Appelmoes er over heen .. gaat er uiteindelijk toch ook doorheen .. Ik zie geen verschilquote:Op zondag 6 oktober 2013 19:46 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]erdoorheen? of er overheen?
Ik heb nog nooit appelmoes door mijn gehaktballen gedaan, jij wel?quote:Op zondag 6 oktober 2013 19:58 schreef chufi het volgende:
[..]
Appelmoes er over heen .. gaat er uiteindelijk toch ook doorheen .. Ik zie geen verschil
Jij eet geen vlees .. Maar ik heb het er ooit wel eens bij gehad als een van de side-dishesquote:Op zondag 6 oktober 2013 19:59 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Ik heb nog nooit appelmoes door mijn gehaktballen gedaan, jij wel?
eh... ja, ik eet ook wel eens appelmoes, maar niet door mijn gehaktballen.quote:Op zondag 6 oktober 2013 20:00 schreef chufi het volgende:
[..]
Jij eet geen vlees .. Maar ik heb het er ooit wel eens bij gehad als een van de side-dishes
http://nl.wikipedia.org/wiki/Pescotarismequote:Op maandag 7 oktober 2013 15:36 schreef sararaats het volgende:
vraagje: ik wil minder vlees en kip eten maar nog wel vis. kan ik me dan wel vegetariër noemen?
Wat is minder vlees, 4x per jaar?quote:Op maandag 7 oktober 2013 15:36 schreef sararaats het volgende:
vraagje: ik wil minder vlees en kip eten maar nog wel vis. kan ik me dan wel vegetariër noemen?
Dat noemen ze ook wel Flexitariër geloof ikquote:Op maandag 7 oktober 2013 16:00 schreef sararaats het volgende:
de plannen zijn toch wel iets gewijzigd
maar om het makkelijk te maken: er komt regelmatig iets vegetarisch op tafel.
Ziet er lekker uit en klinkt goedquote:Op maandag 7 oktober 2013 15:51 schreef minilot het volgende:
Ola! Ik postte dit al in het Foodgawkertopic, maar aangezien het gaat om een plantaardig recept - ook weer even hier!
Recept voor salade van wilde rijst, bosui, pecannoten, rozijnen en cranberries en een simpele dressing:
http://www.foodess.com/2012/09/wild-rice-salad/
Mijn versie:
[ afbeelding ]
Er zitten bij mij ook nog hazelnoten, amandelen en gele rozijnen in. Het staat nu eerst nog een paar uur in te trekken voor het eten vanavond maar ik heb er net al wat van geprobeerd en ik vind het erg lekker!![]()
Aanrader dus.
[..]
http://nl.wikipedia.org/wiki/Pescotarisme
quote:Op maandag 7 oktober 2013 16:31 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Dat noemen ze ook wel Flexitariër geloof ikklinkt ook leuk, noem je jezelf gewoon zo
als je dat leuk vindt.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Flexitarisme
Ik hoop dat je in dit topic inspiratie kan opdoen, ik in elk geval wel![]()
Dus gewoon welkom bij de club zou ik zeggen
Dat is zo'n leuk programma! En op de website staan idd allemaal geweldige receptenquote:Op maandag 7 oktober 2013 16:35 schreef sararaats het volgende:
![]()
ik kijk wel eens naar Dagelijkse Kost op Een en op de site staan veel vegetarische recepten. Google is my friend
ik heb de salade met scampi, appel en curry samen met de thuisbegeleiding van Jeroen Meus gemaakt. heerlijk gewoon.quote:Op maandag 7 oktober 2013 17:23 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat is zo'n leuk programma! En op de website staan idd allemaal geweldige recepten
ziet er erg lekker uitquote:Op maandag 7 oktober 2013 17:34 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Het was héérlijk, had ik een tijd niet gegeten![]()
Dus dit was de andere helft van dat pakje gehakt van de Vegetarische Slager. daar zit
trouwens wel ei in dus niet geschikt voor Veganisten.
[ afbeelding ]
Keftedes
http://www.devegetarische(...)-slager-vers-gehackt
Rauw gehakt van de Vega Slager
ui, snipperen
knofloof heel fijn snijden of persen,
peterselie, fijnsnijden
Zout / Peper
cemeni (krijg ik uit Griekenland, maar is geloof ik ook te koop in de Turkse Toko)
ik weer niet of ik het juist schrijf, want ik heb het zakje weggegooid en het zit nu
een potje![]()
Piment
Karwijzaad
Alles kneden, kleine platte schijfjes van maken.
Olijfolie in de pan
Even bakken en Klaar.
haal het uit de pan en maak de tomatensaus in dezelfde pan, met de olijfolie die er nog inzit.
Tomatensaus
pakje Heinz gezeefde tomaten in de pan, flink veel zwarte peper en knoflook erbij,
goed roeren en warm maken en dan de Keftedes erbij, heel even laten staan met het gas
laagste stand.
Patatjes erbij bakken en eventueel een salade, maar die heb ik vanmiddag al gegeten, dus
dat hoefde niet meer, zou ik ook niet in 1x kunnen eten zoveel![]()
Was érg lekkerToetje wordt straks iets met fruit ofzo..
Dat lijkt helemaal niet vegetarischquote:Op maandag 7 oktober 2013 17:34 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Het was héérlijk, had ik een tijd niet gegeten![]()
Dus dit was de andere helft van dat pakje gehakt van de Vegetarische Slager. daar zit
trouwens wel ei in dus niet geschikt voor Veganisten.
[ afbeelding ]
Keftedes
http://www.devegetarische(...)-slager-vers-gehackt
Rauw gehakt van de Vega Slager
ui, snipperen
knofloof heel fijn snijden of persen,
peterselie, fijnsnijden
Zout / Peper
cemeni (krijg ik uit Griekenland, maar is geloof ik ook te koop in de Turkse Toko)
ik weer niet of ik het juist schrijf, want ik heb het zakje weggegooid en het zit nu
een potje![]()
Piment
Karwijzaad
Alles kneden, kleine platte schijfjes van maken.
Olijfolie in de pan
Even bakken en Klaar.
haal het uit de pan en maak de tomatensaus in dezelfde pan, met de olijfolie die er nog inzit.
Tomatensaus
pakje Heinz gezeefde tomaten in de pan, flink veel zwarte peper en knoflook erbij,
goed roeren en warm maken en dan de Keftedes erbij, heel even laten staan met het gas
laagste stand.
Patatjes erbij bakken en eventueel een salade, maar die heb ik vanmiddag al gegeten, dus
dat hoefde niet meer, zou ik ook niet in 1x kunnen eten zoveel![]()
Was érg lekkerToetje wordt straks iets met fruit ofzo..
Héél makkelijk zelfsquote:Op maandag 7 oktober 2013 17:38 schreef Selestha het volgende:
[..]
Dat lijkt helemaal niet vegetarischHoe was dat gehakt? Makkelijk kneedbaar enzo?
Die zijn niet te kanen. Veel te droog en inderdaad ook wel wat flauw. Het deed me heel erg denken aan een hele hoop andere, niet al te beste vleesvervangers. Van dat rauwe gehackt kun je best wel leuke ballen draaien, of burgers maken. Blijft goed plakken, structuur is goed en het is dan ook wat makkelijker om ze goed op smaak te brengen met wat specerijen.quote:Op zondag 6 oktober 2013 19:17 schreef RobinOok het volgende:
Waarom neem je zijn ballen niet?
http://www.devegetarische(...)he-slager-gehacktbal
ja droog dat waren zequote:Op maandag 7 oktober 2013 18:01 schreef Vork het volgende:
[..]
Die zijn niet te kanen. Veel te droog en inderdaad ook wel wat flauw. Het deed me heel erg denken aan een hele hoop andere, niet al te beste vleesvervangers. Van dat rauwe gehackt kun je best wel leuke ballen draaien, of burgers maken. Blijft goed plakken, structuur is goed en het is dan ook wat makkelijker om ze goed op smaak te brengen met wat specerijen.
http://www.aziatische-ingredienten.nl/fenegriek/quote:Op maandag 7 oktober 2013 17:55 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Ah... dit moet dat semeni van mij zijn, zal wel in de Turkse Toko's te koop zijn, ik durf
niet te zeggen of het exact hetzelfde is maar zal wel...
[ afbeelding ]
Dat lijkt er niet op hoorquote:Op maandag 7 oktober 2013 18:06 schreef Vork het volgende:
[..]
http://www.aziatische-ingredienten.nl/fenegriek/
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |