Pashmak is indd Iraanse suikerspin. Ook gegetenquote:Op maandag 15 juli 2013 00:10 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Pismaniye? Pashmak? Dat is een soort van Turkse (Iraanse) suikerspin. Maar de combinatie baklava/pismaniye hoor ik voor het eerst.
De kabab ook he.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:12 schreef Bortecinem het volgende:
Mijn baklava komt uit Adana. Smaakt toch beter dan de baklava hier. Valt niet te overtreffen.
Thanks to moi.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:12 schreef Johnfuckinmayer het volgende:
gegoogled en het is pashmak. mysterie opgelost
Absoluut. Vooral de kebab.quote:
Lekkerste baklava everrrrrrrrrrr komt gewoon van de zwarte marktquote:Op maandag 15 juli 2013 00:12 schreef Bortecinem het volgende:
Mijn baklava komt uit Adana. Smaakt toch beter dan de baklava hier. Valt niet te overtreffen.
Echt niet.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:14 schreef Ambipur het volgende:
[..]
Lekkerste baklava everrrrrrrrrrr komt gewoon van de zwarte markt
Hele droge, taaie..quote:Op maandag 15 juli 2013 00:13 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Absoluut. Vooral de kebab.
Ik word er gewoon agressief van als ik zie wat mensen hier proberen te verkopen onder 'Adana kebab'.
Ik denk dat ik morgen voor iftar kabab ga maken met witte rijst en saffraan. Of tenminste, mijn moeder daarin assisteren.quote:
Dat is echt typisch Iraans, he? Waar ik vandaan kom eten we kebab met verse pide en heel veel salade.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:15 schreef Johnfuckinmayer het volgende:
[..]
Ik denk dat ik morgen voor iftar kabab ga maken met witte rijst en saffraan. Of tenminste, mijn moeder daarin assisteren.
Lekkere combo ja.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:07 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Het zijn mini-baklavatjes. Weet niet of het te zien is op de foto.
Ijs met baklava is best lekker. Dit is de eerste keer dat ik het eet.
ja zeker. Altijd rijst. en jullie met je pide en ekmek.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:16 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Dat is echt typisch Iraans, he? Waar ik vandaan kom eten we kebab met verse pide en heel veel salade.
Hmmm in Turkije is het lekkerderquote:Op maandag 15 juli 2013 00:16 schreef Peunage het volgende:
Besta Adana kebab die ik gegeten heb was bij het Turkse restaurant Meram. Ben nooit echt in Turkije geweest om het daar te proeven. Alleen op het vliegveld in Istanbul voor een paar uur, en daar was eten freaking duur.
I know.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:16 schreef Johnfuckinmayer het volgende:
[..]
ja zeker. Altijd rijst. en jullie met je pide en ekmek.
Hmm heb al jaren geen carte dor op. Ziet er wel interessant uit alhoewel ik liever gewoon baklava met ijs koop ipv dit.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:16 schreef Ayca het volgende:
[..]
Lekkere combo ja.
Deze in Turkije gehad, best goed te doen.
[ afbeelding ]
Lust je geen peper?quote:Op maandag 15 juli 2013 00:18 schreef Johnfuckinmayer het volgende:
Die peper..tadigh is het beste gedeelte.
JFM.... Why?quote:Op maandag 15 juli 2013 00:18 schreef Johnfuckinmayer het volgende:
Ik ga trouwens naar turkije in september. Alanya
Of doner, kebab noemenquote:Op maandag 15 juli 2013 00:13 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Absoluut. Vooral de kebab.
Ik word er gewoon agressief van als ik zie wat mensen hier proberen te verkopen onder 'Adana kebab'.
juist wel .quote:Op maandag 15 juli 2013 00:19 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Lust je geen peper?
I know. Mijn ouders eten het niet dus heb ik altijd alle tadigh voor mezelf. Ik maak trouwens altijd aardappeltadigh.
Oke stuur mij zodat ik kan oordelen. Keee?quote:Op maandag 15 juli 2013 00:17 schreef Ambipur het volgende:
[..]
Nee, yemin. Ik ben baklava verslaafde en nothing can beat this man
Weer eens wat anders...quote:
Of shoarma en doner door elkaar halen.quote:
Dit is trouwens alleen zo in Adana. Heb ook kebab in het Westen van Turkije gehad en dat was echt..quote:
Of ezel ipv kalfsvleesquote:Op maandag 15 juli 2013 00:21 schreef Johnfuckinmayer het volgende:
[..]
Weer eens wat anders...
[..]
Of shoarma en doner door elkaar halen.
Hmmh, dan ga je naar de verkeerde plekken.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:22 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Dit is trouwens alleen zo in Adana. Heb ook kebab in het Westen van Turkije gehad en dat was echt..
West Turkije.West Turken.
Ik heb in Turkije heeel veel bulgur gegeten. Dat is vaak zo toch? In plaats van rijst, bulgur te eten.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:22 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Dit is trouwens alleen zo in Adana. Heb ook kebab in het Westen van Turkije gehad en dat was echt..
West Turkije.West Turken.
Ik meen het bak. Istersen no issue.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:21 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Oke stuur mij zodat ik kan oordelen. Keee?
Wij eten het met bulgur.. Sowieso eten Erzincanlilar alles met bulgur.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:22 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Dit is trouwens alleen zo in Adana. Heb ook kebab in het Westen van Turkije gehad en dat was echt..
West Turkije.West Turken.
Je moet Bulgur met yoghurt etenquote:Op maandag 15 juli 2013 00:23 schreef Johnfuckinmayer het volgende:
[..]
Ik heb in Turkije heeel veel bulgur gegeten. Dat is vaak zo toch? In plaats van rijst, bulgur te eten.
Beste karniyarik ook. was zo ziek.
?quote:Op maandag 15 juli 2013 00:20 schreef Ambipur het volgende:
[..]
Zeg het dan helemaal goed.. Yaprak doner.
Heb dit jaar de meshur cop sis gehad. Die cop sis leek net vogelvoer men, zo klein en weinig.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:22 schreef xminator het volgende:
[..]
Hmmh, dan ga je naar de verkeerde plekken.
Zo doen wij het ook.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:24 schreef Ambipur het volgende:
[..]
Doe jij dat ook? Dacht dat ik de enige wasIk meng die 2.
Daar gaat het dus helemaal mis bij jou, je moet NOOIT naar plekken gaan die 'meshur' zijn. Die bakken er vaak niets meer van nadat ze $$ zien/ontvangen.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:24 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Heb dit jaar de meshur cop sis gehad. Die cop sis leek net vogelvoer men, zo klein en weinig.En we kregen er twee gegrilde groenten bij.
Als je in Adana kebab besteld staat de hele tafel vol met salade.
Mengen als in echt mengen door elkanderquote:Op maandag 15 juli 2013 00:24 schreef Ambipur het volgende:
[..]
Doe jij dat ook? Dacht dat ik de enige wasIk meng die 2.
De echte dealquote:
Liefst in zelfgemaakte kippenbouillonquote:Op maandag 15 juli 2013 00:24 schreef Johnfuckinmayer het volgende:
[..]
Bulgur kook je ook in bouillon toch?
Ik meng alles met yoghurt. Zelfs macaroni en rijstquote:Op maandag 15 juli 2013 00:25 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Zo doen wij het ook.
Maar niet mengen. Samen eten.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |