quote:Op dinsdag 24 september 2013 20:43 schreef maily het volgende:
Jij bent niet de enige die er niet over te spreken is....
http://www.ohmyfoodness.n(...)aus-voor-ovenschotel
you fucking love science....quote:Op dinsdag 24 september 2013 21:03 schreef kittenszijnfuckingnice het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
dafuq...Ik ga het proberen... for science!!
ben benieuwd naar het resultaat; maak je een foto voor hier?quote:Op dinsdag 24 september 2013 21:04 schreef kittenszijnfuckingnice het volgende:
[..]
Scienceisfuckingawesome!
Ja sure... ik zal vrijdag een report hier posten.quote:Op dinsdag 24 september 2013 21:05 schreef maily het volgende:
[..]
ben benieuwd naar het resultaat; maak je een foto voor hier?
Haha, serieus... ik heb dat afgelopen zaterdag voor het eerst gegeten. Zo puur op een toastje was het niet te vreten, daarna op een wit bolletje met roomboter, een dun laagje marmite en jonge kaas gegeten en dat was echt wel lekker.quote:Op dinsdag 24 september 2013 21:13 schreef Woelwater het volgende:
Er schijnen mensen te zijn die dit lekker vinden, vandaar dat ik het ook een keer gehaald heb.. Mocht je het zelf willen proberen, bereidt je er dan alvast op voor om het potje weg te moeten gooien..
[ afbeelding ]
serieus, bespaar je de moeitequote:Op dinsdag 24 september 2013 21:06 schreef kittenszijnfuckingnice het volgende:
[..]
Ja sure... ik zal vrijdag een report hier posten.
da's lekker ergens op, niet zo puur op je bammetjequote:Op dinsdag 24 september 2013 21:13 schreef Woelwater het volgende:
Er schijnen mensen te zijn die dit lekker vinden, vandaar dat ik het ook een keer gehaald heb.. Mocht je het zelf willen proberen, bereidt je er dan alvast op voor om het potje weg te moeten gooien..
[ afbeelding ]
Maar juist zo puur op een bammetje is hoe ze er mee adverteren, en dus eigk ook de enige manier hoe ik het geprobeerd heb, buiten puur uit het potje..quote:Op dinsdag 24 september 2013 21:15 schreef Mirjam het volgende:
da's lekker ergens op, niet zo puur op je bammetje
bijv. een heel klein beetje op kaas of pindakaas
Jonge kaas heeft niet veel smaak, de marmite is een prima toevoeging daar aan.quote:Op dinsdag 24 september 2013 21:22 schreef Woelwater het volgende:
[..]
Maar juist zo puur op een bammetje is hoe ze er mee adverteren, en dus eigk ook de enige manier hoe ik het geprobeerd heb, buiten puur uit het potje..
Begrijp er nu uit dat het op een wit bolletje met kaas ofzo wel te pruimen is, maar kaas heeft dan dat spul weer niet nodig om lekker te zijn..
Ja heerlijk op een boterham met heel jonge kaasquote:Op dinsdag 24 september 2013 21:13 schreef Woelwater het volgende:
Er schijnen mensen te zijn die dit lekker vinden, vandaar dat ik het ook een keer gehaald heb.. Mocht je het zelf willen proberen, bereidt je er dan alvast op voor om het potje weg te moeten gooien..
[ afbeelding ]
Stel je niet zo aan.quote:Op dinsdag 24 september 2013 22:14 schreef ImYourPimp het volgende:
Alle kant en klaar maaltijden van de AH.
Zo, daar is geen woord grieks bijquote:Op dinsdag 24 september 2013 20:43 schreef maily het volgende:
Jij bent niet de enige die er niet over te spreken is....
http://www.ohmyfoodness.n(...)aus-voor-ovenschotel
Oh bah jakkes, een half jaar terug gegeten en echt nooit meer!quote:Op dinsdag 24 september 2013 20:36 schreef Mirjam het volgende:
Omdat we al zoveel jubeltopics hebben.
TS trapt af.
je denkt, ik probeer ook 's wat uit, en gemak dient de mens.
[ afbeelding ]
Koop dit niet mensen, het is regelrechte kots uit een bakje. Je pasta is smerig, de saus is vies, alles vies.
Blegh.
Ja dat is ook goor... 2 keer gegeten ofzo, na 2 happen ben je die homogene smaak echt zatquote:Op dinsdag 24 september 2013 22:50 schreef Woelwater het volgende:
Dit is trouwens ook voer dat je enkel moet eten om te overleven:
[ afbeelding ]
quote:Op dinsdag 24 september 2013 22:50 schreef Woelwater het volgende:
Dit is trouwens ook voer dat je enkel moet eten om te overleven:
[ afbeelding ]
Is lekkerquote:Op dinsdag 24 september 2013 21:13 schreef Woelwater het volgende:
Er schijnen mensen te zijn die dit lekker vinden, vandaar dat ik het ook een keer gehaald heb.. Mocht je het zelf willen proberen, bereidt je er dan alvast op voor om het potje weg te moeten gooien..
[ afbeelding ]
Daar is een heel topic over CUL / Bami goreng in blikquote:Op dinsdag 24 september 2013 22:50 schreef Woelwater het volgende:
Dit is trouwens ook voer dat je enkel moet eten om te overleven:
[ afbeelding ]
Daar kwam ik ook achter nádat ik 4 blikken had gekochtquote:Op dinsdag 24 september 2013 23:55 schreef Ole het volgende:
[..]
Daar is een heel topic over CUL / Bami goreng in blik
Leuk als verjaardagscadeau voor iemand die je niet graag magquote:Op woensdag 25 september 2013 00:00 schreef Woelwater het volgende:
[..]
Daar kwam ik ook achter nádat ik 4 blikken had gekochtGelukkig zijn ze tot 2018 houdbaar en vind ik voor die tijd hopelijk nog iemand die ze wilt hebben..
Ik eet daar rustig een blik van opquote:Op dinsdag 24 september 2013 22:50 schreef Woelwater het volgende:
Dit is trouwens ook voer dat je enkel moet eten om te overleven:
[ afbeelding ]
Een halve kilo bami voor nog geen anderhalve euro deed je niet vermoeden dat de kwaliteit enig sinds discutabel zou kunnen zijn?quote:Op woensdag 25 september 2013 00:00 schreef Woelwater het volgende:
[..]
Daar kwam ik ook achter nádat ik 4 blikken had gekochtGelukkig zijn ze tot 2018 houdbaar en vind ik voor die tijd hopelijk nog iemand die ze wilt hebben..
Fixedquote:Op dinsdag 24 september 2013 22:14 schreef ImYourPimp het volgende:
Alle kant en klaar maaltijden van de AH.
Het is dan ook geen kip, het is met plaksel samengeperst separatorvlees waar ze een bruin laagje overheen smeren voor de sier.quote:Op dinsdag 24 september 2013 23:24 schreef SEMTEX het volgende:
[ afbeelding ]
Albert Heijn maaltijdsalade met kip. Ik weet niet meer 100% zeker of het deze variant was, maar pas op wanneer je reeds gebakken kipjes in een koude salade bij de Appie ziet. Ik kreeg er fijne voedselvergiftiging van en dat had ik al kunnen raden toen de kip vreemd/afwijkend smaakte. Sindsdien mijd ik elke Appie maaltijdsalade als de pest.
Oh mijn god, ja!quote:Op dinsdag 24 september 2013 20:36 schreef Mirjam het volgende:
Omdat we al zoveel jubeltopics hebben.
TS trapt af.
je denkt, ik probeer ook 's wat uit, en gemak dient de mens.
[ afbeelding ]
Koop dit niet mensen, het is regelrechte kots uit een bakje. Je pasta is smerig, de saus is vies, alles vies.
Blegh.
quote:Op woensdag 25 september 2013 08:05 schreef citywok het volgende:
[..]
Het is dan ook geen kip, het is met plaksel samengeperst separatorvlees waar ze een bruin laagje overheen smeren voor de sier.
Marmite voeg ik zo vaak toe aan dressings of stoofpotten of soepenquote:Op dinsdag 24 september 2013 21:13 schreef Woelwater het volgende:
Er schijnen mensen te zijn die dit lekker vinden, vandaar dat ik het ook een keer gehaald heb.. Mocht je het zelf willen proberen, bereidt je er dan alvast op voor om het potje weg te moeten gooien..
[ afbeelding ]
quote:
Dan koop je de verkeerde.quote:Op dinsdag 24 september 2013 21:29 schreef kittenszijnfuckingnice het volgende:
[..]
Jonge kaas heeft niet veel smaak
Nou, de biefstuk is helemaal doorbakken als de aardappels nog hard zijn. Dan heb je nog een Japanse met rundvlees en daar zitten vooral speculaaskruiden op om het vies zoet te maken. De Mexicaanse kip is gewoon niet zo lekker gekruid, net als de boboti en de Thaise kip, en panga curry heb ik nooit geprobeerd, aangezien het mij nogal mallotig lijkt om een curry te maken met een vis die van zichzelf zo weinig smaak heeft.quote:Op woensdag 25 september 2013 08:20 schreef kittenszijnfuckingnice het volgende:
Met die AH stoommaaltijden is niet veel mis imo.
In Nieuw Zeeland deden ze hier zowat een moord voor toen de fabrieken daar de fles op gingen. Hele zwarte markten ontstonden en jij gooit dit in de prullenbak.quote:Op dinsdag 24 september 2013 21:13 schreef Woelwater het volgende:
Er schijnen mensen te zijn die dit lekker vinden, vandaar dat ik het ook een keer gehaald heb.. Mocht je het zelf willen proberen, bereidt je er dan alvast op voor om het potje weg te moeten gooien..
[ afbeelding ]
Inderdaad, heel vies! De bovenkant smaakt naar schoonmaakmiddel, de koek onderin naar karton.quote:Op woensdag 25 september 2013 14:56 schreef Dot. het volgende:
[ afbeelding ]
Dit smaakt naar schoonmaakmiddel
I second that!quote:
Brrr vooral dat sausje. Citroen afwasmiddel.quote:
idd, dat is echt smerig. Toch wel het meest smerige wat ik ooit geproefd hebquote:Op dinsdag 24 september 2013 21:13 schreef Woelwater het volgende:
Er schijnen mensen te zijn die dit lekker vinden, vandaar dat ik het ook een keer gehaald heb.. Mocht je het zelf willen proberen, bereidt je er dan alvast op voor om het potje weg te moeten gooien..
[ afbeelding ]
Ze dachten waarschijnlijk dat je het gewoon nog een keer moest proberen, dat het is een kwestie van wennen isquote:Op woensdag 25 september 2013 11:43 schreef Bienelientjee het volgende:
[..]
Oh mijn god, ja!Daar aan terugdenken maakt me al misselijk. Wij hebben die toen ook een keer uitgeprobeerd. De geur alleen al....echt een smerige kots geur kwam er van af. Mijn eerste hap spuugde ik meteen uit. De rest van de avond strontmisselijk geweest. Het smaakte zo ontzettend naar kots.
Heb toen een klacht op de facebook Remia gezet, ik was zeker niet de eerste, kreeg een pakket thuis met allerlei Remia sauzen. En nog zo'n bakjeDie heb ik meteen in de prullenbak gesmeten.
Dan moet je echt een keer surstromming eten, dat is het meest gore dat ik ooit gegeten heb.quote:Op woensdag 25 september 2013 16:13 schreef zweefbij het volgende:
[..]
idd, dat is echt smerig. Toch wel het meest smerige wat ik ooit geproefd heb
Ooit voor mijn gasten gemaakt tijdens een nieuwjaarsfeestquote:De (paringsrijpe) oostzeeharingen worden, na in mei en juni in de Oostzee te zijn gevangen, gepekeld en vervolgens in vaten gelegd. Die worden in de zon gezet, zodat de vis gaat gisten. Op basis van de geur die bij de gasvorming ontstaat, wordt bepaald wanneer de vissen kunnen worden ingeblikt. In de blikken vindt een nagisting plaats, waardoor ze enigszins bol gaan staan. Omdat de inhoud onder druk staat, kan men een blik surströmming het beste openen in een emmer met water. Zo kunnen spatten op kleding worden vermeden. Wanneer het blik wordt geopend, ontsnapt een kenmerkende, sterk doordringende geur die de meeste mensen uiterst onaangenaam vinden.
Door de organische zwavelverbindingen die tijdens het gisten zijn ontstaan, lijkt de geur op die van rotte eieren of van een stinkbom. Het is dan ook aan te raden het blik buitenshuis te openen, de sterke geur kan anders lang in huis blijven hangen. Door de geur wordt een associatie gelegd met rotte vis. De haring is echter beslist niet bedorven, de vis heeft zijn vorm behouden en zit stevig om de graat. De haring dient eigenlijk direct uit het blik te worden opgediend, afspoelen met water vermindert weliswaar de geur, maar ook de smaak. Die is sterk zoutig, maar moet volgens kenners mild en aangenaam zijn. Voor veel mensen vormt de geur echter een te grote barrière om de vis daadwerkelijk te kunnen of zelfs maar te willen proeven.
Tsjee, dat je dat al hebt kunnen eten. Ik denk dat ik dat maar even niet proef.quote:Op woensdag 25 september 2013 16:18 schreef kittenszijnfuckingnice het volgende:
[..]
Dan moet je echt een keer surstromming eten, dat is het meest gore dat ik ooit gegeten heb.
[..]
Ooit voor mijn gasten gemaakt tijdens een nieuwjaarsfeest
Zelfde bij de AH citroensorbetijs. Terwijl dat zo lekker kan zijn!quote:Op woensdag 25 september 2013 14:56 schreef Dot. het volgende:
[ afbeelding ]
Dit smaakt naar schoonmaakmiddel
n.a.v. jouw post heb ik besloten remia te mailen met mijn verhaal, welgemeende excuses maar smaken vecrschillen dus het ligt waarschijnlijk aan mij of de bereidingquote:Op woensdag 25 september 2013 11:43 schreef Bienelientjee het volgende:
[..]
Oh mijn god, ja!Daar aan terugdenken maakt me al misselijk. Wij hebben die toen ook een keer uitgeprobeerd. De geur alleen al....echt een smerige kots geur kwam er van af. Mijn eerste hap spuugde ik meteen uit. De rest van de avond strontmisselijk geweest. Het smaakte zo ontzettend naar kots.
Heb toen een klacht op de facebook Remia gezet, ik was zeker niet de eerste, kreeg een pakket thuis met allerlei Remia sauzen. En nog zo'n bakjeDie heb ik meteen in de prullenbak gesmeten.
Ja! Goor spul. En dat wordt nog steeds verkocht bij de AH en Vomarquote:Op dinsdag 24 september 2013 21:13 schreef Woelwater het volgende:
Er schijnen mensen te zijn die dit lekker vinden, vandaar dat ik het ook een keer gehaald heb.. Mocht je het zelf willen proberen, bereidt je er dan alvast op voor om het potje weg te moeten gooien..
[ afbeelding ]
quote:Op dinsdag 24 september 2013 22:50 schreef Woelwater het volgende:
Dit is trouwens ook voer dat je enkel moet eten om te overleven:
[ afbeelding ]
quote:Bij thuiskomst schroefde ik dan een blik open, prutste de nasi uit het blik en bakte het op in de koekenpan. Had ik weer wat te eten. En eerlijk gezegd, ik vond het niet perse slecht ook.
Het was wel te eten, ook al leek het meer op iets van hondenvoer.
Behalve dan dat de hond het niet lust.
Dat zou ik zeker nooit eten, net als dit:quote:Op woensdag 25 september 2013 16:18 schreef kittenszijnfuckingnice het volgende:
te raden het blik buitenshuis te openen, de sterke geur kan anders lang in huis blijven hangen. Door de geur wordt een associatie gelegd met rotte vis. De haring is echter beslist niet bedorven, de vis heeft zijn vorm behouden en zit stevig om de graat. De haring dient eigenlijk direct uit het blik te worden opgediend, afspoelen met water vermindert weliswaar de geur, maar ook de smaak. Die is sterk zoutig, maar moet volgens kenners mild en aangenaam zijn. Voor veel mensen vormt de geur echter een te grote barrière om de vis daadwerkelijk te kunnen of zelfs maar te willen proeve
quote:
Het is dan ook handiger om zowel de boven- als onderkant eraf te schroeven, dan kan je het er gewoon als een blok uitdrukken..quote:Bij thuiskomst schroefde ik dan een blik open, prutste de nasi uit het blik en bakte het op in de koekenpan. Had ik weer wat te eten. En eerlijk gezegd, ik vond het niet perse slecht ook.
Het was wel te eten, ook al leek het meer op iets van hondenvoer.
Behalve dan dat de hond het niet lust.
Die tip komt een beetje laatquote:Op donderdag 26 september 2013 19:37 schreef Woelwater het volgende:
[..]
[..]
Het is dan ook handiger om zowel de boven- als onderkant eraf te schroeven, dan kan je het er gewoon als een blok uitdrukken..
Ik heb het wel over héél veel jaartjes terug hoorquote:Op donderdag 26 september 2013 19:40 schreef WJMW het volgende:
Echt waar, klagen over de smaak van kant en klaar voedsel? Dat is inherent aan kant en klaar en pakjes voer. Leer gewoon koken.
Toen ik de maden zag heb ik weggekliktquote:Op donderdag 26 september 2013 19:35 schreef heiden6 het volgende:
[..]
Dat zou ik zeker nooit eten, net als dit:
Tja, baby's vinden iets meestal ook pas na 10 keer lekker zullen ze denkenquote:Op woensdag 25 september 2013 14:40 schreef Isabeau het volgende:
[..]Hoe verzinnen ze het. Mevrouw, nòg maar eens proberen hoor!
Gatverdamme!!quote:Op donderdag 26 september 2013 19:35 schreef heiden6 het volgende:
[..]
Dat zou ik zeker nooit eten, net als dit:
Ik heb een keer dubbelzoute drop gegeven aan een buitenlander, die keek ongeveer net zo als die kerel die dat Zweedse goedje had geproefd.
dat is lekkerquote:Op dinsdag 24 september 2013 21:13 schreef Woelwater het volgende:
Er schijnen mensen te zijn die dit lekker vinden, vandaar dat ik het ook een keer gehaald heb.. Mocht je het zelf willen proberen, bereidt je er dan alvast op voor om het potje weg te moeten gooien..
[ afbeelding ]
Sowiesoquote:Op vrijdag 27 september 2013 21:29 schreef FutureFairytale het volgende:
[ afbeelding ]
Na 1 hap weg kunnen donderen. En iedereen die het verder heeft geprobeerd (op werk) had hetzelfde.
En dan met name dit: zogenaamd "zoete" ketjapquote:Op vrijdag 27 september 2013 23:12 schreef borisz het volgende:
[..]
Sowieso
[ afbeelding ]
in het algemeen.
jaquote:Op vrijdag 27 september 2013 22:50 schreef lady-wrb het volgende:
dat remiagoedje, is dat dat spul met die hardloper? die zo blij wordt van pasta enzo
(kutreclame)
En je wilt niet weten hoe ongelooflijk populair dit product van dit merk is in het buitenland. Je staat versteld hoeveel flessen er per maand doorheen gaan in bv Australië en Canadaquote:Op vrijdag 27 september 2013 23:14 schreef Fendy het volgende:
[..]
En dan met name dit: zogenaamd "zoete" ketjap![]()
[ afbeelding ]
Smaakt zouter en vuiger dan de ketjap asin die je bij de toko haalt (voor de duidelijkheid, asin betekent "zout")
Echt? Onvoorstelbaar inderdaad.... Ik zweer trouwens bij het merk kaki tiga (mocht iemand echt goede ketjap zoeken)quote:Op vrijdag 27 september 2013 23:49 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
En je wilt niet weten hoe ongelooflijk populair dit product van dit merk is in het buitenland. Je staat versteld hoeveel flessen er per maand doorheen gaan in bv Australië en Canada. Is daar een luxeproduct, 3 tot 4x zo duur als hier
Die zooi is ook veel te zout. Volgens de conimex site hebben ze ongeveer 2 tot 3 gr natrium per portie, terwijl het advies is om dagelijks niet meer dan 2,4gr te eten. Een portie en je dag is weer om qua zout.quote:Op vrijdag 27 september 2013 21:29 schreef FutureFairytale het volgende:
[ afbeelding ]
Na 1 hap weg kunnen donderen. En iedereen die het verder heeft geprobeerd (op werk) had hetzelfde.
QFTquote:Op vrijdag 27 september 2013 23:12 schreef borisz het volgende:
[..]
Sowieso
[ afbeelding ]
in het algemeen.
quote:Op donderdag 26 september 2013 22:28 schreef kittenszijnfuckingnice het volgende:
Het eindresultaat zag er niet eens verkeerd uit (surstromming), jammer dat het naar diarree rook en smaakte
[ afbeelding ]
Die probeerde ik dus. Zat geen heet smaakje aan, alleen raar achtige chemische kokosiets. Zo ranzigquote:Op zaterdag 28 september 2013 12:47 schreef The_stranger het volgende:
[..]
Die zooi is ook veel te zout. Volgens de conimex site hebben ze ongeveer 2 tot 3 gr natrium per portie, terwijl het advies is om dagelijks niet meer dan 2,4gr te eten. Een portie en je dag is weer om qua zout.
"Topper" is de hot&spicy variant met maar liefst net iets meer dan 6 gram Na per portie.. Heb je drie dagen genoeg aan...
Bah, bietjes.quote:Op donderdag 26 september 2013 22:28 schreef kittenszijnfuckingnice het volgende:
Het eindresultaat zag er niet eens verkeerd uit (surstromming), jammer dat het naar diarree rook en smaakte
[ afbeelding ]
Ooit een babi ketjap met die ketjap gemaakt en wat ben ik misselijk geweest na één hap. Wat was dàt ranzige babi ketjapquote:Op vrijdag 27 september 2013 23:14 schreef Fendy het volgende:
En dan met name dit: zogenaamd "zoete" ketjap![]()
[ afbeelding ]
Smaakt zouter en vuiger dan de ketjap asin die je bij de toko haalt (voor de duidelijkheid, asin betekent "zout")
die ketjap in zo'n witte vierkante fles/container is veel beter te hachelenquote:Op zaterdag 28 september 2013 17:18 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ooit een babi ketjap met die ketjap gemaakt en wat ben ik misselijk geweest na één hap. Wat was dàt ranzige babi ketjap(pan vol eten weg gegooid...) Kon direct geen ketjap meer ruiken of ik werd al misselijk. Vriendin bleef me er van overtuigen dat babi ketjap echt best lekker kon zijn, dus na veel 'nee, nu niet' van mijn kant heeft ze eindelijk een keer babi ketjap gemaakt met een heel ander merk. Dat was wonder boven wonder wel heel erg lekker! Dus nu kokhals ik tenminste niet meer als ik aan ketjap denk
Tenzij ik díe Conimex ketjap dus zie
Dat snap ik dus nietquote:Op vrijdag 27 september 2013 23:49 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
En je wilt niet weten hoe ongelooflijk populair dit product van dit merk is in het buitenland. Je staat versteld hoeveel flessen er per maand doorheen gaan in bv Australië en Canada. Is daar een luxeproduct, 3 tot 4x zo duur als hier
Ik heb deze momenteel, prima spul!quote:Op zaterdag 28 september 2013 17:19 schreef Mirjam het volgende:
die ketjap in zo'n witte vierkante fles/container is veel beter te hachelen
ja die bedoel ikquote:Op zaterdag 28 september 2013 17:21 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb deze momenteel, prima spul!
[ afbeelding ]
In dat geval, sorry dat ik je misselijk gemaakt hebquote:Op zaterdag 28 september 2013 17:18 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ooit een babi ketjap met die ketjap gemaakt en wat ben ik misselijk geweest na één hap. Wat was dàt ranzige babi ketjap(pan vol eten weg gegooid...) Kon direct geen ketjap meer ruiken of ik werd al misselijk. Vriendin bleef me er van overtuigen dat babi ketjap echt best lekker kon zijn, dus na veel 'nee, nu niet' van mijn kant heeft ze eindelijk een keer babi ketjap gemaakt met een heel ander merk. Dat was wonder boven wonder wel heel erg lekker! Dus nu kokhals ik tenminste niet meer als ik aan ketjap denk
Tenzij ik díe Conimex ketjap dus zie
Die is best aardig inderdaad, 6.5/10quote:Op zaterdag 28 september 2013 17:21 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb deze momenteel, prima spul!
[ afbeelding ]
Eensch. Gewoon de Indische spullen bij toko halen, of iig die producten die ook bij bijvoorbeeld de Jumbo te halen zijn, zoals de boemboes.quote:Op vrijdag 27 september 2013 23:12 schreef borisz het volgende:
[..]
Sowieso
[ afbeelding ]
in het algemeen.
quote:Op dinsdag 24 september 2013 22:50 schreef Woelwater het volgende:
Dit is trouwens ook voer dat je enkel moet eten om te overleven:
[ afbeelding ]
Eens. Al ken ik best wat mensen die het wel lekker vinden. Vind het zelf smakeloze vis en het prutje er bovenop is gewoon echt smerig.quote:Op zaterdag 28 september 2013 21:27 schreef lady-wrb het volgende:
wat ik ongeloofelijk ranzig vind, is viscuisine (zowel van iglo als huismerk, in elke variant)
yukwat een belediging voor de vis die ze er dood voor hebben moeten maken.
Vooral als je het voorgeschoteld krijgt uit de magnetronquote:Op zaterdag 28 september 2013 21:27 schreef lady-wrb het volgende:
wat ik ongeloofelijk ranzig vind, is viscuisine (zowel van iglo als huismerk, in elke variant)
yukwat een belediging voor de vis die ze er dood voor hebben moeten maken.
Viscuisine uit de magnetronquote:Op maandag 30 september 2013 14:21 schreef Dot. het volgende:
[..]
Vooral als je het voorgeschoteld krijgt uit de magnetron
Ja, dat kreeg ik bij mijn schoongrootoudersquote:Op maandag 30 september 2013 15:18 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Viscuisine uit de magnetron*ril*
Is het dan wel gaar?quote:Op maandag 30 september 2013 14:21 schreef Dot. het volgende:
[..]
Vooral als je het voorgeschoteld krijgt uit de magnetron
In het metalen bakje?quote:Op maandag 30 september 2013 17:33 schreef Dot. het volgende:
[..]
Ja, dat kreeg ik bij mijn schoongrootouders
Tjah, veel zout en beetje smaakstof. Iets wat unilever altijd doet.quote:Op vrijdag 27 september 2013 23:12 schreef borisz het volgende:
[..]
Sowieso
[ afbeelding ]
in het algemeen.
Ik vind het bijzonder vies spul. Geen idee waarom mensen dat vrijwillig naar binnen werken.quote:Op maandag 30 september 2013 19:34 schreef Dragonberry het volgende:
Cup-a-soup is eigenlijk ook gewoon vies.. Veel te zout. En toch trap ik er op het werk elke keer weer in
Die stukjes wortelquote:Op maandag 30 september 2013 19:34 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik vind het bijzonder vies spul. Geen idee waarom mensen dat vrijwillig naar binnen werken.
De keren dat ik het dronk, haalde ik het gewoon even door een zeefje. Al die smerige kleine stukjes erin.quote:
Die is echt fucking lekker! Net als de bosbessenvariant!quote:Op woensdag 25 september 2013 14:56 schreef Dot. het volgende:
[ afbeelding ]
Dit smaakt naar schoonmaakmiddel
Superhandig dat er twee inzitten. Eentje blijft er namelijk altijd achter je tanden en tussen je kiezen plakken.quote:
wat is dat nouquote:Op dinsdag 1 oktober 2013 20:52 schreef TLC het volgende:
[ afbeelding ]
Ik denk dat puur rioolwater niet veel slechter smaakt
Idd, ontzettend ranzig.quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 20:52 schreef TLC het volgende:
[ afbeelding ]
Ik denk dat puur rioolwater niet veel slechter smaakt
En dan verwachten mensen serieus dat het nog smaakt ook...quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 20:59 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
wat is dat nou
thee met melk uit een cupje?
geen last van hier die keer datvik het had. Verkeerde temperatuur?quote:Op zaterdag 12 oktober 2013 13:47 schreef Gummiebeer het volgende:
Alle aardappelschotels van Aviko.
Zo was ik er laatst weer ingetrapt helaas, die aardappelschijfjes worden zo melig en niet goed gaar terwijl de rest van de inhoud kapot gebakken is.
Zou ook kunnen. Was namelijk tijdens een dag karpervissen en een gasbrandertje.quote:Op zaterdag 12 oktober 2013 13:50 schreef Tim86 het volgende:
[..]
geen last van hier die keer datvik het had. Verkeerde temperatuur?
Vind de Italiaanse wel erg lekker met de salami en mozzarella erinquote:Op zaterdag 12 oktober 2013 13:47 schreef Gummiebeer het volgende:
Alle aardappelschotels van Aviko.
Zo was ik er laatst weer ingetrapt helaas, die aardappelschijfjes worden zo melig en niet goed gaar terwijl de rest van de inhoud kapot gebakken is.
quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 19:51 schreef Näsenbar het volgende:
[..]
Superhandig dat er twee inzitten. Eentje blijft er namelijk altijd achter je tanden en tussen je kiezen plakken.
ken ik niet, maar chai thee is heerlijk!quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 20:52 schreef TLC het volgende:
[ afbeelding ]
Ik denk dat puur rioolwater niet veel slechter smaakt
Ik heb deze nu ook in huis, wat een verschil.quote:Op zaterdag 28 september 2013 17:21 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb deze momenteel, prima spul!
[ afbeelding ]
Deze zijn echt wel goed te doen hoor, zo gelijk maar weer een paar meenemen, is al weer een tijdje geledenquote:Op zaterdag 12 oktober 2013 13:47 schreef Gummiebeer het volgende:
Alle aardappelschotels van Aviko.
Zo was ik er laatst weer ingetrapt helaas, die aardappelschijfjes worden zo melig en niet goed gaar terwijl de rest van de inhoud kapot gebakken is.
tsja wat verwacht je anders van ingewanden??quote:Op zaterdag 12 oktober 2013 18:36 schreef Vluuks het volgende:
Andouillette in Frankrijk, het meurt naar een berg rottende lichamen op een vuilnisbelt, serieus wat een goor iets, doe het NIET.Ik zat bij iemand aan tafel die dat had en had prompt geen honger meer, walgelijk.
quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 19:51 schreef Näsenbar het volgende:
[..]
Superhandig dat er twee inzitten. Eentje blijft er namelijk altijd achter je tanden en tussen je kiezen plakken.
Het probleem is dat het er op plaatjes bij menukaarten nog wel enigszins lekker uit ziet, ik was er zelf ook bijna ingetrapt.quote:Op zaterdag 12 oktober 2013 18:44 schreef dude1986 het volgende:
[..]
tsja wat verwacht je anders van ingewanden??
De capuchinno en mocha van Dolce Gusto zijn dan wel weer echt heerlijkquote:Op dinsdag 1 oktober 2013 20:52 schreef TLC het volgende:
[ afbeelding ]
Ik denk dat puur rioolwater niet veel slechter smaakt
wat een non argumentquote:Op zaterdag 12 oktober 2013 18:44 schreef dude1986 het volgende:
[..]
tsja wat verwacht je anders van ingewanden??
Zonde man. Veel lekkerder als je zelf cappuccino maakt.quote:Op zaterdag 12 oktober 2013 19:07 schreef ClapClapYourHands het volgende:
[..]
De capuchinno en mocha van Dolce Gusto zijn dan wel weer echt heerlijk
Ik lust die mocha ook niet, maar caffe au lait's gaan er wel met gemak inquote:Op zaterdag 12 oktober 2013 19:07 schreef ClapClapYourHands het volgende:
[..]
De capuchinno en mocha van Dolce Gusto zijn dan wel weer echt heerlijk
quote:Op zondag 13 oktober 2013 22:32 schreef manny het volgende:
Leuk topic dit. Ik dacht meteen aan die aardappel-anders meuk, maar weet niet of dat nog bestaat.
Genoeg gerechten die van orgaanvlees gemaakt worden en heerlijk smaken hoor.quote:Op zaterdag 12 oktober 2013 18:44 schreef dude1986 het volgende:
[..]
tsja wat verwacht je anders van ingewanden??
Heb ik gezegd dat het niet heerlijk kan smaken? Ging het niet om de geur?quote:Op zondag 13 oktober 2013 22:47 schreef kittenszijnfuckingnice het volgende:
[..]
Genoeg gerechten die van orgaanvlees gemaakt worden en heerlijk smaken hoor.
Ik vind aardappel anders lekkerquote:Op zondag 13 oktober 2013 22:32 schreef manny het volgende:
Leuk topic dit. Ik dacht meteen aan die aardappel-anders meuk, maar weet niet of dat nog bestaat.
Oh. Smaken verschillen, gelukkig maar. Ik vond het veels te zout en niet lekker. Daarna nooit meer gekocht.quote:Op zondag 13 oktober 2013 22:54 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik vind aardappel anders lekkerGekookte aardappels in stukjes/schijfjes snijden, pot bacon-uisaus erover, gebakken uitjes en uitgebakken spekreepjes erdoor en in de oven
Echt ranzig dat spulquote:Op vrijdag 27 september 2013 21:29 schreef FutureFairytale het volgende:
[ afbeelding ]
Na 1 hap weg kunnen donderen. En iedereen die het verder heeft geprobeerd (op werk) had hetzelfde.
Eens, dat heb ik hier ook. Maakt niet uit of je het vuur nou laag of hoog zet, het smaakt toch voor geen meter. Enige keer dat die aardappeltjes goed waren, was toen de groente al lang verfikt was (ik was aan het bellen tussendoor...).quote:Op zaterdag 12 oktober 2013 13:47 schreef Gummiebeer het volgende:
Alle aardappelschotels van Aviko.
Zo was ik er laatst weer ingetrapt helaas, die aardappelschijfjes worden zo melig en niet goed gaar terwijl de rest van de inhoud kapot gebakken is.
speculaas en speculoos zijn ook wel 2 verschillende dingen hequote:Op maandag 14 oktober 2013 13:53 schreef Riann het volgende:
[ afbeelding ]
Echt vies ik heb net mijn eerste kopje weggegooid het smaakt totaal niet naar speculaas terwijl ik dat wel lekker vind. Geld eigenlijk hetzelfde voor de speculaas thee.
Het is toch ook speculoos.quote:Op maandag 14 oktober 2013 13:53 schreef Riann het volgende:
[ afbeelding ]
Echt vies ik heb net mijn eerste kopje weggegooid het smaakt totaal niet naar speculaas terwijl ik dat wel lekker vind. Geld eigenlijk hetzelfde voor de speculaas thee.
wat is het verschil er tussen.quote:Op maandag 14 oktober 2013 13:53 schreef Mirjam het volgende:
[..]
speculaas en speculoos zijn ook wel 2 verschillende dingen he
speculoos heeft geen speculaaskruiden (hence de 'loos' ), maar is gemaakt met gebrande suiker en kaneelquote:Op maandag 14 oktober 2013 13:55 schreef Riann het volgende:
[..]
wat is het verschil er tussen.
het ijs in frankrijk wat ook speculoos heet is erg lekker bij de kraampjes en zitten ook stukjes speculaas in.
Volgens mij is speculoos in het frans speculaas. Maar in Nederland is het iets totaal anders, zitten geen kruiden in.quote:Op maandag 14 oktober 2013 13:55 schreef Riann het volgende:
[..]
wat is het verschil er tussen.
het ijs in frankrijk wat ook speculoos heet is erg lekker bij de kraampjes en zitten ook stukjes speculaas in.
Nee man, speculoos is lekker, doe maar een potquote:Op maandag 14 oktober 2013 13:54 schreef Myraela het volgende:
[..]
Het is toch ook speculoos.Wat sowieso smerig is.
daarom dat ik het verschil denk ik ook niet wist.quote:Op maandag 14 oktober 2013 13:57 schreef Myraela het volgende:
[..]
Volgens mij is speculoos in het frans speculaas. Maar in Nederland is het iets totaal anders, zitten geen kruiden in.
Ja, het is een beetje onhandig.quote:Op maandag 14 oktober 2013 13:58 schreef Riann het volgende:
[..]
daarom dat ik het verschil denk ik ook niet wist.
Ik heb altijd de crunchy-versiequote:Op maandag 14 oktober 2013 14:01 schreef Mirjam het volgende:
Speculoos
\Toevallig vorige week weer een pot gekocht omnomnom
Dat heb ik met de Meloen thee van Pickwick.quote:
Dat vind ik dan wel weer lekkerquote:Op zondag 13 oktober 2013 22:32 schreef manny het volgende:
Leuk topic dit. Ik dacht meteen aan die aardappel-anders meuk, maar weet niet of dat nog bestaat.
Die deelden ze laatst bij mij uit in de supermarkt, inderdaad niet voor herhaling vatbaar.quote:Op zaterdag 12 oktober 2013 18:34 schreef Dragonberry het volgende:
Pittige kaassouffle van kwekkeboom. Smaakt niet eens meer naar kaassouffle, maar gewoon niet lekker.
ik ben daar mee gestopt, spul is als drugs en ik heb de zelfdiscipline van een latente kleuter en het kwam er op neer dat er een flinke mespunt op het brood ging en drie flinke mespunten zo de mond inquote:Op maandag 14 oktober 2013 14:01 schreef Mirjam het volgende:
Speculoos
\Toevallig vorige week weer een pot gekocht omnomnom
quote:Op maandag 14 oktober 2013 14:08 schreef Klonk het volgende:
[..]
ik ben daar mee gestopt, spul is als drugs en ik heb de zelfdiscipline van een latente kleuter en het kwam er op neer dat er een flinke mespunt op het brood ging en drie flinke mespunten zo de mond in
zo'n grote pot overleefde een dag of 4quote:
Dat is zo smerig! Absoluut GEEN aanrader!quote:Op maandag 30 september 2013 15:18 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Viscuisine uit de magnetron*ril*
Hoe duur is die dan? Bij de Lidl heb je voor iets van 2.70 een kilo lasagne, uit het koelvak. Die is prima te eten voor een kant en klaar maaltijd. Geen ervaring met die van Euroshopper overigens al lijkt het me uit de vriezer niet beter worden.quote:Op maandag 14 oktober 2013 15:02 schreef Particuliere505 het volgende:
Iemand ervaring met de dieprvies lasagna van Euroshopper?
Het is zo goedkoop dat kan alleen maar super ranzig zijn..
quote:Op maandag 14 oktober 2013 15:02 schreef Particuliere505 het volgende:
dieprvies lasagna van Euroshopper
Ik heb ooit van Marne de honing-mosterdsaus gekocht, ook geen aanrader. Ik verwachtte een enigzins lichte frisse (zurige) saus (bijv. voor bij gepofte aardappel). Het bleek eerder boter gemengd met mosterd en een hint van honing te zijn, echt ontzettend dik/log, vet en zwaar.quote:Op maandag 14 oktober 2013 15:58 schreef BasEnAad het volgende:
[ afbeelding ]
Marne grovemosterdsaus. Werkelijk niet te vreten: bitter, chemisch en een vleugje mosterd
Vind je dat echt Prima te eten? Echt?!quote:Op maandag 14 oktober 2013 15:08 schreef Myraela het volgende:
[..]
Hoe duur is die dan? Bij de Lidl heb je voor iets van 2.70 een kilo lasagne, uit het koelvak. Die is prima te eten voor een kant en klaar maaltijd. Geen ervaring met die van Euroshopper overigens al lijkt het me uit de vriezer niet beter worden.
die van de Lidl is de enige die goed te hachelen is inderdaadquote:Op maandag 14 oktober 2013 20:45 schreef WJMW het volgende:
[..]
Vind je dat echt Prima te eten? Echt?!
Hier de enige kant en klaar lasagne die in huis gehaald wordt, de rest is gewoon ECHT niet te vretenquote:Op maandag 14 oktober 2013 21:29 schreef Dragonberry het volgende:
Ik vind de lasagne van de Lidl ook goed te eten. Lekker goedkoop voor als we geen zin hebben om te koken
Ach, het is niet te vergelijken met een zelfgemaakte lasagne. Maar voor een kant en klaar maaltijd en zeker voor het geld, vind ik het prima ja. Die van Albert Heijn, Jumbo of andere supermarkten zijn niet weg te krijgen.quote:Op maandag 14 oktober 2013 20:45 schreef WJMW het volgende:
[..]
Vind je dat echt Prima te eten? Echt?!
Ik vind die van de Hoogvliet wel prima te eten, zeker qua prijs. Dat terwijl ik de meeste kant-en-klaarmaaltijden niet echt denderend vind, die vaak ook nog veel duurder zijn.quote:Op maandag 14 oktober 2013 21:57 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ach, het is niet te vergelijken met een zelfgemaakte lasagne. Maar voor een kant en klaar maaltijd en zeker voor het geld, vind ik het prima ja. Die van Albert Heijn, Jumbo of andere supermarkten zijn niet weg te krijgen.
ze hebben er 2, de goedkoopste is niet lekker! Helaas laatst de verkeerde gekochtquote:Op maandag 14 oktober 2013 22:45 schreef silverhill het volgende:
[..]
Ik vind die van de Hoogvliet wel prima te eten, zeker qua prijs. Dat terwijl ik de meeste kant-en-klaarmaaltijden niet echt denderend vind, die vaak ook nog veel duurder zijn.
Oh ik vind die juist wel lekker, kan me ook helemaal niet herinneren dat die zo zout is.. binnenkort maar weer eens eten, is alweer tijdje geleden dus misschien zit het ook niet helemaal goed in mn herinneringquote:Op maandag 14 oktober 2013 20:42 schreef div-er het volgende:
Altijd maar weer hetzelfde eten, dus af en toe neem ik eens een grote-stappen-snel-thuis-pakje van Honig, Maggi of iets van die soorten.
Dit weekend geprobeerd:
[ afbeelding ]
Commentaar van de kinderen: het ruikt vies, het ziet er niet uit, en (na proeven) het is ook nog niet lekker.
Nou moet ik eerlijk zijn: ik gooi geen eten weg, dus ik heb me flink gehad aan een ovenschotel voor 4 personen, maar ik vond het wel gaan. Maar het is... zout! Zout! ZOUT!!!
En er zit een vreemd geurtje aan van een of ander kruid, dat kon ik even niet thuisbrengen.
Weer wat geleerd.
Ik vind dat goed te hachelenquote:Op maandag 14 oktober 2013 14:46 schreef Particuliere505 het volgende:
Alpro Soja Amandelmelk..
Niet te drinken dat spul.
Toevallig vorige week die fout gemaakt.quote:Op maandag 14 oktober 2013 15:02 schreef Particuliere505 het volgende:
Iemand ervaring met de dieprvies lasagna van Euroshopper?
Het is zo goedkoop dat kan alleen maar super ranzig zijn..
ALs je niet gewend bent om uit pakjes te eten dan zijn al die dingen echt megazout. Vroeger vond ik nasi van mijn moeder heerlijk (gewoon van de knorr ofzo), maar sinds ik sinds een paar jaar alleen nog maar vers kook krijg ik dat echt bijna niet weg omdat het allemaal zo zout is.quote:Op dinsdag 15 oktober 2013 01:25 schreef vlindertje89 het volgende:
[..]
Oh ik vind die juist wel lekker, kan me ook helemaal niet herinneren dat die zo zout is.. binnenkort maar weer eens eten, is alweer tijdje geleden dus misschien zit het ook niet helemaal goed in mn herinnering
Vind de good noodles ook vies, die yumyum dingen zijn veel lekkerder. Wel zout.
Vind de chocoladecake mix van homemade heel vies, net karton..
Speculoos is bastogne.quote:Op maandag 14 oktober 2013 13:55 schreef Riann het volgende:
[..]
wat is het verschil er tussen.
het ijs in frankrijk wat ook speculoos heet is erg lekker bij de kraampjes en zitten ook stukjes speculaas in.
Die bloemkool ovenschotel vinden wij goed te doen, 2 dagen later is hij nog lekkerder is mijn ervaringquote:Op maandag 14 oktober 2013 20:42 schreef div-er het volgende:
Altijd maar weer hetzelfde eten, dus af en toe neem ik eens een grote-stappen-snel-thuis-pakje van Honig, Maggi of iets van die soorten.
Dit weekend geprobeerd:
[ afbeelding ]
Commentaar van de kinderen: het ruikt vies, het ziet er niet uit, en (na proeven) het is ook nog niet lekker.
Nou moet ik eerlijk zijn: ik gooi geen eten weg, dus ik heb me flink gehad aan een ovenschotel voor 4 personen, maar ik vond het wel gaan. Maar het is... zout! Zout! ZOUT!!!
En er zit een vreemd geurtje aan van een of ander kruid, dat kon ik even niet thuisbrengen.
Weer wat geleerd. Ik had trouwens ook laatst deze geprobeerd:
[ afbeelding ]
Ja dat is dus inderdaad NIET te doen. Zachte, sponzige ballen. Niet lekker. Vond het zonde van mijn gehakt en de energie.
Als speculoos anders is dan begrijpt Senseo het zelf ook niet, gezien de afbeelding van speculaasjes op het pak.quote:Op maandag 14 oktober 2013 13:53 schreef Riann het volgende:
[ afbeelding ]
Echt vies ik heb net mijn eerste kopje weggegooid het smaakt totaal niet naar speculaas terwijl ik dat wel lekker vind. Geld eigenlijk hetzelfde voor de speculaas thee.
Die pineapple fusion is wel lekker (met Fanta Lemonquote:
Die is zeker goed te doen met Fantaquote:Op dinsdag 15 oktober 2013 13:54 schreef Tim86 het volgende:
[..]
Die pineapple fusion is wel lekker (met Fanta Lemon). Wel vrij zoet..vooral goed voor de mensen die vroeger Breezer stiekem wel lekker vonden
Is die van de Lidl nog wel redelijk ja? Laatst een keer de groentelasagna van de Ah gehaald. Was op zich nog wel te eten, maar ik haal voortaan geen kant-en-klaar maaltijden meer. Ik kook wel zelf.quote:Op maandag 14 oktober 2013 21:30 schreef Mirjam het volgende:
[..]
Hier de enige kant en klaar lasagne die in huis gehaald wordt, de rest is gewoon ECHT niet te vreten
Crystal clear is best okéquote:
Zo hey, die fout heb ik ook ooit gemaakt jaquote:
Amandelmelk vind ik nog best lekkerquote:Op maandag 14 oktober 2013 14:46 schreef Particuliere505 het volgende:
Alpro Soja Amandelmelk..
Niet te drinken dat spul.
zoetstoffenquote:Op dinsdag 15 oktober 2013 17:21 schreef Dot. het volgende:
[..]
Eigenlijk alles waarbij je de zoetstoffen proeftNet als light aanmaaklimonade
Ik vind hem ook lekkerquote:Op maandag 14 oktober 2013 20:45 schreef WJMW het volgende:
[..]
Vind je dat echt Prima te eten? Echt?!
Ja dat dusquote:
Op dinsdag 15
oktober 2013 17:16 schreef
Intentiion het
volgende:
[..]
Klopt en pannekoeken zijn al zo makkelijk om zelf te maken
Van Crystel Clear ga ik gruwelenquote:Op donderdag 17 oktober 2013 15:39 schreef Duderinnetje het volgende:
Nu gaan mensen gewoon producten noemen die ze niet lekker vinden, zoals Crystal Clear. Maar volgens mij gaat het om echt ranzige zooi, waarover toch wel een bepaalde consensus bestaat, zoals die bami in blik. Die ziet er in elk geval goor uit! Dat is toch veel leuker dan wel of geen bepaalde frisdrank lusten.
Ik wil gruwelen, mensen!
Die is echt vreemd ja. De korma pasta van Patak's is prima.quote:Op donderdag 17 oktober 2013 17:15 schreef Myraela het volgende:
[ afbeelding ]
Dit vond ik heel erg smerig. Nu weet ik niet hoe het gerecht normaal smaakt, maar dit was gewoon echt niet te eten. Rare alles overheersende smaak, het stinkt ook gewoon.
Zal wel hetzelfde smaken als die smerige Chicken Tonight met kerriequote:Op donderdag 17 oktober 2013 17:15 schreef Myraela het volgende:
[ afbeelding ]
Dit vond ik heel erg smerig. Nu weet ik niet hoe het gerecht normaal smaakt, maar dit was gewoon echt niet te eten. Rare alles overheersende smaak, het stinkt ook gewoon.
Dat is me nog een eens een terechte klacht.quote:Op donderdag 17 oktober 2013 17:41 schreef Tim86 het volgende:
[..]
Zal wel hetzelfde smaken als die smerige Chicken Tonight met kerrie
Valt me wel op dat veel van die pasta smaken erg op elkaar lijken. Mild curry, tandori, bali, hoop van hetzelfde.quote:Op donderdag 17 oktober 2013 17:29 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Die is echt vreemd ja. De korma pasta van Patak's is prima.
Mensen in mijn klas waren er helemaal enthousiast over, heb ik ze ook eens gehaald. Maar damn, wat smerig.quote:
Jij deed wat horeca-gerelateerds toch?quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 17:24 schreef Myraela het volgende:
[..]
Mensen in mijn klas waren er helemaal enthousiast over, heb ik ze ook eens gehaald. Maar damn, wat smerig.
Die dunne dubbeldekkers waren altijd heerlijk!quote:
die ja, kan me er helemaal niks bij voorstellenquote:Op vrijdag 18 oktober 2013 16:56 schreef Dragonberry het volgende:
[ afbeelding ]
en deze dingen dus.. Zelfde smaak vlees als de hamburgers, in waterige saté saus.
[ afbeelding ]
Ja. Zijn een soort bruinige schijfjes in een laagje geleiquote:Op vrijdag 18 oktober 2013 18:07 schreef JaneDoe het volgende:
[..]
die ja, kan me er helemaal niks bij voorstellen
zijn die al 'voorgekookt'?
quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 18:09 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
Ja. Zijn een soort bruinige schijfjes in een laagje gelei
Dat lijkt me ook niks. Net als goulash in blik..quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 18:11 schreef JaneDoe het volgende:
[ afbeelding ]
deze heb ik wel eens gekocht, omdat ik eindelijk eens wilde weten hoe een patatje stoofvlees dan wel smaakte...
gelukkig heb ik niet alles op de patat gemieterd maar er naast want t was echt vies
Mmmm, dat zijn guilty pleasuresquote:Op vrijdag 18 oktober 2013 16:56 schreef Dragonberry het volgende:
[ afbeelding ]
en deze dingen dus.. Zelfde smaak vlees als de hamburgers, in waterige saté saus.
[ afbeelding ]
Dat valt echt reuze mee imo, best goed te vreten. En nu heb ik zin in friet stoofvlees terwijl ik net gegeten hebquote:Op vrijdag 18 oktober 2013 18:11 schreef JaneDoe het volgende:
[ afbeelding ]
deze heb ik wel eens gekocht, omdat ik eindelijk eens wilde weten hoe een patatje stoofvlees dan wel smaakte...
gelukkig heb ik niet alles op de patat gemieterd maar er naast want t was echt vies
Preciesquote:Op vrijdag 18 oktober 2013 18:38 schreef kittenszijnfuckingnice het volgende:
[..]
Mmmm, dat zijn guilty pleasuresNet zoals smack
Toen niet. Al moet ik zeggen dat de meeste van mijn klasgenoten op dit moment ook niet bepaald smaak hebben.quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 17:28 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Jij deed wat horeca-gerelateerds toch?
Gadverdegaverdegadverdamme !!!!!!!!!!!!quote:Op donderdag 17 oktober 2013 15:51 schreef zweefbij het volgende:
[..]
Van Crystel Clear ga ik gruwelen
Maar bij deze. Smalahove
[ afbeelding ]
Ik had een soort plastic smaak in m'n mond toen ik het ooit proefde.quote:
Als je maar een halve op kunt moet je het kindermenu nemen.quote:Op zaterdag 19 oktober 2013 08:13 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Gadverdegaverdegadverdamme !!!!!!!!!!!!
Ik moest googelen maar dan heb je dus gewoon een hele schapenkop op je bord![]()
De leukste thuis?quote:Op zaterdag 19 oktober 2013 09:39 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Als je maar een halve op kunt moet je het kindermenu nemen.
Of een lammetje.quote:Op zaterdag 19 oktober 2013 09:39 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Als je maar een halve op kunt moet je het kindermenu nemen.
ewwwwwwwwquote:Op dinsdag 24 september 2013 22:50 schreef Woelwater het volgende:
Dit is trouwens ook voer dat je enkel moet eten om te overleven:
[ afbeelding ]
Die verse pesto bij AH zou ik dan eens moeten bekijken. Laatst heb ik verse pesto van de Jumbo geproefd, waar overduidelijk allerlei ingrediënten zaten die niet thuishoren in iets dat moet doorgaan voor pesto genovese: walnoten, goedkopere olie (weet niet meer wat) en allerlei zuurteregelaars (het was toch vers?quote:Op zaterdag 19 oktober 2013 11:32 schreef pussywillow het volgende:
[ afbeelding ]
AH Verse pasta pesto
Wat een vieze bende. Het zag er best aardig uit en ik dacht dat er niet zoveel mis mee kon zijn (de AH verkoopt immers ook bakjes verse pesto en die is prima), maar de pesto die erbij zit is echt smerig en verpest het een beetje. Veel te zout en smaakt niet echt naar pesto. Zonde van mijn 4 euro
Optimel Puur zonder zoetstoffen is heerlijk. Drink het dagelijksquote:Op woensdag 23 oktober 2013 22:33 schreef lyolyrc het volgende:
Om dezelfde reden goor: het hele assortiment van Optimel.
Ik wist niet dat er ook nog Optimel zonder zoetstoffen was. Ik ben al afgehaakt na een paar keer die ranzige smaak van acesulfaam K te mogen beleven.quote:Op woensdag 23 oktober 2013 22:42 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Optimel Puur zonder zoetstoffen is heerlijk. Drink het dagelijks
Deze echter is zo chemisch en ranzig... echt snap niet dat iemand dit lekker vind
[ afbeelding ]
Is nieuw. Ik vind het lekkerquote:Op woensdag 23 oktober 2013 22:46 schreef lyolyrc het volgende:
[..]
Ik wist niet dat er ook nog Optimel zonder zoetstoffen was. Ik ben al afgehaakt na een paar keer die ranzige smaak van acesulfaam K te mogen beleven.
Deze specifieke variant nooit gehad. Maar over het algemeen zijn de curry-pastes van Pataks behoorlijk oke.quote:Op donderdag 17 oktober 2013 17:15 schreef Myraela het volgende:
[ afbeelding ]
Dit vond ik heel erg smerig. Nu weet ik niet hoe het gerecht normaal smaakt, maar dit was gewoon echt niet te eten. Rare alles overheersende smaak, het stinkt ook gewoon.
Lag het dus niet aan ons. Echt ik hou van Cheesecake maar dit was echt nix. Smerige troep van de AH. Voor de grap eens kijken wat er toch allemaal in zit dan snap je ook waar de chemische smaak vandaan komtquote:Op woensdag 25 september 2013 14:56 schreef Dot. het volgende:
[ afbeelding ]
Dit smaakt naar schoonmaakmiddel
Hoewel de normale currtpastas (niet de saucen) van Pataks echt wel lekker zijn evenals het Naanbroodquote:Op donderdag 17 oktober 2013 17:15 schreef Myraela het volgende:
[ afbeelding ]
Dit vond ik heel erg smerig. Nu weet ik niet hoe het gerecht normaal smaakt, maar dit was gewoon echt niet te eten. Rare alles overheersende smaak, het stinkt ook gewoon.
quote:Op donderdag 24 oktober 2013 09:41 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Deze specifieke variant nooit gehad. Maar over het algemeen zijn de curry-pastes van Pataks behoorlijk oke.
Dat had ik ook gehoord. Maar deze was erg smerig, komt zelden voor maar het is echt rechtstreeks de prullenbak in gegaan.quote:Op donderdag 24 oktober 2013 10:17 schreef Matty___ het volgende:
[..]
Hoewel de normale currtpastas (niet de saucen) van Pataks echt wel lekker zijn evenals het Naanbrood
Elke keer. Ben maar gestopt het te kopen. Mocht ik zo een broodje willen maak ik hem zelf welquote:Op donderdag 24 oktober 2013 11:45 schreef rhubarb het volgende:
Het nadeel van die bistro baguette is dat je er iedere keer je gehemelte aan verbrand. Meer mensen last van?
quote:Op donderdag 24 oktober 2013 11:45 schreef rhubarb het volgende:
Het nadeel van die bistro baguette is dat je er iedere keer je gehemelte aan verbrand. Meer mensen last van?
mijn favoriet!quote:Op donderdag 24 oktober 2013 11:40 schreef Pvoesss het volgende:
Die pizza funghi vond ik ook echt heel erg goor
Als ik diepvriespizza eet is het diequote:Op donderdag 24 oktober 2013 16:51 schreef Mirjam het volgende:
[..]
hier ook, sterker nog, ik ga hem straks eten
Verkoopt ook voor geen meter.quote:Op zondag 27 oktober 2013 20:14 schreef Rijstebuiltje het volgende:
Dit is ronduit yuk!!
[ afbeelding ]
Alle 3 trouwens ..
mee eensquote:Op zondag 27 oktober 2013 20:14 schreef Rijstebuiltje het volgende:
Dit is ronduit yuk!!
[ afbeelding ]
Alle 3 trouwens ..
Zie ze hier ook constant in de budget bakken liggen. 1x een poging gedaanquote:Op zondag 27 oktober 2013 20:14 schreef Rijstebuiltje het volgende:
Dit is ronduit yuk!!
[ afbeelding ]
Alle 3 trouwens ..
Ziet er wel lekker uitquote:Op zondag 27 oktober 2013 20:14 schreef Rijstebuiltje het volgende:
Dit is ronduit yuk!!
[ afbeelding ]
Alle 3 trouwens ..
De jiv versie is wel lekker!quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 18:14 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
Dat lijkt me ook niks. Net als goulash in blik..
Sowieso al die rommel met "vlees" + broodje samen in de magnetron..echt nasty. Heb deze 1x gekocht in een vlaag van verstandsverbijstering. Toen ik het uit de ping haalde en het broodje openklapte kwam zo het hele bovenste laagje van het kipachtige ding mee..zag er al zo nasty uit. Toen na 2 happen de kliko inquote:Op maandag 28 oktober 2013 00:26 schreef AlexanderC het volgende:
[ afbeelding ]
De chickenburger, bleh.
Sowieso broodjes en deeg gerelateerde producten in de magnetronquote:Op maandag 28 oktober 2013 00:53 schreef Tim86 het volgende:
[..]
Sowieso al die rommel met "vlees" + broodje samen in de magnetron..echt nasty. Heb deze 1x gekocht in een vlaag van verstandsverbijstering. Toen ik het uit de ping haalde en het broodje openklapte kwam zo het hele bovenste laagje van het kipachtige ding mee..zag er al zo nasty uit. Toen na 2 happen de kliko in
quote:
Mijn gezin zweert erbijquote:Op maandag 28 oktober 2013 00:58 schreef AlexanderC het volgende:
[..]![]()
Unox erwtensoep uit blik is trouwens ook heel goor. De stukken rookworst smaken heel raar.
Visstick van Igloquote:Op maandag 28 oktober 2013 01:04 schreef ManianMan het volgende:
[..]
Mijn gezin zweert erbijgelukkig heb ik een erwten allergie.
Vis in blik is ook ranzigen de vissticks van de Iglo hoef ik ook eigenlijk niet meer maar mijn pa vindt die lekker. De vissticks van marine zijn veel lekkerder en niet zo zout en duur.
De soepen van Struijk vinden wij best te eten, Unox komt er hier niet meer in.quote:Op maandag 28 oktober 2013 00:58 schreef AlexanderC het volgende:
[..]![]()
Unox erwtensoep uit blik is trouwens ook heel goor. De stukken rookworst smaken heel raar.
Oh dit herinnert me. De kant-en-klare-hamburgers/cheeseburgers die je bij de Lidl of de Aldi kunt kopen. Gad-ver-damme. Kleffe rommel, ranzige saus, lap leer dat vlees moet voorstellen. Niet te vreten.quote:Op maandag 28 oktober 2013 00:26 schreef AlexanderC het volgende:
[ afbeelding ]
De chickenburger, bleh.
+ 500 gram zout die erin zitquote:Op maandag 28 oktober 2013 00:58 schreef AlexanderC het volgende:
[..]![]()
Unox erwtensoep uit blik is trouwens ook heel goor. De stukken rookworst smaken heel raar.
DIe zijn gekoeld heerlijk, lauw zijn ze bleghquote:Op zondag 27 oktober 2013 20:14 schreef Rijstebuiltje het volgende:
Dit is ronduit yuk!!
[ afbeelding ]
Alle 3 trouwens ..
Shit, gisteren toevallig ook zo'n blik gekocht.quote:Op donderdag 31 oktober 2013 03:43 schreef deadly_kiss het volgende:
Unox hebben ze veranderd lijkt het wel!
Toevallig hebben wij het vanavond gegeten en kreeg gewoon een schrale mond van het zout!
Zonde wel... Vond het voorheen wel te eten.
Het smaakt gewoon naar aanmaaklimonade met spa rood. Niks bijzonders, maar echt smerig?quote:Op donderdag 31 oktober 2013 09:05 schreef Turbomuis het volgende:
[ afbeelding ]
Holy Soda. One word: smeeeerig
Aanmaak met Spa Rood vind ik erg lekker, ik drink in de zomer bijna niks anders. Maar dit vind ik toch echt anders, er zit iets smakeloos in , iets chemisch, ik weet het niet. Yuch.quote:Op donderdag 31 oktober 2013 09:15 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Het smaakt gewoon naar aanmaaklimonade met spa rood. Niks bijzonders, maar echt smerig?
die ga ik zo etenquote:Op donderdag 31 oktober 2013 09:57 schreef Mint_Clansell het volgende:
Unox tomaten-crèmesoep. Alsof er een kilo zout in zit.
Oh bah, die heb ik een keer gehaald maar was ook gelijk de laatste keer..quote:Op donderdag 31 oktober 2013 11:31 schreef Mint_Clansell het volgende:
De mosterdsoep van Unox is overigens wel goed te doen.
Gewoon noodles van de toko kopen.quote:Op donderdag 31 oktober 2013 11:33 schreef Rickario het volgende:
[ afbeelding ]
Zo enorm ranzig. Eentje was zelfs zo zuur dat ik het idee had een bak kots zat te herkauwen.
YumYum noodles zijn vele malen beter
Het geheim is om er zelf nog een lepel mosterd en creme fraiche aan toe te voegen.quote:Op donderdag 31 oktober 2013 11:33 schreef Woelwater het volgende:
[..]
Oh bah, die heb ik een keer gehaald maar was ook gelijk de laatste keer..
En spekjes+preiquote:Op donderdag 31 oktober 2013 11:41 schreef Mint_Clansell het volgende:
[..]
Het geheim is om er zelf nog een lepel mosterd en creme fraiche aan toe te voegen.
Huuuh, smack? Neeeee!quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 18:38 schreef kittenszijnfuckingnice het volgende:
[..]
Mmmm, dat zijn guilty pleasuresNet zoals smack
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |