Sinds kort ook in Bloemendaal(Overveen) gevestigd, zelfs met een hotel erbij.quote:Op vrijdag 3 januari 2014 17:39 schreef HeatWave het volgende:
http://www.iens.nl/restaurant/1197/amsterdam-cafe-loetje
En voor de rest alleen lovende kritieken.
Ach ja, zo at men ook paard bij die andere biefstukkoningquote:Op vrijdag 3 januari 2014 17:39 schreef HeatWave het volgende:
http://www.iens.nl/restaurant/1197/amsterdam-cafe-loetje
En voor de rest alleen lovende kritieken.
Ook helemaal niets mis mee, kan mij het schelen welk beest het is als het lekker smaakt.quote:Op vrijdag 3 januari 2014 17:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ach ja, zo at men ook paard bij die andere biefstukkoning
Dus als jij een tbone besteld en je krijgt een haaskarbonade vind je dat okay?quote:Op vrijdag 3 januari 2014 17:46 schreef HeatWave het volgende:
[..]
Ook helemaal niets mis mee, kan mij het schelen welk beest het is als het lekker smaakt.
Een T-bone krijg je sowieso niet helemaal goed. Als de ribeye goed is, is de haas te ver door. Of je moet hem met de haas even naast de grill leggen. Misschien moet jij gewoon geen T-bones meer bestellen en is dat het grootste probleem.quote:Op vrijdag 3 januari 2014 17:49 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dus als jij een tbone besteld en je krijgt een haaskarbonade vind je dat okay?
Kom maar terug als je even gegoogeld hebt wat een tbone is, en waarom ik tbone met haarkarbonade vergelijkquote:Op vrijdag 3 januari 2014 18:08 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Een T-bone krijg je sowieso niet helemaal goed. Als de ribeye goed is, is de haas te ver door. Of je moet hem met de haas even naast de grill leggen. Misschien moet jij gewoon geen T-bones meer bestellen en is dat het grootste probleem.
quote:Op vrijdag 3 januari 2014 14:00 schreef janatwork het volgende:
[..]ja het is echt dramatisch, alle bederfelijke waar moet <7 graden bewaard worden of na 2 uur chambreren weggegooid worden. Sowieso is de maximale houdbaarheid van producten volgens de nVWA echt belachelijk kort. Daar kan ik ook nog wel een boek over schrijven.
De entrecote en de haas dan. Maar dat doet er verder niet toe, als je ze allebei goed wil hebben moet je de haas er voor het bakken/grillen afsnijden.quote:Op vrijdag 3 januari 2014 18:11 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Kom maar terug als je even gegoogeld hebt wat een tbone is, en waarom ik tbone met haarkarbonade vergelijk
Het is goed met jequote:Op vrijdag 3 januari 2014 18:21 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
De entrecote en de haas dan. Maar dat doet er verder niet toe, als je ze allebei goed wil hebben moet je de haas er voor het bakken/grillen afsnijden.
Mensen rennen ook massaal naar de wonderwok en van der valkquote:Op vrijdag 3 januari 2014 18:31 schreef Bramito het volgende:
Als ik zo de iens over Loetje lees dan kan krijg ik toch de indruk dat het in Nederland heel triest met de horeca gesteld is. Je legt een berg geld neer voor kut bediening en een in blueband gebakken biefstuk en de mensen vinden dat ook nog leuk. Lekker Hollands zeggen ze dan. Ik ben blij dat ik over 3 uurtjes aan de tapas zit.
Jep, jij weet nu wat een tbone isquote:
Een keer in een van der valk hotel gegeten en dat was ok. Ik weet wel wat ik in dat soort tenten moet kiezen. Ieder geval niks met een sausje dat is altijd uit pakjes.quote:Op vrijdag 3 januari 2014 19:07 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Mensen rennen ook massaal naar de wonderwok en van der valk
De kers is al op 234 andere bakjes appelmoes geweestquote:Op vrijdag 3 januari 2014 19:19 schreef Bramito het volgende:
[..]
Een keer in een van der valk hotel gegeten en dat was ok. Ik weet wel wat ik in dat soort tenten moet kiezen. Ieder geval niks met een sausje dat is altijd uit pakjes.
Dat wist ik al, jij weet nu dat je geen T-bone moet bestellen als je precies wil doen over de garing.quote:Op vrijdag 3 januari 2014 19:10 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Jep, jij weet nu wat een tbone is
Mag ik (als rasechte Nederlander) vragen wat je voor zo'n bordje in margarine verzopen vlees betaalt?quote:Op vrijdag 3 januari 2014 16:56 schreef Hagelkaas het volgende:
[..]
Dat is dus het ding, geen boter. Margarine.
Ik vond het niet te vreten. Mijn tafelgenoten kregen hem op precies dezelfde manier dus ik het was geen pech of iets dergelijks. Ik had al weinig vertrouwen in de Nederlandse smaak maar dit was voor mij wel een soort ultieme bevestiging. En dan twee plakken casino wit erbij, hoe durven ze..
Ik bak mijn biefstukken zelf ook altijd in boter hoor trouwens, maar dan wel echte boter.
[ afbeelding ]
Gemiddeld 25 euro voor het totaalpakket volgens de recensiesquote:Op vrijdag 3 januari 2014 20:23 schreef probeer het volgende:
[..]
Mag ik (als rasechte Nederlander) vragen wat je voor zo'n bordje in margarine verzopen vlees betaalt?
Want als ik het zo zie mogen ze me geld toegeven wil ik dat naar binnen werken.
Hah!quote:Op vrijdag 3 januari 2014 20:28 schreef Selestha het volgende:
[..]
Gemiddeld 25 euro voor het totaalpakket volgens de recensies
Tuurlijk ken ik mij short cuts ook wel, neemt niet weg dat het links of rechts om gewoon wat tijd kost. Een oven of een waterbad op 50 graden heb ik niet standaard klaarstaan.quote:Op vrijdag 3 januari 2014 14:05 schreef RobinOok het volgende:
Je kunt een biefstukkie toch wel op meer manieren op temperatuur laten komen dan wachten bij kamertermperatuur? Pleur 'm 10 minuten in een oven van 50 graden en je bent ook zover.
Veel jongens die ik ken komen uit de BBL, dus 4 dagen werken 1 naar school. Maar ik denk dat je de meeste koks wel te kort doet door te stellen dat je ze niet aan kan leren hoe je een biefstuk bakt. Ik vind het vooral jammer dat er niet een opleiding op bijvoorbeeld HBO niveau bestaat tot kok. Dat zou wat mij betreft de hele sector goed doen.quote:Op vrijdag 3 januari 2014 14:30 schreef Biekuh het volgende:
[..]
Blijkbaar verschilt dat per instelling. De jongens die ik gezien hebben moesten eerst tig maanden naar school voor theorie en oefenkoken in enorme keukens bij de instelling. Maar dat was mijn punt eigenlijk niet. Mijn punt was dat veel van die jongens die ik heb gezien die wel willen, maar dat hun koppie het gewoon niet aankan, als je begrijpt wat ik bedoel. 6x dingen moeten uitleggen en het nog steeds verkeerd doen, niet meer dan 2 dingen tegelijk kunnen onthouden, etc. Als zulke jongens een diploma krijgen en gaan werken kunnen ze nog steeds niet correct een biefstuk garen. Ik denk dat dat de crux is van het probleem dat Piet ervaart.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |