2 dames en toen wilde Andrea die ruilen tegen schilderijen, ook kwamen die dames al voor een schilderij wat ze gekocht hadden dacht ik?
Klopt
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  donderdag 6 maart 2014 @ 12:42:36 #277
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_137443926
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 23:17 schreef vuurvliegje5258 het volgende:

[..]

Ja maar ik weet dus niet of ze een schilderij gekocht hebben of geruild
Gekocht hadden ze al betaald staat in de SV ergens had ik het gepost
post 38 in de SV staat verhaaltje
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_137444068
Hopelijk is het een gesprek alleen tussen Anton en Andrea en niet dat straks de hele groep Anton zit af te snauwen.
pi_137444309
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 12:48 schreef Hicham. het volgende:
Hopelijk is het een gesprek alleen tussen Anton en Andrea en niet dat straks de hele groep Anton zit af te snauwen.
Nou ik krijg nu ook het gevoel. álles voor de kijkcijfers hoor.
Ik had Anton hoger ingeschat, maar voor geld doet men blijkbaar alles.
Nu nog Sophie aan de poort en Andrea kan niet meer stuk en gaat dansend en zwevend naar de eindstreep.
Och wat zal Nederland meehuilen en snikken door te kijken naar de hereniging van exman en dochter. De winst kan Andrea al niet meer ontgaan.
Het lijkt een acteerprestatie van ongekende hoogte, zelfs van Anton en Sophie. Ze moeten een Oscar krijgen.
pi_137444346
Mischien heefdt anton gehoord dat hij haar geslagen zou hebben. en gedreigd dat ie desnoods met een buldozer die schuur plat zou rijden kan ook nog .
hebben ze er gauw deze draai aangegeven.
heefdt die man meer kinderen?
I know the voices in my head aren't real..... but sometimes their ideas are just absolutely awesome.
pi_137444444
quote:
1s.gif Op donderdag 6 maart 2014 12:58 schreef kaya39 het volgende:
Mischien heefdt anton gehoord dat hij haar geslagen zou hebben. en gedreigd dat ie desnoods met een buldozer die schuur plat zou rijden kan ook nog .
hebben ze er gauw deze draai aangegeven.
heefdt die man meer kinderen?

Jazeker en ook kleinkinderen. Met Fleurtje zou hij naar Bonaire afreizen, als ze haar eindexamen gehaald heeft.
pi_137445672
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 13:02 schreef vuurvliegje5258 het volgende:

[..]

Jazeker en ook kleinkinderen. Met Fleurtje zou hij naar Bonaire afreizen, als ze haar eindexamen gehaald heeft.
hij is geen kind meer maar grijpen die niet in dan? ja of hij gaat om der eens goed de waarheid te zeggen.en zijn de kinderen blij dat zijn ogen eindelijk heefdt.
I know the voices in my head aren't real..... but sometimes their ideas are just absolutely awesome.
pi_137445877
quote:
1s.gif Op donderdag 6 maart 2014 13:41 schreef kaya39 het volgende:

[..]

hij is geen kind meer maar grijpen die niet in dan? ja of hij gaat om der eens goed de waarheid te zeggen.en zijn de kinderen blij dat zijn ogen eindelijk heefdt.
Als je Andrea gevolgd hebt, zul je begrijpen, dat Anton bij haar het onderspit delft. Daarom geloof ik er niks meer van. 10 jaar met iemand samengeleefd en nu ineens de oogkleppen af?
Veel gehuil en gesnotter en Anton sluit haar weer in de armen. Porbleem opgelost.
  donderdag 6 maart 2014 @ 13:49:30 #284
416443 ikwiltrolletje
Free Leafeon672!!!
pi_137445932
Ik weet echt niet wat ik hier van moet denken. Weet iemand hoe laat hij komt?
Op maandag 27 januari 2014 02:27 schreef Toto69 het volgende:
ik maakbhet morgen uitgebreider zitbnu mobiep ek ogen vallen dicht
  donderdag 6 maart 2014 @ 14:01:04 #285
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_137446307
Iedere bewoner mag toch op een bepaald moment iemand uitnodigen? Hakim wilde toch ook zijn zoontje in april laten komen?

Andrea kan nu toch gewoon van die mogelijkheid gebruikmaken zonder dat het gelijk weer voortrekkerij is?
Maar eerlijk gezegd hoop ik dat Anton van de mogelijkheid gebruik maakt om haar in haar gezicht te zeggen dat hij niets meer met haar te maken wil hebben, en de overige bewoners ook even de waarheid over Andrea vertelt.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 6 maart 2014 @ 14:07:50 #286
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_137446562
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 14:01 schreef Leandra het volgende:

Maar eerlijk gezegd hoop ik dat Anton van de mogelijkheid gebruik maakt om haar in haar gezicht te zeggen dat hij niets meer met haar te maken wil hebben, en de overige bewoners ook even de waarheid over Andrea vertelt.
Als hij überhaupt wil komen. En dan nog denk ik niet dat de rest van de Utopianen (zichtbaar) zijn kant zal kiezen.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_137446912
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 11:36 schreef kissaa het volgende:

[..]

Er staat vele malen op de foto: copyright Leo Vogelzang.
Heel klein ergens zeker?
  donderdag 6 maart 2014 @ 14:19:00 #288
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_137446959
quote:
9s.gif Op donderdag 6 maart 2014 14:17 schreef Travel. het volgende:
Heel klein ergens zeker?
Grin.

Wacht op de volgende serieuze reacties ...
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_137447262
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 13:47 schreef vuurvliegje5258 het volgende:

[..]

Als je Andrea gevolgd hebt, zul je begrijpen, dat Anton bij haar het onderspit delft. Daarom geloof ik er niks meer van. 10 jaar met iemand samengeleefd en nu ineens de oogkleppen af?
Veel gehuil en gesnotter en Anton sluit haar weer in de armen. Porbleem opgelost.
als je ergens middenin zit heb je het vaak niet door.zoals de rest .
totdat je er zelf van een afstand naar kan kijken.
I know the voices in my head aren't real..... but sometimes their ideas are just absolutely awesome.
  donderdag 6 maart 2014 @ 14:30:31 #290
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_137447275
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 13:47 schreef vuurvliegje5258 het volgende:
Veel gehuil en gesnotter en Anton sluit haar weer in de armen. Porbleem opgelost.
Tenzij hij steun meeneemt in de vorm van Andrea's dochter ~O>
pi_137448291
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 14:30 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Tenzij hij steun meeneemt in de vorm van Andrea's dochter ~O>
_O- _O- o|O
  † In Memoriam † donderdag 6 maart 2014 @ 15:07:42 #292
316829 Miek37
Joezi is een baas!
pi_137448334
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 14:30 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Tenzij hij steun meeneemt in de vorm van Andrea's dochter ~O>
dit schreef ik gisteren 8-)

quote:
1s.gif Op woensdag 5 maart 2014 20:21 schreef Miek37 het volgende:
Moet nog 4 Cossen inhalen dus ik gooi m er maar gewoon in want t is niet bij te houden;

ik zie die Anton op enig moment daar nog wel binnenwandelen, de typhus voor ze allemaal, ik hou toch van d'r.

En het zou me zelfs niet verbazen als, als zijnde complete apotheose, op 't end d'r dochter binnenstapt.

En zelfs dan zullen er nog mensen zijn die beweren dat het allemaal echt niet gescript is!
  Moderator donderdag 6 maart 2014 @ 15:10:15 #293
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_137448401
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 14:00 schreef Miek37 het volgende:

[..]

http://www.telegraaf.nl/t(...)x_naar_Utopia__.html

[..]

Ik weet 't, het komt van la Nanninga dus we moeten het eerst nog zien maar stel dat! en het tweede deel van mijn voorspelling komt ook nog uit, blijf je er dan nog bij dat het niet is gescript?
Als je met gescript bedoelt dat het allemaal van tevoren al is bedacht, en dat de ruzies tussen Andrea en dochter, en/of tussen Andrea en Anton dus nep zijn: nee daar geloof ik geen ene klote van. :D

Maar er is ook een tussenweg, tussen scripten en afzijdig blijven. En dat is: handig gebruik maken van de omstandigheden. En daar weten ze wel raad mee bij Talpa.

Niet scripten maar sturen, zeg maar.
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  † In Memoriam † donderdag 6 maart 2014 @ 15:12:29 #294
316829 Miek37
Joezi is een baas!
pi_137448444
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 15:10 schreef Gert het volgende:

[..]

Als je met gescript bedoelt dat het allemaal van tevoren al is bedacht, en dat de ruzies tussen Andrea en dochter, en/of tussen Andrea en Anton dus nep zijn: nee daar geloof ik geen ene klote van. :D

Maar er is ook een tussenweg, tussen scripten en afzijdig blijven. En dat is: handig gebruik maken van de omstandigheden. En daar weten ze wel raad mee bij Talpa.

Niet scripten maar sturen, zeg maar.
Ik denk dat de poen gewoon op is in huize Anton/Dreetje en dat JdM hen gewoon een zak geld heeft beloofd, kan Andrea zich na de dood van Anton op Bonaire vestigen. I kid you not!
  Moderator donderdag 6 maart 2014 @ 15:19:26 #295
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_137448642
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 15:12 schreef Miek37 het volgende:

[..]

Ik denk dat de poen gewoon op is in huize Anton/Dreetje en dat JdM hen gewoon een zak geld heeft beloofd, kan Andrea zich na de dood van Anton op Bonaire vestigen. I kid you not!
En dat dus de ruzie tussen Anton en Dré nep is?
En de ruzie tussen dochter en Dré? Ook van tevoren gescript?
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  † In Memoriam † donderdag 6 maart 2014 @ 15:21:50 #296
316829 Miek37
Joezi is een baas!
pi_137448719
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 15:19 schreef Gert het volgende:

[..]

En dat dus de ruzie tussen Anton en Dré nep is?
yep

quote:
En de ruzie tussen dochter en Dré? Ook van tevoren gescript?
Die ruzie was er al jaren, maar het plaatsen van die haatbrief op facebook hoort er m.i. ook bij ja, gezien de timing.

En ik draag geen aluhoedje! :)

En Laura gaat er volgende keer uit (zei ik ook gisteren maar kan het niet meer terugvinden) waardoor Dreetje kan blijven. :Y
  donderdag 6 maart 2014 @ 15:58:24 #297
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_137449825
Volgens mij zou een aluhoedje je beeldig staan.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  Moderator donderdag 6 maart 2014 @ 16:06:16 #298
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_137450137
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 15:21 schreef Miek37 het volgende:

[..]

yep

[..]

Die ruzie was er al jaren, maar het plaatsen van die haatbrief op facebook hoort er m.i. ook bij ja, gezien de timing.

En ik draag geen aluhoedje! :)

En Laura gaat er volgende keer uit (zei ik ook gisteren maar kan het niet meer terugvinden) waardoor Dreetje kan blijven. :Y
Eens zal het allemaal wel uitkomen, wat er wel of niet gestuurd/gescript was. c_/

Zelf zie ik het wel een behoorlijk tikkie anders dan jij:

Die timing van die facebook brief heeft m.i. te maken met andrea's schijndroefenenis over haar stiefdochter (ik denk dat die écht dood is gegaan namelijk. :P ) Talpa heeft geen enkele hand gehad in het schrijven en plaatsen van die brief.

- Anton is werkelijk zwaar gekwetst door Dré. Talpa ziet kansen en integreert dit in Utopia.
En Dré is ook werkelijk zo lijp in d'r kop als ze zich voordoet. Alle andere akkefietjes (het stelen, het pillen uitdelen, het liegen) worden evenals de bonje met haar man veroorzaakt omdat ze niet goed snik is en niet omdat ze dit met Talpa heeft afgesproken.

Eén ding ben ik wel met je eens: dat Talpa Andrea graag nog een tijdje in Utopia wil houden, en dat Laura helemaal niets toevoegt is voor iedereen duidelijk. Ik acht het waarschijnlijk dat Talpa dus aan zal sturen op het blijven van Dré en dat Laura mag vertrekken.
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_137450375
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 16:06 schreef Gert het volgende:

[..]

Eens zal het allemaal wel uitkomen, wat er wel of niet gestuurd/gescript was. c_/

Zelf zie ik het wel een behoorlijk tikkie anders dan jij:

Die timing van die facebook brief heeft m.i. te maken met andrea's schijndroefenenis over haar stiefdochter (ik denk dat die écht dood is gegaan namelijk. :P ) Talpa heeft geen enkele hand gehad in het schrijven en plaatsen van die brief.

- Anton is werkelijk zwaar gekwetst door Dré. Talpa ziet kansen en integreert dit in Utopia.
En Dré is ook werkelijk zo lijp in d'r kop als ze zich voordoet. Alle andere akkefietjes (het stelen, het pillen uitdelen, het liegen) worden evenals de bonje met haar man veroorzaakt omdat ze niet goed snik is en niet omdat ze dit met Talpa heeft afgesproken.

Eén ding ben ik wel met je eens: dat Talpa Andrea graag nog een tijdje in Utopia wil houden, en dat Laura helemaal niets toevoegt is voor iedereen duidelijk. Ik acht het waarschijnlijk dat Talpa dus aan zal sturen op het blijven van Dré en dat Laura mag vertrekken.
Go ik ben het helemaal met je eens. Ik geloof echter wel, dat er een flink zakje duiten richting Anton en Sophia gaat en men er op aan stuurt, dat er echte tranentrekkers op de tv komen. Andrea's positie is dan gered.
  † In Memoriam † donderdag 6 maart 2014 @ 16:53:44 #300
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_137451913
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 14:01 schreef Leandra het volgende:
Maar eerlijk gezegd hoop ik dat Anton van de mogelijkheid gebruik maakt om haar in haar gezicht te zeggen dat hij niets meer met haar te maken wil hebben, en de overige bewoners ook even de waarheid over Andrea vertelt.
Waarom zou hij? Dat heeft hij via de Telegraaf toch al gedaan aan heel Nederland? :?
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † donderdag 6 maart 2014 @ 16:57:25 #301
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_137452056
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 15:12 schreef Miek37 het volgende:

[..]

Ik denk dat de poen gewoon op is in huize Anton/Dreetje en dat JdM hen gewoon een zak geld heeft beloofd, kan Andrea zich na de dood van Anton op Bonaire vestigen. I kid you not!
Geld om mee te doen kan best. Geld om ruzie te faken geloof ik niet. Nee, ik hou van complot-theorieën, maar dat gaat zelfs mij te ver. :)
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')