Leuke site, ik volg!quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 08:26 schreef _Liek het volgende:
[..]
Gewoon in een metalen cupcake bakblik! Het recept staat hier: http://bakverhalen.wordpr(...)kt-en-zelf-gebakken/ als het niet duidelijk is of je vragen hebt hoor ik het wel
Oh wat leuk die ga ik maken (wel in een verklend recept 18 is wat te veel!)quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 08:26 schreef _Liek het volgende:
[..]
Gewoon in een metalen cupcake bakblik! Het recept staat hier: http://bakverhalen.wordpr(...)kt-en-zelf-gebakken/ als het niet duidelijk is of je vragen hebt hoor ik het wel
Schatten lukt mij niet Behalve de schatten in dit topicquote:Op vrijdag 18 oktober 2013 12:57 schreef Mirjam het volgende:
appels moet je gewoon nooit wegen als je taarten gaat bakken, je kunt toch wel schatten?
Je maakt een bakje van het deeg en gooit er appels in tot het vol zit. Dat is niet eens schatten.quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 13:06 schreef Lonely-girl het volgende:
[..]
Schatten lukt mij niet Behalve de schatten in dit topic
hahaha beste omschrijving van appeltaart maken ooitquote:Op vrijdag 18 oktober 2013 13:16 schreef Myraela het volgende:
[..]
Je maakt een bakje van het deeg en gooit er appels in tot het vol zit. Dat is niet eens schatten.
Nee, sorry ben te lui om te googlen...quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 14:31 schreef Bleie het volgende:
Omdat ik te lui ben om te googelen: heeft iemand hier toevallig een fijn recept voor speculaas of kruidnoten? Lijkt me leuk om met mn kleuter te maken dit weekend.
ja heb ik.quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 14:31 schreef Bleie het volgende:
Omdat ik te lui ben om te googelen: heeft iemand hier toevallig een fijn recept voor speculaas of kruidnoten? Lijkt me leuk om met mn kleuter te maken dit weekend.
Je hebt al een recept waarschijnlijk, maar ik gooi deze link er even in, met allerlei sinterklaasreceptenquote:Op vrijdag 18 oktober 2013 14:31 schreef Bleie het volgende:
Omdat ik te lui ben om te googelen: heeft iemand hier toevallig een fijn recept voor speculaas of kruidnoten? Lijkt me leuk om met mn kleuter te maken dit weekend.
http://www.ah.nl/allerhan(...)netjes/?rq=speculaasquote:Op vrijdag 18 oktober 2013 14:34 schreef The_stranger het volgende:
[..]
Nee, sorry ben te lui om te googlen...
Het een is niet gezonder dan het ander, maar ik heb wel het idee dat het in pure vorm anders smaakt. Pure poedersuiker smaakt immers ook anders dan pure kristalsuiker, omdat het relatief meer contactoppervlak heeft. En basterdsuiker smaakt ook weer anders. Misschien merk ik uiteindelijk geen verschil, maar er is maar een manier om daar achter te komenquote:Op vrijdag 18 oktober 2013 22:49 schreef MaximusTG het volgende:
Dat zit dan toch een beetje in je hoofd, want rietsuiker = bietsuiker.. Gewoon sucrose, chemisch identiek.
waat appeltaart ruikt juist wel lekker in de oven!quote:Op zaterdag 19 oktober 2013 12:07 schreef Taartje het volgende:
Ik ben voor het eerst éclairs aan het bakken, en ze liggen nu in de oven. Klopt het dat die dingen van zichzelf niet echt heel lekker ruiken in de oven (zoals bij appeltaart) maar dat ze pas lekker worden met vulling erin?
Haha dat bedoel ik, 'in tegenstelling tot appeltaart'. Niet handig uitgedruktquote:Op zaterdag 19 oktober 2013 12:09 schreef casper019 het volgende:
[..]
waat appeltaart ruikt juist wel lekker in de oven!
Toch zitten er bij (bruine) rietsuiker andere stoffen die je niet vind in kristalsuiker (melasse).quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 22:49 schreef MaximusTG het volgende:
Dat zit dan toch een beetje in je hoofd, want rietsuiker = bietsuiker.. Gewoon sucrose, chemisch identiek.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |