Ja ik ook, en dacht dat het sarcasme was, maar ze schijnt het te menen.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:02 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik moest lachen om die zin
Waarom een paar losse takjes bladpeterselie op een biefstukquote:Op vrijdag 31 augustus 2012 11:16 schreef MaximusTG het volgende:
Dat hoofdgerecht ziet er echt niet uit zeg..
en geen spiegel van saus onder het doorbakken stuk vlees.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:05 schreef golfer het volgende:
[..]
Waarom een paar losse takjes bladpeterselie op een biefstuk
Klopt maar er wordt chiquer over gepraat dan het eruit ziet. Denk daaromquote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:05 schreef Pietverdriet het volgende:
Anyway, we zagen nu wel door over dit restaurant en de kritiek daarop maar dat is niet terecht, er zijn veel veel slechtere restaurants.
Nou dit is wel heel erg mierenneuken hequote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:11 schreef Pietverdriet het volgende:
Je ziet de biefstuk trouwens convex op het bord liggen, geen goed teken.
Die drie peultjes in een glaasje vind ik ook een giller, in zo een tent hoor je een schaaltje met warme groenten te krijgen. In een vreetschuur moet je gevoederd worden.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:13 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Klopt maar er wordt chiquer over gepraat dan het eruit ziet. Denk daarom
Heb een heel klein pikkie, dus moet toch wat. Het laat zien dat het vlees nu niet bepaald top is.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:14 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Nou dit is wel heel erg mierenneuken he
Ja ik vond die 3 peultjes ook stom. Geef dan wat meer van die haricots met ham. Ben ook geen fan van die halve warme tomaten eerlijk gezegd. Vulling is meestal erg saai.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:15 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Die drie peultjes in een glaasje vind ik ook een giller, in zo een tent hoor je een schaaltje met warme groenten te krijgen. In een vreetschuur moet je gevoederd worden.
Een die paar boontjes met dat spek er om heen komt ook zo uit een zak van de sligro/makroquote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:32 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ja ik vond die 3 peultjes ook stom. Geef dan wat meer van die haricots met ham. Ben ook geen fan van die halve warme tomaten eerlijk gezegd. Vulling is meestal erg saai.
Tisdat?quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:11 schreef Pietverdriet het volgende:
Je ziet de biefstuk trouwens convex op het bord liggen, geen goed teken.
We zien vol verwachting uit naar je verslag (met foto's?).quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 15:42 schreef Welldressed het volgende:
Ik ga vanavond naar de Bazar in Rotterdam. Tweede keer, eerste keer heel erg genoten!
Denk t niet omdat zij zei dat t met ham was.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:34 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Een die paar boontjes met dat spek er om heen komt ook zo uit een zak van de sligro/makro
Ik zal kijken of ik foto's kan maken. Het is daar vaak erg donker, dus dat zal de kwaliteit niet ten goede doen :p En ik ben niet echt een kenner van goed eten (ben al snel tevreden). Maar een verslagje zal er komen!quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 15:52 schreef golfer het volgende:
[..]
We zien vol verwachting uit naar je verslag (met foto's?).
Bedankt, maar ik dacht dat het misschien een specifieke betekenis had in de bordenopmaaktechiekwereld .quote:
Dat hij er uit ziet als een vergrootglas, de randen optrekt, vlees is dus gekrompen naar het midden bij het bakken en is stijf. Vlees is dus niet goed bestorven, het ligt niet slap op het bord.quote:
Ah, bedankt.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 17:10 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat hij er uit ziet als een vergrootglas, de randen optrekt, vlees is dus gekrompen naar het midden bij het bakken en is stijf. Vlees is dus niet goed bestorven, het ligt niet slap op het bord.
Moest ik ook denken. Wat doet het er nu toe als zij het leuk heeft gehad.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 21:03 schreef Pietverdriet het volgende:
Arme Phoenixbirdy
Doet ze zo haar best een review te schrijven, branden we het volledig af. Das best gemeen.
* Pietverdriet heeft spijt.
Maar ik zou er toch never gaan eten, en moet nog steeds lachen om het compliment dat er zowaar een kers in de kersensorbet zat
Wat zit daarin dan? Toch geen kers, hoop ik? Thanks alvast.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 21:14 schreef Pietverdriet het volgende:
* Pietverdriet maakt een cocktail voor Phoenixbirdy
Zonder hier al te medisch en persoonlijk op in te gaan: mijn arts heeft me verzekerd dat dit met mijn mate van niet zou helpen.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:18 schreef golfer het volgende:
Overigens, als je lactose-intolerant bent en toch gewoon lekker uit eten wilt en alle sausen en maaksels gewoon wilt proeven, slik dan van te voren 1 of meerdere lactasepillen (bijvoorbeeld van Disolut) en je hebt nergens last van en kan alles gewoon eten.
Dat zei mijn internist ook. Toch slik ik ze voordat ik uit eten ga en....het helpt echt. Probeer het gewoon eens een keertje.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 23:32 schreef Phoenixbirdy het volgende:
Wat een heisa om een kers. Het is eigenlijk best grappig. Laat ik er ook maar aan toevoegen dat ik daar geen biet van snap. Dan kunnen we daar weer een paar pagina's over door ouwehoeren.
Zonder hier al te medisch en persoonlijk op in te gaan: mijn arts heeft me verzekerd dat dit met mijn mate van niet zou helpen.
Proberen kan natuurlijk. Het heeft wel iets raars. Als je elke dag uit eten zou gaan (ik doe dat niet), zou je elke dag zo'n pil moeten slikken. Misschien minstens net zo onhandig (en prijziger) dan gewoon wat uit je dieet schrappen. En ik mis dat melkspul ook nog niet.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 23:42 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat zei mijn internist ook. Toch slik ik ze voordat ik uit eten ga en....het helpt echt. Probeer het gewoon eens een keertje.
Daar ga ik weerquote:Op vrijdag 31 augustus 2012 21:03 schreef Pietverdriet het volgende:
moet nog steeds lachen om het compliment dat er zowaar een kers in de kersensorbet zat
Een Sorbet is een ijs gemaakt van fruit en suikersiroop, eventueel geslagen eiwit, verder niets. Een Kersensorbet waar je een kers in vindt is alsof je vis vind in je tong picasso.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 23:32 schreef Phoenixbirdy het volgende:
Wat een heisa om een kers. Het is eigenlijk best grappig. Laat ik er ook maar aan toevoegen dat ik daar geen biet van snap. Dan kunnen we daar weer een paar pagina's over door ouwehoeren.
[..]
Wat zit daarin dan? Toch geen kers, hoop ik? Thanks alvast.
[..]
''Ober, deze tong is bedorven hij smaakt naar vis''quote:Op maandag 10 september 2012 15:20 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Een Sorbet is een ijs gemaakt van fruit en suikersiroop, eventueel geslagen eiwit, verder niets. Een Kersensorbet waar je een kers in vindt is alsof je vis vind in je tong picasso.
Ik vraag me af wat meer mensen eng vinden om te eten, runder/kalfstong of noordzee tongquote:Op dinsdag 11 september 2012 17:11 schreef Kandijfijn het volgende:
[..]
''Ober, deze tong is bedorven hij smaakt naar vis''
Dat eerstequote:Op dinsdag 11 september 2012 17:58 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik vraag me af wat meer mensen eng vinden om te eten, runder/kalfstong of noordzee tong
rundertong, op zeker...quote:Op dinsdag 11 september 2012 17:58 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik vraag me af wat meer mensen eng vinden om te eten, runder/kalfstong of noordzee tong
Heerlijkquote:Op dinsdag 11 september 2012 21:15 schreef RobinOok het volgende:
[..]
rundertong, op zeker...
[ link | afbeelding ]
Close Up Veal Tongue
geen idee eigenlijk. ik kan me niet herinneren dat ik een keer tong (geen vis) op heb.quote:Op dinsdag 11 september 2012 17:58 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik vraag me af wat meer mensen eng vinden om te eten, runder/kalfstong of noordzee tong
ook dat wil ik nog een keer proeven.quote:Op dinsdag 11 september 2012 22:26 schreef FutureFairytale het volgende:
Ja bereid in een goed restaurant zou ik t best willen proberen, mits ik niet kan zien (en liever ook niet weet) dat het tong is.
Stom eigenlijk want ik heb 5 jaar geleden hond gegeten
Komen ze nog aardig mee weg, met een 6-.....quote:Op dinsdag 23 oktober 2012 21:42 schreef Bluezz het volgende:
Waar? In de voormalige Drostefabriek Restaurant Chocoase in Haarlem
Al met al geven wij dit etentje een 6-.
De bediening is aardig, wel wat amicaal, en wat gehaast.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |