quote:Op dinsdag 24 september 2013 20:43 schreef maily het volgende:
Jij bent niet de enige die er niet over te spreken is....
http://www.ohmyfoodness.n(...)aus-voor-ovenschotel
you fucking love science....quote:Op dinsdag 24 september 2013 21:03 schreef kittenszijnfuckingnice het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
dafuq...Ik ga het proberen... for science!!
ben benieuwd naar het resultaat; maak je een foto voor hier?quote:Op dinsdag 24 september 2013 21:04 schreef kittenszijnfuckingnice het volgende:
[..]
Scienceisfuckingawesome!
Ja sure... ik zal vrijdag een report hier posten.quote:Op dinsdag 24 september 2013 21:05 schreef maily het volgende:
[..]
ben benieuwd naar het resultaat; maak je een foto voor hier?
Haha, serieus... ik heb dat afgelopen zaterdag voor het eerst gegeten. Zo puur op een toastje was het niet te vreten, daarna op een wit bolletje met roomboter, een dun laagje marmite en jonge kaas gegeten en dat was echt wel lekker.quote:Op dinsdag 24 september 2013 21:13 schreef Woelwater het volgende:
Er schijnen mensen te zijn die dit lekker vinden, vandaar dat ik het ook een keer gehaald heb.. Mocht je het zelf willen proberen, bereidt je er dan alvast op voor om het potje weg te moeten gooien..
[ afbeelding ]
serieus, bespaar je de moeitequote:Op dinsdag 24 september 2013 21:06 schreef kittenszijnfuckingnice het volgende:
[..]
Ja sure... ik zal vrijdag een report hier posten.
da's lekker ergens op, niet zo puur op je bammetjequote:Op dinsdag 24 september 2013 21:13 schreef Woelwater het volgende:
Er schijnen mensen te zijn die dit lekker vinden, vandaar dat ik het ook een keer gehaald heb.. Mocht je het zelf willen proberen, bereidt je er dan alvast op voor om het potje weg te moeten gooien..
[ afbeelding ]
Maar juist zo puur op een bammetje is hoe ze er mee adverteren, en dus eigk ook de enige manier hoe ik het geprobeerd heb, buiten puur uit het potje..quote:Op dinsdag 24 september 2013 21:15 schreef Mirjam het volgende:
da's lekker ergens op, niet zo puur op je bammetje
bijv. een heel klein beetje op kaas of pindakaas
Jonge kaas heeft niet veel smaak, de marmite is een prima toevoeging daar aan.quote:Op dinsdag 24 september 2013 21:22 schreef Woelwater het volgende:
[..]
Maar juist zo puur op een bammetje is hoe ze er mee adverteren, en dus eigk ook de enige manier hoe ik het geprobeerd heb, buiten puur uit het potje..
Begrijp er nu uit dat het op een wit bolletje met kaas ofzo wel te pruimen is, maar kaas heeft dan dat spul weer niet nodig om lekker te zijn..
Ja heerlijk op een boterham met heel jonge kaasquote:Op dinsdag 24 september 2013 21:13 schreef Woelwater het volgende:
Er schijnen mensen te zijn die dit lekker vinden, vandaar dat ik het ook een keer gehaald heb.. Mocht je het zelf willen proberen, bereidt je er dan alvast op voor om het potje weg te moeten gooien..
[ afbeelding ]
Stel je niet zo aan.quote:Op dinsdag 24 september 2013 22:14 schreef ImYourPimp het volgende:
Alle kant en klaar maaltijden van de AH.
Zo, daar is geen woord grieks bijquote:Op dinsdag 24 september 2013 20:43 schreef maily het volgende:
Jij bent niet de enige die er niet over te spreken is....
http://www.ohmyfoodness.n(...)aus-voor-ovenschotel
Oh bah jakkes, een half jaar terug gegeten en echt nooit meer!quote:Op dinsdag 24 september 2013 20:36 schreef Mirjam het volgende:
Omdat we al zoveel jubeltopics hebben.
TS trapt af.
je denkt, ik probeer ook 's wat uit, en gemak dient de mens.
[ afbeelding ]
Koop dit niet mensen, het is regelrechte kots uit een bakje. Je pasta is smerig, de saus is vies, alles vies.
Blegh.
Ja dat is ook goor... 2 keer gegeten ofzo, na 2 happen ben je die homogene smaak echt zatquote:Op dinsdag 24 september 2013 22:50 schreef Woelwater het volgende:
Dit is trouwens ook voer dat je enkel moet eten om te overleven:
[ afbeelding ]
quote:Op dinsdag 24 september 2013 22:50 schreef Woelwater het volgende:
Dit is trouwens ook voer dat je enkel moet eten om te overleven:
[ afbeelding ]
Is lekkerquote:Op dinsdag 24 september 2013 21:13 schreef Woelwater het volgende:
Er schijnen mensen te zijn die dit lekker vinden, vandaar dat ik het ook een keer gehaald heb.. Mocht je het zelf willen proberen, bereidt je er dan alvast op voor om het potje weg te moeten gooien..
[ afbeelding ]
Daar is een heel topic over CUL / Bami goreng in blikquote:Op dinsdag 24 september 2013 22:50 schreef Woelwater het volgende:
Dit is trouwens ook voer dat je enkel moet eten om te overleven:
[ afbeelding ]
Daar kwam ik ook achter nádat ik 4 blikken had gekochtquote:Op dinsdag 24 september 2013 23:55 schreef Ole het volgende:
[..]
Daar is een heel topic over CUL / Bami goreng in blik
Leuk als verjaardagscadeau voor iemand die je niet graag magquote:Op woensdag 25 september 2013 00:00 schreef Woelwater het volgende:
[..]
Daar kwam ik ook achter nádat ik 4 blikken had gekochtGelukkig zijn ze tot 2018 houdbaar en vind ik voor die tijd hopelijk nog iemand die ze wilt hebben..
Ik eet daar rustig een blik van opquote:Op dinsdag 24 september 2013 22:50 schreef Woelwater het volgende:
Dit is trouwens ook voer dat je enkel moet eten om te overleven:
[ afbeelding ]
Een halve kilo bami voor nog geen anderhalve euro deed je niet vermoeden dat de kwaliteit enig sinds discutabel zou kunnen zijn?quote:Op woensdag 25 september 2013 00:00 schreef Woelwater het volgende:
[..]
Daar kwam ik ook achter nádat ik 4 blikken had gekochtGelukkig zijn ze tot 2018 houdbaar en vind ik voor die tijd hopelijk nog iemand die ze wilt hebben..
Fixedquote:Op dinsdag 24 september 2013 22:14 schreef ImYourPimp het volgende:
Alle kant en klaar maaltijden van de AH.
Het is dan ook geen kip, het is met plaksel samengeperst separatorvlees waar ze een bruin laagje overheen smeren voor de sier.quote:Op dinsdag 24 september 2013 23:24 schreef SEMTEX het volgende:
[ afbeelding ]
Albert Heijn maaltijdsalade met kip. Ik weet niet meer 100% zeker of het deze variant was, maar pas op wanneer je reeds gebakken kipjes in een koude salade bij de Appie ziet. Ik kreeg er fijne voedselvergiftiging van en dat had ik al kunnen raden toen de kip vreemd/afwijkend smaakte. Sindsdien mijd ik elke Appie maaltijdsalade als de pest.
Oh mijn god, ja!quote:Op dinsdag 24 september 2013 20:36 schreef Mirjam het volgende:
Omdat we al zoveel jubeltopics hebben.
TS trapt af.
je denkt, ik probeer ook 's wat uit, en gemak dient de mens.
[ afbeelding ]
Koop dit niet mensen, het is regelrechte kots uit een bakje. Je pasta is smerig, de saus is vies, alles vies.
Blegh.
quote:Op woensdag 25 september 2013 08:05 schreef citywok het volgende:
[..]
Het is dan ook geen kip, het is met plaksel samengeperst separatorvlees waar ze een bruin laagje overheen smeren voor de sier.
Marmite voeg ik zo vaak toe aan dressings of stoofpotten of soepenquote:Op dinsdag 24 september 2013 21:13 schreef Woelwater het volgende:
Er schijnen mensen te zijn die dit lekker vinden, vandaar dat ik het ook een keer gehaald heb.. Mocht je het zelf willen proberen, bereidt je er dan alvast op voor om het potje weg te moeten gooien..
[ afbeelding ]
quote:
Dan koop je de verkeerde.quote:Op dinsdag 24 september 2013 21:29 schreef kittenszijnfuckingnice het volgende:
[..]
Jonge kaas heeft niet veel smaak
Nou, de biefstuk is helemaal doorbakken als de aardappels nog hard zijn. Dan heb je nog een Japanse met rundvlees en daar zitten vooral speculaaskruiden op om het vies zoet te maken. De Mexicaanse kip is gewoon niet zo lekker gekruid, net als de boboti en de Thaise kip, en panga curry heb ik nooit geprobeerd, aangezien het mij nogal mallotig lijkt om een curry te maken met een vis die van zichzelf zo weinig smaak heeft.quote:Op woensdag 25 september 2013 08:20 schreef kittenszijnfuckingnice het volgende:
Met die AH stoommaaltijden is niet veel mis imo.
In Nieuw Zeeland deden ze hier zowat een moord voor toen de fabrieken daar de fles op gingen. Hele zwarte markten ontstonden en jij gooit dit in de prullenbak.quote:Op dinsdag 24 september 2013 21:13 schreef Woelwater het volgende:
Er schijnen mensen te zijn die dit lekker vinden, vandaar dat ik het ook een keer gehaald heb.. Mocht je het zelf willen proberen, bereidt je er dan alvast op voor om het potje weg te moeten gooien..
[ afbeelding ]
Inderdaad, heel vies! De bovenkant smaakt naar schoonmaakmiddel, de koek onderin naar karton.quote:Op woensdag 25 september 2013 14:56 schreef Dot. het volgende:
[ afbeelding ]
Dit smaakt naar schoonmaakmiddel
I second that!quote:
Brrr vooral dat sausje. Citroen afwasmiddel.quote:
idd, dat is echt smerig. Toch wel het meest smerige wat ik ooit geproefd hebquote:Op dinsdag 24 september 2013 21:13 schreef Woelwater het volgende:
Er schijnen mensen te zijn die dit lekker vinden, vandaar dat ik het ook een keer gehaald heb.. Mocht je het zelf willen proberen, bereidt je er dan alvast op voor om het potje weg te moeten gooien..
[ afbeelding ]
Ze dachten waarschijnlijk dat je het gewoon nog een keer moest proberen, dat het is een kwestie van wennen isquote:Op woensdag 25 september 2013 11:43 schreef Bienelientjee het volgende:
[..]
Oh mijn god, ja!Daar aan terugdenken maakt me al misselijk. Wij hebben die toen ook een keer uitgeprobeerd. De geur alleen al....echt een smerige kots geur kwam er van af. Mijn eerste hap spuugde ik meteen uit. De rest van de avond strontmisselijk geweest. Het smaakte zo ontzettend naar kots.
Heb toen een klacht op de facebook Remia gezet, ik was zeker niet de eerste, kreeg een pakket thuis met allerlei Remia sauzen. En nog zo'n bakjeDie heb ik meteen in de prullenbak gesmeten.
Dan moet je echt een keer surstromming eten, dat is het meest gore dat ik ooit gegeten heb.quote:Op woensdag 25 september 2013 16:13 schreef zweefbij het volgende:
[..]
idd, dat is echt smerig. Toch wel het meest smerige wat ik ooit geproefd heb
Ooit voor mijn gasten gemaakt tijdens een nieuwjaarsfeestquote:De (paringsrijpe) oostzeeharingen worden, na in mei en juni in de Oostzee te zijn gevangen, gepekeld en vervolgens in vaten gelegd. Die worden in de zon gezet, zodat de vis gaat gisten. Op basis van de geur die bij de gasvorming ontstaat, wordt bepaald wanneer de vissen kunnen worden ingeblikt. In de blikken vindt een nagisting plaats, waardoor ze enigszins bol gaan staan. Omdat de inhoud onder druk staat, kan men een blik surströmming het beste openen in een emmer met water. Zo kunnen spatten op kleding worden vermeden. Wanneer het blik wordt geopend, ontsnapt een kenmerkende, sterk doordringende geur die de meeste mensen uiterst onaangenaam vinden.
Door de organische zwavelverbindingen die tijdens het gisten zijn ontstaan, lijkt de geur op die van rotte eieren of van een stinkbom. Het is dan ook aan te raden het blik buitenshuis te openen, de sterke geur kan anders lang in huis blijven hangen. Door de geur wordt een associatie gelegd met rotte vis. De haring is echter beslist niet bedorven, de vis heeft zijn vorm behouden en zit stevig om de graat. De haring dient eigenlijk direct uit het blik te worden opgediend, afspoelen met water vermindert weliswaar de geur, maar ook de smaak. Die is sterk zoutig, maar moet volgens kenners mild en aangenaam zijn. Voor veel mensen vormt de geur echter een te grote barrière om de vis daadwerkelijk te kunnen of zelfs maar te willen proeven.
Tsjee, dat je dat al hebt kunnen eten. Ik denk dat ik dat maar even niet proef.quote:Op woensdag 25 september 2013 16:18 schreef kittenszijnfuckingnice het volgende:
[..]
Dan moet je echt een keer surstromming eten, dat is het meest gore dat ik ooit gegeten heb.
[..]
Ooit voor mijn gasten gemaakt tijdens een nieuwjaarsfeest
Zelfde bij de AH citroensorbetijs. Terwijl dat zo lekker kan zijn!quote:Op woensdag 25 september 2013 14:56 schreef Dot. het volgende:
[ afbeelding ]
Dit smaakt naar schoonmaakmiddel
n.a.v. jouw post heb ik besloten remia te mailen met mijn verhaal, welgemeende excuses maar smaken vecrschillen dus het ligt waarschijnlijk aan mij of de bereidingquote:Op woensdag 25 september 2013 11:43 schreef Bienelientjee het volgende:
[..]
Oh mijn god, ja!Daar aan terugdenken maakt me al misselijk. Wij hebben die toen ook een keer uitgeprobeerd. De geur alleen al....echt een smerige kots geur kwam er van af. Mijn eerste hap spuugde ik meteen uit. De rest van de avond strontmisselijk geweest. Het smaakte zo ontzettend naar kots.
Heb toen een klacht op de facebook Remia gezet, ik was zeker niet de eerste, kreeg een pakket thuis met allerlei Remia sauzen. En nog zo'n bakjeDie heb ik meteen in de prullenbak gesmeten.
Ja! Goor spul. En dat wordt nog steeds verkocht bij de AH en Vomarquote:Op dinsdag 24 september 2013 21:13 schreef Woelwater het volgende:
Er schijnen mensen te zijn die dit lekker vinden, vandaar dat ik het ook een keer gehaald heb.. Mocht je het zelf willen proberen, bereidt je er dan alvast op voor om het potje weg te moeten gooien..
[ afbeelding ]
quote:Op dinsdag 24 september 2013 22:50 schreef Woelwater het volgende:
Dit is trouwens ook voer dat je enkel moet eten om te overleven:
[ afbeelding ]
quote:Bij thuiskomst schroefde ik dan een blik open, prutste de nasi uit het blik en bakte het op in de koekenpan. Had ik weer wat te eten. En eerlijk gezegd, ik vond het niet perse slecht ook.
Het was wel te eten, ook al leek het meer op iets van hondenvoer.
Behalve dan dat de hond het niet lust.
Dat zou ik zeker nooit eten, net als dit:quote:Op woensdag 25 september 2013 16:18 schreef kittenszijnfuckingnice het volgende:
te raden het blik buitenshuis te openen, de sterke geur kan anders lang in huis blijven hangen. Door de geur wordt een associatie gelegd met rotte vis. De haring is echter beslist niet bedorven, de vis heeft zijn vorm behouden en zit stevig om de graat. De haring dient eigenlijk direct uit het blik te worden opgediend, afspoelen met water vermindert weliswaar de geur, maar ook de smaak. Die is sterk zoutig, maar moet volgens kenners mild en aangenaam zijn. Voor veel mensen vormt de geur echter een te grote barrière om de vis daadwerkelijk te kunnen of zelfs maar te willen proeve
quote:
Het is dan ook handiger om zowel de boven- als onderkant eraf te schroeven, dan kan je het er gewoon als een blok uitdrukken..quote:Bij thuiskomst schroefde ik dan een blik open, prutste de nasi uit het blik en bakte het op in de koekenpan. Had ik weer wat te eten. En eerlijk gezegd, ik vond het niet perse slecht ook.
Het was wel te eten, ook al leek het meer op iets van hondenvoer.
Behalve dan dat de hond het niet lust.
Die tip komt een beetje laatquote:Op donderdag 26 september 2013 19:37 schreef Woelwater het volgende:
[..]
[..]
Het is dan ook handiger om zowel de boven- als onderkant eraf te schroeven, dan kan je het er gewoon als een blok uitdrukken..
Ik heb het wel over héél veel jaartjes terug hoorquote:Op donderdag 26 september 2013 19:40 schreef WJMW het volgende:
Echt waar, klagen over de smaak van kant en klaar voedsel? Dat is inherent aan kant en klaar en pakjes voer. Leer gewoon koken.
Toen ik de maden zag heb ik weggekliktquote:Op donderdag 26 september 2013 19:35 schreef heiden6 het volgende:
[..]
Dat zou ik zeker nooit eten, net als dit:
Tja, baby's vinden iets meestal ook pas na 10 keer lekker zullen ze denkenquote:Op woensdag 25 september 2013 14:40 schreef Isabeau het volgende:
[..]Hoe verzinnen ze het. Mevrouw, nòg maar eens proberen hoor!
Gatverdamme!!quote:Op donderdag 26 september 2013 19:35 schreef heiden6 het volgende:
[..]
Dat zou ik zeker nooit eten, net als dit:
Ik heb een keer dubbelzoute drop gegeven aan een buitenlander, die keek ongeveer net zo als die kerel die dat Zweedse goedje had geproefd.
dat is lekkerquote:Op dinsdag 24 september 2013 21:13 schreef Woelwater het volgende:
Er schijnen mensen te zijn die dit lekker vinden, vandaar dat ik het ook een keer gehaald heb.. Mocht je het zelf willen proberen, bereidt je er dan alvast op voor om het potje weg te moeten gooien..
[ afbeelding ]
Sowiesoquote:Op vrijdag 27 september 2013 21:29 schreef FutureFairytale het volgende:
[ afbeelding ]
Na 1 hap weg kunnen donderen. En iedereen die het verder heeft geprobeerd (op werk) had hetzelfde.
En dan met name dit: zogenaamd "zoete" ketjapquote:Op vrijdag 27 september 2013 23:12 schreef borisz het volgende:
[..]
Sowieso
[ afbeelding ]
in het algemeen.
jaquote:Op vrijdag 27 september 2013 22:50 schreef lady-wrb het volgende:
dat remiagoedje, is dat dat spul met die hardloper? die zo blij wordt van pasta enzo
(kutreclame)
En je wilt niet weten hoe ongelooflijk populair dit product van dit merk is in het buitenland. Je staat versteld hoeveel flessen er per maand doorheen gaan in bv Australië en Canadaquote:Op vrijdag 27 september 2013 23:14 schreef Fendy het volgende:
[..]
En dan met name dit: zogenaamd "zoete" ketjap![]()
[ afbeelding ]
Smaakt zouter en vuiger dan de ketjap asin die je bij de toko haalt (voor de duidelijkheid, asin betekent "zout")
Echt? Onvoorstelbaar inderdaad.... Ik zweer trouwens bij het merk kaki tiga (mocht iemand echt goede ketjap zoeken)quote:Op vrijdag 27 september 2013 23:49 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
En je wilt niet weten hoe ongelooflijk populair dit product van dit merk is in het buitenland. Je staat versteld hoeveel flessen er per maand doorheen gaan in bv Australië en Canada. Is daar een luxeproduct, 3 tot 4x zo duur als hier
Die zooi is ook veel te zout. Volgens de conimex site hebben ze ongeveer 2 tot 3 gr natrium per portie, terwijl het advies is om dagelijks niet meer dan 2,4gr te eten. Een portie en je dag is weer om qua zout.quote:Op vrijdag 27 september 2013 21:29 schreef FutureFairytale het volgende:
[ afbeelding ]
Na 1 hap weg kunnen donderen. En iedereen die het verder heeft geprobeerd (op werk) had hetzelfde.
QFTquote:Op vrijdag 27 september 2013 23:12 schreef borisz het volgende:
[..]
Sowieso
[ afbeelding ]
in het algemeen.
quote:Op donderdag 26 september 2013 22:28 schreef kittenszijnfuckingnice het volgende:
Het eindresultaat zag er niet eens verkeerd uit (surstromming), jammer dat het naar diarree rook en smaakte
[ afbeelding ]
Die probeerde ik dus. Zat geen heet smaakje aan, alleen raar achtige chemische kokosiets. Zo ranzigquote:Op zaterdag 28 september 2013 12:47 schreef The_stranger het volgende:
[..]
Die zooi is ook veel te zout. Volgens de conimex site hebben ze ongeveer 2 tot 3 gr natrium per portie, terwijl het advies is om dagelijks niet meer dan 2,4gr te eten. Een portie en je dag is weer om qua zout.
"Topper" is de hot&spicy variant met maar liefst net iets meer dan 6 gram Na per portie.. Heb je drie dagen genoeg aan...
Bah, bietjes.quote:Op donderdag 26 september 2013 22:28 schreef kittenszijnfuckingnice het volgende:
Het eindresultaat zag er niet eens verkeerd uit (surstromming), jammer dat het naar diarree rook en smaakte
[ afbeelding ]
Ooit een babi ketjap met die ketjap gemaakt en wat ben ik misselijk geweest na één hap. Wat was dàt ranzige babi ketjapquote:Op vrijdag 27 september 2013 23:14 schreef Fendy het volgende:
En dan met name dit: zogenaamd "zoete" ketjap![]()
[ afbeelding ]
Smaakt zouter en vuiger dan de ketjap asin die je bij de toko haalt (voor de duidelijkheid, asin betekent "zout")
die ketjap in zo'n witte vierkante fles/container is veel beter te hachelenquote:Op zaterdag 28 september 2013 17:18 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ooit een babi ketjap met die ketjap gemaakt en wat ben ik misselijk geweest na één hap. Wat was dàt ranzige babi ketjap(pan vol eten weg gegooid...) Kon direct geen ketjap meer ruiken of ik werd al misselijk. Vriendin bleef me er van overtuigen dat babi ketjap echt best lekker kon zijn, dus na veel 'nee, nu niet' van mijn kant heeft ze eindelijk een keer babi ketjap gemaakt met een heel ander merk. Dat was wonder boven wonder wel heel erg lekker! Dus nu kokhals ik tenminste niet meer als ik aan ketjap denk
Tenzij ik díe Conimex ketjap dus zie
Dat snap ik dus nietquote:Op vrijdag 27 september 2013 23:49 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
En je wilt niet weten hoe ongelooflijk populair dit product van dit merk is in het buitenland. Je staat versteld hoeveel flessen er per maand doorheen gaan in bv Australië en Canada. Is daar een luxeproduct, 3 tot 4x zo duur als hier
Ik heb deze momenteel, prima spul!quote:Op zaterdag 28 september 2013 17:19 schreef Mirjam het volgende:
die ketjap in zo'n witte vierkante fles/container is veel beter te hachelen
ja die bedoel ikquote:Op zaterdag 28 september 2013 17:21 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb deze momenteel, prima spul!
[ afbeelding ]
In dat geval, sorry dat ik je misselijk gemaakt hebquote:Op zaterdag 28 september 2013 17:18 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ooit een babi ketjap met die ketjap gemaakt en wat ben ik misselijk geweest na één hap. Wat was dàt ranzige babi ketjap(pan vol eten weg gegooid...) Kon direct geen ketjap meer ruiken of ik werd al misselijk. Vriendin bleef me er van overtuigen dat babi ketjap echt best lekker kon zijn, dus na veel 'nee, nu niet' van mijn kant heeft ze eindelijk een keer babi ketjap gemaakt met een heel ander merk. Dat was wonder boven wonder wel heel erg lekker! Dus nu kokhals ik tenminste niet meer als ik aan ketjap denk
Tenzij ik díe Conimex ketjap dus zie
Die is best aardig inderdaad, 6.5/10quote:Op zaterdag 28 september 2013 17:21 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb deze momenteel, prima spul!
[ afbeelding ]
Eensch. Gewoon de Indische spullen bij toko halen, of iig die producten die ook bij bijvoorbeeld de Jumbo te halen zijn, zoals de boemboes.quote:Op vrijdag 27 september 2013 23:12 schreef borisz het volgende:
[..]
Sowieso
[ afbeelding ]
in het algemeen.
quote:Op dinsdag 24 september 2013 22:50 schreef Woelwater het volgende:
Dit is trouwens ook voer dat je enkel moet eten om te overleven:
[ afbeelding ]
Eens. Al ken ik best wat mensen die het wel lekker vinden. Vind het zelf smakeloze vis en het prutje er bovenop is gewoon echt smerig.quote:Op zaterdag 28 september 2013 21:27 schreef lady-wrb het volgende:
wat ik ongeloofelijk ranzig vind, is viscuisine (zowel van iglo als huismerk, in elke variant)
yukwat een belediging voor de vis die ze er dood voor hebben moeten maken.
Vooral als je het voorgeschoteld krijgt uit de magnetronquote:Op zaterdag 28 september 2013 21:27 schreef lady-wrb het volgende:
wat ik ongeloofelijk ranzig vind, is viscuisine (zowel van iglo als huismerk, in elke variant)
yukwat een belediging voor de vis die ze er dood voor hebben moeten maken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |