Bij ROC ofzo? Ik moet zeggen dat Beren ook niet mijn favoriete restaurants zijn. Maar soms dien ik me aan te passen aan de rest van mijn gezelschap.quote:Op zondag 12 augustus 2012 17:32 schreef NoCigar het volgende:
[..]
Ik werk daar schuin tegenover en het lijkt me echt zo'n tent die eigenlijk alleen maar dingen opwarmt met prefab sausen etc. Grappig om er nu eens verslag over te lezen.
Ik heb dat topic doorgelezen. Leuk topic. Ik dacht eerst (ik heb het namelijk hoog in mijn bol ) dat het een parodie was op mijn vrij neutrale meningen over standaard restaurants. Maar toen bleek dat hij er al een aantal jaren geleden had geschreven. Viel me dat even tegen.quote:Op zondag 12 augustus 2012 17:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Het verslag doet mij verder erg denken aan Tong80 zijn noeste poging zich door de bommelse horeca te slaan
quote:Op zondag 12 augustus 2012 17:56 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, ik had denk ik beter "airbrushed" kunnen schrijven. Met eetbare zilververf inderdaad. Ik vond het ook wel spectaculair uitzien. Ik vond alle gangen er trouwens prachtig uitzien, behalve de eend.
[..]
Ja, soms is er geen ontkomen aan!
Maar altijd fijn als vooroordelen bevestigd worden.
Met een Fuji Finepix S5700. Valt ondertussen van ellende bijna uit elkaar, maar bij daglicht doet ie het nog prima. :-)quote:
Leuk, thanks. Probeer je dan altijd te gaan lunchen voor de beste foto's te verkrijgen? Ik ben ook op zoek naar een camera of lens waarmee je 's avonds ook goed belichte foto's kan trekken... Tips zijn dus welkome!quote:Op woensdag 22 augustus 2012 18:10 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Met een Fuji Finepix S5700. Valt ondertussen van ellende bijna uit elkaar, maar bij daglicht doet ie het nog prima. :-)
Je bent een heel goed voorbeeld ervan dat goede fotos maken niet aan je camera ligt maar aan de fotograaf. Je maakt prachtige fotos voor je blog.quote:Op woensdag 22 augustus 2012 18:10 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Met een Fuji Finepix S5700. Valt ondertussen van ellende bijna uit elkaar, maar bij daglicht doet ie het nog prima. :-)
Heel erg eensch! Ik kreeg zulke foto's echt niet uit dezelfde cameraquote:Op donderdag 23 augustus 2012 11:13 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je bent een heel goed voorbeeld ervan dat goede fotos maken niet aan je camera ligt maar aan de fotograaf. Je maakt prachtige fotos voor je blog.
Nee, ben niet zo van de lunch. Ik fotografeer of gewoon niet, 's avonds, of werk ze bij in fotoshop, maar echt mooi zijn ze dan nooit. Dan gaat het meer om de herinnering/vastlegging. Bij een volgende camera zal ik zeer zeker ook van tevoren uitzoeken of die goed bij schemer- of kaarslicht fotografeert. Mijn vorige fuji deed dat namelijk wel! Dus ik ging er toen vanuit dat deze dat ook zou doen, maar niet dus. Deze denkt teveel zelf na en is dan bang dat je bij weinig licht je camera niet stil kan houden en maakt dus vagere foto's. Kutding. Ik probeer het wel eens met handmatige instellingen, maar dat 9 van de 10 keer vallen de foto's dan alsnog erg tegen. Dus dan maar weer flitsen...quote:Op donderdag 23 augustus 2012 11:10 schreef BelgianTasteBuds het volgende:
[..]
Leuk, thanks. Probeer je dan altijd te gaan lunchen voor de beste foto's te verkrijgen? Ik ben ook op zoek naar een camera of lens waarmee je 's avonds ook goed belichte foto's kan trekken... Tips zijn dus welkome!
Thanks,
Sven
Wat wil je besteden?quote:Op donderdag 23 augustus 2012 17:57 schreef RobinOok het volgende:
...
Als ik weet welke het beste/makkelijkste fotografeert bij kaarslicht laat ik het je weten. ;-)
Kost een knaak en past in je handtas:quote:Op donderdag 23 augustus 2012 17:57 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nee, ben niet zo van de lunch. Ik fotografeer of gewoon niet, 's avonds, of werk ze bij in fotoshop, maar echt mooi zijn ze dan nooit. Dan gaat het meer om de herinnering/vastlegging. Bij een volgende camera zal ik zeer zeker ook van tevoren uitzoeken of die goed bij schemer- of kaarslicht fotografeert. Mijn vorige fuji deed dat namelijk wel! Dus ik ging er toen vanuit dat deze dat ook zou doen, maar niet dus. Deze denkt teveel zelf na en is dan bang dat je bij weinig licht je camera niet stil kan houden en maakt dus vagere foto's. Kutding. Ik probeer het wel eens met handmatige instellingen, maar dat 9 van de 10 keer vallen de foto's dan alsnog erg tegen. Dus dan maar weer flitsen...
Als ik weet welke het beste/makkelijkste fotografeert bij kaarslicht laat ik het je weten. ;-)
Ik snap gasten als jij eigenlijk nooit.quote:Op zondag 12 augustus 2012 16:27 schreef Phoenixbirdy het volgende:
Waar Bommel Beer in Tilburg
Wanneer 10-8-2012, met familie
Wat at je
Het 3-gangen keuzemenu:
- Scampi’s
- Rundersteak
- Aardbeien met ijs zonder slagroom
De scampi’s waren in knoflookolie gebakken. Het was een behoorlijk schaaltje vol. Wel jammer dat ze ook in diezelfde knoflookolie geserveerd werden. Ik vraag me af wie dat lekker vindt? De scampi’s gingen niet gemakkelijk uit hun staartje. Verder kreeg ik mijn brood in een mandje en was er verder geen aankleding van het gerecht. Zonde.
Voor de rundersteak mocht ik kiezen hoe ik hem wilde, medium dus. Welke saus ik erbij wilde; geen want er was er geen die ik mocht. Hierbij koos ik voor Beren friet.
De rundersteak bleek meer doorbakken dan medium. Hij was wel lekker en het was een flink stuk. Ik heb er wel zelf zout en peper over gedaan, want om een een of andere reden zijn ze hier niet zo van vlees kruiden. De Beren friet was weer erg lekker. De groenten heb ik niet meer helemaal op kunnen eten, maar ik had sla met tomaat, paprika, warme wortelschijfjes enz. De groenten gingen er mee door. Niets om trots op te zijn.
Ik had hier zoete, witte wijn bij, maar dat is echt een huiswijntje.
Vanwege mijn dieet heb ik met de desserts gemixt. Het leek me zelf (had hem ook zelf bedacht) een rare combi smaken, aardbeien met bosvruchten sorbetijs, maar het smaakte toch wel goed samen.
Impressie
De styling voor dit restaurant is nog steeds erg op kinderen gericht, maar het is wel schoon en ruim genoeg opgezet.
Bediening is vriendelijk en attent. Ook met mijn dieet.
Jammer was dat ons werd gegarandeerd dat we een dessert zouden redden, en dat ze uiteindelijk pas 10 minuten voor de film met het ijs kwamen, terwijl ze tijd genoeg hadden. Dat is ons al eens eerder overkomen.
Lactoseproof?
Ja. Bij het online reserveren kon ik al aangeven of ik dieetwensen had. Ik werd hierna gebeld met het antwoord dat ik kon kiezen uit vis of saté.
Toen we op onze plek zaten werd er meteen gevraagd wie het dieet had. Het voorgerecht was dus geen probleem.
Bij het hoofdgerecht kon ik dus vanwege mijn keuze, de rundersteak, geen saus kiezen. Ze konden niet garanderen dat er wat in zou zitten wat ik niet mag. Wel werd er een algemeen bakje met sauzen op tafel gezet waarvan ik wist dat ik de chilisaus mocht eten. Die was ook lekker. Daarnaast kreeg ik zonder dat ik het vroeg al andere groenten dan de anderen. Zij hadden ook huzarensalade met wat mayo erop. Ik had daarvoor in de plaats meer sla.
Voor het nagerecht ben ik dus gaan vragen of ik ze mocht mixen. Dat mocht. Het sorbetijs was natuurlijk van de sorbet. Iets zonder slagroom krijgen is voor mij nooit een probleem geweest.
Kosten
19,50 voor het menu. Daar een zoete, witte wijn bij voor 3,20.
Cijfer
Ze hebben goede en minder goede kanten van zichzelf laten zien. Ergens tussen de matig en voldoende.
Joh, laat r lekker witte wijn drinken als zij wil. Ik ken zat vrouwen die rode wijn te heftig vinden en het altijd bij wit houden.quote:Op vrijdag 24 augustus 2012 03:08 schreef Hagelkaas het volgende:
Oja die zoete witte wijn is mij ook een raadsel. Steak = rood.
Het punt is vooral een beetje dat ze zelf culi-snobistisch doet over een ''huiswijntje'' maar wel zoete wijn bij steak eet. Dat rijmt niet echt met elkaarquote:Op vrijdag 24 augustus 2012 09:36 schreef Gripper het volgende:
[..]
Joh, laat r lekker witte wijn drinken als zij wil. Ik ken zat vrouwen die rode wijn te heftig vinden en het altijd bij wit houden.
Ze betaalt er toch zelf voor, dus ze bepaalt ook alles zelf. Tevens zie je ook wel dat Phoenixbirdy vooral vaak restaurantjes aan de budget-kant van de markt bezoekt, misschien om de laagdrempeligheid of de gunstige prijs, of het gezelschap waar ze mee is, weet ik veel.
Verwacht dan niet dat ze alles net zo culi-snobistisch beschrijft als jij of de voorgeschreven wijn bij steak drinkt
Algemeen verkrijgbaar, ik denk dat ik voor de volgende tent die dit doet toch wel een uur moet rijdenquote:Op donderdag 23 augustus 2012 23:05 schreef golfer het volgende:
Dat is gewoon een rames maaltijd. Algemeen te verkrijgen en meestal lekker.
Woon je in zo'n gehucht op het platteland?quote:Op vrijdag 24 augustus 2012 15:57 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Algemeen verkrijgbaar, ik denk dat ik voor de volgende tent die dit doet toch wel een uur moet rijden
Het heet niet voor niets de Achterhoek hequote:Op vrijdag 24 augustus 2012 16:30 schreef golfer het volgende:
[..]
Woon je in zo'n gehucht op het platteland?
Ach gossie.quote:Op vrijdag 24 augustus 2012 16:31 schreef Erasmo het volgende:
Het heet niet voor niets de Achterhoek he
Maar jij hebt weer nooit bij de gulle waard gegeten.quote:
Nee, nog steeds niet in de buurt geweest.quote:Op vrijdag 24 augustus 2012 16:40 schreef Pietverdriet het volgende:
Maar jij hebt weer nooit bij de gulle waard gegeten.
Ach gusquote:Op vrijdag 24 augustus 2012 16:44 schreef golfer het volgende:
[..]
Nee, nog steeds niet in de buurt geweest.
Als we dan toch spelling corrigeren..quote:Op vrijdag 24 augustus 2012 03:05 schreef Hagelkaas het volgende:
Ik denk niet dat ze die sauzen zelf bereiden, als ik het niveau van die toko zo hoor.
Overigens hou ik er niet van om mensen op spelling te corrigeren, maar scampi's bestaan niet. Het wordt taalkundig doorgaans door de vingers gezien maar scampi is al het meervoud van scampo. Dat is net zoiets als 'aardappelens' of 'aarbeiens' schrijven . Ik erger me er in ieder geval groen en geel aan.
Afin.
En ''afijn''quote:Op vrijdag 24 augustus 2012 16:54 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Als we dan toch spelling corrigeren..
Het is 'enfin'.
Kan gecombineerd met een bezoekje aan het Twentsche en dan mag je ons best mee nemenquote:Op vrijdag 24 augustus 2012 16:44 schreef golfer het volgende:
[..]
Nee, nog steeds niet in de buurt geweest.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Zie spoiler. Ook de foto's van de Klassieke Caesar salade(2), Entrecote(3) en Rouleau van filodeeg gevuld met artisjok en bloemkool(5)
Algemene conclusie
Vlees.
Bier/Eten
De rest viel eigenlijk een beetje tegen. Salade was wel lekker, maar daar is alles mee gezegd. De excuussla bij de entrecote vind ik altijd een beetje jammer . Dat had mijn broertje. Vlees was goed mals. Zelfde gold voor mijn eendenborst.
Het vegetarische gerecht viel een beetje tegen. Weinig smaak
Ik zal best nog wel eens in de Jopenkerk komen, maar ik hou het dan bij de bieren in het café op de beganegrond. Het restaurantgedeelte sla ik voortaan over .winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
Goedkoop en makkelijk, wij serveren wel verse groente per 2-3 dag verschillend. Maar geeft onze keuken elke dag wel een bende werk.quote:Op zaterdag 25 augustus 2012 21:59 schreef Pietverdriet het volgende:
Waarom is groente in de hoereca vrijwel altijd sla of diepvries ellende. Zo jammer
Mijn vraag was retorisch, als oud horekaffer weet ik het. Lof voor jullie dat je verse warme groente hebt, heerlijk is dat.quote:Op zaterdag 25 augustus 2012 22:30 schreef Kandijfijn het volgende:
[..]
Goedkoop en makkelijk, wij serveren wel verse groente per 2-3 dag verschillend. Maar geeft onze keuken elke dag wel een bende werk.
Het meest pijnlijke is hoeveel groente we wel terug krijgen en niet alleen de supplement. Maar ook de groenten die onze chef zorgvuldig bij de gerechten heeft uitgezocht. Tijdens het asperge-seizoen hadden we nogal wat gerechten met asperges. En sommige onverlaten lieten ze gewoon on aangeroerd op het bord liggen . Maar wel om extra aardappeltjes vragenquote:Op zaterdag 25 augustus 2012 22:37 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Mijn vraag was retorisch, als oud horekaffer weet ik het. Lof voor jullie dat je verse warme groente hebt, heerlijk is dat.
Auwquote:Op zaterdag 25 augustus 2012 22:41 schreef Kandijfijn het volgende:
[..]
Het meest pijnlijke is hoeveel groente we wel terug krijgen en niet alleen de supplement. Maar ook de groenten die onze chef zorgvuldig bij de gerechten heeft uitgezocht. Tijdens het asperge-seizoen hadden we nogal wat gerechten met asperges. En sommige onverlaten lieten ze gewoon on aangeroerd op het bord liggen . Maar wel om extra aardappeltjes vragen
En dit is geen sarcasme?quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 11:13 schreef Phoenixbirdy het volgende:
Uiteraard koos ik voor het sorbetijs. Vooral het kersenijs viel positief op. Ik vond er een echte kers in.
vooral veel prefab gebruiken lijkt mijquote:Op vrijdag 31 augustus 2012 11:31 schreef Isabeau het volgende:
Het is allemaal een beetje 'chic/modern' doen, maar het niet begrepen hebben.
Ja ik ook, en dacht dat het sarcasme was, maar ze schijnt het te menen.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:02 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik moest lachen om die zin
Waarom een paar losse takjes bladpeterselie op een biefstukquote:Op vrijdag 31 augustus 2012 11:16 schreef MaximusTG het volgende:
Dat hoofdgerecht ziet er echt niet uit zeg..
en geen spiegel van saus onder het doorbakken stuk vlees.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:05 schreef golfer het volgende:
[..]
Waarom een paar losse takjes bladpeterselie op een biefstuk
Klopt maar er wordt chiquer over gepraat dan het eruit ziet. Denk daaromquote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:05 schreef Pietverdriet het volgende:
Anyway, we zagen nu wel door over dit restaurant en de kritiek daarop maar dat is niet terecht, er zijn veel veel slechtere restaurants.
Nou dit is wel heel erg mierenneuken hequote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:11 schreef Pietverdriet het volgende:
Je ziet de biefstuk trouwens convex op het bord liggen, geen goed teken.
Die drie peultjes in een glaasje vind ik ook een giller, in zo een tent hoor je een schaaltje met warme groenten te krijgen. In een vreetschuur moet je gevoederd worden.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:13 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Klopt maar er wordt chiquer over gepraat dan het eruit ziet. Denk daarom
Heb een heel klein pikkie, dus moet toch wat. Het laat zien dat het vlees nu niet bepaald top is.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:14 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Nou dit is wel heel erg mierenneuken he
Ja ik vond die 3 peultjes ook stom. Geef dan wat meer van die haricots met ham. Ben ook geen fan van die halve warme tomaten eerlijk gezegd. Vulling is meestal erg saai.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:15 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Die drie peultjes in een glaasje vind ik ook een giller, in zo een tent hoor je een schaaltje met warme groenten te krijgen. In een vreetschuur moet je gevoederd worden.
Een die paar boontjes met dat spek er om heen komt ook zo uit een zak van de sligro/makroquote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:32 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ja ik vond die 3 peultjes ook stom. Geef dan wat meer van die haricots met ham. Ben ook geen fan van die halve warme tomaten eerlijk gezegd. Vulling is meestal erg saai.
Tisdat?quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:11 schreef Pietverdriet het volgende:
Je ziet de biefstuk trouwens convex op het bord liggen, geen goed teken.
We zien vol verwachting uit naar je verslag (met foto's?).quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 15:42 schreef Welldressed het volgende:
Ik ga vanavond naar de Bazar in Rotterdam. Tweede keer, eerste keer heel erg genoten!
Denk t niet omdat zij zei dat t met ham was.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:34 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Een die paar boontjes met dat spek er om heen komt ook zo uit een zak van de sligro/makro
Ik zal kijken of ik foto's kan maken. Het is daar vaak erg donker, dus dat zal de kwaliteit niet ten goede doen :p En ik ben niet echt een kenner van goed eten (ben al snel tevreden). Maar een verslagje zal er komen!quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 15:52 schreef golfer het volgende:
[..]
We zien vol verwachting uit naar je verslag (met foto's?).
Bedankt, maar ik dacht dat het misschien een specifieke betekenis had in de bordenopmaaktechiekwereld .quote:
Dat hij er uit ziet als een vergrootglas, de randen optrekt, vlees is dus gekrompen naar het midden bij het bakken en is stijf. Vlees is dus niet goed bestorven, het ligt niet slap op het bord.quote:
Ah, bedankt.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 17:10 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat hij er uit ziet als een vergrootglas, de randen optrekt, vlees is dus gekrompen naar het midden bij het bakken en is stijf. Vlees is dus niet goed bestorven, het ligt niet slap op het bord.
Moest ik ook denken. Wat doet het er nu toe als zij het leuk heeft gehad.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 21:03 schreef Pietverdriet het volgende:
Arme Phoenixbirdy
Doet ze zo haar best een review te schrijven, branden we het volledig af. Das best gemeen.
* Pietverdriet heeft spijt.
Maar ik zou er toch never gaan eten, en moet nog steeds lachen om het compliment dat er zowaar een kers in de kersensorbet zat
Wat zit daarin dan? Toch geen kers, hoop ik? Thanks alvast.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 21:14 schreef Pietverdriet het volgende:
* Pietverdriet maakt een cocktail voor Phoenixbirdy
Zonder hier al te medisch en persoonlijk op in te gaan: mijn arts heeft me verzekerd dat dit met mijn mate van niet zou helpen.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:18 schreef golfer het volgende:
Overigens, als je lactose-intolerant bent en toch gewoon lekker uit eten wilt en alle sausen en maaksels gewoon wilt proeven, slik dan van te voren 1 of meerdere lactasepillen (bijvoorbeeld van Disolut) en je hebt nergens last van en kan alles gewoon eten.
Dat zei mijn internist ook. Toch slik ik ze voordat ik uit eten ga en....het helpt echt. Probeer het gewoon eens een keertje.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 23:32 schreef Phoenixbirdy het volgende:
Wat een heisa om een kers. Het is eigenlijk best grappig. Laat ik er ook maar aan toevoegen dat ik daar geen biet van snap. Dan kunnen we daar weer een paar pagina's over door ouwehoeren.
Zonder hier al te medisch en persoonlijk op in te gaan: mijn arts heeft me verzekerd dat dit met mijn mate van niet zou helpen.
Proberen kan natuurlijk. Het heeft wel iets raars. Als je elke dag uit eten zou gaan (ik doe dat niet), zou je elke dag zo'n pil moeten slikken. Misschien minstens net zo onhandig (en prijziger) dan gewoon wat uit je dieet schrappen. En ik mis dat melkspul ook nog niet.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 23:42 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat zei mijn internist ook. Toch slik ik ze voordat ik uit eten ga en....het helpt echt. Probeer het gewoon eens een keertje.
Daar ga ik weerquote:Op vrijdag 31 augustus 2012 21:03 schreef Pietverdriet het volgende:
moet nog steeds lachen om het compliment dat er zowaar een kers in de kersensorbet zat
Een Sorbet is een ijs gemaakt van fruit en suikersiroop, eventueel geslagen eiwit, verder niets. Een Kersensorbet waar je een kers in vindt is alsof je vis vind in je tong picasso.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 23:32 schreef Phoenixbirdy het volgende:
Wat een heisa om een kers. Het is eigenlijk best grappig. Laat ik er ook maar aan toevoegen dat ik daar geen biet van snap. Dan kunnen we daar weer een paar pagina's over door ouwehoeren.
[..]
Wat zit daarin dan? Toch geen kers, hoop ik? Thanks alvast.
[..]
''Ober, deze tong is bedorven hij smaakt naar vis''quote:Op maandag 10 september 2012 15:20 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Een Sorbet is een ijs gemaakt van fruit en suikersiroop, eventueel geslagen eiwit, verder niets. Een Kersensorbet waar je een kers in vindt is alsof je vis vind in je tong picasso.
Ik vraag me af wat meer mensen eng vinden om te eten, runder/kalfstong of noordzee tongquote:Op dinsdag 11 september 2012 17:11 schreef Kandijfijn het volgende:
[..]
''Ober, deze tong is bedorven hij smaakt naar vis''
Dat eerstequote:Op dinsdag 11 september 2012 17:58 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik vraag me af wat meer mensen eng vinden om te eten, runder/kalfstong of noordzee tong
rundertong, op zeker...quote:Op dinsdag 11 september 2012 17:58 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik vraag me af wat meer mensen eng vinden om te eten, runder/kalfstong of noordzee tong
Heerlijkquote:Op dinsdag 11 september 2012 21:15 schreef RobinOok het volgende:
[..]
rundertong, op zeker...
[ link | afbeelding ]
Close Up Veal Tongue
geen idee eigenlijk. ik kan me niet herinneren dat ik een keer tong (geen vis) op heb.quote:Op dinsdag 11 september 2012 17:58 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik vraag me af wat meer mensen eng vinden om te eten, runder/kalfstong of noordzee tong
ook dat wil ik nog een keer proeven.quote:Op dinsdag 11 september 2012 22:26 schreef FutureFairytale het volgende:
Ja bereid in een goed restaurant zou ik t best willen proberen, mits ik niet kan zien (en liever ook niet weet) dat het tong is.
Stom eigenlijk want ik heb 5 jaar geleden hond gegeten
Komen ze nog aardig mee weg, met een 6-.....quote:Op dinsdag 23 oktober 2012 21:42 schreef Bluezz het volgende:
Waar? In de voormalige Drostefabriek Restaurant Chocoase in Haarlem
Al met al geven wij dit etentje een 6-.
De bediening is aardig, wel wat amicaal, en wat gehaast.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |