abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 5 januari 2013 @ 20:23:09 #101
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_121204655
quote:
16s.gif Op zaterdag 5 januari 2013 20:13 schreef Broertie het volgende:

Natuurlijk eet hij daar geregeld, is tenslotte 5 minuten rijden van zijn werk!
het is niet z'n werk...
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 5 januari 2013 @ 20:28:51 #102
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_121204901
quote:
13s.gif Op vrijdag 4 januari 2013 13:08 schreef Muck het volgende:
Waar? Taverna Aphrodite in Doorn
Wanneer? Woensdag 2 januari 2013
Wat at je? Via Vakantieveilingen had mijn vriend een bon gewonnen om een 6-gangen tapas-menu te gaan eten bij Aphrodite. Ik zou eigenlijk niets aan mijn verjaardag doen, maar mijn virend had als verrassing gereserveerd.
We houden allebei van Grieks eten, dus waren erg benieuwd naar wat de kok ons te bieden had. Wat een verschrikking zeg :{
Gang 1: 2 pitabroodjes en een schaal met een bolletje tzatziki, en 2 bolletjes salade
Gang 2: 2 schalen met 4 stukjes tilapiafilet (2x2 cm) op 1 schaal waren ze licht gekruid, op de andere lagen ze in witte saus
Gang 3: 2 lapjes gegrild varkensvlees en een schaaltje met 5 blokjes kipfilet in kerriesuas
Vervolgens werden er twee schaaltje met vanille-ijs, slagroom uit een spuitbus en wat streepjes chocoladesaus voor ons neergezet. Er werd gevraagd of we nog koffie wilden en toen mijn vriend aangaf dat hij we verwachtten dat er nog een aantal gangen zouden volgen, werd hier lacherig op gereageerd.
Impressie? Lekker makkelijk mensen lokken op deze manier, maar ik verwacht niet dat er veel mensen terug gaan komen... Na de koffie werden we volkomen genegeerd en zijn we vertrokken.
Kosten? Geen idee, mijn vriend betaalde. Feit is dat elke cent er één teveel was
Cijfer? 2
Dat doet mij denken aan die keer dat we via Groupon een 'high tea' kochten, met dit als resultaat: http://www.vanwisse.nl/uit-eten/Franc-Nissen -O- :( :{w
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 6 januari 2013 @ 14:28:23 #103
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_121228209


Restaurant
Restaurant De Jong

Waar
Raampoortstraat 38
3032AH Rotterdam

Wanneer
Afgelopen vrijdag

Wat at je
Zie foto en/of: mijn blogje, maar in het kort:
Konijn, slakken, parelgort, peterselie.
Heilbot, radicchio, coquille, zuurkool, kropsla.
Ree, jus, kastanje, kastanjepuree, boerenkool
Kaas. (toetje vergeet ik liever en is ook niet afgerekend ;) )

Impressie
Leuk, gezellig restaurantje in de hippe Hofbogen onder het Hofpleinviaduct. Veel ruimte tussen de tafeltjes, mooi, hoog boogplafond. Moderne gerechten, relaxte bediening. Straks in de zomer vast een fijn terras.

Kosten
40 euro voor 4 gangenmenu met vlees/vis of 35 euro voor 4 gangenmenu zonder vlees/vis.
Bijpassende wijnen voor rond de 6 euro per glas.

Cijfer
9,2
pi_121229095
Ziet er allemaal prima uit! Behalve dan het kaasplankje, wat een rommeltje.
pi_121229555
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2013 14:49 schreef bear87 het volgende:
Ziet er allemaal prima uit! Behalve dan het kaasplankje, wat een rommeltje.
En ik vond juist het kaasplankje leuk en origineel opgemaakt *) Smaken verschillen.

RobinOok, je schrijft over de citroencreme dat die bitter-zuur was en ik moest direct aan de citroenen denken die ik van de markt heb gehaald deze week. Die waren ook bijzonder bitter en ik kan me niet herinneren ooit zulke bittere citroenen te hebben gegeten. Misschien had de kok daar dezelfde scheepslading 8-) Het ziet er verder echt geweldig uit, mooie aanwinst voor Rotterdam!
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zondag 6 januari 2013 @ 15:07:35 #106
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_121229820
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2013 14:49 schreef bear87 het volgende:
Ziet er allemaal prima uit! Behalve dan het kaasplankje, wat een rommeltje.
Wij slaan tegenwoordig vaak de kaas en het dessert over, maar dit kaasplankje vond ik erg de moeite waard hoor. :Y
En vond het er ook niet verkeerd uit zien. Vond het tussen- en hoofdgerecht er wel een beetje lomp en zelfs onsmakelijk uitzien. Maar ook dat maakt me feitelijk niet uit, omdat het gewoon superlekker was en de smaken wel heel mooi combineerden. *O*

[ Bericht 5% gewijzigd door RobinOok op 06-01-2013 15:13:53 ]
  zondag 6 januari 2013 @ 16:00:55 #107
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_121230057
In ieder geval een betere aanwinst voor R'dam dan het restaurant waar Volkskranttrecensist Mac van Dinther afgelopen zaterdag over berichtte:
http://www.volkskrant.nl/(...)dig-mee-omgaat.dhtml
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 6 januari 2013 @ 17:00:09 #108
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_121230474
quote:
14s.gif Op zondag 6 januari 2013 16:00 schreef golfer het volgende:
In ieder geval een betere aanwinst voor R'dam dan het restaurant waar Volkskranttrecensist Mac van Dinther afgelopen zaterdag over berichtte:
http://www.volkskrant.nl/(...)dig-mee-omgaat.dhtml
Zonde. -O- Had daar toch wel positieve verwachtingen van, maar na dit te hebben gelezen weet ik niet of ik er wel naartoe hoef...
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 6 januari 2013 @ 17:01:14 #109
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_121230521
En Jim de Jong was al in Rotterdam en had al een flinke naam opgebouwd toen hij nog bij De Jonge de Jong zat (nu De Matroos en het Meisje). Aan Robins recensie te zien, maakt hij de hooggespannen verwachtingen waar. :Y
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 6 januari 2013 @ 17:01:58 #110
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_121230555
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2013 15:00 schreef Isabeau het volgende:

RobinOok, je schrijft over de citroencreme dat die bitter-zuur was en ik moest direct aan de citroenen denken die ik van de markt heb gehaald deze week. Die waren ook bijzonder bitter en ik kan me niet herinneren ooit zulke bittere citroenen te hebben gegeten. Misschien had de kok daar dezelfde scheepslading 8-)
Ja, misschien waren het ook geen gewone citroenen, dat dacht ik later ook. Je hebt van die varianten met dikke schil, volgens mij maken ze daar ook sukade van. Of bergamot, ook zoiets. En dat ze daar iets mee hebben gedaan? En de suiker zijn vergeten? Ik weet het niet, maar kan me echt niet voorstellen dat iemand dit lekker zou vinden.

Gelukkig was de rest dus meer dan de moeite waard, dus ik neem zo'n misser voor lief. Altijd nog liever dan suf vanille-ijs met chocoladesaus of zo.
  zondag 6 januari 2013 @ 17:04:41 #111
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_121230671
quote:
14s.gif Op zondag 6 januari 2013 16:00 schreef golfer het volgende:
In ieder geval een betere aanwinst voor R'dam dan het restaurant waar Volkskranttrecensist Mac van Dinther afgelopen zaterdag over berichtte:
http://www.volkskrant.nl/(...)dig-mee-omgaat.dhtml
Ik kan me wel vinden in zijn verhaal. Wij hebben er twee keer gegeten en ik was er ook niet zo van onder de indruk. Het idee is inderdaad leuk, maar de uitvoering is ruk. Het eten is er liefdeloos, dat is wat ik uiteindelijk bedacht heb. Gewoon niet erg de moeite waard en dan kun je inderdaad veel en veel beter ergens anders eten voor dat geld.

Maar goed, ik heb ze nog niet opgegeven. Het kan nog best goedkomen. :-)
pi_121237183
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2013 14:28 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]

Restaurant
Restaurant De Jong

Waar
Raampoortstraat 38
3032AH Rotterdam

Wanneer
Afgelopen vrijdag

Wat at je
Zie foto en/of: mijn blogje, maar in het kort:
Konijn, slakken, parelgort, peterselie.
Heilbot, radicchio, coquille, zuurkool, kropsla.
Ree, jus, kastanje, kastanjepuree, boerenkool
Kaas. (toetje vergeet ik liever en is ook niet afgerekend ;) )

Impressie
Leuk, gezellig restaurantje in de hippe Hofbogen onder het Hofpleinviaduct. Veel ruimte tussen de tafeltjes, mooi, hoog boogplafond. Moderne gerechten, relaxte bediening. Straks in de zomer vast een fijn terras.

Kosten
40 euro voor 4 gangenmenu met vlees/vis of 35 euro voor 4 gangenmenu zonder vlees/vis.
Bijpassende wijnen voor rond de 6 euro per glas.

Cijfer
9,2
:9
Wat een mooie foto's _O_
  zondag 6 januari 2013 @ 19:32:17 #113
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_121237514
Wat lief dat je dat zegt, maar de foto's zijn juist helemaal niet zo mooi. Vandaar dat ik ze zo bij elkaar in een collage plak, dan valt het minder op. ;-)

Ik zit steeds vaker te denken dat ik toch echt eens moet leren om in schemerlicht te fotograferen, want zo met de flits, dat wordt nooit wat. Bovendien blijft het altijd een beetje genant om zo te flitsen in een restaurant....

Maar nogmaals, toch heel erg bedankt voor je compliment. :)
  zondag 6 januari 2013 @ 19:38:54 #114
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_121237883
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2013 19:32 schreef RobinOok het volgende:
Wat lief dat je dat zegt, maar de foto's zijn juist helemaal niet zo mooi. Vandaar dat ik ze zo bij elkaar in een collage plak, dan valt het minder op. ;-)

Ik zit steeds vaker te denken dat ik toch echt eens moet leren om in schemerlicht te fotograferen, want zo met de flits, dat wordt nooit wat. Bovendien blijft het altijd een beetje genant om zo te flitsen in een restaurant....

Maar nogmaals, toch heel erg bedankt voor je compliment. :)
klein statiefje? Bij de aldi hebben ze regelmatig een imitatie gorillapod in de aanbieding, heb ik in de auto liggen voor mijn videocamera
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 6 januari 2013 @ 19:46:48 #115
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_121238309
Ja, die had ik en die beviel ook wel, thuis, maar voordat ik ermee leerde ook goed in restaurants te fotograferen brak het opzetstukdingetje af... :-(
pi_121240426


Restaurant
Restaurant Op de Tuin

Waar
Karel du Jardinstraat 47, Amsterdam (de Pijp)

Wanneer
3 januari

Wat at je
Ik had zelf het vegetarisch menu.
Voor: Rösti van aardpeer met koningsboleten, ricotta, gegrilde courgette en truffelmayonaise.
Hoofd: Roulade van Beemsterkaas en Emmentaler met groene asperges, schorseneren en dragonsaus
Na: Kantanje-chocoladeterrine met lapsang Souchoungthee en whisky-steranijssiroop

De meeste tafelgenoten kozen voor het onderstaande wildmenu.
Voor: Rilette van gans met crostini van rozijnenbrood, atjar van rode kool en specerijen-balsamicosiroop
Hoofd: Hertenbiefstuk met vlierbessensaus en tarte tatin van gecaramelliseerde witlof
Na: Mandarijnenparfait met glühweinsiroop.

Impressie
Helemaal vol op een doordeweekse avond in een leuke ambiance. Vriendelijke bediening, originele, lekkere gerechten.

Kosten
265 euro voor 7 personen.

Cijfer
9,5

[ Bericht 4% gewijzigd door rhubarb op 06-01-2013 20:48:28 ]
pi_121241771
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2013 19:32 schreef RobinOok het volgende:
Wat lief dat je dat zegt, maar de foto's zijn juist helemaal niet zo mooi. Vandaar dat ik ze zo bij elkaar in een collage plak, dan valt het minder op. ;-)

Ik zit steeds vaker te denken dat ik toch echt eens moet leren om in schemerlicht te fotograferen, want zo met de flits, dat wordt nooit wat. Bovendien blijft het altijd een beetje genant om zo te flitsen in een restaurant....

Maar nogmaals, toch heel erg bedankt voor je compliment. :)
Ik ben nooit zo tevreden over onze foto's. Enkelen zijn dan wel ok, maar het blijft lastig.
Ook omdat ik ook liever niet wil flitsen..
pi_121241834
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2013 20:21 schreef rhubarb het volgende:
Restaurant
Restaurant Op de Tuin

Waar
Karel du Jardinstraat 47, Amsterdam (de Pijp)

Wanneer
3 januari

Wat at je
Ik had zelf het vegetarisch menu.
Voor: Rösti van aardpeer met koningsboleten, ricotta, gegrilde courgette en truffelmayonaise.
Hoofd: Roulade van Beemsterkaas en Emmentaler met groene asperges, schorseneren en dragonsaus
Na: Kantanje-chocoladeterrine met lapsang Souchoungthee en whisky-steranijssiroop

De meeste tafelgenoten kozen voor het onderstaande wildmenu.
Voor: Rilette van gans met crostini van rozijnenbrood, atjar van rode kool en specerijen-balsamicosiroop
Hoofd: Hertenbiefstuk met vlierbessensaus en tarte tatin van gecaramelliseerde witlof
Na: Mandarijnenparfait met glühweinsiroop.

Impressie
Helemaal vol op een doordeweekse avond in een leuke ambiance. Vriendelijke bediening, originele, lekkere gerechten.

Kosten
265 euro voor 7 personen.

Cijfer
9,5
Dat ziet er voor een vegetarisch menu goed uit zeg!
  woensdag 23 januari 2013 @ 13:13:19 #119
308975 Strychnos
Ignorance is bliss
pi_121933695
Restaurant:
HanTing

Waar:
Prinsestraat 33 Den Haag

Wanneer:
9 januari

Wat at je:
Chinese Kruiden Menu (5 gangen)

Amuse 1
Meringue van biet, soort kroepoek van vis en koekje met sesam? (Geen foto)

Amuse 2
Gemarineerde rauwe Zalm

Black Angus
Rauw – Spinazie – zeekwal – kamperfoelie – gedroogde chrysanten – mosselen

Zeebaars
Morilles – gedroogde mandarijnschil – zwarte oogbonen – walnoten – astragalus

Tongschar
Chinese bieslook – garnalen – coix zaad – cherokee roos – Chinese wortelknol

Lamsfilet
Rug filet- knoflook – Chinees zeewier – wortel – dogbane leaf – solomonszegel

Peer
Sorbet – peer – miserable – Chinese gele suiker – zilveroortjes – fritillaria

Afgesloten met Chinese thee en friandise.

Impressie:
Bij binnenkomst valt meteen op dat het interieur met zorg is ingericht.
Het restaurant bestaat uit eigenlijk 3 delen gescheiden door mooie houten scheidingspanelen met houtsnijwerk. Overal in het restaurant zijn Aziatisch elementen aangebracht zoals lampionnen en houtsnijwerk.
Het ontvangst was zeer hartelijk en ons werd bij binnenkomst een leuke cocktail met o.a. bubbelwijn en vlierbessen aangeboden. Zeer goede binnenkomer.

Mijn tafelgenoot en ik kozen voor het 5 gangen Chinese Kruiden Menu.
Hierbij wilde ik graag een wijnarrangement nuttigen, echter omdat dit menu bestaat uit "gezondheidsbevorderende" ingrediënten maakt alcohol hier geen deel van uit.
Dit werd door de sommelier zeer netjes opgelost door toch een aantal aansluitende wijnen uit te zoeken bij een aantal gerechten, chapeau hiervoor!

Over het eten ben ik in het algemeen zeer tevreden.
Aangezien wij er vroeg op de avond waren en het rustig was, lag het tempo van gerechten serveren hoog. Voor ons geen probleem aangezien we niet uren wilde tafelen.

Al de gerechten en individuele ingrediënten onthouden is voor mij geen doen.
Wat er voor mij bovenuit stak waren de Tongschar met schuim van garnalen en de Lamsfilet in combinatie met de zwartebonensaus en zeewier.

Als ik dan toch een aantal minputen of missers zou moeten noemen dan zijn het een paar kleine.
Het lamsfilet gerecht werd geserveerd met Pesto, en als iets niet Frans of Chinees...
Deze heb ik dan ook netjes ter zijde geschoven.
Ook vond ik men toch te voorzichtig met de Chinese ingrediënten, het had net wat meer in balans moeten zijn, nu was de verhouding Frans/Chinees meer 80/20.
Zou ik HanTing aanbevelen of nog een bezoek brengen? Volmondig; Ja!

Kosten
Menu ¤65 p.p totaal ¤168,50

Cijfer
8

[ Bericht 0% gewijzigd door Strychnos op 23-01-2013 14:52:12 ]
  woensdag 23 januari 2013 @ 19:26:52 #120
313458 Zonnetje1981
always look on the bright side
pi_121950014
D
quote:
0s.gif Op woensdag 23 januari 2013 13:13 schreef Strychnos het volgende:
Restaurant:
HanTing

Waar:
Prinsestraat 33 Den Haag

Wanneer:
9 januari

Wat at je:
Chinese Kruiden Menu (5 gangen)

Amuse 1
Meringue van biet, soort kroepoek van vis en koekje met sesam? (Geen foto)

Amuse 2
Gemarineerde rauwe Zalm
[ afbeelding ]

Black Angus
Rauw – Spinazie – zeekwal – kamperfoelie – gedroogde chrysanten – mosselen
[ afbeelding ]

Zeebaars
Morilles – gedroogde mandarijnschil – zwarte oogbonen – walnoten – astragalus
[ afbeelding ]

Tongschar
Chinese bieslook – garnalen – coix zaad – cherokee roos – Chinese wortelknol
[ afbeelding ]

Lamsfilet
Rug filet- knoflook – Chinees zeewier – wortel – dogbane leaf – solomonszegel
[ afbeelding ]

Peer
Sorbet – peer – miserable – Chinese gele suiker – zilveroortjes – fritillaria
[ afbeelding ]

Afgesloten met Chinese thee en friandise.

Impressie:
Bij binnenkomst valt meteen op dat het interieur met zorg is ingericht.
Het restaurant bestaat uit eigenlijk 3 delen gescheiden door mooie houten scheidingspanelen met houtsnijwerk. Overal in het restaurant zijn Aziatisch elementen aangebracht zoals lampionnen en houtsnijwerk.
Het ontvangst was zeer hartelijk en ons werd bij binnenkomst een leuke cocktail met o.a. bubbelwijn en vlierbessen aangeboden. Zeer goede binnenkomer.

Mijn tafelgenoot en ik kozen voor het 5 gangen Chinese Kruiden Menu.
Hierbij wilde ik graag een wijnarrangement nuttigen, echter omdat dit menu bestaat uit "gezondheidsbevorderende" ingrediënten maakt alcohol hier geen deel van uit.
Dit werd door de sommelier zeer netjes opgelost door toch een aantal aansluitende wijnen uit te zoeken bij een aantal gerechten, chapeau hiervoor!

Over het eten ben ik in het algemeen zeer tevreden.
Aangezien wij er vroeg op de avond waren en het rustig was, lag het tempo van gerechten serveren hoog. Voor ons geen probleem aangezien we niet uren wilde tafelen.

Al de gerechten en individuele ingrediënten onthouden is voor mij geen doen.
Wat er voor mij bovenuit stak waren de Tongschar met schuim van garnalen en de Lamsfilet in combinatie met de zwartebonensaus en zeewier.

Als ik dan toch een aantal minputen of missers zou moeten noemen dan zijn het een paar kleine.
Het lamsfilet gerecht werd geserveerd met Pesto, en als iets niet Frans of Chinees...
Deze heb ik dan ook netjes ter zijde geschoven.
Ook vond ik men toch te voorzichtig met de Chinese ingrediënten, het had net wat meer in balans moeten zijn, nu was de verhouding Frans/Chinees meer 80/20.
Zou ik HanTing aanbevelen of nog een bezoek brengen? Volmondig; Ja!

Kosten
Menu ¤65 p.p totaal ¤168,50

Cijfer
8
Daar ga ik zaterdag eten ter ere van onze 7-jarige trouwdag!
Mooie impressie van wat ik kan verwachten, top!
  vrijdag 25 januari 2013 @ 03:34:33 #121
269 vats
Live life to the max!
pi_122018031
Als ik dan toch een aantal minputen of missers zou moeten noemen dan zijn het een paar kleine.
Het lamsfilet gerecht werd geserveerd met Pesto, en als iets niet Frans of Chinees...
Deze heb ik dan ook netjes ter zijde geschoven.


Ik woon hier in China, en we hebben wel zeker Pesto, of iets wat daar op lijkt, gehakte olijven met andere ingredienten wordt hier regelmatig gegeten, mensen gebruiken het zoals wij pesto gebruiken om een gerecht meer smaak te geven.
  vrijdag 25 januari 2013 @ 12:11:19 #122
308975 Strychnos
Ignorance is bliss
pi_122024869
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2013 03:34 schreef vats het volgende:
Als ik dan toch een aantal minputen of missers zou moeten noemen dan zijn het een paar kleine.
Het lamsfilet gerecht werd geserveerd met Pesto, en als iets niet Frans of Chinees...
Deze heb ik dan ook netjes ter zijde geschoven.


Ik woon hier in China, en we hebben wel zeker Pesto, of iets wat daar op lijkt, gehakte olijven met andere ingredienten wordt hier regelmatig gegeten, mensen gebruiken het zoals wij pesto gebruiken om een gerecht meer smaak te geven.
In een traditionele pesto zitten geen olijven, dit was dus basilicum, olijfolie, pijnboompitten, knoflook en parmezaan.

Hoe dan ook ik associeer het niet met de Aziatische keuken en vond het misplaatst in het gerecht.
  vrijdag 25 januari 2013 @ 12:23:36 #123
131800 Tarado
capô de fusca
pi_122025277
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2013 12:11 schreef Strychnos het volgende:

[..]

In een traditionele pesto zitten geen olijven, dit was dus basilicum, olijfolie, pijnboompitten, knoflook en parmezaan.

Hoe dan ook ik associeer het niet met de Aziatische keuken en vond het misplaatst in het gerecht.
Fusion is sowieso moeilijk en schiet meestal zijn doel voorbij, het ziet er wel mooi verzorgd uit, mooie foto's ook.
pi_122026152
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2013 12:11 schreef Strychnos het volgende:

[..]

In een traditionele pesto zitten geen olijven, dit was dus basilicum, olijfolie, pijnboompitten, knoflook en parmezaan.

Hoe dan ook ik associeer het niet met de Aziatische keuken en vond het misplaatst in het gerecht.
Maar schoof je het opzij omdat je het ook niet lekker vond of alleen omdat je het niet vond passen in de Aziatische keuken?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  vrijdag 25 januari 2013 @ 13:09:02 #125
308975 Strychnos
Ignorance is bliss
pi_122026813
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2013 12:52 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Maar schoof je het opzij omdat je het ook niet lekker vond of alleen omdat je het niet vond passen in de Aziatische keuken?
Wij vonden de pesto gewoon net iets teveel van het goede, daarboven op lag ook nog een soort wakame salade.
Het drukte de andere ingrediënten op het bord weg.

De pesto was voor de rest prima te eten overigens.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')