abonnement bol.com Unibet Coolblue
  Moderator / Redactie Sport maandag 2 december 2013 @ 13:42:13 #1
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_133840532


Group A
Montenegro
Netherlands
France
South Korea
DR Congo
Dominican Republic

Group B
Denmark
Brazil
Serbia
China
Japan
Algeria

Group C
Norway
Poland
Angola
Spain
Argentina
Paraguay

Group D
Hungary
Germany
Romania
Czech Republic
Tunisia
Australia

Speelschema Oranje
07.12.2013 19.15 uur: DOM-NED
08.12.2013 16.00 uur: KOR-NED
10.12.2013 20.30 uur: FRA-NED
11.12.2013 18.15 uur: COD-NED
13.12.2013 20.45 uur: MNE-NED

Nederland speelt al haar groepsduels in de Hala Pionir in Belgrado.


Per groep gaan de beste vier door naar de volgende ronde. Vanaf de laatste zestien gaat het volgens het knockout systeem.


De selectie
Marieke van der Wal - Cergy Pontoise Handball '95
Larissa van Dorst - Quintus
Jasmina Jankovic - Frisch Auf GŲppingen
Sharina van Dort - Sercodak/Dalfsen
Debbie Bont - HC Leipzig
Ailly Luciano - Metz Handball
Laura van der Heijden - VfL Oldenburg
Sanne van Olphen - Sonderjyske
Jessy Kramer - HC Leipzig
Nycke Groot - FC Midtjylland
Estavana Polman - Sonderjyske
Lois Abbingh - VfL Oldenburg
Roxanne Bovenberg - Slagelse
Martine Smeets - Sercodak/Dalfsen
Yvette Broch - Metz Handball
Danick Snelder - Thuringer HC
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_133840628
ik mag hopen dat ze die baskets nog uit de weg halen :D

(tvp dus)
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  maandag 2 december 2013 @ 22:18:19 #3
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_133859892
quote:
0s.gif Op maandag 2 december 2013 13:42 schreef borisz het volgende:
De selectie
http://www.serbia2013.com/en/Team.aspx?ID=NED

1 VAN DER WAL Marieke
2 WESTER Tess
4 VAN DORT Sharina
5 KRAMER Jessy
6 VAN DER HEIJDEN Laura
7 BONT Debbie
8 ABBINGH Lois
9 VAN OLPHEN Sanne
10 SNELDER Danick
11 KNIPPENBORG Lynn
12 LOGTENBERG Fabienne
13 BROCH Yvette
14 JONGENELEN Isabelle
15 MALESTEIN Angela
16 LIPMAN Annick
17 GROOT Cornelia (Nycke)
18 DULFER Kelly
19 PRAK Lotte
20 BOVENBERG Roxanne
21 GOOS Michelle
22 DESIREE Comans
23 JANKOVIC Jasmina
24 SMEETS Martine
25 VOLLEBREGT Kelly
26 ROZEMALEN Charris
30 LUCIANO Jurswailly (Ailly)
79 POLMAN Estavana
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_133881208
Sterke selectie, kan niet anders zeggen.
  dinsdag 3 december 2013 @ 20:08:31 #5
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_133886465
Estavana loopt alweer :+ http://instagram.com/p/heDY3ePEvI/#
En de groetjes van de rugbydames https://www.facebook.com/photo.php?v=604007826302205

[ Bericht 28% gewijzigd door mstx op 03-12-2013 20:58:56 ]
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Moderator / Redactie Sport donderdag 5 december 2013 @ 10:48:07 #6
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_133937049
quote:
Het Nederlands vrouwenteam doet voor de negende keer mee aan het WK handbal. Oranje won nooit een medaille. De vijfde plaats op het WK van 2005 in Rusland is het beste resultaat. Op het laatste WK van 2011 in BraziliŽ eindigde de ploeg 15e.

Acht speelsters van de huidige selectie voor het WK in ServiŽ, dat zaterdag aanvangt, waren er 2 jaar geleden ook bij: Marieke van der Wal, Jessy Kramer, Lois Abbingh, Estavana Polman, Laura van der Heijden, Danick Snelder, Yvette Broch en Debbie Bont. De Nederlandse ploeg is met gemiddeld 23 jaar de jongste ploeg op het WK.

Doelvrouw Van der Wal valt met haar 34 jaar buiten de toon. Het wordt haar vierde WK. Ze heeft inmiddels 160 interlands op haar naam.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  vrijdag 6 december 2013 @ 13:37:50 #7
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_133977369
Nog 1 dagje w/ w/

quote:
Gesprek van de Week: Henk Groener

Als Nederland om de medailles speelt in ServiŽ zal hij niet voorop gaan in de polonaise. Henk Groener is een rustige sociale bondscoach die niet gevoelig is voor de spotlights. Speelt de ploeg goed, gaan de credits naar het team. Is het minder, zal Groener zijn meiden nooit afvallen in het openbaar. Hij doet het op zijn manier en blijft ten allen tijde zichzelf. Overigens is er weinig mis met de prestaties die de ervaren coach sinds het WK in BraziliŽ levert. 'Het hoogst haalbare voor mij is als de sporters hun dromen verwezenlijken.'

Het Nederlands team heeft in Noorwegen maar ook in de play-offs tegen Rusland laten zien dat we in de buurt komen van de wereldtop. Heeft de ploeg jouw verrast met deze prestaties?
- De ploeg heeft me vorige week verrast met de prestatie over drie wedstrijden. Dat we ťťn wedstrijd op hoog niveau konden spelen hebben we in juni tegen Rusland al laten zien. Nu hebben we drie dagen achter elkaar een goede prestatie neergezet. Daarbij was de wedstrijd tegen Noorwegen ondanks de nederlaag nog de beste van de drie. Belangrijk was wel dat we in het derde duel tegen Rusland hebben bevestigd dat de overwinning in juni geen toevalstreffer was.

Een nipte nederlaag tegen wereld- en Olympisch kampioen Noorwegen. Een kleine nederlaag. Waarom speelden jullie daar het beste handbal?
- In die wedstrijd hebben we het Noorwegen van het begin tot het eind moeilijk gemaakt en kwamen we ook in de buurt van een overwinning. Details en de Noorse ervaring leiden dan in de slotfase tot een kleine nederlaag, maar de ploeg heeft laten zien weer gegroeid te zijn. We hebben met iedereen gespeeld en het hoge niveau vast kunnen houden. Dat is belangrijk met het oog op het WK.

Wat gebeurde er precies met Estavana Polman en hoe schat je haar kansen in voor het WK?
- In een verdedigende actie kwam Estavana op de voet van een ander terecht en verzwikte haar enkel. Onze medische staf (Jelle Heisen, fysiotherapeut en Diederik Oei, teamarts) is van mening dat haar deelname aan het WK realistisch is en dat ze waarschijnlijk na de eerste twee wedstrijden weer inzetbaar is. Ze reageert goed op de behandeling en we monitoren het nauwgezet. Ze gaat dus gewoon mee.

Zuid-Korea hielden jullie op een gelijkspel (33-33). Toevallig ook zondag de tegenstander in de poulefase in Belgrado. Een ploeg met een open dekking die heel anders speelt dan de meeste Europese ploegen. Blijkbaar kunnen jullie ook daar nu veel beter mee omgaan dan tijdens het WK in BraziliŽ.
- Twee verschillende ploegen troffen elkaar in Noorwegen. We hebben wel laten zien dat we verder zijn dan tijdens het WK in BraziliŽ. Maar ook hadden we nog de nodige moeite met hun snelle en beweeglijke spel. De timing van de acties is net even anders net als de manier van verdedigen. Het is goed geweest dat we tegen ze gespeeld hebben. Nu hebben de speelsters ook in het veld kunnen ervaren hoe dat is. Het is toch heel anders dan wanneer je het alleen van een dvd ziet of dat je ze live hebt ziet spelen.

Rusland verslaan jullie in het derde duel voor de tweede keer in een half jaar. Een land dat deze eeuw al vier maal wereldkampioen werd. Je zou bijna zeggen; hoe is dat mogelijk?
- We zijn een ploeg in ontwikkeling naar boven en gaan daar gewoon mee door. Bij Rusland is na de nederlaag in juni de vorige coach Trefilov weer teruggekeerd. Dat heeft wat omstellingen in het Russische team ten gevolge gehad. Het was duidelijk dat ons in die derde wedstrijd niets gegund zou worden. Maar ons team heeft zich ondanks de weerstand en de zelf opgelegde druk van het willen winnen, opnieuw goed gemanifesteerd. En we hebben die wedstrijd inderdaad ook nog gewonnen. Het was een bevestiging van de ontwikkeling die we doormaken.

Dit enthousiaste Nederlands team is een homogeen gezelschap, heeft veel snelheid en creativiteit in de ploeg. Zijn dat de sterkste wapens?
- Het zijn wel drie sterke wapens, maar het is meer. De ploeg barst van het talent, heeft een hoge ambitie en is bereid daar hard voor te werken. Ze voelen zich allemaal thuis in de ploeg en willen zonder uitzondering voor elkaar werken. Iedereen juicht voor een succesvolle actie van de ander en ontvangt steun van iedereen wanneer er iets niet lukt. Die saamhorigheid is misschien wel ons sterkste wapen, er staat een hecht team.

Welke ploegen gaan volgens jou ver komen op het WK. Wie tip je voor het goud?
- Dat kunnen er veel zijn. Noorwegen zal in ieder geval ver komen. We hebben nu tegen ze gespeeld en ze laten over drie wedstrijden nog wel een hoger niveau zien dan wat wij daar op de mat konden brengen. Daarbij komt dat ze dat ook in een WK kunnen, dat hebben ze al zo vaak bewezen. Ze hebben ervaring in het spelen van toernooien en weten wat winnen is.

En verder?
- Daarnaast zullen ongetwijfeld Montenegro en Frankrijk grote plannen hebben en ook Denemarken heeft aangegeven voor het goud te gaan. ServiŽ als thuisland en BraziliŽ zijn zeker ook kandidaten. Verder is er een grote groep landen die in staat is ver te komen en daar horen wij ook bij. De vorm van de dag en die van de tegenstander die je treft vanaf de achtste finales zullen daarin de doorslag geven.

Zelf heb je onlangs ook je contract verlengd tot na de Olympische Spelen in Rio. Wat waren daarvoor de belangrijkste redenen?
- Van beide kanten waren we van mening dat we op de goede weg zijn en dat we in deze samenstelling door moeten gaan. Mijn werkgever is tevreden en ik doe het graag. Het is een mooie uitdaging die ik met plezier aanneem.

Voor de speelsters is de Olympische Spelen het hoogst haalbare en een grote droom. Hoe sta jij daar in?
- Voor mij als coach is het het hoogst haalbare wanneer mijn sporters hun dromen verwezenlijken. Dat is in dit geval een topprestatie op de Olympische Spelen. Ik kan me daar goed in vinden.

Vorige week is ook gesproken over het plan om op Papendal een jaar lang te trainen met misschien wel alle A-internationals. Dat zou dan in de zomer van 2015 opgestart moeten worden. Wat kun je daarover kwijt?
- Het plan wordt steeds concreter en we zijn op dit moment vooral op zoek naar partners die ons kunnen ondersteunen om de droom van deze ploeg werkelijkheid te laten worden. De meiden hebben zelf aangegeven dat ze dit zien als weg naar een topprestatie in Rio en ik ben het daar helemaal mee eens. We merken nu dat we al op een hoog niveau kunnen spelen, maar ons repertoire in aanval en verdediging moet nog breder en vaster worden om op de Olympische Spelen voor een medaille in aanmerking te komen.

Iedereen die dit trouwens leest en van mening is dat zij of hij daarin een rol zou kunnen spelen mag zich graag bij ons melden.

Terug naar het WK, waar jullie terecht zijn gekomen in een zware poule. Hoe kijk jij aan tegen de tegenstanders?
- De doelstelling voor de poulewedstrijden is om ons te plaatsen voor de achtste finales en tegelijkertijd de krachten zo te verdelen dat we op dat moment topfit en scherp zijn. De vorm van de dag in de achtste finale is belangrijker dan welke plaats je in de poule bereikt. Hooguit de eerste plaats geeft waarschijnlijk kans op een (vermeend) zwakkere tegenstander. Maar ook daarbij hebben we geen invloed op de resultaten in de andere poule en is onze laatste poule wedstrijd tegen Montenegro. Dat is de Europees kampioen en een tegenstander waar we al absoluut top moeten zijn om Łberhaupt in aanmerking te komen voor een overwinning.
De Dominicaanse Republiek en Congo zijn landen die we in de poule in ieder geval moeten verslaan maar ook daarvoor moeten we scherp aan de start verschijnen. Iedere overwinning tegen Frankrijk, Zuid Korea en Montenegro is een grote stap voorwaarts die we graag willen zetten, maar wel steeds met het oog op de achtste finales.

Want hoe belangrijk is het om juist die wedstrijd te winnen?
- Het is de eerste knock-out wedstrijd in het toernooi. Het eerste moment dus dat direct bepaald of je nog in het toernooi blijft of naar huis mag. Dat legt automatisch een andere druk op die wedstrijd. Een nederlaag in de poule is minder schadelijk. Dat geldt voor iedereen en de meeste ploegen zullen met dezelfde instelling dit toernooi benaderen. Omdat de plaatsen 9-16 niet worden uitgespeeld betekent een overwinning in de achtste finales en daarmee het halen van een plaats bij de eerste 8 landen direct een grote stap voorwaarts, die anders moeilijker te meten zal zijn. Na de achtste finale wacht dan natuurlijk meteen de kwartfinale en wie weet wat nog meer. We spelen het toernooi wedstrijd voor wedstrijd en we willen de grootst mogelijke stap voorwaarts maken.


http://nos.nl/audio/582693-handbalsters-op-weg-naar-wk.html

[ Bericht 0% gewijzigd door mstx op 06-12-2013 13:47:12 ]
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 6 december 2013 @ 22:49:19 #8
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_134001953
Nu een filmpje op de NOS.
http://nos.nl/video/583608-snel-spel-wapen-op-wk-handbal.html

Iig goede muziek :P
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zaterdag 7 december 2013 @ 11:39:08 #9
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134012200
quote:
Dagboek van Oranje

Tijdens het WK maakt elke dag een andere speelster van Oranje een verslag van de dag.

Donderdag 5 en vrijdag 6 december

Door: Lynn Knippenborg, Kelly Dulfer en Sharina van Dort


Eindelijk was het zover, gisteren 5 december vertrokken we richting ServiŽ. Om 09.00 uur moesten we verzamelen op Schiphol. Daar stond ons een leuke verrassing te wachten. Het Nederland Damesteam is verkozen tot Helden van het Jaar 2013. Frits en Barbara Barend, van het magazine Helden, waren op Schiphol om ons te feliciteren. Bij deze bedanken we dan ook iedereen die op ons gestemd heeft. We vinden het een hele eer om deze prijs in ontvangst te nemen. Vervolgens hebben we ingecheckt, door naar de douane om ons hopelijk 3 weken af te sluiten van Nederland. Eenmaal in het vliegtuig stond ons de volgende verassing te wachten; een vertraging van 1,5 uur en met de zware storm op komst was dat niet fijn. Gelukkig werd het gecompenseerd met een betere vlucht dan naar Noorwegen vorige week. Bij aankomst misten we helaas weer een tas (vorige week al de tassen van Ailly en Kelly en een van de tassen van de teammanager). De shirts waren gelukkig wel aanwezig, dus spelen kunnen we.

Vandaag 6 december is geen wedstrijddag maar wel een dag met een jarige. Jasmina is vandaag 27 jaar geworden!!! Na te hebben gezongen, zijn we gaan trainen in de wedstrijdhal. De hal is heel groot; er kunnen 10.000 supporters in. We moesten wennen aan de lampen, hoogte van de tribunes en de grootte van de hal. Estavana, Jessy en Yvette hebben de training weer hervat. ’s Middags was iedereen vrij om te gaan en te staan. Het hotel is prachtig, mooie kamers en het eten is goed verzorgd. Vanavond stond er wederom een zaaltraining op het programma, waarvan we zojuist zijn teruggekeerd. Nu moe en voldaan naar bed; op naar morgen MATCHDAY. We gaan van start tegen de Dominicaanse Republiek.

Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134016345
Ben benieuwd wat de dames kunnen, kwartfinale zou al top zijn :Y
Op maandag voel ik me als Robinson CrusoŽ: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_134020098
volgens Groener is de 1/8 finale op zn minst haalbaar.
ik ga vanavond in ieder geval kijken, morgen kan helaas niet
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  zaterdag 7 december 2013 @ 17:06:25 #12
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134020213
Als het goed is zijn alle wedstrijden van Nederland op nos.nl te volgen, ws hier: http://nos.nl/dossier/516224-wk-handbal-2013/tab/714/live/
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134020320
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 december 2013 17:01 schreef gianni61 het volgende:
volgens Groener is de 1/8 finale op zn minst haalbaar.
ik ga vanavond in ieder geval kijken, morgen kan helaas niet
Dat zijn niet al te boude uitspraken van Groener, daarvoor hoef je Congo en de Dominicaanse Republiek onder je te houden :')
  zaterdag 7 december 2013 @ 17:45:26 #14
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134021298
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134023391
ik zie nog niks op nos.nl?

wel (met irritante reclame) op http://www.hahabar.com/20(...)258477.52369208.html
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134023619
eerste time out al voor de domenicaanse republiek aangezien nederland al 4-0 voor staat :D
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  zaterdag 7 december 2013 @ 19:26:05 #17
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134023657
Dit wordt 40-10 ofzo :')
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 7 december 2013 @ 19:26:42 #18
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_134023676
Unibet en andere goksites hebben beeld.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_134023914
Het is allemaal nogal slordig.
pi_134024485
20-9 bij rust. Vooral Knippenborg is op dreef met 6 doelpunten. Verdedigend moet het nog wel wat beter.
  zaterdag 7 december 2013 @ 19:59:39 #21
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134024817
Wel volle tribunes daar zo te zien
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134025218
Estavana valt nu al in :o
  zaterdag 7 december 2013 @ 20:08:49 #23
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134025222
Estavana heeft ook al weer 2x gescoord :P
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134025251
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 december 2013 19:59 schreef mstx het volgende:
Wel volle tribunes daar zo te zien
helaas wilde niemand met me mee, maar reis en verblijf zijn helemaal niet duur daar
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134025689
al 30 goals en nog 19 minuten te spelen :D
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134025770
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 december 2013 20:18 schreef gianni61 het volgende:
al 30 goals en nog 19 minuten te spelen :D
Dit wordt echt een bizarre score ja :D
pi_134025850
Het is echt constant breakouts lopen _O-
pi_134025945
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 december 2013 20:20 schreef TheArt het volgende:

[..]

Dit wordt echt een bizarre score ja :D
ach ja, voor het gevoel wel lekker om een toernooi mee te beginnen
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134026021
36-15 met nog 13 minuten _O-
pi_134026210
en toen hing de stream vast...
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134026219
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 december 2013 20:30 schreef gianni61 het volgende:
en toen hing de stream vast...
40-18 inmiddels
  zaterdag 7 december 2013 @ 20:31:08 #32
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134026257
Stream kapot :( :( :(
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134026331
20 tegendoelpunten is wel veel te veel trouwens. Verdedigend moet het echt beter.
  zaterdag 7 december 2013 @ 20:34:17 #34
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134026415
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 december 2013 20:32 schreef TheArt het volgende:
20 tegendoelpunten is wel veel te veel trouwens. Verdedigend moet het echt beter.
Luciano laat alles door op de hoek :') Snap sowieso niet wat die in de selectie doet
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134026463
En de stream doet het weer.
  zaterdag 7 december 2013 @ 20:35:27 #36
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134026467
Stream werkt weer
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134026469
ah, we hebben weer beeld :D
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134026604
44-21 eindstand.
pi_134032881
Goeie zege, maar verdedigend mag het wel een tandje beter
Op maandag voel ik me als Robinson CrusoŽ: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  zaterdag 7 december 2013 @ 23:02:41 #40
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134033080
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Moderator / Redactie Sport zondag 8 december 2013 @ 10:15:58 #41
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_134041587
Uitslagen Speelronde I
A
Montenegro 24 – 22 South Korea
France 31 – 13 DR Congo
Netherlands 44 – 21 Dominican Republic

B
Serbia 28 – 26 Japan
Brazil 36 – 20 Algeria
Denmark 44 – 21 China

C
Angola 33 – 23 Argentina
Poland 40 – 6 Paraguay
Norway 22 – 20 Spain

D
Hungary 35 – 27 Czech Republic
Germany 36 – 15 Australia
Romania 27 – 17 Tunisia
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_134049990
Jezus, NOS gaat zo te zien het begin missen :')
pi_134050450
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 15:54 schreef TheArt het volgende:
Jezus, NOS gaat zo te zien het begin missen :')
NOS is alleen op tijd bij voetbal en schaatsen. Bij de OS van 2008 waren ze te laat bij de basketbalfinale tussen USA en Spanje :') gewoon midden in het eerste kwart binnenvallen, boeien!
pi_134050545
Scheids jongen, wat is dit nou voor een beslissing :')
pi_134050622
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 15:54 schreef TheArt het volgende:
Jezus, NOS gaat zo te zien het begin missen :')
Het is dus wel de bedoeling dat ze het live uit gaan zenden?
pi_134050698
Valt nog mee dat ze niet eerst met een studiogast gaan voorbeschouwen. :') :')
pi_134050753
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 16:16 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Het is dus wel de bedoeling dat ze het live uit gaan zenden?
In uitgesteld relais heeft natuurlijk de voorkeur voor de Martijn Hendriks Omroep Stichting, dus het is altijd afwachten.
pi_134050851
Die start was echt heel goed, maar nu is het al een tiental minuten pure bagger.
pi_134050856
Na een goed begin wordt het nu minder.
pi_134050942
Ze geven het voor rust al compleet weg. Aanvallend lijkt het ook echt helemaal nergens op.
pi_134051104
Dit gaat hem niet worden.
pi_134051178
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 16:35 schreef TargaFlorio het volgende:
Dit gaat hem niet worden.
Verdedigend klopt het ook opeens van geen kanten, gisteren ook al niet, terwijl dat juist de sterke kracht van de ploeg was. Snappen wie snappen kan.
pi_134051209
Trouwens ook heel opvallend. Nederland maakte voor rust geen enkele treffer via de hoeken. Geen enkele hoekspeelster heeft gescoord. Dat zegt ook al wel genoeg.
  Moderator / Redactie Sport zondag 8 december 2013 @ 16:58:25 #54
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_134051650
Nou 19-13... Nog 25 minuten
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_134051717
Een doelpunt vanaf de zijkant :o
  zondag 8 december 2013 @ 17:01:17 #56
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134051722
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 16:39 schreef TheArt het volgende:
Trouwens ook heel opvallend. Nederland maakte voor rust geen enkele treffer via de hoeken. Geen enkele hoekspeelster heeft gescoord. Dat zegt ook al wel genoeg.
Nu wel
Smeets *O*
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Moderator / Redactie Sport zondag 8 december 2013 @ 17:01:49 #57
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_134051734
quote:
6s.gif Op zondag 8 december 2013 17:01 schreef mstx het volgende:

[..]

Nu wel
Smeets *O*
En die bal nu ging naast :+
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_134051756
Die zat gewoon :')
pi_134051760
Die zat er toch gewoon in?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbť
  zondag 8 december 2013 @ 17:03:04 #60
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134051778
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 17:02 schreef marcodej het volgende:
Die zat er toch gewoon in?
Ja volgens mij ook hoor
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134051796
Viel me in de eerste helft ook al op dat we die scheidsrechters ook niet bepaald mee hebben.
pi_134051995
Dit moet wel de slechtste wedstrijd zijn van dit jaar.
  zondag 8 december 2013 @ 17:11:33 #63
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134052069
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 17:09 schreef TheArt het volgende:
Dit moet wel de slechtste wedstrijd zijn van dit jaar.
Nou inderdaad. Ookal hebben ze de scheids niet mee, ze schieten zelf veel naast/op de paal en passes komen niet aan. En bij die vrije bal net van KOR zaten ze behoorlijk te slapen.
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134052117
Zo'n bal moet de keepster toch hebben?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbť
pi_134052141
Altijd als ik kijk bakken ze er niks van.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbť
pi_134052162
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 17:13 schreef marcodej het volgende:
Altijd als ik kijk bakken ze er niks van.
KIJK DAN OOK NIET!!!!!!!!
pi_134052185
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 17:13 schreef marcodej het volgende:
Altijd als ik kijk bakken ze er niks van.
Dan lijkt me het logisch wat je nu moet doen ^O^
pi_134052207
2e kwart opnieuw slecht.
  zondag 8 december 2013 @ 17:17:52 #69
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134052314
Wel een mooi balletje van Estavana
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134052324
Ik zie opeens weer wat flitsen van de normale ploeg. Maar die hoekspeelsters krijgen nog steeds amper een bal :')
pi_134052422
Van Dort scoort :o
  zondag 8 december 2013 @ 17:21:05 #72
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134052427
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 17:18 schreef TheArt het volgende:
Ik zie opeens weer wat flitsen van de normale ploeg. Maar die hoekspeelsters krijgen nog steeds amper een bal :')
Zeg dat nog eens? :+
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134052453
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 17:18 schreef TheArt het volgende:
Ik zie opeens weer wat flitsen van de normale ploeg. Maar die hoekspeelsters krijgen nog steeds amper een bal :')
Ik ben dan ook gestopt met kijken.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbť
pi_134052478
quote:
1s.gif Op zondag 8 december 2013 17:21 schreef mstx het volgende:

[..]

Zeg dat nog eens? :+
Ik kan dat moeilijk elke minuut gaan zeggen _O-

Die scheidsrechters trouwens :')
  zondag 8 december 2013 @ 17:24:41 #75
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134052579
Zozo, net balletje hoor
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134052662
26-29 uiteindelijk. Tsja die eerste helft.
  zondag 8 december 2013 @ 17:27:46 #77
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134052669
2e helft toch nog 2 punten ingehaald
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134052677
Haha, vijf goals ingelopen sinds ik gestopt ben met kijken.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbť
pi_134052679
Hoeveel gaan er door van de poule?
pi_134052690
quote:
14s.gif Op zondag 8 december 2013 17:28 schreef marcodej het volgende:
Haha, vijf goals ingelopen sinds ik gestopt ben met kijken.
Dude was dat even een half uur eerder gaan doen :')
  zondag 8 december 2013 @ 17:28:39 #81
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134052696
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 17:28 schreef Max23 het volgende:
Hoeveel gaan er door van de poule?
4
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Moderator / Redactie Sport zondag 8 december 2013 @ 17:28:49 #82
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_134052701
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 17:28 schreef Max23 het volgende:
Hoeveel gaan er door van de poule?
4
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_134053411
Uiteindelijk meegevallen.

quote:
14s.gif Op zondag 8 december 2013 17:28 schreef marcodej het volgende:
Haha, vijf goals ingelopen sinds ik gestopt ben met kijken.
Je weet wat je te doen staat de rest van dit toernooi (en bij wielrennen).
  zondag 8 december 2013 @ 19:49:30 #84
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134057116
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Moderator / Redactie Sport maandag 9 december 2013 @ 09:00:55 #85
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_134072759
A
South Korea 29 – 26 Netherlands
DR Congo 9 – 35 Montenegro
Dominican Republic 10 – 27 France

B
China 21 – 34 Brazil
Algeria 14 – 34 Serbia
Japan 25 – 29 Denmark

C en D hadden vrij en spelen vandaag hun tweede wedstrijd.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_134076510
Nou die poule komen ze echt wel door... ik gok als derde, ik zie ze ook wel winnen van Frankrijk... Montenegro wordt een ander verhaal
Op maandag voel ik me als Robinson CrusoŽ: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Moderator / Redactie Sport maandag 9 december 2013 @ 22:52:37 #87
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_134101028
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  dinsdag 10 december 2013 @ 10:47:45 #88
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134109950
http://www.trouw.nl/tr/nl(...)-is-geoorloofd.dhtml

quote:
Graaien en knijpen, alles is geoorloofd

Handbalsters zijn stoere wijven. Dat zou je niet denken als je ze door een Servische sporthal ziet huppelen tijdens de warming-up op het WK. Sierlijk rennen ze heen en weer, met zwaaiende paardenstaarten en de wimpers netjes in de mascara. Keurige meisjes lijken het. Maar handbal is niet voor watjes.

Toen we een paar jaar geleden bij 'Holland Sport', waar ik werkte, een filmpje maakten over de Nederlandse vrouwenselectie ontdekte ik dat voor het eerst. Gewoon een balletje overgooien, zoals ik altijd dacht? Vergeet het maar. Alles lijkt geoorloofd - zolang de scheidsrechter het niet ziet. Met onze camera, die extreme slomo-beelden maakte, zagen wij het wťl: handbalsters grijpen elkaar waar ze elkaar maar grijpen kunnen tijdens het gevecht voor het doel. Trekken aan shirts en aan broeken. Graaien naar borsten, knijpen in tepels, verkopen stiekem een mep als het zo uitkomt. Ze doen alles om de bal af te kunnen pakken.

Mijn eerste handbalwedstrijd zag ik toen ik dertien was. Handbal, daar was ik niet bekend mee, want het was een zondagsport. Op zondag sporten, dat deden wij niet. Maar toen Ewoud, een best wel leuke jongen uit mijn klas op een zondagmiddag een wedstrijd bij ons in het dorp speelde, deed ik na kerktijd iets wat ik anders nooit deed: ik wandelde naar de sporthal. Ondanks dat ik daar als volleybalster kind aan huis was, voelde het raar om er op zondag binnen te lopen. De wedstrijd was al begonnen. Ik kon het nog niet zien, maar wel horen. Het gepiep van schoenen op de houten vloer, het rennen en het geschreeuw - het klonk allemaal net een beetje anders dan ik als volleybalster gewend was. Zenuwachtig liep ik de tribune op.

Ik bewaar geen goede herinneringen aan die zondagmiddag. Om eerlijk te zijn: van de wedstrijd zelf herinner ik me niets. Des te meer herinner ik me van het gesprek met de leuke jongen na afloop. Met het blonde haar tegen zijn hoofd gezweet kwam Ewoud de tribune op. "Goh", zei hij toen hij me aankeek, "je hebt je opgemaakt!" Dat klopte. Dat deed ik wel vaker op zondag. Dan pakte ik het groene oogpotlood van mijn moeder, die altijd zei dat het zo mooi stond als ik mijn groene ogen daar een beetje mee accentueerde. "Heb je dat voor mij gedaan?", vroeg hij. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat de kerkgang de enige reden was. Een beetje beschaamd gaf ik dus toe. "Dat hoef je dan niet weer te doen. Ik vind het niet mooi." Waarmee hij mijn amoureuze gevoelens in de kiem smoorde - en mij en passant de lust ontnam ooit nog naar een handbalwedstrijd te kijken.

Pas sinds het filmpje in 'Holland Sport' vind ik handbal weer interessant. En dan vooral het vrouwenhandbal. Dat mannen elkaar graag pijn doen tijdens het sporten is genoegzaam bekend. Ze doen het vaak ook zo opzichtig dat het nauwelijks interessant is om naar te kijken. Vrouwen zijn veel geniepiger - dat intrigeert me. Tijdens de koersen die ik rij wordt er net zo hard gekwakt als bij de mannen, maar er wordt ook stiekem geknepen en gekrabd. Toen ik nog volleybalde, waar lichamelijk contact onmogelijk is, probeerden we onze tegenstanders mentaal zoveel mogelijk te verwonden. Bij mijn studententeam in Groningen hielden we trots lijstjes bij hoeveel tegenstanders we tijdens een wedstrijd aan het huilen maakten. Intens gemeen, ik weet het. Maar ik was toen al net zo fanatiek als ik nu als wielrenster ben. Winnen, dat wilde ik.

Tijdens de korte samenvattingen die de NOS van het WK handbal uitzendt, probeer ik zoveel mogelijk van die geniepigheden te ontwaren. Dat is moeilijk, want de Nederlandse vrouwen spelen een razendsnel spelletje. Maar ik weet dat ze het doen, met een onschuldige glimlach op de mooie gezichtjes. Fascinerend - en misschien wel vrouwelijker dan ik durf toe te geven.
:P
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 10 december 2013 @ 10:50:23 #89
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_134110021
C
Paraguay 12 – 37 Angola
Spain 26 – 20 Poland
Argentina 18 – 37 Norway

D
Tunisia 24 – 26 Hungary
Czech Republic 32 – 37 Germany
Australia 13 – 32 Romania
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 10 december 2013 @ 10:52:18 #90
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134110063
Vandaag dus Nederland - Frankrijk. Zou mooi zijn als de dames voor een stuntje kunnen zorgen :)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134110287
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 10:52 schreef heywoodu het volgende:
Vandaag dus Nederland - Frankrijk. Zou mooi zijn als de dames voor een stuntje kunnen zorgen :)
denk dat ze redelijk aan elkaar gewaagd zullen zijn dus ik hoop op een mooie partij
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 10 december 2013 @ 11:04:02 #92
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134110315
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 11:02 schreef gianni61 het volgende:

[..]

denk dat ze redelijk aan elkaar gewaagd zullen zijn dus ik hoop op een mooie partij
Dat zou mooi zijn. De bookmakers zien Frankrijk in elk geval wel vrij duidelijk als favoriet, maar ik hoop van harte dat ze het mis blijken te hebben ^O^

Dit keer trouwens niet live op tv :(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134126068
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 11:04 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Dit keer trouwens niet live op tv :(
en ook weer niet op de nos site
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  dinsdag 10 december 2013 @ 19:42:58 #94
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134126120
http://nos.nl/artikel/585003-handbalsters-azen-op-revanche.html
quote:
Handbalsters azen op revanche

De handbalsters van Oranje azen op eerherstel als het vanavond op het WK aantreedt tegen Frankrijk. De selectie van bondscoach Henk Groener kan in Belgrado het goede gevoel terugkrijgen als het tegen de FranÁaises mee kan strijden om de winst.

Tegen Aziatisch kampioen Zuid-Korea lukte dat zondag niet, hoewel de jonge Nederlandse ploeg zich in de slotfase nog redelijk terugvocht en finishte op een verschil van drie treffers (29-26). Ter vergelijking; tijdens het vorige WK bliezen de Koreanen Oranje de zaal uit met 36-24.

Interessant is daarom of Nederland tegen de ijzersterke Franse formatie toch weer een stap voorwaarts kan zetten. Frankrijk is al tweemaal op rij vice-wereldkampioen en minimaal zo sterk als Zuid-Korea. Het team kan altijd vertrouwen op een aantal lange, atletische afstandsschutters die moeilijk zijn af te stoppen. "Als we van Frankrijk winnen, zou dat een sensatie zijn", zegt Groener.

Frans handbal ligt Oranje beter
Als Nederland nu de hele wedstrijd agressief staat in de dekking (zoals in het eerste kwartier tegen Zuid-Korea) en de Fransen op de juiste momenten aanpakt, liggen er kansen. Frankrijk speelt veel op gevoel. Als er openingen zijn, gaan ze direct voor hun kans. Zuid-Korea handbalt meer berekenend, kan geduldig spelen, maar schakelt bij balbezit ook razendsnel om. Nederland had daar zondag moeite mee en kwam na een flitsende start nooit meer echt in de wedstrijd.

Als Oranje nu wel tempo kan spelen en ook in de breaks makkelijke doelpunten weet te maken, is alles mogelijk. "Het Franse handbal ligt ons beter. Ik heb er een goed gevoel over", sprak keepster Marieke van der Wal vanmiddag.

Hoge verwachtingen
De verwachtingen zijn opnieuw hoog. Vooral bij de internationals zelf. Nederland is net als twee jaar geleden terecht gekomen in een loodzware poule. De vierde plaats zou, met vrijdag ook nog Europees kampioen Montenegro als tegenstander, eigenlijk heel logisch zijn.

De speelsters leggen zich echter zelf een hoge druk op, zijn enorm gebrand om de wereld hun kwaliteiten te laten zien. Verwachtingen die ook bij de buitenwereld werden aangewakkerd door de sensationele uitschakeling van Rusland in de kwalificatie en de knappe resultaten in het laatste oefentoernooi in Noorwegen. De nederlaag zondag tegen Korea kwam daarom als een mokerslag aan in het Nederlandse kamp. "Iedereen zat lange tijd behoorlijk stuk. Maar we hebben ook een aantal dingen gewoon niet goed gedaan in die wedstrijd", aldus Groener.

Nederland eerste test voor Frankrijk
Vanavond ligt er dus weer een prachtige uitdaging voor Oranje. Om vertrouwen te krijgen, zal beter gespeeld moeten worden. Frankrijk heeft de twee zwakste tegenstanders al gehad. Congo en de Dominicaanse Republiek werden met speels gemak opzij gezet. Hoe de echte Franse vorm is, wordt daarom pas vanavond duidelijk. De laatste keer dat Nederland tegen Frankrijk speelde, was in Lillehammer tijdens het EK in 2010 in Noorwegen. Nederland, met toen nog een redelijk ervaren ploeg, verloor na een matige wedstrijd met 23-21.

Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  dinsdag 10 december 2013 @ 20:36:56 #95
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134128356
6 minuten bezig, 1-2 achter
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134128432
En we zijn weer begonnen.
pi_134128469
lekker gammele stream ook weer. maar ja. wel 3-3
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  dinsdag 10 december 2013 @ 20:41:35 #98
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134128498
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 20:40 schreef gianni61 het volgende:
lekker gammele stream ook weer. maar ja. wel 3-3
Ik ben gezwicht voor de commercie :'(
Maar tenminste wel een stabiele stream met redelijk goed beeld


Die gratis stream werd ik echt helemaal gek van :r
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134128511
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 20:41 schreef mstx het volgende:

[..]

Ik ben gezwicht voor de commercie :'(
Maar tenminste wel een stabiele stream met redelijk goed beeld
[ afbeelding ]

Die gratis stream werd ik echt helemaal gek van :r
dat ziet er beter uit ja. is dat die waar je 30 euro voor moest betalen?
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  dinsdag 10 december 2013 @ 20:43:44 #100
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134128561
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 20:42 schreef gianni61 het volgende:

[..]

dat ziet er beter uit ja. is dat die waar je 30 euro voor moest betalen?
ja
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134128683
3-6. Aanvallend loopt het weer niet echt geweldig. Verdedigend staat het iets beter.
  dinsdag 10 december 2013 @ 20:47:03 #102
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134128686
3-6 :(
Aanvallend gaat het niet goed nee, de Fransen stappen goed uit en iedereen loopt zich klem
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134128742
Aanvallend gaat het waardeloos, nu al 7-3 achter
pi_134128743
Iets zegt me ook dat ze stijf staan van de zenuwen, want zo beginnen is gewoon echt niet nodig.
pi_134128755
Verschikkelijk die live stream :(
Wel jammer dat de nos niet de moeite doet om het uit te zenden!
  dinsdag 10 december 2013 @ 20:50:08 #106
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134128787
Zo die pingel zat maar net :P
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134128819
Van der Wal houdt werkelijk waar zo weinig tegen. Ervaring zat, maar een onmisbare schakel is ze absoluut niet.
pi_134128855
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 20:50 schreef TheArt het volgende:
Van der Wal houdt werkelijk waar zo weinig tegen. Ervaring zat, maar een onmisbare schakel is ze absoluut niet.
persoonlijk had ik ook liever gezien dat groener jankovic en wester had meegenomen.
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  dinsdag 10 december 2013 @ 20:53:22 #109
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134128924
6-9, we hoeven ons nog geen zorgen te maken
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134129030
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 20:51 schreef gianni61 het volgende:

[..]

persoonlijk had ik ook liever gezien dat groener jankovic en wester had meegenomen.
Jankovic hield tegen Zuid-Korea ook helemaal niks tegen.
pi_134129067
Tering Broch wat mis je daar.
pi_134129169
8-9. Dit lijkt er meer op.
pi_134129208
lijkt wel alsof de stream telkens hapert als nederland scoort :P
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134129239
volgens mij ook :O
en nu doet die helemaal niets meer :'(
pi_134129262
zoo in die tijd dat die het deed al weer 8-10
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:01:03 #116
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134129279
9-10 ;)
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:01:18 #117
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134129292
10-10 *O* *O*
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134129293
10-10!
pi_134129301
10-10\
pi_134129311
lekkere gelijkmaker van kramer
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 10 december 2013 @ 21:04:12 #121
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134129423
Volgens mij moeten ze goed openmaken :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134129445
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:04 schreef heywoodu het volgende:
Volgens mij moeten ze goed openmaken :P
En ze moeten iets keihard, maar toen schakelde de regie weg :P
pi_134129485
Oo o
pi_134129501
in ieder geval mooi gelijk voor de rust
pi_134129505
10-10 bij rust. Toen nog goed teruggekomen ^O^
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 10 december 2013 @ 21:06:25 #126
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134129535
En over de stream. Mocht iemand toevallig een account bij Unibet hebben, daar kun je ook kijken en hapert de stream niet. Geen commentaar ofzo, maar wel gratis.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134129618
Ken ik niet haha, maar aan het comentaar wat we nu horen kan ik ook niets verstaan :)
pi_134129775
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:06 schreef heywoodu het volgende:
En over de stream. Mocht iemand toevallig een account bij Unibet hebben, daar kun je ook kijken en hapert de stream niet. Geen commentaar ofzo, maar wel gratis.
ja, ik herinnerde me net dat ik daar ooit een account heb gemaakt :P

ohw, maar kan niet kijken omdat ik niks op mn account heb.

dan maar de kutstream. tenminste een beetje frans commentaar nog erbij
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134130098
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 20:51 schreef gianni61 het volgende:

[..]

persoonlijk had ik ook liever gezien dat groener jankovic en wester had meegenomen.
Wat dat betreft ook kut dat Larissa van Dorst besloten heeft begin dit jaar om niet meer zo intensief te gaan handballen. Dat vond ik toch altijd een groot talent.

Over talenten gesproken, waar is Angela Malestein gebleven?
pi_134130409
elke keer als nederland een actie heeft of wat dan ook stopt de live stream "vreemd"
pi_134130573
Het staat 11-11 iig :P
pi_134130590
kan iemand me een beetje up to date houden? want hij doet het niet meer
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:25:03 #133
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134130593
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:16 schreef TheArt het volgende:
Over talenten gesproken, waar is Angela Malestein gebleven?
Die stond op de reservelijst
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134130599
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:25 schreef Hellogoodbye1 het volgende:
kan iemand me een beetje up to date houden? want hij doet het niet meer
http://www.serbia2013.com/LiveStat.aspx?ID=2
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:25:13 #135
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134130600
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:25 schreef Hellogoodbye1 het volgende:
kan iemand me een beetje up to date houden? want hij doet het niet meer
11-12
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134130603
haha dankje
pi_134130630
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:25 schreef mstx het volgende:

[..]

Die stond op de reservelijst
Is Luciano nou echt beter dan Malestein? Kan me niet voorstellen.
pi_134130692
Nu lijkt de stream het helemaal begeven te hebben.
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:27:00 #139
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134130707
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:25 schreef TheArt het volgende:

[..]

Is Luciano nou echt beter dan Malestein? Kan me niet voorstellen.
Naar mijn mening absoluut niet
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:28:32 #140
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134130802
Mooi gestopt van vd Wal
En weer 2 minuten nadat de vorige net was afgelopen :')
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:31:08 #141
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134130958
13-13
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134130971
13-13 gaat aardig gelijk op
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134131029
ik versta vrij weinig frns, maar ik vind het commentaar wel leuk :D
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134131038
jullie zijn geweldig! aan de stream heb je niet veel ! m,aar nederland moet wel even knallen nog
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:33:03 #145
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134131066
Ja dit bedoel ik dus he, had nou Malestein meegenomen dan was die bal er gewoon in gegaan :(
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134131068
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:32 schreef Hellogoodbye1 het volgende:
jullie zijn geweldig! aan de stream heb je niet veel ! m,aar nederland moet wel even knallen nog
13-14 nu, met een dikke misser van luciano
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:34:48 #147
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134131170
break out... 13-15
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134131204
14-15 door abbingh
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:35:35 #149
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134131205
Mooi afstandsschot van Lois... 14-15
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:35:58 #150
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134131229
14-16
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134131238
en k*tgoal van frankrijk
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134131312
live stream doet het weer wat eenblunder van de verdediging
pi_134131319
Nu moeten ze echt bijblijven, anders kan dit wel eens de beslissende periode zijn.
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:37:41 #154
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134131333
Jezus, loopt er even een dwars door de verdediging }:| 14-17
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134131356
14-18. Dit kan klaar zijn.
pi_134131360
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:37 schreef TheArt het volgende:
Nu moeten ze echt bijblijven, anders kan dit wel eens de beslissende periode zijn.
dan moeten ze niet zo snel op goal proberen te gooien ;(
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:38:20 #157
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134131367
14-18
15-18 dankzij Lynn
15-19
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134131473
Tering wat slecht. Break-out lopen is prima, maar niet op deze gehaaste manier.
pi_134131487
Elke Franse aanval is nu raak en die keepster bakt er helemaal niks van. Elke bal gaat in de voor de keepster linkerhoek, maar ze lijkt elke bal rechts te verwachten.
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:41:43 #160
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134131545
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:40 schreef Max23 het volgende:
Elke Franse aanval is nu raak en die keepster bakt er helemaal niks van. Elke bal gaat in de voor de keepster linkerhoek, maar ze lijkt elke bal rechts te verwachten.
Dat is lastig voor een keeper want normaal is links voor de verdediging.
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 10 december 2013 @ 21:42:48 #161
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134131584
In de dekking naar 5-1.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:43:37 #162
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134131616
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:42 schreef heywoodu het volgende:
In de dekking naar 5-1.
Hadden ze eerder moeten doen... met 6-0 ben je vrij kansloos tegen die nummer 24 die 2 koppen groter dan de rest is :') Die had er al een aantal afstandsschoten in zitten
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134131631
Niet zo snel schieten joh. Speel eens een aanval uit.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 10 december 2013 @ 21:44:12 #164
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134131644
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:43 schreef mstx het volgende:

[..]

Hadden ze eerder moeten doen... met 6-0 ben je vrij kansloos tegen die nummer 24 die 2 koppen groter dan de rest is :')
Wat bedoelt ie met die opmerking "In de dekking naar 5-1"? :+

Iets met de posities lijkt me, zo ver kom ik nog.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:44:47 #165
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134131670
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:44 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Wat bedoelt ie met die opmerking "In de dekking naar 5-1"? :+

Iets met de posities lijkt me, zo ver kom ik nog.
5 man op de cirkel, 1 (knippenborg) ervoor tussen de opbouwers
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134131678
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:44 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Wat bedoelt ie met die opmerking "In de dekking naar 5-1"? :+

Iets met de posities lijkt me, zo ver kom ik nog.
5 aan de cirkel en 1 die de opbouw verstoort i.p.v. 6 aan de cirkel?
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 10 december 2013 @ 21:45:19 #167
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134131693
Dank ^O^
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134131725
Tering die mag er natuurlijk nooit in :')
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:47:20 #169
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134131813
Lois weer van afstand... 17-20
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 10 december 2013 @ 21:47:27 #170
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134131823
Wat dat betreft wel "geluk" dat er 2 landen in de groep zitten die vrijwel zeker gewoon onder ze eindigen. Nu verliezen is dus zeker niet noodlottig en er is nog tijd om "in het toernooi te groeien". Is ook hard nodig lijkt me.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134131831
zo had lois er wel al en paar meer in mogen poeieren
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134131833
Opnieuw een wedstrijd zonder hoekspeelsters hŤ. 1 goal gemaakt uit de hoeken. Belachelijk weinig.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 10 december 2013 @ 21:48:01 #173
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134131845
5-1 nog even, naar voor, speel uit de beweging. Aha :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134131910
gelukkig nog een penalty
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:49:48 #175
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134131917
En een strafworp... 18-20
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 10 december 2013 @ 21:50:34 #176
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134131961
.

[ Bericht 67% gewijzigd door heywoodu op 10-12-2013 21:50:54 ]
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134131969
TERING LUCIANO :')
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:50:44 #178
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134131971
Nog 5 minuten en FR nog 1:30 met 1 man minder... theoretisch kan het nog
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 10 december 2013 @ 21:51:18 #179
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134132001
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:50 schreef mstx het volgende:
Nog 5 minuten en FR nog 1:30 met 1 man minder... theoretisch kan het nog
Helaas :')

Ik dacht echt dat die van net erin zat -O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134132006
Smijt Luciano nu direct die selectie uit. Dit kan toch niet, op zo'n moment :{
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:51:34 #181
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134132013
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:50 schreef TheArt het volgende:
TERING LUCIANO :')
Ik had het even gemist geloof ik... waarom was het geen goal?
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134132034
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:51 schreef mstx het volgende:

[..]

Ik had het even gemist geloof ik... waarom was het geen goal?
cirkel?
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134132035
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:51 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Helaas :')

Ik dacht echt dat die van net erin zat -O-
Zat ie ook, maar ze maakt cirkel. Stond al in de cirkel voordat ze schoot.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 10 december 2013 @ 21:52:06 #184
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134132054
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:51 schreef mstx het volgende:

[..]

Ik had het even gemist geloof ik... waarom was het geen goal?
Binnen de cirkel ofzo? Weet het niet, maar ik dacht dat de worp er toch echt inging?

Edit: Ja dus.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134132089
2 minuten voor broch :(
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:52:41 #186
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134132096
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:51 schreef gianni61 het volgende:

[..]

cirkel?
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:51 schreef TheArt het volgende:

[..]

Zat ie ook, maar ze maakt cirkel. Stond al in de cirkel voordat ze schoot.
}:|

>>
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:33 schreef mstx het volgende:
Ja dit bedoel ik dus he, had nou Malestein meegenomen dan was die bal er gewoon in gegaan :(
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:52:58 #187
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134132108
Afgelopen
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134132165
En klaar dit.

Dankzij Luciano ging het aan het einde fout. Maakt ze gewoon die bal dan is het verschil 1.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 10 december 2013 @ 21:54:50 #189
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134132236
Lekkere pass dit ook weer :')

Gewoon bam, de tribune in :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134132253
wie had nou op de hoek het keepershesje aan?
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:55:37 #191
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134132273
Eindstand 19-23
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134132277
En 19-23.
  dinsdag 10 december 2013 @ 21:55:48 #193
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134132285
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:55 schreef gianni61 het volgende:
wie had nou op de hoek het keepershesje aan?
Bont
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134132296
tja, slecht verdedigt, slecht gekeept. en met 19 goalen ga je het ook niet redden
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134132381
Waaraan verdient Luciano het Łberhaupt om in de basis te staan? Selectie is nog tot daar aan toe, maar de voorkeur op Bont? Ook die snap ik totaal niet.
pi_134132389
morgen 18:15 maar punten pakken tegen congo
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 10 december 2013 @ 21:59:25 #197
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134132460
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 21:58 schreef gianni61 het volgende:
morgen 18:15 maar punten pakken tegen congo
Dat kun je wel een must-win noemen ja :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 10 december 2013 @ 22:00:26 #198
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134132498


:9 :P
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  woensdag 11 december 2013 @ 02:24:02 #199
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_134139693
Sowieso wel een geile wijven selectie
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 11 december 2013 @ 09:19:45 #200
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_134141204
A
South Korea 34 – 20 DR Congo
Montenegro 33 – 19 Dominican Republic
Netherlands 19 – 23 France

B
China 27 – 33 Japan
Brazil 25 – 23 Serbia
Denmark 38 – 20 Algeria

C
Poland 32 – 23 Angola
Spain 25 – 19 Argentina
Norway 34 – 13 Paraguay

D
Czech Republic 28 – 24 Tunisia
Germany 26 – 23 Romania
Hungary 39 – 15 Australia
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_134143404
Jammer
  woensdag 11 december 2013 @ 13:47:53 #202
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134148239
http://ihf.linkdatacenter(...)1_Match_schedule.pdf

Als ze 4e eindigen in de poule moeten ze 16 december tegen B1 (waarschijnlijk Denemarken) :W
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134148358
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2013 13:47 schreef mstx het volgende:
http://ihf.linkdatacenter(...)1_Match_schedule.pdf

Als ze 4e eindigen in de poule moeten ze 16 december tegen B1 (waarschijnlijk Denemarken) :W
Kortom, het lijkt me verstandig dat ze stunten tegen Montenegro.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 11 december 2013 @ 18:21:56 #204
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134157521
4-0!
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 11 december 2013 @ 18:36:49 #205
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134157933
Echt ontzettend soepel gaat het allemaal weer niet.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134158101
ze lopen nog niet heel hard uit

en mijn stream weigert op full screen te gaan :(
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  woensdag 11 december 2013 @ 19:01:27 #207
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134158668
18-11 met rust... matig
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134158876
en we staan weer op het veld
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134158941
slecht begin voor janovic
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 11 december 2013 @ 19:14:55 #210
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134159112
Die kwam wel even flink aan bij Snelder.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134159158
voetfout? stream haperde even bij de pingel
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 11 december 2013 @ 19:18:36 #212
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134159247
Volgens mij wel ja.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134159520
6de penalty van deze helft :')
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 11 december 2013 @ 19:33:29 #214
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134159784
Doorgaan meiden kom op! LEEEEETS FIGHT!

Daar zou ik echt niet tegen kunnen, dat je mee moet doen met zo'n gare yell :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134159916
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2013 19:33 schreef heywoodu het volgende:
Doorgaan meiden kom op! LEEEEETS FIGHT!

Daar zou ik echt niet tegen kunnen, dat je mee moet doen met zo'n gare yell :')
ik zou er als coach ook niet tegen kunnen om zo'n draak van een wedstrijd te moeten aanzien.

zo verdedigend komt het niet goed dit toernooi
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134160037
flyertje voor de 30ste is dan wel weer leuk
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134160801
Jammer dat het op het moment supreme toch niet lekker loopt. Op deze manier wordt het een exit in de 8e finale
Op maandag voel ik me als Robinson CrusoŽ: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_134163098
Blijf het raar vinden. Vorige week een erg goed voorbereidingstoernooi gedraaid tegen de wereldtop en nu loopt het eigenlijk van geen kanten. Het team ontbeert dan toch een echte leidster die de jonge ploeg op sleeptouw kan nemen. De enige met echt dit soort toernooi-ervaring is Van der Wal, maar een leidster kan je haar moeilijk noemen.
  woensdag 11 december 2013 @ 22:55:31 #219
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134172971
quote:
14s.gif Op woensdag 11 december 2013 19:39 schreef gianni61 het volgende:
flyertje voor de 30ste is dan wel weer leuk
Die doen ze ongeveer elke wedstrijd :+
Zullen ze ook wel vaak oefenen aangezien ze bij dezelfde club spelen :9
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134192733
Paraguay heeft 0x gescoord tegen Spanje in een complete helft, 0-14 bij rust :')
  donderdag 12 december 2013 @ 22:51:58 #221
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134209631
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134214799
Slechte ploeg. Matig
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_134215196
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2013 05:55 schreef superniger het volgende:
Slechte ploeg. Matig
Slechte ploeg? Nee. Wel een hele jonge ploeg die door een gebrek aan ervaring nu opeens een matig toernooi speelt terwijl ze het hele jaar zo prima presteerden.
pi_134215823
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2013 07:56 schreef TheArt het volgende:

[..]

Slechte ploeg? Nee. Wel een hele jonge ploeg die door een gebrek aan ervaring nu opeens een matig toernooi speelt terwijl ze het hele jaar zo prima presteerden.
Een sterke mentaliteit blijkt maar weer eens onontbeerlijk om echt mee te doen om de knikkers... ook een kwestie van ervaring, maar ook wel typerend voor veel topsportploegen.. ik snap niet dat er niet standaard een mental coach in de begeleidingsstaf wordt opgenomen. Niet dat iedereen er dan van gebruik hoeft te maken maar al zijn het er maar 3 die je er mee kunt helpen
Op maandag voel ik me als Robinson CrusoŽ: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_134235941
frankrijk tegen korea 20-20 gelijk met nog 0 minuten te spelen
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134236459
Frankrijk wint van Zuid-Korea met 27-22, waardoor Nederland als het wint van Montenegro theoretisch zelfs nog 2e in de poule kan worden.
pi_134238137
Lijkt me zwaar onwaarschijnlijk.
pi_134238999
En we beginnen al met geen enkele stream die het doet. Top :')
pi_134239119
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 20:46 schreef TheArt het volgende:
En we beginnen al met geen enkele stream die het doet. Top :')
via hahabar had ik even beeld. streamhunter geeft nog geen resltaten ;(
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134239159
ah, nu wel streamhunter. kijken of die wel werkt
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134239239
2-1 montenegro
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134239512
correctie: 2-4 :D

wel jammer dat er nu niet dat grappige franse commentaar bij zit
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 13 december 2013 @ 20:59:03 #233
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134239874
5-8, lekker begin hoor.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134239878
Abbingh is lekker op dreef tot nu toe.
pi_134240107
Halverwege de eerste helft al 7-10 :D
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 13 december 2013 @ 21:05:44 #236
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134240312
BraziliŽ ondertussen 14-9 voor tegen Denemarken in groep B, belangrijk ook voor de tegenstander in de volgende ronde.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 13 december 2013 @ 21:05:56 #237
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134240325
Pff, 2 van die snelle goals achter elkaar en alweer 10-11 :(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134240348
Pfff, van 7-11 naar 10-11 door die tijdsstraf van Kramer, die totaal onterecht was.
pi_134240367
en montenegro is weer in de buurt :X
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134240381
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:05 schreef heywoodu het volgende:
BraziliŽ ondertussen 14-9 voor tegen Denemarken in groep B, belangrijk ook voor de tegenstander in de volgende ronde.
Ik wist niet dat BraziliŽ zo goed was.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 13 december 2013 @ 21:07:33 #241
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134240439
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:06 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Ik wist niet dat BraziliŽ zo goed was.
Bij de bookies stonden ze volgens mij niet heel veel lager dan Denemarken. De wedstrijd van vanavond daar werd als 50/50 ingeschat :)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134240476
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:06 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Ik wist niet dat BraziliŽ zo goed was.
halve team van brazilie handbalt volgen mij bij hypo in oostenrijk
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134240584
Ik weet dan ook niet veel over handbal.
Leuke, snelle sport die niet voor watjes is.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 13 december 2013 @ 21:10:23 #244
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134240594
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:06 schreef TheArt het volgende:
Pfff, van 7-11 naar 10-11 door die tijdsstraf van Kramer, die totaal onterecht was.
En dan weer naar 10-13 uitlopen en Van der Wal die de 11-13 voorkomt, dat geeft de burger wel moed.

14 *)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134240608
En het verschil is weer terug!
pi_134240627
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:10 schreef TargaFlorio het volgende:
Ik weet dan ook niet veel over handbal.
Leuke, snelle sport die niet voor watjes is.
en in het geval van nederland ook leuke dames om naar te kijken :D
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 13 december 2013 @ 21:12:04 #247
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134240683
Eerste fase overpakken, Laura en Lois in de opbouw, door het midden naar voren, bal over het midden, 1e pass meter of 11/12 door het midden, Laura en Mieke in dekking :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134240815
Luciano doet iets goeds :o
pi_134240832
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:11 schreef gianni61 het volgende:

[..]

en in het geval van nederland ook leuke dames om naar te kijken :D
Alleen Nederland? ;)
pi_134240833
ik wilde het al niet zeggen _O-
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134240894
En weer :D
pi_134240909
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:14 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Alleen Nederland? ;)
nee, zeker niet alleen nederland
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134240929
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:15 schreef TheArt het volgende:
En weer :D
jouw stream loopt volgens mij wat voor op de mijne :P
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 13 december 2013 @ 21:17:38 #254
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134241022
Hoppa, 13-18
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134241030
Dit gaat lekker zeg voorlopig!
pi_134241096
Pfff Martine let wel even op a.u.b.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 13 december 2013 @ 21:19:27 #257
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134241135
En daar ligt Logtenberg er slecht bij.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134241179
ik zag er toch geen overtreding. gewoon slecht geland denk ik
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 13 december 2013 @ 21:20:49 #259
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134241215
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:20 schreef gianni61 het volgende:
ik zag er toch geen overtreding. gewoon slecht geland denk ik
Klopt, ze kwam gewoon verkeerd terecht na een worp, niks aan de hand qua overtredingen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134241227
Waar kan ik een streampje vinden? :@
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 13 december 2013 @ 21:21:13 #261
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134241238
7m's moeten er ook bij een voorsprong gewoon in :(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134241253
Jezus Lois die moet er gewoon in.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 13 december 2013 @ 21:22:05 #263
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134241302
14-18 bij rust, jammer van die 7 meter, maar in principe natuurlijk echt een prima ruststand.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134241373
^O^
  vrijdag 13 december 2013 @ 21:27:27 #265
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134241616
* mstx checkt ook weer in
*O*
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134241762
Balen
pi_134241796
even voor de duidelijkheid:
als nl wint staan ze 3de en als ze met 4 of meer verschil winnen 2de toch?
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 13 december 2013 @ 21:30:33 #268
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134241800
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:29 schreef truedestiny het volgende:
Balen
Huh?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134242044
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:30 schreef gianni61 het volgende:
even voor de duidelijkheid:
als nl wint staan ze 3de en als ze met 4 of meer verschil winnen 2de toch?
Ik weet even niet wat telt, maar ik ga uit van de onderlinge resultaten tussen Zuid-Korea, Montenegro en Nederland. Ik heb echt enorm lang gezocht vanavond naar wat de regels zijn, maar kon niets vinden.
pi_134242312
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:30 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Huh?
:P of er een stream is?
pi_134242398
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:37 schreef truedestiny het volgende:

[..]

:P of er een stream is?
www.streamhunter.eu
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134242451
Tuurlijk Laura, geef die bal zo weg.
pi_134242500
gelukje op de paal
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134242519
en weer cirkel van luciano
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134242533
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:41 schreef gianni61 het volgende:
en weer cirkel van luciano
Hoe vaak heeft ze dat wel niet gedaan dit toernooi :')
pi_134242609
Bah, gat gaat weer hard dicht.
  vrijdag 13 december 2013 @ 21:43:59 #277
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134242669
Wat een irritant publiek hey
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134242726
19-19 :')
pi_134242791
De dekking bij Montenegro staat opeens als een huis.
pi_134242844
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:41 schreef gianni61 het volgende:
gelukje op de paal
en gelukje 2 minuten
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134242879
Tering jantje, ze gooien ze zelf nu ook wel uit alle rangen en standen mis hoor :')
  vrijdag 13 december 2013 @ 21:48:00 #282
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134242916
Hoe kun je die missen :') _!
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134242949
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:48 schreef mstx het volgende:
Hoe kun je die missen :') _!
Smeets is de hele wedstrijd al matig bezig en het probleem is dat Van Dort ziek is en we dus geen andere linkerhoekspeelster meer hebben :')
pi_134242995
en nu gaat het mis :')
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  vrijdag 13 december 2013 @ 21:49:25 #285
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134243017
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:48 schreef TheArt het volgende:

[..]

Smeets is de hele wedstrijd al matig bezig
Het hele toernooi eigenlijk al.
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134243067
gelukkig scoort lois nog
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134243122
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:49 schreef mstx het volgende:

[..]

Het hele toernooi eigenlijk al.
Deze kon ook niet mis gelukkig.
  vrijdag 13 december 2013 @ 21:51:18 #288
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134243154
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:50 schreef TheArt het volgende:

[..]

Deze kon ook niet mis gelukkig.
Wou net zeggen :P
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134243250
Die in de rechterhoek staat telkens wel helemaal vrij :')
pi_134243365
er beginnen gewonden te vallen
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134243449
Nu houden we geen speelster meer over _O-
pi_134243486
3x keer voor kramer ;(
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134243545
Deze fase is beslissend.
pi_134243643
duidelijk henk
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_134243788
Laura speelt een topwedstrijd.
  vrijdag 13 december 2013 @ 22:01:05 #296
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134243815
Vd Heijden is goed bezig
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134243863
Kijk, die keepster haalt er tenminste de nodige ballen uit.
pi_134243966
nu MOET er gescoord worden
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 13 december 2013 @ 22:04:30 #299
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_134244040
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 22:03 schreef gianni61 het volgende:
nu MOET er gescoord worden
Schieten ze weinig mee op als Montenegro dat ook doet -O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_134244055
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 22:03 schreef gianni61 het volgende:
nu MOET er gescoord worden
En daar is Laura!
  vrijdag 13 december 2013 @ 22:06:36 #301
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134244166
Heb je kans om gelijk te komen, verneuk je het zo
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')