abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zondag 10 november 2013 @ 21:54:09 #1
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133128837
registreer om deze reclame te verbergen
bitcoin.php
Introductie tot bitcoin
Het is de state-of-the-art in geld. Het is een nieuwe vorm van elektronisch geld. Het is inmiddels de gouden standaard van digitale valuta.

Gebaseerd op een aantal oude technologieën, en een aantal zeer nieuwe technologieën ... Bitcoin is het resultaat van het combineren van ... cryptografische versleuteling van gegevens + het idee van een gelimiteerde grondstof, vergelijkbaar met goud en zilver (waar de hoeveelheid beperkt is), en dit gebruiken als geld + het idee van grote aantallen computers die zijn aangesloten op de het internet ... welke een sterke, veerkrachtige, onverwoestbaar netwerk vormen.

Het heet een cryptocurrency. Sinds de uitvinding van Bitcoin ... zal geld nooit meer hetzelfde zijn.

en

Hoe werkt bitcoin?
Bitcoin is een digitale grondstof of munteenheid, wat betekent dat de hoeveelheid gelimiteerd is, net als goud. Maar in tegenstelling tot goud zijn bitcoins zeer gemakkelijk uit te wisselen via het internet.

Bitcoin is een netwerk dat, als een notaris, alle bitcoin transacties tussen mensen registreert en gedecentraliseerd opslaat in het bitcoin netwerk. Ieders bitcoin rekening wordt opgeslagen op elke computer in bitcoin netwerk. Het is dus praktisch onmogelijk om het bitcoin netwerk uit te schakelen. Bittorrent, wat gedeeltelijk gebaseerd is op dezelfde principes, heeft aangetoond dat dit soort netwerken niet uit te schakelen zijn.

Zie een mooie infographic.

Bekijk ook deze presentatie ^O^.

De infographic 'hoe een Bitcoin transactie werkt'

De infographic 'Bitcoin is secured by the laws of the universe'.

Maar waar kan ik betalen met Bitcoins dan?

Thuisbezord.nl neemt sinds kort Bitcoins aan.

Games betalen met Bitcoin kan op Steam Bits

Coinmap is een wereldkaart met veel plaatsen waar je kan betalen met Bitcoins, handig als je op vakantie gaat.

Wat is de economische aansporing voor mensen om hun computer deel te laten nemen aan het bitcoin netwerk?
Door het registreren van bitcoin transacties in data blokken, verdienen computers bitcoins. Dit is nu 25 bitcoins per blok. Dit werkt als volgt. Elke transactie die plaats vindt op het netwerk wordt uitgezonden naar alle computers in het netwerk. Elke computer verzamelt deze transacties in een data blok en gaat vervolgens een proof-of-work algoritme uitrekenen voor dit blok.

Het proof-of-work algoritme is een soort vingerafdruk of check-sum van het blok en kost de computer processor tijd. De moeilijkheidsgraad van dit algoritme wordt, door het bitcoin netwerk, zo afgesteld dat het bitcoin netwerk gemiddeld één blok per 10 minuten genereert. Dat betekent dus dat de kans de een computer de proof-of-work voor een blok vindt binnen deze tijd gelijk is aan (de processor kracht van de computer)/(processor kracht van het totale netwerk).

Blokken worden op het bitcoin netwerk in een blok-keten opgeslagen. Elk blok bevat een vingerafdruk van het vorige blok zodat het duidelijk is wat de volgorde van de blokken is. Indien een computer het blok van het proof-of-work vingerafdruk weet te voorzien, dan mag deze computer 25 bitcoins claimen en zend deze computer het blok naar alle andere computers op het bitcoin netwerk. Alle computers zullen dit blok accepteren en aan hun blok-keten toevoegen.

Elke computer weet dat dit de beste strategie is, want anders moet er een ander blok gecreëerd worden met een proof-of-work vingerafdruk en dat kost extra processor tijd. Het is beter om te gaan werken aan een volgend blok.

Het proof-of-work algoritme vereist dat computers processor arbeid moeten verrichten om blokken te creëren. Door de moeilijkheidsgraad te regelen kan ervoor gezorgd worden dat de hoeveelheid blokken per uur gemiddeld constant is, zelfs als het aantal computers in het netwerk toeneemt of afneemt.

Hoe wordt de bitcoin inflatie onder controle gehouden?
Bovenstaand proces wordt bitcoin mijnen genoemd. De software hiervoor is open-source en kan gedownload worden van Bitcoin P2P Cryptocurrency | Bitcoin. Deze software kan tevens gebruikt worden om je bitcoin rekening te bekijken en om bitcoins te versturen.

Deze software is zo geconfigureerd dat elke 4 jaar de belonging per blok voor het genereren van een blok gehalveerd wordt. Nu is de beloning 50 bitcoins, na 4 jaar 25 bitcoins, na 8 jaar 12,5 bitcoins, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 21.000.000 bitcoins geproduceerd zullen worden.

Terwijl mensen investeren in bitcoin zal de prijs van bitcoin toenemen. Na verloop van tijd zal de aansporing voor computers om deel te nemen aan het bitcoin netwerk verplaatsen van de beloning per blok naar transactie vergoedingen. Computers kunnen transactie vergoedingen vragen voor het opnemen van een transactie in hun blok. Zo een vergoeding kan door de zender worden toegevoegd aan de transactie. Nu geld ook weer, dat de computer die de proof-of-work vind de vergoeding mag claimen.

Hoe start ik met bitcoin?
Ben je overtuigt van de bijzondere eigenschappen van bitcoin? Het is eenvoudig om met bitcoins te beginnen en een paar test bitcoins te verkrijgen. Ga naar de bitcoin website en download en installeer de bitcoin client.

Nadat je de bitcoin client hebt geďnstalleerd duurt het even voordat bitcoin alle blocks heeft opgehaald van het bitcoin netwerk.

Als de bitcoin client klaar is met het ophalen van alle blocks zullen je nieuwe bitcoins verschijnen in de bitcoin client. Voor de duidelijkheid, het is niet noodzakelijk om een bitcoin client te hebben draaien om bitcoins te ontvangen. De bitcoins worden door het netwerk aan een bitcoin adres toegekend. Alleen de persoon die de private sleutels heeft voor dit bitcoin adres zal ooit in staat zijn om deze bitcoins weer uit te geven. De private sleutels zijn opgeslagen in het wallet.dat bestand.

Een andere manier is een online wallet. Momenteel staat Blockchain.info goed bekend, maar vraag het even na in het topic voor recente informatie. Voordeel van een online wallet is dat je niet hoeft te wachten op het ophalen van de blockchain (kan een paar dagen duren op een oude laptop). Nadeel is dat het (veel) minder veilig is. Alleen voor kleine bedragen dus.

Bitcoins kopen en verkopen.
Vraag in het topic naar hoe je bitcoins momenteel het beste kan kopen/verkopen *G*.

Als je daar geen zin in hebt: op Bitonic.nl en Happycoins.nl kun je met iDeal Bitcoin kopen. Kijk even goed uit want goedkoop is het niet. Gebruik ze als je een klein bedrag wil uitgeven om mee te doen.

Goedkoper zijn de online exchanges. MtGox is de grootste. Vraag het even na om de meest recente informatie te hebben.

Grafiek van 12 juni, na de 'grote crash' van 25 naar 10 dollar. De eerste rally in Juli 2010 was ten gevolge van het slashdoteffect. Na deze boom is de wisselkoers van bitcoin een beetje ingestort, mede omdat er verschillende bugs zijn opgelost in de software. Echter bitcoin is duidelijk weer in trek. Voor een uitgebreide analyse van de bitcoin markt zie bitcoincharts.

Één van de concrete zaken die je kan doen met bitcoins is anoniem doneren. Andere zaken die gemakkelijk gemaakt worden door bitcoin is het maken van kleine betalingen. Dit principe wordt op dit moment al gebruikt om software ontwikkeling voor bitcoin te stimuleren op het bitcoin forum.

Bitcoin in meer detail
Wil je de werking van bitcoin in meer detail begrijpen, ga dan naar de bitcoin wiki. Ten slotte, voor nieuws over bitcoin zie: http://reddit.com/r/bitcoin
Als aller allerlaatste: http://www.thebitcoinchannel.com/

Voor meer uitleg over Bitcoin, zie het volgende artikel: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/bitcoin_kan_je_niet_stelen_en_dat_is_onbetaalbaar

Koersverloop:

Logaritmisch:
chart.png?width=940&m=mtgoxUSD&SubmitButton=Draw&r=&i=&c=0&s=&e=&Prev=&Next=&t=O&b=&a1=&m1=10&a2=&m2=25&x=0&i1=&i2=&i3=&i4=&v=1&cv=0&ps=0&l=1&p=0&

Lineair:
chart.png?width=940&m=mtgoxUSD&SubmitButton=Draw&r=&i=&c=0&s=&e=&Prev=&Next=&t=O&b=&a1=&m1=10&a2=&m2=25&x=0&i1=&i2=&i3=&i4=&v=1&cv=0&ps=0&l=0&p=0&

3-maanden:
chart.png?width=940&m=mtgoxUSD&SubmitButton=Draw&r=90&i=&c=0&s=&e=&Prev=&Next=&t=S&b=&a1=&m1=10&a2=&m2=25&x=0&i1=&i2=&i3=&i4=&v=1&cv=0&ps=0&l=0&p=0&

Bitcoinkoersen volgen:
Je kunt de koersen volgen op bitcoinwisdom. µ heeft een uitleg gemaakt hoe dat werkt:
9yX8kz2.png

Er zijn ook Bitcoin spin-offs, elk met hun eigen unieke kwaliteiten. Een lijst wordt bijgehouden hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0

"Attentie: De (computertechnische) praktijk van bitcoin mining wordt niet hier maar in DIG besproken." ?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133128939
Als dit bijvoorbeeld doorgevoerd wordt dan zal de koers van Bitcoins omhoog knallen:

http://www.rtlnieuws.nl/e(...)procent-op-spaargeld
  zondag 10 november 2013 @ 21:56:49 #3
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133129023
Gesprek uit het einde van het laatste topic:

quote:
7s.gif Op zondag 10 november 2013 21:23 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Wat is er zo revolutionair aan de uitvinding van een digitale munt in plaats van een fysieke munt? Internet was een geheel nieuwe technologie. Ik wil nog niet zover gaan dat Bitcoin dat gaat evenaren.
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 21:33 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Er zitten best wel wat revolutionaire kanten aan, maar daarvoor ga je zelf maar inlezen.

Ik beweer niet dat Bitcoin hetzelfde is als het begin van het internet, al denk ik zeker wel dat het veel kan veranderen. Ik zeg ook niet (zoals sommigen dat wel zeggen) dat Bitcoins de Euro/Dollar gaan vervangen. Volgens mij kunnen beide systemen prima naast elkaar werken.

Sommige mensen zullen het dan eerder als travelcoin gebruiken. WikiLeaks en andere organisaties kunnen er ook voordeel bij hebben, bepaalde overheden kunnen niet besluiten dat iemand geen betalingen in Bitcoins meer mogen ontvangen. Zoals wel is voorgekomen bij WikiLeaks.

Ik snap niet zo goed dat volgens veel voor en tegenstanders Bitcoin of fiat geld moet "winnen", voor mij is het meer in het midden, ik zie voor allebei een bestaansrecht.

Ik zelf zou graag wat meer controle over mijn geld hebben en zou dus ook liefst zo veel mogelijk in BTC betalen in plaats van in Euro's.
quote:
7s.gif Op zondag 10 november 2013 21:38 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Wat voor soort controle doel je dan op?
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 21:49 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Disclaimer: dit is maar een voorbeeld, er zijn 101 al dan niet geldige redenen om meer controle over je eigen geld te willen.

Ik ben er om te beginnen helemaal niet op tegen om belasting te betalen, belasting is nodig. We maken met zijn allen gebruik van dingen die betaald worden met belastingen.

Waar ik het niet mee eens ben zijn praktijken zoals ik Cyprus is gebeurt, nu kan iedereen wel zeggen dat dat hier niet zal gebeuren. Maar ik weet zeker dat niemand aan mijn Bitcoins komt als ik ze in mijn eigen wallet heb staan.

Verder heeft de bank waar ik mijn geld heb staan dat geld helemaal niet op voorraad. Dat betekent dat ik in sommige gevallen (die inderdaad niet vaak voorkomen) niet aan mijn eigen geld kan. Dat ik dan geen rente op krijg neem ik voor lief, dat is wat je betaald voor vrijheid.

Je bent tegenwoordig zo goed als verplicht in Nederland om een bankrekening te hebben, je kunt zelfs een daklozenuitkering niet cash krijgen. Zelfs zwervers hebben een pinpas.

Voorbeeldje uit de praktijk: de belastingdienst had een foutje gemaakt met een aangifte, gelijk geprobeerd dit recht te zetten. Voor zowel mij als de mensen bij de belastingdienst waarmee ik contact heb gehad was het duidelijk dat dit een misverstand moest zijn. Ondertussen hadden ze het (flinke) bedrag al van mijn rekening gehaald nog voordat ik mijn maandelijkse rekeningen had betaald, terug betalen heeft dik 2 maanden geduurd.

Als ik iets moet betalen, geen enkel probleem. Maar in gevallen zoals hierboven hou ik mijn eigen geld misschien liever in eigen beheer.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zondag 10 november 2013 @ 21:57:27 #4
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133129060
registreer om deze reclame te verbergen
En ik dacht dat ik alles had gedaan, ben ik vergeten de TT te veranderen.. Iemand ideeën? Dan maak ik wel even een TR
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133129256
To the ground!

:P
pi_133130050
Down the drain
  zondag 10 november 2013 @ 22:13:21 #7
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133130154
registreer om deze reclame te verbergen
Buy optie @ 275 USD geplaatst, kan ik met een gerust hart slapen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zondag 10 november 2013 @ 22:16:25 #8
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133130351
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 22:13 schreef Scorpie het volgende:
Buy optie @ 275 USD geplaatst, kan ik met een gerust hart slapen.
Welke exchange?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zondag 10 november 2013 @ 22:20:18 #9
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133130666
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 22:16 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Welke exchange?
Mijn meuk staat nog bij mt gox :') nog geen tijd gehad om het weg te sluizen naar btc-e.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133131981
Flink wat kooporders het laatste half uur maar er staan nog wat flinke blokken in de laat. Ik verwacht dat deze niet allemaal serieus zijn maar er staan om de koers te drukken.
  zondag 10 november 2013 @ 22:37:49 #11
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133132015
Misschien toch maar eens wat geld naar bitstamp schuiven, bij btc-e is het beetje vaag, en sepa minstens 500 EUR, da's me iets teveel om even te proberen hoe dat gaat
pi_133132554
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 21:49 schreef Maxbet het volgende:
Waar ik het niet mee eens ben zijn praktijken zoals ik Cyprus is gebeurt, nu kan iedereen wel zeggen dat dat hier niet zal gebeuren. Maar ik weet zeker dat niemand aan mijn Bitcoins komt als ik ze in mijn eigen wallet heb staan.

Verder heeft de bank waar ik mijn geld heb staan dat geld helemaal niet op voorraad. Dat betekent dat ik in sommige gevallen (die inderdaad niet vaak voorkomen) niet aan mijn eigen geld kan.
Maar vind je een scenario waarbij iedereen zijn vermorgen in een eigen wallet heeft staan echt realistisch dan?

Ik heb nu een halve bitcoin, en moet er niet aan denken duizenden euro's in mijn wallet te hebben. Er hoeft maar wat te gebeuren en je bent alles kwijt; het backuppen heb je geheel zelf in de hand, en één stomme fout kan je duizenden euro's kosten.
  zondag 10 november 2013 @ 22:50:17 #13
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133132750
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 22:47 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Maar vind je een scenario waarbij iedereen zijn vermorgen in een eigen wallet heeft staan echt realistisch dan?

Ik heb nu een halve bitcoin, en moet er niet aan denken duizenden euro's in mijn wallet te hebben. Er hoeft maar wat te gebeuren en je bent alles kwijt; het backuppen heb je geheel zelf in de hand, en één stomme fout kan je duizenden euro's kosten.
Online is ook bijna geen optie want hacks maken je bang.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133132841
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 20:00 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Ben ik het inderdaad wel mee eens, en grapjas Bitpay lekker leuk dat wisselt toch meteen weer om naar euro's? Wat is de functie van die bitcoins dan?
Het verbaast me dat je deze vraag stelt. Heb je je uberhaupt wel verdiept in Bitcoins of is het echt niets meer dan een beetje beleggen en geld proberen te verdienen voor jou?
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133132883
quote:
1s.gif Op zondag 10 november 2013 22:50 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Online is ook bijna geen optie want hacks maken je bang.
Ja precies. En nu heb ik m'n wallet op een paar USB-sticks gezet, maar dat is net zo veilig als briefgeld thuis bewaren: je kan het kwijt raken, het kan gestolen worden, het kan in de brand vliegen.

En de gemiddelde Nederlander gaat sowieso ook geen tig kopieën van zijn wallet bewaren zolang er nog genoeg alternatieve betaalmiddelen zijn.
pi_133132900
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 22:47 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Maar vind je een scenario waarbij iedereen zijn vermorgen in een eigen wallet heeft staan echt realistisch dan?

Ik heb nu een halve bitcoin, en moet er niet aan denken duizenden euro's in mijn wallet te hebben. Er hoeft maar wat te gebeuren en je bent alles kwijt; het backuppen heb je geheel zelf in de hand, en één stomme fout kan je duizenden euro's kosten.
Op dit moment lijkt me dat ook niet fijn. Maar goed, we zitten in de beginfase en er zullen nog wel wat betere veilige opslagmethodes komen.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133133117
Dat zou wel een gat in de markt zijn als iemand hardware weet te ontwikkelen om simpel en veilig BTC op te slaan. Voor dit moment zou ik ook niet verder gaan dan een aantal BTC simpelweg vanwege het risico om het makkelijk kwijt te kunnen raken en exchanges etc. kunnen gehackt worden.
  zondag 10 november 2013 @ 23:02:32 #18
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_133133362
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 22:56 schreef WebBeestje het volgende:
Dat zou wel een gat in de markt zijn als iemand hardware weet te ontwikkelen om simpel en veilig BTC op te slaan. Voor dit moment zou ik ook niet verder gaan dan een aantal BTC simpelweg vanwege het risico om het makkelijk kwijt te kunnen raken en exchanges etc. kunnen gehackt worden.
Hardware wallet.
pi_133133503
Hoogste punt in de afgelopen 12 uur weer! Vannacht gaat de boel hopelijk weer flink oplopen ^O^
pi_133133846
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 23:04 schreef stripe het volgende:
Hoogste punt in de afgelopen 12 uur weer! Vannacht gaat de boel hopelijk weer flink oplopen ^O^
sXQd5Lk.png

:D
  zondag 10 november 2013 @ 23:16:25 #21
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_133134237
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 23:10 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

:D
Haha mooi! _O_
pi_133134448
Hoe lang duurt het normaliter bij Bitstamp voordat je account is geverifieerd?
Wil op deze koers graag inkopen. 8-)
pi_133134768
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 23:21 schreef MxM het volgende:
Hoe lang duurt het normaliter bij Bitstamp voordat je account is geverifieerd?
Wil op deze koers graag inkopen. 8-)
1 Tot 2 dagen (werkdagen)
pi_133135478
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 22:52 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Ja precies. En nu heb ik m'n wallet op een paar USB-sticks gezet, maar dat is net zo veilig als briefgeld thuis bewaren: je kan het kwijt raken, het kan gestolen worden, het kan in de brand vliegen.
Encryptie (dus gewoon een password op je wallet) en backups (ook online zodat het ook buitenshuis staat) en klaar.

Veiliger dan je geld op een bank zetten.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133135479
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 22:51 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Het verbaast me dat je deze vraag stelt. Heb je je uberhaupt wel verdiept in Bitcoins of is het echt niets meer dan een beetje beleggen en geld proberen te verdienen voor jou?
Wat een kul, ik quote iemand die beweerde dat het grootste nadeel van bitcoins namelijk de volatiliteit omzeild kon worden met iets als Bitpay. Dus dat de verkoper geen valuta risico meer zou hebben. Maar wat helpt dat bij het inburgeren van BTC als betaalmiddel als de leverancier het meteen terugwisselt naar een normale valuta? Daar schieten we dan toch niets mee op. Maw een stabiele waarde voor een jaar dat is wat bitcoins nodig heeft en niet allemaal kekke exchanges of weet ik wat die je bitcoins meteen inwisselen naar euro's.

Ps. Zoals als vaker aangegeven heb ik een tijd terug voor een 10dollar p/s aan btc gekocht. Die zijn rond 225 van laats allemaal van de hand gedaan (en een gedeelte van de 200 van voor cyprus). Ik daytrade niet, heb ooit eens wijs gekocht en laatst iets minder wijs (te vroeg ja) verkocht. Verder ga ik niet meer instappen omdat ik niet geloof in bitcoins als algemeen geaccepteerd wettig betaalmiddel.
Iig. niet met een volatiele koers die omhoog en omlaag schiet.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133135746
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 23:50 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Wat een kul, ik quote iemand die beweerde dat het grootste nadeel van bitcoins namelijk de volatiliteit omzeild kon worden met iets als Bitpay. Dus dat de verkoper geen valuta risico meer zou hebben. Maar wat helpt dat bij het inburgeren van BTC als betaalmiddel als de leverancier het meteen terugwisselt naar een normale valuta?
Heel simpel, de kosten zijn lager. Amazon betaalt jaarlijks honderden miljoenen aan de grote creditcardmaatschappijen aan kosten. Door gebruik te maken van BTC met Bitpay kunnen die kosten aanzienlijk omlaag worden gebracht. Amazon kan dan kosten besparen en om dat te bevorderen kunnen ze producten die betaald worden met BTC tegen een lagere prijs aanbieden.

De eerste stap van BTC is het zijn van een betaalmiddel en op dat gebied heeft het hele duidelijke voordelen tov de gangbare methodes. Wanneer BTC vervolgens wijdverbreid is dan zal de koers ook stabieler zijn en dan kan het ook meer gaan fungeren als een wereldvaluta. Of dat gebeurt hangt dus af van in hoeverre het betaalmiddel BTC doordringt in de gewone maatschappij.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133135776
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 21:49 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Disclaimer: dit is maar een voorbeeld, er zijn 101 al dan niet geldige redenen om meer controle over je eigen geld te willen.

Ik ben er om te beginnen helemaal niet op tegen om belasting te betalen, belasting is nodig. We maken met zijn allen gebruik van dingen die betaald worden met belastingen.

Waar ik het niet mee eens ben zijn praktijken zoals ik Cyprus is gebeurt, nu kan iedereen wel zeggen dat dat hier niet zal gebeuren. Maar ik weet zeker dat niemand aan mijn Bitcoins komt als ik ze in mijn eigen wallet heb staan.

Verder heeft de bank waar ik mijn geld heb staan dat geld helemaal niet op voorraad. Dat betekent dat ik in sommige gevallen (die inderdaad niet vaak voorkomen) niet aan mijn eigen geld kan. Dat ik dan geen rente op krijg neem ik voor lief, dat is wat je betaald voor vrijheid.

Je bent tegenwoordig zo goed als verplicht in Nederland om een bankrekening te hebben, je kunt zelfs een daklozenuitkering niet cash krijgen. Zelfs zwervers hebben een pinpas.

Voorbeeldje uit de praktijk: de belastingdienst had een foutje gemaakt met een aangifte, gelijk geprobeerd dit recht te zetten. Voor zowel mij als de mensen bij de belastingdienst waarmee ik contact heb gehad was het duidelijk dat dit een misverstand moest zijn. Ondertussen hadden ze het (flinke) bedrag al van mijn rekening gehaald nog voordat ik mijn maandelijkse rekeningen had betaald, terug betalen heeft dik 2 maanden geduurd.

Als ik iets moet betalen, geen enkel probleem. Maar in gevallen zoals hierboven hou ik mijn eigen geld misschien liever in eigen beheer.
Maar even zonder ongein, als je bitcoins op een bitcoin bank zet heb je er ook geen "controle" meer over. Net zoals bij euro's. Dus als jij graag controle wilt, gebruik je pinpas om je spaargeld van de bank af te halen en leg het in een kluis? Dan heb je toch alsnog zelf alle controle die je wilt hebben?
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133135921
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 23:59 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Heel simpel, de kosten zijn lager. Amazon betaalt jaarlijks honderden miljoenen aan de grote creditcardmaatschappijen aan kosten. Door gebruik te maken van BTC met Bitpay kunnen die kosten aanzienlijk omlaag worden gebracht. Amazon kan dan kosten besparen en om dat te bevorderen kunnen ze producten die betaald worden met BTC tegen een lagere prijs aanbieden.

De eerste stap van BTC is het zijn van een betaalmiddel en op dat gebied heeft het hele duidelijke voordelen tov de gangbare methodes. Wanneer BTC vervolgens wijdverbreid is dan zal de koers ook stabieler zijn en dan kan het ook meer gaan fungeren als een wereldvaluta. Of dat gebeurt hangt dus af van in hoeverre het betaalmiddel BTC doordringt in de gewone maatschappij.
De kosten zijn lager, maar hoe kom ik aan die bitcoins? Door ze in te wisselen, en dat kost toch alsnog geld? Zeker met een service als Bitpay er tussen. Kan me niet voorstellen dat dat minder dan 0,35-0,45ct per transactie kost toch voor klant en retailer samen? (iDeal tarief)
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133136517
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 00:06 schreef tofastTG het volgende:

[..]

De kosten zijn lager, maar hoe kom ik aan die bitcoins? Door ze in te wisselen, en dat kost toch alsnog geld? Zeker met een service als Bitpay er tussen. Kan me niet voorstellen dat dat minder dan 0,35-0,45ct per transactie kost toch voor klant en retailer samen? (iDeal tarief)
Is 1% bij een gratis account of geen kosten vanaf 30$ per maand zonder beperkingen. Niet echt duur dus.
pi_133136545
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 00:29 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Is 1% bij een gratis account of geen kosten vanaf 30$ per maand zonder beperkingen. Niet echt duur dus.
Aan de retailer kant ja, een iDeal transactie kost 35ct ofzo is dus ook niet echt duur. Zeker omdat de klant ook nog fee's betaald voor het wisselen naar bitcoin.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133136582
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 00:06 schreef tofastTG het volgende:

[..]

De kosten zijn lager, maar hoe kom ik aan die bitcoins? Door ze in te wisselen, en dat kost toch alsnog geld? Zeker met een service als Bitpay er tussen. Kan me niet voorstellen dat dat minder dan 0,35-0,45ct per transactie kost toch voor klant en retailer samen? (iDeal tarief)
Ik weet niet precies wat de kosten van iDeal zijn, maar in Amerika wordt het meeste gedaan met creditcards. En bij veel bedrijven waar ik online bestel, kan ik niet met iDeal betalen. Ook als Amazon straks naar NL komt, dan kan het nog zijn dat ik bij Amazon in de UK, de US of in Duitsland bestel omdat ze daar bijv. een bepaald boek hebben dat ik wil.

Ik bestel regelmatig online bij bedrijven buiten NL en dan kan het alleen met creditcard worden betaald. En ik betaal zelf ook nog eens bij mijn bank om een creditcard in mijn bezit te hebben.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133136631
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 00:31 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Aan de retailer kant ja, een iDeal transactie kost 35ct ofzo is dus ook niet echt duur. Zeker omdat de klant ook nog fee's betaald voor het wisselen naar bitcoin.
Als ik iets in dollars koop zit er ook marge op de wisselkoers dus dat gaat niet op
pi_133136634
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 00:32 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Ik weet niet precies wat de kosten van iDeal zijn, maar in Amerika wordt het meeste gedaan met creditcards. En bij veel bedrijven waar ik online bestel, kan ik niet met iDeal betalen. Ook als Amazon straks naar NL komt, dan kan het nog zijn dat ik bij Amazon in de UK, de US of in Duitsland bestel omdat ze daar bijv. een bepaald boek hebben dat ik wil.

Ik bestel regelmatig online bij bedrijven buiten NL en dan kan het alleen met creditcard worden betaald. En ik betaal zelf ook nog eens bij mijn bank om een creditcard in mijn bezit te hebben.
tijd om over te stappen op een prepaid cctje dan...
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133136652
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 00:34 schreef tofastTG het volgende:

[..]

tijd om over te stappen op een prepaid cctje dan...
Wat ik daarvan heb begrepen is dat er ook kosten bij komen kijken.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133136732
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 00:35 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Wat ik daarvan heb begrepen is dat er ook kosten bij komen kijken.
Ja maar overal komen kosten bij kijken, zelfs bij een bitcoin exchange is het niet? Punt blijft, een stabiele koers die niet omhoog en omlaag schiet dat is wat btc nodig heeft. En met al dat gehandel komt die koers er gewoon niet.

Btc zou wel eens een antonovje kunnen zijn. Je weet het nooit;

http://img.iex.nl/content/2013/columns/bvantonovI29_05.gif
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133136816
BTC is gewoon nog te klein voor een stabiele koers maar dat zegt niet dat het niet groot kan worden. BTC heeft zo z'n voordelen dus het heeft zeker wel potentie. Zolang ik nog kan verdienen aan speculatie doe ik dat natuurlijk, daarbij is daytraden iets wat ik al bijna 10 jaar doe en leuk vind.
pi_133136861
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 00:43 schreef Stokkie_ het volgende:
BTC is gewoon nog te klein voor een stabiele koers maar dat zegt niet dat het niet groot kan worden. BTC heeft zo z'n voordelen dus het heeft zeker wel potentie. Zolang ik nog kan verdienen aan speculatie doe ik dat natuurlijk, daytraden is iets wat ik al bijna 10 jaar doe en leuk vind.
Natuurlijk dat moet iedereen ook zelf weten, heb zelf ook geen geld erin gestopt omdat ik dacht dat ik die btc's echt uit ging geven. Heb er dikke winst op gemaakt en heb er spijt van dat ik toen niet meer geld vrij heb gemaakt.
Maar, dit doet op het moment iedereen ooit gaat de munt nog eens keihard op zn plaat en dan pas is er toekomst.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  maandag 11 november 2013 @ 00:47:20 #39
77130 star_gazer
-|||---------------|||-
pi_133136884
Deze koers slaat toch nergens meer op? Ik zou lekker cashen nu. Die koers gaat echt binnenkort weer hard naar beneden. De bitcoin is momenteel (nog) een puur speculatief instrument; er is simpelweg onvoldoende 'normale' activiteit (lees: de bitcoin economie is te klein) om deze koers te ondersteunen. De onderliggende waarde is er gewoon nog niet.
"End this war against drugs. Legalise the drug against wars."
-
Op donderdag 28 september 2006 09:12 schreef Rio het volgende:
Uiteindelijk is dit een star_gazer-krijgt-een-keiharde-lul-van-zichzelf-omdat-hij-zichzelf-verheven-voelt topic.
pi_133136946
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 00:39 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Ja maar overal komen kosten bij kijken, zelfs bij een bitcoin exchange is het niet? Punt blijft, een stabiele koers die niet omhoog en omlaag schiet dat is wat btc nodig heeft. En met al dat gehandel komt die koers er gewoon niet.

Btc zou wel eens een antonovje kunnen zijn. Je weet het nooit;

http://img.iex.nl/content/2013/columns/bvantonovI29_05.gif
Het grote voordeel van BTC is dat er geen betaalnetwerk onderhouden hoeft te worden en dat er niet ergens centraal tegen behoorlijke kosten een database moet zijn die alles bijhoudt. Andere betaalmethoden kunnen qua kosten gewoon niet op tegen BTC.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133136956
quote:
7s.gif Op maandag 11 november 2013 00:47 schreef star_gazer het volgende:
Deze koers slaat toch nergens meer op? Ik zou lekker cashen nu. Die koers gaat echt binnenkort weer hard naar beneden. De bitcoin is momenteel (nog) een puur speculatief instrument; er is simpelweg onvoldoende 'normale' activiteit (lees: de bitcoin economie is te klein) om deze koers te ondersteunen. De onderliggende waarde is er gewoon nog niet.
Dat is ook mijn opinie, maar er zitten hier een aantal mensen in voor de zeer lange termijn, die moeten de coins ook gewoon aanhouden.
Verder vraag ik me af hoeveel mensen nog rond de 10/11 gekocht hebben en de coins nu nog in bezig hebben? Denk dat dat er weinig zijn die niet in de BTC's geloven.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133137031
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 00:52 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Dat is ook mijn opinie, maar er zitten hier een aantal mensen in voor de zeer lange termijn, die moeten de coins ook gewoon aanhouden.
Verder vraag ik me af hoeveel mensen nog rond de 10/11 gekocht hebben en de coins nu nog in bezig hebben? Denk dat dat er weinig zijn die niet in de BTC's geloven.
Lijkt me dat die al meerdere malen in en uit gestapt zijn om maximale winst te behalen. Maar datzelfde geldt voor de mensen die er wel in geloven, waarom zou je dat niet doen? Verder wel een beetje een zinloze discussie dit..
pi_133137047
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 00:51 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Het grote voordeel van BTC is dat er geen betaalnetwerk onderhouden hoeft te worden en dat er niet ergens centraal tegen behoorlijke kosten een database moet zijn die alles bijhoudt. Andere betaalmethoden kunnen qua kosten gewoon niet op tegen BTC.
Nu nog niet nee, maar wat gaat het bedrijven allemaal kosten aan administratie als BTC's echt gangbaar zouden worden? Zie je het al voor je dat de overheid geld gaat wisselen op mt.Gox om uitkeringen te betalen? Of dat iedereen zijn belastingaanslag naar de wallet van de overheid overmaakt? En wat moet er gebeuren om transacties sneller te maken?

Ten slot:"A lot of people view Bitcoin as a replacement for conventional currencies, but I think that’s a mistake. Bitcoin is far more likely to serve niches that conventional currencies don’t serve well."
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133137079
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 00:57 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Nu nog niet nee, maar wat gaat het bedrijven allemaal kosten aan administratie als BTC's echt gangbaar zouden worden?
In ieder geval niet meer dan ze nu betalen...
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133137093
Dit vond ik zelf een van de beste lezingen over Bitcoin:

"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133137098
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 00:56 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Lijkt me dat die al meerdere malen in en uit gestapt zijn om maximale winst te behalen. Maar datzelfde geldt voor de mensen die er wel in geloven, waarom zou je dat niet doen? Verder wel een beetje een zinloze discussie dit..
Welke discussie? Mensen die erin geloven die gaan toch niet verkopen voor euro's om dan weer hetzelfde aantal coins terug te kopen? Er zijn mensen die btc's als de toekomst zien, dan ga je niet uitstappen lijkt me?
Moet verder ook iedereen zelf weten en was niet echt als discussiepunt bedoeld.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133137150
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 00:59 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Dit vond ik zelf een van de beste lezingen over Bitcoin:

Van deze conferentie zijn wel meer zeer interessante lezingen te vinden en het feit dat de meeste nog maar zo'n 2000 keer zijn bekeken, doet mij vermoeden dat veel mensen niet heel diep de materie zijn ingedoken.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133137207
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 00:59 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Welke discussie? Mensen die erin geloven die gaan toch niet verkopen voor euro's om dan weer hetzelfde aantal coins terug te kopen? Er zijn mensen die btc's als de toekomst zien, dan ga je niet uitstappen lijkt me?
Moet verder ook iedereen zelf weten en was niet echt als discussiepunt bedoeld.
Ja eh.. als je dat niet kan begrijpen moet je je misschien meer verdiepen in economie, handel en vrije markt. Vrijwel iedereen wil rijker worden, ook de mensen die er in geloven. Natuurlijk heb je ook mensen die er gewoon wat geld insteken en afwachten maar deze zullen hun geld wel in meerdere dingen geinvesteerd hebben dan alleen btc.
pi_133137324
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 01:06 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Ja eh.. als je dat niet kan begrijpen moet je je misschien meer verdiepen in economie, handel en vrije markt. Vrijwel iedereen wil rijker worden, ook de mensen die er in geloven. Natuurlijk heb je ook mensen die er gewoon wat geld insteken en afwachten maar deze zullen hun geld wel in meerdere dingen geinvesteerd hebben dan alleen btc.
Joh, er zijn ook mensen die denken dat euro's over 10 jaar niet meer bestaan en dat BTC's alles heeft overgenomen. Dus waarom zou je dan alsnog gaan wisselen?
Snap dat dat lastig te begrijpen is als rationeel denkend mens, maar ik durf te wedden dat er echte bitcoinbelievers zijn die hun coins niet van de hand doen.
Snap overigens niet waarom je denkt dat ik dat niet kan begrijpen? Ik begrijp je hartstikke goed, ik zeg toch ook al zelf dat ik al mijn coins gewoon van de hand heb gedaan toen ik 22x meer ervoor kreeg dan toen ik ze kocht. Ik snap je helemaal, wil toch niet zeggen dat iedereen op die manier handelt?
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133137589
Wat is de verwachte koers van bitcoin over precies een jaar, iemand die een idee hierover heeft, en waarop is dit idee gebaseerd?
  maandag 11 november 2013 @ 05:05:30 #51
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133138265
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 00:00 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Maar even zonder ongein, als je bitcoins op een bitcoin bank zet heb je er ook geen "controle" meer over. Net zoals bij euro's. Dus als jij graag controle wilt, gebruik je pinpas om je spaargeld van de bank af te halen en leg het in een kluis? Dan heb je toch alsnog zelf alle controle die je wilt hebben?
En daarom zet ik mijn Bitcoins niet op een Bitcoin bank, maar hou ik ze lekker zelf bij.

Als je een beetje naar de encryptie technieken kijkt die nu al beschikbaar zijn (laat staan over 5-10 jaar) zul je zien dat ik mijn coins net zo veilig of misschien wel veiliger weg kan zetten als de bank. Cash is leuk, maar Bitcoins zijn veel praktischer, zeker als je veel internationale trasacties doet zoals ik.

Verder wil ik helemaal niet spaargeld vanaf de bank omzetten, nu doe ik dat wel maar ideaal gezien wil ik geld binnenkrijgen in Bitcoins en helemaal niet omzetten naar Euro's. Heb ook geen Bitcoins terug geruild naar Euro's.

Het kan dat je er niet in geloofd dat Bitcoins een serieuze toekomst hebben, ik wel. Daarom ga ik ook voor alles wat ik doe Bitcoins accepteren.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133138385
Nu snap ik iemands frustratie wat beter die eigenlijk te vroeg verkocht. Hoe lang komen BTC al regelmatig in het nieuws? Volgens mij pas sinds kort op bijvoorbeeld RTL boulevard en steeds vaker op NU.nl. Dat sommigen zeggen dat de koers nog eerst op zijn plaat moet gaan is denk ik eerder een wens dan een serieuze gedachte. Alles is uiteindelijk te herleiden naar vraag en aanbod en die vraag groeit harder dan het aanbod. In een van de vorige delen liet ik al weten dat ik me niet verbaas als BTC binnen een jaar $1000 noteert en ik denk er nog niet anders over.
  maandag 11 november 2013 @ 06:49:42 #53
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133138411
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 06:41 schreef WebBeestje het volgende:
Nu snap ik iemands frustratie wat beter die eigenlijk te vroeg verkocht. Hoe lang komen BTC al regelmatig in het nieuws? Volgens mij pas sinds kort op bijvoorbeeld RTL boulevard en steeds vaker op NU.nl. Dat sommigen zeggen dat de koers nog eerst op zijn plaat moet gaan is denk ik eerder een wens dan een serieuze gedachte. Alles is uiteindelijk te herleiden naar vraag en aanbod en die vraag groeit harder dan het aanbod. In een van de vorige delen liet ik al weten dat ik me niet verbaas als BTC binnen een jaar $1000 noteert en ik denk er nog niet anders over.
In Nederland sinds vlak voor de vorige crash in April, de stijging die je daar ziet loopt ongeveer gelijk met de media aandacht.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 11 november 2013 @ 07:17:50 #54
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133138500
Waarom zou de BTC niet voor de derde keer onderuit kunnen gaan ? Mensen die menen dat dat niet zou gebeuren zijn mijns inzien een beetje naďef.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 11 november 2013 @ 07:22:24 #55
92989 ..-._---_-.-
alike minds think great
  maandag 11 november 2013 @ 07:59:56 #56
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133138740
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 07:17 schreef Scorpie het volgende:
Waarom zou de BTC niet voor de derde keer onderuit kunnen gaan ? Mensen die menen dat dat niet zou gebeuren zijn mijns inzien een beetje naďef.
Dat zou zeker kunnen, het kan ook nog 80 keer onderuit gaan, het kan zelfs helemaal instorten.

Toch denk ik dat ik er goed aan doe om wat spaargeld voor de lange termijn in Btc te zetten.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133138777
quote:
1s.gif Op maandag 11 november 2013 07:59 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Dat zou zeker kunnen, het kan ook nog 80 keer onderuit gaan, het kan zelfs helemaal instorten.

Toch denk ik dat ik er goed aan doe om wat spaargeld voor de lange termijn in Btc te zetten.
Zo denk ik er ook over. Kan het wel een paar maanden tot jaren missen. De koers kan door massale acceptatie en vertrouwen doorstijgen op termijn.
pi_133139079
Wat is volgens jullie de makkelijkste manier om euro's op btc-e te krijgen?
  maandag 11 november 2013 @ 09:07:35 #59
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133139341
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 08:46 schreef MxM het volgende:
Wat is volgens jullie de makkelijkste manier om euro's op btc-e te krijgen?
btc via bitonic en dan via wallet naar btc-e.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133139450
quote:
99s.gif Op maandag 11 november 2013 09:07 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

btc via bitonic en dan via wallet naar btc-e.
Zelfde recept toegepast hier.

Vannacht all mijn BTC omgezet naar ¤, heb ik iig 'sell high' gedaan met mijn BTC van 2 jaar geleden.
De 'restjes' omgezet naar LTC.

Ben benieuwd. :)
pi_133139705
Na gisteravond niet meer onder de $310 geweest. :Y)
pi_133140224
Ze proberen door de $330 heen te gaan en dat zie ik vandaag nog wel lukken, volgende weerstand ligt dan op $350.
pi_133140418
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 01:40 schreef visjes_circle het volgende:
Wat is de verwachte koers van bitcoin over precies een jaar, iemand die een idee hierover heeft, en waarop is dit idee gebaseerd?
Dat kan $0 zijn en het kan $1,000,000.- zijn, en alles daartussen.
Niemand kan er ook maar íets zinnigs over zeggen.
pi_133140455
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 09:57 schreef WebBeestje het volgende:
Ze proberen door de $330 heen te gaan en dat zie ik vandaag nog wel lukken, volgende weerstand ligt dan op $350.
$330 is al gehaald op Bitstamp! Nu door naar $350
pi_133140479
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 10:11 schreef stripe het volgende:

[..]

$330 is al gehaald op Bitstamp! Nu door naar $350
Er moeten nog ongeveer 500 worden verhandeld op 330 en dan ligt de weg redelijk vrij naar 350.
  maandag 11 november 2013 @ 10:58:12 #66
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133141568
quote:
99s.gif Op maandag 11 november 2013 09:07 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

btc via bitonic en dan via wallet naar btc-e.
Is inderdaad ook een optie ja, zeker met de huidige koersen pak je je 'verlies' van kopen via bitonic zo weer terug.
pi_133142249
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 10:08 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Dat kan $0 zijn en het kan $1,000,000.- zijn, en alles daartussen.
Niemand kan er ook maar íets zinnigs over zeggen.
Echt $0 zal het niet snel worden, aangezien ik zelf best alle BTC zou willen opkopen voor $50 gewoon voor de lol of uit historisch oogpunt en er zal vast wel iemand zijn die er dan $51 of meer voor overheeft. :P

Deze meneer (Hedgefondsmanager en investeringsadviseur) zegt dat $1,000,000 op lange termijn niet ondenkbaar is: http://www.zerohedge.com/(...)/2013/11/Bitcoin.pdf
pi_133142467
$1.000.000 lijkt mij uitgesloten met maximaal 21.000.000 BTC (?) want dat geeft een marktkapitalisatie van 21 biljoen dollar. Ik kijk eerst maar een jaar vooruit en verwacht dan wel de $1.000.

Hoe zeker is het eigenlijk dat BTC op een gegeven moment hun maximum aantal behaald of waar is daar meer over te lezen?
pi_133142718
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 11:31 schreef WebBeestje het volgende:
$1.000.000 lijkt mij uitgesloten met maximaal 21.000.000 BTC (?) want dat geeft een marktkapitalisatie van 21 biljoen dollar. Ik kijk eerst maar een jaar vooruit en verwacht dan wel de $1.000.
Hij heeft het over (zeer) lange termijn, in het geval dat bitcoin dezelfde waardevermeerdering doorloopt als goud dat heeft gedaan. Allemaal theoretisch uiteraard, want bitcoin moet dat wel "slagen" als munteenheid. De goudprijs is sinds de jaren '20 ook met 8750% gestegen ten opzichte van de dollar.
pi_133142778
Ook nog recent en met een duidelijk advies: koop Bitcoins.
pi_133142947
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 06:41 schreef WebBeestje het volgende:
Nu snap ik iemands frustratie wat beter die eigenlijk te vroeg verkocht. Hoe lang komen BTC al regelmatig in het nieuws? Volgens mij pas sinds kort op bijvoorbeeld RTL boulevard en steeds vaker op NU.nl. Dat sommigen zeggen dat de koers nog eerst op zijn plaat moet gaan is denk ik eerder een wens dan een serieuze gedachte. Alles is uiteindelijk te herleiden naar vraag en aanbod en die vraag groeit harder dan het aanbod. In een van de vorige delen liet ik al weten dat ik me niet verbaas als BTC binnen een jaar $1000 noteert en ik denk er nog niet anders over.
Frustratie haha? Waarom zou ik gefrustreerd zijn ik heb 22x meer eurotjes gekregen voor mij bitcoins dan ik ingelegd had. Dat zie ik nu niet meer zo snel gebeuren, en volgens mij ben jij daar gefrustreerd over en wil je koste wat kost bitcoins hier omhoog praten.
Ik ben overigens ook totaal niet gefrustreerd als je mij bedoelde. En dat de vraag groter is dan het aanbod is te danken aan een nieuwe aanwas van speculanten, volgens mij zijn er weinig mensen zoals Maxbet en jbl/tbl in dit topic die echt geloven in de munt.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133143825
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 11:50 schreef tofastTG het volgende:
Waarom zou ik gefrustreerd zijn ik heb 22x meer eurotjes gekregen voor mij bitcoins dan ik ingelegd had.
Je valt in herhaling.
  maandag 11 november 2013 @ 12:35:20 #73
92989 ..-._---_-.-
alike minds think great
pi_133144150
Mis
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 10:11 schreef stripe het volgende:

[..]

$330 is al gehaald op Bitstamp! Nu door naar $350
Ik heb een Bitstamp account, maar ik ben wat huiverig om een deposit te doen. Daarvoor is verificatie vereist, en eigenlijk komt het er op neer dat ik identiteitsbewijzen en bankafschriften moet scannen en opsturen. Precies de documenten die identity fraud eenvoudig maken. Ik wil eigenlijk gewoon een btc adres waar ik coins naar kan sturen, zodat ik daar kan traden, maar dat lijkt niet mogelijk?
  maandag 11 november 2013 @ 12:42:27 #74
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133144284
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 12:35 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Mis

[..]

Ik heb een Bitstamp account, maar ik ben wat huiverig om een deposit te doen. Daarvoor is verificatie vereist, en eigenlijk komt het er op neer dat ik identiteitsbewijzen en bankafschriften moet scannen en opsturen. Precies de documenten die identity fraud eenvoudig maken. Ik wil eigenlijk gewoon een btc adres waar ik coins naar kan sturen, zodat ik daar kan traden, maar dat lijkt niet mogelijk?
Kon altijd wel volgens mij, je kan toch gewoon een account openen daar, BTC elders kopen (bitonic, happycoins, whatever), en die dan transferren naar je wallet op Bitstamp?
pi_133144301
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 12:21 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Je valt in herhaling.
Dat kan, maar ik zie geen reden om ergens over gefrustreerd te zijn?
Als hij aanhaalt dat ik bepaalde frustraties zou hebben omdat ik te vroeg uitgestapt zou zijn mag ik toch wel zeggen hoe het zit?
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133144318
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 12:35 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Mis

[..]

Ik heb een Bitstamp account, maar ik ben wat huiverig om een deposit te doen. Daarvoor is verificatie vereist, en eigenlijk komt het er op neer dat ik identiteitsbewijzen en bankafschriften moet scannen en opsturen. Precies de documenten die identity fraud eenvoudig maken. Ik wil eigenlijk gewoon een btc adres waar ik coins naar kan sturen, zodat ik daar kan traden, maar dat lijkt niet mogelijk?
Ik heb een scan van m'n ID kaart met daarop in flinke rode letters 'BITSTAMP'. Bankafschriften nooit gescanned, gewoon een foto genomen van de addressing van een belastingbrief (zonder inhoud van de brief).
  maandag 11 november 2013 @ 12:47:40 #77
92989 ..-._---_-.-
alike minds think great
pi_133144371
quote:
2s.gif Op maandag 11 november 2013 12:42 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Kon altijd wel volgens mij, je kan toch gewoon een account openen daar, BTC elders kopen (bitonic, happycoins, whatever), en die dan transferren naar je wallet op Bitstamp?
Als ik een BTC deposit wil doen krijg ik ook de melding dat ik mijn account eerst moet verifieren.

quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 12:44 schreef vincm het volgende:

[..]

Ik heb een scan van m'n ID kaart met daarop in flinke rode letters 'BITSTAMP'. Bankafschriften nooit gescanned, gewoon een foto genomen van de addressing van een belastingbrief (zonder inhoud van de brief).
Ook dat vind ik wat tricky. BTC adressen zijn anoniem, dus ik zit niet waarom ik voor een BTC deposit mijn identiteit moet verifieren. Ik blijf wel op BTC-E om te traden.
  maandag 11 november 2013 @ 12:48:23 #78
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133144388
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 12:47 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Als ik een BTC deposit wil doen krijg ik ook de melding dat ik mijn account eerst moet verifieren.
Hmm okee, dat was vroegah niet volgens mij
  maandag 11 november 2013 @ 12:48:33 #79
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133144392
btc-e
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133144528
quote:
15s.gif Op maandag 11 november 2013 12:48 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Hmm okee, dat was vroegah niet volgens mij
Zolang een BTC niet 1 miljoen dollar waard is maakt die verificatie mij niet uit. Scan van rijbewijs en kopie van de energierekening zijn zaterdag opgestuurd. Vroeg me wel iets af over Bitstamp, zij werken met dollars maar als ik euro's overmaak betaal je dan kosten voor het omzetten in dollars?
  maandag 11 november 2013 @ 13:01:11 #81
92989 ..-._---_-.-
alike minds think great
pi_133144688
quote:
1s.gif Op maandag 11 november 2013 12:54 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Zolang een BTC niet 1 miljoen dollar waard is maakt die verificatie mij niet uit. Scan van rijbewijs en kopie van de energierekening zijn zaterdag opgestuurd.
Het gaat me niet om de verificatie tbv de trading. Ik ben echter heel voorzichtig met het versturen van dit soort documenten als het niet echt nodig is, of aan partijen die je zelf niet kan controleren. Je moet er toch niet aan denken dat iemand met al die documenten aan de haal gaat en uit naam van anderen lekker de bloemetjes buiten gaat zetten.

quote:
Vroeg me wel iets af over Bitstamp, zij werken met dollars maar als ik euro's overmaak betaal je dan kosten voor het omzetten in dollars?
Nee, de conversie is kosteloos, althans dat zeggen ze zelf. Natuurlijk weet je nooit of dat echt zo is, want er wordt niet bij verteld welke wisselkoers ze hanteren. ;)
pi_133144692
quote:
1s.gif Op maandag 11 november 2013 12:54 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Zolang een BTC niet 1 miljoen dollar waard is maakt die verificatie mij niet uit. Scan van rijbewijs en kopie van de energierekening zijn zaterdag opgestuurd. Vroeg me wel iets af over Bitstamp, zij werken met dollars maar als ik euro's overmaak betaal je dan kosten voor het omzetten in dollars?
Nee, ze gebruiken de koers op http://www.unicreditbank.(...)d_menu=&language=ENG om de euro's om te zetten naar dollars maar er wordt geen extra fee gerekend.
pi_133144731
Had zelf gehoopt dat LTC deze keer de 5 dollar zou aantikken, helaas maar tot ongeveer 4,4 gekomen?

Anyway, zal voor eind volgend jaar nog wel ergens rond de 10 dollar komen hoop ik toch stiekem.
Chickens evolved from dinosaurs, and they were huge, bro. So eat lots of chicken
  maandag 11 november 2013 @ 14:13:46 #84
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133146709
Zo. Gox withdrawal gecancelled. Verwachten we nog een dipje vandaag/vannacht of maar gewoon kopen en hopen dat de koers lekker blijft stijgen en deze faalactie me niet teveel kost?
pi_133147354
Sentiment lijkt te draaien, eens kijken of ik weer een ritje kan maken
pi_133147873
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 13:01 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Nee, ze gebruiken de koers op http://www.unicreditbank.(...)d_menu=&language=ENG om de euro's om te zetten naar dollars maar er wordt geen extra fee gerekend.
Bedankt voor de info, jammer dat iemand nog een order op $275 heeft staan ;)
pi_133148510
Van de ene weerstand van $330 inmiddels in de buurt van de volgende weerstand: $350.
  maandag 11 november 2013 @ 15:16:14 #88
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133148525
Hoerenzooi, nu moet ik ook geverified worden op Bitstamp, zelfs voordat je uberhaupt BTC mag storten
pi_133148584
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 15:15 schreef WebBeestje het volgende:
Van de ene weerstand van $330 inmiddels in de buurt van de volgende weerstand: $350.
En jij berekent die weerstanden met je boerenverstand?
  maandag 11 november 2013 @ 15:23:28 #90
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133148777
En we gaan weer up up up up
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 11 november 2013 @ 15:24:00 #91
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133148804
quote:
9s.gif Op maandag 11 november 2013 14:13 schreef Loveless85 het volgende:
Zo. Gox withdrawal gecancelled. Verwachten we nog een dipje vandaag/vannacht of maar gewoon kopen en hopen dat de koers lekker blijft stijgen en deze faalactie me niet teveel kost?
KOPEN KOPEN KOPEN SKY IS THE LIMIT ALLES LOSSSSSSSSSSSS
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 11 november 2013 @ 15:25:29 #92
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133148843
quote:
7s.gif Op maandag 11 november 2013 15:24 schreef Scorpie het volgende:

[..]

KOPEN KOPEN KOPEN SKY IS THE LIMIT ALLES LOSSSSSSSSSSSS
BINNEN EEN MAAND NAAR $1,000,000
pi_133148930
Op btc-e koersstijging van 255 dollar gisteravond tot 321 momenteel. Da's weer 66 dollar erbij in een tijdsbestek van nog geen 24 u.
Lick a woolly Mammoth's shitty asshole. Suck a European Bison's spermy nutsack.
pi_133149351
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 15:17 schreef Awsom het volgende:

[..]

En jij berekent die weerstanden met je boerenverstand?
Bekijk het orderboek dat heeft weinig met boerenverstand te maken en technische analyse werkt hierbij toch niet.
  maandag 11 november 2013 @ 15:42:17 #95
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133149517
up up!
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133149696
Is happycoins betrouwbaar?
pi_133149728
jah
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133149812
BTC-e: 326,808 dollar per BTC

Edit: 328,898 .. !
Lick a woolly Mammoth's shitty asshole. Suck a European Bison's spermy nutsack.
  maandag 11 november 2013 @ 15:49:12 #99
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133149821
Lol, in 24 uur high: 347.19, low: 265.01 _O-
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133150075
quote:
7s.gif Op maandag 11 november 2013 15:49 schreef Scorpie het volgende:
Lol, in 24 uur high: 347.19, low: 265.01 _O-
is correctie
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133150077
quote:
7s.gif Op maandag 11 november 2013 15:49 schreef Scorpie het volgende:
Lol, in 24 uur high: 347.19, low: 265.01 _O-
Speculeer hier, speculeer daar. Speculeren doen wij allemaal!
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133150238
Zo, Bitonic heeft weer een behoorlijke voorraad BTC; 300 ... !
Lick a woolly Mammoth's shitty asshole. Suck a European Bison's spermy nutsack.
  maandag 11 november 2013 @ 16:02:20 #103
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133150330
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 15:55 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Speculeer hier, speculeer daar. Speculeren doen wij allemaal!
Allemaal keiharde supporters joh
pi_133150566
China zit nu op Ą2267 = $372, dus ongeveer gelijk met de MtGox-koers.
pi_133151315
Lekker begin van de week zo! Is het wel vaker dat het weekend wat minder is ten opzichte van de week? Dat vermoeden heb ik een beetje... In ieder geval weer lekker winst gepakt vandaag. Tot nu steeds wat tientjes verdient aan BTC, maar alles bij elkaar opgeteld toch wel aardig.
pi_133151516
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 16:26 schreef stripe het volgende:
Lekker begin van de week zo! Is het wel vaker dat het weekend wat minder is ten opzichte van de week? Dat vermoeden heb ik een beetje... In ieder geval weer lekker winst gepakt vandaag. Tot nu steeds wat tientjes verdient aan BTC, maar alles bij elkaar opgeteld toch wel aardig.
Jup allinn gaan in het weekend en dan Dinsdag topdag weer verkopen! Gegarandeerde winst. (totdat het ooit een keer misgaat omdat iedereen dit probeert)
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133151981
En die order op $275 blijft maar wachten ;)
pi_133152218
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 16:30 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Jup allinn gaan in het weekend en dan Dinsdag topdag weer verkopen! Gegarandeerde winst. (totdat het ooit een keer misgaat omdat iedereen dit probeert)
Ben je nou serieus of is dit een grap?
pi_133152240
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 16:30 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Jup allinn gaan in het weekend en dan Dinsdag topdag weer verkopen! Gegarandeerde winst. (totdat het ooit een keer misgaat omdat iedereen dit probeert)
Wat ga je toch lekker negatief in op iedereen. w/
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133152302
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 16:49 schreef stripe het volgende:

[..]

Ben je nou serieus of is dit een grap?
Volgens deze grafieken was er vorige maand gemiddeld vrijdag een piek die weer afzwakt richting het weekend.

http://my-btc.info/bitcoin_analysis.php
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133152363
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 16:51 schreef Zith het volgende:

[..]

Volgens deze grafieken was er vorige maand gemiddeld vrijdag een piek die weer afzwakt richting het weekend.

http://my-btc.info/bitcoin_analysis.php
Grappig. Ga een keer proberen daar op in te kopen
pi_133152507
quote:
10s.gif Op maandag 11 november 2013 16:49 schreef Zith het volgende:

[..]

Wat ga je toch lekker negatief in op iedereen. w/
Haha dit was sarcastisch bedoeld, en als waarschuwing.. deze tendens valt heel veel mensen op de laatste tijd. Dus nu op basis hiervan inkopen is winstgevend totdat teveel mensen het doen. :Y
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133152741
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 16:57 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Haha dit was sarcastisch bedoeld, en als waarschuwing.. deze tendens valt heel veel mensen op de laatste tijd. Dus nu op basis hiervan inkopen is winstgevend totdat teveel mensen het doen. :Y
Ik ben het helemaal met je eens dat resultaten van vroeger niets zeggen, zeker niet als dit bekende info is omdat er dan via arbitrage een balans wordt gevonden.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133152871
Veel volume, weinig beweging. Ben benieuwd wie dr gaat winnen
  maandag 11 november 2013 @ 17:08:14 #115
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133152879
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 16:26 schreef stripe het volgende:
Lekker begin van de week zo! Is het wel vaker dat het weekend wat minder is ten opzichte van de week? Dat vermoeden heb ik een beetje... In ieder geval weer lekker winst gepakt vandaag. Tot nu steeds wat tientjes verdient aan BTC, maar alles bij elkaar opgeteld toch wel aardig.
Gewoon all-in gaan vanavond, China gaat wakker worden BTC > 400 all time high dit dat alles.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133153069
quote:
7s.gif Op maandag 11 november 2013 17:08 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Gewoon all-in gaan vanavond, China gaat wakker worden BTC > 400 all time high dit dat alles.
Gokje op z'n tijd..
pi_133153113
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 17:04 schreef Zith het volgende:

[..]

Ik ben het helemaal met je eens dat resultaten van vroeger niets zeggen, zeker niet als dit bekende info is omdat er dan via arbitrage een balans wordt gevonden.
quote:
7s.gif Op maandag 11 november 2013 17:08 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Gewoon all-in gaan vanavond, China gaat wakker worden BTC > 400 all time high dit dat alles.
Punt is dat mensen dat hier vaak schijnen te vergeten, en er lustig op los kopen ivm. trends uit het verleden.
Daarom is iets als google trends eigenlijk ook vrij slecht te gebruiken als middel om te zeggen of de koers gaat stijgen of dalen.

quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 17:13 schreef stripe het volgende:

[..]

Gokje op z'n tijd..
En uiteindelijk is en blijft het gokken als je het doet voor winst op de korte termijn, dat vat je heel goed en mooi samen.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133153463
Ik ben besmet met het cryptovirus :D

Heb mn eerste bitcoin gekocht op bitonic, wel een beetje duur, maar had hem gisteren op 295 verkocht, dus dat was toch mooi 60 euro winst. nu een mooi inkoopmoment afwachten. Wil de volgende batch kopen op BTCe met SEPA pay, iemand ervaringen mee? Leek me wel betrouwbaar.

Verder heb ik 3 USB eruptertjes minen, gewoon voor de lol en als leerproces. Geloof niet dat ik die ooit ga terugverdienen, maar daar ging ik ook niet vanuit.

En ben een beetje met litecoin aan het spelen, op een computer op het werk die toch altijd aan staat.

Is dit topic eigenlijk alleen voor bitcoin, of ook voor altcoins? Ik kwam curecoin tegen, start zaterdag, en daarbij wordt de rekenkracht (deels?) nuttig gemaakt door een soort [email protected] berekeningen. Dat vind ik wel een goed idee, want eigenlijk vind ik het maar raar om al die rekenkracht te verspillen aan nutteloze hashing.
pi_133153807
Hier worden ook andere cryptocurrency besproken, voornamelijk litecoin. Dus waarom niet? :)

Al vraag ik me wel af waarom er nou allemaal alternatieven zijn gekomen (en grotendeels weer zijn gestorven)... Monkey sees monkey does, denk ik dan.
pi_133156475
Leesvoer: http://www.foxbusiness.co(...)ie-off-anytime-soon/

Was toch duidelijk vanochtend dat $350 de volgende weerstand zou zijn, vraagt iemand of dat met boerenverstand was bepaald lol :D
  maandag 11 november 2013 @ 19:02:19 #121
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133156836
Bitcoinity op EUR is kapot.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133157338
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 19:02 schreef Scorpie het volgende:
Bitcoinity op EUR is kapot.
MtGox BTCEUR is werkt hier wel..
జ్ఞ‌ా
pi_133157421
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 18:53 schreef WebBeestje het volgende:
Leesvoer: http://www.foxbusiness.co(...)ie-off-anytime-soon/

Was toch duidelijk vanochtend dat $350 de volgende weerstand zou zijn, vraagt iemand of dat met boerenverstand was bepaald lol :D
Ik vind dit soort beweringen wel grappig:

The market is now valued at around $4.0 billion, and the total virtual currencies market is set to grow another 14% to $55.4 billion by 2017, according to McAfee.

Alsof je ook maar iets zinnigs kunt zeggen over waar Bitcoin staat over 4 jaar. Begin jaren negentig dachten experts ook foutief dat mobiele telefoons een penetratie van 10% zouden hebben onder de bevolking rond het jaar 2000.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  maandag 11 november 2013 @ 19:28:02 #124
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133157744
Iemand hier wel eens happycoins.nl gebruikt? De fees zijn een stuk schappelijker dan op Bitonic..

Edit: Dat verschil valt nog behoorlijk tegen, had scheef gekeken. Alsnog geďnteresseerd in meer betrouwbare opties om met iDeal te betalen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133157872
http://www.pizza.be/ accepteert bitcoin.
జ్ఞ‌ా
pi_133158045
Nog een keer.

Poll: Hoe veel BTC heb jij?
0 - 0.24
0.25 - 0.49
0.50 - 0.99
1 - 2.49
2.5 - 4.99
5 - 9.99
10 - 19.99
20 - 20.99
30 - 49.99
50 - 74.99
75 - 99.99
100+

Tussenstand:
results.cgi?pid=388275&layout=1&sort=org
Ook een poll maken? Klik hier
జ్ఞ‌ా
  maandag 11 november 2013 @ 19:34:31 #127
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133158064
quote:
14s.gif Op maandag 11 november 2013 19:30 schreef µ het volgende:
http://www.pizza.be/ accepteert bitcoin.
Niet heel vreemd aangezien het gewoon hetzelfde bedrijf is als Thuisbezorgd.nl
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133158094
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 19:34 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Niet heel vreemd aangezien het gewoon hetzelfde bedrijf is als Thuisbezorgd.nl
Niet vreemd, wel tof.
జ్ఞ‌ా
  maandag 11 november 2013 @ 19:40:29 #129
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133158355
Oh, en nog een vraagje.. Ik heb een aantal LTC gevonden in pools waar ik voorheen heb gemined, maar wil deze eigenlijk gewoon omzetten naar BTC maar dan zonder mijn identiteit te verifiëren en dergelijk.

Waar kan ik simpel en zonder gedoe mijn Litecoins aanbieden voor Bitcoins?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133158430
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 19:40 schreef Maxbet het volgende:
Oh, en nog een vraagje.. Ik heb een aantal LTC gevonden in pools waar ik voorheen heb gemined, maar wil deze eigenlijk gewoon omzetten naar BTC maar dan zonder mijn identiteit te verifiëren en dergelijk.

Waar kan ik simpel en zonder gedoe mijn Litecoins aanbieden voor Bitcoins?
BTC-e.
జ్ఞ‌ా
pi_133158456
Misschien wil iemand ze hier wel hebben. Hoeveel wil je er kwijt tegen welke prijs?
జ్ఞ‌ా
pi_133158660
quote:
14s.gif Op maandag 11 november 2013 19:30 schreef µ het volgende:
http://www.pizza.be/ accepteert bitcoin.
Logisch, eigenaar van die website/dat bedrijf is dezelfde als van www.thuisbezorgd.nl maar een paar dagen terug stond het er nog niet bij als betaalmiddel.
pi_133158734
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 16:51 schreef Zith het volgende:

[..]

Volgens deze grafieken was er vorige maand gemiddeld vrijdag een piek die weer afzwakt richting het weekend.

http://my-btc.info/bitcoin_analysis.php
Volgens deze site binnen nu en drie uur wellicht een geringe daling van de BTC-koers. Waarschijnlijk echter te onbetrouwbare prognoses om ervan te profiteren.
Lick a woolly Mammoth's shitty asshole. Suck a European Bison's spermy nutsack.
  maandag 11 november 2013 @ 19:51:39 #134
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133158862
quote:
2s.gif Op maandag 11 november 2013 19:42 schreef µ het volgende:
Misschien wil iemand ze hier wel hebben. Hoeveel wil je er kwijt tegen welke prijs?
Ik heb er iets meer dan 27 in deze wallet, en gewoon marktprijs. Op mobiel is het een beetje rottig om de exacte prijs te zien. Zit zo op mijn desktop, als er iemand intresse heeft kan ik er dan op terug komen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133159132
HIJ LOOPT WEER LEEEEG
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  maandag 11 november 2013 @ 20:00:47 #136
92989 ..-._---_-.-
alike minds think great
pi_133159363
quote:
1s.gif Op maandag 11 november 2013 19:51 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Ik heb er iets meer dan 27 in deze wallet, en gewoon marktprijs. Op mobiel is het een beetje rottig om de exacte prijs te zien. Zit zo op mijn desktop, als er iemand intresse heeft kan ik er dan op terug komen.
Marktprijs hangt af van de exchange waar je naar kijkt. Op BTC-E doen ze nu 0.0115 BTC
  maandag 11 november 2013 @ 20:01:51 #137
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133159424
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 19:56 schreef Zith het volgende:
HIJ LOOPT WEER LEEEEG
SELL SELL SELL voordat ze niks meer waard zijn !!
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 11 november 2013 @ 20:04:00 #138
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133159537
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 20:00 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Marktprijs hangt af van de exchange waar je naar kijkt. Op BTC-E doen ze nu 0.0115 BTC
Ik bedoel inderdaad Btc-e ik zie hun prijzen wel als het meest reëel.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133159636
Heb vanuit de duistere krochten van google nog wat interessante achtergrondinfo opgediept over het instorten van de waarde van FTC, WDC en PXC. Deze drie munteenheden zouden profiteren van een overkoepelende organisatie, opgezet door drie personen; ene Mike, John en Joeri. In juli werd de site (UNOCS) gelanceerd maar een paar maanden later liep de boel door onbekende redenen in de soep. Veel mensen verloren (een deel van) hun BTC, PXC, etc. waarbij Mike en John verdacht werden van oplichting. Mede-oprichter Joeri verloor o.a 9 a 10 BTC, heden ten dage goed voor circa 2500-2700 euro. Als ik het goed begrijp staan de oorspronkelijke oprichters van UNOCS nu lijnrecht tegenover elkaar en worden juridische stappen ondernomen.
Lick a woolly Mammoth's shitty asshole. Suck a European Bison's spermy nutsack.
  maandag 11 november 2013 @ 20:08:11 #140
92989 ..-._---_-.-
alike minds think great
pi_133159747
quote:
1s.gif Op maandag 11 november 2013 20:04 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Ik bedoel inderdaad Btc-e ik zie hun prijzen wel als het meest reëel.
Het is dat ik zwem in de LTC, anders had ik ze wel gewild.
  maandag 11 november 2013 @ 20:10:54 #141
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133159899
Ok, ik heb even de prijs opgezocht.

Ik verkoop 25 LTC, hiervoor wil ik 0.28975 BTC. Dit is exact de prijs die je er op dit moment ook voor op Btc-e zou betalen.

Ik wacht tot 21:00 en anders zet ik ze daar in de verkoop, bij intresse stuur maar even een DM.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133160035
quote:
11s.gif Op maandag 11 november 2013 20:06 schreef MissionPhailed het volgende:
Heb vanuit de duistere krochten van google nog wat interessante achtergrondinfo opgediept over het instorten van de waarde van FTC, WDC en PXC. Deze drie munteenheden zouden profiteren van een overkoepelende organisatie, opgezet door drie personen; ene Mike, John en Joeri. In juli werd de site (UNOCS) gelanceerd maar een paar maanden later liep de boel door onbekende redenen in de soep. Veel mensen verloren (een deel van) hun BTC, PXC, etc. waarbij Mike en John verdacht werden van oplichting. Mede-oprichter Joeri verloor o.a 9 a 10 BTC, heden ten dage goed voor circa 2500-2700 euro. Als ik het goed begrijp staan de oorspronkelijke oprichters van UNOCS nu lijnrecht tegenover elkaar en worden juridische stappen ondernomen.
Ik las het vorige maand op coindesk;
http://www.coindesk.com/phenixcoin-ashes-developer-goes-awol/
pi_133160111
Daar gaan we weer :D
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  maandag 11 november 2013 @ 20:15:35 #144
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133160132
Hij gaat weer hard naar beneden !!!!

:P
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133160298
quote:
1s.gif Op maandag 11 november 2013 20:01 schreef Scorpie het volgende:

[..]

SELL SELL SELL voordat ze niks meer waard zijn !!
Lol en dat jij hopelijk ooit je order op $275 gevuld krijgt :'(
  maandag 11 november 2013 @ 20:18:55 #146
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133160365
Ik zit letterlijk klaar met mijn randomreader om in te kopen (deel wegzetten voor lange termijn en deel in een wallet zetten om uit te geven aand eten/games/webhosting) maar ik wou nog even de trend voor een half uurtje bekijken om te zorgen dat ik zo laag mogelijk inkoop.

Ja ook al zit ik er in voor de lange termijn, je zult me niet horen zeggen dat we daar niet met pieken en dalen zullen komen. En ook ik wil zo veel mogelijk BTC voor mijn Euro's.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133160457
Kopehh
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  maandag 11 november 2013 @ 20:21:15 #148
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133160525
Bitstamp lijkt in no-time weer terug omhoog te schieten naar 340
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 11 november 2013 @ 20:21:35 #149
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133160546
quote:
1s.gif Op maandag 11 november 2013 20:18 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Lol en dat jij hopelijk ooit je order op $275 gevuld krijgt :'(
Heb eieren voor mijn geld gekozen, voor 300 gekocht en 345 verkocht :9~
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133160550
quote:
1s.gif Op maandag 11 november 2013 20:18 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Lol en dat jij hopelijk ooit je order op $275 gevuld krijgt :'(
Waarom val jij mensen altijd zo op de persoon af? Envy much?
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133160570
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 20:15 schreef Scorpie het volgende:
Hij gaat weer hard naar beneden !!!!

:P
En weer op $339 kopen, kopen, zeker geen orders op $275 laten staan :'(
pi_133160603
quote:
1s.gif Op maandag 11 november 2013 20:21 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Heb eieren voor mijn geld gekozen, voor 300 gekocht en 345 verkocht :9~
Achteraf :'(
pi_133160681
quote:
1s.gif Op maandag 11 november 2013 20:21 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Waarom val jij mensen altijd zo op de persoon af? Envy much?
Volgens mij mis je het zielige gedrag van een enkeling, bij stijgen geen bericht, bij daling gelijk zeuren dat er weer een crash komt :)
  maandag 11 november 2013 @ 20:24:36 #154
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133160732
quote:
1s.gif Op maandag 11 november 2013 20:22 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Achteraf :'(
Ja zat vandaag bij de klant dus kon het niet in de gaten houden. Vanavond maar eens opnieuw inkopen en kijken waar de koers morgen op staat.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133160759
quote:
1s.gif Op maandag 11 november 2013 20:21 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Waarom val jij mensen altijd zo op de persoon af? Envy much?
Wanneer ga je eens ophouden zo giftig te doen in dit topic?
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  maandag 11 november 2013 @ 20:25:11 #156
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133160766
quote:
1s.gif Op maandag 11 november 2013 20:23 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Volgens mij mis je het zielige gedrag van een enkeling, bij stijgen geen bericht, bij daling gelijk zeuren dat er weer een crash komt :)
Nooit van een trollbox gehoord dus.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 11 november 2013 @ 20:27:10 #157
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133160889
Volgens mij gaat het hier nog steeds prima aan toe, niemand hoeft giftig te doen richting wie dan ook.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133160896
quote:
10s.gif Op maandag 11 november 2013 20:25 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Nooit van een trollbox gehoord dus.
Open dan een nieuw topic waar je kunt trollen :'(
pi_133160935
Was alleen maar een dipje omdat gox weer online kwam na lang platgelegen te hebben. geen stress :)
  maandag 11 november 2013 @ 20:28:25 #160
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133160961
quote:
1s.gif Op maandag 11 november 2013 20:27 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Open dan een nieuw topic waar je kunt trollen :'(
Neuh hier is veel beter.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133161051
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 20:28 schreef Stokkie_ het volgende:
Was alleen maar een dipje omdat gox weer online kwam na lang platgelegen te hebben. geen stress :)
Niets van gemerkt, hier heeft de site niet platgelegen oid.
pi_133161073
Sell now before its too late! Dump incoming sell now! MtGox accepting LTC! European Union accepts BTC! Sell buy sell buy! BTC going to 0 in 24 hours! Come on, lets pump PPC! MissionPhailed banned for 666d by Moderator
Lick a woolly Mammoth's shitty asshole. Suck a European Bison's spermy nutsack.
  maandag 11 november 2013 @ 20:30:53 #163
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133161122
_O-
pi_133161130
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 20:29 schreef Sylv3se het volgende:

[..]

Niets van gemerkt, hier heeft de site niet platgelegen oid.
Trades een paar uur lang, was een ddos. Het gaat nu nog niet goed zie ik
  maandag 11 november 2013 @ 20:31:05 #165
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133161132
Nog maar wat ltc bijgekocht. Lekker laag nu.

tumblr_mcx09nt4SK1rid39eo1_400.gif
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133161140
quote:
1s.gif Op maandag 11 november 2013 20:28 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Neuh hier is veel beter.
Gelukkig is het voor jou bijna bedtijd :)
pi_133161146
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 20:30 schreef MissionPhailed het volgende:
Sell now before its too late! Dump incoming sell now! MtGox accepting LTC! European Union accepts BTC! Sell buy sell buy! BTC going to 0 in 24 hours! Come on, lets pump PPC! MissionPhailed banned for 666d by Moderator
Wijkt niet zoveel af van de gemiddelde reactie daar :P
Lijkt wel alsof er alleen 15 jarige kinderen aan het chatten zijn daar :{w
pi_133161155
quote:
10s.gif Op maandag 11 november 2013 20:25 schreef Zith het volgende:

[..]

Wanneer ga je eens ophouden zo giftig te doen in dit topic?
Giftig?
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  maandag 11 november 2013 @ 20:36:26 #169
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133161492
Ben van't weekend mijn oude accounts en wallets eens afgegaan. Bleek nog een halve bitcoin op btc-e te hebben staan. Daar wat LTC van gekocht toen ze redelijk laat stonden.

En ben er achter gekomen dat ik in 2011 1BTC had gedoneerd aan wikileaks. Was toen een paar euro waard, nu ¤ 242,- _O-
pi_133161763
Mender valt toch nog mee ;) waar is dat Amerikaanse topic van die kerel die pizza's kocht voor duizenden Bitcoins?
  maandag 11 november 2013 @ 20:42:42 #171
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133161855
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 20:41 schreef WebBeestje het volgende:
Mender valt toch nog mee ;) waar is dat Amerikaanse topic van die kerel die pizza's kocht voor duizenden Bitcoins?
Haha. Er was hier een hele tijd terug ook een user genaamd Whuzz in dit topic die 5BTC had weggegooid omdat hij niks meer in Bitcoin zag :P
pi_133162017
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 20:42 schreef Mender het volgende:

[..]

Haha. Er was hier een hele tijd terug ook een ene Wuzz in dit topic die 5BTC had weggegooid omdat hij niks meer in Bitcoin zag :P
Haha Wuzz ja, al lang niet meer gezien. Magnet overigens ook niet met z'n litecoin pumps
pi_133162065
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 20:42 schreef Mender het volgende:

[..]

Haha. Er was hier een hele tijd terug ook een user genaamd Whuzz in dit topic die 5BTC had weggegooid omdat hij niks meer in Bitcoin zag :P
Lol dat is een midweekje Parijs met vriendin :D
pi_133162271
De 17e ga ik toch even uitstappen, de 18e is er nl een vergadering bij de US Senaat over bitcoins. Indien er slecht nieuws komt crasht de koers hard en anders kan je weer gewoon terugkopen.
  maandag 11 november 2013 @ 20:57:29 #176
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133162674
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 20:13 schreef Sylv3se het volgende:

[..]

Ik las het vorige maand op coindesk;
http://www.coindesk.com/phenixcoin-ashes-developer-goes-awol/
Uit dit bericht:

quote:
Burns failed to respond to phone calls or forum messages, but Joerri and the community public relations executive ‘MaGNeT’ both cited Skype and email conversations with him from the last week.
Dat kan toch niet bijna anders dan dat het onze enige echte eigen MaGNeT is..
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 11 november 2013 @ 20:58:04 #177
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133162710
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 20:50 schreef Rubenslash het volgende:
De 17e ga ik toch even uitstappen, de 18e is er nl een vergadering bij de US Senaat over bitcoins. Indien er slecht nieuws komt crasht de koers hard en anders kan je weer gewoon terugkopen.
Us is niet het enige land met btc. Dat is voor mij geen reden om uit te stappen.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133162764
Rubenlash ik las er ook al over maar is het ergens na te lezen? Zien ze geen probleem dan kan de koers ook zo snel stijgen dat een volgende enorme spike niet ondenkbaar is (andersom dus ook).
  maandag 11 november 2013 @ 20:58:59 #179
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133162768
quote:
1s.gif Op maandag 11 november 2013 20:31 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Gelukkig is het voor jou bijna bedtijd :)
:') ik ben iets ouder en wijzer, daarom ren ik niet blindelings achter een bitcoin hype train aan.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133162791
quote:
99s.gif Op maandag 11 november 2013 20:58 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

Us is niet het enige land met btc. Dat is voor mij geen reden om uit te stappen.
Klopt maar je gaat toch niet ontkennen dat negatief nieuws vanuit de US geen invloed gaat hebben op de koers? En lees mijn post eens opnieuw, ik ga uitstappen voor 1 of 2 dagen zodat ik geen risico loop de 18e. Daarna koop ik uiteraard weer bij en bij slecht nieuws is dat aan een sterk verlaagde koers.
  maandag 11 november 2013 @ 21:00:40 #181
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133162862
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 20:59 schreef Rubenslash het volgende:

[..]

Klopt maar je gaat toch niet ontkennen dat negatief nieuws vanuit de US geen invloed gaat hebben op de koers? En lees mijn post eens opnieuw, ik ga uitstappen voor 1 of 2 dagen zodat ik geen risico loop de 18e. Daarna koop ik uiteraard weer bij en bij slecht nieuws is dat aan een sterk verlaagde koers.
True.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133162890
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 20:58 schreef WebBeestje het volgende:
Rubenlash ik las er ook al over maar is het ergens na te lezen? Zien ze geen probleem dan kan de koers ook zo snel stijgen dat een volgende enorme spike niet ondenkbaar is (andersom dus ook).
https://bitcointalk.org/i(...)p5v44&topic=329932.0

Hier nieuwsbericht erover: http://www.bloomberg.com/(...)s-virtual-money.html
pi_133162974
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 20:57 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Uit dit bericht:

[..]

Dat kan toch niet bijna anders dan dat het onze enige echte eigen MaGNeT is..
Voor zover ik weet was z'n nick op bitcointalk ook MaGNeT dus het lijkt er wel op
  maandag 11 november 2013 @ 21:07:22 #184
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133163245
nvm
  maandag 11 november 2013 @ 21:13:25 #185
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133163584
Nog meer mensen die het zeker voor het onzekere nemen?
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  maandag 11 november 2013 @ 21:16:04 #186
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133163733
quote:
99s.gif Op maandag 11 november 2013 21:13 schreef SosuaCafe het volgende:
Nog meer mensen die het zeker voor het onzekere nemen?
Voor 18 november? Neuh ik laat mijn bitcoins staan. Mocht er slecht nieuws zijn dan kan je mooi goedkoop coins bijkopen. Ben niet bang dat het zal crashen.
pi_133163756
Ik volg de trollbox wel, die weet het toch eerder dan wie dan ook. Het kan beide kanten opgaan
pi_133164124
Ik blijk ook nog een beetje BTC te hebben...

Kan iemand mij uitleggen waarom je bij Mt.Gox nu 271 euro voor 1 BTC krijgt, terwijl dat bij bijvoorbeeld BTC-E maar 242 is?

En wat is op het moment een makkelijke manier om je BTC uit te laten betalen in EUR? Bij Bitconic.nl krijg je ook maar 241 (30 euro verschil met Mt.Gox)..
PSN: Cidolfas - FFXIV: Cidolfas Windu
  maandag 11 november 2013 @ 21:24:32 #189
92989 ..-._---_-.-
alike minds think great
pi_133164223
Ik koop af en toe bij. Dat is ook een manier van risico's spreiden.
  maandag 11 november 2013 @ 21:24:40 #190
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133164229
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 21:22 schreef Cid het volgende:
Ik blijk ook nog een beetje BTC te hebben...

Kan iemand mij uitleggen waarom je bij Mt.Gox nu 271 euro voor 1 BTC krijgt, terwijl dat bij bijvoorbeeld BTC-E maar 242 is?

En wat is op het moment een makkelijke manier om je BTC uit te laten betalen in EUR? Bij Bitconic.nl krijg je ook maar 241 (30 euro verschil met Mt.Gox)..
Mt Gox is momenteel niet echt je geld vanaf te krijgen, overboekingen naar Europa zouden minimaal 8 weken duren.

241 Euro is echt geen slechte prijs, Bitonic schijnt ook nog vrij rap uit te betalen. Als je je Bitcoins echt nu wil verkopen zou ik gewoon Bitonic doen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133164337
Veel problemen met betalingen inderdaad, ze zeggen minimaal 8 weken voor SEPA maar d'r zijn zat mensen die véél langer wachten en uiteindelijk maar ergens anders cashen: https://bitcointalk.org/index.php?topic=179586.new

Ik heb er nog wat BTC staan maar ook met het versturen daarvan schijnen ze problemen te hebben.
pi_133164344
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 21:22 schreef Cid het volgende:
Ik blijk ook nog een beetje BTC te hebben...

Kan iemand mij uitleggen waarom je bij Mt.Gox nu 271 euro voor 1 BTC krijgt, terwijl dat bij bijvoorbeeld BTC-E maar 242 is?

En wat is op het moment een makkelijke manier om je BTC uit te laten betalen in EUR? Bij Bitconic.nl krijg je ook maar 241 (30 euro verschil met Mt.Gox)..
Geld zit 'vast' daar, dus wordt de manier om er te ontsnappen (BTC kopen) duurder.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133164454
Duidelijk, bedankt!
PSN: Cidolfas - FFXIV: Cidolfas Windu
pi_133164491
Bij Bitonic kopen komt er op neer dat de Bitcoins 7% moeten stijgen om ze voor dezelfde prijs te kunnen verkopen. Hopelijk krijg ik binnen enkele dagen een akkoord op de verificatie bij Bitstamp.
pi_133164653
Ach ik heb de tijd, ik kijk het nog wel een poosje aan. Zoveel heb ik er niet in zitten en wie weet krijgen we nog een leuke stijging.
PSN: Cidolfas - FFXIV: Cidolfas Windu
  maandag 11 november 2013 @ 21:37:12 #196
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133164957
Best lang nu rond de 319usd en 249eur.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133165193
Gox angst..
  maandag 11 november 2013 @ 21:44:34 #198
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133165319
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 21:42 schreef Stokkie_ het volgende:
Gox angst..
Snap niet zo goed waarom mensen zich nog steeds zo op Gox focussen, je kunt beter kijken wat de Chinese exchanges doen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133165325
Mtgox zou op korte termijn niet meer de grootste exchange zijn las ik ergens, een Chinese exchange zou momenteel veel sneller groeien.
pi_133165445
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 21:44 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Snap niet zo goed waarom mensen zich nog steeds zo op Gox focussen, je kunt beter kijken wat de Chinese exchanges doen.
Het is de eerste grootste, en bij de meeste statistiek/grafiek sites komt ie als eerste op. Mede door gox is ook de crash eerder dit jaar begonnen al zal dat nu iets minder snel gebeuren. De site werkt nog wel maar er komen bijna geen transacties doorheen
  maandag 11 november 2013 @ 22:07:42 #201
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133166651
Die 48 uur hold op BTC-e is wel enigszins belachelijk wat mij betreft..
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133166789
Het begint een beetje te stijgen, misschien kan ik nog leuk uitstappen vanavond :)

Welke hold bedoel je?
  maandag 11 november 2013 @ 22:12:44 #203
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133166949
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 22:10 schreef Stokkie_ het volgende:
Het begint een beetje te stijgen, misschien kan ik nog leuk uitstappen vanavond :)

Welke hold bedoel je?
Heb net succesvol mijn Litecoins verkocht voor Bitcoins, maar ik kan die coins dus de komende 48 uur niet verplaatsen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133167177
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 22:12 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Heb net succesvol mijn Litecoins verkocht voor Bitcoins, maar ik kan die coins dus de komende 48 uur niet verplaatsen.
Hmm. Misschien geldt dat voor nieuwe accounts. Opzich wel een slimme beveiliging.
జ్ఞ‌ా
pi_133167358
Ja zou kunnen, ik heb er nooit iets van gemerkt en zit er al vanaf 2011.
pi_133167402
Beveiliging? Wat als een Bitcoinbank omvalt? Eigenlijk zouden we Binck moeten benaderen of zij Bitcoins kunnen laten verhandelen, Binck valt onder het garantiestelsel van de Nederlandse Bank.
  maandag 11 november 2013 @ 22:21:25 #207
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133167408
Buy order 21btc @317 usd
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133167539
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 22:21 schreef WebBeestje het volgende:
Beveiliging? Wat als een Bitcoinbank omvalt? Eigenlijk zouden we Binck moeten benaderen of zij Bitcoins kunnen laten verhandelen, Binck valt onder het garantiestelsel van de Nederlandse Bank.
Volgens mij is juist het idee van BTC dat je zonder bank kunt, geen bemoeienis etc. Althans dat is wat de meeste "btcbelievers" aangeven.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133167679
Ik bedoel meer als exchange, ik zou nooit duizenden euro's op bv. Bitstamp zetten, gaan ze failliet dan ben je alles kwijt. Zou er wel een exchange/bank zijn in de Bitcoinwereld die onder een garantiestelsel valt?
  maandag 11 november 2013 @ 22:27:43 #210
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133167706
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 22:23 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Volgens mij is juist het idee van BTC dat je zonder bank kunt, geen bemoeienis etc. Althans dat is wat de meeste "btcbelievers" aangeven.
Ik zou het liefst geen bank gebruiken nee, en ook geen exchange wat dat betreft.

Ik ben wat dingetjes aan het voorbereiden waardoor ik een aantal van mijn kwaliteiten kan inzetten om Bitcoins te verdienen, op die manier kan ik alles wat ik met Bitcoins kan/wil doen lekker binnen dat systeem doen zonder moeilijk te hoeven doen met omwisselen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 11 november 2013 @ 22:27:58 #211
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133167721
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 22:27 schreef WebBeestje het volgende:
Ik bedoel meer als exchange, ik zou nooit duizenden euro's op bv. Bitstamp zetten, gaan ze failliet dan ben je alles kwijt. Zou er wel een exchange/bank zijn in de Bitcoinwereld die onder een garantiestelsel valt?
Dit. 80% in wallet 20% daytrade.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133167802
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 22:27 schreef WebBeestje het volgende:
Ik bedoel meer als exchange, ik zou nooit duizenden euro's op bv. Bitstamp zetten, gaan ze failliet dan ben je alles kwijt. Zou er wel een exchange/bank zijn in de Bitcoinwereld die onder een garantiestelsel valt?
Lijkt me niet, misschien dat ze zelf onder de 100k garantie vallen maar ze zouden toch echt als bank geregistreerd moeten worden en rekening nummers per klant uit moeten delen voordat ieder account daar recht op heeft.
pi_133167805
Ik zou sowieso niet geld op een exchange laten staan..
జ్ఞ‌ా
  maandag 11 november 2013 @ 22:30:21 #214
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133167850
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 22:29 schreef µ het volgende:
Ik zou sowieso niet geld op een exchange laten staan..
Ik zal de komende 2 dagen wel moeten, en dat is kut. Die coins waren bedoeld om gewoon uit te geven.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133167925
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 22:30 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Ik zal de komende 2 dagen wel moeten, en dat is kut. Die coins waren bedoeld om gewoon uit te geven.
Jammer dat ze daar niet duidelijker in zijn dan
జ్ఞ‌ా
pi_133168355
btc-e is niet altijd even duidelijk inderdaad, het wordt ook gerund paar russen welke nauwelijks engels spreken en duidelijk een cursus communicatie kunnen gebruiken. Alles werkt echter wel altijd goed verder, er zijn ook nooit echt problemen geweest.
pi_133168448
itBit Raises $3.25 Million To Launch A New Global Bitcoin Exchange For Institutional Investors

http://techcrunch.com/2013/11/11/itbit/?ncid=fb

The idea is that by offering a higher level of service and security, itBit will be able to service institutional investors and make trading in Bitcoin not that different from more traditional currency exchange.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  maandag 11 november 2013 @ 22:43:55 #218
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133168553
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 22:40 schreef Stokkie_ het volgende:
btc-e is niet altijd even duidelijk inderdaad, het wordt ook gerund paar russen welke nauwelijks engels spreken en duidelijk een cursus communicatie kunnen gebruiken. Alles werkt echter wel altijd goed verder, er zijn ook nooit echt problemen geweest.
Het lijkt technisch inderdaad prima in elkaar te zitten, die surpise 48 uur hold aan de andere hand is niet iets om vrolijk van te worden imo.
Anyhow, heb al wat geschoven met adressen en het komt allemaal wel goed.

Verder hier nog niemand gehad? Mijn account is toch al een half jaar oud ofzo, maar het is wel mijn eerste transactie.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133168557
Don’t laugh - Bitcoin is making a serious point

http://www.telegraph.co.u(...)a-serious-point.html
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133169922
quote:
14s.gif Op maandag 11 november 2013 19:30 schreef µ het volgende:
http://www.pizza.be/ accepteert bitcoin.
pizza.fr, lieferservice.ch, lieferservice.at, takeaway.com ook! Awesome! _O_

Kortom, bijna alle thuisbezord.nl-zustersites. Alleen nu www.vietnammm.com nog. ;)

Misschien een idee om concurrent justeat.nl te gaan mailen? Dat je normaal daar besteld maar nu thuisbezorgd bitcoins ondersteunt je gaat overlopen blablabla. :P

Iemand op reddit heeft het al gedaan en kreeg als reply:
quote:
Thank you for your email.
Unfortunately, This is some thing that we do not do and would not be considered as a payment method.
Thank you for your interest.
Kind Regards,
JUST EAT
:{w
  maandag 11 november 2013 @ 23:14:53 #221
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133170047
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 23:12 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

pizza.fr, lieferservice.ch, takeaway.com ook! Awesome! _O_

Kortom, bijna alle thuisbezord.nl-zustersites. Alleen nu www.vietnammm.com nog. ;)
Dat domein is ook nog echt ook :D _O-
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133170456
In de xxx industrie gaat veel geld om waarom dan niet in BTC ipv anoniem via Visa? Volgens mij gaat er nog heel wat komen wat ons zal verrassen.
  maandag 11 november 2013 @ 23:26:02 #223
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133170510
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 23:24 schreef WebBeestje het volgende:
In de xxx industrie gaat veel geld om waarom dan niet in BTC ipv anoniem via Visa? Volgens mij gaat er nog heel wat komen wat ons zal verrassen.
Dat is godnondeju een goed idee!
Opzetten?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133170538
Bitporn! _O- _O_
  maandag 11 november 2013 @ 23:28:35 #225
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133170605
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 23:27 schreef Tourniquet het volgende:
Bitporn! _O- _O_
bitporn.com is already registered, but these options are available:

Sorry, btcporn.com is already taken
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133170624
Uw ticket (xxxxx) is ontvangen en is door onze medewerkers in behandeling genomen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

quote:
Hallo!

Ik ben fan van justeat.nl (goede acties, vaak kortingscouponnen), maar ook
van Bitcoins en sinds vorige week kan ik via bitcoins eten bestellen bij
thuisbezorgd.nl!
Ik moet tot mijn spijt bekennen dat ik gisteren eten heb besteld via
thuisbezorgd.nl, maar zou dit in de toekomst graag weer bij justeat.nl gaan
doen.
Zouden jullie ook bitcoin als betalingswijze kunnen gaan aanbieden? Dit kan
heel simpel en vrijwel transparant via een payment processor zoals Bitpay
(waar thuisbezorgd gebruik van maakt).

Met vriendelijke groet,
Oh, en goed idee!!:
Schermafbeelding%202013-11-11%20om%2023.26.18.png
Denk dat een gebruiksaanwijzing erbij dan ook wel handig is. :P
pi_133171517
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 23:26 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Dat is godnondeju een goed idee!
Opzetten?
Ik ben niet zo technisch om een videosite te kunnen maken maar al is het om BTC een impuls te geven. Geen overzichten van credit card betalingen meer waar de vrouw des huizes achter komt :p
pi_133171844
hornycoin punt com bestaat al met BTC betalingen :(
pi_133172025
Betalen voor porno is zo 2001, zelfs met bitcoins.
pi_133175125
Misschien de vraag van de dag, gaat de $350 er weer aan of is het een toch serieuze weerstand?
pi_133175276
Ik ben dr al weer uitgestapt, bijna 6% gepakt.
  dinsdag 12 november 2013 @ 08:54:00 #232
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133175356
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 08:33 schreef WebBeestje het volgende:
Misschien de vraag van de dag, gaat de $350 er weer aan of is het een toch serieuze weerstand?
Ik zit nu op mobiel, maar vanmorgen om 5 uur leek er best een grote weerstand op 350 te staan.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  dinsdag 12 november 2013 @ 09:13:55 #233
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133175628
Gbl verdwenen. Of is dat oud nieuws?

http://mobiel.nu.nl/tech/(...)tcoins-gestolen.html
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133176195
Zitten hier ook mensen die handelen op kraken.com? Lage fees, makkelijk geld storten, te mooi om waar te zijn?
pi_133176442
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 09:48 schreef Byte_Me het volgende:
Zitten hier ook mensen die handelen op kraken.com? Lage fees, makkelijk geld storten, te mooi om waar te zijn?
Ziet er netjes uit maar vrijwel geen volume, bestaat ook al weer een tijdje: https://bitcointalk.org/index.php?topic=159974.0
  dinsdag 12 november 2013 @ 10:10:13 #236
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133176516
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 november 2013 09:13 schreef SosuaCafe het volgende:
Gbl verdwenen. Of is dat oud nieuws?

http://mobiel.nu.nl/tech/(...)tcoins-gestolen.html
Niet zo best.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133176632
quote:
7s.gif Op dinsdag 12 november 2013 10:10 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Niet zo best.
We zitten blijkbaar nog steeds in de Wild West periode. Goed oppassen dus met welke exchange je in zee gaat. Deze was wel heel shady als je het verhaal in de bron leest. ;)
  dinsdag 12 november 2013 @ 10:19:11 #238
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133176684
LTC hard naar beneden overigens?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133176701
Buiten dat zou ik op een exchange niet teveel zetten. Weet iemand of je via Bitstamp kunt kopen en overzetten naar een wallet in eigen beheer?
pi_133176816
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 10:20 schreef WebBeestje het volgende:
Buiten dat zou ik op een exchange niet teveel zetten. Weet iemand of je via Bitstamp kunt kopen en overzetten naar een wallet in eigen beheer?
Ja, je kunt een "withdrawal" in bitcoins doen naar je zelfbeheerde wallet.
pi_133177355
Bedankt Tourniquet, inmiddels $356.2 :)

Edit: Bitoinc weer door hun voorraad heen :D
pi_133177587
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 10:52 schreef WebBeestje het volgende:
Edit: Bitoinc weer door hun voorraad heen :D
"Nu beschikbaar 259,98797721 bitcoins"
? :P

ze draaien wel een flinke omzet trouwens, in ieder geval wel een 50k per dag als je die bitcoinbedragen in de gaten houdt.
pi_133177722
Dan hebben ze weer wat bijgekocht en de site was zelfs even moeilijk bereikbaar. Ze zeggen zelf:

Actief sinds mei 2012 en al meer dan 60.000 bitcoins verkocht.

Vorige week zag ik dat aantal nog op 55.000 staan :)
  dinsdag 12 november 2013 @ 11:11:27 #244
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_133177810
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 23:59 schreef vincm het volgende:
Betalen voor porno is zo 2001, zelfs met bitcoins.
Bitcoins is zo vorige week. Tegenwoordig betaalt zelfs je opa zijn porno met Clitcoins.

Koopje voor 7,99: https://www.name.com/account/checkout

[ Bericht 42% gewijzigd door Wouter_Drucker op 12-11-2013 11:17:24 ]
pi_133178755
De trein rijdt weer :) op naar de All time high
  dinsdag 12 november 2013 @ 11:52:08 #246
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133178880
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 11:46 schreef Stokkie_ het volgende:
De trein rijdt weer :) op naar de All time high
Zou wel lekker zijn, ff m'n Gox payout fiasco goedmaken :9~
pi_133178958
quote:
2s.gif Op dinsdag 12 november 2013 11:52 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Zou wel lekker zijn, ff m'n Gox payout fiasco goedmaken :9~
Vertel??
PSN: Cidolfas - FFXIV: Cidolfas Windu
  dinsdag 12 november 2013 @ 11:58:42 #248
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133179044
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 11:54 schreef Cid het volgende:

[..]

Vertel??
Uit laten betalen, al 2 weken onderweg, mailen, te horen krijgen dat je nog achteraan de queue staat en ze nu met aanvragen van 6 weken geleden bezig zijn. Sowieso mag je maar 1x per 2 maanden een withdrawal doen. Gevraagd of ze de boel kunnen cancellen en dat ik lekker m'n business elsewhere verhuis. Even aangeven dat ik niet de enige ben die er zo over denk.

Dus weer duur gekocht, wordt nu geverifieerd bij Bitstamp, en dan daarheen. Als het zo doorgaat heb ik m'n verlies in eurootjes alweer goedgemaakt tegen de tijd dat ik geverifieerd ben, maar het kost me wel gewoon 2 BTC. 4,7 BTC verkocht voor rond de 1000$, nu weer gekocht voor dat geld, 2,7 BTC kunnen kopen :{
pi_133179158
quote:
2s.gif Op dinsdag 12 november 2013 11:58 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Uit laten betalen, al 2 weken onderweg, mailen, te horen krijgen dat je nog achteraan de queue staat en ze nu met aanvragen van 6 weken geleden bezig zijn. Sowieso mag je maar 1x per 2 maanden een withdrawal doen. Gevraagd of ze de boel kunnen cancellen en dat ik lekker m'n business elsewhere verhuis. Even aangeven dat ik niet de enige ben die er zo over denk.

Dus weer duur gekocht, wordt nu geverifieerd bij Bitstamp, en dan daarheen. Als het zo doorgaat heb ik m'n verlies in eurootjes alweer goedgemaakt tegen de tijd dat ik geverifieerd ben, maar het kost me wel gewoon 2 BTC. 4,7 BTC verkocht voor rond de 1000$, nu weer gekocht voor dat geld, 2,7 BTC kunnen kopen :{
Zo dat is mooi kut inderdaad zeg! Ik ga me ook maar eens even verifiëren bij Bitstamp denk ik :)
PSN: Cidolfas - FFXIV: Cidolfas Windu
pi_133179780
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 12:03 schreef Cid het volgende:

[..]

