abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_127370912
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Een twee weken oud lammetje is overleden nadat het zwaar was mishandeld in een dierenpark in Drunen. Beheerder Frans Knippels denkt dat een groepje jongeren achter de gruweldaad zit.

Dat meldt Omroep Brabant. Knippels kwam vrijdagavond bij het maken van zijn laatste ronde door het park, een groep hangjongeren tegen. "Daar heb ik nog een praatje mee gemaakt. En ervan riep dat ze schapen gingen neuken. Ik zei: 'Als je aan de dieren komt, kom je aan mij'. Ze waren er nog toen ik weer wegging, dus ik vermoed dat zij het hebben gedaan."

Knippels trof de volgende dag tot zijn verbijstering een doodgemarteld lammetje in een vijver in het park. "De onderkaak van het jonge schaapje lag eraf. Daar stak het bot zo uit. Ook was de anus van het beestje helemaal kapot. En zijn er tanden uit de bek geslagen. Het diertje dreef dood in de vijver. Ik heb het uit het water gehaald."

Hij vermoedt dat het diertje is bewerkt met een PVC-buis. "Ik vond die PVC-buis in het park. Later vond ik het dode dier en toen dacht ik, n en n is twee." Knippels zegt niet voor zichzelf in te staan als hij het groepje nog eens tegenkomt. "Dat heb ik de politie ook al verteld."
nu.nl

Arm lammetje, wat een zieke figuren. Daar begin het toch vaak mee bij psychopaten en seriemoordenaars, dieren zo toetakelen voor de lol. :r
  Moderator maandag 3 juni 2013 @ 19:30:15 #102
9859 crew  Karina
Woman
pi_127371195
:o De viool van Femke is gejat!

Femke is op zoek naar haar viool. Die werd zaterdag gestolen op de Albert Cuyp.

De viool en de bijbehorende, blauwe vioolkoffer zijn sindsdien spoorloos. Femke had de viool al 20 jaar en kreeg hem indertijd als erfstuk van haar grootvader.

Het instrument is goed te herkennen aan een beschading op de bovenkant (zie foto). Op de Albert Cuyp hangen foto's en ook de lokale ondernemers houden hun ogen open. Het is echter belangrijk dat ook alle vioolbouwers en -verkopers in de stad op de hoogte zijn van de vermissing.

'Mijn viool is alles voor me', zegt jazzvioliste Femke die morgen naar Itali moet voor een optreden.
Bron
e81fe53ea0ad366494048c8dcf8f2a1f.jpg

Wat een klootviolen }:|
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  Spellchecker dinsdag 4 juni 2013 @ 00:17:16 #103
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_127387670
Is er ook een rubriek "dozennieuws" ??

http://www.telegraaf.nl/p(...)a_aanrijding___.html
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  Moderator woensdag 5 juni 2013 @ 07:31:29 #104
9859 crew  Karina
Woman
pi_127430078
registreer om deze reclame te verbergen
Toiletten in Vondelpark tegen overlast wildpoepers
Wildplassers en zelfs wildpoepers. Het was de voorbije weken aan de orde van de dag in het Vondelpark.

Stadsdeel Zuid kreeg zoveel klachten over stankoverlast dat ze vorige week tien openbare dixitoiletten plaatsten. Eerlijk is eerlijk, de toiletten verdienen geen schoonheidsprijs, maar er wordt inmiddels wel flink gebruik van gemaakt.

'Het was heel erg', stelt Joep Blaas van stadsdeel Zuid, 'we kregen zelfs klachten binnen van bewoners wiens honden menselijke uitwerpselen opaten'. En ook over de stank is Blaas duidelijk. 'Ik weet niet of je wel eens op een mooie zomerdag in de buurt van het Vondelparktheater bent geweest, maar die lucht was daar soms niet te harden'.

Over het uiterlijk van de toiletten is Blaas duidelijk. 'Aan mooiere toiletten hangt ook een groot prijskaartje. Deze toiletten zijn al kostbaar, ze kosten enkele tienduizenden euro's, en dat geld geven we natuurlijk liever uit aan onderhoud van het park'.
Bron
Gadverdamme, wildpoepers :r
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  Redactie Sport / Supervogel dinsdag 25 juni 2013 @ 18:54:50 #105
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_128247945
http://nos.nl/koningshuis(...)we-fotos-koning.html
quote:
Ook hond op nieuwe foto's koning

Toegevoegd: dinsdag 25 jun 2013, 18:44
De Rijksvoorlichtingsdienst heeft nieuwe foto's gepubliceerd van koning Willem-Alexander en zijn gezin. Opmerkelijk is dat ook de hond van de Oranjes erop staat.

De Engelse labrador Skipper is al jaren bij de familie. In 2012 was het dier nog betrokken bij een ongeluk tijdens de eendenjacht en raakte het gewond.

De foto's van koning Willem-Alexander, koningin Mxima en de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane zijn vorige maand gemaakt op landgoed De Eikenhorst, waar het gezin woont.
http://www.koninklijkhuis(...)exia-en-ariane-18517

rinekedijkstrakoninklijkpaarkinderenb.jpg
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_128499230
quote:
Jongen (14) vast na schieten met luchtbuks

Een 14-jarige jongen uit Liempde zit vast omdat hij maandag met een luchtbuks vanuit een huis zou hebben geschoten. Daarbij is een passerende automobilist gewond geraakt.

Volgens de politie had de bestuurder zijn raampjes open. Ook kwamen meldingen binnen van twee auto's met schade. De automobilist (41) is aan zijn been behandeld in het ziekenhuis.
Bron AD.nl
Ура для россии
  vrijdag 5 juli 2013 @ 07:42:44 #107
7889 tong80
Spleenheup
pi_128609393
registreer om deze reclame te verbergen
Voor de zevende keer op rij heeft de Amerikaan Joe 'Jaws' Chestnut de jaarlijkse 'Nathan Famous' hotdogwedstrijd gewonnen. De wedstrijd wordt elk jaar op 4 juli gehouden, de dag waarop de Amerikanen Independence Day vieren. Winnaar is degene die de meeste worstjes kan eten.

Met 69 worstjes in tien minuten tijd - gemiddeld n hotdog per 8,7 seconden - verbrak de 29-jarige Amerikaan uit San Jos zijn eigen record met n worstje. De winst leverde hem een geldbedrag van 10.000 dollar op en een riem in toepasselijke mosterdkleur. Tweede werd Matt 'Megatoad' Stonie, die op 51 worstjes bleef steken.

De wedstrijd is bijna aan haar honderdste editie toe. Bij de eerste editie, in 1916 georganiseerd door het restaurant Nathan's, verorberde de winnaar 'slechts' dertien hotdogs.

media_xll_1738864.jpg

Eet smakelijk.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zaterdag 6 juli 2013 @ 14:22:51 #108
7889 tong80
Spleenheup
pi_128656738
Gubban - Musali Mohammed al-Mujamaie, een 92-jarige boer uit Irak, is in het huwelijksbootje gestapt met een vrouw van 22 jaar oud.

Muna Mukhlif al-Juburi is zijn tweede vrouw. Zijn eerste vrouw is na 58 jaar huwelijk overleden. Met haar kreeg hij zestien kinderen.

De boer is op dezelfde dag getrouwd als twee van zijn kleinzonen van 16 en 17 jaar.

irak.jpg

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  maandag 8 juli 2013 @ 20:03:16 #109
7889 tong80
Spleenheup
pi_128731614
Herk-de-Stad - Een man uit Belgisch Limburg is dit weekend gestorven aan de gevolgen van een wespensteek. Het 66-jarige slachtoffer werd tijdens een fietstochtje gestoken in zijn nek. Amper tien minuten later was hij dood.

De man leed al dertig jaar aan een potentieel dodelijke allergie voor bijen en wespen, melden Het Belang van Limburg en De Gazet van Antwerpen. Hij was daar ook voor onder doktersbehandeling. Bij mensen die zwaar allergisch zijn voor wespensteken (circa n procent van de bevolking) variren de reacties van een ernstige astma-aanval of zwelling van de keel tot shock of zelfs de dood. Een adrenaline bevattende spuitpen kan in zulke gevallen levens redden.

De Belg had zo’n spuitpen desondanks niet bij zich tijdens zijn fietstocht. Een buurtbewoner kon hem nog wel een injectie toedienen, maar toen was het al te laat.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  dinsdag 9 juli 2013 @ 08:55:23 #110
7889 tong80
Spleenheup
pi_128748360
In Amerika is een recidiverende paardenneuker gearresteerd omdat hij voor de zoveelste keer een paard gepenetreerd heeft. De Texaan was pas net vrijgelaten uit de gevangenis waar hij een straf wegens seks met dieren uitgezeten had toen hij weer aangehouden werd voor eenzelfde vergrijp.

Dit keer was er een verborgen camera nodig om de man te kunnen betrappen. Omdat een plaatselijke paardeneigenaar onraad rook omdat ze een omgekeerde emmer op een verdachte plaats had zien staan, werden er camera’s geplaatst. Die camera’s leverden al snel beelden op van een man die zich uitleefde op de edele viervoeter.

De plaatselijke sheriff heeft naar eigen zeggen niet erg veel lol beleefd aan de beelden. “[Hij] had seks met het paard. Het beeldmateriaal was verschrikkelijk.”

Waarschijnlijk heeft het paard niet veel last gehad van de intimiteiten. Een gemiddelde paardenpenis is doorgaans stukken groter dan die van de gemiddelde mens.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  woensdag 10 juli 2013 @ 09:19:05 #111
7889 tong80
Spleenheup
pi_128786738
Boban Braspenning uit Bilthoven en Jurr van Houts uit Utrecht waren gisteren op weg naar de Maarsseveense Plassen, toen ze lawaai hoorden.

'Help, help, hoorden we uit het water komen,' vertelt Boban aan het Algemeen Dagblad. 'We zagen eerst niets, omdat het riet er hoog staat. Maar Jurr reageerde heel alert, trok zijn shirt uit en sprong in het water. Ik was iets later. Met z'n tween hebben we hem uit het water gehaald. Dat viel nog niet mee, omdat de oever vrij steil en glad was. Hij zag lijkbleek en had het koud.'

Stuurfoutje met scootmobiel bijna fataal
Bep was door een stuurfoutje met zijn scootmobiel van een dijkje de sloot in gereden. 'Ik weet niet wat er gebeurde, maar pats, boem, toen lag ik plotseling in het water,' kan Bep zich nog herinneren. Het lukte hem niet om uit zijn scootmobiel te komen. Zijn hoofd verdween al bijna onder water, toen hij twee fietsers zag. 'Ik heb toen hard om hulp geroepen. Gelukkig stopten ze.' Van Haren hield alleen een gekneusde rib over aan zijn val. 'Ik ben wel ontzettend geschrokken, maar ik heb al weer lekker geslapen.'

'Misschien zijn we wel helden'
'Of we nu helden zijn? Ja, misschien wel,' zegt Boban tegen het Algemeen Dagblad. 'We hebben zijn leven gered. Aan de andere kant: je doet het gewoon. Iedereen zou het doen. Ik ben blij dat we hebben kunnen helpen.'

De vrouw van Bep van Haren straalt. Corry is de redders van haar man zo ontzettend dankbaar. 'Ik ben zo blij dat hij nog leeft. Je moet weten dat ik hem al vanaf 1946 ken. Dan heb je heel veel meegemaakt. Ik wil hem nog niet kwijt.'

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  donderdag 11 juli 2013 @ 13:18:54 #112
7889 tong80
Spleenheup
pi_128832315
'Peeping Tom' onder de poep

Vanuit de septic tank gluurde de man naar boven

In een park in Tulsa in de Amerikaanse staat Oklahoma is een man gearresteerd die zich had verstopt in een septic tank van een toilet in een park. Vandaar gluurde hij naar de toiletbezoekers.

De man werd ontdekt door een moeder die met haar 7-jarige dochterje naar het toilet ging. Toen ze naar beneden keek, zag ze de man naar haar omhoog kijken.

Onder de poep
Ze waarschuwde de politie. Die haalde de man met een touw omhoog. Omdat hij onder de poep en urine zat, werd hij eerst met een brandslang afgespoten, voor hij werd meegenomen.

Hij ging eerst naar het ziekenhuis voor een medisch onderzoek en vandaar naar de gevangenis.

Verzonnen
De 52-jarige man vertelde de politie aanvankelijk dat hij door zijn vriendin op het hoofd was geslagen en in het toilet gedumpt.

Later gaf hij toe dat verhaal te hebben verzonnen.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_128902871
quote:
Man sterft door zelf omgezaagde boom

media_xll_1752531.jpg

Een 74-jarige man uit Ede is vrijdagavond om het leven gekomen toen hij terecht kwam onder een omgezaagde boom. De politie gaat ervan uit dat hij de boom bij zijn woning aan de Goorsteeg zelf heeft omgezaagd.

'Vermoedelijk bleef de boom ongelukkig hangen tussen andere bomen en heeft hij hem willen doorzagen. Toen is een deel bovenop hem terechtgekomen', zegt een woordvoerster zaterdag. Hij raakte bekneld en overleed ter plaatse.

De man was alleen toen het ongeluk gebeurde en werd later gevonden.
Bron: AD
Ура для россии
pi_128918163
Het regent koeien
"Ik heb mijn zoon niet grootgebracht om hem te laten sterven door een vallende koe", aldus moeder De Souza.

Het kan verkeren. Een Braziliaanse man is onlangs overleden doordat een koe door het dak van zijn huis op hem viel.

De 45-jarige Joao Maria de Souza lag vredig te slapen naast zijn vrouw Leni, toen het beest ineens van bijna 2,5 meter hoog door het dak kwam vallen, precies boven op De Souza. Hij brak hierbij zijn linkerbeen, maar werd zonder andere duidelijke verwondingen en bij bewustzijn naar het ziekenhuis gebracht. Tijdens het wachten op hulp overleed hij daar aan inwendige bloedingen.

Volgens de familie is niet de koe, maar het ziekenhuis de moordenaar; zij hebben niet snel genoeg gereageerd. De politie gaat de absurde zaak onderzoeken, schrijft The Telegraph.

De koe is waarschijnlijk ontsnapt van een nagelegen boerderij. Het dier kon het dak opkomen doordat het huis tegen een een steile helling lag. Haar eigenaar kan worden vervolgd.

Zowel de koe als mevrouw de Souza bleven ongedeerd.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  woensdag 17 juli 2013 @ 11:38:07 #115
7889 tong80
Spleenheup
pi_129038090
Een 25-jarige man uit Rosmalen heeft dinsdagavond maar liefst veertig keer onnodig alarmnummer 112 gebeld. Hij is daarom kort na middernacht opgepakt. Dat meldde de politie woensdag.

Zelfs toen de agenten voor de deur stonden bij de man was hij nog aan het bellen. De mobiele telefoon van de veelvuldige beller is in beslag genomen.

Onnodig bellen met 112 is verboden, omdat iemand in nood hierdoor mogelijk geen verbinding kan krijgen met de alarmcentrale.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Spellchecker donderdag 18 juli 2013 @ 23:20:01 #116
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_129105421
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juli 2013 14:22 schreef tong80 het volgende:
Gubban - Musali Mohammed al-Mujamaie, een 92-jarige boer uit Irak, is in het huwelijksbootje gestapt met een vrouw van 22 jaar oud.

Muna Mukhlif al-Juburi is zijn tweede vrouw. Zijn eerste vrouw is na 58 jaar huwelijk overleden. Met haar kreeg hij zestien kinderen.

De boer is op dezelfde dag getrouwd als twee van zijn kleinzonen van 16 en 17 jaar.

[ afbeelding ]

:P
the happy couple O+
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  Spellchecker donderdag 18 juli 2013 @ 23:23:44 #117
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_129105599
Johan Vlemmix besprongen door fan, raakt gewond en moet stoppen met Nijmeegse Vierdaagse

Flinke tegenslag voor Johan Vlemmix. Al op de eerste dag van de Nijmeegse Vierdaagse heeft de Eindhovenaar de wandeltocht moeten opgeven. Hij had pas zeventien kilometer in de benen zitten toen hij dinsdagochtend door een noodlottig ongelukje zo gewond raakte dat hij niet verder kon lopen.

Een 'enthousiaste fan' van zeker honderd kilo sprong op zijn rug om 'm enthousiast te begroeten, maar dat liep helemaal verkeerd af.

"Het is echt gewoon ontzettend kut", zei Johan dinsdagochtend. "Dit is zo belangrijk voor me, ik kijk er echt het hele jaar naar uit. Ik wilde het nu voor de zevende keer uitlopen."

'Knieband en schoen stuk'
Johan Vlemmix was al een flink eind op weg toen het ongeluk gebeurde. "Als je gewoon aan het lopen bent, dan verwacht je zoiets niet. Het was echt een zware man van ruim honderd kilo. Het was vast goed bedoeld, maar ik lag meteen plat op m'n bek." Via Twitter liet hij weten dat zijn knieband en zijn schoen stuk zijn.

Johan was dinsdag aan het einde van de ochtend onderweg naar het ziekenhuis, maar hij weet al zeker dat het niet meer goed gaat komen. "Ik zit helemaal ingepakt, ik kan er niet meer op staan en al zeker niet mee lopen", vertelde hij teleurgesteld.

Eerste inschrijver
Johan was de eerste inschrijver van de Nijmeegse Vierdaagse. Hij vulde zijn aanvraag precies om middernacht op zijn 54e verjaardag in.

Image.aspx?object=News&image=Johan_Vlemmix_moet_stoppen_met_de_Vierdaagse_(Foto_Johan_Vlemmix)_1371008.jpg


bron
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  Spellchecker vrijdag 19 juli 2013 @ 22:56:48 #118
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_129139249
Hart van Engeland-nieuws
Een-slaapkamerwoning voor werkeloos stel met zes kinderen

THIS is the scene of indescribable chaos and squalor inside a one-bedroom flat shared by a jobless couple — with SIX kids.
Benefits pair Maggie and Gavin Flisher live with their brood in a cramped “rabbit hutch” made far worse by untidiness and dirt.
The couple, who sparked outrage earlier this week by demanding a bigger home, invited The Sun round to see how they live on handouts of 25,000 a year — as much as the average wage.
When I arrived I was taken aback by the sight of surfaces jammed with junk, filthy floors, shabby furniture and walls covered in pen scribbles.
Jeremy Kyle was in full flow on a giant flatscreen telly above a satellite box as Maggie, 26, fed bottles to her 14-week-old twins Paris Nicole and Martin James.
The kitchen sink was piled high with unwashed bowls and the cooker looked like it had never been cleaned.

Read more: http://www.thesun.co.uk/s(...)s.html#ixzz2ZWk9BEDP

zie het bronartikel voor foto's .............
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  Moderator zaterdag 20 juli 2013 @ 00:30:22 #119
9859 crew  Karina
Woman
pi_129143321
Daar wordt Rob niet vrolijk van, die keuken en badkamer.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  maandag 22 juli 2013 @ 06:29:02 #120
403068 AlfredMehran
Terminal One
pi_129210742
quote:
Man sterft na drinken van zes liter bier in twintig minuten

In het Zuid-Spaanse Murcia is woensdagavond een 46-jarige man overleden bij een bierwedstrijd. Dat melden Spaanse media.

De 46-jarige Joaqun A.G. deed mee aan een wedstrijd bier drinken in de wijk Gea y Truyols. De man dronk zes liter bier op twintig minuten tijd en werd daarmee met grote voorsprong de winnaar.

Bij het vieren van zijn overwinning sloeg het noodlot toe. Volgens ooggetuigen begon de man zonder ophouden over te geven. Omstaanders belden de hulpdiensten maar het mocht niet meer baten. De concirge overleed op weg naar het ziekenhuis.

De gemeente heeft drie dagen van rouw afgekondigd. Wellicht betekent deze dodelijke afloop het einde van het initiatief, dat al meer dan vijftien jaar wordt gehouden.
Bron: http://www.gva.be/nieuws/(...)twintig-minuten.aspx

Volgens de zoekfunctie was dit 'nieuws' nog niet geplaatst. Dan alsnog, 6 liter in 20 minuten.. Proost. :{
pi_129210763
quote:
quote:
0s.gif Op maandag 22 juli 2013 06:29 schreef AlfredMehran het volgende:

[..]

Bron: http://www.gva.be/nieuws/(...)twintig-minuten.aspx

Volgens de zoekfunctie was dit 'nieuws' nog niet geplaatst. Dan alsnog, 6 liter in 20 minuten.. Proost. :{
Apart topic zelfs...

NWS / Spanjaard bezwijkt na winnen bierdrinkwedstrijd
"Bijna niemand durft de islam te bekritiseren en te bespotten zoals dat met het christendom werd en wordt gedaan, terwijl daar gezien het totalitaire en onderdrukkende karakter van de islam toch alle reden toe is." ~ H.Heeresma
  maandag 22 juli 2013 @ 06:53:08 #123
403068 AlfredMehran
Terminal One
pi_129210803
quote:
quote:
Excuses, ik heb de zoekfunctie gebruikt en kreeg geen resultaten. Bericht kan naar de prullenbak.
pi_129226875
quote:
'Vrouw steekt man met nagelschaartje in nek'

media_xll_1766031.jpg

Een vrouw heeft gisteravond op een terras in Breda een man met een nagelschaartje in zijn nek gestoken. Dat meldt Omroep Brabant.

De steekpartij vond rond negen uur 's avonds plaats op het terras bij een cafetaria in de Dreef. De politie heeft de vrouw aangehouden en meegenomen naar het bureau. De man is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Wat de aanleiding was voor de steekpartij is nog onbekend.
Bron: AD
Ура для россии
  Moderator woensdag 24 juli 2013 @ 07:33:57 #125
9859 crew  Karina
Woman
pi_129280154
Politie waarschuwt voor sleutelhanger-hoax - BINNENLAND - PAROOL

De politie waarschuwt mensen voor nepmails met waarschuwingen voor sleutelhangers. Sinds een tijd gaan er verhalen rond dat criminelen gratis sleutelhangers aan mensen geven. In de hangers zou een chip zitten waarmee de kwaadwillenden mensen opsporen.

Dat bericht klopt helemaal niet, aldus de politie.
De hangertjes zouden volgens het verhaal worden uitgedeeld bij tankstations en bedoeld zijn voor in de auto. Toen de hoax in september voor het eerst opdook, kreeg de politie veel telefoontjes van mensen die ongerust waren of er meer van wilden weten. De mailberichten lijken namelijk echt omdat ze ondertekend zijn door de politie of door de rechtbank in Den Bosch. Het betreft echter onzin.

De politie roept mensen op om het bericht niet verder te verspreiden via e-mail.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')