quote:Op zaterdag 29 juni 2013 23:10 schreef FutureFairytale het volgende:
Spaanse fuetjes en Old Amsterdam met HONINGmosterd.
Passoa-jus en een film erbij. Heerlijk
quote:Op zondag 7 juli 2013 00:04 schreef Sts het volgende:
Medjool dadels, blanke amandelen, walnoten, dadelpasta, granaatappelmelasse en een berg voor mij onbekende kruiden zoals sumak en piment. Kan ik eindelijk lekker aan de slag met mijn nieuwe kookboek van Ottolenghi.
Balen! Nog teruggegaan naar waar je ze gekocht hebt?quote:Op zaterdag 13 juli 2013 22:55 schreef FutureFairytale het volgende:
vandaag niet maar gisteren een pondje kersen en die zijn nu allemaal beschimmeld
kant en klaar dus niet ingevroren? Zie dat nooit meer en tis zooo jum!quote:
Rechtstreeks van de boer, ehm koe bedoel ikquote:Op donderdag 18 juli 2013 13:32 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
kant en klaar dus niet ingevroren? Zie dat nooit meer en tis zooo jum!![]()
En zo slecht
Vriendjes worden met een boer? Op mijn werk kregen we ook altijd biest van een familielid die een melkveehouderij hadquote:Op donderdag 18 juli 2013 14:11 schreef FutureFairytale het volgende:
Ja en t wordt tegenwoordig vaak gehouden voor t kalf om aan te sterken
En terecht ook hoor, mijn boer verkoopt ook maximaal een derde, de rest is voor het kalf.quote:Op donderdag 18 juli 2013 14:11 schreef FutureFairytale het volgende:
Ja en t wordt tegenwoordig vaak gehouden voor t kalf om aan te sterken
De eerste melk zelfs, boordevol dingen die goed zijn voor het immuunsysteem voor het kalf. Je kan er pap van koken, die is heel smaakvol.quote:Op donderdag 18 juli 2013 20:41 schreef Erasmo het volgende:
[..]
De tweede melk die een koe geeft, soort van turbomelk.
Zo jammer dat je zo ver weg woont!quote:Op woensdag 24 juli 2013 18:30 schreef Pietverdriet het volgende:
Een kilo gezouten normandische boter
Da's griest toch?quote:Op woensdag 24 juli 2013 18:27 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
De eerste melk zelfs, boordevol dingen die goed zijn voor het immuunsysteem voor het kalf. Je kan er pap van koken, die is heel smaakvol.
Eh, ik ken het alleen als biest.quote:
Gefeliciteerd ben je de wijn en het bier niet vergeten?quote:Op zaterdag 27 juli 2013 20:16 schreef uniekhoorn het volgende:
Slagroomgebak, leverworst, achterham, roomkaas, watermeloen, bifiworstjes, gerookte zalm, gerookte paling, toastjes, noten van de markt, borrelnoten, chipito's, wokkels en popcorn.
Hee, ik heb net mega-kruisbessen meegenomen bij de groentenboer vandaan! Zal het seizoen wel zijn.quote:Op vrijdag 9 augustus 2013 16:21 schreef Curiosity het volgende:
Gisteren mega kruisbessen meegenomen uit Kleve, en ze zijn heerlijk.
Snap dat ook nooit waarom bakkers buiten Limburg geen vla kunnen bakken, is een relatief simpel product. Ze willen altijd een taart ervan maken heb ik het idee, en vla=/=taartquote:Op maandag 12 augustus 2013 19:10 schreef emmyemmy het volgende:
Echte Limburgse vlaai dan wel, aangezien ik woon in Limburg.Ooit ''Limburgse'' vlaai gehad in Brabant, en dat was om te janken.
Ik zou niet tot morgen kunnen wachten.quote:Op zondag 27 oktober 2013 22:03 schreef kawotski het volgende:
Melting Pot honeycomb & chocolate fudge, ga ik morgen ff nuttigen bij de koffie
http://www.blackthornfoods.co.uk/?product_cat=melting-pot
wait, what?quote:Op zaterdag 16 november 2013 17:40 schreef FutureFairytale het volgende:
Lekkere warme broodjes en carpacciotapenade van de Lidl.
Mandarijntjes en peren van de markt.
Jaloersquote:Op donderdag 14 november 2013 20:20 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[ afbeelding ]
en ze zijn lekker
Zelf maken is niet zo moeilijkquote:
Klopt. Maar glutenvrij is een ander verhaal als je zoals ik toch al weinig talent hebt voor bakkenquote:
Ja de winkel ligt al vol met allerlei luxe feestproducten. Van paté's tot ijs en verschillende boters tot vissalades. Leuk hoorquote:Op zaterdag 16 november 2013 17:43 schreef Mirjam het volgende:
[..]
wait, what?
lidl heeft carpacciotapenade??
carpacciotapenade is zoooo lekker.quote:Op zaterdag 16 november 2013 18:04 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ja de winkel ligt al vol met allerlei luxe feestproducten. Van paté's tot ijs en verschillende boters tot vissalades. Leuk hoor. Carpacciotapenade is een soort tartaar met de typische carpaccio toppings en ik ga het zo proeven
Ok mooi! Nu ga ik het gelijk pakkenquote:Op zaterdag 16 november 2013 18:05 schreef Mirjam het volgende:
[..]
carpacciotapenade is zoooo lekker.
jammer dat ik dit niet eerder wist anders had ik het vandaag nog gehaald zomg
maandag meteen naar de lidl
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |