abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 11 april 2013 @ 15:56:00 #51
182806 RaymondK
User icon is Raymondk
pi_125157470
quote:
0s.gif Op donderdag 11 april 2013 15:49 schreef Fanta-stick het volgende:

[..]

Ik ga even wat bladzijdes uit een boek voor je fotograferen oke.. Met stretchoefeningen.
interessant
pi_125157585
Ik stretch alleen voor de training(warmup)
  donderdag 11 april 2013 @ 16:03:06 #53
182806 RaymondK
User icon is Raymondk
pi_125157755
quote:
0s.gif Op donderdag 11 april 2013 15:59 schreef DjMark het volgende:
Ik stretch alleen voor de training(warmup)
daarvan was dus pas een onderzoek verschenen wat star hier poste dat dat je kracht kost
pi_125157794
Beter stretchen na de training ;)
Op maandag 17 juni 2013 schreef Murdera:
Had ik maar jouw benen. :@
pi_125157909
@Raymond, die onderzoeken zijn mij bekend, maar eigenlijk niet geheel relevant.
Die onderzoeken testen kracht direct na een langdurige stretch.
Mijn stretches zijn A niet langdurig, en B na de stretches doe ik toch nog de warmup sets, dus tegen de tijd dat ik echt kracht nodig heb, is dat eventuele negatieve effect weg.

Persoonlijk heb ik gemerkt dat ik door vooraf te stretchen de oefeningen beter uit kan voeren, minder blessures heb, en sterker geworden ben.
  donderdag 11 april 2013 @ 16:10:21 #56
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_125158035
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_125158733
Als je (semi-)krokante kip in olie in de pan wilt maken, hoeveel olie gaat er in die kip zitten denk je? De enige reden dat ik geen krokante kip in de pan maak is omdat ik bang ben dat er teveel kcals meekomen, aangezien er veel kcals in olie zitten.
If not now, then when.
pi_125158811
quote:
0s.gif Op donderdag 11 april 2013 16:26 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Als je (semi-)krokante kip in olie in de pan wilt maken, hoeveel olie gaat er in die kip zitten denk je? De enige reden dat ik geen krokante kip in de pan maak is omdat ik bang ben dat er teveel kcals meekomen, aangezien er veel kcals in olie zitten.
Je kan daarom je kip beter in een braadzak doen..en met een kwastje insmeren met olie.
  donderdag 11 april 2013 @ 16:29:42 #59
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_125158861
quote:
0s.gif Op donderdag 11 april 2013 16:26 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Als je (semi-)krokante kip in olie in de pan wilt maken, hoeveel olie gaat er in die kip zitten denk je? De enige reden dat ik geen krokante kip in de pan maak is omdat ik bang ben dat er teveel kcals meekomen, aangezien er veel kcals in olie zitten.
Weeg de olie af en kijk hoeveel er over blijft in de pan. Gewoon achteraf goed bijeen vegen met een pannenlikker en opnieuw wegen wat er overblijft.

Je kan natuurlijk ook een gefixeerde kleine hoeveelheid olie gebruiken die de kip sowieso helemaal op zal zuigen.
This isn't even my final form.
pi_125158943
quote:
0s.gif Op donderdag 11 april 2013 16:28 schreef Fanta-stick het volgende:

[..]

Je kan daarom je kip beter in een braadzak doen..en met een kwastje insmeren met olie.
Daar wordt de kip toch niet krokant van.

quote:
0s.gif Op donderdag 11 april 2013 16:29 schreef Levolution het volgende:

[..]

Weeg de olie af en kijk hoeveel er over blijft in de pan. Gewoon achteraf goed bijeen vegen met een pannenlikker en opnieuw wegen wat er overblijft.

Je kan natuurlijk ook een gefixeerde kleine hoeveelheid olie gebruiken die de kip sowieso helemaal op zal zuigen.
True. Volgens mij wordt er ziek veel olie opgezogen. :N Mijn moeder maakt af en toe van die kip die eerst in ei en daarna in meel gaat, die is ook erg lekker, maar zuigt ook veel olie op volgens mij.
If not now, then when.
pi_125158988
quote:
0s.gif Op donderdag 11 april 2013 16:31 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Daar wordt de kip toch niet krokant van.

[..]

True. Volgens mij wordt er ziek veel olie opgezogen. :N Mijn moeder maakt af en toe van die kip die eerst in ei en daarna in meel gaat, die is ook erg lekker, maar zuigt ook veel olie op volgens mij.
Bij mij wel ;). Gewoon dat je het hoort knisperen in je mond zo krokant.
  donderdag 11 april 2013 @ 16:32:42 #62
182806 RaymondK
User icon is Raymondk
pi_125159015
quote:
0s.gif Op donderdag 11 april 2013 16:31 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Daar wordt de kip toch niet krokant van.

[..]

True. Volgens mij wordt er ziek veel olie opgezogen. :N Mijn moeder maakt af en toe van die kip die eerst in ei en daarna in meel gaat, die is ook erg lekker, maar zuigt ook veel olie op volgens mij.
gadver, das ranzig idd. daar gaat wel veel olie in zitten in paneer

:)
  donderdag 11 april 2013 @ 16:33:49 #63
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_125159083
quote:
0s.gif Op donderdag 11 april 2013 16:31 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Daar wordt de kip toch niet krokant van.

[..]

True. Volgens mij wordt er ziek veel olie opgezogen. :N Mijn moeder maakt af en toe van die kip die eerst in ei en daarna in meel gaat, die is ook erg lekker, maar zuigt ook veel olie op volgens mij.
Als je het gaat paneren ben je inderdaad wel genoodzaakt om veel olie te gebruiken, anders wordt de paneerlaag niet mooi gelijkmatig goudbruin.
quote:
0s.gif Op donderdag 11 april 2013 16:32 schreef Fanta-stick het volgende:

[..]

Bij mij wel ;). Gewoon dat je het hoort knisperen in je mond zo krokant.
Braadzakken zijn echt geldverspilling, je kan ook gewoon een schaal en wat aluminiumfolie gebruiken.
This isn't even my final form.
pi_125159129
quote:
0s.gif Op donderdag 11 april 2013 16:33 schreef Levolution het volgende:

[..]

Als je het gaat paneren ben je inderdaad wel genoodzaakt om veel olie te gebruiken, anders wordt de paneerlaag niet mooi gelijkmatig goudbruin.

[..]

Braadzakken zijn echt geldverspilling, je kan ook gewoon een schaal en wat aluminiumfolie gebruiken.
Ze waren gewoon al in huis en het werkt prima.
pi_125159322
quote:
0s.gif Op donderdag 11 april 2013 16:32 schreef Fanta-stick het volgende:

[..]

Bij mij wel ;). Gewoon dat je het hoort knisperen in je mond zo krokant.
Wel met een krokant laagje (paneermeel of corn flakes)?
If not now, then when.
pi_125159370
quote:
0s.gif Op donderdag 11 april 2013 16:39 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Wel met een krokant laagje (paneermeel of corn flakes)?
Nee zonder. Doe niet aan die extra carbs.
pi_125159433
quote:
0s.gif Op donderdag 11 april 2013 16:40 schreef Fanta-stick het volgende:

[..]

Nee zonder. Doe niet aan die extra carbs.
Waarom niet?
If not now, then when.
pi_125159633
quote:
0s.gif Op donderdag 11 april 2013 16:33 schreef Levolution het volgende:

[..]

Als je het gaat paneren ben je inderdaad wel genoodzaakt om veel olie te gebruiken, anders wordt de paneerlaag niet mooi gelijkmatig goudbruin.
Ja, fucking lelijk dus. Sowieso dat het veel extra kcals zijn. Krokante kip is immers het lekkerst.
If not now, then when.
pi_125159644
quote:
0s.gif Op donderdag 11 april 2013 16:31 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Daar wordt de kip toch niet krokant van.

[..]

True. Volgens mij wordt er ziek veel olie opgezogen. :N Mijn moeder maakt af en toe van die kip die eerst in ei en daarna in meel gaat, die is ook erg lekker, maar zuigt ook veel olie op volgens mij.
Gewoon in de oven en je kan het insmeren met ei ;)
Op maandag 17 juni 2013 schreef Murdera:
Had ik maar jouw benen. :@
pi_125159647
quote:
10s.gif Op donderdag 11 april 2013 16:41 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Waarom niet?
Ik vind het niet nodig om extra meel oid te eten terwijl je zonder ook een krokant laagje kan creeren.
  donderdag 11 april 2013 @ 16:47:04 #71
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_125159657
quote:
5s.gif Op donderdag 11 april 2013 15:42 schreef Drommeldaris het volgende:
Stretchen jullie na de training en zo ja welke stretches doen je?
Nee meestal 's morgens vroeg als ik opsta. Nooit na trainen, ook niet ervoor.
pi_125159672
quote:
0s.gif Op donderdag 11 april 2013 16:26 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Als je (semi-)krokante kip in olie in de pan wilt maken, hoeveel olie gaat er in die kip zitten denk je? De enige reden dat ik geen krokante kip in de pan maak is omdat ik bang ben dat er teveel kcals meekomen, aangezien er veel kcals in olie zitten.
Kun je ze niet gewoon op een contactgrill bakken? Geen olie nodig.
pi_125159680
quote:
2s.gif Op donderdag 11 april 2013 16:46 schreef Drommeldaris het volgende:

[..]

Gewoon in de oven en je kan het insmeren met ei ;)
Ja, dat had ik laatst gemaakt, alleen dan zonder ei. Was wel lekker, maar het kwam totaal niet in de buurt van een krokante kip in olie gebakken. :P

quote:
0s.gif Op donderdag 11 april 2013 16:46 schreef Fanta-stick het volgende:

[..]

Ik vind het niet nodig om extra meel oid te eten terwijl je zonder ook een krokant laagje kan creeren.
Ja, maar ik heb het over een krokante laag a la KFC.
If not now, then when.
pi_125159713
quote:
0s.gif Op donderdag 11 april 2013 16:47 schreef Agentperry het volgende:

[..]

Kun je ze niet gewoon op een contactgrill bakken? Geen olie nodig.
Lijkt mij erg lastig. :P
If not now, then when.
pi_125159805
quote:
0s.gif Op donderdag 11 april 2013 16:47 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Ja, dat had ik laatst gemaakt, alleen dan zonder ei. Was wel lekker, maar het kwam totaal niet in de buurt van een krokante kip in olie gebakken. :P

[..]

Ja, maar ik heb het over een krokante laag a la KFC.
Snap ik, met cornflakes dus...maar dat is ook extra kcals.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')