Weet ik veel, 3 euro of iets.quote:Op dinsdag 26 november 2013 17:56 schreef Probability het volgende:
[..]
Hoeveel zijn ze daar? En bij de Xenos?
ik doe er van die cakevormpjes in. Werkt primaquote:Op dinsdag 26 november 2013 18:04 schreef djkoelkast het volgende:
Bakt alleen voor geen meter die troep
Ik heb alleen nog vertinde of emaille vormen. Ook geen anti aanbakzooi.
Ik wil er saus/soep mee invriezen..quote:Op dinsdag 26 november 2013 18:04 schreef djkoelkast het volgende:
Bakt alleen voor geen meter die troep
Ik heb alleen nog vertinde of emaille vormen. Ook geen anti aanbakzooi.
Ik doe dat altijd in ziplock-zakjes, neemt ook weinig ruimte inquote:Op dinsdag 26 november 2013 18:20 schreef Probability het volgende:
[..]
Ik wil er saus/soep mee invriezen..
Waar koop je die?quote:Op dinsdag 26 november 2013 18:20 schreef Mirjam het volgende:
[..]
Ik doe dat altijd in ziplock-zakjes, neemt ook weinig ruimte in
ik haal ze bij de action of de ikea.quote:Op dinsdag 26 november 2013 18:50 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Action, althans, daar haal ik de dichtdrukdiepvrieszakjes altijd.
De Ikea is hier iets te ver vandaan om er zakjes te gaan kopenquote:Op dinsdag 26 november 2013 18:50 schreef Mirjam het volgende:
[..]
ik haal ze bij de action of de ikea.
die van de ikea hebben een dubbele druk-rand, dat vind ik zelf erg prettig met sauzen en soepen
daarom heb ik ze al tijden van de action al moet ikw el nodig naar de ikea ivm mijn koekenpan waarvan de steel spontaan af brakquote:Op dinsdag 26 november 2013 18:51 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
De Ikea is hier iets te ver vandaan om er zakjes te gaan kopen
O ja die heb ik wel!quote:Op dinsdag 26 november 2013 18:20 schreef Mirjam het volgende:
[..]
Ik doe dat altijd in ziplock-zakjes, neemt ook weinig ruimte in
En dan plat invriezen. Ik zag het Jamie Oliver doen. Voordeel is dat het ook weer heel snel te ontdooien is.quote:
Ik prop het gewoon overal tussenquote:Op dinsdag 26 november 2013 19:12 schreef Lienekien het volgende:
[..]
En dan plat invriezen. Ik zag het Jamie Oliver doen. Voordeel is dat het ook weer heel snel te ontdooien is.
ik ookquote:Op dinsdag 26 november 2013 19:21 schreef Myraela het volgende:
[..]
Zo doe ik dat ook. Mijn vriezer is dan ook één grote puzzel.
Als die vormpjes dan vol zitten met soep en je wil dat overtillen naar je vriezer, dan vouwt dat siliconentroep als een gek he, die meuk is zo flexibel als wat . Straks je hele keuken onder de soep!quote:Op dinsdag 26 november 2013 18:20 schreef Probability het volgende:
[..]
Ik wil er saus/soep mee invriezen..
Goed excuus om ijs te eten. 'Ja schat.. ik heb de bakjes nodig!'quote:Op dinsdag 26 november 2013 20:17 schreef kvd het volgende:
ik in van die bakjes van 1 persoonsijsjes (van hartog geloof ik). mooi stapelbaar en mooie porties voor 1 persoon.
Ja laten bevriezen en daarna in een zakje.quote:Op dinsdag 26 november 2013 20:06 schreef djkoelkast het volgende:
In die vormen is het niet netjes afgedekt, dus gaat allemaal uitdrogen. Ik doe alles in zakjes en doe er een stickertje op wat er in zit en van wanneer het is.
quote:Op dinsdag 26 november 2013 20:20 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
Goed excuus om ijs te eten. 'Ja schat.. ik heb de bakjes nodig!'
Neem alles voor een grote appeltaart, prop het in kleine vormpjes.quote:Op dinsdag 26 november 2013 20:50 schreef casper019 het volgende:
Een tijdje geleden had iemand hier een heel lekker recept voor mini appeltaartjes, helaas de link kwijt geraakt.
Heeft iemand die link/recept miss nog?
Hint: het staat in het vorige topic. Dat had je zelf ook wel kunnen bedenken he..quote:Op dinsdag 26 november 2013 20:50 schreef casper019 het volgende:
Een tijdje geleden had iemand hier een heel lekker recept voor mini appeltaartjes, helaas de link kwijt geraakt.
Heeft iemand die link/recept miss nog?
welk merk? ik heb tot 2 keer toe geen succes gehad met die van Wilton (of zoiets). Zowel magnetron als au bain marie als direct op vuur lukte niet/moeizaam.quote:Op dinsdag 26 november 2013 21:46 schreef Kinga het volgende:
Laatst whoopies gemaakt voor het eerst... echt leuk waren ze geworden. Maar nou wilde ik zo'n laagje gesmolten candy melts erboven op hebben. Nou staat er op de verpakking kan je laten smelten in magnetron of gewoon au bain marie. En nou heb ik geen magnetron, dus ik aan de slag met au bain marie.
Dat. ging. NIET. zeg ik je. Het smolt gewoon niet! Ik denk verdeurie dat MOET toch lukken? Ik het pannetje direct op het vuur gedaan, Ja ja ja het begon te smelten! Wacht ik serieus 2-3 seconden te lang, yup, karamel!!!! Ik werd gek zeg ik je. Dus nog een poging, al roerend smolt het weer, maar er bleven klontjes in zitten, ik kreeg het met geen mogelijkheid zo glad dat het van een lepel afdroop :S
Iemand ervaring met die candy melts? Mij lukt het niet au bain marie.
hee dj ik ga van het weekend je appelplaatkoek weer eens maken!quote:Op woensdag 27 november 2013 20:18 schreef djkoelkast het volgende:
Volgens mij moet je met dit spul gewoon water heet maken (tegen de kook aan, maar niet laten koken), dan het zakje er in (dicht) en dan na een minuut of 10 kun je het er uit halen, open knippen en gebruiken. Zo werkt vetglazuur ook en ik denk dat dit vergelijkbaar is.
Het is wel niet te vreten, maar je krijgt het er dan wel mooi op
Nicequote:Op woensdag 27 november 2013 21:39 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
hee dj ik ga van het weekend je appelplaatkoek weer eens maken!
ik hou niet van ijs. ik heb dus een probleemquote:Op dinsdag 26 november 2013 20:20 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
Goed excuus om ijs te eten. 'Ja schat.. ik heb de bakjes nodig!'
hoe waren de woopies? mag ik het recept?quote:Op dinsdag 26 november 2013 21:46 schreef Kinga het volgende:
Laatst whoopies gemaakt voor het eerst... echt leuk waren ze geworden. Maar nou wilde ik zo'n laagje gesmolten candy melts erboven op hebben. Nou staat er op de verpakking kan je laten smelten in magnetron of gewoon au bain marie. En nou heb ik geen magnetron, dus ik aan de slag met au bain marie.
Dat. ging. NIET. zeg ik je. Het smolt gewoon niet! Ik denk verdeurie dat MOET toch lukken? Ik het pannetje direct op het vuur gedaan, Ja ja ja het begon te smelten! Wacht ik serieus 2-3 seconden te lang, yup, karamel!!!! Ik werd gek zeg ik je. Dus nog een poging, al roerend smolt het weer, maar er bleven klontjes in zitten, ik kreeg het met geen mogelijkheid zo glad dat het van een lepel afdroop :S
Iemand ervaring met die candy melts? Mij lukt het niet au bain marie.
Ja ik! Ik zoek zometeen ff het recept....quote:Op donderdag 28 november 2013 21:08 schreef lady-wrb het volgende:
heeft iemand voor mij het perfecte recept voor luikse wafels?
die dingen blijven bij mij maar even lekker en daarna worden ze zacht
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |