Ik ben lactose intolerant dus het gaat ook om andere zuivelproductenquote:Op zondag 26 augustus 2012 12:03 schreef floris_b het volgende:
Maar is het alleen melk of alle zuivel producten?
da's wel erg weinig, als ik 1 grote maak, in een normale springvorm, gaat er al 800gr. roomkaas doorheenquote:Op zondag 26 augustus 2012 13:08 schreef Bleie het volgende:
Nee, als ik afga op internet klopt het wel. Voor de vulling staat:
200 gr roomkaas
50 gr suiker
2 eetlepels zure room
1/2 tl vanille-extract
2 tl citroensap
Op internet gaat het over 7 ounces.
Maximus: die had ik ook gevonden inderdaad, maar ik snap echt niet hoe ze het voor elkaar krijgen met die hoeveelheid vulling...
Je kan Wajang gebruiken i.p.v. boter.quote:Op zondag 26 augustus 2012 12:04 schreef Danielle83 het volgende:
[..]
Ik ben lactose intolerant dus het gaat ook om andere zuivelproducten
quote:Op zondag 26 augustus 2012 23:57 schreef Isegrim het volgende:
De courgettekoekjes (niet zo'n mooie foto):
[ afbeelding ]
Recept: http://www.cookingwithmykid.com/recipes/baked-zucchini-fritters/
Ik vond ze een beetje saai van smaak, doe er de volgende keer wat kaas doorheen denk ik.
De chocolate chip cookies na de scheiding:
[ afbeelding ]
Ik had ook wel rekening gehouden met een zekere toename in diameter, maar ze waren een beetje te dik geloof ik.quote:Op maandag 27 augustus 2012 04:56 schreef The_Hives het volgende:
[..]
die Chocolate Chip worden bij mij vaak ook 2 tot 3 keer groter
Bij de houdbare melk is er vaak lactose vrije melk, iig hier bij de Lidl, AH (2 soorten) en de Hoogvliet hebben allen lactose vrije melk. Let wel op de lactose vrije melk zoeter is dan normale melk en je dus een 5-10% suiker uit je recept mag halen.quote:Op zondag 26 augustus 2012 12:04 schreef Danielle83 het volgende:
[..]
Ik ben lactose intolerant dus het gaat ook om andere zuivelproducten
Thanks voor alle tips! Ik heb al eerder sojamelk gebruikt in recepten en ga vaker wajang als vervanging gebruiken. Toch wel handig ditquote:Op maandag 27 augustus 2012 15:11 schreef Inu het volgende:
Ik gebruik voor een vriendin met melkallergie altijd deze boter en dat smaakt prima. Ik zoek dan wel iets uit zonder melk idd, lemon drizzle ofzo
[ afbeelding ]
Ziet er heerlijk uit!quote:Op zondag 26 augustus 2012 00:54 schreef SV-tje het volgende:
Ik weet niet goed of ik het hier moet plaatsen of in het taarten en cupcakes topic
Maar dit is een foto van een vriendin gemaakt op mijn verjaardagsfeest vanmiddag. Betere foto's krijg ik nog van m'n zus.
[ afbeelding ]
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Love, it will not betray, dismay or enslave you
It will set you free
Oeh, die klinkt erg lekker en ziet er ook zo uit!quote:Op zaterdag 1 september 2012 12:46 schreef Skaai het volgende:
Ik heb een perzikroomkaaskruimel taart/cake gemaakt!
Dit was in elk geval de eerste poging, was aardig gelukt. Daarna heb ik het recept wat aangepast (meer suiker door het kruimelbeslag, iets meer roomkaas en verse perziken) waardoor hij nu helemaal goed is!
[ afbeelding ]
klikquote:Op donderdag 6 september 2012 16:30 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:
Heb je het recept van de red velvet cheesecake brownies?
perzikroomkaaskruimeltaart, hoeveel woordwaarde is dat wel niet?quote:Op zaterdag 1 september 2012 12:46 schreef Skaai het volgende:
Ik heb een perzikroomkaaskruimel taart/cake gemaakt!
Dit was in elk geval de eerste poging, was aardig gelukt. Daarna heb ik het recept wat aangepast (meer suiker door het kruimelbeslag, iets meer roomkaas en verse perziken) waardoor hij nu helemaal goed is!
[ afbeelding ]
Net zoveel punten aan woordwaarde als aan calorieënquote:Op maandag 10 september 2012 12:29 schreef robuust89 het volgende:
[..]
perzikroomkaaskruimeltaart, hoeveel woordwaarde is dat wel niet?
Tadaaquote:Op zaterdag 1 september 2012 15:01 schreef Isegrim het volgende:
Wat is het recept van die perziktaart?
Met die suikerparels erop? Dat is gewoon soezendeeg, heb je niets bijzonders voor nodig.quote:Op dinsdag 11 september 2012 13:58 schreef Fargo het volgende:
Kent iemand hier de Franse chouqettes die je bij een goede boulangerie kunt krijgen? Ik wil ze graag thuis maken, maar heb geen idee welk meel je daarvoor het beste kunt gebruiken. Iemand hier die me op weg kan helpen?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |