abonnement Unibet Coolblue
pi_123454863
quote:
0s.gif Op donderdag 28 februari 2013 14:14 schreef Mirjam het volgende:

[..]

Op je brood smeren :9
Haha echt smeerbaar is het dus niet meer. Wilde heel graag macarons maken maar ben bang dat deze vulling dan toch echt iets te dik is. ;( Vandaar de vraag.
pi_123455494
quote:
0s.gif Op donderdag 28 februari 2013 14:16 schreef dahippieunicorn het volgende:

[..]

Haha echt smeerbaar is het dus niet meer. Wilde heel graag macarons maken maar ben bang dat deze vulling dan toch echt iets te dik is. ;( Vandaar de vraag.
Gewoon je dulche de leche in een pannetje (of nog makkelijker: magnetron) heel zachtjes verwarmen met een lepeltje melk (of twee) en goed doorroeren. Hoe meer lepeltjes melk, hoe zachter. Daarna weer laten afkoelen. ^O^ :Y

(En ik spreek uit ervaring ;) Ik denk dat ik de afgelopen jaren wel honderd blikjes gecondenseerde melk verdulchedeleched heb)
Let me see you stripped down to the bone
pi_123455503
Je kan het misschien nog door brownies doen?
pi_123455662
quote:
0s.gif Op donderdag 28 februari 2013 14:31 schreef minilot het volgende:

[..]

Gewoon je dulche de leche in een pannetje (of nog makkelijker: magnetron) heel zachtjes verwarmen met een lepeltje melk (of twee) en goed doorroeren. Hoe meer lepeltjes melk, hoe zachter. Daarna weer laten afkoelen. ^O^ :Y

(En ik spreek uit ervaring ;) Ik denk dat ik de afgelopen jaren wel honderd blikjes gecondenseerde melk verdulchedeleched heb)
Super! Dank je wel, dat ga ik maar eens proberen!

quote:
0s.gif Op donderdag 28 februari 2013 14:31 schreef Dragonberry het volgende:
Je kan het misschien nog door brownies doen?
Dat zou misschien inderdaad ook wel kunnen, maar denk toch dat het iets te plakkerig is.
pi_123455988
Dat is juist lekker :9 Maar je kan het als een soort laagje tussen het brownie beslag doen, blijven ze goed smeuiig.
pi_123460031
Ik heb mijn Dulce de Leche toch maar even dunner gemaakt. Nu even afwachten hoe het wordt als het terug op kamertemperatuur komt.
pi_123463182
Vraagje, ik ga zo courgettesoep maken en wil het vanavond ook eten. Kan ik zo al room erdoorheen doen en vanavond weer verhitten?
  vrijdag 1 maart 2013 @ 12:23:48 #258
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_123495321
quote:
0s.gif Op donderdag 28 februari 2013 17:10 schreef Ansu het volgende:
Vraagje, ik ga zo courgettesoep maken en wil het vanavond ook eten. Kan ik zo al room erdoorheen doen en vanavond weer verhitten?
Inmiddels achterhaald vermoed ik, maar soep met room liever niet meer koken, de kans bestaat dat hij dan gaat schiften, verwarmen kan wel, maar doorkoken voorzichtig mee zijn.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_123497687
Wat is er eigenlijk erg aan schiften? Behalve dat het er niet mooi / smakelijk uitziet?
  vrijdag 1 maart 2013 @ 13:34:35 #260
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_123497752
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 maart 2013 13:32 schreef Bleie het volgende:
Wat is er eigenlijk erg aan schiften? Behalve dat het er niet mooi / smakelijk uitziet?
Mondgevoel, smaak.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_123498005
quote:
1s.gif Op zondag 17 februari 2013 20:11 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Vraag je visboer eens een wijting te frituren ipv een lekkerbek, je wilt nooit meer een lekkerbek.
Net een Wijting gehad. Moet zeggen dat het inderdaad erg lekker was, maar met graat maakt het niet echt een feest om te eten.
  vrijdag 1 maart 2013 @ 13:47:13 #262
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_123498294
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 maart 2013 13:40 schreef Young_David het volgende:

[..]

Net een Wijting gehad. Moet zeggen dat het inderdaad erg lekker was, maar met graat maakt het niet echt een feest om te eten.
Volgende keer laten fileren?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_123498618
Ja, zoveel service bieden ze niet op vrijdagmiddag in de spits :p
pi_123499573
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 maart 2013 12:23 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Inmiddels achterhaald vermoed ik, maar soep met room liever niet meer koken, de kans bestaat dat hij dan gaat schiften, verwarmen kan wel, maar doorkoken voorzichtig mee zijn.
Ik heb altijd het idee dat room sowieso lekkerder is als je het zo kort mogelijk verwarmd. Deel jij die observatie?
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_123530776
Is varkensvlees(o.a spareribs) en geitenvlees rood vlees? :?
  zaterdag 2 maart 2013 @ 12:18:50 #266
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_123531622
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2013 11:46 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
Is varkensvlees(o.a spareribs) en geitenvlees rood vlees? :?
http://nl.wikipedia.org/wiki/Rood_vlees
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_123531641
quote:
Verwarrend :P
  zaterdag 2 maart 2013 @ 12:20:21 #268
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_123531660
Het is ook een beetje arbitrair volgens mij. Waarom wil je het weten?
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_123531762
Ik vermoed iets met een zwangerschap..
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  zaterdag 2 maart 2013 @ 12:29:47 #270
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_123531932
Oh, daar heb ik geen verstand van. :P
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zaterdag 2 maart 2013 @ 13:50:06 #271
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_123534257
Beetje laat, ik zat een tijdje op een plek zonder internet(ja, ze bestaan nog!)
quote:
1s.gif Op maandag 18 februari 2013 07:42 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Beide? Je bedoeld tonijn en Kabeljauw neem ik aan?
Jup, en dan vooral de tonijn. Wijting was een aantal jaar terug ook een probleemkindje maar dat gaat nu aardig wat beter, helemaal nu de bijvangst godzijdank eindelijk niet meer overboord hoeft.
pi_123535953
Piet weet jij of ze ergens in nederland filet pur verkopen? ik heb het internet afgespeurd naar adresjes en mijn slager gevraagd, maar ik vind het nergens in nl wel in belgie.
  zaterdag 2 maart 2013 @ 14:50:54 #273
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_123536192
Is dat niet gewoon haas?
pi_123536620
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2013 14:42 schreef icloud het volgende:
Piet weet jij of ze ergens in nederland filet pur verkopen? ik heb het internet afgespeurd naar adresjes en mijn slager gevraagd, maar ik vind het nergens in nl wel in belgie.
Misschien heb je hiet wat aan:
http://blog.seniorennet.be/keukenweetjes/archief.php?catID=3972
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  zaterdag 2 maart 2013 @ 15:27:24 #275
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_123537128
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2013 11:46 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
Is varkensvlees(o.a spareribs) en geitenvlees rood vlees? :?
Varken nee, geit, ja volgens mij
Maar dat is een culinaire definitie. Volgens wikipedia is het geen duidelijke maatstaf en hangt het af van tijd, cultuur, plaats etc wat als rood vlees gezien wordt

[ Bericht 12% gewijzigd door Pietverdriet op 02-03-2013 16:05:22 ]
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')