Die heb ik nou nog nooit willen proberen te maken, maar misschien wel eens leuk om te zien of ik het kan! Zet ik op het lijstje. Dan verder frambozencakjes, gezonde muffins....en dan is het wel opquote:
ontvetten doe je met citroensap. zowel de kom als de mixer ontvetten en goed droog maken met bv keukenpapier.quote:Op donderdag 10 oktober 2013 22:42 schreef Tinuviel het volgende:
Nee dat heb ik niet gedaan. Is dat het probleem? Als het water te sterk kookt, kan dat toch ook de eigeel beschadigen waardoor die niet meer werkt en het niet stijf wordt of heb ik dat mis? Hoe ontvet ik de kom?
Marsepein! Maak marsepein!quote:Op donderdag 10 oktober 2013 23:42 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Die heb ik nou nog nooit willen proberen te maken, maar misschien wel eens leuk om te zien of ik het kan! Zet ik op het lijstje. Dan verder frambozencakjes, gezonde muffins....en dan is het wel op
Lekker lekker lekker!!!! Nou heb ik meteen zin in taart hahahaquote:Op vrijdag 11 oktober 2013 06:42 schreef Tinuviel het volgende:
Kvd, dank voor alle tips. Ik heb nu het frosting recept aangepast, alleen eiwit, vanille extract en stroop en het werd goed stijf. En hier het resultaat:
[ afbeelding ]
Vrolijk! Is het een heel klein taartje, of zijn dat reuzenSmarties?quote:Op vrijdag 11 oktober 2013 06:42 schreef Tinuviel het volgende:
Kvd, dank voor alle tips. Ik heb nu het frosting recept aangepast, alleen eiwit, vanille extract en stroop en het werd goed stijf. En hier het resultaat:
[ afbeelding ]
Je hebt ook meringue boterecreme. Die is echt heerlijk. Niet zowaar als gewone botercreme.quote:Op vrijdag 11 oktober 2013 10:12 schreef Myraela het volgende:
Merengue als frosting, is dat gebruikelijk? Lijkt me echt helemaal niet lekker. Maar rauwe eieren geven mij sowieso de kriebels.
Daar gaar je de meringue, recepten die ik ken tenminste.quote:Op vrijdag 11 oktober 2013 10:15 schreef Ooi86 het volgende:
[..]
Je hebt ook meringue boterecreme. Die is echt heerlijk. Niet zowaar als gewone botercreme.
Ik heb toevallig wel net een: http://www.24kitchen.nl/recepten/kersenclafoutis in de oven staan. Al heb ik niet zijn recept gebruikt.quote:Op vrijdag 11 oktober 2013 15:36 schreef Isabeau het volgende:
http://www.24kitchen.nl/n(...)olphs-bakery-feestje
Jammer dat ik geen foto's kan maken
(in het kader van de prijsvragen, Myraela )
haagse bluf?quote:Op vrijdag 11 oktober 2013 15:29 schreef Dragonberry het volgende:
Iemand nog een idee wat ik kan maken met 5 eiwitten? behalve merengeus
het lijkt me juist leuk om rudolf eens te ontmoeten. ik vind hem altijd zo enthousiast en positiefquote:Op vrijdag 11 oktober 2013 15:42 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik heb toevallig wel net een: http://www.24kitchen.nl/recepten/kersenclafoutis in de oven staan. Al heb ik niet zijn recept gebruikt.
Maar eigenlijk lijkt het me helemaal niet zo leuk om hem te ontmoeten. Al is het misschien wel leuk om erover te bloggen.
In het kader van Day Zero ben ik in voor alle rare dingenquote:Op vrijdag 11 oktober 2013 15:42 schreef Myraela het volgende:
Ik heb toevallig wel net een: http://www.24kitchen.nl/recepten/kersenclafoutis in de oven staan. Al heb ik niet zijn recept gebruikt.
Maar eigenlijk lijkt het me helemaal niet zo leuk om hem te ontmoeten. Al is het misschien wel leuk om erover te bloggen.
quote:
Stuur ik een foto in, dan ga jij mee als ik mag gaan.quote:Op vrijdag 11 oktober 2013 15:47 schreef Isabeau het volgende:
[..]
In het kader van Day Zero ben ik in voor alle rare dingen
Ik ben vrij en in Rotterdam dinsdag, kan vast nog wel een nachtje blijven tot woensdag (ook vrij)quote:Op vrijdag 11 oktober 2013 15:54 schreef Myraela het volgende:
Stuur ik een foto in, dan ga jij mee als ik mag gaan.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |