abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  vrijdag 3 januari 2014 @ 17:39:12 #126
6253 HeatWave
Apex Predator
pi_135032136
http://www.iens.nl/restaurant/1197/amsterdam-cafe-loetje

En voor de rest alleen lovende kritieken :P.
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
Get woke, go broke!
  vrijdag 3 januari 2014 @ 17:43:22 #127
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_135032330
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 17:39 schreef HeatWave het volgende:
http://www.iens.nl/restaurant/1197/amsterdam-cafe-loetje

En voor de rest alleen lovende kritieken :P.
Sinds kort ook in Bloemendaal(Overveen) gevestigd, zelfs met een hotel erbij.
Moet er nog steeds een keertje heen voor een goede biefstuk.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 3 januari 2014 @ 17:44:27 #128
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135032382
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 17:39 schreef HeatWave het volgende:
http://www.iens.nl/restaurant/1197/amsterdam-cafe-loetje

En voor de rest alleen lovende kritieken :P.
Ach ja, zo at men ook paard bij die andere biefstukkoning
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 3 januari 2014 @ 17:46:27 #129
6253 HeatWave
Apex Predator
pi_135032476
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 17:44 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ach ja, zo at men ook paard bij die andere biefstukkoning
Ook helemaal niets mis mee, kan mij het schelen welk beest het is als het lekker smaakt.
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
Get woke, go broke!
  vrijdag 3 januari 2014 @ 17:49:37 #130
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135032610
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 17:46 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Ook helemaal niets mis mee, kan mij het schelen welk beest het is als het lekker smaakt.
Dus als jij een tbone besteld en je krijgt een haaskarbonade vind je dat okay?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_135033323
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 17:49 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Dus als jij een tbone besteld en je krijgt een haaskarbonade vind je dat okay?
Een T-bone krijg je sowieso niet helemaal goed. Als de ribeye goed is, is de haas te ver door. Of je moet hem met de haas even naast de grill leggen. Misschien moet jij gewoon geen T-bones meer bestellen en is dat het grootste probleem.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  vrijdag 3 januari 2014 @ 18:11:48 #132
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135033487
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 18:08 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Een T-bone krijg je sowieso niet helemaal goed. Als de ribeye goed is, is de haas te ver door. Of je moet hem met de haas even naast de grill leggen. Misschien moet jij gewoon geen T-bones meer bestellen en is dat het grootste probleem.
Kom maar terug als je even gegoogeld hebt wat een tbone is, en waarom ik tbone met haarkarbonade vergelijk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_135033937
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 14:00 schreef janatwork het volgende:

[..]

;( ja het is echt dramatisch, alle bederfelijke waar moet <7 graden bewaard worden of na 2 uur chambreren weggegooid worden. Sowieso is de maximale houdbaarheid van producten volgens de nVWA echt belachelijk kort. Daar kan ik ook nog wel een boek over schrijven.


0:44
pi_135033975
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 18:11 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Kom maar terug als je even gegoogeld hebt wat een tbone is, en waarom ik tbone met haarkarbonade vergelijk
De entrecote en de haas dan. Maar dat doet er verder niet toe, als je ze allebei goed wil hebben moet je de haas er voor het bakken/grillen afsnijden.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  vrijdag 3 januari 2014 @ 18:26:18 #135
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135034210
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 18:21 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

De entrecote en de haas dan. Maar dat doet er verder niet toe, als je ze allebei goed wil hebben moet je de haas er voor het bakken/grillen afsnijden.
Het is goed met je
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_135034243
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 18:26 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Het is goed met je
Ja, zo leer je nog eens wat.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  vrijdag 3 januari 2014 @ 18:31:18 #137
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_135034415
Als ik zo de iens over Loetje lees dan kan krijg ik toch de indruk dat het in Nederland heel triest met de horeca gesteld is. Je legt een berg geld neer voor kut bediening en een in blueband gebakken biefstuk en de mensen vinden dat ook nog leuk. Lekker Hollands zeggen ze dan. Ik ben blij dat ik over 3 uurtjes aan de tapas zit.
Siesta & Fiesta!
  vrijdag 3 januari 2014 @ 19:07:39 #138
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135035916
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 18:31 schreef Bramito het volgende:
Als ik zo de iens over Loetje lees dan kan krijg ik toch de indruk dat het in Nederland heel triest met de horeca gesteld is. Je legt een berg geld neer voor kut bediening en een in blueband gebakken biefstuk en de mensen vinden dat ook nog leuk. Lekker Hollands zeggen ze dan. Ik ben blij dat ik over 3 uurtjes aan de tapas zit.
Mensen rennen ook massaal naar de wonderwok en van der valk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 3 januari 2014 @ 19:10:02 #139
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135036011
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 18:27 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Ja, zo leer je nog eens wat.
Jep, jij weet nu wat een tbone is
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 3 januari 2014 @ 19:19:33 #140
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_135036411
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 19:07 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Mensen rennen ook massaal naar de wonderwok en van der valk
Een keer in een van der valk hotel gegeten en dat was ok. Ik weet wel wat ik in dat soort tenten moet kiezen. Ieder geval niks met een sausje dat is altijd uit pakjes.
Siesta & Fiesta!
  vrijdag 3 januari 2014 @ 19:22:43 #141
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135036543
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 19:19 schreef Bramito het volgende:

[..]

Een keer in een van der valk hotel gegeten en dat was ok. Ik weet wel wat ik in dat soort tenten moet kiezen. Ieder geval niks met een sausje dat is altijd uit pakjes.
De kers is al op 234 andere bakjes appelmoes geweest
En als de appelmoes naar jus smaakt en je hebt geen jus, is die ook vaker geserveerd
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 3 januari 2014 @ 19:26:50 #142
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_135036702
Nou dit was het van der valk hotel in Assen. Ik nam gewoon 's avonds nog een snelle hap. Dat zal wel (kip)schnitzel/hamburger met friet en bier ofzo geweest zijn. Dat is wel te doen.
Siesta & Fiesta!
  vrijdag 3 januari 2014 @ 19:47:52 #143
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_135037635
Loetje was ooit wel een aardige studentenhap als je van het vrijdagmiddagterras van Wildschut kwam. :P
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
pi_135038686
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 19:10 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Jep, jij weet nu wat een tbone is
Dat wist ik al, jij weet nu dat je geen T-bone moet bestellen als je precies wil doen over de garing.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_135039038
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 16:56 schreef Hagelkaas het volgende:

[..]

Dat is dus het ding, geen boter. Margarine.

Ik vond het niet te vreten. Mijn tafelgenoten kregen hem op precies dezelfde manier dus ik het was geen pech of iets dergelijks. Ik had al weinig vertrouwen in de Nederlandse smaak maar dit was voor mij wel een soort ultieme bevestiging. En dan twee plakken casino wit erbij, hoe durven ze..

Ik bak mijn biefstukken zelf ook altijd in boter hoor trouwens, maar dan wel echte boter.

[ afbeelding ]

:r
Mag ik (als rasechte Nederlander) vragen wat je voor zo'n bordje in margarine verzopen vlees betaalt?

Want als ik het zo zie mogen ze me geld toegeven wil ik dat naar binnen werken.
"Pools are perfect for holding water"
pi_135039244
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 20:23 schreef probeer het volgende:

[..]

Mag ik (als rasechte Nederlander) vragen wat je voor zo'n bordje in margarine verzopen vlees betaalt?

Want als ik het zo zie mogen ze me geld toegeven wil ik dat naar binnen werken.
Gemiddeld 25 euro voor het totaalpakket volgens de recensies ;)
pi_135039482
quote:
9s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 20:28 schreef Selestha het volgende:

[..]

Gemiddeld 25 euro voor het totaalpakket volgens de recensies ;)
Hah!
"Pools are perfect for holding water"
pi_135051125
Goed, conclusie? TS is te kritisch, kan (maar beter) geen t-bones bestellen of kiest de verkeerde restaurants? En gaat maar voortaan bij linke loetje steaks soppen in margarine? :Y)
'Ik verzamel geen geld, maar mooie momenten...'
pi_135054433
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 14:05 schreef RobinOok het volgende:
Je kunt een biefstukkie toch wel op meer manieren op temperatuur laten komen dan wachten bij kamertermperatuur? Pleur 'm 10 minuten in een oven van 50 graden en je bent ook zover.
Tuurlijk ken ik mij short cuts ook wel, neemt niet weg dat het links of rechts om gewoon wat tijd kost. Een oven of een waterbad op 50 graden heb ik niet standaard klaarstaan.
eten!!!
pi_135054525
quote:
7s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 14:30 schreef Biekuh het volgende:

[..]

Blijkbaar verschilt dat per instelling. De jongens die ik gezien hebben moesten eerst tig maanden naar school voor theorie en oefenkoken in enorme keukens bij de instelling. Maar dat was mijn punt eigenlijk niet. Mijn punt was dat veel van die jongens die ik heb gezien die wel willen, maar dat hun koppie het gewoon niet aankan, als je begrijpt wat ik bedoel. 6x dingen moeten uitleggen en het nog steeds verkeerd doen, niet meer dan 2 dingen tegelijk kunnen onthouden, etc. Als zulke jongens een diploma krijgen en gaan werken kunnen ze nog steeds niet correct een biefstuk garen. Ik denk dat dat de crux is van het probleem dat Piet ervaart.
Veel jongens die ik ken komen uit de BBL, dus 4 dagen werken 1 naar school. Maar ik denk dat je de meeste koks wel te kort doet door te stellen dat je ze niet aan kan leren hoe je een biefstuk bakt. Ik vind het vooral jammer dat er niet een opleiding op bijvoorbeeld HBO niveau bestaat tot kok. Dat zou wat mij betreft de hele sector goed doen.
eten!!!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')