http://www.omroepmax.nl/televisie/heel-holland-baktquote:Kijkcijferhit ‘The Great British Bake Off’ komt naar Nederland!
De Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit ‘The Great British Bake Off’ is vanaf juni te zien bij MAX.
In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?
Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.
Ja he, ik stelde me iets kleins voor.quote:
Normale pasteibakjes, dit eet je niet vlak voor het slapen gaanquote:Op woensdag 10 juli 2013 21:13 schreef Njosnavelin het volgende:
[..]
Ja he, ik stelde me iets kleins voor.
Eens! Wat een horror ding. Brrrrrrr.quote:
Hahahaquote:
Ik ook, maar dat vind ik doodeng.quote:
Het doet me denken aan een etterende puist.quote:Op woensdag 10 juli 2013 21:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Eens! Wat een horror ding. Brrrrrrr.
Ik hoop Matthieu.quote:
Ieww iewwwquote:Op woensdag 10 juli 2013 21:20 schreef alors het volgende:
[..]
Het doet me denken aan een etterende puist.
Jawel!!!!!!!!!!!!!!!quote:
3 keer niet al te best en ze is ook nooit echt de beste. Dus niet onverwachtquote:
Dit inderdaad.quote:Op woensdag 10 juli 2013 21:23 schreef Bleie het volgende:
Wat jammer van Emma! En ik had Evert verwacht als meesterbakker.
Ja! Naapersquote:Op woensdag 10 juli 2013 21:23 schreef Zo-is-dat het volgende:
croquembouche, nu al zin n volgende week!
Neu, Emma is al heel ver gekomen.quote:Op woensdag 10 juli 2013 21:31 schreef Pietverdriet het volgende:
Twee onterechte beslissingen.
Mathieu had moeten vertrekken (en dat is niet omdat ik zo gek ben op Emma) en Evert meesterbakker.
Rutger heeft maggi gebruikt.quote:Op woensdag 10 juli 2013 21:33 schreef Mylene het volgende:
Matthieu had Maggi gebruikt, hoorde ik dat nou goed?
Ze hadden het omwille van het keuren van het deeg er uit gelatenquote:Op woensdag 10 juli 2013 21:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vond geen van de ragout eigenlijk een ragout, en volgens bij hoort de ragout in de slaapmuts
Ik vond het het bewijs dat die hele slaapmuts een kutconcept is!quote:Op woensdag 10 juli 2013 21:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vond geen van de ragout eigenlijk een ragout, en volgens bij hoort de ragout in de slaapmuts
Nou, laat dat meester maar weg. Gewoon bakker.quote:
ja maar juist daarom, hj blonk hier wel in uit terwijl het gewoon een over het algemeen matige bakker is.quote:Op woensdag 10 juli 2013 21:49 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nou, laat dat meester maar weg. Gewoon bakker.
Erg meesterlijk is hij nooit. Hij is gewoon altijd consistent okay. Maar nooit wauw.
Hebben we hetzelfde gekeken? Ik zag hem niet uitblinken.quote:Op woensdag 10 juli 2013 22:13 schreef Mirjam het volgende:
[..]
ja maar juist daarom, hj blonk hier wel in uit terwijl het gewoon een over het algemeen matige bakker is.
Hij was toch duidelijk beter dan de rest, enige met een eetbare pastiequote:Op woensdag 10 juli 2013 22:14 schreef hexje het volgende:
[..]
Hebben we hetzelfde gekeken? Ik zag hem niet uitblinken.
ik heb hem goede dingen zien maken, zeker gezien de omstandigheden en creaties van de anderen.quote:Op woensdag 10 juli 2013 22:14 schreef hexje het volgende:
[..]
Hebben we hetzelfde gekeken? Ik zag hem niet uitblinken.
Er werden 3 dingen gebakken.quote:Op woensdag 10 juli 2013 22:15 schreef computergirl het volgende:
[..]
Hij was toch duidelijk beter dan de rest, enige met een eetbare pastie
Ditquote:Op woensdag 10 juli 2013 22:16 schreef Piger het volgende:
Hij heeft wel goed werk afgeleverd. Geen echte fouten. Evert had best meesterbakker mogen worden.
Matthieu had eruit gemoeten. Op één of andere manier glippen zijn creatie's er altijd net tussendoor, maar je ziet hem ook elke keer gebruik maken van de kennis van anderen. Het feit dat hij mee kan kijken heeft hem echt teveel geholpen.
Taart van Narcis ook heel lekker, slaapmuts goed en lekker, pie werd ze 2de.quote:Op woensdag 10 juli 2013 22:18 schreef computergirl het volgende:
[..]
Hartige taart was heel lekker volgens de jury, pastie goed gelukt en slaapmuts goed gelukt.
Oh, fuck, met meesterbakker bedoel je gewoon "de beste van deze aflevering".quote:Op woensdag 10 juli 2013 22:13 schreef Mirjam het volgende:
[..]
ja maar juist daarom, hj blonk hier wel in uit terwijl het gewoon een over het algemeen matige bakker is.
ja, van de aflevering johquote:Op woensdag 10 juli 2013 22:35 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, fuck, met meesterbakker bedoel je gewoon "de beste van deze aflevering".
Ik zit weer eens niet op te letten.
Maar ach, ja, het scheelde niet veel met dat Limburgse bloembolletje inderdaad.
Al denk ik dat die dus wel creatiever is. En smakelijker.
Eindelijk gaat dat stomme gegiegel stoppen :/quote:
Karin beschrijft precies wat er klopt aan HHB en waarom andere kookprogrammas zo falen.quote:Op donderdag 11 juli 2013 12:41 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:
Ik denk dat deze post het wel goed samenvat:
http://koken.blogo.nl/2013/07/10/heel-holland-bakt/
Afgelopen kerstvakantie was Cup Cake Cup op tv (ook bij de publieke omroep), dat was ook met patissier Robért. Was een soort Heel Holland Bakt, Het concept was vrijwel hetzelfde. Maar dan op kinderen gericht (voor en door kinderen, allerlei soorten cupcakes bakken en decoreren).quote:Op donderdag 11 juli 2013 13:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Karin beschrijft precies wat er klopt aan HHB en waarom andere kookprogrammas zo falen.
Kijk naar Keith Floyd en kijk naar Joop Braakhekke die hem probeert na te doen.
mwa...neu.quote:Op donderdag 11 juli 2013 12:41 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:
Ik denk dat deze post het wel goed samenvat:
http://koken.blogo.nl/2013/07/10/heel-holland-bakt/
ik ben meer een kok dan een bakkerquote:Op donderdag 11 juli 2013 12:02 schreef Karina het volgende:
Piet, meld je aan voor volgend seizoen
Tweede seizoen Heel Holland Bakt op komst
Het veel bekeken Heel Holland Bakt met Martine Bijl krijgt een vervolg. In de zomer van 2014 keert omroep MAX terug met de tv-wedstrijd voor banketbakkers. Dat heeft de omroep gemeld. Bijl blijft de presentatrice en Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden keren terug als de juryleden. “Heel Holland Bakt is dè zomerhit van 2013. Wij zijn erg blij dat we de rechten hebben om in de zomer van 2014 een tweede seizoen van het programma uit te zenden“, zegt MAX-baas Jan Slagter.
Slagter is blij dat het team ongewijzigd blijft. “Natuurlijk is Martine Bijl als presentatrice weer van de partij, net als de jury. Zij en de jury maken een groot deel uit van het succes van het programma.”
De opnames starten in het voorjaar van 2014.
Bron
En broodverbeteraar.quote:Op woensdag 10 juli 2013 21:49 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nou, laat dat meester maar weg. Gewoon bakker.
Erg meesterlijk is hij nooit. Hij is gewoon altijd consistent okay. Maar nooit wauw.
Sowieso verkoopt de BBC tegenwoordig concepten alleen als ze intact gelaten worden? En dus niet met een SMS ronde 'SMS EVERT NAAR 1122 als jij Evert als Meesterbakkert wilt!'. Dan zal een commerciele omroep er al veel minder interesse in hebben.quote:Op donderdag 11 juli 2013 12:07 schreef MaximusTG het volgende:
Denk ook dat het programma het bij een commerciële omroep niet zo goed had gedaan.
