AMAR420 | zaterdag 4 januari 2014 @ 15:17 |
![]() | |
Geralt | zaterdag 4 januari 2014 @ 15:17 |
Het is friet. | |
Pino112 | zaterdag 4 januari 2014 @ 15:19 |
Van Dobben ![]() | |
HarryVanDeSunwep | zaterdag 4 januari 2014 @ 15:21 |
Kwekkeboom. | |
SJK | zaterdag 4 januari 2014 @ 15:29 |
![]() | |
datismijnmening | zaterdag 4 januari 2014 @ 15:29 |
Zelf maken ![]() | |
tennis_jongen | zaterdag 4 januari 2014 @ 15:31 |
Van dobbe vind ik echt heel goor Kwekkeboom niet geproefd | |
Abed | zaterdag 4 januari 2014 @ 15:40 |
Van Dobben ![]() Kwekkeboom ![]() | |
Bucketlist | zaterdag 4 januari 2014 @ 15:41 |
Duidelijk Kwekkeboom. Van Dobben is overrated. | |
AMAR420 | zaterdag 4 januari 2014 @ 15:43 |
wat is het verschil qua smaak of structuur? | |
littledrummergirl | zaterdag 4 januari 2014 @ 15:43 |
Kwekkeboom ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 4 januari 2014 @ 15:56 |
Van Dobben | |
golfer | zaterdag 4 januari 2014 @ 16:01 |
Holtkamp. | |
AMAR420 | zaterdag 4 januari 2014 @ 16:03 |
.. | |
uniekhoorn | zaterdag 4 januari 2014 @ 16:08 |
Kweet niet, zal ze wel eens blind van elkaar willen proeven. Dan pas kan je het echt zeggen | |
FutureFairytale | zaterdag 4 januari 2014 @ 16:16 |
Van Dobben. Kwekkeboom is flauw | |
RolStaart-Beer | zaterdag 4 januari 2014 @ 16:18 |
Mora | |
Piger | zaterdag 4 januari 2014 @ 17:25 |
Liefst gewoon zon cheapass huismerk of Lidl kroket qua inhoud. De knapperige buitenlaag van een v dobben waardeer ik wel zeer | |
Sangha | zaterdag 4 januari 2014 @ 18:37 |
Al staat de keuze er niet bij, maar zelf maken is toch het lekkerste, of natuurlijk 1 van Cees Holtkamp, dan wil je geen supermarktkroket meer. ![]() | |
golfer | zaterdag 4 januari 2014 @ 19:03 |
Cees maakt ze zelf al een tijdje niet meer. Wel de overige personen in z'n winkel onder de naam Holtkamp. | |
Sangha | zaterdag 4 januari 2014 @ 19:28 |
Klopt, en niet onverdienstelijk! | |
Sangha | zaterdag 4 januari 2014 @ 19:31 |
Die van de Lidl smaken ook prima, maar een beetje weinig vlees. Die van de AH vind ik toch wat beter! ![]() | |
Catch22- | zaterdag 4 januari 2014 @ 19:34 |
Van dobben kalfskroketten, daar heb me het ongans in gegeten | |
Myraela | zaterdag 4 januari 2014 @ 20:38 |
![]() Zelfgemaakt. ![]() De van Dobben vind ik qua smaak niet lekker. Kwekkeboom weet ik niet. Veel van die kroketten zijn meer korst dan ragout. En vaak zijn het ook nog eens smerige blokjes vlees in plaats van draadjes. | |
AMAR420 | zaterdag 4 januari 2014 @ 20:42 |
en nu in het nederlands? | |
AMAR420 | zaterdag 4 januari 2014 @ 20:42 |
mora wel lekker, toch? | |
Ole | zaterdag 4 januari 2014 @ 20:45 |
FEBO | |
Adelante | zaterdag 4 januari 2014 @ 20:46 |
Van Dobben ![]() | |
Peter | zaterdag 4 januari 2014 @ 20:50 |
Ze zijn van dezelfde fabrikant, maar de Kwekkeboom-kroket heeft mijn voorkeur ![]() | |
FutureFairytale | zaterdag 4 januari 2014 @ 20:53 |
Ik vind het niet leuk dat alle snackbars waar ik woon Kwekkeboom verkopen ![]() | |
Red_85 | zaterdag 4 januari 2014 @ 20:56 |
Dobben, juist vanwege die klompjes. | |
Red_85 | zaterdag 4 januari 2014 @ 20:57 |
En nu ben je een vette pad? | |
Adelante | zaterdag 4 januari 2014 @ 21:24 |
Iemand tips hoe je die dingen nou goed frituurt? Vaak is de binnenkant nog gewoon koud ![]() | |
Red_85 | zaterdag 4 januari 2014 @ 21:26 |
Aanwijzingen op het doosje volgen. ![]() ![]() | |
Peter | zaterdag 4 januari 2014 @ 22:18 |
Laat de kroket eerst ontdooien en haal 1 minuut van de tijd af. | |
golfer | zaterdag 4 januari 2014 @ 22:19 |
Diepvrieskroketten op ca. 170 graden minimaal 8 minuten in de friteuse. Verse kroketten ca. 3 minuten. | |
AMAR420 | zondag 5 januari 2014 @ 12:19 |
jammie. | |
Waterweg | donderdag 9 januari 2014 @ 01:08 |
Die in Amsterdam? Of in Maassluis of in Schipluiden? Allemaal broers, dus veel zal het niet uitmaken. | |
#ANONIEM | donderdag 9 januari 2014 @ 01:11 |
Geen van beiden. Een echte kenner eet de wat langwerpige rundvleeskroket met karakteristieke donkere ragout en draadjesvlees ipv stugge vierkante blokjes rundvlees.Vaak is deze kroket aan de boven en onderzijde ietwat plat.![]() Mensen die van Dobben of Kwekkeboom eten hebben niets begrepen van wat een kroket nu eigenlijk moet zijn. [ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 09-01-2014 01:11:53 ] | |
#ANONIEM | donderdag 9 januari 2014 @ 01:14 |
170? Kan volgens mij ook net wat lager als je een wat dikkere nepkroket hebt zoals de door TS verafgode Kwekkeboom of van Dobben. | |
Catch22- | donderdag 9 januari 2014 @ 01:19 |
nee. Dat was in mijn jonge jaren, toen kon ik nog vreten wat ik wou. | |
#ANONIEM | donderdag 9 januari 2014 @ 01:20 |
Mocht jij van je moeder alles eten? | |
Catch22- | donderdag 9 januari 2014 @ 01:24 |
ik was toen 14 ofzo. En ja, ik mocht alles eten wat ik wou (en normaal was). Maar ik maakte t niet te gek. Maar twee broodjes dobben per dag gingen er wel in. Alleen op vakantie trouwens. De campingsnackbar maakte ze echt perfect | |
maulibu | donderdag 9 januari 2014 @ 01:31 |
Draadjesvleeskroket! | |
golfer | donderdag 9 januari 2014 @ 01:32 |
Amsterdam natuurlijk. En ook verkrijgbaar in de diepvries. | |
golfer | donderdag 9 januari 2014 @ 01:32 |
Die maak ik altijd zelf. ![]() | |
Waterweg | donderdag 9 januari 2014 @ 01:39 |
Ach, 'natuurlijk'. Als je je eigen link volgt, *excuus* en klikt op "aanbevolen adressen" dan zie je strak onderaan dat mijn vraag zo heel vreemd niet is. | |
golfer | donderdag 9 januari 2014 @ 01:50 |
Dan zie je dus dat ze allemaal in Amsterdam gemaakt worden en ook elders in het land gedistribueerd verkocht worden. ![]() | |
Waterweg | donderdag 9 januari 2014 @ 01:58 |
Dan moet je dus even wat beter kijken. De kroketten die Holtkamp in Maassluis verkoopt maakt hij/z'n mensen ook in Maassluis. http://www.holtkamp.nl/ | |
Trebo | donderdag 9 januari 2014 @ 02:00 |
Van Dobben Kaassoufle | |
Franknfurter | donderdag 9 januari 2014 @ 02:00 |
Woon je in snackbars ja? ![]() En Kwekkeboom sowieso. ![]() | |
Pietverdriet | donderdag 9 januari 2014 @ 11:26 |
Uiteraard, fabrieksmatig geproduceerde kroketten hebben een veel te dikke ragout Draadjeskroketten zijn slagerskroketten, stukjeskroketten zijn banketbakkerskroketten. | |
Fogel | donderdag 9 januari 2014 @ 11:36 |
Heeft een van de zelfbakkers toevallig een goed recept om te delen? ![]() Het is alweer een jaar of 10 geleden dat ik ze voor het laatst zelf maakte. | |
Pietverdriet | donderdag 9 januari 2014 @ 11:38 |
Holtkamp zijn perfecte garnalenkroket http://www.foodtube.nl/mo(...)quet-het-videorecept Topic over kroketten maken CUL / Zelf kroketten maken? | |
AMAR420 | donderdag 9 januari 2014 @ 12:23 |
Vroeger kreeg je in sommige pretparken kroket met stukjes gemalen knakworst erdoorheen, super lekker. | |
golfer | donderdag 9 januari 2014 @ 12:24 |
Vroeger? Als in 1958? | |
AMAR420 | donderdag 9 januari 2014 @ 12:25 |
het enige wat ik weet is dat ik ze nooit meer ben tegengekomen? | |
Molleman | donderdag 9 januari 2014 @ 12:27 |
Erg goed recept, van die garnalenkroketten. Ze waren heerlijk ![]() ![]() | |
AMAR420 | donderdag 9 januari 2014 @ 12:34 |
prachtig. | |
golfer | donderdag 9 januari 2014 @ 12:36 |
Ik heb ook nog een batch zelfgemaakte extra gevulde garnalencroquetten via de Holtkampmethode in de vriezer liggen. ![]() | |
Myraela | donderdag 9 januari 2014 @ 12:37 |
Ik ben zo lief geweest ze allemaal aan mijn moeder te geven. Ik ga er toch nog eens een paar terug pikken. | |
AMAR420 | donderdag 9 januari 2014 @ 12:38 |
he bah. | |
Pietverdriet | donderdag 9 januari 2014 @ 13:30 |
Je kan trouwens ook een dikke bechamel maken met gelatine erbij en dan geraspte kaas erdoor voor kaaskroketten, of hamkaas kroketten Garnalen in het holtkamprecept kan je ook vervangen door mosselen, vongole, stukjes vis etc Of ipv rundvlees kan je ook wildragoutkroketjes maken, hazenpeperkroketten Alles wat je in een saus serveert of als stoofpotje kan ook kroket worden. | |
Fokpop | donderdag 9 januari 2014 @ 14:30 |
Ik vind de goedkope/huismerk kroketten juist het lekkerst, die dure merken hebben altijd van die grote stukken vlees/groente er in zitten (om te bewijzen hoe duur ze wel niet zijn of zo) maar ik vind een fijnere ragout de smaak veel meer ten goede komen. | |
Pietverdriet | donderdag 9 januari 2014 @ 14:41 |
Heb je spetters gezien? | |
tralalala | donderdag 9 januari 2014 @ 14:59 |
Ik vind DeliXL eigen merk kroketten/bamischijven zo lekker. Meeste schoolkantines/bedrijfskantines hebben die dingen volgens mij, jammer dat ze voor de gewone consument niet zomaar te bestellen zijn. | |
AMAR420 | donderdag 9 januari 2014 @ 15:13 |
nee. | |
AMAR420 | donderdag 9 januari 2014 @ 15:14 |
ik wil bijv. in een kiprkroket echt wel kip proeven, niet alleen qua smaak.. | |
#ANONIEM | donderdag 9 januari 2014 @ 15:14 |
Pietverdriet komt zelfs in een fucking krokettentopic elitair doen. Man man man, wat moet jij vermoeiend zijn om mee samen te leven. ![]() | |
GGMM | donderdag 9 januari 2014 @ 15:19 |
Wees blij dat er nog mensen zijn die de moeite nemen anderen te adviseren over eten. Jammer dat jij altijd dingen direct moet afkraken. ![]() Bedankt voor de tip! ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 9 januari 2014 @ 15:20 |
![]() ![]() | |
Kowloon | donderdag 9 januari 2014 @ 17:53 |
Zelf gemaakt is nog veel lekkerder. Dan hoef je tenminste niet naar het vlees te zoeken. ![]() | |
Kowloon | donderdag 9 januari 2014 @ 17:54 |
Croquet? ![]()
| |
golfer | donderdag 9 januari 2014 @ 18:46 |
Nee, croquette. | |
Shreyas | donderdag 9 januari 2014 @ 19:42 |
Kwekkeboom vind ik toch iets lekkerder | |
AMAR420 | donderdag 9 januari 2014 @ 23:02 |
gaep. | |
Riann | vrijdag 10 januari 2014 @ 11:33 |
van dobben groente kroket heerlijk heb ze ook nog niet van een ander merk gezien in de winkel. | |
AMAR420 | vrijdag 10 januari 2014 @ 13:38 |
heb je er ook kipkroket van? |