Zo dat is mooi kut inderdaad zeg! Ik ga me ook maar eens even verifiëren bij Bitstamp denk ik :)
Ik doe alles van Bitonic, prima site. Wel wat duurder maar wel prettig.
pi_133179936
Mijn verificatie loopt ook en vandaag zou de tweede werkdag zijn dus ik ben benieuwd of ik een mail krijg. Bitonic is toch wat prijzig maar verder een prima service.
  dinsdag 12 november 2013 @ 12:52:11 #252
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133180370
ff mn daytrade ltc op eur gezet. Lijkt in te zakken.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  dinsdag 12 november 2013 @ 12:53:58 #253
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133180411
Klein dipje nu.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 12 november 2013 @ 12:57:57 #254
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133180526
Ik las hier iets over dat op dinsdag prijzen hoog zijn. Als ik coins wil kopen dus beter tot morgen wachten? Of was het onzin :D
  dinsdag 12 november 2013 @ 13:00:11 #255
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133180596
quote:
99s.gif Op dinsdag 12 november 2013 12:57 schreef Burrito het volgende:
Ik las hier iets over dat op dinsdag prijzen hoog zijn. Als ik coins wil kopen dus beter tot morgen wachten? Of was het onzin :D
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133180626
Je kan toch nooit weten wanneer het een goed moment is om in te stappen of..? :')
  dinsdag 12 november 2013 @ 13:01:30 #257
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133180628
Psychologie van de koude grond, er zijn heus soms wat trends te zien, maar die verdwijnen net zo plots als ze gekomen zijn.
  dinsdag 12 november 2013 @ 13:02:53 #258
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133180663
Gewoon altijd kopen, sky is de limit je weet.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133180733
quote:
2s.gif Op dinsdag 12 november 2013 13:01 schreef Loveless85 het volgende:
Psychologie van de koude grond, er zijn heus soms wat trends te zien, maar die verdwijnen net zo plots als ze gekomen zijn.
In principe is dit ook het hele verhaal bij beurzen en aandelen/obligaties/opties. Ze doen elk jaar zo'n test waarbij een aap gaat beleggen en waarbij ze de adviezen van de leading aandelenadviseurs opvolgen.

De aap wint al jaren
  dinsdag 12 november 2013 @ 13:06:07 #260
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133180744
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 13:01 schreef Faazz het volgende:
Je kan toch nooit weten wanneer het een goed moment is om in te stappen of..? :')
Nee niet echt, idealiter in een dipje, maar als dat dipje dan een dip wordt sla je jezelf ook weer voor je kop dat je niet wat langer hebt gewacht. Maar ik lees overal dat we naar de $1,000,000 gaan, dus nu is het nog een koopje
  dinsdag 12 november 2013 @ 13:08:17 #261
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133180799
Ik heb ook wel wat finance boeken gelezen en ben bekend met de theorie. Er zijn echter wel een paar vereisten om een goed functionerende markt te hebben waar je geen tendens of arbitrage ziet. Anyway, ik kijk het ff aan.
pi_133180871
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 13:01 schreef Faazz het volgende:
Je kan toch nooit weten wanneer het een goed moment is om in te stappen of..? :')
Je ziet wel duidelijk de weerstanden in het orderboek zo was de $350 er ééntje vanochtend en de $360 in mindere mate. De $370 zou ik wel in de gaten houden omdat hierna er niet veel meer aan weerstand is, logisch want dan zitten we weer aan een all-time-high.
  dinsdag 12 november 2013 @ 13:14:04 #263
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133180978
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 13:10 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Je ziet wel duidelijk de weerstanden in het orderboek zo was de $350 er ééntje vanochtend en de $360 in mindere mate. De $370 zou ik wel in de gaten houden omdat hierna er niet veel meer aan weerstand is, logisch want dan zitten we weer aan een all-time-high.
Maar je ziet naar onder nu helemaal amper weerstand? Voor een redelijk klein bedrag kan de prijs al flink omlaag getrapt worden, terwijl je om die 360 te raken voor > 1 miljoen USD moet kopen
pi_133181256
quote:
2s.gif Op dinsdag 12 november 2013 13:14 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Maar je ziet naar onder nu helemaal amper weerstand? Voor een redelijk klein bedrag kan de prijs al flink omlaag getrapt worden, terwijl je om die 360 te raken voor > 1 miljoen USD moet kopen
Klopt er is niet veel steun (steun heb je aan de koopzijde en weerstand aan de laatzijde). Volgens mij zijn er dus soms van die kleine crashes zoals dit weekend omdat de steun niet erg groot is. Verder denk ik dat die exchanges ook geen verschillende orders hanteren alleen kopen of verkopen en niet bijvoorbeeld bestens, iemand die dit kan bevestigen?
pi_133181305
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 13:22 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Klopt er is niet veel steun (steun heb je aan de koopzijde en weerstand aan de laatzijde). Volgens mij zijn er dus soms van die kleine crashes zoals dit weekend omdat de steun niet erg groot is. Verder denk ik dat die exchanges ook geen verschillende orders hanteren alleen kopen of verkopen en niet bijvoorbeeld bestens, iemand die dit kan bevestigen?
Klopt, maar bestens kan je wel bereiken door bijv 1$ op te geven als verkoopprijs
  dinsdag 12 november 2013 @ 13:59:59 #266
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133182504
Wat een niveau op die trollbox. Allemaal kiddies ofzo?
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  dinsdag 12 november 2013 @ 14:36:38 #268
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133183586
lekkere bult
2.908 3788.54780491 11017.09701667
2.881 1.053658 3.03558869
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133184008
quote:
Zit me af te vragen of banken wel een probleem zullen hebben met BTC, volgens mij niet. Ben alleen benieuwd wat het Senaat naar buiten gaat brengen, bij positief nieuws verwacht ik misschien wel $500 maar bij negatief nieuws kan de $200 of lager ook worden bereikt. Al zie ik niet snel in of bijvoorbeeld een verbod mogelijk is dus weinig neerwaarts risico momenteel.
  dinsdag 12 november 2013 @ 14:51:57 #270
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133184010
quote:
Wel grappig om te zien dat zo'n bedrijfje de bitcoin accepteert terwijl de volatiliteit zo hoog is.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133184118
Ik ben nu druk bezig om een excelbestandje te maken waarin het rendement van mijn Bitcoins wordt berekend, heeft iemand hier misschien een dergelijke bestandje?
pi_133184146
quote:
99s.gif Op dinsdag 12 november 2013 13:59 schreef SosuaCafe het volgende:
Wat een niveau op die trollbox. Allemaal kiddies ofzo?
De chat op BTC-e?
pi_133184169
quote:
7s.gif Op dinsdag 12 november 2013 14:51 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Wel grappig om te zien dat zo'n bedrijfje de bitcoin accepteert terwijl de volatiliteit zo hoog is.
Gaat volgens mij om een groentenwinkel:

To Adam Sah, co-founder and CEO of Best Friend Wholesale & Mercantile, a San Francisco-based specialty grocery store chain, offering the digital currency bitcoin as an alternative payment solution for customers seemed like a no-brainer.

Of een komkommer nou $1 of $0.75 moet kosten maakt niet veel uit. Nog even en de FOK-abonnementen kunnen in BTC worden betaald, alleen is het dan niet meer anoniem omdat je dan je eigen wallet-code moet koppelen aan je account.
  dinsdag 12 november 2013 @ 14:57:52 #274
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133184213
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 november 2013 14:55 schreef Terrorizer het volgende:

[..]

De chat op BTC-e?
yup
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133184275
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 14:56 schreef WebBeestje het volgende:

[..]
Nog even en de FOK-abonnementen kunnen in BTC worden betaald, alleen is het dan niet meer anoniem omdat je dan je eigen wallet-code moet koppelen aan je account.
Je kan bijna oneindig veel addressen genereren. Je kan je bitcoins ook via mixing pools laten betalen zodat men niet kan zien waar deze coins vandaan komen. Je kan prima 100% anoniem zijn, behalve dan dat men weet dat jij aan bitcoin doet.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133184352
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 14:59 schreef Zith het volgende:

[..]

Je kan bijna oneindig veel addressen genereren. Je kan je bitcoins ook via mixing pools laten betalen zodat men niet kan zien waar deze coins vandaan komen. Je kan prima 100% anoniem zijn, behalve dan dat men weet dat jij aan bitcoin doet.
Ik bedoel hoe zou FOK kunnen nagaan wie een betaling heeft gedaan met BTC dan moeten ze een accountnaam + BTC adres hebben. Misschien eens voorstellen, scheelt ze ook in transactiekosten :)

Edit: waar kan ik zoiets plaatsen voor de beheerders van FOK?
pi_133184671
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 14:54 schreef Piethur het volgende:
Ik ben nu druk bezig om een excelbestandje te maken waarin het rendement van mijn Bitcoins wordt berekend, heeft iemand hier misschien een dergelijke bestandje?
Lijkt me vrij makkelijk, gewoon 3 waarden: start, eind en fees. Vervolgens zo berekenen: (eind*(1-fees))-(start*(1-fees))
pi_133184774
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 15:11 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Lijkt me vrij makkelijk, gewoon 3 waarden: start, eind en fees. Vervolgens zo berekenen: (eind*(1-fees))-(start*(1-fees))
Akkoord, dat was mij ook gelukt. Had alleen even moeite om de koers van een Bitcoin vanuit mijn Multibit wallet of een website te importeren
pi_133184810
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 15:01 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Ik bedoel hoe zou FOK kunnen nagaan wie een betaling heeft gedaan met BTC dan moeten ze een accountnaam + BTC adres hebben.
Zo doe ik het ook bij bestellingen voor (verder anonieme) webhosting. Ze geven alleen hun e-mailadres + hun bitcoin wallet adres op, zodat ik weet welke betaling bij welke bestelling komt en ze de logingegevens kan toesturen.
pi_133184906
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 15:16 schreef vincm het volgende:

[..]

Zo doe ik het ook bij bestellingen voor (verder anonieme) webhosting. Ze geven alleen hun e-mailadres + hun bitcoin wallet adres op, zodat ik weet welke betaling bij welke bestelling komt en ze de logingegevens kan toesturen.
Ben je niet bang voor spammers of kinderporno ofzo?
pi_133185151
Krijg je tegenwoordig gratis kinderporno aangeboden als je een VPN neemt?
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133186207
quote:
99s.gif Op dinsdag 12 november 2013 12:52 schreef SosuaCafe het volgende:
ff mn daytrade ltc op eur gezet. Lijkt in te zakken.
Hoeveel trades maak jij per dag?
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133186247
Verificatie bij Bitstamp is afgewezen, van mijn energieleverancier krijg ik alleen digitale rekeningen, die had ik dus gestuurd maar ze willen een scan van een papieren rekening :'( dan print ik het en scan het daarna.
pi_133186280
Kon je ook in hun voorwaarden lezen dat digitaal niet goedgekeurd werd..
pi_133186368
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 15:19 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Ben je niet bang voor spammers of kinderporno ofzo?
Het moet wel legaal blijven, dus illegale dingen worden er uit geknikkerd :)
pi_133186369
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 16:00 schreef Rubenslash het volgende:
Kon je ook in hun voorwaarden lezen dat digitaal niet goedgekeurd werd..
Dat klopt maar als ik het had afgedrukt (het is dan ook het briefpapier van de energieleverancier) en had gescand was het waarschijnlijk ok.
  dinsdag 12 november 2013 @ 16:16:06 #287
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133186892
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 15:58 schreef Zith het volgende:

[..]

Hoeveel trades maak jij per dag?
3/4
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133189052
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 16:02 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Dat klopt maar als ik het had afgedrukt (het is dan ook het briefpapier van de energieleverancier) en had gescand was het waarschijnlijk ok.
Teken er in paint wel even de naam van de site overheen, ivm identiteitsfraude
pi_133189534
Wie heeft ervaring met SEPA-overboekingen naar BTC-E? Wil graag ltc aanschaffen, maar met het grote verschil in de prijs van btc bij Gox en BTC-E is Bitonic gebruiken niet voordelig.
pi_133190164
Winklevoss Twins Say Bitcoin Market To Hit $400B, Urge Regulators Not To Push Innovation To China

http://www.forbes.com/sit(...)innovation-to-china/
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  dinsdag 12 november 2013 @ 17:56:06 #291
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133190276
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 17:51 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Winklevoss Twins Say Bitcoin Market To Hit $400B, Urge Regulators Not To Push Innovation To China

http://www.forbes.com/sit(...)innovation-to-china/
Yeah, niet echt vreemd dat ze Bitcoin omhoog praten aangezien ze er voor een 90k BTC inzitten.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133190330
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 17:51 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Winklevoss Twins Say Bitcoin Market To Hit $400B, Urge Regulators Not To Push Innovation To China

http://www.forbes.com/sit(...)innovation-to-china/
Da's slechts 100x zoveel als nu. Dat lijkt me wat aan de voorzichtige kant, alleen al een payment processing boertje zoals PayPal doet al veel meer. Credit cards nog een veelvoud daarvan. Terwijl Bitcoin in potentie met al die bankenrommel de vloer aan kan vegen.

Maar desondanks, met 400 miljard market cap gaat Bitcoin wel de goede kant op ^O^
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  dinsdag 12 november 2013 @ 17:59:34 #293
345369 ZetaOS
You mad.. brah?
pi_133190381
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 17:57 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Da's slechts 100x zoveel als nu. Dat lijkt me wat aan de voorzichtige kant, alleen al een payment processing boertje zoals PayPal doet al veel meer. Credit cards nog een veelvoud daarvan. Terwijl Bitcoin in potentie met al die bankenrommel de vloer aan kan vegen.

Maar desondanks, met 400 miljard market cap gaat Bitcoin wel de goede kant op ^O^
SEPA overboekingen dan :')
Dat is totaal nutteloos, zelfs je geld is er niet meer mee veilig :W
De Oude bankdraft werkte gewoon prima
You mad.. brah?
  dinsdag 12 november 2013 @ 18:02:32 #294
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133190450
quote:
Digitaal geld Bitcoin #44 | Met een marketcap van $400.000.000.000
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  dinsdag 12 november 2013 @ 18:03:58 #295
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133190481
Digitaal geld Bitcoin #44 | Met een marketcap van $400.000.000.000
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  dinsdag 12 november 2013 @ 18:05:01 #296
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133190507
quote:
99s.gif Op dinsdag 12 november 2013 18:03 schreef SosuaCafe het volgende:
Digitaal geld Bitcoin #44 | Met een marketcap van $400.000.000.000
Dachten wij nou hetzelfde?
:o
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  dinsdag 12 november 2013 @ 18:05:47 #297
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133190538
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 18:05 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Dachten wij nou hetzelfde?
:o
_O_
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  dinsdag 12 november 2013 @ 18:12:22 #298
345369 ZetaOS
You mad.. brah?
pi_133190695
4
You mad.. brah?
  dinsdag 12 november 2013 @ 18:12:35 #299
345369 ZetaOS
You mad.. brah?
pi_133190702
3
You mad.. brah?
  dinsdag 12 november 2013 @ 18:12:48 #300
345369 ZetaOS
You mad.. brah?
pi_133190704
2
You mad.. brah?
  dinsdag 12 november 2013 @ 18:12:58 #301
345369 ZetaOS
You mad.. brah?
pi_133190707
1
You mad.. brah?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')