SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Taalnasi, sambal bij?quote:Op vrijdag 1 november 2013 08:00 schreef DancingPhoebe het volgende:
Jouw is bezittelijk in die zin, maat.
Best lekker hoor, als toetje.quote:Op vrijdag 1 november 2013 08:02 schreef eleusis het volgende:
ik had een heel grappige reactie maar zo'n nieuw topic geeft toch altijd een beetje een mosterd na de maaltijd gevoel
Ja wat de neuk.quote:Op vrijdag 1 november 2013 10:07 schreef DancingPhoebe het volgende:
O god! Blond!
Mobiel is echt 3/4 van minn scherm banner nu. Teh fuck
Spaghetti meatballs, dat lust iedereen!quote:Op vrijdag 1 november 2013 11:08 schreef Lonaa het volgende:
Zondag komen mijn ouders eten en ik zou koken. Ik ben echter inspiratieloos.![]()
Help.
Een lekkere curry.quote:Op vrijdag 1 november 2013 11:08 schreef Lonaa het volgende:
Zondag komen mijn ouders eten en ik zou koken. Ik ben echter inspiratieloos.![]()
Help.
Ik maak risotto op smaak met room, boter en/of parmesan. En uiteraard bouillon. Ik heb er nog nooit een sausje over gedaan. Misschien is gepureerde diepvrieserwt met een beetje bouillon en munt een idee?quote:Op vrijdag 1 november 2013 11:20 schreef clumsy_clown het volgende:
Ik heb vanavond een dinnerdate met een vriendin, en heb trek in risotto al tijden, dus ga dat maken. Het wordt een gewone blanke risotto met haricot verts erbij en een gegrild kipfiletje erop, maar er moet nog iets van een sausje ofzo bij. Iemand ideeën?
Ik doe het ook zo, jullie hebben gelijk, er hoeft geen saus bij.quote:Op vrijdag 1 november 2013 11:23 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik maak risotto op smaak met room, boter en/zo parmesan. En uiteraard bouillon. Ik heb er nog nooit een sausje over gedaan. Misschien is gepureerde diepvrieserwt met een beetje bouillon en munt een idee?
Die van Jamie 'van z'n 15 minute meals is echt zalig!quote:Op vrijdag 1 november 2013 11:31 schreef Brighteyes het volgende:
Ik ga morgen pompoensoep maken. Volgens mijn vega kookboek, maar ik zal die van Jamie er eens bij pakken om te zien wat dat is.
Ik lag gisteren om half 9 in bed en sliep om 9 uur. Goddank, want om 0.00 werd kind 2 wakker en om 03.00 kind 1. Daarna duurde het ruim een uur voor ik weer sliep. Maar ik vol me ondanks dat zo fris als wat. Hoofdpijn is weg, dus ik ben net maar mijn rondje van gisteren gaan hardlopen. Flinke wind nog buiten, maar wel lekker!
Oh, daar heb ik een man voorquote:Op vrijdag 1 november 2013 11:43 schreef Stormqueen het volgende:
ik vind het soberso een heel dankbare groente. Het bevat weinig kcals, smaakt lekker zoetig (= haast iedereen lust het), is lang buiten de koeling te bewaren en is ook nog eens goed in veel gerechten te verwerken.
Alleen dat slachten van dat ding.... da's een beetje jammer
Of in de soep, dan hoef je hem ook niet te schillen.quote:Op vrijdag 1 november 2013 11:47 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Oh, daar heb ik een man voor![]()
En flespompoenen zijn veel makkelijker te slachten trouwens. De schil krijg je er zo af met een dunschiller. Je kunt de schil ook opeten als je de pompoen in plakken snijdt en een uur in de oven doet
Nee, ook van zo'n ronde pompoen wordt de schil zacht als je hem lang genoeg in de oven legt. Even een receptje zoeken.quote:Op vrijdag 1 november 2013 11:49 schreef Stormqueen het volgende:
en geldt dat alleen voor flespompoenen?
Wat ook heel lekker is bij een risotto bianco: sla, stukjes gegrilde zalm erop, goede olijfolie en wat citroensap, en dan roze peperkorrels erbij (moet echt roze zijn!). Heel eenvoudig maar onwijs lekker. Als je het 'slanker' wil maken, verander je de porties zo dat je minder risotto hebt en meer van de salade.quote:Op vrijdag 1 november 2013 11:20 schreef clumsy_clown het volgende:
Ik heb vanavond een dinnerdate met een vriendin, en heb trek in risotto al tijden, dus ga dat maken. Het wordt een gewone blanke risotto met haricot verts erbij en een gegrild kipfiletje erop, maar er moet nog iets van een sausje ofzo bij. Iemand ideeën?
Dank! Die wilde ik nog eens aan je vragenquote:Op vrijdag 1 november 2013 11:57 schreef Claudia_x het volgende:
En om een goede indruk te maken bij een diner, kan ik de bloemkoolrisotto van Jamie warm aanbevelen. Die is zó lekker.
Gisteren ben ik weer naar ons favo all you can eat sushirestaurant geweest, had nu serieus het gevoel dat ik minder kon eten.quote:Op vrijdag 1 november 2013 12:49 schreef Zeester het volgende:
Ik ga vanavond naar een all-you-can-eat-alles restaurant. Achja, ik ga er maar gewoon van genieten.
All you can eat sushi kan ik redelijk goed aan meestal. Ik neem alleen sushi's, fruit als toetje en geen ijs of gefrituurde dingetjes. Dan ben ik tevreden en eet ik niet veel te veel. Dat is nu wel het risico, maar ga gewoon eten wat ik wil, binnen het redelijke denk ik. Maakt niet zoveel uit verder, het komt wel goed.quote:Op vrijdag 1 november 2013 13:15 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Gisteren ben ik weer naar ons favo all you can eat sushirestaurant geweest, had nu serieus het gevoel dat ik minder kon eten.
Lactosequote:
Ik krijg morgen ook bezoek. Die gaan helpen met een plan voor de verbouwing van de bovenverdieping dus echt alles moet schoonquote:Op vrijdag 1 november 2013 18:10 schreef clumsy_clown het volgende:
Ik ben vast niet de enige die het huis pas opruimt en schoonmaakt als er bezoek komt he?.
Nog een kwartiertje even uitpuffen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |