Das ook niet goed, tandpasta slijpt.quote:Op donderdag 20 maart 2014 16:04 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Ja, blijven poetsende hele dag door
Ja Piet, maak je nou maar geen zorgenquote:Op donderdag 20 maart 2014 16:08 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Das ook niet goed, tandpasta slijpt.
Ja, ja... hetzelfde geldt voor zoet, minstens een half uurtje wachten, maar bijna in ál het eten zit wel óf zuur of zoet. Een glaasje wijn is bijvoorbeeld ook niet best...quote:Op donderdag 20 maart 2014 19:57 schreef -Ciske- het volgende:
Ik heb altijd begrepen dat je juist niet vlak na het nuttigen van zure dranken als sinaasappelsap je tanden moet poetsen, omdat dat juist averechts werkt.
Jaaa dat heb ik ook. Daarom is alleen mn eigen eten lekkerquote:Op vrijdag 21 maart 2014 13:14 schreef fluffy2 het volgende:
Sambal... geen idee ik smeer en gooi het overal doorheen.
En dan raar vinden dat als je bij andere eet het eten flauw vind haha.
Heel herkenbaarquote:Op vrijdag 21 maart 2014 12:15 schreef xuryah het volgende:
Mijn verslaving is cayennepeper poederdoe het echt overal op of doorheen.
En anders rode pepertjes.
Heb je ook tempura zeewier geprobeerd naast sushi handroll?quote:Op donderdag 20 maart 2014 22:13 schreef Pap89 het volgende:
[..]
Jaar geleden voor het eerst op, zat bij een gerecht.
Maar dat is echt wel lekker ja.
Paprikapoeder + kippoeder mix op lekkerbekquote:
Ik vind Nutella viesquote:
Niet normaal? Dan is bijna heel NL niet normaalquote:Op zaterdag 22 maart 2014 23:28 schreef mitahuma het volgende:
Oh en elke dag eet ik wel een paar sneeen brood, niet normaal eigenlijk.
Wel met een beetje ketchup of schijfjes komkommer. Of liefst beidequote:
Of sambal of hele grove mosterdquote:Op zondag 23 maart 2014 00:38 schreef FutureFairytale het volgende:
Wel met een beetje ketchup of schijfjes komkommer. Of liefst beide
Ik ook absoluut niet. Ik lust dat niet..quote:Op zaterdag 22 maart 2014 23:28 schreef mitahuma het volgende:
Ik ben niet echt een taart/vlaai/gebak liefhebber
Geen idee waar jij je vlaaien in Limburg koopt maar dit is toch wel wat overdreven. Blijf bij de supermarkt en ketens weg en je zit vrijwel altijd goed.quote:Op zondag 23 maart 2014 13:31 schreef Pietverdriet het volgende:
Een goede vlaai, van brood of linzendeeg, met een vruchten of rijstvulling is erg lekker, helaas zijn de meeste vlaaien tegenwoordig zelfs in Limburg vaak meer een taart met slagroom ipv een Vla
Heb dat liever dan die gele zware pudding. Vruchtenvlaai van de Hema vol vers fruit bovenop, slagroomvulling en krokante bodemquote:Op zondag 23 maart 2014 13:31 schreef Pietverdriet het volgende:
Een goede vlaai, van brood of linzendeeg, met een vruchten of rijstvulling is erg lekker, helaas zijn de meeste vlaaien tegenwoordig zelfs in Limburg vaak meer een taart met slagroom ipv een Vla
Die moet ik!quote:Op maandag 24 maart 2014 19:41 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heb dat liever dan die gele zware pudding. Vruchtenvlaai van de Hema vol vera fruit bovenop, slagroomvulling en krokante bodem
Precies dat ja!quote:Op woensdag 12 maart 2014 08:57 schreef Apekoek het volgende:
Sushi, voordat 't al hip en alles was. Elke keer als ik het eet, zelfs wanneer het meerdere keren per week is, kan ik er intens van genieten alsof t de eerste keer is dat ik het eet.
1 peper en 1 teen knoflook? Dat valt nog mee.. ga terug nu het nog kan!quote:Op zaterdag 15 februari 2014 15:17 schreef uniekhoorn het volgende:
En ik kook bijna elke dag een rode peper en grote teen knoflook bij de groente.
Prak ik dan fijn op het bord en gebruik ik als een soort van "dipsaus"
Oef, ook heel erg lekkerquote:
Ik gebruik een magnetronnetjequote:Op maandag 31 maart 2014 17:56 schreef Iwanius het volgende:
Gebruik jij daar een oventje voor of wat om deze warm te maken?
Probeer als je kan te stomen met een stoompan.
Dit! Daar kan ik dan ook een heel stokbrood van op.quote:Op vrijdag 11 april 2014 21:16 schreef Patoshik het volgende:
Filet American.
Van alles word ik wel een keer zat maar na jaren vind ik het nog steeds super lekker.
Herkenbaar. Als ik op vakantie ben geweest drink ik meteen een glas koude melk als ik thuis komquote:Op zaterdag 12 april 2014 12:18 schreef uniekhoorn het volgende:
Ijskoude halfvolle melk, graadje of twee.
Dat mis ik sls ik op vakantie ben
Edit: ow dat had ik al geschreven
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
quote:Op maandag 14 april 2014 13:53 schreef Deuce92 het volgende:
Ik eet ze helaas zelden, maar ik vind ze geweldig:Omg dat klinkt te chillSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Your beauty never ever scared me.
quote:Op maandag 14 april 2014 17:45 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
En dan met zo een jam vulling in de bodem.
http://plazilla.com/page/(...)nbloed-heerlijk-tochquote:De prachtige kleur van de topping komt niet tot stand doordat er frambozen of een ander natuurlijk product in zijn verwerkt. Het is namelijk gekleurd met het bloed van luizen. Men heeft duizenden schildluizen gedroogd in de brandende zon waarna de kleurstof uit hun rug wordt geperst. Karmijn (E-120) wordt gewonnen uit de schilden van deze luizen. Karmijn zit overigens ook in producten zoals bijvoorbeeld rode lippenstift, Fristi en zelfs de rode M&M’s zijn op deze manier gekleurd. Eigenlijk alles wat een rood kleurtje heeft is gekleurd door deze karmijn.
Ik zou ze nog steeds graag eten.quote:Op maandag 14 april 2014 19:19 schreef Manke het volgende:
[..]
[..]
http://plazilla.com/page/(...)nbloed-heerlijk-toch
Nog lekker?
dit niet wetenquote:Op maandag 14 april 2014 19:19 schreef Manke het volgende:
[..]
[..]
http://plazilla.com/page/(...)nbloed-heerlijk-toch
Nog lekker?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |