Pashmak is indd Iraanse suikerspin. Ook gegetenquote:Op maandag 15 juli 2013 00:10 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Pismaniye? Pashmak? Dat is een soort van Turkse (Iraanse) suikerspin. Maar de combinatie baklava/pismaniye hoor ik voor het eerst.
De kabab ook he.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:12 schreef Bortecinem het volgende:
Mijn baklava komt uit Adana. Smaakt toch beter dan de baklava hier. Valt niet te overtreffen.
Thanks to moi.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:12 schreef Johnfuckinmayer het volgende:
gegoogled en het is pashmak. mysterie opgelost
Absoluut. Vooral de kebab.quote:
Lekkerste baklava everrrrrrrrrrr komt gewoon van de zwarte marktquote:Op maandag 15 juli 2013 00:12 schreef Bortecinem het volgende:
Mijn baklava komt uit Adana. Smaakt toch beter dan de baklava hier. Valt niet te overtreffen.
Echt niet.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:14 schreef Ambipur het volgende:
[..]
Lekkerste baklava everrrrrrrrrrr komt gewoon van de zwarte markt
Hele droge, taaie..quote:Op maandag 15 juli 2013 00:13 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Absoluut. Vooral de kebab.
Ik word er gewoon agressief van als ik zie wat mensen hier proberen te verkopen onder 'Adana kebab'.
Ik denk dat ik morgen voor iftar kabab ga maken met witte rijst en saffraan. Of tenminste, mijn moeder daarin assisteren.quote:
Dat is echt typisch Iraans, he? Waar ik vandaan kom eten we kebab met verse pide en heel veel salade.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:15 schreef Johnfuckinmayer het volgende:
[..]
Ik denk dat ik morgen voor iftar kabab ga maken met witte rijst en saffraan. Of tenminste, mijn moeder daarin assisteren.
Lekkere combo ja.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:07 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Het zijn mini-baklavatjes. Weet niet of het te zien is op de foto.
Ijs met baklava is best lekker. Dit is de eerste keer dat ik het eet.
ja zeker. Altijd rijst. en jullie met je pide en ekmek.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:16 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Dat is echt typisch Iraans, he? Waar ik vandaan kom eten we kebab met verse pide en heel veel salade.
Hmmm in Turkije is het lekkerderquote:Op maandag 15 juli 2013 00:16 schreef Peunage het volgende:
Besta Adana kebab die ik gegeten heb was bij het Turkse restaurant Meram. Ben nooit echt in Turkije geweest om het daar te proeven. Alleen op het vliegveld in Istanbul voor een paar uur, en daar was eten freaking duur.
I know.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:16 schreef Johnfuckinmayer het volgende:
[..]
ja zeker. Altijd rijst. en jullie met je pide en ekmek.
Hmm heb al jaren geen carte dor op. Ziet er wel interessant uit alhoewel ik liever gewoon baklava met ijs koop ipv dit.quote:Op maandag 15 juli 2013 00:16 schreef Ayca het volgende:
[..]
Lekkere combo ja.
Deze in Turkije gehad, best goed te doen.
[ afbeelding ]
Lust je geen peper?quote:Op maandag 15 juli 2013 00:18 schreef Johnfuckinmayer het volgende:
Die peper..tadigh is het beste gedeelte.
JFM.... Why?quote:Op maandag 15 juli 2013 00:18 schreef Johnfuckinmayer het volgende:
Ik ga trouwens naar turkije in september. Alanya
Of doner, kebab noemenquote:Op maandag 15 juli 2013 00:13 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Absoluut. Vooral de kebab.
Ik word er gewoon agressief van als ik zie wat mensen hier proberen te verkopen onder 'Adana kebab'.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |