abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zondag 3 november 2013 @ 18:45:43 #26
89287 robber57
Lets go Brandon!
pi_132861766
Iemand bekend met deze :9 ?




Sinds ik in een franse karrevoer ben geweest komt er niets anders meer op tafel ,er zit een redelijke hoeveelheid Dijon mosterd doorheen en dat is niet voor iedereen weggelegd maar als je van zure majo houd is dit wel een topper.
pi_132861818
quote:
0s.gif Op zondag 3 november 2013 00:29 schreef bas-beest het volgende:
Dit is gewoon de lekkerste:

[ afbeelding ]
Deze man weet.
Op maandag 11 maart 2013 21:24 schreef Kally het volgende:
Ga jij lekker met je mini spelen }:|
  zondag 3 november 2013 @ 18:51:39 #28
379300 Snowballed
Dans omdat het kan
pi_132861942
Mayonaise.... zo simpel om te maken..
En het dan kopen.... :')
Rare zoete troep :r
One good thing about music:
When it hits, you feel no pain,
So hit me with music.. Bob Marley
pi_132862023
Ik vind oliehoorn mayonaise wel lekker. :Y)
  zondag 3 november 2013 @ 18:55:20 #30
206640 Beelzebufo
All my vices are devices!
pi_132862049
quote:
0s.gif Op zondag 3 november 2013 00:29 schreef bas-beest het volgende:
Dit is gewoon de lekkerste:

[ afbeelding ]
Dat.

Onbegrijpelijk dat deze maar een 5.5 had in de test
Een Rijnlandse morgen (ca. 8516 vierkante meter) is onderverdeeld in 6 hont, een hont in 100 vierkante roeden, en een roede in 144 vierkante voet.
  zondag 3 november 2013 @ 18:56:25 #31
206640 Beelzebufo
All my vices are devices!
pi_132862081
quote:
0s.gif Op zondag 3 november 2013 18:45 schreef robber57 het volgende:
Iemand bekend met deze :9 ?

[ afbeelding ]


Sinds ik in een franse karrevoer ben geweest komt er niets anders meer op tafel ,er zit een redelijke hoeveelheid Dijon mosterd doorheen en dat is niet voor iedereen weggelegd maar als je van zure majo houd is dit wel een topper.
Deze is idd geweldig lekker, maar het is een ander produkt.
Een Rijnlandse morgen (ca. 8516 vierkante meter) is onderverdeeld in 6 hont, een hont in 100 vierkante roeden, en een roede in 144 vierkante voet.
  zondag 3 november 2013 @ 18:58:51 #32
206640 Beelzebufo
All my vices are devices!
pi_132862150
quote:
1s.gif Op zondag 3 november 2013 01:49 schreef RetRy32 het volgende:

[..]

1 kilo komkommer doet niks.
1 kilo mayonaise is de dood.
Dood door mayonaise lijkt me een mooiere dood dan dood door komkommer. Tenzij de komkommer in tzatziki zit
Een Rijnlandse morgen (ca. 8516 vierkante meter) is onderverdeeld in 6 hont, een hont in 100 vierkante roeden, en een roede in 144 vierkante voet.
pi_132862501
  zondag 3 november 2013 @ 19:22:26 #34
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_132862834
Als we dan toch eigenwijs gaan doen, ik ga natuurlijk voor kewpie!


Japanse mayonaise: Kewpie
pi_132866952
Slechte smaaktest, opzet: amateuristisch; uitslag onbetrouwbaar.

Ik heb zelf trouwens het liefst zelfgemaakt mayo, maak het alleen als het echt ergens bijpast. Daarmee voorkom ik direct dat ik er een ongezonde hoeveelheid van gebruik.
Whatever...
  Moderator / Redactie Sport zondag 3 november 2013 @ 20:55:44 #36
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_132867027
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zondag 3 november 2013 @ 21:05:27 #37
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_132867674
DL citroen vind ik het lekkerst op de fritten.
Hellmann of zelfgemaakt is beter in salades ed.
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
pi_132869041
Ik heb altijd gedacht dat Hellmann's Amerikaanse troep was, maar is blijkbaar dus mayonaise van goede kwaliteit.
pi_132869184
quote:
0s.gif Op zondag 3 november 2013 21:25 schreef TargaFlorio het volgende:
Ik heb altijd gedacht dat Hellmann's Amerikaanse troep was, maar is blijkbaar dus mayonaise van goede kwaliteit.
Ten eerste is die test de grootste bullshit.

Te tweede is Hellmans gewoon unilever, dus calve maar dan net even anders. Unilever heeft voor heel veel landen en evenzoveel smaakvoorkeuren diverse smaakprofielen aan Mayo, die zetten per land iets van de 4 meest voorkomende voorkeuren dmv een merk op de markt. Zo ook met hellmans. (en calve, amora, d+l etcetc.)
Whatever...
  zondag 3 november 2013 @ 21:30:47 #40
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_132869514
Ik vind Hellmans helemaal niks. Rare textuur, vieze, witte kleur, smaakt nergens naar. Scoort bij mij steevast onderaan.
  zondag 3 november 2013 @ 21:53:24 #41
89287 robber57
Lets go Brandon!
pi_132871054
Overigens: tests waarin huismerken verschijnen zoals traditioneel van de consumenten programma's zijn de meest grote bullshit die je kunt bedenken.
Vandaag zit er in zo'n potje huismerk een nock off van de B-lijn van remia en morgen vullen ze zo'n potje met karresmeer,huismerken bieden geen maar dan ook echt totaal geen enkele garantie op kwaliteit of continuïteit van het product in het potje en alleen daarom al zijn huismerken de kanker van de nederlandse supermarkt.
pi_132871435
quote:
14s.gif Op zondag 3 november 2013 18:51 schreef Snowballed het volgende:
Mayonaise.... zo simpel om te maken..
En het dan kopen.... :')
Rare zoete troep :r
Als ik 2 eetlepels mayo in de maand gebruik is dat veel. Dan ga ik niet moeilijk lopen doen om het zelf te maken.

En dit topic toont goed aan: smaken verschillen.
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
pi_132871588
Zaanse. O+
  zondag 3 november 2013 @ 22:09:16 #44
379300 Snowballed
Dans omdat het kan
pi_132872118
quote:
0s.gif Op zondag 3 november 2013 21:59 schreef Resistor het volgende:

[..]

Als ik 2 eetlepels mayo in de maand gebruik is dat veel. Dan ga ik niet moeilijk lopen doen om het zelf te maken.

En dit topic toont goed aan: smaken verschillen.
Weet je hoe snel een verpakking mayo uit de winkel kapot gaat als het open is..?
meestal staat erop: na openen, enkele dagen houdbaar in de koeling..

Weet je hoe snel je mayo klaar hebt.. en hoe simpel het is?
Moeilijk lopen doen... :{w
One good thing about music:
When it hits, you feel no pain,
So hit me with music.. Bob Marley
pi_132872861
quote:
14s.gif Op zondag 3 november 2013 22:09 schreef Snowballed het volgende:

[..]

Weet je hoe snel een verpakking mayo uit de winkel kapot gaat als het open is..?
meestal staat erop: na openen, enkele dagen houdbaar in de koeling..

Weet je hoe snel je mayo klaar hebt.. en hoe simpel het is?
Moeilijk lopen doen... :{w
Na een half jaar word ik nog steeds niet ziek van de fritessaus die ik hier heb (van de Aldi), ligt altijd in de koelkast. Maar ik moet zeggen dat ik een goede weerstand heb, nooit ziek, en zeker niet van eten. (maar ik proef het wel goed)
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
  zondag 3 november 2013 @ 22:25:36 #46
89287 robber57
Lets go Brandon!
pi_132873045
quote:
14s.gif Op zondag 3 november 2013 22:09 schreef Snowballed het volgende:

[..]


Weet je hoe snel een verpakking mayo uit de winkel kapot gaat als het open is..?
meestal staat erop: na openen, enkele dagen houdbaar in de koeling..
Ik vraag me af of jij dat wel weet?
Een geopende pot van om het even wat dan ook is in de koelkast doorgaans maanden houdbaar en majo is daar geen uitzondering op .
Je moet je dan wel houden aan wat simpele regeltjes zoals uitsluitend met een schone lepel in de pot en niet de pot 2 uur op tafel in de woonkamer van 20 graden zetten maar gewoon wat majo in een kommetje doen , de pot weer zo snel mogelijk terug zetten in de koelkast en dat kommetje op tafel zetten en het restant NIET terug in de pot gooien.
  zondag 3 november 2013 @ 22:25:52 #47
379300 Snowballed
Dans omdat het kan
pi_132873070
quote:
0s.gif Op zondag 3 november 2013 22:22 schreef Resistor het volgende:

[..]

Na een half jaar word ik nog steeds niet ziek van de fritessaus die ik hier heb (van de Aldi), ligt altijd in de koelkast. Maar ik moet zeggen dat ik een goede weerstand heb, nooit ziek, en zeker niet van eten. (maar ik proef het wel goed)
Fritessaus is ook iets van 70% water met bindmiddel ipv 70% olie/vetten..
Dat zal dus ook iets langer meegaan... maar een half jaar..?
Kan me voorstellen dat je dat goed proeft... :X

[ Bericht 3% gewijzigd door Snowballed op 03-11-2013 22:34:44 ]
One good thing about music:
When it hits, you feel no pain,
So hit me with music.. Bob Marley
  zondag 3 november 2013 @ 22:32:51 #48
379300 Snowballed
Dans omdat het kan
pi_132873453
quote:
0s.gif Op zondag 3 november 2013 22:25 schreef robber57 het volgende:

[..]

Ik vraag me af of jij dat wel weet?
Een geopende pot van om het even wat dan ook is in de koelkast doorgaans maanden houdbaar en majo is daar geen uitzondering op .
Je moet je dan wel houden aan wat simpele regeltjes zoals uitsluitend met een schone lepel in de pot en niet de pot 2 uur op tafel in de woonkamer van 20 graden zetten maar gewoon wat majo in een kommetje doen , de pot weer zo snel mogelijk terug zetten in de koelkast en dat kommetje op tafel zetten en het restant NIET terug in de pot gooien.
:'( _O-

Ik had nog een pot zure haring staan.. maar die waren toch heel mooi geel geworden binnen een paar dagen...

En zo kan ik dit hele topic wel vol lullen met voorbeelden...
One good thing about music:
When it hits, you feel no pain,
So hit me with music.. Bob Marley
  † In Memoriam † zondag 3 november 2013 @ 22:44:41 #49
91830 MaximusTG
pi_132874170
:'), mayonaise in pot uit de supermarkt is echt wel wat langer houdbaar dan een paar dagen hoor. Hetzelfde kun je niet zeggen van zelfgemaakte. Ik heb momenteel D&L citroen, omdat ik het zelf ook altijd met citroen maak.
Maar zoveel mayo eet ik niet, dan is zo'n zeer beperkt houdbare zelfgemaakte erg zonde; zeker als je bedenkt hoeveel je al kan maken met maar 1 eidooier.
  zondag 3 november 2013 @ 23:20:20 #50
89287 robber57
Lets go Brandon!
pi_132876230
quote:
14s.gif Op zondag 3 november 2013 22:32 schreef Snowballed het volgende:

[..]

:'( _O-

Ik had nog een pot zure haring staan.. maar die waren toch heel mooi geel geworden binnen een paar dagen...

En zo kan ik dit hele topic wel vol lullen met voorbeelden...
En je punt is? , dat als een product verkleurd het niet meer eetbaar is? :')

Niet dat het mij iets uitmaakt hoor, als jij in een vlaag van permanente paranoia je duur gekochte levensmiddelen na een paar dagen wilt weggooien omdat er wat verkleuring is zou ik zeggen doe maar,het is niet mijn geld.

Ik heb geen ervaring met zure haring maar juist een product dat ondergedompeld is in een azijn oplossing heeft een zeer lange levensduur,dat is nu juist de point van dat "in het zuur", in een zure omgeving kunnen bacteriën en schimmels bijna niet groeien.

Dan moet ik die biefstuk die gisteren gekocht heb maar weggooien want die is helemaal bruin geworden :')

[ Bericht 8% gewijzigd door robber57 op 03-11-2013 23:25:36 ]
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')