interessantquote:Op donderdag 11 april 2013 15:49 schreef Fanta-stick het volgende:
[..]
Ik ga even wat bladzijdes uit een boek voor je fotograferen oke.. Met stretchoefeningen.
daarvan was dus pas een onderzoek verschenen wat star hier poste dat dat je kracht kostquote:Op donderdag 11 april 2013 15:59 schreef DjMark het volgende:
Ik stretch alleen voor de training(warmup)
Je kan daarom je kip beter in een braadzak doen..en met een kwastje insmeren met olie.quote:Op donderdag 11 april 2013 16:26 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Als je (semi-)krokante kip in olie in de pan wilt maken, hoeveel olie gaat er in die kip zitten denk je? De enige reden dat ik geen krokante kip in de pan maak is omdat ik bang ben dat er teveel kcals meekomen, aangezien er veel kcals in olie zitten.
Weeg de olie af en kijk hoeveel er over blijft in de pan. Gewoon achteraf goed bijeen vegen met een pannenlikker en opnieuw wegen wat er overblijft.quote:Op donderdag 11 april 2013 16:26 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Als je (semi-)krokante kip in olie in de pan wilt maken, hoeveel olie gaat er in die kip zitten denk je? De enige reden dat ik geen krokante kip in de pan maak is omdat ik bang ben dat er teveel kcals meekomen, aangezien er veel kcals in olie zitten.
Daar wordt de kip toch niet krokant van.quote:Op donderdag 11 april 2013 16:28 schreef Fanta-stick het volgende:
[..]
Je kan daarom je kip beter in een braadzak doen..en met een kwastje insmeren met olie.
True. Volgens mij wordt er ziek veel olie opgezogen.quote:Op donderdag 11 april 2013 16:29 schreef Levolution het volgende:
[..]
Weeg de olie af en kijk hoeveel er over blijft in de pan. Gewoon achteraf goed bijeen vegen met een pannenlikker en opnieuw wegen wat er overblijft.
Je kan natuurlijk ook een gefixeerde kleine hoeveelheid olie gebruiken die de kip sowieso helemaal op zal zuigen.
Bij mij welquote:Op donderdag 11 april 2013 16:31 schreef Yuri_Boyka het volgende:
[..]
Daar wordt de kip toch niet krokant van.
[..]
True. Volgens mij wordt er ziek veel olie opgezogen.Mijn moeder maakt af en toe van die kip die eerst in ei en daarna in meel gaat, die is ook erg lekker, maar zuigt ook veel olie op volgens mij.
gadver, das ranzig idd. daar gaat wel veel olie in zitten in paneerquote:Op donderdag 11 april 2013 16:31 schreef Yuri_Boyka het volgende:
[..]
Daar wordt de kip toch niet krokant van.
[..]
True. Volgens mij wordt er ziek veel olie opgezogen.Mijn moeder maakt af en toe van die kip die eerst in ei en daarna in meel gaat, die is ook erg lekker, maar zuigt ook veel olie op volgens mij.
Als je het gaat paneren ben je inderdaad wel genoodzaakt om veel olie te gebruiken, anders wordt de paneerlaag niet mooi gelijkmatig goudbruin.quote:Op donderdag 11 april 2013 16:31 schreef Yuri_Boyka het volgende:
[..]
Daar wordt de kip toch niet krokant van.
[..]
True. Volgens mij wordt er ziek veel olie opgezogen.Mijn moeder maakt af en toe van die kip die eerst in ei en daarna in meel gaat, die is ook erg lekker, maar zuigt ook veel olie op volgens mij.
Braadzakken zijn echt geldverspilling, je kan ook gewoon een schaal en wat aluminiumfolie gebruiken.quote:Op donderdag 11 april 2013 16:32 schreef Fanta-stick het volgende:
[..]
Bij mij wel. Gewoon dat je het hoort knisperen in je mond zo krokant.
Ze waren gewoon al in huis en het werkt prima.quote:Op donderdag 11 april 2013 16:33 schreef Levolution het volgende:
[..]
Als je het gaat paneren ben je inderdaad wel genoodzaakt om veel olie te gebruiken, anders wordt de paneerlaag niet mooi gelijkmatig goudbruin.
[..]
Braadzakken zijn echt geldverspilling, je kan ook gewoon een schaal en wat aluminiumfolie gebruiken.
Wel met een krokant laagje (paneermeel of corn flakes)?quote:Op donderdag 11 april 2013 16:32 schreef Fanta-stick het volgende:
[..]
Bij mij wel. Gewoon dat je het hoort knisperen in je mond zo krokant.
Nee zonder. Doe niet aan die extra carbs.quote:Op donderdag 11 april 2013 16:39 schreef Yuri_Boyka het volgende:
[..]
Wel met een krokant laagje (paneermeel of corn flakes)?
Waarom niet?quote:Op donderdag 11 april 2013 16:40 schreef Fanta-stick het volgende:
[..]
Nee zonder. Doe niet aan die extra carbs.
Ja, fucking lelijk dus. Sowieso dat het veel extra kcals zijn. Krokante kip is immers het lekkerst.quote:Op donderdag 11 april 2013 16:33 schreef Levolution het volgende:
[..]
Als je het gaat paneren ben je inderdaad wel genoodzaakt om veel olie te gebruiken, anders wordt de paneerlaag niet mooi gelijkmatig goudbruin.
Gewoon in de oven en je kan het insmeren met eiquote:Op donderdag 11 april 2013 16:31 schreef Yuri_Boyka het volgende:
[..]
Daar wordt de kip toch niet krokant van.
[..]
True. Volgens mij wordt er ziek veel olie opgezogen.Mijn moeder maakt af en toe van die kip die eerst in ei en daarna in meel gaat, die is ook erg lekker, maar zuigt ook veel olie op volgens mij.
Ik vind het niet nodig om extra meel oid te eten terwijl je zonder ook een krokant laagje kan creeren.quote:
Nee meestal 's morgens vroeg als ik opsta. Nooit na trainen, ook niet ervoor.quote:Op donderdag 11 april 2013 15:42 schreef Drommeldaris het volgende:
Stretchen jullie na de training en zo ja welke stretches doen je?
Kun je ze niet gewoon op een contactgrill bakken? Geen olie nodig.quote:Op donderdag 11 april 2013 16:26 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Als je (semi-)krokante kip in olie in de pan wilt maken, hoeveel olie gaat er in die kip zitten denk je? De enige reden dat ik geen krokante kip in de pan maak is omdat ik bang ben dat er teveel kcals meekomen, aangezien er veel kcals in olie zitten.
Ja, dat had ik laatst gemaakt, alleen dan zonder ei. Was wel lekker, maar het kwam totaal niet in de buurt van een krokante kip in olie gebakken.quote:Op donderdag 11 april 2013 16:46 schreef Drommeldaris het volgende:
[..]
Gewoon in de oven en je kan het insmeren met ei
Ja, maar ik heb het over een krokante laag a la KFC.quote:Op donderdag 11 april 2013 16:46 schreef Fanta-stick het volgende:
[..]
Ik vind het niet nodig om extra meel oid te eten terwijl je zonder ook een krokant laagje kan creeren.
Lijkt mij erg lastig.quote:Op donderdag 11 april 2013 16:47 schreef Agentperry het volgende:
[..]
Kun je ze niet gewoon op een contactgrill bakken? Geen olie nodig.
Snap ik, met cornflakes dus...maar dat is ook extra kcals.quote:Op donderdag 11 april 2013 16:47 schreef Yuri_Boyka het volgende:
[..]
Ja, dat had ik laatst gemaakt, alleen dan zonder ei. Was wel lekker, maar het kwam totaal niet in de buurt van een krokante kip in olie gebakken.
[..]
Ja, maar ik heb het over een krokante laag a la KFC.
Precies. Dus samen met olie is het dubbelop.quote:Op donderdag 11 april 2013 16:49 schreef Fanta-stick het volgende:
[..]
Snap ik, met cornflakes dus...maar dat is ook extra kcals.
Ja dat is al bijna 100 kcal. Je kan beter gewoon je kip in de oven doen en dan insmeren met zon rubberen kwast.quote:Op donderdag 11 april 2013 16:52 schreef Yuri_Boyka het volgende:
[..]
Precies. Dus samen met olie is het dubbelop.Olie bevat zoveel calorieën dat een eetlepel al erg veel is.
Ik heb het laatst ook gedaan. Was primaquote:Op donderdag 11 april 2013 16:53 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Ik ga het zo in ieder geval met ei proberen. Kijken hoe dat uitpakt.
Heb ik ook altijd als ik gewicht verhoog met dips, na een tijdje went je borstbeen eraan.quote:Op donderdag 11 april 2013 16:58 schreef esv7 het volgende:
Gister dips verhoogd naar 10kg en nu weer last van borstbeen =/. Had er juist een paar weken geen last van, voelde het vanochtend toen ik wakker werd en nu alleen nog als ik erop druk.
Oo ok mooi(niet van jou maar dat het went).quote:Op donderdag 11 april 2013 17:02 schreef seto het volgende:
[..]
Heb ik ook altijd als ik gewicht verhoog met dips, na een tijdje went je borstbeen eraan.
Is bullshit man, het eigeel is lekkerder en voedzamer.quote:Op donderdag 11 april 2013 17:03 schreef Pastapipos het volgende:
Hebben jullie wel eens van die eiwitten uit een pak gehaald? Ga het binnenkort even meenemen van de hanos, lijkt me wel handig namelijk. Zijn er ook nog andere dingen bij dit soort groothandels die handig zijn voor bodybuilding?
Gebruik t ook altijd als ik ei bak. Maar voor recepten e.d.quote:Op donderdag 11 april 2013 17:06 schreef Levolution het volgende:
[..]
Is bullshit man, het eigeel is lekkerder en voedzamer.
Ik heb het zelf nooit gehad, je kan het natuurlijk gewoon halen en proberen.quote:Op donderdag 11 april 2013 17:07 schreef Pastapipos het volgende:
[..]
Gebruik t ook altijd als ik ei bak. Maar voor recepten e.d.
Ga ik ook doen, ben benieuwd of anderen t gebruikenquote:Op donderdag 11 april 2013 17:09 schreef Levolution het volgende:
[..]
Ik heb het zelf nooit gehad, je kan het natuurlijk gewoon halen en proberen.
Hah! Wachtlijsten zijn voor de plebs. Toen ik vertelde dat ik 's werelds beste vechter en tevens aspirant-Don was kreeg ik direct een afspraak.quote:Op donderdag 11 april 2013 16:55 schreef fathank het volgende:
Yuri hoelang moest jij wachten bij Papendal? Heb vanochtend gebeld voor een afspraak maar hebben een wachtlijst van 1,5 tot 2 weken
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ja, die heb destijds gemaakt. Was erg goed gelukt!quote:Op donderdag 11 april 2013 16:57 schreef Drommeldaris het volgende:
[..]
Ik heb het laatst ook gedaan. Was prima![]()
Check ook even hier:
Edit: eigeel er niet uit gehaald, geen idee of dat nog wat uitmaakt maar ik had er niet erg veel last van.Was wel een ander filmpje (van zijn nieuwe channel) trouwens. Maar als ik het goed begrijp heb je op het paneermeel nog eiwit gedaan?
If not now, then when.
quote:Op donderdag 11 april 2013 17:38 schreef Yuri_Boyka het volgende:
[..]
Hah! Wachtlijsten zijn voor de plebs. Toen ik vertelde dat ik 's werelds beste vechter en tevens aspirant-Don was kreeg ik direct een afspraak.ExactSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.[..]
Ja, die heb destijds gemaakt. Was erg goed gelukt!Was wel een ander filmpje (van zijn nieuwe channel) trouwens. Maar als ik het goed begrijp heb je op het paneermeel nog eiwit gedaan?
Gewoon een nieuwe nemen bij je volgende B&F bestelling.quote:Op donderdag 11 april 2013 17:43 schreef Drommeldaris het volgende:
Weet iemand trouwens hoe ik die schimmellucht uit mn shakebeker krijg? Heb hem een keer laten liggen en als ik er nu heet water in doe stinkt die shit naar schimmel
Ik nuttig altijd mijn gehele eiwit behoefte in het begin van de ochtend in 1 x, lekker handig.quote:Op donderdag 11 april 2013 17:37 schreef Multiply het volgende:
Heeft het nut om rond de 100 gram eiwitten in 1 keer naar binnen te stampen? Kwark met whey bijvoorbeeld.
Te hard geschud zeker ?!quote:Op donderdag 11 april 2013 17:46 schreef ZetaOS het volgende:
Shit, maak net een shake, zijn de Eiwitten kapot gegaan, kan ik hem weggooien
Speeksel en warm water. (srs, net alsof je een duikbril schoonmaakt)quote:Op donderdag 11 april 2013 17:43 schreef Drommeldaris het volgende:
Weet iemand trouwens hoe ik die schimmellucht uit mn shakebeker krijg? Heb hem een keer laten liggen en als ik er nu heet water in doe stinkt die shit naar schimmel
steradent tablet erin of in de vaatwasser mee wassen.quote:Op donderdag 11 april 2013 17:43 schreef Drommeldaris het volgende:
Weet iemand trouwens hoe ik die schimmellucht uit mn shakebeker krijg? Heb hem een keer laten liggen en als ik er nu heet water in doe stinkt die shit naar schimmel
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |