Cees maakt ze zelf al een tijdje niet meer. Wel de overige personen in z'n winkel onder de naam Holtkamp.quote:Op zaterdag 4 januari 2014 18:37 schreef Sangha het volgende:
Al staat de keuze er niet bij, maar zelf maken is toch het lekkerste, of natuurlijk 1 van Cees Holtkamp, dan wil je geen supermarktkroket meer.Wat deze twee betreft; van Dobben, vanwege de smaak en de 'krok'.
Klopt, en niet onverdienstelijk!quote:Op zaterdag 4 januari 2014 19:03 schreef golfer het volgende:
[..]
Cees maakt ze zelf al een tijdje niet meer. Wel de overige personen in z'n winkel onder de naam Holtkamp.
Die van de Lidl smaken ook prima, maar een beetje weinig vlees. Die van de AH vind ik toch wat beter!quote:Op zaterdag 4 januari 2014 17:25 schreef Piger het volgende:
Liefst gewoon zon cheapass huismerk of Lidl kroket qua inhoud.
en nu in het nederlands?quote:Op zaterdag 4 januari 2014 19:34 schreef Catch22- het volgende:
Van dobben kalfskroketten, daar heb me het ongans in gegeten
Dobben, juist vanwege die klompjes.quote:Op zaterdag 4 januari 2014 15:43 schreef littledrummergirl het volgende:
Kwekkeboomvan dobben zijn muffe ragoutklompen
En nu ben je een vette pad?quote:Op zaterdag 4 januari 2014 19:34 schreef Catch22- het volgende:
Van dobben kalfskroketten, daar heb me het ongans in gegeten
Aanwijzingen op het doosje volgen.quote:Op zaterdag 4 januari 2014 21:24 schreef Adelante het volgende:
Iemand tips hoe je die dingen nou goed frituurt? Vaak is de binnenkant nog gewoon koud
Laat de kroket eerst ontdooien en haal 1 minuut van de tijd af.quote:Op zaterdag 4 januari 2014 21:24 schreef Adelante het volgende:
Iemand tips hoe je die dingen nou goed frituurt? Vaak is de binnenkant nog gewoon koud
Diepvrieskroketten op ca. 170 graden minimaal 8 minuten in de friteuse.quote:Op zaterdag 4 januari 2014 21:24 schreef Adelante het volgende:
Iemand tips hoe je die dingen nou goed frituurt? Vaak is de binnenkant nog gewoon koud
Die in Amsterdam?quote:
170? Kan volgens mij ook net wat lager als je een wat dikkere nepkroket hebt zoals de door TS verafgode Kwekkeboom of van Dobben.quote:Op zaterdag 4 januari 2014 22:19 schreef golfer het volgende:
[..]
Diepvrieskroketten op ca. 170 graden minimaal 8 minuten in de friteuse.
Verse kroketten ca. 3 minuten.
nee. Dat was in mijn jonge jaren, toen kon ik nog vreten wat ik wou.quote:
Mocht jij van je moeder alles eten?quote:Op donderdag 9 januari 2014 01:19 schreef Catch22- het volgende:
[..]
nee. Dat was in mijn jonge jaren, toen kon ik nog vreten wat ik wou.
ik was toen 14 ofzo. En ja, ik mocht alles eten wat ik wou (en normaal was). Maar ik maakte t niet te gek.quote:Op donderdag 9 januari 2014 01:20 schreef kapiteintje het volgende:
[..]
Mocht jij van je moeder alles eten?
Amsterdam natuurlijk. En ook verkrijgbaar in de diepvries.quote:Op donderdag 9 januari 2014 01:08 schreef Waterweg het volgende:
Die in Amsterdam?
Of in Maassluis of in Schipluiden?
Allemaal broers, dus veel zal het niet uitmaken.
Die maak ik altijd zelf.quote:
Ach, 'natuurlijk'.quote:Op donderdag 9 januari 2014 01:32 schreef golfer het volgende:
[..]
Amsterdam natuurlijk. En ook verkrijgbaar in de diepvries.
Dan zie je dus dat ze allemaal in Amsterdam gemaakt worden en ook elders in het land gedistribueerd verkocht worden.quote:Op donderdag 9 januari 2014 01:39 schreef Waterweg het volgende:
Ach, 'natuurlijk'.
Als je je eigen link volgt, *excuus* en klikt op "aanbevolen adressen" dan zie je strak onderaan dat mijn vraag zo heel vreemd niet is.
Dan moet je dus even wat beter kijken.quote:Op donderdag 9 januari 2014 01:50 schreef golfer het volgende:
[..]
Dan zie je dus dat ze allemaal in Amsterdam gemaakt worden en ook elders in het land gedistribueerd verkocht worden.
Woon je in snackbars ja?quote:Op zaterdag 4 januari 2014 20:53 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik vind het niet leuk dat alle snackbars waar ik woon Kwekkeboom verkopen
Uiteraard, fabrieksmatig geproduceerde kroketten hebben een veel te dikke ragoutquote:
Draadjeskroketten zijn slagerskroketten, stukjeskroketten zijn banketbakkerskroketten.quote:De van Dobben vind ik qua smaak niet lekker. Kwekkeboom weet ik niet. Veel van die kroketten zijn meer korst dan ragout. En vaak zijn het ook nog eens smerige blokjes vlees in plaats van draadjes.
Holtkamp zijn perfecte garnalenkroketquote:Op donderdag 9 januari 2014 11:36 schreef Fogel het volgende:
Heeft een van de zelfbakkers toevallig een goed recept om te delen?![]()
Het is alweer een jaar of 10 geleden dat ik ze voor het laatst zelf maakte.
Vroeger? Als in 1958?quote:Op donderdag 9 januari 2014 12:23 schreef AMAR420 het volgende:
Vroeger kreeg je in sommige pretparken kroket met stukjes gemalen knakworst erdoorheen, super lekker.
Erg goed recept, van die garnalenkroketten. Ze waren heerlijkquote:Op donderdag 9 januari 2014 11:38 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Holtkamp zijn perfecte garnalenkroket
http://www.foodtube.nl/mo(...)quet-het-videorecept
Topic over kroketten maken
CUL / Zelf kroketten maken?
Ik ben zo lief geweest ze allemaal aan mijn moeder te geven. Ik ga er toch nog eens een paar terug pikken.quote:Op donderdag 9 januari 2014 12:36 schreef golfer het volgende:
Ik heb ook nog een batch zelfgemaakte extra gevulde garnalencroquetten via de Holtkampmethode in de vriezer liggen.
he bah.quote:Op donderdag 9 januari 2014 12:37 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik ben zo lief geweest ze allemaal aan mijn moeder te geven. Ik ga er toch nog eens een paar terug pikken.
Heb je spetters gezien?quote:Op donderdag 9 januari 2014 12:23 schreef AMAR420 het volgende:
Vroeger kreeg je in sommige pretparken kroket met stukjes gemalen knakworst erdoorheen, super lekker.
ik wil bijv. in een kiprkroket echt wel kip proeven, niet alleen qua smaak..quote:Op donderdag 9 januari 2014 14:30 schreef Fokpop het volgende:
Ik vind de goedkope/huismerk kroketten juist het lekkerst, die dure merken hebben altijd van die grote stukken vlees/groente er in zitten (om te bewijzen hoe duur ze wel niet zijn of zo) maar ik vind een fijnere ragout de smaak veel meer ten goede komen.
Wees blij dat er nog mensen zijn die de moeite nemen anderen te adviseren over eten.quote:Op donderdag 9 januari 2014 15:14 schreef kapiteintje het volgende:
Pietverdriet komt zelfs in een fucking krokettentopic elitair doen. Man man man, wat moet jij vermoeiend zijn om mee samen te leven.
Bedankt voor de tip!quote:Op donderdag 9 januari 2014 13:30 schreef Pietverdriet het volgende:
Je kan trouwens ook een dikke bechamel maken met gelatine erbij en dan geraspte kaas erdoor voor kaaskroketten, of hamkaas kroketten
Garnalen in het holtkamprecept kan je ook vervangen door mosselen, vongole, stukjes vis etc
Of ipv rundvlees kan je ook wildragoutkroketjes maken, hazenpeperkroketten
Alles wat je in een saus serveert of als stoofpotje kan ook kroket worden.
quote:Op donderdag 9 januari 2014 15:19 schreef GGMM het volgende:
[..]
Wees blij dat er nog mensen zijn die de moeite nemen anderen te adviseren over eten.
Jammer dat jij altijd dingen direct moet afkraken.
[..]
Bedankt voor de tip!
Croquet?quote:Op donderdag 9 januari 2014 12:36 schreef golfer het volgende:
Ik heb ook nog een batch zelfgemaakte extra gevulde garnalencroquetten via de Holtkampmethode in de vriezer liggen.
quote:Croquet is een balsport met als doel als eerste een bal, met behulp van een houten hamer, door poortjes te slaan tot men bij de eindpaal komt.
Nee, croquette.quote:
gaep.quote:Op donderdag 9 januari 2014 15:14 schreef kapiteintje het volgende:
Pietverdriet komt zelfs in een fucking krokettentopic elitair doen. Man man man, wat moet jij vermoeiend zijn om mee samen te leven.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |