abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_127640617
Dames, ik moet deze week ongeveer 15 mini cupcakes maken, maar normaal gebruik ik n pak mix en zie wel hoeveel eruit komen... Vind ik in dit geval wat te veel dus wie heeft er een goed recept voor mij? Qua verhoudingen dan...
S. 2014
J. 2016
  maandag 10 juni 2013 @ 23:10:56 #252
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_127643522
Ik zou gewoon een heel pak maken en de cupcakes die je niet gebruikt invriezen! :)
  maandag 10 juni 2013 @ 23:16:44 #253
304776 SV-tje
Party a Lot
pi_127643845
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 22:24 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
Dames, ik moet deze week ongeveer 15 mini cupcakes maken, maar normaal gebruik ik n pak mix en zie wel hoeveel eruit komen... Vind ik in dit geval wat te veel dus wie heeft er een goed recept voor mij? Qua verhoudingen dan...
Op een pak mix staat toch wel een richtlijn hoeveel je eruit kunt maken? Mijn ervaring is dat het er altijd een aantal minder worden, plus ik maak altijd wat extra voor het geval er een minder mooi wordt.

Ik heb er 345 in de planning deze week/weekend, 100 voor donderdag en de overige 245 voor maandag. Uit het pak mix dat ik gebruik zouden er 48 moeten komen, maar dat zijn er dus altijd minder, dus voor 100 cupcakes wordt dit 1,5 pak. En invriezen zoals Spuuglokje zegt is ook een goede optie.
http://www.partyalot.nl/
Catering, taarten en workshops
  maandag 10 juni 2013 @ 23:17:20 #254
304776 SV-tje
Party a Lot
pi_127643878
Dubbel
http://www.partyalot.nl/
Catering, taarten en workshops
pi_127643999
Invriezen is idd een goede! Er komt ook nog een kraamfeest aan dus dan zijn ze er vast...
S. 2014
J. 2016
  dinsdag 11 juni 2013 @ 08:21:35 #256
319308 Tink89
To live is to dance
pi_127651995
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 23:16 schreef SV-tje het volgende:

[..]

Op een pak mix staat toch wel een richtlijn hoeveel je eruit kunt maken? Mijn ervaring is dat het er altijd een aantal minder worden, plus ik maak altijd wat extra voor het geval er een minder mooi wordt.

Ik heb er 345 in de planning deze week/weekend, 100 voor donderdag en de overige 245 voor maandag. Uit het pak mix dat ik gebruik zouden er 48 moeten komen, maar dat zijn er dus altijd minder, dus voor 100 cupcakes wordt dit 1,5 pak. En invriezen zoals Spuuglokje zegt is ook een goede optie.
48 uit een pak en dus 1,5 pak voor 100 stuks lijkt me een beetje weinig...?
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_127652053
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 08:21 schreef Tink89 het volgende:

[..]

48 uit een pak en dus 1,5 pak voor 100 stuks lijkt me een beetje weinig...?
48 gewone cupcakes, 100 mini cupcakes :)
My salvation lies in your love..
  dinsdag 11 juni 2013 @ 10:51:32 #258
319308 Tink89
To live is to dance
pi_127655230
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 08:26 schreef BananaPancake het volgende:

[..]

48 gewone cupcakes, 100 mini cupcakes :)
Aah, ik snapte hem al niet :)
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  † In Memoriam † dinsdag 11 juni 2013 @ 18:45:02 #259
37843 lady-wrb
kortaf
pi_127673690
alarm!!!
ik heb een chocoladebiscuit gebakken maar de bovenste regionen waren niet goed gaar toen ik het geheel uit de oven haalde. nou ja, bovenste laag maar weggemikt, de rest was wel goed geloof ik.
zag er in ieder geval normaal uit.
gevuld met chocolade mousse en afgesmeerd met chocolade botercreme (best goed te eten moet ik toegeven)
vervolgens chocolade ganache gemaakt volgens het recept van iemand op internet: 500 gr room + 175 gram chocolade. ik vond het al weinig maar goed, het is voor mij de eerste keer dus ik geloof iedereen.
nu heb ik twee keer een laag over de taart gegoten, maar het wil maar niet hard worden.
het blijft een grote plakkerige bende.
komt dat nog goed of moet ik het restant ganache nogmaals verwarmen en er meer chocola bijgooien?
wat is dan wel een goed recept voor ganache?

en heb ik de goede vulling gebruikt? had ik toch iets anders moeten gebruiken?

samenvatting: is mijn taart nog te redden?
  dinsdag 11 juni 2013 @ 18:50:28 #260
255392 De_Taartjesfee
Hoardin' like a hoarder
pi_127673876
Ik doe altijd 1:1 room en chocola en dat hardt prima uit.
Ik zou er gewoon nog een laag overheen gooien. Dat het daarbinnen nog wat nattig is boeit niet. Natte chocola :9~
I`m not weird. I`m limited edition.
  dinsdag 11 juni 2013 @ 19:25:37 #261
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_127675089
Goed advies TF! ^O^ (Ik heb nog nooit ganache gemaakt.)
  † In Memoriam † dinsdag 11 juni 2013 @ 20:58:05 #262
37843 lady-wrb
kortaf
pi_127678865
quote:
2s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 18:50 schreef De_Taartjesfee het volgende:
Ik doe altijd 1:1 room en chocola en dat hardt prima uit.
Ik zou er gewoon nog een laag overheen gooien. Dat het daarbinnen nog wat nattig is boeit niet. Natte chocola :9~
ik heb de verhouding chocola: room aangepast naar 1:1 (lang leve mijn lessen medisch rekenen :+ )
en nu is er een laag ganache overheen gegaan die wel hard wordt *O*
wat het uiteindelijke resultaat wordt blijft een verrassing tot morgen, dan gaan we m aansnijden, maar er zit uiteindelijk een behoorlijke berg chocola in verwerkt (en na dat niet hard worden van de vorige ganache zit ook mijn hele koelkast onder :{ )

en ik heb nog een vraagje. ik had dus chocoladebiscuit gemaakt volgens de gebruiksaanwijzing, maar het bovenste deel bleek na 40 minuten niet goed gaar te zijn geweest. het was bovenop wel droog, maar de onderlaag bleek na afkoelen zo goed als vloeibaar.
hoe kan dat nou? had ik m toch langer in de oven moeten laten of klopte de temperatuur niet en moet hij wat hoger?
ik heb precies de gebruiksaanwijzing gevolgd en goed op mijn oventhermometer gelet.
waar ging het fout en wat kan ik er volgende keer aan veranderen?
de bedoeling was eigenlijk 3 lagen, ik heb er nu dus twee. (maakt niet uit, het is hoog zat)
  dinsdag 11 juni 2013 @ 21:05:36 #263
255392 De_Taartjesfee
Hoardin' like a hoarder
pi_127679219
Zoiets heb ik ook wel eens gehad, volgens mij was hij toen te kort gebakken. Een biscuit is gaar als hij loskomt van de randen...hij krimpt dan als het ware :)
I`m not weird. I`m limited edition.
pi_127679703
Lady, dat klinkt als chocolade tot de macht 10 ;). Yumm!
Fake it till you make it...
pi_127681809
de ontbrekende laag chocoladebiscuit heb je dan eigenlijk meer dan gecompenseerd met de extra laagjes ganache
jummie

[ Bericht 3% gewijzigd door loecje op 11-06-2013 23:27:12 ]
  † In Memoriam † dinsdag 11 juni 2013 @ 22:08:16 #266
37843 lady-wrb
kortaf
pi_127682897
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 21:14 schreef Nijna het volgende:
Lady, dat klinkt als chocolade tot de macht 10 ;). Yumm!
maak er gerust 20 van :+
chocoladebiscuit+ chocoladebotercreme (= 175 gr. pure chocola)
ganache (= zit nu 400 gr. pure en 100 gr. melkchocola in)

hallo chocoladebom *O*
  dinsdag 11 juni 2013 @ 22:33:49 #267
255392 De_Taartjesfee
Hoardin' like a hoarder
pi_127684448
Ik ben zojuist een pond aangekomen, alleen door dit te lezen :9~
I`m not weird. I`m limited edition.
  woensdag 12 juni 2013 @ 00:53:34 #268
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_127690810
:D
in de haak.
  woensdag 12 juni 2013 @ 01:20:03 #269
387467 Cuppiecake
Keep calm and have a Cupcake!
pi_127691460
Ik lurk al een tijdje mee en dacht zal ook eens 2 taarten delen :)






pi_127693441
Lady en heb je al geproefd?

Cuppiecake, ik kan jouw afbeeldingen niet zien. Vind ik jammer. Kun je ze misschien nog eens posten?
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
  † In Memoriam † woensdag 12 juni 2013 @ 07:08:11 #271
37843 lady-wrb
kortaf
pi_127693542
quote:
2s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 22:33 schreef De_Taartjesfee het volgende:
Ik ben zojuist een pond aangekomen, alleen door dit te lezen :9~
ik ga denk ik een kilo afvallen van het schoonmaken, want jemig, werkelijk overal zit dit troep :o

geproefd heb ik nog niet, maar ik ga straks wel even testen. ik moet toch weten of waar ik zo hard aan gewerkt heb, wel eetbaar is? :+

als ik mijn koelkast opendoe, komt er meer chocolawalm op me af als bij de brand in die cacaofabriek van van het weekend.
(en die rook behoorlijk, kan ik wel zeggen :~ )
  woensdag 12 juni 2013 @ 08:19:24 #272
255392 De_Taartjesfee
Hoardin' like a hoarder
pi_127694070
Haha ja wil je leren vloeken ga dan met chocolade werken :P
Maar het is het vast waard :Y
I`m not weird. I`m limited edition.
  † In Memoriam † woensdag 12 juni 2013 @ 08:22:42 #273
37843 lady-wrb
kortaf
pi_127694125
quote:
2s.gif Op woensdag 12 juni 2013 08:19 schreef De_Taartjesfee het volgende:
Haha ja wil je leren vloeken ga dan met chocolade werken :P
Maar het is het vast waard :Y
L. en ik hebben zonet getest.
heeeeeel veel chocola :~
wel heel lekker. heel handig bij pms >:)
  woensdag 12 juni 2013 @ 08:24:43 #274
255392 De_Taartjesfee
Hoardin' like a hoarder
pi_127694160
Ohhhh :9 Het is dat ik komend weekend geen tijd heb aders zette ik acuut eenzelfde taart op het programma :9
I`m not weird. I`m limited edition.
  † In Memoriam † woensdag 12 juni 2013 @ 08:30:21 #275
37843 lady-wrb
kortaf
pi_127694229
quote:
2s.gif Op woensdag 12 juni 2013 08:24 schreef De_Taartjesfee het volgende:
Ohhhh :9 Het is dat ik komend weekend geen tijd heb aders zette ik acuut eenzelfde taart op het programma :9
jij houdt je keuken vast schoner dan ik.

hoewel ik nu wel doorheb hoe ik een volgende keer de chocolade-explosie binnen de perken kan houden.
het kind is erg tevreden. die wil vanmiddag nog een stuk als hij uit school komt.
gelukkig kan hij het nog hebben.
ik hou me gedeisd anders moeten ze me straks nog rollen.

had ik maar meteen dat recept voor ganache hier gevraagd. wat had me dat een tijd bespaard.
ik heb uuuuuuren gewacht tot die zooi hard zou worden.
onder de laag die ik er gisteravond opdeed en die wel braaf hard werd, zit een nog steeds vloeibare laag :(

maar goed, dat weet ik dan weer voor de volgende keer :Y
pi_127695127
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juni 2013 08:30 schreef lady-wrb het volgende:

[..]

jij houdt je keuken vast schoner dan ik.

hoewel ik nu wel doorheb hoe ik een volgende keer de chocolade-explosie binnen de perken kan houden.
het kind is erg tevreden. die wil vanmiddag nog een stuk als hij uit school komt.
gelukkig kan hij het nog hebben.
ik hou me gedeisd anders moeten ze me straks nog rollen.

had ik maar meteen dat recept voor ganache hier gevraagd. wat had me dat een tijd bespaard.
ik heb uuuuuuren gewacht tot die zooi hard zou worden.
onder de laag die ik er gisteravond opdeed en die wel braaf hard werd, zit een nog steeds vloeibare laag :(

maar goed, dat weet ik dan weer voor de volgende keer :Y
Hij klinkt wel heel lekker. En ja....schoonmaken kan een ramp zijn daarna, bij mij was idd ook een groot gedeelte van de koelkast bruin na het afwerken van taartjes met ganache, het zat ook op de meest vreemde plekken.

Maar even benieuwd...was dit ipv de minecraft taart?
pi_127695184
Oh...en nog gefeliciteerd!

Het was toch de verjaardag van je zoon gisteren? :@
  woensdag 12 juni 2013 @ 09:56:28 #278
387467 Cuppiecake
Keep calm and have a Cupcake!
pi_127695891
Poging 2:

Voor mijn vaders verjaardag:


Voor mijn broertje zijn 16e verjaardag:


Voor mijn schoonmoeder haar 50e verjaardag:
  † In Memoriam † woensdag 12 juni 2013 @ 10:07:29 #279
37843 lady-wrb
kortaf
pi_127696229
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juni 2013 09:25 schreef kvd het volgende:

[..]

Hij klinkt wel heel lekker. En ja....schoonmaken kan een ramp zijn daarna, bij mij was idd ook een groot gedeelte van de koelkast bruin na het afwerken van taartjes met ganache, het zat ook op de meest vreemde plekken.

Maar even benieuwd...was dit ipv de minecraft taart?
ja idd.
ik was van plan een minecrafttaart te maken. maar bij gebrek aan tijd en visite (iedereen bleek op vakantie :') ) heb ik een chocoladetaart gemaakt.
het was eigenlijk gepland voor komend weekend, maar ivm toetsweek en viering bij zijn vader heb ik de boel moeten verzetten naar een ander tijdstip.
en zoon is gek van chocoladetaart dus dit was een heel aanvaardbaar alternatief.
zoon is zeer tevreden. over het resultaat.
ik was vanmorgen vroeg alweer aan het schoonmaken en ik heb nog heel wat te gaan.
gelukkig heb ik hulp van de vaatwasser *O*
  † In Memoriam † woensdag 12 juni 2013 @ 10:07:55 #280
37843 lady-wrb
kortaf
pi_127696241
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juni 2013 09:56 schreef Cuppiecake het volgende:
Poging 2:

Voor mijn vaders verjaardag:
[ afbeelding ]

Voor mijn broertje zijn 16e verjaardag:
[ afbeelding ]

Voor mijn schoonmoeder haar 50e verjaardag:
[ afbeelding ]
mooi! _O_
  † In Memoriam † woensdag 12 juni 2013 @ 10:21:52 #281
37843 lady-wrb
kortaf
pi_127696648
ik heb nog een heleboel chocoladebotercreme over. weggooien of is het in te vriezen?
pi_127696739
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juni 2013 10:21 schreef lady-wrb het volgende:
ik heb nog een heleboel chocoladebotercreme over. weggooien of is het in te vriezen?
Ik vries het wel eens in. En dan een beetje plat en dan gewoon stukjes afbreken en opeten, lijken dan net ijsjes ;)
Weet niet hoe het gebruik is als het ontdooid, dan is het bij mij meestal al op :@
  woensdag 12 juni 2013 @ 10:26:17 #283
387467 Cuppiecake
Keep calm and have a Cupcake!
pi_127696772
Volgens mij moet je chocolade botercreme gewoon in kunnen vriezen want je kan ook de hele taart invriezen, maar ik heb het nog nooit zelf geprobeerd.
  woensdag 12 juni 2013 @ 12:53:01 #284
189229 Eva4Evah
Niet teveel zuipen
pi_127702264
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juni 2013 09:56 schreef Cuppiecake het volgende:
Poging 2:

Voor mijn vaders verjaardag:
[ afbeelding ]

Voor mijn broertje zijn 16e verjaardag:
[ afbeelding ]

Voor mijn schoonmoeder haar 50e verjaardag:
[ afbeelding ]
Wauw!
  zaterdag 15 juni 2013 @ 23:43:01 #285
304776 SV-tje
Party a Lot
pi_127844889
Ik heb woensdag voor donderdag 100 cupcakes met witte chocoladetoef gemaakt, banketbakkersroom voor de tweede ronde van maandag/dinsdag staat klaar. Morgen nog 155 cupcakes bakken.

Is een actie van Changing Diabetes om diabetes onder de aandacht te brengen van de schrijvende pers. Hiervoor zijn we donderdag (en wordt er maandag en dinsdag) met een suikerbus langs uitgeverijen gegaan om de mensen daar te laten ervaren en beleven hoe het is om diabetes te hebben. Dit ter ere van de 90e verjaardag van Insuline en NovoNordisk.

Mensen mochten hun bloedglucosewaarde laten meten en aan de hand van de hoeveelheid koolhydraten zichzelf injecteren met een zoutoplossing.

Een deel van de 100 cupcakes


De suikerbus
http://www.partyalot.nl/
Catering, taarten en workshops
pi_127855264
Cuppiecake en SV-tje, mooi geworden!

Ik heb voor het eerst in tijden weer eens een taart gemaakt, voor de eerste verjaardag van mijn zoontje:



De bekleding had rood moeten worden, maar de kleurstof besloot anders :P :').

Gevuld met 2 lagen aardbeienmousseline, erg lekker!
Venus in pocketformaat
© loveli
  † In Memoriam † dinsdag 18 juni 2013 @ 20:34:56 #287
37843 lady-wrb
kortaf
pi_127960864
help!
ik heb nu weer hetzelfde als met mijn vorige biscuit: de bovenste laag blijft zacht en plakkerig.
het is een biscuit van 20 cm rond, staat nu 40 minuten in de oven en was nog steeds klef aan de bovenkant. ik heb de baktijd weer 4 minuten verlengd maar dat kan toch niet eindeloos doorgaan?
hoe kan dit toch?
  dinsdag 18 juni 2013 @ 20:37:26 #288
255392 De_Taartjesfee
Hoardin' like a hoarder
pi_127960988
Heb je je eieren wel goed voorverwarmd?
I`m not weird. I`m limited edition.
  † In Memoriam † dinsdag 18 juni 2013 @ 20:46:13 #289
37843 lady-wrb
kortaf
pi_127961375
quote:
2s.gif Op dinsdag 18 juni 2013 20:37 schreef De_Taartjesfee het volgende:
Heb je je eieren wel goed voorverwarmd?
jazeker!
ik heb het biscuit uiteindelijk 5 minuten langer in de oven gehad en toen liet het los van de zijkant.
dat had jij al eerder gezegd, dus toen heb ik het ding toch maar uit de oven gehaald.
ik ga straks even kijken of het nu wel gaar is.
  dinsdag 18 juni 2013 @ 20:47:11 #290
255392 De_Taartjesfee
Hoardin' like a hoarder
pi_127961424
Het blijft toch een kunst op zich, het perfecte biscuit bakken :)
I`m not weird. I`m limited edition.
  dinsdag 18 juni 2013 @ 20:57:56 #291
387467 Cuppiecake
Keep calm and have a Cupcake!
pi_127961908
Wat je misschien zou kunnen doen is de temperatuur wat hoger zetten. Mijn ervaring is dat het per oven nogal verschilt wat de daadwerkelijke temperatuur moet zijn. In mijn vorige oven was hij altijd perfect gaar en in mijn nieuwe oven moet ik er een keukenpapier overheen vouwen want anders brand hij aan.
  dinsdag 18 juni 2013 @ 20:59:03 #292
387467 Cuppiecake
Keep calm and have a Cupcake!
pi_127961962
quote:
0s.gif Op zondag 16 juni 2013 11:30 schreef Phaidra het volgende:
Cuppiecake en SV-tje, mooi geworden!

Ik heb voor het eerst in tijden weer eens een taart gemaakt, voor de eerste verjaardag van mijn zoontje:

[ afbeelding ]

De bekleding had rood moeten worden, maar de kleurstof besloot anders :P :').

Gevuld met 2 lagen aardbeienmousseline, erg lekker!
quote:
0s.gif Op zondag 16 juni 2013 11:30 schreef Phaidra het volgende:
Cuppiecake en SV-tje, mooi geworden!

Ik heb voor het eerst in tijden weer eens een taart gemaakt, voor de eerste verjaardag van mijn zoontje:

[ afbeelding ]

De bekleding had rood moeten worden, maar de kleurstof besloot anders :P :').

Gevuld met 2 lagen aardbeienmousseline, erg lekker!
Roze is mooier als rood volgens mij!
pi_127962705
Ik wil graag zoiets maken, Angry Birds cupcakes maar dan zo dat het echte ronde figuren worden en de cake dus in het midden zit:
http://cakesandcupcakesmu(...)rds-capcakes-mumbai/

Can nergens wat tips of instructies vinden, dus ben nu zelf aan het uitvogelen hoe maak ik dit. Iets van een ronde biscuit bakken en dan met gekleurd fondant of marsepein aan de buitenkant bekleden en zo een Angry Bird van maken. Alleen hoe maak ik ronde biscuit, moet ik het vullen of niet en nog meer vragen?

Mooie cake Phaidra.
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
  † In Memoriam † dinsdag 18 juni 2013 @ 21:15:36 #294
37843 lady-wrb
kortaf
pi_127962718
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juni 2013 20:57 schreef Cuppiecake het volgende:
Wat je misschien zou kunnen doen is de temperatuur wat hoger zetten. Mijn ervaring is dat het per oven nogal verschilt wat de daadwerkelijke temperatuur moet zijn. In mijn vorige oven was hij altijd perfect gaar en in mijn nieuwe oven moet ik er een keukenpapier overheen vouwen want anders brand hij aan.
ja maar op welke plek moet het biscuit in de oven staan?
als ik mijn oven hoger zet verbrand de bovenkant dan niet?
en hoe kan het toch dat de bovenkant zo zacht blijft en niet de onderkant? (wat mij persoonlijk logischer lijkt :@ )
  dinsdag 18 juni 2013 @ 21:16:44 #295
387467 Cuppiecake
Keep calm and have a Cupcake!
pi_127962771
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juni 2013 21:15 schreef lady-wrb het volgende:

[..]

ja maar op welke plek moet het biscuit in de oven staan?
als ik mijn oven hoger zet verbrand de bovenkant dan niet?
en hoe kan het toch dat de bovenkant zo zacht blijft en niet de onderkant? (wat mij persoonlijk logischer lijkt :@ )
Is per oven verschillend waar de verwarmingselementen zitten dus dat zou kunnen verklaren waarom de bovenkant zacht blijft. Anders weet ik het ook niet, heb er niet heel veel verstand van, doe altijd maar wat en heb ook al regelmatig een biscuit opnieuw kunnen bakken :P
  † In Memoriam † dinsdag 18 juni 2013 @ 21:18:01 #296
37843 lady-wrb
kortaf
pi_127962829
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 juni 2013 21:15 schreef Tinuviel het volgende:
Ik wil graag zoiets maken, Angry Birds cupcakes maar dan zo dat het echte ronde figuren worden en de cake dus in het midden zit:
http://cakesandcupcakesmu(...)rds-capcakes-mumbai/

Can nergens wat tips of instructies vinden, dus ben nu zelf aan het uitvogelen hoe maak ik dit. Iets van een ronde biscuit bakken en dan met gekleurd fondant of marsepein aan de buitenkant bekleden en zo een Angry Bird van maken. Alleen hoe maak ik ronde biscuit, moet ik het vullen of niet en nog meer vragen?

Mooie cake Phaidra.
je geeft een hele lijst met verschillende uitvoeringen, welke bedoel je ?
  dinsdag 18 juni 2013 @ 21:18:41 #297
387467 Cuppiecake
Keep calm and have a Cupcake!
pi_127962861
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 juni 2013 21:15 schreef Tinuviel het volgende:
Ik wil graag zoiets maken, Angry Birds cupcakes maar dan zo dat het echte ronde figuren worden en de cake dus in het midden zit:
http://cakesandcupcakesmu(...)rds-capcakes-mumbai/

Can nergens wat tips of instructies vinden, dus ben nu zelf aan het uitvogelen hoe maak ik dit. Iets van een ronde biscuit bakken en dan met gekleurd fondant of marsepein aan de buitenkant bekleden en zo een Angry Bird van maken. Alleen hoe maak ik ronde biscuit, moet ik het vullen of niet en nog meer vragen?

Mooie cake Phaidra.
Een ronde biscuit als in een balvorm? Misschien moet je eens op voetbal taart googlen of iets dergelijks, ik ben wel eens zo'n recept tegengekomen maar weet niet meer waar.
  † In Memoriam † dinsdag 18 juni 2013 @ 21:19:39 #298
37843 lady-wrb
kortaf
pi_127963748
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juni 2013 21:18 schreef lady-wrb het volgende:

[..]

je geeft een hele lijst met verschillende uitvoeringen, welke bedoel je ?
Ik dacht aan zoiets als op de 2e foto, die zijn echt rond. Ik zal eens googlen op voetbaltaart maken.
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
  † In Memoriam † dinsdag 18 juni 2013 @ 22:25:51 #300
37843 lady-wrb
kortaf
pi_127965839
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 juni 2013 21:36 schreef Tinuviel het volgende:

[..]

Ik dacht aan zoiets als op de 2e foto, die zijn echt rond. Ik zal eens googlen op voetbaltaart maken.
wow dat lijkt me moeilijk :o

ik ga morgen mijn biscuit maar eens in laagjes zagen. eens kijken waar het schip strandt (sprak zij optimistisch :') )
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')