Niet doen, de ingewanden zijn beschadigd en de darmbacteriën kunnen het vlees hebben geïnfecteerd.quote:Op woensdag 29 mei 2013 16:16 schreef Tropanzia het volgende:
Iemand van jullie ervaring met aangereden wild (konijnen, fazanten, eenden en reetjes) langs de weg?
Dat doet me denken aan dit programma en fragment:quote:Op woensdag 29 mei 2013 16:26 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Niet doen, de ingewanden zijn beschadigd en de darmbacteriën kunnen het vlees hebben geïnfecteerd.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Kierkegaard: Life Can Only Be Understood Backwards, But It Must Be Lived Forwards
quote:Op woensdag 29 mei 2013 16:16 schreef Tropanzia het volgende:
Iemand van jullie ervaring met aangereden wild (konijnen, fazanten, eenden en reetjes) langs de weg?
Fijn is dat he? Ik eet dan altijd bloemkoolquote:Op woensdag 29 mei 2013 19:11 schreef Zonnetje1981 het volgende:
Ik eet alleen vandaag alleen..dus witlof!!
Roerkoekenpanschotel?quote:
Bolletje? Tijdje verslaafd aan geweest. Wordt nu al misselijk van de geur.quote:
Valt t mij op dat je nu al een aantal dagen zo karig eet? En dan niet alleen de avond maar ook je ontbijt/lunch.quote:Op vrijdag 31 mei 2013 19:57 schreef minilot het volgende:
Onverwacht helemaal geen tijd voor boodschappen gehad. Vriezer is ook zo'n beetje leegegeten. Derhalve zit ik nu aan een sobere maaltijd van gebakken kerstomaten en kikkererwten, basilicum en een handje geroosterde sesamzaadjes erdoor.
Oh jum eet smakelijk nog verder. Verjaardagenquote:Op vrijdag 31 mei 2013 20:05 schreef Iemand91 het volgende:
Broer jarig dus te veel.![]()
Vanavond: Bami, Nasi, Babi Pangang, Foe Young Hai, Kip in kerriesaus, Mini loempia's, saté en Pekingeend met Shi Take (voor het eerst én lekker!)
Vanavond koffie, taart, chips, hapjes, nootje etc. etc.
Wat opmerkzaam van je.quote:Op vrijdag 31 mei 2013 20:12 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Valt t mij op dat je nu al een aantal dagen zo karig eet? En dan niet alleen de avond maar ook je ontbijt/lunch.
Ben je niet stiekem op dieet?
Getsieee!quote:Op vrijdag 31 mei 2013 23:56 schreef FutureFairytale het volgende:
Anders kom ik je een doos nuggets brengen die ik net op heb.
Ik maak straks gevulde pannekoeken. Snel klaar, voedzaam en overheerlijk. Ik bak in een koekepan een vulling van katespek, ui, rode puntpaprika en champignons. Met daarbij een beetje tomatenpuree, oregano, scheutje ketchup, scheutje curry (eigenlijk net zo lang van alles er bij gooien totdat je het lekker vindt).quote:Op donderdag 30 mei 2013 12:17 schreef minilot het volgende:
Zojuist een donkergroene spinazie-omelet. Plus een smoothie van kokosmelk, kokoswater en mango.![]()
Ik heb heeeeel weinig tijd om te koken vanavond. Ik ben nog op zoek naar iets dat ik in een kwartier kan bereiden, maar wat niettemin zeer lekker is, ietwat culinair verantwoord voelt, en bomvol voedingsstoffen zit. O, en met boodschappen die ik bij de buurtsuper kan halen.![]()
Iemand tips?
quote:Op zaterdag 1 juni 2013 11:18 schreef minilot het volgende:
Ontbijt/lunch: peperonata met drie gebakken eieren. En nog een handje 'dried sour cherries' uit de webshop van Ottolenghi.![]()
Heb de komende week allemaal vegetarische gerechten in de planning, maar vanavond eerst: klassieke cheeseburgers! Ik moet zo (helaas!) naar kantoor (op zaterdag) dus zelf de hamburgerbroodjes maken lukt niet meer, jammer genoeg. Onderweg naar mijn werk nog even langs de kaasboer voor een bonk Cheddar en naar de Turk voor rundergehakt.
[..]
Getsieee!![]()
Toch bedankt!
Klinkt heerlijkquote:Op zaterdag 1 juni 2013 11:18 schreef minilot het volgende:
Ontbijt/lunch: peperonata met drie gebakken eieren. En nog een handje 'dried sour cherries' uit de webshop van Ottolenghi.![]()
Heb de komende week allemaal vegetarische gerechten in de planning, maar vanavond eerst: klassieke cheeseburgers! Ik moet zo (helaas!) naar kantoor (op zaterdag) dus zelf de hamburgerbroodjes maken lukt niet meer, jammer genoeg. Onderweg naar mijn werk nog even langs de kaasboer voor een bonk Cheddar en naar de Turk voor rundergehakt.
[..]
Getsieee!![]()
Toch bedankt!
Net hiervan de rest opgegeten.quote:Op vrijdag 31 mei 2013 20:05 schreef Iemand91 het volgende:
Broer jarig dus te veel.![]()
Vanavond: Bami, Nasi, Babi Pangang, Foe Young Hai, Kip in kerriesaus, Mini loempia's, saté en Pekingeend met Shi Take (voor het eerst én lekker!)
Vanavond koffie, taart, chips, hapjes, nootje etc. etc.
quote:Op vrijdag 31 mei 2013 20:14 schreef FutureFairytale het volgende:
Oh jum eet smakelijk nog verder. Verjaardagen
Recent ook geprobeerd om zelf kip cordon bleu te maken wat een rot werk! Heb je wel een flinke filet voor nodig..quote:Op donderdag 30 mei 2013 20:18 schreef Dragonberry het volgende:
Avondeten was zelfgemaakte kip gordon bleu met aardappels en sperziebonen. Als toetje Creme brulee ijs
En nu koffie
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.edit: ff in spoiler gedaan vanwege mobiele meelezersik zag net pas hoe groot het fotootje is
🐱
quote:Op maandag 3 juni 2013 23:29 schreef GekkePoes het volgende:
Ik dacht ff dat ik nog in KPD zat.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.edit: ff in spoiler gedaan vanwege mobiele meelezersik zag net pas hoe groot het fotootje is
A man is not old until regrets take the place of dreams.
quote:Op maandag 3 juni 2013 23:29 schreef GekkePoes het volgende:
Broodje paardelul?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.edit: ff in spoiler gedaan vanwege mobiele meelezersik zag net pas hoe groot het fotootje is
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
Oh, vooraf meloen en hamquote:Op dinsdag 4 juni 2013 18:10 schreef Pietverdriet het volgende:
Lamssate, ciabata, kruidenboter, salade, tomaten met bailicum en feta, tzatziki
Daarbij een rose
quote:Op dinsdag 4 juni 2013 18:06 schreef Domme_Gans het volgende:
Toastjes met zalm, knoflook olijven en rose![]()
Ooh en schat, ik weet dat je mijn fok!account weet en ik weet dat je bovenstaande "wijfenvreten"vindt. Ik wil je bij deze dan ook laten weten dat ik doorheb dat je ervan snaait en uit mijn glas drinkt, als ik even naar binnen ga
Met wát?!quote:
sterf op straat worst, ken je dat niet (cervelaatworst) dat noemde wij thuis altijd zo, omgeving Rotterdam deed vrijwel iedereen dat volgens mijquote:Op woensdag 5 juni 2013 12:42 schreef minilot het volgende:
Festini-perenijsje in de zon, op de stoep voor kantoor.
[..]
Met wát?!
Beetje ranzige scene datquote:
Lekker!quote:Op woensdag 5 juni 2013 16:11 schreef Zo-is-dat het volgende:
Vanavond Mexicaans gestoofde riblappen (gisteren al de hele avond staan pruttelen) in tortilla's met verse guacamole en pico de gallo, erbij partjes limoen en crème fraiche
restjes penne/fusilli, verse worst (geruld in pan), ui, ei en mix.quote:Op woensdag 5 juni 2013 16:57 schreef uniekhoorn het volgende:
Zuurkoolovenschotel met kruidenzuurkool, gehakt met gebakken ui/champ/knof, plakken Hema rookworst, laagje mosterd, ananas en aardappelschijven, gegratineerd met kaas en paneermeel
Wij eten bijna hetzelfdequote:Op woensdag 5 juni 2013 17:01 schreef Iemand91 het volgende:
[..]
restjes penne/fusilli, verse worst (geruld in pan), ui, ei en mix.
Daarbij laatste restje van Fok! Lasagne.
Eet je nu elke dag Saté? Heb het deze week al drie keer gezien, inclusief gisteren.. Steeds een andere marinade ofzo?quote:Op woensdag 5 juni 2013 18:18 schreef Pietverdriet het volgende:
Fruitsalade, kalkoensate, stokbrood, groene salade met tomaten, tzatziki, glassje rosé
Jep, andere marinade, ander vlees. Met dit weer bbq-en we vrijwel iedere dag, dus dan is het steak, sate, karbonaadje.quote:Op woensdag 5 juni 2013 18:20 schreef Selestha het volgende:
[..]
Eet je nu elke dag Saté? Heb het deze week al drie keer gezien, inclusief gisteren.. Steeds een andere marinade ofzo?
Vegan challenge begonnen?quote:Op donderdag 6 juni 2013 12:41 schreef minilot het volgende:
'Ontbeten' met watermeloen-limoenlimonade, daarna homemade kruidige chiazaadcrackerbrood met tomaten en sesampasta. Vanavond pittige surimisalade met nori-croutons
Eens. Heerlijk sterk van smaakquote:Op donderdag 6 juni 2013 13:10 schreef Pietverdriet het volgende:
Tortelini met kaas en pesto
Edit, wat is zelfgemaakte pesto toch goddelijk
Proef hem nu nogquote:Op donderdag 6 juni 2013 13:48 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Eens. Heerlijk sterk van smaak
Yumquote:Op vrijdag 7 juni 2013 11:45 schreef minilot het volgende:
Gebakken perziken als ontbijt (met kokosroom), chia-pittenbroodjes met pindakaas als lunch + een paar tomaten.
Vanavond deze 'shrimp simmered in garlicky beer sauce', wat brood en een simpele salade.
Jeej voor perziken!quote:Op vrijdag 7 juni 2013 12:40 schreef Selestha het volgende:
[..]
YumKlinkt heerlijk allemaal.
Ik eet vanavond salade van platte perziken met feta en pijnboompitjes; braadworst en speltbrood.
Heb ook perzikenquote:Op vrijdag 7 juni 2013 14:48 schreef minilot het volgende:
[..]
Jeej voor perziken!![]()
Nu: een 'Liuk' -> citroenwaterijs op een stokje van drop! Mijn baas kwam ermee aanzetten.
Prikwater? Gewoon spa-rood/ groen/ ander kleurtje bedoel je?quote:Op vrijdag 7 juni 2013 19:57 schreef minilot het volgende:
Zojuist hard bij kantoor vandaan gefietst en het was nog best warm, dus nu een groot glas prikwater met een scheut Monin-basilicumsiroop. Nog dank voor het aanslingeren van de Moninliefde, Piet!
Oeh, hoe is die basilicum siroop, ideetje, heb veel basilicum in de tuinquote:Op vrijdag 7 juni 2013 19:57 schreef minilot het volgende:
Zojuist hard bij kantoor vandaan gefietst en het was nog best warm, dus nu een groot glas prikwater met een scheut Monin-basilicumsiroop. Nog dank voor het aanslingeren van de Moninliefde, Piet!
Hier hou ik zo van! Dat zijn mijn lekkerste maaltijden.quote:Op vrijdag 7 juni 2013 18:59 schreef Iemand91 het volgende:
Een of ander stuk kip van de kippenboer op de markt (lekker!) met gebakken aardappeltjes, witlof-salade en wokgroenten. Daarbij nog een restje champignon-saus van de Chinees* over die groenten.
* Er blijft immers áltijd over...
Omdat je daar achteraf pas spijt van krijgt...quote:Op vrijdag 7 juni 2013 22:43 schreef FutureFairytale het volgende:
[ afbeelding ]
met limonade.
Waarom heb ik zo'n zak gekocht als ik weet dat ie helemaal op gaat
quote:Op vrijdag 7 juni 2013 22:10 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Hier hou ik zo van! Dat zijn mijn lekkerste maaltijden.
Resten zijn de besten
Andere kant van de sloot hè?quote:Op zaterdag 8 juni 2013 18:21 schreef Bienelientjee het volgende:
Beetje zo-zoHet is hier nog super bbq weer, ,maar overal die geuren!
![]()
Wij gaan morgen bij iemand op bezoek en daar een BBQ doen!
quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
quote:Op zondag 9 juni 2013 01:09 schreef golfer het volgende:
[..]SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
heerlijk allemaal miniquote:Op zondag 9 juni 2013 16:28 schreef minilot het volgende:
Vanmorgen laat ontbeten met gehakte salade van tomaat, peterselie, komkommer, rode ui en een kohlrabi. Op de Beverwijkse Bazaar vervolgens een met feta gevuld, gefrituurd brood en muntthee. Nu thuis baklava en Turkse koffie. Net deeg gemaakt voor vanavond: platbrood met vegaballen en marinarasaus.
Goed zo, fft?
Nu heb ik daar ook zin in, maar het is zondag..quote:Op zondag 9 juni 2013 17:02 schreef minilot het volgende:
Baklava soldaat gemaakt. Ik ben plakkerig tot aan mijn ellebogen.
Okee, dat klinkt echt serieus veel te lekker!quote:Op zondag 9 juni 2013 18:51 schreef Iemand91 het volgende:
Zelfgemaakte 'broodje hamburger'
D.w.z.: Turks brood afbakken en kwarten. Hamburger bij dat brood in de oven stoppen.
Dan op dat brood sla, burger, kaas, rode ui, tomaat en zelfgemaakte barbecuesaus (worchester, ui, bruine suiker, ketchup etc.) en afdekken met bovenkant van brood.![]()
Daarbij tomatensoep.
quote:Op zondag 9 juni 2013 20:40 schreef uniekhoorn het volgende:
Okee, dat klinkt echt serieus veel te lekker!![]()
Stevig ontbijtquote:
Ik werk in de plantsoenendienst, kan niet zonder een stevig ontbijtquote:Op woensdag 12 juni 2013 07:28 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Stevig ontbijt
Kopje espresso hier
Ik had witte druivenquote:Op woensdag 12 juni 2013 07:29 schreef Snowbells het volgende:
Heb ook zin in druiven nu! Witte of rode?
Niets mis met een stevig ontbijt.quote:Op woensdag 12 juni 2013 07:28 schreef Selestha het volgende:
[..]
Ik werk in de plantsoenendienst, kan niet zonder een stevig ontbijt
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |