abonnement Unibet Coolblue
pi_133745352



Introductie tot bitcoin
Het is de state-of-the-art in geld. Het is een nieuwe vorm van elektronisch geld. Het is inmiddels de gouden standaard van digitale valuta.

Gebaseerd op een aantal oude technologieën, en een aantal zeer nieuwe technologieën ... Bitcoin is het resultaat van het combineren van ... cryptografische versleuteling van gegevens + het idee van een gelimiteerde grondstof, vergelijkbaar met goud en zilver (waar de hoeveelheid beperkt is), en dit gebruiken als geld + het idee van grote aantallen computers die zijn aangesloten op de het internet ... welke een sterke, veerkrachtige, onverwoestbaar netwerk vormen.

Het heet een cryptocurrency. Sinds de uitvinding van Bitcoin ... zal geld nooit meer hetzelfde zijn.

en
en een technische uitleg:

Hoe werkt bitcoin?
Bitcoin is een digitale grondstof of munteenheid, wat betekent dat de hoeveelheid gelimiteerd is, net als goud. Maar in tegenstelling tot goud zijn bitcoins zeer gemakkelijk uit te wisselen via het internet.

Bitcoin is een netwerk dat, als een notaris, alle bitcoin transacties tussen mensen registreert en gedecentraliseerd opslaat in het bitcoin netwerk. Ieders bitcoin rekening wordt opgeslagen op elke computer in bitcoin netwerk. Het is dus praktisch onmogelijk om het bitcoin netwerk uit te schakelen. Bittorrent, wat gedeeltelijk gebaseerd is op dezelfde principes, heeft aangetoond dat dit soort netwerken niet uit te schakelen zijn.

Zie een mooie infographic.

Bekijk ook deze presentatie ^O^.

De infographic 'hoe een Bitcoin transactie werkt'

De infographic 'Bitcoin is secured by the laws of the universe'.

Maar waar kan ik betalen met Bitcoins dan?

Thuisbezord.nl neemt sinds kort Bitcoins aan.

Games betalen met Bitcoin kan op Steam Bits

Coinmap is een wereldkaart met veel plaatsen waar je kan betalen met Bitcoins, handig als je op vakantie gaat.

Wat is de economische aansporing voor mensen om hun computer deel te laten nemen aan het bitcoin netwerk?
Door het registreren van bitcoin transacties in data blokken, verdienen computers bitcoins. Dit is nu 25 bitcoins per blok. Dit werkt als volgt. Elke transactie die plaats vindt op het netwerk wordt uitgezonden naar alle computers in het netwerk. Elke computer verzamelt deze transacties in een data blok en gaat vervolgens een proof-of-work algoritme uitrekenen voor dit blok.

Het proof-of-work algoritme is een soort vingerafdruk of check-sum van het blok en kost de computer processor tijd. De moeilijkheidsgraad van dit algoritme wordt, door het bitcoin netwerk, zo afgesteld dat het bitcoin netwerk gemiddeld één blok per 10 minuten genereert. Dat betekent dus dat de kans de een computer de proof-of-work voor een blok vindt binnen deze tijd gelijk is aan (de processor kracht van de computer)/(processor kracht van het totale netwerk).

Blokken worden op het bitcoin netwerk in een blok-keten opgeslagen. Elk blok bevat een vingerafdruk van het vorige blok zodat het duidelijk is wat de volgorde van de blokken is. Indien een computer het blok van het proof-of-work vingerafdruk weet te voorzien, dan mag deze computer 25 bitcoins claimen en zend deze computer het blok naar alle andere computers op het bitcoin netwerk. Alle computers zullen dit blok accepteren en aan hun blok-keten toevoegen.

Elke computer weet dat dit de beste strategie is, want anders moet er een ander blok gecreëerd worden met een proof-of-work vingerafdruk en dat kost extra processor tijd. Het is beter om te gaan werken aan een volgend blok.

Het proof-of-work algoritme vereist dat computers processor arbeid moeten verrichten om blokken te creëren. Door de moeilijkheidsgraad te regelen kan ervoor gezorgd worden dat de hoeveelheid blokken per uur gemiddeld constant is, zelfs als het aantal computers in het netwerk toeneemt of afneemt.

Hoe wordt de bitcoin inflatie onder controle gehouden?
Bovenstaand proces wordt bitcoin mijnen genoemd. De software hiervoor is open-source en kan gedownload worden van Bitcoin P2P Cryptocurrency | Bitcoin. Deze software kan tevens gebruikt worden om je bitcoin rekening te bekijken en om bitcoins te versturen.

Deze software is zo geconfigureerd dat elke 4 jaar de belonging per blok voor het genereren van een blok gehalveerd wordt. Nu is de beloning 50 bitcoins, na 4 jaar 25 bitcoins, na 8 jaar 12,5 bitcoins, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 21.000.000 bitcoins geproduceerd zullen worden.

Terwijl mensen investeren in bitcoin zal de prijs van bitcoin toenemen. Na verloop van tijd zal de aansporing voor computers om deel te nemen aan het bitcoin netwerk verplaatsen van de beloning per blok naar transactie vergoedingen. Computers kunnen transactie vergoedingen vragen voor het opnemen van een transactie in hun blok. Zo een vergoeding kan door de zender worden toegevoegd aan de transactie. Nu geld ook weer, dat de computer die de proof-of-work vind de vergoeding mag claimen.

Hoe start ik met bitcoin?
Ben je overtuigt van de bijzondere eigenschappen van bitcoin? Het is eenvoudig om met bitcoins te beginnen en een paar test bitcoins te verkrijgen. Ga naar de bitcoin website en download en installeer de bitcoin client.

Nadat je de bitcoin client hebt geïnstalleerd duurt het even voordat bitcoin alle blocks heeft opgehaald van het bitcoin netwerk.

Als de bitcoin client klaar is met het ophalen van alle blocks zullen je nieuwe bitcoins verschijnen in de bitcoin client. Voor de duidelijkheid, het is niet noodzakelijk om een bitcoin client te hebben draaien om bitcoins te ontvangen. De bitcoins worden door het netwerk aan een bitcoin adres toegekend. Alleen de persoon die de private sleutels heeft voor dit bitcoin adres zal ooit in staat zijn om deze bitcoins weer uit te geven. De private sleutels zijn opgeslagen in het wallet.dat bestand.

Een andere manier is een online wallet. Momenteel staat Blockchain.info goed bekend, maar vraag het even na in het topic voor recente informatie. Voordeel van een online wallet is dat je niet hoeft te wachten op het ophalen van de blockchain (kan een paar dagen duren op een oude laptop). Nadeel is dat het (veel) minder veilig is. Alleen voor kleine bedragen dus.

Bitcoins kopen en verkopen.
Vraag in het topic naar hoe je bitcoins momenteel het beste kan kopen/verkopen *G*.

Als je daar geen zin in hebt: op Bitonic.nl en Happycoins.nl kun je met iDeal Bitcoin kopen. Kijk even goed uit want goedkoop is het niet. Gebruik ze als je een klein bedrag wil uitgeven om mee te doen.

Goedkoper zijn de online exchanges. MtGox is de grootste. Vraag het even na om de meest recente informatie te hebben.

Grafiek van 12 juni, na de 'grote crash' van 25 naar 10 dollar. De eerste rally in Juli 2010 was ten gevolge van het slashdoteffect. Na deze boom is de wisselkoers van bitcoin een beetje ingestort, mede omdat er verschillende bugs zijn opgelost in de software. Echter bitcoin is duidelijk weer in trek. Voor een uitgebreide analyse van de bitcoin markt zie bitcoincharts.

Één van de concrete zaken die je kan doen met bitcoins is anoniem doneren. Andere zaken die gemakkelijk gemaakt worden door bitcoin is het maken van kleine betalingen. Dit principe wordt op dit moment al gebruikt om software ontwikkeling voor bitcoin te stimuleren op het bitcoin forum.

Bitcoin in meer detail
Wil je de werking van bitcoin in meer detail begrijpen, ga dan naar de bitcoin wiki. Ten slotte, voor nieuws over bitcoin zie: http://reddit.com/r/bitcoin
Als aller allerlaatste: http://www.thebitcoinchannel.com/

Voor meer uitleg over Bitcoin, zie het volgende artikel: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/bitcoin_kan_je_niet_stelen_en_dat_is_onbetaalbaar

Koersverloop:

Logaritmisch:


Lineair:


3-maanden:


Bitcoinkoersen volgen:
Je kunt de koersen volgen op bitcoinwisdom. µ heeft een uitleg gemaakt hoe dat werkt:


Er zijn ook Bitcoin spin-offs, elk met hun eigen unieke kwaliteiten. Een lijst wordt bijgehouden hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0

"Attentie: De (computertechnische) praktijk van bitcoin mining wordt niet hier maar in DIG besproken." ?
జ్ఞ‌ా
pi_133745358
జ్ఞ‌ా
pi_133745728
"Grafiek van 12 juni, na de 'grote crash' van 25 naar 10 dollar. De eerste rally in Juli 2010 was ten gevolge van het slashdoteffect. Na deze boom is de wisselkoers van bitcoin een beetje ingestort, mede omdat er verschillende bugs zijn opgelost in de software. Echter bitcoin is duidelijk weer in trek. Voor een uitgebreide analyse van de bitcoin markt zie bitcoincharts."

Lol als je het bekijkt met de koers van nu.
When I get sad, I stop being sad and just be awesome instead.
pi_133745819


Hihi het past niet meer :+
జ్ఞ‌ా
pi_133745880
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 10:04 schreef Tourniquet het volgende:
Deze column staat vandaag in de Metro

http://www.metronieuws.nl(...)SrZmkC!xlY1Aj3dLzim/
:|W :{w :'( ;( mijn god wat een onwetendheid..

Echt, WAAROM laten ze zo'n kluns (en dat is dan nota bene hoogleraar financiële economie!) zo'n artikel schrijven, als hij overduidelijk niet het flauwste benul heeft wat Bitcoin is of hoe het werkt. WAAROMMMmmmm :'( :'( :'(
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133745896
Gebruiken jullie de MultiBit wallet?
If not now, then when.
pi_133745941
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 16:25 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Gebruiken jullie de MultiBit wallet?
Nope, qt.
జ్ఞ‌ా
pi_133745946
Bijna $1100.
జ్ఞ‌ా
pi_133745996
Jezus dat Metro artikel :'(

quote:
het kan niet fysiek geruild worden
Het kan niet fysiek geruild worden, aha. Dit natuurlijk in tegenstelling tot al die euro's en dollars op de bank, wat ook alleen maar enen en nulletjes zijn, maar neeee, da's anders.

quote:
Er is geen enkele instantie die op internationaal of zelfs nationaal niveau de totale hoeveelheid bitcoins in de hand houdt.
Geen instantie nee, maar glasheldere wiskundige principes. En die zijn een stuk betrouwbaarder dan "instanties".

quote:
Dat betekent dat er een moment zal komen dat degenen die bitcoins kunnen aanmaken, er een belang bij hebben om het aanbod van bitcoins op te blazen
Juist ja, net zoals de alchemisten die goud kunnen aanmaken, er een belang bij hebben om het goud-aanbod op te blazen. :|W
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133746015
Iemand interesse in een bitcoin en webhosting gerelateerd domeinnaam? Ik heb namelijk geen tijd om het goed te exploiteren. Uiteraard betalen in bitcoins :P
pi_133746073
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 16:29 schreef vincm het volgende:
Iemand interesse in een bitcoin en webhosting gerelateerd domeinnaam? Ik heb namelijk geen tijd om het goed te exploiteren. Uiteraard betalen in bitcoins :P
sintcoin.nl ?
pi_133746090
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 16:25 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

:|W :{w :'( ;( mijn god wat een onwetendheid..

Echt, WAAROM laten ze zo'n kluns (en dat is dan nota bene hoogleraar financiële economie!) zo'n artikel schrijven, als hij overduidelijk niet het flauwste benul heeft wat Bitcoin is of hoe het werkt. WAAROMMMmmmm :'( :'( :'(
Ze snappen er geen fuck van, het is waarschijnlijk pijnlijk voor je om te bekijken, maar kijk hier alle filmpjes van 27 en 28 november maar eens:

http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/bitcoins#node_554256

Die Erik Mauritz begint het volgens mij wel een beetje te dagen, maar hoe die Jacob Schoenmaker het afdoet als een casinospelletje wat alleen nerds snappen...

[ Bericht 3% gewijzigd door Tourniquet op 29-11-2013 16:37:49 ]
pi_133746360
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 16:29 schreef vincm het volgende:
Iemand interesse in een bitcoin en webhosting gerelateerd domeinnaam? Ik heb namelijk geen tijd om het goed te exploiteren. Uiteraard betalen in bitcoins :P
Welke url?
pi_133746486
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 16:32 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Ze snappen er geen fuck van, het is waarschijnlijk pijnlijk voor je om te bekijken, maar kijk hier alle filmpjes van 27 en 28 november maar eens:

http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/bitcoins#node_554256

Die Erik Mauritz begint het volgens mij wel een beetje te dagen, maar hoe die Jacob Schoenmaker het afdoet als een casinospelletje wat alleen nerds snappen...
Wat een lul, hij weet geen eens dat er nu 12 Miljoen bitcoins zijn en dat er een max aan zit van 21.000.000
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 29 november 2013 @ 16:48:31 #15
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133746498
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 16:25 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

:|W :{w :'( ;( mijn god wat een onwetendheid..

Echt, WAAROM laten ze zo'n kluns (en dat is dan nota bene hoogleraar financiële economie!) zo'n artikel schrijven, als hij overduidelijk niet het flauwste benul heeft wat Bitcoin is of hoe het werkt. WAAROMMMmmmm :'( :'( :'(
Omg je zou maar college krijgen van zo'n man _O-
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_133746603
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 november 2013 16:48 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Omg je zou maar college krijgen van zo'n man _O-
Hij krijgt ook aardig wat kritiek in de reacties onder de column.
pi_133746633
BTCNext gebruikers hier?

quote:
Beste klant van BTC Next,

Helaas moeten we u mededelen dat er vermoedelijk NAW gegevens van klanten zijn ontvreemd die de afgelopen maanden Bitcoin bij ons hebben besteld.
Dit gaat om klanten die met iDeal Bitcoin bij ons hebben gekocht. Vanaf vandaag, 29/11/2013, lopen klanten dit risico niet meer.

We willen direct één ding aan u duidelijk maken: uw Bitcoin of geld zijn nooit in gevaar geweest en zullen in de toekomst ook geen gevaar lopen.

De wellicht ontvreemde informatie betreft bankrekeningnummers en bijbehorende namen waarmee klanten hebben betaald via iDeal.
Deze gegevens staan niet in onze database, maar zijn op slinkse wijze onderschept uit de API die het betalingsverkeer regelt tussen onze website en betaalprovider.

Wij betreuren dit voorval ten zeerste en zullen er logischerwijs alles aan doen om dit in de toekomst nooit meer te laten gebeuren.

Onze welgemeende excuses,

Team BTC Next
pi_133746801
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 16:54 schreef Tourniquet het volgende:
BTCNext gebruikers hier?
Daar begrijp ik nou echt geen reet van he. Hoe krijg je dat nou in godsnaam voor elkaar, om dat soort gegevens te laten stelen. HOE DAN!
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 29 november 2013 @ 17:30:03 #19
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133747562
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 16:54 schreef Tourniquet het volgende:
BTCNext gebruikers hier?

[..]

Wow, wat een amateurisme :')
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_133747684
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 16:25 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

:|W :{w :'( ;( mijn god wat een onwetendheid..

Echt, WAAROM laten ze zo'n kluns (en dat is dan nota bene hoogleraar financiële economie!) zo'n artikel schrijven, als hij overduidelijk niet het flauwste benul heeft wat Bitcoin is of hoe het werkt. WAAROMMMmmmm :'( :'( :'(
Zulke figuren moet je sowieso niet serieus nemen, ze zaten in het najaar van 2009 nog te blaten dat de crisis Nederland waarschijnlijk niet zou raken _O-
pi_133747747
Kan ik de synchronisatie van de Bitcoin wallet versnellen? Hij moet nog 137 weken en het duurt echt lang. :P Tijd = geld.
If not now, then when.
pi_133747757
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 17:36 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Kan ik de synchronisatie van de Bitcoin wallet versnellen? Hij moet nog 137 weken en het duurt echt lang. :P Tijd = geld.
Gebruik multibit :)
pi_133747767
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 17:37 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Gebruik multibit :)
Ik heb al 0.5 BTC naar mijn adres overgemaakt, of maakt dat niet uit? :@
If not now, then when.
  vrijdag 29 november 2013 @ 17:38:48 #24
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133747788
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 17:36 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Kan ik de synchronisatie van de Bitcoin wallet versnellen? Hij moet nog 137 weken en het duurt echt lang. :P Tijd = geld.
Nee maar waarom pak je geen multibit ofzo.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133747792
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 17:37 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Ik heb al 0.5 BTC naar mijn adres overgemaakt, of maakt dat niet uit? :@
Je kan het al gebruiken, je ziet alleen de transacties nog niet
pi_133747804
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 17:37 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Ik heb al 0.5 BTC naar mijn adres overgemaakt, of maakt dat niet uit? :@
Het kan wel maar ik zou gewoon even wachten

http://bitcoin.stackexcha(...)t-to-multibit-client
pi_133747815
Oké, thanks guys.
If not now, then when.
  vrijdag 29 november 2013 @ 17:40:25 #28
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133747827
Al die fossielen uit de oude wereld die denken te snappen hoe BTC in elkaar zit, zeer amusant.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 29 november 2013 @ 17:44:30 #29
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133747959
Komt dat (tijdelijke) subfora er nu nog? Het lijkt me met name handig om de altcoins en hun perspectief te bespreken.

Ik ben me aan het verdiepen, maar een centrale plek met gedeelde info en achtergronden lijkt me wel handig. Velen weten er meer dan een (vooral dan mij) :)
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133747974
Hoe denken jullie over Florin Coins? +179% laatste 24 uur. Te verhandelen op Criptsy.
pi_133748063
quote:
To celebrate Bitcoin Black Friday and encourage adoption of Bitcoin by merchants and consumers, MtGox is cutting trading fees to 0% for four full days starting Friday morning through midnight on Cyber Monday.
Toch aardig van Gox :)
pi_133748242
Hmm, het lukt mij niet om het Blockchain bestand in MultiBit te krijgen, maar ik kan via Blockchain mijn BTC's naar mijn MultiBit wallet overmaken toch?
If not now, then when.
  vrijdag 29 november 2013 @ 18:02:17 #33
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133748367
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 17:56 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Hmm, het lukt mij niet om het Blockchain bestand in MultiBit te krijgen, maar ik kan via Blockchain mijn BTC's naar mijn MultiBit wallet overmaken toch?
Jup, kost je een paar cent aan fee, maar het gaat prima.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133748442
quote:
BitPay ziet niks in alternatieven voor Bitcoin

BitPay, de grootste betalingsverwerker van Bitcoin, gaat geen ondersteuning bieden voor alternatieve cryptomunten zoals Litecoin. De topman van het bedrijf noemt als reden dat de alternatieven 'technologisch inferieur' zouden zijn.

Anthony Gallippi, oprichter van BitPay, ziet het nut van alternatieven voor Bitcoin niet. "Ik vind de technologie inferieur, je kan er nauwelijks ergens mee betalen en de liquiditeit is te laag", zegt hij tegen Vice. Zijn bedrijf zal dan ook geen ondersteuning bieden voor Litecoins, Feathercoins, Namecoins of andere alternatieve cryptovaluta: "Er is geen enkel plan, nu of in de toekomst, om ook andere cryptomunten te gaan gebruiken."

BitPay handelt onder andere het Bitcoin-betalingsverkeer voor Thuisbezorgd af, dat onlangs de ondersteuning voor de valuta bekendmaakte. Gallipi liet ook weten dat zijn bedrijf binnenkort een hoofdkantoor voor Europa in Amsterdam gaat openen. BitPay werd in 2011 opgericht en heeft inmiddels meer dan tienduizend klanten die betalingen in de muntsoort accepteren.

De verwerker heeft er belang bij dat een enkele cryptovaluta uitgroeit tot algemeen geaccepteerde standaard; fragmentatie zou de groei van Bitcoin in de weg kunnen staan. Als grote faciliterende bedrijven als BitPay alternatieven niet ondersteunen, wordt het voor andere cryptomunten moeilijker door te groeien.

https://tweakers.net/nieu(...)en-voor-bitcoin.html

pi_133748750
Nu editie NL; wanneer barst de bitcoin bubbel.

RTL 4
pi_133748783
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 18:02 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Jup, kost je een paar cent aan fee, maar het gaat prima.
Nice. Heb het gelijk naar BTC-E gestuurd.
If not now, then when.
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 29 november 2013 @ 18:23:40 #37
862 Arcee
Look closer
pi_133748925
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 17:44 schreef Sosa het volgende:
Komt dat (tijdelijke) subfora er nu nog?
Het lijkt erop van wel:

quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 00:03 schreef yvonne het volgende:
Jaja, we hebben het er al over.
Moeten wel goede mods op die verstand hebben van de materie. Wie oh wie?
forum@fok.nl graag.
pi_133749380
quote:
7s.gif Op vrijdag 29 november 2013 18:23 schreef Arcee het volgende:

[..]

Het lijkt erop van wel:

[..]

Heb gemaild (8>
జ్ఞ‌ా
pi_133749421
quote:
7s.gif Op vrijdag 29 november 2013 18:23 schreef Arcee het volgende:

[..]

Het lijkt erop van wel:

[..]

Leuk :) Heb alleen geen zin om mod te worden, maar dr zijn er vast genoeg hier die dat wel willen :)
  vrijdag 29 november 2013 @ 18:46:34 #40
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133749510
quote:
14s.gif Op vrijdag 29 november 2013 18:41 schreef µ het volgende:

[..]

Heb gemaild (8>
Jij zou een goede zijn daarvoor.

(Heb ook gemaild)
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  † In Memoriam † vrijdag 29 november 2013 @ 18:47:20 #41
230491 Zith
pls tip
pi_133749537
quote:
14s.gif Op vrijdag 29 november 2013 18:41 schreef µ het volgende:

[..]

Heb gemaild (8>
Success!
Jij, MaGNet, Maxbet en Jace zouden goed onderlegde mods zijn :)
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 29 november 2013 @ 20:01:08 #42
862 Arcee
Look closer
pi_133752347
quote:
14s.gif Op vrijdag 29 november 2013 18:46 schreef Maxbet het volgende:
Jij zou een goede zijn daarvoor.
Zijn naam is te klein om in blauw op te vallen. :Y)
pi_133752728
quote:
Gratis geld

De gekte is uitgebroken; het internetgeld bitcoin stijgt extreem in waarde. De virtuele munt die in 2008 werd bedacht als alternatief voor gewoon geld, doorbrak woensdag de duizend dollargrens en haalde gisteravond zelfs de $1200.


Handige jongens die enkele jaren geleden voor een paar dollars munten kochten, verzilveren nu hun winst. Zo heeft een Noorse student een appartement in Oslo gekocht dankzij winsten met bitcoins, meldden verschillende media. Hij had paar jaar geleden voor de grap wat munten verzameld.

Schaarste

Waarom stijgt de munt ineens zo sterk in waarde? Het antwoord daarop is nog niet precies duidelijk. Sowieso kende de munt altijd al grote prijsschommelingen, maar nu lijkt er meer aan de hand. Twee partijen kunnen zonder tussenkomst van banken anoniem transacties uitvoeren en dat maakt de munt aantrekkelijk voor de misdaad. Ook worden bitcoins steeds breder geaccepteerd, zoals in Nederland voor het bestellen van eten op de website Thuisbezorgd.nl.

Chinese investeerders hebben eveneens de munt ontdekt, vermoeden analisten. En het is duidelijk dat er schaarste kan ontstaan. Een bitcoin is niet zomaar te krijgen maar komt vrij na het uitvoeren van een berekening waar een normale pc jaren voor nodig heeft. In totaal zijn er maximaal 21 miljoen munten uit te geven.

Omloop

Verslaat de bitcoin nu gewone valuta of zelfs goud als investering? Om dat te bepalen kijkt Bartjens naar hoeveel bitcoins er eigenlijk zijn. Nu zijn er ruim 12 miljoen munten in omloop, dus als een munt per stuk $1200 oplevert dan is de marktkapitalisatie gisteren uitgekomen op ¤10,6 mrd.

Hiermee heeft de munt al verschillende valuta’s verslagen. Noorwegen heeft bijvoorbeeld omgerekend ¤6,1 mrd aan munten en briefgeld, Denemarken ¤8,7 mrd, Polen ¤9 mrd en Zweden dreigt ook het onderspit te delven; het land heeft omgerekend ¤10,8 mrd aan Zweedse kronen in omloop. Voordat de munt Zwitserland inhaalt duurt het overigens nog wel even, dit land heeft ¤57,6 mrd aan franken uitstaan.

Goud

Verslaat de bitcoin ook goud? In absolute hoeveelheden is dat nog lang niet het geval. Alleen al de Nederlandsche Bank had in 2010 voor ¤20,8 mrd aan beleggingen in goud, zo staat op de website van de centrale bank. Wil de bitcoin de waarde van de totale goudvoorraad overstijgen, dan zal de munt nog wel een paar stapjes moeten zetten.

Maar per eenheid wordt het wel spannend. Want waar goud ruim twee jaar geleden nog op $1920 per ounce piekte, daalde de prijs vervolgens naar $1245 gisteren. Ondertussen steeg een bitcoin in november elke dag met gemiddeld ruim 6% in waarde en kwam gisteren nét onder de goudprijs uit. Als u dit leest kan het dus zo zijn dat een bitcoin meer kost dan een blokje goud en dat is toch opmerkelijk, voor een product van enkel nulletjes en eentjes.
  vrijdag 29 november 2013 @ 20:14:54 #44
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133752919
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 20:09 schreef Sylv3se het volgende:

[..]

Eens een keer een stukje zonde bubbel, silkroad, witwassen of terrorisme. Verfrissend ^O^
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133754293
quote:
Ik verwacht dat dit model binnen 1 week, zoniet volgende week, niet meer klopt.

Na tijdje zal de aandacht voor bitcoin verslappen, en de koers wordt minder.
pi_133755304
Als die stijging doorzet dan kan dat het wel worden ja.
Maar als je een paar weken eerder erbij trekt is die lijn niet realistisch natuurlijk.
  vrijdag 29 november 2013 @ 21:12:00 #48
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_133755330
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 17:44 schreef ColeJ het volgende:
Hoe denken jullie over Florin Coins? +179% laatste 24 uur. Te verhandelen op Criptsy.
Ik zou het niet doen.
  vrijdag 29 november 2013 @ 21:43:09 #49
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133756916
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 17:40 schreef Scorpie het volgende:
Al die fossielen uit de oude wereld die denken te snappen hoe BTC in elkaar zit, zeer amusant.
Pikinhand draait zich om in zijn bed
  vrijdag 29 november 2013 @ 22:02:49 #50
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133757996
Heeft er iemand ervaring met localbitcoins.com

Soort van market place waar bv iemand BTC aanbiedt via diverse betalingsmethoden (in mijn geval Neteller betalingen). Site biedt ESCROW bescherming.

Ben in een contact met een Deen voor een kleine transactie om BTC direct naar mijn wallet te krijgen.

Ervaringen?
The best firms advertise the least...
pi_133758562
Op Bitstamp door de $1100 :D
  vrijdag 29 november 2013 @ 22:18:45 #52
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133758759
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 17:40 schreef Scorpie het volgende:
Al die fossielen uit de oude wereld die denken te snappen hoe BTC in elkaar zit, zeer amusant.
Ik ga volgende week ff op bezoek bij mijn ouders en ga een lange discussie hebben met mijn vader, in de bankenwereld gewerkt en hij stond zeer critisch over de praktijken van "zijn bank" in het verleden (10-15 jaar geleden):

Hij was super-geinteresseerd in dat hele Bitcoin fenomeen (inclusief zijn negatieve kanten)

We gaan een geweldige discussie tegemoet ;)

(Mijn vader categoriseer ik allesbehalve een fossiel: Hij is helaas niet "technisch onderlegd" en voor de rest super)
The best firms advertise the least...
pi_133758820
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 22:14 schreef WebBeestje het volgende:
Op Bitstamp door de $1100 :D
Ja, nice!

  vrijdag 29 november 2013 @ 22:21:20 #54
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133758879
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 22:19 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Ja, nice!

[ afbeelding ]
welke app is dat?
  † In Memoriam † vrijdag 29 november 2013 @ 22:22:03 #55
230491 Zith
pls tip
pi_133758906
Is een iPhone app lijkt het.

(zo niet, zou ik hem ook wel willen 8-) )
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133758923
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 22:21 schreef Mender het volgende:

[..]

welke app is dat?
btcReport (iOS)
  vrijdag 29 november 2013 @ 22:45:42 #57
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133760032
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 22:22 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

btcReport (iOS)
OOk Android versie beschikbaar:

http://mobile.zeroblock.com/
The best firms advertise the least...
  vrijdag 29 november 2013 @ 22:57:48 #58
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_133760510
edit: nvm, verkeerde topic

[ Bericht 86% gewijzigd door MichaelScott op 29-11-2013 23:02:52 ]
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
pi_133760739
Stukje over bitcoin in de spits:


Van deze meneer ( excuses voor de gedraaide foto ik post dit vanaf mijn mobiel)


Zijn redenatie is wel heel raar? Hij stelt dat omdat er geen centrale bank is, die nooit oneindig geld zouden bijdrukken, ligt de macht bij de personen die bitcoins maken. Deze personen zouden dan het aanbod van de bitcoin kunnen opblazen voor eigen gewin.

Is het hele idee achter de virtuele valuta niet dat de macht decentraal is en dat er een limiet op het aantal bitcoins zit ? Deze hoogleraar zijn argument is gewoon totaal niet valide?
When I get sad, I stop being sad and just be awesome instead.
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 29 november 2013 @ 23:07:16 #60
862 Arcee
Look closer
pi_133760890
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 23:03 schreef MouzurX het volgende:
Stukje over bitcoin in de spits:
[ afbeelding ]

Van deze meneer ( excuses voor de gedraaide foto ik post dit vanaf mijn mobiel)
[ afbeelding ]

Zijn redenatie is wel heel raar? Hij stelt dat omdat er geen centrale bank is, die nooit oneindig geld zouden bijdrukken, ligt de macht bij de personen die bitcoins maken. Deze personen zouden dan het aanbod van de bitcoin kunnen opblazen voor eigen gewin.

Is het hele idee achter de virtuele valuta niet dat de macht decentraal is en dat er een limiet op het aantal bitcoins zit ? Deze hoogleraar zijn argument is gewoon totaal niet valide?
Is al besproken in het vorige topic en verder in dit topic. :Y)
pi_133761076
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 22:45 schreef edcetera het volgende:

[..]

OOk Android versie beschikbaar:

http://mobile.zeroblock.com/
Hij doet alleen Gox op Android?
pi_133761148
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 23:07 schreef Arcee het volgende:

[..]

Is al besproken in het vorige topic en verder in dit topic. :Y)
Excuses :) zal die topics dan eens even doorlezen. Bedankt ;)
When I get sad, I stop being sad and just be awesome instead.
pi_133761715
Onbegrijpelijk dat er zoveel fossielen (iemand gebruikte al deze mooie term) iets moeten zeggen over BTC maar onvoldoende hebben ingelezen. Hoeveel basiskennis over BTC simpelweg vergeten wordt en door het lezen van dergelijke artikelen krijg je de domste uitspraken van leken zoals BTC kan gehackt worden, etc.
pi_133761877
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 22:45 schreef edcetera het volgende:

[..]

OOk Android versie beschikbaar:

http://mobile.zeroblock.com/
nofi, maar dat is een totaal andere app. :P
pi_133761933
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 23:27 schreef WebBeestje het volgende:
Onbegrijpelijk dat er zoveel fossielen (iemand gebruikte al deze mooie term) iets moeten zeggen over BTC maar onvoldoende hebben ingelezen. Hoeveel basiskennis over BTC simpelweg vergeten wordt en door het lezen van dergelijke artikelen krijg je de domste uitspraken van leken zoals BTC kan gehackt worden, etc.
Yep, het kennisniveau van de media is waardeloos.. Vaak lees/hoor ik dingen die gewoon totaal niet kloppen
pi_133762588
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 23:27 schreef WebBeestje het volgende:
Onbegrijpelijk dat er zoveel fossielen (iemand gebruikte al deze mooie term) iets moeten zeggen over BTC maar onvoldoende hebben ingelezen. Hoeveel basiskennis over BTC simpelweg vergeten wordt en door het lezen van dergelijke artikelen krijg je de domste uitspraken van leken zoals BTC kan gehackt worden, etc.
Ze hebben natuurlijk wel gelijk dat eventueel je account gehackt kan worden. Maar je kan ook geskimd worden, of je bent slachtoffer van phishing. Je kluis kan gekraakt worden. Ik zeg maar wat. Ironisch gezien is het feit dat je goed je bitcoins moet beveiligen een reden dat het langzamerhand een serieuze valuta aan het worden is. :)
pi_133762590
tjash krijg je he als je de spits leest goedkope media
Geniet van het leven:):)
pi_133763065
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 14:58 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Zoals Zith zegt, dit zou betekenen dat er geen enkele andere manier van betalen meer zou bestaan. Met andere woorden, alle economische activiteit zou vallen onder BTC. Dat gaat nooit en te nimmer daadwerkelijk gebeuren.

Om dit begrijpelijker te maken moet je misschien even kijken naar vergelijkbare 'sterke' betaalmiddelen. Naast goud bijvoorbeeld had je ook zilver en andere metalen. De dollar is waarschijnlijk het meest globaal maar bestrijkt ook niet alle economische activiteit. Ook al bezit je alle dollars die er nu bestaan en kun je waarschijnlijk wel in de meeste plekken terecht, je zult nooit alles tegelijk kunnen opkopen. Daarvoor heb je ook alle euro's, alle RMB, alle Yen, etc. voor nodig. En zelfs dan kom je nog tekort.
Akkoord. De Bitcoin is beter te vergelijken met één munt dan met alle goederen en diensten. I stand corrected.
quote:
Ik snap best dat er nu mensen instappen met de gedachte dat ze een geldpers gekocht hebben. Met een bitcoin van een paar honderd euro nu over 5 tot 10 jaar multimiljonair zijn. Multimiljonair? Interessant. In welke valuta dan? Juist, in de valuta waar je naar terug wilt wisselen. Maar op het moment dat iedereen dat gaat doen stijgt de waarde van de andere valuta vis-a-vis de BTC. Met andere woorden, crash.
Als de bitcoin alom geaccepteerd wordt als betaalmiddel zie ik geen reden om hem om te wisselen naar fysieke valuta. Integendeel zelfs, door de begrenzing van het aantal bitcoins zullen mensen de omgekeerde route bewandelen.
quote:
Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is het dat waarschijnlijk ook. Dat wil niet zeggen dat de BTC nu topt, hoor. Hij kan best toppen op 10k of 20k. Dat is het mooie met bubbels, je weet nooit hoe en wanneer ze poppen. Eerlijk gezegd is juist de introductie van Chinees geld een van de redenen dat ik nog wat sceptischer ben geworden. Je kunt wel zeggen dat die constant geprinte dollars die in de BTC gepompt worden een prijsopdrijvend effect hebben maar dat is echt niks vergeleken met de RMB. De bubble in de huizenmarkt hier is echt ziek (echt bizar veel leegstand) en elke vlucht van kapitaal naar andere plekken is echt halve paniek.

Dat China de BTC toestaat moet toch ook wel te denken geven. Dit zijn overheidsorganen die overal een dikke vinger bij in de pap willen houden. Zonder met de 'relevante organen' te spreken, speel je hier amper wat klaar. Er wordt geld rondgepompt als een malle om tussen oververhitten en ineenstorten te blijven hangen. En dan laten ze de BTC zomaar toe op deze manier? Er gaat nog wat gebeuren met de BTC en China de komende tijd, dat is zeker. Grote vraag is hoe dat zal gaan uitpakken.
Interessant. We zullen het zien. :)
Je länger ein Blinder lebt, desto mehr sieht er - Viva la revolucion !
  zaterdag 30 november 2013 @ 00:09:36 #69
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133763575
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 23:31 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

nofi, maar dat is een totaal andere app. :P
Van dezelfde uitgever? OK, ik heb het nog niet geprobeerd: maar het geeft wel aan in welk status cryptocurrencies zijn: Een chaos, net zoals het internet in de begin periode, maar zie nu.

Eigenlijk is het hele Social Media een chaos (Facebook, Whatsapp, Googe+ etc) hetzelfde

Cryptocurrency zit in dezelf positie, maar je ziet er wel vooruitgang (al die altcoins ^O^ )

Facebook zit vast en is een Yahoo over 2-3 jaar

Bitcoin en aankomende alternatieven is de toekomst. En al die ge-hypte alts: We zien wel ;)

Concurrentie met andere btalingseenheden, yeay *O*

Over 3 jaar kan ik nog gewoon boodschappen doen bij de Appie en met cash geld betalen en kan ik hun online thuisbezorgservice met (x)TC bel\talen

Read my words...
The best firms advertise the least...
  zaterdag 30 november 2013 @ 00:14:04 #70
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133763756
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 23:32 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Yep, het kennisniveau van de media is waardeloos.. Vaak lees/hoor ik dingen die gewoon totaal niet kloppen
Nieuwsbericht over Bicoin en dan weer de nadruk leggen op Silk Road, drugsbendes, wapens etc ;(
The best firms advertise the least...
pi_133764835
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 00:14 schreef edcetera het volgende:

[..]

Nieuwsbericht over Bicoin en dan weer de nadruk leggen op Silk Road, drugsbendes, wapens etc ;(
Ik gooi het maar op angst voor het onbekende, komt vanzelf allemaal wel goed :)
  zaterdag 30 november 2013 @ 00:59:03 #72
380998 DarkAccountant
Dark numbers, full daylight
pi_133765366
Zoals ik het zie: er is dus een gelimiteerd aantal bitcoins dat kan gemaakt worden.

(Daar is trouwens geen garantie voor gegeven, misschien breiden ze het wel uit bij groot succes.)

De manier waarop bitcoins worden gegenereerd is basically door je PC non-stop te laten draaien en te "minen". Maar zoals we al weten van oude fossiele brandstoffen: het raakt ooit wel eens op. Dan gaan er een heleboel "early adopters" zijn die veel geld hebben verdiend en de rest heeft niks. Tenzij ze de limiet voor het maximum aantal bitcoins omhoog gooien, maar dat betekent dan weer dat dat de bitcoin in waarde zal dalen ten opzichte van de traditionele munten.

De traditionele munten hebben ook een groot voordeel t.o.v. de bitcoin: de waarde ervan wordt gegarandeerd door de overheid. Bij een "gedecentraliseerde" valuta is er echt niets of niemand waar je kan aankloppen als je denkt dat er gefraudeerd wordt. Als je bv. slachtoffer wordt van skimming, dan lost de bank dat in alle stilte op en stort het geld terug op je rekening (ze willen natuurlijk niet al te veel media-aandacht, dus regelen ze het zonder al te veel tamtam).
  zaterdag 30 november 2013 @ 01:28:22 #73
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133766101
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zaterdag 30 november 2013 @ 01:29:10 #74
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133766128
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 00:59 schreef DarkAccountant het volgende:
Zoals ik het zie: er is dus een gelimiteerd aantal bitcoins dat kan gemaakt worden.

(Daar is trouwens geen garantie voor gegeven, misschien breiden ze het wel uit bij groot succes.)

De manier waarop bitcoins worden gegenereerd is basically door je PC non-stop te laten draaien en te "minen". Maar zoals we al weten van oude fossiele brandstoffen: het raakt ooit wel eens op. Dan gaan er een heleboel "early adopters" zijn die veel geld hebben verdiend en de rest heeft niks. Tenzij ze de limiet voor het maximum aantal bitcoins omhoog gooien, maar dat betekent dan weer dat dat de bitcoin in waarde zal dalen ten opzichte van de traditionele munten.

De traditionele munten hebben ook een groot voordeel t.o.v. de bitcoin: de waarde ervan wordt gegarandeerd door de overheid. Bij een "gedecentraliseerde" valuta is er echt niets of niemand waar je kan aankloppen als je denkt dat er gefraudeerd wordt. Als je bv. slachtoffer wordt van skimming, dan lost de bank dat in alle stilte op en stort het geld terug op je rekening (ze willen natuurlijk niet al te veel media-aandacht, dus regelen ze het zonder al te veel tamtam).
Je kan niet even de limiet omhoog gooien.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133766174
Ltc :')
pi_133766345
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 00:59 schreef DarkAccountant het volgende:
De traditionele munten hebben ook een groot voordeel t.o.v. de bitcoin: de waarde ervan wordt gegarandeerd door de overheid. Bij een "gedecentraliseerde" valuta is er echt niets of niemand waar je kan aankloppen als je denkt dat er gefraudeerd wordt. Als je bv. slachtoffer wordt van skimming, dan lost de bank dat in alle stilte op en stort het geld terug op je rekening (ze willen natuurlijk niet al te veel media-aandacht, dus regelen ze het zonder al te veel tamtam).
En de bank pakt naar eigen believen geld af als ze wat nodig hebben (Cyprus).
  zaterdag 30 november 2013 @ 01:38:02 #77
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133766383
quote:
10s.gif Op zaterdag 30 november 2013 01:36 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

En de bank pakt naar eigen believen geld af als ze wat nodig hebben (Cyprus).
Of weerhouden je ervan te doen wat je wil met het geld (Rabobank)
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133766685
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 november 2013 01:38 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Of weerhouden je ervan te doen wat je wil met het geld (Rabobank)
En als je euro's verdampt zijn:

pi_133766915
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 15:25 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Kan jij enkele motieven bedenken waarom de Chinezen dit toelaten?

Er komen meerdere scenario's in mijn hoofd:

- Hoge bureaucraten die er geld aan willen verdienen
- Makkelijke online-transacties voor Chinese webbedrijven, waardoor het in de toekomst misschien handiger wordt voor de Chinezen om internationaal te opereren met hun internetdiensten.
- ??
Dat zijn twee goede opties maar beide verklaren ze het niet helemaal. In situatie A onderschat je de mogelijkheden voor bureaucraten om geld te verdienen in andere sectoren. De bitcoin lijkt lucratief maar vergeleken met de constructies in vastgoed is het echt peanuts.

In het tweede geval zou dit betekenen dat internetbedrijven meer leeway zouden hebben maar dat is ook niet per se het geval gezien de nog steeds vrij grote inmenging van de overheid in deze bedrijven. Tevens hebben veel van dit soort bedrijven al andere systemen om hun betalingsverkeer te regelen. Overigens is het in China een stuk makkelijker om online geld uit te geven, vandaar dat het hier ook enorm floreert. Je hoeft in principe je huis niet uit voor wat dan ook. Echt alles is te bestellen tot verse vis aan toe.

Een derde optie is dat ze in eerste instantie willen kijken wat voor impact dit heeft. Niet alleen op BTC zelf maar ook op de eigen oververhitting van de economie. In theorie kunnen ze op deze manier een deel van de druk op andere sectoren wegnemen, voornamelijk vastgoed natuurlijk. Dat is ook de reden waarom ik nog wel een bepaalde reactie verwacht, aangezien vastgoed wel een drijvende factor is en ze niet kunnen toestaan dat er teveel geld wegsijpelt. Zeker aangezien het geld van veel bureaucraten vastzit in deze sector en het dus daadwerkelijk zal gaan inhakken op het eigen vermogen.

Maar goed, zelfs dan is het nog de vraag welke draai genomen wordt later. Dat is allemaal nog niet te voorzien maar dat dit zonder slag of stoot zal gaan is een utopie. Op bijna alles volgt hier een reactie, voornamelijk in de vorm van 100-day crackdowns. In dat laatste geval zou ik trouwens geen BTC verkopen, want na zo'n campagne gaat alles vaak weer terug naar normaal. Pas als er op een bijeenkomst echt iets wordt besloten moet je flink gaan verkopen.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
  zaterdag 30 november 2013 @ 02:30:06 #80
380998 DarkAccountant
Dark numbers, full daylight
pi_133767280
quote:
10s.gif Op zaterdag 30 november 2013 01:29 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Je kan niet even de limiet omhoog gooien.
Nee? Morgen start een nerd een niuwe website met "Bitcoins 2.0". Ik wil wel eens zien wat je originele bitcoins dan nog waard zijn.
pi_133767296
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 02:30 schreef DarkAccountant het volgende:

[..]

Nee? Morgen start een nerd een niuwe website met "Bitcoins 2.0". Ik wil wel eens zien wat je originele bitcoins dan nog waard zijn.
We zijn ondertussen al bij "Bitcoins 95.0" dus dat valt wel mee
pi_133767402
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 02:30 schreef DarkAccountant het volgende:

[..]

Nee? Morgen start een nerd een niuwe website met "Bitcoins 2.0". Ik wil wel eens zien wat je originele bitcoins dan nog waard zijn.
:')

https://en.bitcoin.it/wiki/List_of_alternative_cryptocurrencies
  zaterdag 30 november 2013 @ 02:39:35 #83
380998 DarkAccountant
Dark numbers, full daylight
pi_133767407
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 02:31 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

We zijn ondertussen al bij "Bitcoins 95.0" dus dat valt wel mee
Je bedoelt: het is eigenlijk al niets meer waard voor iemand die er nu instapt. :')
  zaterdag 30 november 2013 @ 02:45:53 #84
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133767487
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 02:30 schreef DarkAccountant het volgende:

[..]

Nee? Morgen start een nerd een niuwe website met "Bitcoins 2.0". Ik wil wel eens zien wat je originele bitcoins dan nog waard zijn.
Dat is allang gedaan. Verdiep jezelf even. 21 miljoen coins is gewoon een keiharde grens.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133767488
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 02:39 schreef DarkAccountant het volgende:

[..]

Je bedoelt: het is eigenlijk al niets meer waard voor iemand die er nu instapt. :')
Nee, bedoel dat er al 100 nieuwe coins uit zijn, ze heten alleen geen bitcoin. In essentie is er niks mis met bitcoin dus voorlopig zijn nieuwe alternatieven al dan niet met nieuwe functies gewoon nog overbodig of enkel complementair.
pi_133767857
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 02:30 schreef DarkAccountant het volgende:
Nee? Morgen start een nerd een niuwe website met "Bitcoins 2.0". Ik wil wel eens zien wat je originele bitcoins dan nog waard zijn.
Hetzelfde. Want zijn "Bitcoins 2.0" heeft geen enkele marktacceptatie, terwijl Bitcoin een bewezen track record heeft, een market cap van meer dan $12 miljard, een zeer sterk netwerk met een ontzagwekkende hoeveelheid rekenkracht, en concreet bewijs dat het al 5 jaar in de praktijk werkt als een trein.

Dus waarom de hel zou iemand ooit iets van Bitcoins 2.0 willen, als het in alle opzichten inferieur is aan Bitcoin - behalve dan voor die ene nerd die er even snel mee hoopt te cashen, als early (of eigenlijk first) adopter?

Er zijn trouwens al tientallen altcoins. Op Litecoin na (wat ook nog amper een fractie doet van Bitcoin) is het verder allemaal totaal insignificant gerommel in de marge. Dus om je laatste zin te beantwoorden, je ziet wat de originele bitcoins nog waard zijn: ruim $1200 per stuk, and counting.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133767868
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 03:46 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Hetzelfde. Want zijn "Bitcoins 2.0" heeft geen enkele marktacceptatie, terwijl Bitcoin een bewezen track record heeft, een market cap van meer dan $12 miljard, een zeer sterk netwerk met een ontzagwekkende hoeveelheid rekenkracht, en concreet bewijs dat het al 5 jaar in de praktijk werkt als een trein.

Dus waarom de hel zou iemand ooit iets van Bitcoins 2.0 willen, als het in alle opzichten inferieur is aan Bitcoin - behalve dan voor die ene nerd die er even snel mee hoopt te cashen, als early (of eigenlijk first) adopter?

Er zijn trouwens al tientallen altcoins. Op Litecoin na (wat ook nog amper een fractie doet van Bitcoin) is het verder allemaal totaal insignificant gerommel in de marge. Dus om je laatste zin te beantwoorden, je ziet wat de originele bitcoins nog waard zijn: ruim $1200 per stuk, and counting.
En op het moment zijn veel bedrijven bezig het Bitcoin ecosysteem uit te breiden of te verbeteren. Dat zie je eigenlijk bij geen enkele andere cryptocoin.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133768052
Interessant:

Cashless Africa: Kenya’s smash success with mobile money



Oh, to enjoy the modern conveniences of Kenya.

At least in the realm of cashless marketplaces, the east African country has been thundering along the cutting edge since the 2007 launch of M-Pesa—the M is for "mobile"; pesa is Swahili for "money."

What was originally conceived as an efficient method to make payments on microloans has been rapidly adopted by Kenyans as a way to send money from urban centers back to rural hometowns.

A husband working in Nairobi can send money home to the countryside with a couple of taps on his mobile phone. His wife can cash out at the increasingly ubiquitous shops with M-Pesa agents—the number of agents across the country increased 40 percent last year to more than 65,000—and she can also leave the money on her device to make digital payments with the hundreds of businesses who accept them.

But what's been most surprising given M-Pesa's blockbuster success—19 million of Kenya's 44 million people subscribe, including more than two-thirds of the adult population, and a quarter of the country's economy flows through the mobile-money service—is how other countries have failed to replicate that success.

http://www.cnbc.com/id/101180469
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  zaterdag 30 november 2013 @ 08:27:29 #89
416570 litecoin
cryptocurrency
pi_133768404
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 02:39 schreef DarkAccountant het volgende:

[..]

Je bedoelt: het is eigenlijk al niets meer waard voor iemand die er nu instapt. :')
Ik ben vorige week ingestapt, donderdag 21 november, met 3.500 euro en momenteel bezit ik in Bitcoin en Litecoin meer dan 8.000 euro. (Ik heb wel geruild op een exchange (btc-e.com)).

Als je van plan bent te handelen op een exchange moet je weten wat je doet en het liefst geen emotie hechten aan je geld. Maar ook zonder ruilen was de investering winstgevend geweest. Het is absoluut niet te laat om in te stappen. Drie vrienden van mij zijn deze week dan ook begonnen met wisselend succes.

Je argumenten voor fiat valuta ten opzichte van Bitcoin geven verder aan dat je Bitcoin onvoldoende begrijpt. Ik heb zeer veel vertrouwen in het hele systeem achter Bitcoin en dat rechtvaardigt voor mij de investering van een deel van mijn spaargeld.

Eerst baalde ik dat ik een halfjaar geleden niet begon, inmiddels ben ik gelukkig dat ik er vroeg bij ben. Men is amper bekent met cryptocurrency. :)
"Bitcoin is to banks, what email was to postal offices."
pi_133768630
Had iemand dit al gezien of geplaatst?

za 30 nov 2013, 00:56
Kanaaleiland wil fysieke bitcoin gaan slaan
van onze redactie
AMSTERDAM -

Het piepkleine kanaaleilandje Alderney wil zichzelf op de kaart zetten door fysieke bitcoins te gaan slaan in samenwerking met de officiele producent van muntgeld van Groot-Britannië, de Royal Mint.

Dat meldt de krant Financial Times. Alderney wil kloppend hart van de bitcointransacties worden door faciliteiten op te zetten zoals handelsplatformen, betaaldiensten en een opslag voor bitcoin. Uiteraard allemaal in overeenstemming met anti-witwas regels.

Bitcoin is een digitale munt, een bitcoin bestaat uit een stukje computer code en wordt bewaard in een digitale portemonnee. Er zijn wel ’bitcoinmuntjes’, maar dit zijn munten die de code voor een bitcoin bevatten. Het verschil met de ’Alderney-bitcoin’ is dat deze ondersteund worden door de Royal Mint en geen digitale code bevatten.

De houder van een ’Alderney-bitcoin’ zou de munt niet uit kunnen geven in winkels, maar deze om kunnen ruilen voor een virtuele bitcoin. Door fysieke bitcoins te gaan slaan wil Alderney het toerisme rond de gehypte munt aanwakkeren. De koers van bitcoin is binnen twee weken tijd van rond de $500 tot boven de $1200 geklommen.

Die enorme stijging is wel een nadeel voor een fysieke bitcoin, want wie wil er nou met een portemonnee vol peperdure bitcoin over straat? Mocht de koers van bitcoin echter instorten, dan is de Alderney-bitcoin niet direct waardeloos: de munt zou deels uit goud bestaan, dus omsmelten kan ook.
  zaterdag 30 november 2013 @ 09:40:36 #91
29444 RemcoDelft
4 8 15 16 23 42
pi_133768811
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 08:27 schreef litecoin het volgende:
Ik ben vorige week ingestapt, donderdag 21 november, met 3.500 euro en momenteel bezit ik in Bitcoin en Litecoin meer dan 8.000 euro. (Ik heb wel geruild op een exchange (btc-e.com)).
De grote truc blijft: je krijgt je 8000 euro er pas uit als iemand anders het er in stopt.
censuur :O
pi_133768881
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 09:40 schreef RemcoDelft het volgende:

[..]

De grote truc blijft: je krijgt je 8000 euro er pas uit als iemand anders het er in stopt.
Dat lijkt mij momenteel geen probleem dus wat is je punt? :)
pi_133769167
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 09:40 schreef RemcoDelft het volgende:

[..]

De grote truc blijft: je krijgt je 8000 euro er pas uit als iemand anders het er in stopt.
De grote truc is dat als je BTC op een zeker moment gewoon voor je dagelijkse aankopen kunt gaan gebruiken, je ze helemaal niet meer in fiat currencies hoeft om te zetten.
pi_133769293
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 09:40 schreef RemcoDelft het volgende:
De grote truc blijft: je krijgt je 8000 euro er pas uit als iemand anders het er in stopt.
Nope. Je zit veel te vastgeroest in het oude systeem. Ik zit zelf in Bitcoin omdat ik geloof in de briljante manier waarop deze technologie in elkaar zit, en zie hoe dat echt een enorme revolutie teweeg kan brengen. In tegenstelling tot de euro (en dollar idem), wat ik als een onhoudbare constructie zie en mijns inziens onherroepelijk als een kaartenhuis in elkaar gaat flikkeren.

Oftewel, ik hoop mijn bitcoins nooit meer te hoeven terugruilen naar euro's, maar op den duur gewoon al mijn uitgaven (klein en groot) rechtstreeks met Bitcoin te kunnen doen. En dat komt rapper dan je denkt. Van boodschappen of uit eten tot vliegtickets en zelfs auto's en huizen. Ik gok een jaar of 2-3 nog.

En als je dan de effectieve koopkracht van die bitcoins gaat vergelijken met die van de euro's die ik er oorspronkelijk in heb gestopt, denk ik dat ik het er vrij ruim weer "uit haal". En daar hoeft op dat moment dus niemand anders voor in te stappen.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133769310
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 01:50 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

En als je euro's verdampt zijn:

[ afbeelding ]
Bij een huisgenoot is een betaling van multibit naar btc-e verdwenen. Zelfs in zijn wallet is de transactie niet meer te zien... Komt dit nog terug of is het weg?
pi_133769365
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 10:33 schreef doo. het volgende:

[..]

Bij een huisgenoot is een betaling van multibit naar btc-e verdwenen. Zelfs in zijn wallet is de transactie niet meer te zien... Komt dit nog terug of is het weg?
Het kan nooit zomaar weg zijn. Ofwel z'n multibit is out of sync, ofwel btc-e heeft zijn balans nog niet bijgewerkt.

Ja tenzij hij iets stoms heeft gedaan zoals het naar een fout adres gestuurd, maar dan zou je die transactie wel zien.

Kijk eens op blockchain.info/address/ADRES_HIER met daar dat multibit adres, en idem met dat btc-e adres.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133769387
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 november 2013 10:38 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Het kan nooit zomaar weg zijn. Ofwel z'n multibit is out of sync, ofwel btc-e heeft zijn balans nog niet bijgewerkt.

Ja tenzij hij iets stoms heeft gedaan zoals het naar een fout adres gestuurd, maar dan zou je die transactie wel zien.

Kijk eens op blockchain.info/address/ADRES_HIER met daar dat multibit adres, en idem met dat btc-e adres.
Al bekijken maar op blockchain staat ook dat de transactie niet beschikbaar is. Thanks for the input ik zal het nog wel ff met 'm over hebben en wat tijd gunnen.

Mijn transactie naat btc-e stond er namelijk binnen 15 minuten op...
Verkeerd adres lijkt me ook sterk.

Anyway, wat is jullie plan voor de dag? Ik heb nu alles in ppc zitten, ingekocht op 4,95 dus gaat momenteel nog lekker. Laat het ook in ppc voorlopig, ik zie daar wel potentie in.
pi_133769614
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 10:40 schreef doo. het volgende:
Al bekijken maar op blockchain staat ook dat de transactie niet beschikbaar is.
Weet hij wel zeker dat hij die transactie gedaan heeft dan. Ofwel dat geld staat nog op het multibit adres, ofwel er is een transactie waardoor het ergens anders heen onderweg is, maar kan nooit "zomaar weg" zijn.

quote:
Anyway, wat is jullie plan voor de dag?
Hetzelfde als al het hele jaar: lekker op mijn bitcoins blijven zitten, behalve degege die ik uitgeef (aan thuisbezorgd.nl e.d.) dan koop ik hetzelfde aantal BTC direct weer terug op een exchange. En me verder geen reet aantrekken van eventuele schommelingen omdat ik begrijp dat dit nog 100× zo groot gaat worden.

Die koers in BTC/EUR of BTC/USD zal er trouwens ook steeds minder toe doen, omdat de euro en dollar er steeds minder toe zullen doen.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  zaterdag 30 november 2013 @ 11:13:51 #99
416570 litecoin
cryptocurrency
pi_133769804
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 10:33 schreef doo. het volgende:

[..]

Bij een huisgenoot is een betaling van multibit naar btc-e verdwenen. Zelfs in zijn wallet is de transactie niet meer te zien... Komt dit nog terug of is het weg?
Probeer eens in MultiBit: Hulprogramma's ---> Herstart blockchain en transacties.
"Bitcoin is to banks, what email was to postal offices."
pi_133770119
quote:
'Liborfraude gebeurde ook vanuit Utrecht'

De Liborfraude vond niet alleen plaats in Londen, maar gebeurde ook vanuit het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht.


Dat schrijft NRC Handelsblad zaterdag op basis van een eigen reconstructie.

De Rabobank kreeg vorige maand een boete van 774 miljoen euro voor het manipuleren van de Libor-rente, het rentetarief waartegen banken elkaar wereldwijd geld uitlenen.

De afgetreden topman van de Rabobank Piet Moerland sprak na het bekend worden van de boete van "ernstige misdragingen", maar stelde ook dat de fraude plaatsvond in het "buitenlands bedrijf" van de Rabobank.

Volgens de NRC werd de Libor-rente echter vanaf 2009 ook vanuit het hoofdkantoor in Utrecht gemanipuleerd. De fraudeurs zouden volgens de krant alle ruimte hebben gekregen van de raad van bestuur.

De Nederlandse leidinggevenden zouden pas in 2010 hebben ingegrepen. De desbetreffende managers werken nog allemaal voor de bank, aldus de krant.
Ik ben benieuwd of er nog een reactie komt van de ethische commissie van de Rabobank 8-)
pi_133770390
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 11:33 schreef Sylv3se het volgende:

[..]

Ik ben benieuwd of er nog een reactie komt van de ethische commissie van de Rabobank 8-)
En ik heb net 1kg coke en 3 ak's gekocht, en dat allemaal met een aantal bitcoins. Ben benieuwd wanneer de FOK! Bitcoin commissie met een antwoord komt.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133770394
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 11:33 schreef Sylv3se het volgende:
Ik ben benieuwd of er nog een reactie komt van de ethische commissie van de Rabobank 8-)
Die zijn vast te druk met al die kinderporno en terrorisme te bestrijden die natuurlijk worden gepleegd door al die Bitcoin gebruikers. Wel prioriteiten stellen he!

Misschien moet er ergens een petitie komen waar Raboklanten kunnen aangeven naar een andere bank over te stappen als ze het nog één keer in hun bolle kop krijgen om bitcoin-gerelateerde banktransacties te saboteren. Omdat we godverdomme ZELF wel uitmaken wat we met ons geld doen.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133770524
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 november 2013 11:49 schreef tofastTG het volgende:

[..]

En ik heb net 1kg coke en 3 ak's gekocht, en dat allemaal met een aantal bitcoins. Ben benieuwd wanneer de FOK! Bitcoin commissie met een antwoord komt.
Is niet nodig, de AIVD en de NSA houden je wel in de gaten.
http://www.nrc.nl/nieuws/(...)etfora-tegen-wet-in/
pi_133771849
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 22:02 schreef edcetera het volgende:
Heeft er iemand ervaring met localbitcoins.com

Soort van market place waar bv iemand BTC aanbiedt via diverse betalingsmethoden (in mijn geval Neteller betalingen). Site biedt ESCROW bescherming.

Ben in een contact met een Deen voor een kleine transactie om BTC direct naar mijn wallet te krijgen.

Ervaringen?
Moet je naar buiten! Eng!
జ్ఞ‌ా
pi_133772089
Weet iemand hoe lang het duurt voordat je transactie bij BTC-E gevalideerd wordt. Ik heb paar btc's naar dat opgegeven adres op BTC-E overgemaakt. Bij blockchain.info is de transactie met 5 confirmations bevestigd, maar zie nog niks op BTC-E bij BTC staan (slechts 1 confirmation, al half uur).
pi_133772762
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 november 2013 13:05 schreef Robuustheid het volgende:
Weet iemand hoe lang het duurt voordat je transactie bij BTC-E gevalideerd wordt. Ik heb paar btc's naar dat opgegeven adres op BTC-E overgemaakt. Bij blockchain.info is de transactie met 5 confirmations bevestigd, maar zie nog niks op BTC-E bij BTC staan (slechts 1 confirmation, al half uur).
Normaalgesproken zie je ze bij 3 confirmations in je btc-e account verschijnen.
  zaterdag 30 november 2013 @ 13:39:54 #107
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133772856
The best firms advertise the least...
  zaterdag 30 november 2013 @ 13:45:27 #108
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133772965
quote:
3s.gif Op zaterdag 30 november 2013 12:57 schreef µ het volgende:

[..]

Moet je naar buiten! Eng!
He bah, nee.

Wordt tijd voor Google Glass met de bitcoinwisdom grafiek voor je netvlies ;)
The best firms advertise the least...
pi_133773211

Cool!

BTC-transactie uitvoeren zonder app dus met alleen een web-app.
pi_133773411
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 november 2013 13:05 schreef Robuustheid het volgende:
Weet iemand hoe lang het duurt voordat je transactie bij BTC-E gevalideerd wordt. Ik heb paar btc's naar dat opgegeven adres op BTC-E overgemaakt. Bij blockchain.info is de transactie met 5 confirmations bevestigd, maar zie nog niks op BTC-E bij BTC staan (slechts 1 confirmation, al half uur).
Duurt inderdaad wat langer dan de 3conf's
జ్ఞ‌ా
  zaterdag 30 november 2013 @ 14:17:17 #111
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133773703
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 november 2013 13:05 schreef Robuustheid het volgende:
Weet iemand hoe lang het duurt voordat je transactie bij BTC-E gevalideerd wordt. Ik heb paar btc's naar dat opgegeven adres op BTC-E overgemaakt. Bij blockchain.info is de transactie met 5 confirmations bevestigd, maar zie nog niks op BTC-E bij BTC staan (slechts 1 confirmation, al half uur).
Heb recentelijk wat FTC overgezet van mijn wallet naar BTC-e (standaard 0.001 commissie) . Duurde ongeveer 20 min. Geen idee hoe dat met andere currency is.
The best firms advertise the least...
pi_133773795
scorpie geef jij je bitcoins op aan de belastingdienst? en hoe doen mensen dat als ze gaan cashen?
  zaterdag 30 november 2013 @ 14:30:37 #114
416570 litecoin
cryptocurrency
pi_133774014
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 14:20 schreef NeeOfTochJA het volgende:
scorpie geef jij je bitcoins op aan de belastingdienst? en hoe doen mensen dat als ze gaan cashen?
lol niet doen obv
1 van de krachten van btc
"Bitcoin is to banks, what email was to postal offices."
pi_133774064
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 14:30 schreef litecoin het volgende:

[..]

lol niet doen obv
1 van de krachten van btc
maar stel je hebt in 1x veel geld verdiend moet je uitleggen hoe je er aan komt of niet?
pi_133774119
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 14:33 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

maar stel je hebt in 1x veel geld verdiend moet je uitleggen hoe je er aan komt of niet?
Ja.

Ze zullen er niet snel achterkomen hoeveel bitcoins je bezit. Maar als het om een groot bedrag gaat en je verzilvert ze op een gegeven moment, heb je bij een controle wel wat uit te leggen.

Buiten dat het gewoon belastingontduiking is zou ik liever die 1,2% belasting betalen dan er later een hoop ellende mee krijgen.
  zaterdag 30 november 2013 @ 14:37:13 #117
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133774141
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 14:20 schreef NeeOfTochJA het volgende:
scorpie geef jij je bitcoins op aan de belastingdienst? en hoe doen mensen dat als ze gaan cashen?
Ik vraag me ook af hoe dat belastingtechnisch in mekaar zit. Belasting is uiteraard een betaling om een land draaiend te houden, maar doe dat dan via BTW, waar iedereen gelijkwaardig aan kan bijdragen en niet allerlei subsidies en uitzonderingen waar multinationals misbruik van maken.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
The best firms advertise the least...
  zaterdag 30 november 2013 @ 14:37:40 #118
416570 litecoin
cryptocurrency
pi_133774150
Ik cash telkens uit in BTC. Dan wordt het nog meer waard ook dan op de spaarrekening.
Enige nadeel dat ik kan bedenken is dat je momenteel van je BTCs bijvoorbeeld geen vakantie kan boeken. De massale support verwacht ik in de toekomst wel, maar je zou dus kleine bedragen kunnen uitcashen in EUR mocht je het willen uitgeven.

Ik heb er overigens geld in zitten dat ik toch niet gebruik en op de meest competetieve internetspaarrekeningen alsnog niet snel toeneemt dus voor mij staat het prima zo.
"Bitcoin is to banks, what email was to postal offices."
  zaterdag 30 november 2013 @ 14:38:44 #119
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133774176
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 14:36 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Ja.

Ze zullen er niet snel achterkomen hoeveel bitcoins je bezit. Maar als het om een groot bedrag gaat en je verzilvert ze op een gegeven moment, heb je bij een controle wel wat uit te leggen.

Buiten dat het gewoon belastingontduiking is zou ik liever die 1,2% belasting betalen dan er later een hoop ellende mee krijgen.
Het is geen belastingontduiking maar belastingontwijking, afhankelijk hoe je het doet ;)
The best firms advertise the least...
pi_133774236
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 14:38 schreef edcetera het volgende:

[..]

Het is geen belastingontduiking maar belastingontwijking, afhankelijk hoe je het doet ;)
Het niet opgeven van vermogen in box 3 is wel degelijk ontduiking, want wettelijk verplicht. Belastingontwijking is het verlagen van de belastingdruk door slimme constructies maar dan binnen de grenzen van de wet.
  zaterdag 30 november 2013 @ 14:43:55 #121
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133774272
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 14:37 schreef litecoin het volgende:
Ik cash telkens uit in BTC. Dan wordt het nog meer waard ook dan op de spaarrekening.
Enige nadeel dat ik kan bedenken is dat je momenteel van je BTCs bijvoorbeeld geen vakantie kan boeken. De massale support verwacht ik in de toekomst wel, maar je zou dus kleine bedragen kunnen uitcashen in EUR mocht je het willen uitgeven.

Ik heb er overigens geld in zitten dat ik toch niet gebruik en op de meest competetieve internetspaarrekeningen alsnog niet snel toeneemt dus voor mij staat het prima zo.
Idem dito.

Ik spaar vanaf nu iedere maand om te investeren voor mijn pensioen en heb gegarandeerd meer rendement op het eind, dan dat ik het in een of ander pensioenfonds stop. Het kost wel een goede discipline omdat je zelf verantwordelijk bent voor je geld, maar het helemaal aan anderen overlaten heeft ook niet gewerkt voor de mensen, die nu van hun ouwedag wilden genieten.
The best firms advertise the least...
  zaterdag 30 november 2013 @ 14:46:11 #122
334225 Driftkikkerrrrr
100% failure in 72 hours.
pi_133774314
Iemand enig idee hoe cainat nu eigenlijk werkt? Ik ben al een paar uur aan het minen met 500Kh/s, maar zie nog helemaal geen ltc's opgebouwd orden. Is het iets wat om de zoveel tijd gebeurd zodat ik het dan pas kan over maken naar mijn wallet oid?
This conversation can serve no purpose anymore. Goodbye.
  zaterdag 30 november 2013 @ 14:47:41 #123
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133774340
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 14:42 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Het niet opgeven van vermogen in box 3 is wel degelijk ontduiking, want wettelijk verplicht. Belastingontwijking is het verlagen van de belastingdruk door slimme constructies maar dan binnen de grenzen van de wet.
Die constructies zijn via cryptocurrencies ook (nog) mogelijk.

Als ik via Marktplaats iets koop van jou en stuur daar geld voor hebben we een zakelijke overeenkomst. Vervolgens verkoop je het een tijd later door aan iemand anders voor een hogere prijs. Geen je dat door aan de belasting? (Antwoord: Nee, want het hoeft niet eens)
The best firms advertise the least...
pi_133774411
Dat traden via BTC-E ga ik echt niet meer doen. Het is echt eng. Even mijn NMC verkopen op een goed moment en ik stop ermee. Gewoon weer BTC holden.
pi_133774430
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 14:47 schreef edcetera het volgende:

[..]

Die constructies zijn via cryptocurrencies ook (nog) mogelijk.

Als ik via Marktplaats iets koop van jou en stuur daar geld voor hebben we een zakelijke overeenkomst. Vervolgens verkoop je het een tijd later door aan iemand anders voor een hogere prijs. Geen je dat door aan de belasting? (Antwoord: Nee, want het hoeft niet eens)
Ja dat snap ik, maar dat is totaal iets anders dan het opgeven van je vermogen op 1-1 in box 3.
pi_133774456
quote:
9s.gif Op zaterdag 30 november 2013 14:50 schreef robin007bond het volgende:
Dat traden via BTC-E ga ik echt niet meer doen. Het is echt eng. Even mijn NMC verkopen op een goed moment en ik stop ermee. Gewoon weer BTC holden.
wat is er eng aan?
pi_133774470
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 14:53 schreef nikao het volgende:

[..]

wat is er eng aan?
Mensen worden erg snel meegenomen in de verschillende "pumps and dumps". Bitcoin zelf holden is denk ik het beste. :)
pi_133774499
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 14:54 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Mensen worden erg snel meegenomen in de verschillende "pumps and dumps". Bitcoin zelf holden is denk ik het beste. :)
ah ok, je bedoelt de handel in de alt coins... :)
pi_133774517
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 14:55 schreef nikao het volgende:

[..]

ah ok, je bedoelt de handel in de alt coins... :)
Oeps. Verkeerde topic zie ik.

Maar Bitcoin zelf heeft mijns inziens een beter fundament dan al die alt-coins. Alleen PPCoin heeft een mooi instrument om deflatie tegen te gaan, maar voor de rest zijn het geen serieuze alternatieven lijkt het. Nu moet ik toegeven mij er niet heel erg in de alt-coins verdiept te hebben nog.
pi_133774542
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 13:34 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Normaalgesproken zie je ze bij 3 confirmations in je btc-e account verschijnen.
Mijn vraag is wat er gebeurt als je geen miners fee meegegeven hebt. Hoe lang duurt het dan voordat je een confirmation krijgt?
pi_133774552
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 14:56 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Oeps. Verkeerde topic zie ik.

Maar Bitcoin zelf heeft mijns inziens een beter fundament dan al die alt-coins. Alleen PPCoin heeft een mooi instrument om deflatie tegen te gaan, maar voor de rest zijn het geen serieuze alternatieven lijkt het. Nu moet ik toegeven mij er niet heel erg in de alt-coins verdiept te hebben nog.
Ben ik met je eens (vooralsnog ;)) Adaptatie voor Bitcoin is al een uitdaging, laat staan voor de altcoins.
Aan de andere kant, er hoeft maar iets ingrijpends te gebeuren met bitcoin en het kan zo uit de gratie vallen (rare acties van de Chinezen?) en dan kan een altcoin in het gat springen..
pi_133774557
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 14:57 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Mijn vraag is wat er gebeurt als je geen miners fee meegegeven hebt. Hoe lang duurt het dan voordat je een confirmation krijgt?
Dat staat bij de FAQ van BTC-E.
pi_133774573
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 14:57 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Mijn vraag is wat er gebeurt als je geen miners fee meegegeven hebt. Hoe lang duurt het dan voordat je een confirmation krijgt?
Blijft je transactie staan op gezien bij 1 peer? Kan zijn dat ie hem dan niet eens doorstuurt, dus mislukt.
pi_133774594
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 14:59 schreef nikao het volgende:

[..]

Blijft je transactie staan op gezien bij 1 peer? Kan zijn dat ie hem dan niet eens doorstuurt, dus mislukt.
Het gaat om deze transactie: https://blockchain.info/t(...)09d8351b1c1ef942e572

Dus die 0.9 bitcoins zijn verdwenen, en komen nooit meer terug?
pi_133774636
Weer een ontzettend slecht onderbouwd stuk :( even commentaar geven daar?

http://www.beursbox.nl/ni(...)-een-enorme-val.html
pi_133774651
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 14:42 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Het niet opgeven van vermogen in box 3 is wel degelijk ontduiking, want wettelijk verplicht. Belastingontwijking is het verlagen van de belastingdruk door slimme constructies maar dan binnen de grenzen van de wet.
ben wel benieuwd hoe de wetgever in de toekomst dit soort "speculeren" gaat beoordelen. Bedoel als bitcoin als echte valuta wordt gezien dan kan dit als valutahandel worden beoordeeld en dat is strafbaar toch?

Dat kan wel eens een probleem gaan worden als je je bitcoins wilt gaan cashen en de bank gaat navragen waar al die centjes vandaan komen. Uiteindelijk is dat waar we het nu allemaal voor doen... niet zo zeer uit het ideaal om zaken te kunnen doen buiten het vervelende financiële stelsel om, wat de originele insteek van bitcoins is natuurlijk en voor de toekomst wel het uiteindelijk doel. Maar voor nu is het niets meer dan speculeren.
pi_133774656
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 15:00 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Het gaat om deze transactie: https://blockchain.info/t(...)09d8351b1c1ef942e572

Dus die 0.9 bitcoins zijn verdwenen, en komen nooit meer terug?
Nee hoor, geen zorgen. Waarmee heb je de transactie gedaan? Ik had laatst ook zo iets in multibit en toen moest ik ff de blockchain resetten.
pi_133774692
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 15:03 schreef WebBeestje het volgende:
Weer een ontzettend slecht onderbouwd stuk :( even commentaar geven daar?

http://www.beursbox.nl/ni(...)-een-enorme-val.html
Ben het wel eens met het risico van de Chinese invloed, maar om nu te zeggen "De koers gaat dan 90% terug. Dat is geen voorspelling, dat is een bijna wiskundige zekerheid." is ronduit belachelijk.
Het is gewoon glazenbol kijken net als we allemaal doen hier ;)
pi_133774842
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 15:03 schreef WebBeestje het volgende:
Weer een ontzettend slecht onderbouwd stuk :( even commentaar geven daar?

http://www.beursbox.nl/ni(...)-een-enorme-val.html
Gewoon iedereen die "zeker weet" dat de koers inklapt aanbieden bij jou short te gaan op bitcoins. Durven ze niet.
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 30 november 2013 @ 15:17:09 #140
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133774892
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 15:03 schreef WebBeestje het volgende:
Weer een ontzettend slecht onderbouwd stuk :( even commentaar geven daar?

http://www.beursbox.nl/ni(...)-een-enorme-val.html
Dit soort voorspellingen :') Je kan er beter helemaal geen aandacht aan schenken
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zaterdag 30 november 2013 @ 15:20:41 #141
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133774955
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 14:52 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Ja dat snap ik, maar dat is totaal iets anders dan het opgeven van je vermogen op 1-1 in box 3.
Dan is de vraag, wat belastingtechnisch meetelt als je "vermogen": Balance op je bankrekening en huis/hypotheek ok, transactie naar iemand wordt niet belast onder een bepaald bedrag, cash, je Plasma TV, een mining rig :D ?

Ik ben geen fiscale specialist. Interessant om hier meer info over te verkrijgen (moeten genoeg specialisten op AEX zitten ;) )
The best firms advertise the least...
pi_133775038
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 15:20 schreef edcetera het volgende:

[..]

Dan is de vraag, wat belastingtechnisch meetelt als je "vermogen": Balance op je bankrekening en huis/hypotheek ok, transactie naar iemand wordt niet belast onder een bepaald bedrag, cash, je Plasma TV, een mining rig :D ?

Ik ben geen fiscale specialist. Interessant om hier meer info over te verkrijgen (moeten genoeg specialisten op AEX zitten ;) )
http://www.spaarbaak.nl/v(...)r+vermogensbelasting
  zaterdag 30 november 2013 @ 15:32:36 #143
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133775177
quote:
Dank

Maar geeft iemand de waarde van zijn inboedel op??

[edit] volgende vraag: wat als een Amazon Bitcoin gaat accepteren, dus transacties zonder tussenkomst van een Euro etc..[/edit]

Ben ik ff blij niet in NL te wonen...Wat worden hardwerkende Nederlanders genaaid :'(

[ Bericht 5% gewijzigd door edcetera op 30-11-2013 15:37:51 ]
The best firms advertise the least...
  zaterdag 30 november 2013 @ 15:52:31 #144
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_133775524
Ik wil graag gaan oefenen met daytrading. Ik weet er nog niet veel vanaf maar heb afgelopen weken al veel geleerd. Momenteel heb ik 0.15 bitcoin, erg interesant om te zien hoe het allemaal werkt. Ik geloof zelf wel in het idee en wil die 0.15 gewoon voor lange tijd laten staan.
Daarnaast wil ik 20 euro uitgeven om een paar altcoins aan te schaffen om te oefenen met korte termijn handel. Ik zoek dus een coin waar dit goed mee kan en die een lage waarde heeft zodat ik er meerdere kan kopen voor mijn 20 euro.
Ook zoek ik leesvoer om van te leren. Ik heb nu een account bij kraken maar nog geen geld daar. Ik kan ook een andere exchange gebruiken.
Ik snap dat je weinig kan verdienen met 20 euro, het gaat me ook vooral om te leren hoe en wat.
pi_133775554
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 15:52 schreef borbit het volgende:
k zoek dus een coin waar dit goed mee kan en die een lage waarde heeft zodat ik er meerdere kan kopen voor mijn 20 euro.
Er zijn 80 altcoins, 65 daarvan hebben een relatief lage waarde. Je kunt bijvoorbeeld kijken op btc-e, daar vind je 8 altcoins.
  zaterdag 30 november 2013 @ 16:22:07 #146
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133776156
bitcoin weer op RT:

http://rt.com/on-air/
The best firms advertise the least...
  zaterdag 30 november 2013 @ 16:24:04 #147
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_133776207
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 16:22 schreef edcetera het volgende:
bitcoin weer op RT:

http://rt.com/on-air/
Die dude met baard is echt een held!
pi_133776293
Weer een snelle daling :(
  zaterdag 30 november 2013 @ 16:31:25 #149
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133776394
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 16:24 schreef borbit het volgende:

[..]

Die dude met baard is echt een held!
Amerikaanse held voor de Alex Jones show en Amerikanenen, die nu de grondwet beschermen. De preppers en Slag City

Mogen vele volgen ;)

[ Bericht 9% gewijzigd door edcetera op 30-11-2013 16:43:58 ]
The best firms advertise the least...
pi_133776806
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 16:27 schreef WebBeestje het volgende:
Weer een snelle daling :(
Wellicht een grote crash aanstaande. Pff tijdelijk uitstappen of niet... moeilijk.
pi_133777778
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 november 2013 16:51 schreef Revolution-NL het volgende:

[..]

Wellicht een grote crash aanstaande. Pff tijdelijk uitstappen of niet... moeilijk.
Deze dipjes hebben we al vaker gehad hoor. Inmiddels is hij er alweer bovenop.

De meeste bubbles zijn ook weer niet zo snel voorbij. :)
  zaterdag 30 november 2013 @ 17:46:14 #152
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_133778053
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 01:59 schreef SuperHarregarre het volgende:
Overigens is het in China een stuk makkelijker om online geld uit te geven, vandaar dat het hier ook enorm floreert. Je hoeft in principe je huis niet uit voor wat dan ook. Echt alles is te bestellen tot verse vis aan toe.
Kun je hier ook. Zoek maar eens op google!
  zaterdag 30 november 2013 @ 17:52:18 #153
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133778207
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 november 2013 16:51 schreef Revolution-NL het volgende:

[..]

Wellicht een grote crash aanstaande. Pff tijdelijk uitstappen of niet... moeilijk.
Het is weekend ;)

Alles can crashen en op dit moment, denk ik de altcoins. Afhankelijk hoeveel vertrouwen die markt heeft en kan behouden. Al die coins gaan de volgende dage/weken omlaag naar een bepaalde waarde en de helden gaan over een lange termijn weer omhoog.

Mensen die in LTC investeren: Pump en dump bulltrap

En er is weer een pump zoals de PPT ;(

[ Bericht 6% gewijzigd door edcetera op 30-11-2013 18:08:44 ]
The best firms advertise the least...
  zaterdag 30 november 2013 @ 17:58:39 #154
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_133778354
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 09:11 schreef WebBeestje het volgende:
Had iemand dit al gezien of geplaatst?

za 30 nov 2013, 00:56
Kanaaleiland wil fysieke bitcoin gaan slaan
van onze redactie
AMSTERDAM -

Het piepkleine kanaaleilandje Alderney wil zichzelf op de kaart zetten door fysieke bitcoins te gaan slaan in samenwerking met de officiele producent van muntgeld van Groot-Britannië, de Royal Mint.

Dat meldt de krant Financial Times. Alderney wil kloppend hart van de bitcointransacties worden door faciliteiten op te zetten zoals handelsplatformen, betaaldiensten en een opslag voor bitcoin. Uiteraard allemaal in overeenstemming met anti-witwas regels.

Bitcoin is een digitale munt, een bitcoin bestaat uit een stukje computer code en wordt bewaard in een digitale portemonnee. Er zijn wel ’bitcoinmuntjes’, maar dit zijn munten die de code voor een bitcoin bevatten. Het verschil met de ’Alderney-bitcoin’ is dat deze ondersteund worden door de Royal Mint en geen digitale code bevatten.

De houder van een ’Alderney-bitcoin’ zou de munt niet uit kunnen geven in winkels, maar deze om kunnen ruilen voor een virtuele bitcoin. Door fysieke bitcoins te gaan slaan wil Alderney het toerisme rond de gehypte munt aanwakkeren. De koers van bitcoin is binnen twee weken tijd van rond de $500 tot boven de $1200 geklommen.

Die enorme stijging is wel een nadeel voor een fysieke bitcoin, want wie wil er nou met een portemonnee vol peperdure bitcoin over straat? Mocht de koers van bitcoin echter instorten, dan is de Alderney-bitcoin niet direct waardeloos: de munt zou deels uit goud bestaan, dus omsmelten kan ook.
Hah. Dat is dus een poging van de Royal Mint om Bitcoin zwart te maken. Wedden?

Munten zonder code, iemand?
pi_133778444
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 17:58 schreef Wouter_Drucker het volgende:

[..]

Hah. Dat is dus een poging van de Royal Mint om Bitcoin zwart te maken. Wedden?

Munten zonder code, iemand?
mag toch hopen dat ze dan munten van 1mBTC of 1uBTC slaan..
  zaterdag 30 november 2013 @ 18:07:31 #156
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_133778534
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 november 2013 11:49 schreef tofastTG het volgende:

[..]

En ik heb net 1kg coke en 3 ak's gekocht, en dat allemaal met een aantal bitcoins. Ben benieuwd wanneer de FOK! Bitcoin commissie met een antwoord komt.
Foei.
  zaterdag 30 november 2013 @ 18:13:45 #157
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_133778689
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 11:56 schreef Sylv3se het volgende:

[..]

Is niet nodig, de AIVD en de NSA houden je wel in de gaten.
http://www.nrc.nl/nieuws/(...)etfora-tegen-wet-in/
Ik snap de ophef eigenlijk totaal niet. Een internet forum is toch gewoon publiek? De aivd kan toch ook gewoon als gebruiker op een forum surfen? We zijn toch voor openheid? Information want to be free?
  zaterdag 30 november 2013 @ 18:14:31 #158
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133778710
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 17:58 schreef Wouter_Drucker het volgende:

[..]

Hah. Dat is dus een poging van de Royal Mint om Bitcoin zwart te maken. Wedden?

Munten zonder code, iemand?
Open source anders een verloren zaak tov andere cryptocurrencies
The best firms advertise the least...
  zaterdag 30 november 2013 @ 18:22:37 #159
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_133778877
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 14:33 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

maar stel je hebt in 1x veel geld verdiend moet je uitleggen hoe je er aan komt of niet?
pi_133779012
quote:
ja mooie speech. maar dan moeten we wel allemaal mee doen, niet 1 persoon.
  zaterdag 30 november 2013 @ 18:29:42 #161
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133779032
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 18:18 schreef Wouter_Drucker het volgende:

[..]

+1
Huwee

Ik ben vandaag buiten geweest *O* _O- :'( :{

en zit nu weet te staren op bitcoinwisdom.com ;(

En mijn vriendin wil naar Kaapstad (ik ook) :D ;( *O*

[ Bericht 2% gewijzigd door edcetera op 30-11-2013 18:34:44 ]
The best firms advertise the least...
  zaterdag 30 november 2013 @ 18:29:42 #162
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_133779033
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 15:03 schreef WebBeestje het volgende:
Weer een ontzettend slecht onderbouwd stuk :( even commentaar geven daar?

http://www.beursbox.nl/ni(...)-een-enorme-val.html
Neuh...
  zaterdag 30 november 2013 @ 18:33:32 #163
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_133779117
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 18:02 schreef nikao het volgende:

[..]

mag toch hopen dat ze dan munten van 1mBTC of 1uBTC slaan..
Uit artikel: "Er zijn wel ’bitcoinmuntjes’, maar dit zijn munten die de code voor een bitcoin bevatten. Het verschil met de ’Alderney-bitcoin’ is dat deze ondersteund worden door de Royal Mint en geen digitale code bevatten."

Oftewel, Bitcoin, maar nu terug naar het 'belofte' tijdperk. Kunnen ze zeggen: zie je wel, met Bitcoin heb je hetzelfde gezeik als met fiat!
  zaterdag 30 november 2013 @ 18:36:46 #164
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_133779188
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 18:28 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

ja mooie speech. maar dan moeten we wel allemaal mee doen, niet 1 persoon.
Het begint met hoe je denkt. Da's het halve werk.
  zaterdag 30 november 2013 @ 18:38:24 #165
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_133779221
quote:
10s.gif Op zaterdag 30 november 2013 18:29 schreef Wouter_Drucker het volgende:

[..]

Neuh...
Toch wel. Zal ze eens even flink met de neus op de feiten drukken.
  zaterdag 30 november 2013 @ 18:53:06 #166
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_133779544
Dat Satoshi tot wel 40% van de gecreerde Bitcoins in handen heeft kan wel kloppen, toch? Mogelijk betalen we dan wel een flinke prijs voor ons geliefde Bitcoin! (Is altijd wel zo, he!)
pi_133779779
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 18:53 schreef Wouter_Drucker het volgende:
Dat Satoshi tot wel 40% van de gecreerde Bitcoins in handen heeft kan wel kloppen, toch? Mogelijk betalen we dan wel een flinke prijs voor ons geliefde Bitcoin! (Is altijd wel zo, he!)
krijgen we tenminste geen huilverhalen van een uitvinder die niets heeft verdiend aan z'n fantastische uitvindingen ;)
  zaterdag 30 november 2013 @ 19:09:29 #168
353115 strbo
1Pa6Sas8WfyjGuiMZvKxsE6R2bQBB1
pi_133780051
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 18:53 schreef Wouter_Drucker het volgende:
Dat Satoshi tot wel 40% van de gecreerde Bitcoins in handen heeft kan wel kloppen, toch? Mogelijk betalen we dan wel een flinke prijs voor ons geliefde Bitcoin! (Is altijd wel zo, he!)
Nee, dat is complete onzin. Dan zou(den) hij/zij nu zo'n 4 miljoen BTC moeten hebben. De viermiljoenste coin werd pas gemined toen Bitcoin al behoorlijk (relatief) bekend was. Ook dat hij ze zou hebben 'gereserveerd', kom op zeg :')

Dat gezegd hebbende, er zijn wel een aantal vroege vogels die gigantisch rijk hadden kunnen zijn nu, maar vergeet niet dat een groot deel waarschijnlijk al van de hand is gegaan sub $1.
  zaterdag 30 november 2013 @ 19:12:19 #169
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_133780135
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 19:01 schreef nikao het volgende:

[..]

krijgen we tenminste geen huilverhalen van een uitvinder die niets heeft verdiend aan z'n fantastische uitvindingen ;)
  zaterdag 30 november 2013 @ 19:13:32 #170
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_133780173
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 november 2013 19:09 schreef strbo het volgende:

[..]

Nee, dat is complete onzin. Dan zou(den) hij/zij nu zo'n 4 miljoen BTC moeten hebben. De viermiljoenste coin werd pas gemined toen Bitcoin al behoorlijk (relatief) bekend was. Ook dat hij ze zou hebben 'gereserveerd', kom op zeg :')

Dat gezegd hebbende, er zijn wel een aantal vroege vogels die gigantisch rijk hadden kunnen zijn nu, maar vergeet niet dat een groot deel waarschijnlijk al van de hand is gegaan sub $1.
  zaterdag 30 november 2013 @ 19:30:04 #171
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_133780624
LTC to the floor *O*
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
pi_133780824
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 november 2013 19:09 schreef strbo het volgende:

[..]

Nee, dat is complete onzin. Dan zou(den) hij/zij nu zo'n 4 miljoen BTC moeten hebben. De viermiljoenste coin werd pas gemined toen Bitcoin al behoorlijk (relatief) bekend was. Ook dat hij ze zou hebben 'gereserveerd', kom op zeg :')

Dat gezegd hebbende, er zijn wel een aantal vroege vogels die gigantisch rijk hadden kunnen zijn nu, maar vergeet niet dat een groot deel waarschijnlijk al van de hand is gegaan sub $1.
Ach ja, weer zo'n opiniestukje van een "econoom" die op zijn manier precies weet hoe het zit.
Als er nu nog wat "feiten" in stonden die correct waren dan zou ik er inhoudelijk nog op in willen gaan.
  zaterdag 30 november 2013 @ 19:45:59 #173
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_133781041
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 19:38 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ach ja, weer zo'n opiniestukje van een "econoom" die op zijn manier precies weet hoe het zit.
Als er nu nog wat "feiten" in stonden die correct waren dan zou ik er inhoudelijk nog op in willen gaan.
Ik denk dat het iemand met short posities was. Of ben ik nu te nega?
pi_133781204
Orders op cryptsy werken niet meer?
pi_133781237
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 19:50 schreef Stokkie_ het volgende:
Orders op cryptsy werken niet meer?
Af en toe zie ik..

/edit excuus verkeerde topic
pi_133781831
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 19:50 schreef Stokkie_ het volgende:
Orders op cryptsy werken niet meer?
Cryptsy heeft onnoemelijk veel problemen: deposits die eindeloos duren, coins die pas na lange tijd uit een gecancelde order terug op je balans komen, en tot overmaat van ramp weigerde withdrawal van mijn BTC. Ze zijn volgens mij technisch nog niet helemaal klaar.
pi_133781856
Misschien is deze vraag vaker gesteld, maar ik probeer pas sinds vandaag me een beetje te verdiepen in de Bitcoin.

Klopt het dat alle gemaakte transacties bij elke Bitcoin-gebruiker opgeslagen wordt?

Ik heb vanmiddag zo'n client geïnstalleerd en nu is ie al een tijdje bezig om te synchroniseren met het netwerk. Ik las ergens dat ie dan bezig is om alle transacties te downloaden en dit om gigabytes van data gaat.

Maar als de Bitcoin steeds populairder wordt en meerdere bedrijven de Bitcoin gaan accepteren als betaalmiddel, dan komen er toch steeds meer transacties bij? Waardoor iedereen steeds meer gegevens opgeslagen krijgt op hun harde schijven omdat het niet op een centrale plek opgeslagen wordt? Dan moet straks iedereen een compleet datacenter in huis hebben waarin iedereen dezelfde transactiegegevens opgeslagen heeft.

Of zie ik dit verkeerd?
pi_133782173
Ja.

Voor datadragers is de wet van Moore ook van toepassing. De hardeschijven zullen steeds meer data bevatten. Je hebt al een 3,5 inch schijf met 6 TB. Over enkele jaren zal dit 8 TB zijn.

Ook al is de blockchain steeds groter, de data-opslag zal steeds groter worden. En voor wie geen zin heeft om lang te moeten synchroniseren, zijn clients als Multibit een alternatief, die slechts een deel van blockchain downloaden. Of een cloudoplossing als Blockchain.info. :)
  zaterdag 30 november 2013 @ 20:24:01 #179
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133782363
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 20:09 schreef PG18 het volgende:
Misschien is deze vraag vaker gesteld, maar ik probeer pas sinds vandaag me een beetje te verdiepen in de Bitcoin.

Klopt het dat alle gemaakte transacties bij elke Bitcoin-gebruiker opgeslagen wordt?

Ik heb vanmiddag zo'n client geïnstalleerd en nu is ie al een tijdje bezig om te synchroniseren met het netwerk. Ik las ergens dat ie dan bezig is om alle transacties te downloaden en dit om gigabytes van data gaat.

Maar als de Bitcoin steeds populairder wordt en meerdere bedrijven de Bitcoin gaan accepteren als betaalmiddel, dan komen er toch steeds meer transacties bij? Waardoor iedereen steeds meer gegevens opgeslagen krijgt op hun harde schijven omdat het niet op een centrale plek opgeslagen wordt? Dan moet straks iedereen een compleet datacenter in huis hebben waarin iedereen dezelfde transactiegegevens opgeslagen heeft.

Of zie ik dit verkeerd?
Klopt, maar opslag gaat ook snel omhoog. Behalve dat komen er ook steeds meer light wallets op de markt zoals multibit. Verder wordt er ook gekeken naar het aanpassen van de blockchain voor normale users waardoor delen weggelaten kunnen worden. Dan zouden alleen de miners de volledige chain nodig hebben.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zaterdag 30 november 2013 @ 20:35:25 #180
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_133782852
En ik geloof dat er nog allerlei verbeteringen mogelijk zijn in het Bitcoin protocol zelf. Toch?
pi_133783068
Er kunnen verbeteringen aangebracht worden door de developers, https://github.com/bitcoin/bitcoin
  zaterdag 30 november 2013 @ 21:02:57 #182
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_133783865
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 09:11 schreef WebBeestje het volgende:
Had iemand dit al gezien of geplaatst?

za 30 nov 2013, 00:56
Kanaaleiland wil fysieke bitcoin gaan slaan
van onze redactie
AMSTERDAM -

Het piepkleine kanaaleilandje Alderney wil zichzelf op de kaart zetten door fysieke bitcoins te gaan slaan in samenwerking met de officiele producent van muntgeld van Groot-Britannië, de Royal Mint.

Dat meldt de krant Financial Times. Alderney wil kloppend hart van de bitcointransacties worden door faciliteiten op te zetten zoals handelsplatformen, betaaldiensten en een opslag voor bitcoin. Uiteraard allemaal in overeenstemming met anti-witwas regels.

Bitcoin is een digitale munt, een bitcoin bestaat uit een stukje computer code en wordt bewaard in een digitale portemonnee. Er zijn wel ’bitcoinmuntjes’, maar dit zijn munten die de code voor een bitcoin bevatten. Het verschil met de ’Alderney-bitcoin’ is dat deze ondersteund worden door de Royal Mint en geen digitale code bevatten.

De houder van een ’Alderney-bitcoin’ zou de munt niet uit kunnen geven in winkels, maar deze om kunnen ruilen voor een virtuele bitcoin. Door fysieke bitcoins te gaan slaan wil Alderney het toerisme rond de gehypte munt aanwakkeren. De koers van bitcoin is binnen twee weken tijd van rond de $500 tot boven de $1200 geklommen.

Die enorme stijging is wel een nadeel voor een fysieke bitcoin, want wie wil er nou met een portemonnee vol peperdure bitcoin over straat? Mocht de koers van bitcoin echter instorten, dan is de Alderney-bitcoin niet direct waardeloos: de munt zou deels uit goud bestaan, dus omsmelten kan ook.
https://twitter.com/FT/status/406556997468057601/photo/1/large

Voorpagina Financial Times. :')
  zaterdag 30 november 2013 @ 22:12:51 #183
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133786620
Bitcoin prijshistorie in 4 minuten:


Mooi om de psychologische grenzen zo mooi te zien.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133786792
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 22:12 schreef Maxbet het volgende:
Bitcoin prijshistorie in 4 minuten:
[ afbeelding ]

Mooi om de psychologische grenzen zo mooi te zien.
erg cool:)
pi_133787473
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 22:12 schreef Maxbet het volgende:
Bitcoin prijshistorie in 4 minuten:
[ afbeelding ]

Mooi om de psychologische grenzen zo mooi te zien.

had toen voor 1 dollar gekocht en je was nu miljardair

:')
  zaterdag 30 november 2013 @ 23:00:37 #186
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133788223
Voor degene die een beetje knutselen wel leuk lijkt: http://www.reddit.com/r/B(...)_cold_wallet_with_a/
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133789045
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 22:12 schreef Maxbet het volgende:
Bitcoin prijshistorie in 4 minuten:
[ afbeelding ]

Mooi om de psychologische grenzen zo mooi te zien.
_O_.

Zelf gemaakt?
pi_133789062
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 22:39 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
had toen voor 1 dollar gekocht en je was nu miljardair

:')
1 dollar. En miljardair..

Bizar als je bedenkt dat het in 4 jaar is. 1 dollar. Als Nederland 5 dollar inlegde, dan was het begrotingsprobleem van 5 miljard al opgelost, en had Nederland geen downrating naar AA+. Kan iemand 5 dollar kwijt, jongens!
pi_133789188
als jullie willen cashen van bv bter.com, gaan je dan eerst naar je wallet en dan naar bitonic of direct naar bitonic?
  zaterdag 30 november 2013 @ 23:30:13 #190
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133789230
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 22:39 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
had toen voor 1 dollar gekocht en je was nu miljardair

:')
Als ik / had ik discussies :'(

Ik heb ook 21 BTC verloren en ga gewoon verder.

As de as breekt, breekt de kar ;)

Ik heb ook de stijging van de BTC zien aankomen, maar vond mijn gezin belangrijker (ik heb zelfs een voorschot moeten aanvragen bij mijn baas voor zijn begrafenis (zoontje heeft het niet overleeft), want die reserves had ik net niet): Ik leef niet in luilekkerlaNL

Uiithuilen en opnieuw beginnen heet dat, maar gebruik wel je reserves, denk aan een pensioenplan, get rich fast?? Er is niks "fast" behalve als je erin zit en je je baan opgeeft en tijdelijk gaat speculeren je veel geld kunt winnen (of iets verliezen)

Ik praat volgende week met "die ouwe"

Hij is positief over BTC maar ook sceptisch en wil er meer over weten. Ik heb hem een Sinterklaascadeau gekocht met mijn winst ;)
The best firms advertise the least...
  FOK!-Schrikkelbaas zaterdag 30 november 2013 @ 23:33:06 #191
862 Arcee
Look closer
pi_133789305
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 22:39 schreef Waterdrinker het volgende:
[ afbeelding ]
had toen voor 1 dollar gekocht en je was nu miljardair

:')
Alsof je het dan tot $1222 had laten staan. :N
pi_133789445
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 23:30 schreef edcetera het volgende:

[..]

Als ik / had ik discussies :'(

Ik heb ook 21 BTC verloren en ga gewoon verder.

As de as breekt, breekt de kar ;)

Ik heb ook de stijging van de BTC zien aankomen, maar vond mijn gezin belangrijker (ik heb zelfs een voorschot moeten aanvragen bij mijn baas voor zijn begrafenis (zoontje heeft het niet overleeft), want die reserves had ik net niet): Ik leef niet in luilekkerlaNL

Uiithuilen en opnieuw beginnen heet dat, maar gebruik wel je reserves, denk aan een pensioenplan, get rich fast?? Er is niks "fast" behalve als je erin zit en je je baan opgeeft en tijdelijk gaat speculeren je veel geld kunt winnen (of iets verliezen)

Ik praat volgende week met "die ouwe"

Hij is positief over BTC maar ook sceptisch en wil er meer over weten. Ik heb hem een Sinterklaascadeau gekocht met mijn winst ;)
Inspirerend verhaal. Hoe is het trouwens met je vrouw?
  zaterdag 30 november 2013 @ 23:38:13 #193
256140 RhytmicalRemedy
'Respect few,fear none
pi_133789461
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 22:39 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
had toen voor 1 dollar gekocht en je was nu miljardair

:')
Ik vraag me wel eens af hoe het is afgelopen met die mensen die een jaar terug all hun geld op de bitcoin hebben gezet. Hebben ze gewacht en zijn ze nu rijk of panic sell?
Op zondag 6 juni 2010 12:30 schreef Flounder het volgende:
'Jezus, je bent een echte Nederlander he?'
Op maandag 5 november 2012 01:17 schreef tarantism het volgende:
'speciaal ingelogd om deze post te eren _O_ :D'
  zaterdag 30 november 2013 @ 23:41:08 #194
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133789560
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 23:23 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

_O_.

Zelf gemaakt?
Nee, maar wel zelf gejat van Reddit
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133789704
Bitcoin -0.49 % over de laatste 24u...

Tijd geleden dat dat gebeurde.
జ్ఞ‌ా
pi_133789766
Bitstamp bokt?
జ్ఞ‌ా
pi_133789834
LotteryTickets

The first Crypto Currency with random rewards every block

:P
జ్ఞ‌ా
  zaterdag 30 november 2013 @ 23:50:53 #198
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133789866
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 23:37 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Inspirerend verhaal. Hoe is het trouwens met je vrouw?
Deels investeer ik mijn reserve-geld in xTC maar ook in mijn ticket in Januari (kan 10 vakantiedagen overzetten en besteden volgend jaar)

We gaan een leuke tijd hebben in Cape Town (ff alles opzij zetten en ik hoop dat bitcoinwisdom en mijn mining pool geblokkeerd wordt voor romatische momenten) :D :P
The best firms advertise the least...
  zaterdag 30 november 2013 @ 23:52:16 #199
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133789904
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 23:50 schreef edcetera het volgende:

[..]

Deels investeer ik mijn reserve-geld in xTC maar ook in mijn ticket in Januari (kan 10 vakantiedagen overzetten en besteden volgend jaar)

We gaan een leuke tijd hebben in Cape Town (ff alles opzij zetten en dat zegt dat bitcoinwisdom en mijn mining pool geblokkeerd wordt voor romatische momenten) :D :P
Wacht, bedoel je nu je eigen pool, of de pool waar je normaal mined?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zaterdag 30 november 2013 @ 23:54:44 #200
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133789985
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 23:50 schreef edcetera het volgende:

[..]

Deels investeer ik mijn reserve-geld in xTC maar ook in mijn ticket in Januari (kan 10 vakantiedagen overzetten en besteden volgend jaar)

We gaan een leuke tijd hebben in Cape Town (ff alles opzij zetten en ik hoop dat bitcoinwisdom en mijn mining pool geblokkeerd wordt voor romatische momenten) :D :P
Ik probeer mijn bruiloft bij elkaar te traden :D
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133790073
China Telecom accepteert bitcoin voor promotie
China Telecom (eigendom van de staat), een van de grootste telecom providers van China accepteert betalingen in bitcoin voor een pre-order van een samsung telefoon.

_O_
జ్ఞ‌ా
pi_133790184
quote:
14s.gif Op zaterdag 30 november 2013 23:57 schreef µ het volgende:
China Telecom accepteert bitcoin voor promotie
China Telecom (eigendom van de staat), een van de grootste telecom providers van China accepteert betalingen in bitcoin voor een pre-order van een samsung telefoon.

_O_
:D
  zondag 1 december 2013 @ 00:02:02 #203
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133790206
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 00:01 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

:D
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zondag 1 december 2013 @ 00:02:23 #204
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133790223
quote:
14s.gif Op zaterdag 30 november 2013 23:57 schreef µ het volgende:
China Telecom accepteert bitcoin voor promotie
China Telecom (eigendom van de staat), een van de grootste telecom providers van China accepteert betalingen in bitcoin voor een pre-order van een samsung telefoon.

_O_
Ubuntu for Android- ready?
The best firms advertise the least...
pi_133790230
Oud nieuws toch? :@
pi_133790244
Ik wil mijn Jolla-telefoon met BTC betalen.

Die preorder staat nu met mijn CC...
జ్ఞ‌ా
  zondag 1 december 2013 @ 00:03:08 #207
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133790245
quote:
10s.gif Op zaterdag 30 november 2013 23:54 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ik probeer mijn bruiloft bij elkaar te traden :D
Holy shit! heb je daar $20k+ voor nodig? Ik blijf nog wel even vrijgezel anders..
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133790247
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 00:02 schreef tralalala het volgende:
Oud nieuws toch? :@
Yes. Had het hier alleen nog niet gezien.
జ్ఞ‌ా
pi_133790371
Ik ben voor 0,75 btc in Franko en 0,75 in CryptogenicBullion gegaan.
  zondag 1 december 2013 @ 00:15:07 #210
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133790566
quote:
2s.gif Op zondag 1 december 2013 00:03 schreef µ het volgende:

[..]

Yes. Had het hier alleen nog niet gezien.
FOK! is soms sneller
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 00:03 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Holy shit! heb je daar $20k+ voor nodig? Ik blijf nog wel even vrijgezel anders..
Trouw een black beauty zonder "nalola" in her Zuiden, niet SA maar netdaarboven ;)

Ietsje meer moeite, maar lekker wijf zonder zorgen
;)
En een lekker huisje regelen als je opa bent
The best firms advertise the least...
pi_133793930
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2013 17:46 schreef Wouter_Drucker het volgende:

[..]

Kun je hier ook. Zoek maar eens op google!
Ik bedoel alleen dat het hier compleet normaal is. In Nederland is het nog margewerk. Hier hangt de metro vol met advertenties van sites als 京东,淘宝,我买 etc.

Dat kan hier ook veel beter aangezien er echt tienduizenden pakjesbezorgers rondrijden van een dozijn verschillende bezorgservices. Bijna alles wordt binnen een dag bezorgd. Heel efficient is het allemaal niet, want je krijgt met gemak vier verschillende bezorgers aan de deur maar snel is 't wel.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 1 december 2013 @ 05:31:05 #212
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133795351
Zo kleine correctie vannacht ;(
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zondag 1 december 2013 @ 05:55:31 #213
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133795383
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 05:31 schreef Mortaxx het volgende:
Zo kleine correctie vannacht ;(
En weer flink op weg terug omhoog.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133795469
Paniek nu?

Edit: of niet, schommelt wel erg, tikte bijna weer 1000 aan. Dit is wel vreemd, steeds een nieuwe muur van ongeveer 700 btc. Verdacht?

Was sowieso iemand die met ongeveer 7 miljoen aan het spelen was.

[ Bericht 51% gewijzigd door SuperHarregarre op 01-12-2013 07:06:38 ]
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133795502
Ziet er naar uit dat die bubble eindelijk gaat barsten. Ben eruit, leuk ritje gemaakt vanaf 90 euro
pi_133795615
Ruim 12% in een dag er af, misschien gewoon een gezonde correctie.
  zondag 1 december 2013 @ 08:45:10 #217
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133795711
Las dit net op Bitcointalk, komt van de maker van de Casascius coins:

quote:
FinCEN has reached out to me to say they believe I am a money transmitter (hence subject to KYC) despite my belief otherwise. I have a good legal team advising me and working to get to the bottom of the difference, meanwhile, doing this is prudent.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133796322
http://coinmarketcap.com/

Vrijwel alles in de min...
జ్ఞ‌ా
pi_133796769
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 08:45 schreef Maxbet het volgende:
Las dit net op Bitcointalk, komt van de maker van de Casascius coins:

[..]

Eerste tactische zet? Een alt coin aanvallen om dan met juridische precedenten de strijd aan te kunnen met grotere coins?
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
  zondag 1 december 2013 @ 10:34:26 #220
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133796845
quote:
1s.gif Op zondag 1 december 2013 10:29 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Eerste tactische zet? Een alt coin aanvallen om dan met juridische precedenten de strijd aan te kunnen met grotere coins?
Casascius is geen altcoin maar hij maakt "fysieke Bitcoins" Onder de sticker in de coin zit de private key waarmee je daadwerkelijk de waarde van die coin kan uitgeven.

Deze dus:
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  † In Memoriam † zondag 1 december 2013 @ 10:50:43 #221
230491 Zith
pls tip
pi_133797082
Standaard weekenddip... kijk maar op 24, 17 en 10 november.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133797867
ik krijg straks mijn eerste bitcoin afrekening *O*

Waar moet ik op letten? Iemand komt persoonlijk langs nav een advertentie op marktplaats en wil betalen met bitcoin. Wachten tot ik een verificatie zie?
pi_133798063
Maar even een gokje met XPM, die lijkt toch wat ondergewaardeerd.
pi_133798241
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 11:36 schreef Byte_Me het volgende:
ik krijg straks mijn eerste bitcoin afrekening *O*

Waar moet ik op letten? Iemand komt persoonlijk langs nav een advertentie op marktplaats en wil betalen met bitcoin. Wachten tot ik een verificatie zie?
Kan je niet gewoon dat bestand via bluetooth naar je eigen wallet overpompen?
pi_133798657
quote:
1s.gif Op zondag 1 december 2013 11:56 schreef WammesWaggel het volgende:
Kan je niet gewoon dat bestand via bluetooth naar je eigen wallet overpompen?
Welk bestand? Zolang die andere persoon de private key zelf ook nog heeft (misschien ergens anders gebackupt) kan die de coins nog uitgeven.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  zondag 1 december 2013 @ 12:22:26 #226
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133798881
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 11:36 schreef Byte_Me het volgende:
ik krijg straks mijn eerste bitcoin afrekening *O*

Waar moet ik op letten? Iemand komt persoonlijk langs nav een advertentie op marktplaats en wil betalen met bitcoin. Wachten tot ik een verificatie zie?
Inderdaad, zorg dat je een bevestiging ziet op je eigen device. Weet niet om wat voor bedragen het gaat, maar double spends zijn sowieso niet zo interessant bij kleine bedragen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133798919
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 12:22 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Inderdaad, zorg dat je een bevestiging ziet op je eigen device. Weet niet om wat voor bedragen het gaat, maar double spends zijn sowieso niet zo interessant bij kleine bedragen.
350 euro
  zondag 1 december 2013 @ 12:26:29 #228
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133798992
waar is QRK toch gebleven op Coinmarketcap.. vreemd hoor :{
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  zondag 1 december 2013 @ 12:27:04 #229
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133799006
Nu een goede kans om in te stappen in btc voor 27 ltc?
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133799033
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 12:23 schreef Byte_Me het volgende:
350 euro
Zodra de transactie zichtbaar is (en er een fee is betaald) kun je er vanuit gaan dat het veilig is.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  † In Memoriam † zondag 1 december 2013 @ 12:32:08 #231
230491 Zith
pls tip
pi_133799143
quote:
99s.gif Op zondag 1 december 2013 12:27 schreef SosuaCafe het volgende:
Nu een goede kans om in te stappen in btc voor 27 ltc?
Pak even mijn glazen bol erbij.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133799165
Daar gaat ie weer op Bitstamp dadelijk onder $1000?
pi_133799324
Waarom is mijn fiat nog niet binnen op bitstamp :'(
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133799432
Waar komt deze enorme daling vandaan?
  zondag 1 december 2013 @ 12:42:22 #235
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133799475
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 12:41 schreef Robuustheid het volgende:
Waar komt deze enorme daling vandaan?
zondag
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133800156
Maar die buy walls zijn ook vrij laag, lijkt mij niet? Ze zitten rond 950 dollar.
pi_133800471
Misschien zakt het wel in naar 600-700, of morgen trekt het weer bij.

Als er weinig fluctuatie in zit kan het zijn dat een groep z'n winst pakt.
pi_133800790
Heb paar daagjes geleden bitcoins gekocht zonder problemen en heb ze nu terug verkocht aan Bittonic. Nu bleef de transactie op grijs staan dus na beetje dieper onderzoek kwam ik erachter dat ik een transactie fee eraan had moeten hangen. Dit had ik dus niet gedaan en de transactie blijft nu al een uur op unconfirmed staan (als ik dit had geweten had ik gewoon die transaction fee er aan gehangen). Is er een oplossing voor dit of moet ik nu gewoon wachten?
  † In Memoriam † zondag 1 december 2013 @ 13:39:06 #239
230491 Zith
pls tip
pi_133801573


All time laat altijd dipjes zijn op zondag, deze maand zijn die dips wat heviger omdat de munt ook hoger staat.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  zondag 1 december 2013 @ 13:52:52 #240
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133802153
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 13:17 schreef Bo.S het volgende:
Heb paar daagjes geleden bitcoins gekocht zonder problemen en heb ze nu terug verkocht aan Bittonic. Nu bleef de transactie op grijs staan dus na beetje dieper onderzoek kwam ik erachter dat ik een transactie fee eraan had moeten hangen. Dit had ik dus niet gedaan en de transactie blijft nu al een uur op unconfirmed staan (als ik dit had geweten had ik gewoon die transaction fee er aan gehangen). Is er een oplossing voor dit of moet ik nu gewoon wachten?
Gewoon wachten.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133802211
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 13:39 schreef Zith het volgende:
[ afbeelding ]

All time laat altijd dipjes zijn op zondag, deze maand zijn die dips wat heviger omdat de munt ook hoger staat.
Wel apart. Ik ben wel benieuwd naar een verklaring voor die dalingen op de zondag.
pi_133802947
quote:
1s.gif Op zondag 1 december 2013 13:54 schreef robin007bond het volgende:
Wel apart. Ik ben wel benieuwd naar een verklaring voor die dalingen op de zondag.
Minder fiat beschikbaar, omdat banken niet in het weekend werken.

Zenuwachtige mongolen en paniekende newbies zijn er altijd, alleen in het weekend zijn er minder mensen met geld (beschikbaar op exchange) om daar misbruik van te maken.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133803264
RTLZ was wel erg negatief over bitcoin.
Wellicht een mooie tijd voor jullie om (gedeeltelijk) uit te stappen?
pi_133803321
Waarom waren ze er negatief over?
pi_133803327
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 14:23 schreef ZetaOS het volgende:
RTLZ was wel erg negatief over bitcoin.
Laat me raden: ze hebben echt niet het flauwste benul wat Bitcoin eigenlijk is, laat staan hoe het werkt of wat de mogelijkheden zijn voor de toekomst, maar vellen wel alvast een oordeel. Liefst gebaseerd op grafiekjes in plaats van inhoudelijke kennis.

Is die crap nog ergens terug te kijken?
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133803422
http://www.reddit.com/r/S(...)ns_out_to_be_a_scam/

Heftig verhaal (als het echt is)
pi_133803798
Ah ik heb nog 5600 GLD, ongeveer 19 LTC waard. Relaxed. Dat is 30 dollar -> 650 dollar in een week ofzo :P.
"A goal without a plan is just a wish." - Antoine de Saint-Exupery
pi_133804164
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 14:37 schreef Neraice het volgende:
Ah ik heb nog 5600 GLD, o
5600g oldcoin bedoel je?
Is goldcoin zo gestegen dan?

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 01-12-2013 14:46:18 ]
pi_133804261
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 13:39 schreef Zith het volgende:
[ afbeelding ]

All time laat altijd dipjes zijn op zondag, deze maand zijn die dips wat heviger omdat de munt ook hoger staat.
Dit is alleen van dit week? Vorige week zondag gingen ze juist omhoog.
pi_133804290
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 10:34 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Casascius is geen altcoin maar hij maakt "fysieke Bitcoins" Onder de sticker in de coin zit de private key waarmee je daadwerkelijk de waarde van die coin kan uitgeven.

Deze dus:
[ afbeelding ]
Zeer mooie coins.
pi_133804519
/edit

[ Bericht 97% gewijzigd door #ANONIEM op 01-12-2013 14:57:47 ]
pi_133806294
Hoe krijg je de waarde van die coins in je wallet dan zonder dat de coin waardeloos wordt?
"A goal without a plan is just a wish." - Antoine de Saint-Exupery
pi_133806562
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 12:41 schreef Robuustheid het volgende:
Waar komt deze enorme daling vandaan?
Black Friday misschien? Amerikanen die geld opnemen voor inkopen.
pi_133806934
Rond $1000 dollar nog een halve bitcoin gekocht. Denk dat het deze week wel weer up gaat...
pi_133807252
quote:
Hmm.. Ik zal het kijken.

Ik ben alleen niet zo'n fan van Stefan Molyneux. Hij propageert altijd zijn ideologietje.
pi_133808172
"A goal without a plan is just a wish." - Antoine de Saint-Exupery
pi_133808512
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 16:18 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

22+ BTC and counting...
Jup, bijna $23.000 al. Geniaal.
"A goal without a plan is just a wish." - Antoine de Saint-Exupery
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 1 december 2013 @ 16:51:00 #260
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133809637
Gewoon mensen die 4,5 BTC versturne
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_133809681
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 16:51 schreef Mortaxx het volgende:
Gewoon mensen die 4,5 BTC versturne
Genoeg mensen met 10k+ BTC gok ik.

Hoorde ik daar maar bij :P.
జ్ఞ‌ా
pi_133811871
Verkocht net voor de hevige daling ging inzetten.
Nu is het de kunst om vanavond het juiste moment te kiezen om weer in te stappen. Denk dat ik is moet gaan uitzoeken wat de kantoortijden in Azie zijn (want neem aan dat in Azie de banken dan weer volop gaan draaien).
pi_133812418
"A goal without a plan is just a wish." - Antoine de Saint-Exupery
  zondag 1 december 2013 @ 18:16:06 #264
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133812538
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 16:19 schreef Neraice het volgende:

[..]

Jup, bijna $23.000 al. Geniaal.
morgen z'n laptoop gejat uit z'n dorm.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133813599
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 17:58 schreef Bo.S het volgende:
Verkocht net voor de hevige daling ging inzetten.
Nu is het de kunst om vanavond het juiste moment te kiezen om weer in te stappen. Denk dat ik is moet gaan uitzoeken wat de kantoortijden in Azie zijn (want neem aan dat in Azie de banken dan weer volop gaan draaien).
http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=237
pi_133813676
quote:
wow.. over een slecht artikel gesproken..
pi_133815198
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 18:51 schreef nikao het volgende:

[..]

wow.. over een slecht artikel gesproken..
wow.. over een slechte post gesproken..

(En nee ik heb het artikel niet gelezen maar come on iets met pot en ketel, doe dan minstens een poging om je kritiek te onderbouwen.)
Geld overigens voor bijna alle kritische artikelen die hier gepost worden. Wat overigens ook niet gek is... Zeker gezien het lage percentage aan critici die in deze reeksen meeposten.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133815313
Volgens mij is dit voor BTC één van de grootste dalingen ooit in dollars in enkele dagen :D
pi_133815423
Holy shit, vette daling inderdaad. Maar helaas is PPC en LTC ook meteen gedaald.
pi_133815673
Een mogelijke verklaring voor deze daling.

De beurzen zijn op avonden en in het weekend gesloten. In werkuren is er liquiditeit en volumes zijn hoog. Daardoor is er handel, en koopt iemand het als een ander zijn aandelen en opties verkoopt.

Aangezien Bitcoin niet gebonden is aan de banken, en er nog geen HFT-trading systeem voor ontwikkeld is, blijft het Bitcoin handel 24 uur, 7 dagen in de week doorlopen.
De meesten liggen zondagochtend nog te maffen of zijn met wat anders bezig. Verder zijn de banken in het weekend dicht, zodat je ook geen geld kunt overboeken. Om die reden koopt niemand bitcoins die een ander verkoopt. En geen HFT om te backen. En daardoor wordt het koers steeds lager, wat tot panic sells leidt.

En dat elk weekend weer.

Lijkt mij verder vrij plausibel?

[ Bericht 2% gewijzigd door Robuustheid op 01-12-2013 19:44:33 ]
pi_133815840
Gaat lekker :{.
జ్ఞ‌ా
pi_133815844
Nee lijkt mij niet logisch want dan zou het ook juist andersom moeten kunnen werken dat er weinig verkopen en juist veel kopen.
pi_133815977
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 19:40 schreef WebBeestje het volgende:
Nee lijkt mij niet logisch want dan zou het ook juist andersom moeten kunnen werken dat er weinig verkopen en juist veel kopen.
Dat is toch ook het geval op werkdagen?
pi_133815982
quote:
1s.gif Op zondag 1 december 2013 19:36 schreef Robuustheid het volgende:
Een mogelijke verklaring voor deze daling.

De beurzen zijn op avonden en in het weekend gesloten. In werkuren is er liquiditeit en volumes zijn hoog. Daardoor is er handel, en koopt iemand het als een ander zijn aandelen en opties verkoopt.

Aangezien Bitcoin niet gebonden is aan de banken, en er nog geen HFT-trading systeem voor ontwikkeld is, blijft het Bitcoin handel 24 uur, 7 dagen in de week doorlopen.
De meesten liggen zondagochtend nog te maffen of zijn met wat anders bezig. Verder zijn de banken in het weekend dicht, zodat je ook geen geld kunt overboeken. Om die reden koopt niemand bitcoins die een ander verkoopt. En daardoor wordt het koers steeds lager, wat tot panic sells leidt.

En dat elk weekend weer.

Lijkt mij verder vrij plausibel?
Plausibeler lijkt me dat de 'uitvinders' het moment rijp vinden om te cashen. Komop, als je een kettingbrief digitaal maakt, blijft het een kettingbrief. Straks kopen ze wel weer een deel van hun eigen digitale muntjes op, dan lijkt het wel weer of er waarde in zit, en worden er weer wat goudzoekers ingezogen. En als je je eigen currency verzint kan dat zo lang doorgaan tot er geen sukkels meer zijn. Vrij lang dus :)
so long and thanks for all the fish
pi_133816096
Kan ook zijn dat ze die 40K gestolen Sheep Market coins aan het cashen zijn. :P
pi_133816922
Dit is toch een serieuze crash, in dollars is er niet eerder zoveel vanaf gegaan :) blij dat ik in ieder geval mijn inleg al in euro's heb laten uitbetalen :D
pi_133816961
Beh, blijft inderdaad toch aardig zakken zo, dacht/hoopte stabilisatie rond 1000$
pi_133816986
Een lichtpuntje is dat in ieder geval bij Bitstamp de laat weinig is dus kan zo terug omhoog veren. Even eens zien of ik wat ga kopen of verder laat uitbodemen.
pi_133817014
$875 al :D
pi_133817065
_O- Dit is echt super vet.
pi_133817067
BTC-e ook van 1035 naar 780 nu
pi_133817078
$856 :D :D :D
pi_133817086
Dikke crash _O-
Iemand zegt net op BTC-e "I want to kill myself, but I can't afford a gun anymore".
pi_133817120
Pats de bubbel is gebarsten :D
pi_133817184
$845 en dan te bedenken dat er hier nog heel wat ruim boven $1000 kocht :O
pi_133817190
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 20:09 schreef WebBeestje het volgende:
Pats de bubbel is gebarsten :D
Nog lang niet, zit nog genoeg lucht in :)
  † In Memoriam † zondag 1 december 2013 @ 20:11:39 #287
230491 Zith
pls tip
pi_133817214
We gaan gewoon weer lekker omhoog hierna heur. : )
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133817217
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 20:11 schreef nikao het volgende:

[..]

Nog lang niet, zit nog genoeg lucht in :)
Is pas net aan het leeglopen ;)
pi_133817241
$837 wow op naar $800 en minder...
pi_133817321
753dollar op BTC-E :D

Heb gelukkig nog 25 Litecoins, gekocht op 16 en 24 dollar een paar dagen geleden.

Wacht wel op de lange termijn heur.
pi_133817334
Van mij mag het nog wel wat lager hoor :D
595 euro op BTC-e nu.
pi_133817345
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 20:04 schreef WebBeestje het volgende:
Dit is toch een serieuze crash, in dollars is er niet eerder zoveel vanaf gegaan :) blij dat ik in ieder geval mijn inleg al in euro's heb laten uitbetalen :D
Die correctie van 19/20 november was anders ook niet misselijk:

pi_133817387
Zonder crashes ook geen grote oplevingen :')
pi_133817468
Hij gaat weer terug :{
pi_133817569
Waarom moet ik nou uitgerekend vandaag de hele dag pleite zijn en m'n laptop net opnieuw hebben geinstalleerd.. :(
pi_133817571
Nou de weak hands zijn leeggeschud, daar komen de sharks :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133817671
En nog een duikvlucht
pi_133817872
Stel dat iemand een restaurant heeft en BTC wil accepteren, wat is dan de beste manier om dit te doen? Het hoeft niet meteen na ontvangst omgezet te worden in fiatgeld, liever niet eigenlijk. Heeft iemand tips?
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_133817975
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 20:24 schreef heiden6 het volgende:
Stel dat iemand een restaurant heeft en BTC wil accepteren, wat is dan de beste manier om dit te doen? Het hoeft niet meteen na ontvangst omgezet te worden in fiatgeld, liever niet eigenlijk. Heeft iemand tips?
Tenzij die iemand graag failliet wil, direct omzetten in geld. Tenzij hij een hedge fund exploiteert, en geen restaurant. Geen dank.
so long and thanks for all the fish
pi_133817999
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 20:24 schreef heiden6 het volgende:
Stel dat iemand een restaurant heeft en BTC wil accepteren, wat is dan de beste manier om dit te doen? Het hoeft niet meteen na ontvangst omgezet te worden in fiatgeld, liever niet eigenlijk. Heeft iemand tips?
Je adres + QR code standaard op je rekeningen laten meeprinten, en klanten kunnen dan rechtstreeks daarheen met hun mobiel betalen.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133818048
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 20:27 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Je adres + QR code standaard op je rekeningen laten meeprinten, en klanten kunnen dan rechtstreeks daarheen met hun mobiel betalen.
en snel de zaak uithollen? ;)
so long and thanks for all the fish
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')