Nu zijn de werkeilandjes wel in verschillende kleuren viel me opquote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:05 schreef Karina het volgende:
Ach ja, het is gewoon precies hetzelfde dus waarom niet
Zelfde fornuisjes, tent, alles identiek.
Oh ja klopt. Van die kleurtjes.quote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:07 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Nu zijn de werkeilandjes wel in verschillende kleuren viel me op
(en dat de mensen vooraan een grotere werkbank lijken te hebben dan de mensen er achter )
Dat doe ik automatisch al blijkbaarquote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:08 schreef Karina het volgende:
[..]
Oh ja klopt. Van die kleurtjes.
Zoek de verschillen
Ik vond die hele taart een ramp om te zienquote:
Die laatste taart zag er wel echt heel lekker uit! Lemon curdquote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:21 schreef Karina het volgende:
Ik vind ze ook allemaal niet zo lekker. Engelse smaak is blijkbaar toch iets anders dan Nederlandse.
Hij was wel scheef.quote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:22 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Die laatste taart zag er wel echt heel lekker uit! Lemon curd
Hij gaat toch nooit recht de maag inquote:
Ja dan kun je het net zo goed op het bord gooienquote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:23 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Hij gaat toch nooit recht de maag in
(was mij niet opgevallen trouwens)
haha zo zou het er bij mij wel uitzienquote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:24 schreef Karina het volgende:
[..]
Ja dan kun je het net zo goed op het bord gooien
Lemon curd , moet altijd snel langs het schap lopen bij de AH anders koop ik het...te vaak.quote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:22 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Die laatste taart zag er wel echt heel lekker uit! Lemon curd
Bij mij helemaal, ik heb nog nooit van mijn leven iets gebakkenquote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:24 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
haha zo zou het er bij mij wel uitzien
verkoopt AH dat? Dat had ik dan weer niet moeten wetenquote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:24 schreef trovey het volgende:
[..]
Lemon curd , moet altijd snel langs het schap lopen bij de AH anders koop ik het...te vaak.
Ook dat niet nee en cake kun je volgens mij niet zo goed invriezen.quote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:26 schreef alors het volgende:
Mij lijkt het bakken wel leuk, maar ik moet er niet aan denken om alles zelf op te moeten eten
Ja, een Brits merk (wat anders ), is te lekker voor woorden.quote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:26 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
verkoopt AH dat? Dat had ik dan weer niet moeten weten
Ik kan appeltaart bakken als een maar ja moet het zelf ook opeten dus ik doe het nooit meer.quote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:26 schreef alors het volgende:
Mij lijkt het bakken wel leuk, maar ik moet er niet aan denken om alles zelf op te moeten eten
Als ik dit zo zie wil ik echt wel dingen gaan proberen te bakkenquote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:26 schreef alors het volgende:
Mij lijkt het bakken wel leuk, maar ik moet er niet aan denken om alles zelf op te moeten eten
Ja dat vond ik ook al, het is een beetje rommelig.quote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:40 schreef Bartjebart het volgende:
Ik vind dit het ook nogal rommelig maken; al die informatieve filmpjes tussendoor
Ik vind dat juist wel leuk.quote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:40 schreef Bartjebart het volgende:
Ik vind dit het ook nogal rommelig maken; al die informatieve filmpjes tussendoor
Dit was dan ook het eerste seizoen. Hopelijk hebben ze geleerd en hebben ze de informatie in latere seizoenen geskipt.quote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:40 schreef Bartjebart het volgende:
Ik vind dit het ook nogal rommelig maken; al die informatieve filmpjes tussendoor
Ik zag net op wikipedia ook al dat ze in het eerste seizoen nog naar verschillende plaatsten trekken en vanaf het tweede seizoen blijven ze steeds op 1 plek.quote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:44 schreef remcoP het volgende:
[..]
Dit was dan ook het eerste seizoen. Hopelijk hebben ze geleerd en hebben ze de informatie in latere seizoenen geskipt.
Zag je in het begin inderdaad, ze noemden de plekken op waar ze naartoe gaan.quote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:45 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Ik zag net op wikipedia ook al dat ze in het eerste seizoen nog naar verschillende plaatsten trekken en vanaf het tweede seizoen blijven ze steeds op 1 plek.
Wel hippe plekken; Scone Palace, Sandwich, Kent, Bakewellquote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:47 schreef Karina het volgende:
[..]
Zag je in het begin inderdaad, ze noemden de plekken op waar ze naartoe gaan.
Haha dat was me niet eens opgevallen.quote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:49 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Wel hippe plekken; Scone Palace, Sandwich, Kent, Bakewell
Waar staat dat dan? Bij de jams of bij de bakproducten?quote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:27 schreef trovey het volgende:
[..]
Ja, een Brits merk (wat anders ), is te lekker voor woorden.
Jams.quote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:56 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Waar staat dat dan? Bij de jams of bij de bakproducten?
Is het deze trouwens:
[ afbeelding ]
die verkoopt de appie idd.. Maar ik maak het zelf nog lekkerderquote:Op zaterdag 13 juli 2013 21:21 schreef trovey het volgende:
[..]
Jams.
Kan best zijn dat het die is, het laatste potje is al weer van even geleden.
Suequote:Op zaterdag 13 juli 2013 21:30 schreef Jester65 het volgende:
En ik vind Martine ook leuker dat die twee presentatrices.
Ja, eens! Die man van de jury wist niet eens wat een cornish pasty was, laat staan hoe je het uitspreekt.quote:Op zondag 14 juli 2013 18:06 schreef YogaLove het volgende:
HA! Ik heb ook de herhaling van de Engelse versie op de Hollander ontdekt op uitzending gemist!
Ik vind deze veel beter dan de Nederlandse. En Mel en Sue
De jury is veel beter, ze weten waar ze het over hebben en stralen dat ook uit.
De Nederlandse jury vind ik echt twijfelachtig en komen niet bekwaam over, vind ik.
quote:Op zondag 14 juli 2013 18:21 schreef Dot. het volgende:
[..]
Ja, eens! Die man van de jury wist niet eens wat een cornish pasty was, laat staan hoe je het uitspreekt.
Wat? Dat is toch enorm knullig? Hoe kan je iets jureren terwijl je niet eens weet hoe het origineel moet?quote:
Wel eens van "acteren" gehoord?! Hij laat miepje uitleggen wat het is zodat jij als kijker het ook weet.quote:Op zondag 14 juli 2013 18:27 schreef Dot. het volgende:
[..]
Wat? Dat is toch enorm knullig? Hoe kan je iets jureren terwijl je niet eens weet hoe het origineel moet?
En ik erger me idd aan de uitspraak, die is zo specifiek en als je dan de expert moet zijn in een programma mogen de makers je zoiets wel even influisteren. Nu was het echt overduidelijk dat hij ze niet kende.
Hij zei letterlijk dat hij er nog nooit van had gehoord. Zoiets heb ik nooit voorbij zien komen op de BBC en daar wordt ook altijd alles netjes uitgelegd.quote:Op zondag 14 juli 2013 18:30 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Wel eens van "acteren" gehoord?! Hij laat miepje uitleggen wat het is zodat jij als kijker het ook weet.
Precies, dan kun je tenminste zien dat ze weten waar ze het over hebben!quote:Op zondag 14 juli 2013 18:32 schreef Dot. het volgende:
[..]
Sowieso vind ik het daar ook leuk dat ze jury ook zelf bakt als voorbeeld.
Voor Sue zou ik hetero wordenquote:
The Great British Bake-off vertalen als "Heel Engeland bakt".quote:Op zaterdag 13 juli 2013 12:20 schreef Karina het volgende:
Vanavond om 19:00 uur de Engelse versie op NED1. Aflevering 1 van seizoen 1.
Tja dan moet zij dat ook worden... anders heeft het nog geen zin...quote:
Scherp.quote:Op zondag 14 juli 2013 19:17 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Tja dan moet zij dat ook worden... anders heeft het nog geen zin...
Truequote:Op zondag 14 juli 2013 19:17 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Tja dan moet zij dat ook worden... anders heeft het nog geen zin...
Iddquote:Op zondag 14 juli 2013 19:17 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Tja dan moet zij dat ook worden... anders heeft het nog geen zin...
En paul hollywood, met zijn prachtige ogenquote:Op zondag 14 juli 2013 19:57 schreef PM-girl het volgende:
De nederlandse versie valt niet tegen en is echt wel vermakelijk, maar als je dan het origineel ziet
Mel en Sue en Mary!
Geweldig idd! En wat een toepasselijke naam voor die man. Hij ziet er op een of andere manier erg glamoureus uitquote:Op zondag 14 juli 2013 20:00 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
En paul hollywood, met zijn prachtige ogen
Wat wil je met zo'n achternaam!quote:Op zondag 14 juli 2013 20:00 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Geweldig idd! En wat een toepasselijke naam voor die man. Hij ziet er op een of andere manier erg glamoureus uit
Dat ben ik wel met je eens, maar wellicht is ze gewoon erg leukquote:Op zondag 14 juli 2013 20:25 schreef RobinOok het volgende:
Toch vind ik Paul Hollywood een stuk minder leuk sinds ik weet dat ie voor zo'n nikserig, Amerikaans Mexicaanse kookhuppelkutje is gevallen. Sukkel.
[ afbeelding ]
Mee eensquote:Op maandag 15 juli 2013 17:00 schreef TheaterMaMa het volgende:
Ja het is waar dat deze Britse versie een stuk serieuzer aangepakt is, maar dat is meteen ook z'n zwakte, ik vind heel Holland bakt gezelliger
Maak me gek.quote:Op zondag 14 juli 2013 20:25 schreef RobinOok het volgende:
nikserig, Amerikaans Mexicaanse kookhuppelkutje
Nou vooruit dan. Hier: Marcela Valladolid met haar rubriek "Healthy Breakfast For Children":quote:
2 schijfjes aarbei, en de vitamine c is ook weer binnenquote:Op dinsdag 16 juli 2013 08:52 schreef computergirl het volgende:
Dat er ook suiker uit aarbei en banaan inzit maakt het healthy?
Dat is wel een afknapper ja. Je omschrijving beloofde zoveel, maar ze is gewoon een Amerikaanse zeurtrut.quote:Op dinsdag 16 juli 2013 07:10 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nou vooruit dan. Hier: Marcela Valladolid met haar rubriek "Healthy Breakfast For Children":
Hij is inderdaad lekker!quote:Op zaterdag 13 juli 2013 19:27 schreef trovey het volgende:
[..]
Ja, een Brits merk (wat anders ), is te lekker voor woorden.
Ik weet het niet.. ik vrees voor Rutger en Narcis..quote:Op woensdag 17 juli 2013 20:43 schreef Bakkerd het volgende:
ik denk dat Evert gaat afvallen vandaag..
wow, en nu mislukt t bij hem.quote:Op woensdag 17 juli 2013 20:43 schreef Bakkerd het volgende:
ik denk dat Evert gaat afvallen vandaag..
Jep, net bloemetjes.quote:Op woensdag 17 juli 2013 20:45 schreef Sunnythesun het volgende:
Die van Narcis vind ik wel het mooiste! Mooi strak!
Hij is ook echt mooiquote:Op woensdag 17 juli 2013 20:47 schreef Zo-is-dat het volgende:
Rutger wint deze ronde met z'n laagjes
Mag ook wel, hij kijkt veel af van anderen.quote:Op woensdag 17 juli 2013 20:47 schreef alors het volgende:
Matthieu was vorige week ook niet best, ik zie hem er wel uitvliegen als hij niet spectaculair verbetert.
quote:
Mwa, ik vind hem iets te jong.quote:
Ik vind ze het meest stabiel presteren, vooral de technische opdrachtenquote:Op woensdag 17 juli 2013 20:49 schreef Jester65 het volgende:
Rutger en Narcis lijken me zekere finalisten. Tenminste op basis van deze opdracht.
Molieux of iets dergelijksquote:
Moelleux, whatever het is...quote:
Blokje chocolade in t midden?quote:Op woensdag 17 juli 2013 20:56 schreef Uccie het volgende:
Ik maak altijd de a-culinaire versie hiervan...die zijn zo klaar en mijn gasten zijn nog minder culinair dus die zijn allang onder de indruk
12-minuten cakejesquote:Op woensdag 17 juli 2013 20:56 schreef Uccie het volgende:
Ik maak altijd de a-culinaire versie hiervan...die zijn zo klaar en mijn gasten zijn nog minder culinair dus die zijn allang onder de indruk
Do tellquote:Op woensdag 17 juli 2013 20:56 schreef Uccie het volgende:
Ik maak altijd de a-culinaire versie hiervan...die zijn zo klaar en mijn gasten zijn nog minder culinair dus die zijn allang onder de indruk
quote:
Ik denk dat het inderdaad deze zijn.quote:
Chocolade en boter smelten, suiker erbij en wat bloem en dan 12 minuten in de oven.quote:
Ik heb ze gemaakt maar zonder blokje er in hoor maar wel heel gemakkelijk receptje en volgens mij is het precies wat zij maken. Maar ja, ik had een volledige beschrijvingquote:Op woensdag 17 juli 2013 20:57 schreef Uccie het volgende:
[..]
[..]
Ik denk dat het inderdaad deze zijn.
quote:Op woensdag 17 juli 2013 20:58 schreef Uccie het volgende:
[..]
Chocolade en boter smelten, suiker erbij en wat bloem en dan 12 minuten in de oven.
Ik ben nu niet thuis, maar ik zal je de hoeveelheden even sturen van de week.
Ja precies! niets anders dan wat zij doen hoorquote:Op woensdag 17 juli 2013 20:58 schreef Uccie het volgende:
[..]
Chocolade en boter smelten, suiker erbij en wat bloem en dan 12 minuten in de oven.
Ik ben nu niet thuis, maar ik zal je de hoeveelheden even sturen van de week.
Oh want je hebt ook een versie met een soort chocolade pasta die je tot een bolletje maakt en dan cake beslag erom heen. Heel veel werk, maar daar heb ik me nog nooit aan gewaagd.quote:Op woensdag 17 juli 2013 20:58 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Ja precies! niets anders dan wat zij doen hoor
Ja ik ookquote:Op woensdag 17 juli 2013 20:59 schreef AlexanderC het volgende:
Ik vind die lange jongen echt schattig
Ja maar dat was niet wat ze net dedenquote:Op woensdag 17 juli 2013 21:00 schreef Uccie het volgende:
[..]
Oh want je hebt ook een versie met een soort chocolade pasta die je tot een bolletje maakt en dan cake beslag erom heen. Heel veel werk, maar daar heb ik me nog nooit aan gewaagd.
Ik zat niet op te letten, ik dacht dat dat misschien wel de bedoeling was.quote:Op woensdag 17 juli 2013 21:00 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Ja maar dat was niet wat ze net deden
Molleuxquote:Op woensdag 17 juli 2013 21:01 schreef AlexanderC het volgende:
Jezus wat zijn die dingen? Ik schakel net in.
Ik ga dat niet onthouden hoorquote:
Eens.quote:Op woensdag 17 juli 2013 21:05 schreef Bartjebart het volgende:
ik hoop toch dat die Mattieu eruit gaat... Die lift zo gigantisch mee op andermans 'succes'
Nou, inderdaad!quote:Op woensdag 17 juli 2013 21:05 schreef Bartjebart het volgende:
ik hoop toch dat die Mattieu eruit gaat... Die lift zo gigantisch mee op andermans 'succes'
Jaaa ik hoop het ookquote:Op woensdag 17 juli 2013 21:05 schreef Bartjebart het volgende:
ik hoop toch dat die Mattieu eruit gaat... Die lift zo gigantisch mee op andermans 'succes'
quote:Op woensdag 17 juli 2013 21:08 schreef Sunnythesun het volgende:
Heeft iemand hier zich wel een aan soesjes gewaagd??
Ik haat soesjes. Of nou ja, haten is een groot woord, ik sla ze altijd af. Vind er echt helemaal niks aan. Bluh.quote:
Ik neem nog maar weer eens lipgloss met chocoladegeur ...anders ga ik me klem vreten.quote:Op woensdag 17 juli 2013 21:06 schreef RobinOok het volgende:
Ik doe altijd een stukje chocola in het midden. Gegarandeerd dat ie dan loopt.
[ link | afbeelding ]
Chocolate Fondant
Nee hoor ik vind van niet, en niet schrikken als ze inzakken na het bakken want dat vul je op met slagroom of andere vulling.quote:
hihi ik dacht dat ookquote:
Ja. Vond het best lastigquote:Op woensdag 17 juli 2013 21:08 schreef Sunnythesun het volgende:
Heeft iemand hier zich wel een aan soesjes gewaagd??
Misschien eens proberen dan. Gewoon omdat het kanquote:Op woensdag 17 juli 2013 21:09 schreef Uccie het volgende:
[..]
Nee hoor ik vind van niet, en niet schrikken als ze inzakken na het bakken want dat vul je op met slagroom of andere vulling.
Ik heb ze een keer gevuld met zelfgemaakte gele room, en toen waren het tomsoezenquote:Op woensdag 17 juli 2013 21:10 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Misschien eens proberen dan. Gewoon omdat het kan
en dan roze glazuur er over? Lekker!!quote:Op woensdag 17 juli 2013 21:11 schreef Uccie het volgende:
[..]
Ik heb ze een keer gevuld met zelfgemaakte gele room, en toen waren het tomsoezen
Heyyy leuk idee zeg!quote:Op woensdag 17 juli 2013 21:11 schreef Uccie het volgende:
[..]
Ik heb ze een keer gevuld met zelfgemaakte gele room, en toen waren het tomsoezen
Oh dat was wel een goed idee geweest, volgende keer eens doen.quote:Op woensdag 17 juli 2013 21:12 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
en dan roze glazuur er over? Lekker!!
Laten we het hopen!quote:Op woensdag 17 juli 2013 21:13 schreef alors het volgende:
Matthieu moet er wel uitgaan toch? Dit lijkt ook mis te gaan.
dan zijn het echt tomsoezen! Misschien dat, áls ik het een keer maak, dan zo doequote:Op woensdag 17 juli 2013 21:13 schreef Uccie het volgende:
[..]
Oh dat was wel een goed idee geweest, volgende keer eens doen.
De eerste keer, ontzettend mooi in de oven, ik haal ze eruit...allemaal ingezakt, ik stond nog te huilen toen mijn moeder op bezoek kwam. Die pakt de slagroomspuit...gefixt ik voelde me zoooo domquote:Op woensdag 17 juli 2013 21:12 schreef PatriQue89 het volgende:
Ik dacht dat ik enorm kleine soesjes had gespoten op mijn ovenblad.. en toen hield ik ze uit de oven, waren ze HUGGGGEEEE.
En toen had ik een keer het idee om moorkoppen te maken, en toen waren ze superklein
quote:Op woensdag 17 juli 2013 21:14 schreef Uccie het volgende:
[..]
De eerste keer, ontzettend mooi in de oven, ik haal ze eruit...allemaal ingezakt, ik stond nog te huilen toen mijn moeder op bezoek kwam. Die pakt de slagroomspuit...gefixt ik voelde me zoooo dom
pffft ik eerst!quote:
Nietus, dat is een leugen!quote:Op woensdag 17 juli 2013 21:14 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
pffft ik eerst!
Jij hebt al iemand!
quote:Op woensdag 17 juli 2013 21:14 schreef Uccie het volgende:
[..]
De eerste keer, ontzettend mooi in de oven, ik haal ze eruit...allemaal ingezakt, ik stond nog te huilen toen mijn moeder op bezoek kwam. Die pakt de slagroomspuit...gefixt ik voelde me zoooo dom
quote:Op woensdag 17 juli 2013 21:14 schreef Uccie het volgende:
[..]
De eerste keer, ontzettend mooi in de oven, ik haal ze eruit...allemaal ingezakt, ik stond nog te huilen toen mijn moeder op bezoek kwam. Die pakt de slagroomspuit...gefixt ik voelde me zoooo dom
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |