Haha echt smeerbaar is het dus niet meer. Wilde heel graag macarons maken maar ben bang dat deze vulling dan toch echt iets te dik is. Vandaar de vraag.quote:
Gewoon je dulche de leche in een pannetje (of nog makkelijker: magnetron) heel zachtjes verwarmen met een lepeltje melk (of twee) en goed doorroeren. Hoe meer lepeltjes melk, hoe zachter. Daarna weer laten afkoelen.quote:Op donderdag 28 februari 2013 14:16 schreef dahippieunicorn het volgende:
[..]
Haha echt smeerbaar is het dus niet meer. Wilde heel graag macarons maken maar ben bang dat deze vulling dan toch echt iets te dik is. Vandaar de vraag.
Super! Dank je wel, dat ga ik maar eens proberen!quote:Op donderdag 28 februari 2013 14:31 schreef minilot het volgende:
[..]
Gewoon je dulche de leche in een pannetje (of nog makkelijker: magnetron) heel zachtjes verwarmen met een lepeltje melk (of twee) en goed doorroeren. Hoe meer lepeltjes melk, hoe zachter. Daarna weer laten afkoelen.
(En ik spreek uit ervaring Ik denk dat ik de afgelopen jaren wel honderd blikjes gecondenseerde melk verdulchedeleched heb)
Dat zou misschien inderdaad ook wel kunnen, maar denk toch dat het iets te plakkerig is.quote:Op donderdag 28 februari 2013 14:31 schreef Dragonberry het volgende:
Je kan het misschien nog door brownies doen?
Inmiddels achterhaald vermoed ik, maar soep met room liever niet meer koken, de kans bestaat dat hij dan gaat schiften, verwarmen kan wel, maar doorkoken voorzichtig mee zijn.quote:Op donderdag 28 februari 2013 17:10 schreef Ansu het volgende:
Vraagje, ik ga zo courgettesoep maken en wil het vanavond ook eten. Kan ik zo al room erdoorheen doen en vanavond weer verhitten?
Mondgevoel, smaak.quote:Op vrijdag 1 maart 2013 13:32 schreef Bleie het volgende:
Wat is er eigenlijk erg aan schiften? Behalve dat het er niet mooi / smakelijk uitziet?
Net een Wijting gehad. Moet zeggen dat het inderdaad erg lekker was, maar met graat maakt het niet echt een feest om te eten.quote:Op zondag 17 februari 2013 20:11 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Vraag je visboer eens een wijting te frituren ipv een lekkerbek, je wilt nooit meer een lekkerbek.
Volgende keer laten fileren?quote:Op vrijdag 1 maart 2013 13:40 schreef Young_David het volgende:
[..]
Net een Wijting gehad. Moet zeggen dat het inderdaad erg lekker was, maar met graat maakt het niet echt een feest om te eten.
Ik heb altijd het idee dat room sowieso lekkerder is als je het zo kort mogelijk verwarmd. Deel jij die observatie?quote:Op vrijdag 1 maart 2013 12:23 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Inmiddels achterhaald vermoed ik, maar soep met room liever niet meer koken, de kans bestaat dat hij dan gaat schiften, verwarmen kan wel, maar doorkoken voorzichtig mee zijn.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Rood_vleesquote:Op zaterdag 2 maart 2013 11:46 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
Is varkensvlees(o.a spareribs) en geitenvlees rood vlees?
Verwarrendquote:Op zaterdag 2 maart 2013 12:18 schreef Isegrim het volgende:
[..]
http://nl.wikipedia.org/wiki/Rood_vlees
Jup, en dan vooral de tonijn. Wijting was een aantal jaar terug ook een probleemkindje maar dat gaat nu aardig wat beter, helemaal nu de bijvangst godzijdank eindelijk niet meer overboord hoeft.quote:Op maandag 18 februari 2013 07:42 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Beide? Je bedoeld tonijn en Kabeljauw neem ik aan?
Misschien heb je hiet wat aan:quote:Op zaterdag 2 maart 2013 14:42 schreef icloud het volgende:
Piet weet jij of ze ergens in nederland filet pur verkopen? ik heb het internet afgespeurd naar adresjes en mijn slager gevraagd, maar ik vind het nergens in nl wel in belgie.
Varken nee, geit, ja volgens mijquote:Op zaterdag 2 maart 2013 11:46 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
Is varkensvlees(o.a spareribs) en geitenvlees rood vlees?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |