abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  † In Memoriam † woensdag 13 juni 2012 @ 18:48:16 #52
37843 lady-wrb
kortaf
pi_112848846
mijn probleem is dat ik die smurrie bovenop heel decoratief vind, maar ik lust het echt niet :@
pi_112851013
Zaterdag ben ik zelf jarig en als taartcreatieveling van de fam wordt er natuurlijk een creatie verwacht, maar hoewel ik voor anderen altijd volop ideeen heb, heb ik voor mezelf nog geen idee! Lastig!
S. 2014
J. 2016
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie woensdag 13 juni 2012 @ 19:49:20 #54
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_112852377
quote:
10s.gif Op woensdag 13 juni 2012 11:07 schreef limbolandjgirl het volgende:
Een vriendin van mij heeft zin in het EK! Dit zijn haar cupcakes:
http://a8.sphotos.ak.fbcd(...)879_1832171869_n.jpg
:D O+ .

Even een budget-tipje; ik zag net een cupcake-standaard bij de Action voor 2 euro!
[*] I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
[*] You wanna mess with a motherfucker that skydives out of a plane to give the Statue of Liberty high fives, doing drive-by’s and miss you with five tries?
pi_112852416
quote:
14s.gif Op woensdag 13 juni 2012 19:49 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

:D O+ .

Even een budget-tipje; ik zag net een cupcake-standaard bij de Action voor 2 euro!
da's ook geen geld :o
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie woensdag 13 juni 2012 @ 21:29:40 #56
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_112858743
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2012 19:49 schreef Mirjam het volgende:

[..]

da's ook geen geld :o
Daarom! ;)
[*] I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
[*] You wanna mess with a motherfucker that skydives out of a plane to give the Statue of Liberty high fives, doing drive-by’s and miss you with five tries?
  woensdag 13 juni 2012 @ 21:32:06 #57
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_112858949
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2012 18:48 schreef lady-wrb het volgende:
mijn probleem is dat ik die smurrie bovenop heel decoratief vind, maar ik lust het echt niet :@
die 'smurrie' is toch botercreme oid? of 'frosting' Zo noemen ze dat toch?

Ik had dat gemaakt voor cakepops, maar gadverdamme...da's idd vies.
  woensdag 13 juni 2012 @ 21:52:50 #58
304776 SV-tje
Party a Lot
pi_112860867
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2012 21:32 schreef PureEvil het volgende:

[..]

die 'smurrie' is toch botercreme oid? of 'frosting' Zo noemen ze dat toch?

Ik had dat gemaakt voor cakepops, maar gadverdamme...da's idd vies.
Op de foto's die ik hierboven heb staan, zat op alle 4 iets anders met een ander smaakje, en daarvan was er geen gewone botercreme of frosting, dat vind ik ook niet lekker als toef.
http://www.partyalot.nl/
Catering, taarten en workshops
pi_112866240
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2012 21:32 schreef PureEvil het volgende:

[..]

die 'smurrie' is toch botercreme oid? of 'frosting' Zo noemen ze dat toch?

Ik had dat gemaakt voor cakepops, maar gadverdamme...da's idd vies.
je kunt ook andere dingen gebruiken hoeft echt geen botercreme te gebruiken.
ik heb er ooit gemaakt met mascarpone was wel lekker.
mama van 3 kids!
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie vrijdag 15 juni 2012 @ 12:30:24 #60
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_112923137
Wat is jullie droomtaart/cupcakegeval? :D Veel van jullie kunnen echt pràchtige dingen maken (ik helaas niet, ik heb geen oven :') en geen geduld) maar hebben jullie ook iets van; zo'n of zo'n taart/cupcake wil ik ooit in mijn leven nog kunnen maken? Of zo'n taart/cupcake wil ik echt ooit zelf eten?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[*] I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
[*] You wanna mess with a motherfucker that skydives out of a plane to give the Statue of Liberty high fives, doing drive-by’s and miss you with five tries?
  vrijdag 15 juni 2012 @ 13:24:56 #61
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_112925412
Ik heb zojuist kleurstof besteld. zo'n pakketje van wilton icing colours. Die kan ik als t goed is toch ook gebruiken om cakebeslag mee te kleuren?
Ik heb namelijk regenboogcupcakes in de planning staan voor volgende week :Y)
pi_112925462
quote:
11s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 13:24 schreef PureEvil het volgende:
Ik heb zojuist kleurstof besteld. zo'n pakketje van wilton icing colours. Die kan ik als t goed is toch ook gebruiken om cakebeslag mee te kleuren?
Ik heb namelijk regenboogcupcakes in de planning staan voor volgende week :Y)
Ik gebruik ook icing color om de cake te kleuren, en het marsepein, en soms ook pannekoeken!! :P
S. 2014
J. 2016
  vrijdag 15 juni 2012 @ 13:39:52 #63
35189 Troel
scherp en bot
pi_112926123
quote:
11s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 13:24 schreef PureEvil het volgende:
Ik heb zojuist kleurstof besteld. zo'n pakketje van wilton icing colours. Die kan ik als t goed is toch ook gebruiken om cakebeslag mee te kleuren?
Ik heb namelijk regenboogcupcakes in de planning staan voor volgende week :Y)
Ja. Daar kan je ongeveer alles mee kleuren. Je handen ermee kleuren gaan het meest makkelijk, ik gebruik er altijd handschoenen bij :P
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_112943220
Wilde net zeggen, zelfs je handen kan je er mee kleuren(ervaringsdeskundige) Dus regel even een paar handschoenen.
'Juist door het verschil kan je onderscheid maken. Iedereen is anders, wat ons gelijk maakt is dat we mensen zijn met respect naar elkaar, toch . . .�
  vrijdag 15 juni 2012 @ 20:17:46 #65
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_112944556
Haha Troel en Franka, ik zal het onthouden ;) Oude kleding en handschoenen ;)

quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2012 23:01 schreef Popples het volgende:

[..]

je kunt ook andere dingen gebruiken hoeft echt geen botercreme te gebruiken.
ik heb er ooit gemaakt met mascarpone was wel lekker.
Ik heb nog wel een pakje MonChou liggen? Maar is het recept dan anders? Leg eens uit... :?
pi_112968948
quote:
2s.gif Op woensdag 13 juni 2012 11:38 schreef LovelyLady het volgende:

[..]

e-bay :D
Heb je linkjes? Ik ben wel benieuwd!

Ik ga nu smb botercreme maken. Ik ben benieuwd!
pi_112970113
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 20:17 schreef PureEvil het volgende:
Haha Troel en Franka, ik zal het onthouden ;) Oude kleding en handschoenen ;)

[..]

Ik heb nog wel een pakje MonChou liggen? Maar is het recept dan anders? Leg eens uit... :?
ik heb gewoon slagroom en mascarpone gemixt met de mixer en daarna wat fruit erdoor en een beetje poedersuiker. niet heel speciaal maar een keer wat anders dan boter.
http://www.cupcakerecepten.nl/2010/09/monchou-frosting
mama van 3 kids!
  zaterdag 16 juni 2012 @ 16:06:15 #68
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_112970435
tnx Popples !

Ik zag trouwens op de vorige pagina die pinata koekjes! Heb het gelijk opgeslagen, ga ik zeker uitproberen! En Brownies moet ik ook nog eens proberen te maken..
pi_112972147
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2012 16:06 schreef PureEvil het volgende:
tnx Popples !

Ik zag trouwens op de vorige pagina die pinata koekjes! Heb het gelijk opgeslagen, ga ik zeker uitproberen! En Brownies moet ik ook nog eens proberen te maken..
moet je de brownies van donna hay maken! grote hit bij iedereen en makkelijk.
mama van 3 kids!
pi_112973075
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2012 17:01 schreef Popples het volgende:

[..]

moet je de brownies van donna hay maken! grote hit bij iedereen en makkelijk.
welke? ik vind meerdere recepten van haar :Y
pi_112973452
mama van 3 kids!
pi_112974248


Ordinary cupcakes met smb toef. Smb (swiss merigue buttercream) is erg lekker, maar voor t mooie een beetje te dun. Ik heb drie eiwitten, 200 gr suiker en 250 gr roomboter gebruikt, is dit okee?
pi_113023980
helemaal nieuw in de cupcake scene, heb het nu pas ontdekt!
Kom dus graag tips opdoen hier en tzt wat foto's delen met jullie :-)
  maandag 18 juni 2012 @ 11:21:04 #74
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_113043228
SV-tje, dat ziet er lekker en feestelijk uit! ^O^

Ik heb afgelopen donderdag een masterclass gehad van Alan Dunn. We leerden hoe we een blue egyptian waterlily moesten maken. Ik heb met cold porcelain gewerkt in plaats van sugarpaste:



En in het weekend heb ik deze cupcakes gemaakt:

  maandag 18 juni 2012 @ 12:17:45 #75
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_113045208
wat prachtig weer, spuuglokje!
in de haak.
pi_113045993
Wauw Spuuglokje, echt prachtig weer! :D
pi_113046022
WTF SPuug! Ik dacht dat je een bloem had geschilderd of zo, maar niet dat je die gewoon ff geboetseerd had met eetspul?! :o _O_
pi_113047940
Hulde, mooie creaties weer _O_
pi_113058638
Wow Spuuglokje! Prachtig weer!

Ik ben zelf even snel aan de slag geweest voor een collega die een jubileum heeft op de zaak, vandaar even snel wat cupcakes gemaakt.

pi_113059177
Wauw spuuglokje!! wat super mooi!

Ik ga deze week eindelijk mn sugarcraftgun halen en nieuwe reliefmatten! Voordeel van jarig zijn geweest!!
S. 2014
J. 2016
pi_113066946
Wauw Spuuglokje, die bloem!
  maandag 18 juni 2012 @ 20:53:25 #82
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_113069201
Dank jullie wel! O+

Calastra, die cupcakes zien er overheerlijk en prachtig uit. ^O^
pi_113088555
Gaaf Spuug!!!
Fake it till you make it...
pi_113090403
Wow Spuug, echt heel mooi!
pi_113090494
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2012 11:21 schreef Spuuglokje het volgende:
SV-tje, dat ziet er lekker en feestelijk uit! ^O^

Ik heb afgelopen donderdag een masterclass gehad van Alan Dunn. We leerden hoe we een blue egyptian waterlily moesten maken. Ik heb met cold porcelain gewerkt in plaats van sugarpaste:

[ afbeelding ]

....

wow
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  dinsdag 19 juni 2012 @ 16:12:57 #86
35189 Troel
scherp en bot
pi_113102013
Spuug, ik vind eigenlijk dat je niet meer onder dit topic valt, je creaties zouden meer in Kunst vallen hoor. Dit is toch niet normaal? Ik wist niet eens dat dat kon :o Prachtig!
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
  woensdag 20 juni 2012 @ 09:35:06 #87
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_113131520
Wat lief gezegd van je Troel!
  † In Memoriam † woensdag 20 juni 2012 @ 10:03:16 #88
37843 lady-wrb
kortaf
pi_113132453
het is echt prachtig spuuglokje. kan je dat dan ook nog opeten? (als je het zou willen dan, ik zou het zonde vinden)
  woensdag 20 juni 2012 @ 10:10:28 #89
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_113132700
Als het met bloemenpasta was gemaakt, was het eetbaar geweest (behalve de wires en de floral tape), maar ik heb met cold porcelain gewerkt, dat is niet eetbaar. Ik heb echter nog nooit meegemaakt dat iemand zulke bloemen wilde opeten, dus in feite maakt het dan niet uit dat het niet eetbaar is. Dit kan gemakkelijker aangeraakt/opgepakt worden, want het kan haast niet beschadigen. Als ik de bloem op de grond zou laten vallen, is ie nog heel, maar dat moet je met bloemenpasta dus niet proberen! ;)
  † In Memoriam † woensdag 20 juni 2012 @ 10:38:21 #90
37843 lady-wrb
kortaf
pi_113133691
o dat wist ik niet. ik dacht dat cold porcelain gewoon een merknaam van iets was.
ik heb af en toe wel eens in het weekend naar die amerikaanse taartenmaker gekeken en die maakte ook zulke prachtige bloemen op taarten.(en ook geweldig mooie taarten :Y )
pi_113276409
Ik wil voor een verjaardag onderstaande cupcakes maken.
Heeft iemand hier ervaring mee? Want op andere forums lees ik dat het deeg niet goed 'gaar' is steeds.
Mijn idee was om eerst cupcakes te bakken en die dan in de hoorntjes te stoppen.

Smile Bigger!
The world needs it!
  † In Memoriam † zondag 24 juni 2012 @ 09:39:44 #92
37843 lady-wrb
kortaf
pi_113305527
Limbolandjgirl, misschien werkt het beter als je van die ijsbakjes neemt die iets minder hoog zijn? De meer vierkante, bedoel ik.Ik kan me voorstellen dat die iets beter gaar worden.
A balanced diet is a cookie in each hand
pi_113305756
quote:
0s.gif Op zondag 24 juni 2012 11:36 schreef Taartje het volgende:
Limbolandjgirl, misschien werkt het beter als je van die ijsbakjes neemt die iets minder hoog zijn? De meer vierkante, bedoel ik.Ik kan me voorstellen dat die iets beter gaar worden.
Dat zal ik eens ga proberen! Dankjewel voor de tip! :D
En anders hakken en zagen zodat ze erin passen :) haha
Smile Bigger!
The world needs it!
pi_113306078
Ook ik heb het geprobeerd in de bakjes, maar ze werden idd niet goed gaar. Later heb ik gewoon losse cupcakes gebakken en die in de bakjes gepropt.
'Juist door het verschil kan je onderscheid maken. Iedereen is anders, wat ons gelijk maakt is dat we mensen zijn met respect naar elkaar, toch . . .�
pi_113306601
En langer in de oven, maar dan iets lagere temperatuur? Is dat misschien een optie?
Fake it till you make it...
pi_113309638
quote:
0s.gif Op zondag 24 juni 2012 12:10 schreef Nijna het volgende:
En langer in de oven, maar dan iets lagere temperatuur? Is dat misschien een optie?
Daar zat ik ook al aan te denken :Y Langzamer gaar maken.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zondag 24 juni 2012 @ 16:02:52 #98
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_113316764
Ja, dat zou ik ook doen. :Y
pi_113316943
Langer en lager werkt :Y Ik heb het een paar jaar geleden eens geprobeerd.
pi_113466108
Heeft iemand hier ervaring met een compleet gedecoreerde taart invriezen?
Ik zou de bruidstaart maken voor 2 vrienden, maar de 2 weken voor de bruiloft heb ik geen tijd door school. Kan ik de taart voor die 2 weken maken, invriezen en dan de dag voor de bruiloft de taarten uit de vriezer halen (ontdooien in de koelkast in de doos en dan een uur ongv voordat de taart nodig is op kamertemperatuur laten komen weet ik), maar is het ook aan te raden qua smaak etc?
Be optimistic, all the people you hate are going to eventually die :)
pi_113469194
ik denk dat de taart inclusief de buitenste cême en fondant laag perfect in de vriezer blijft. dan garneren met marsepijn dingetjes, dat kan je inviezen. Ik zou dan op het laatst even de streepjes of krullen glazuur erop zetten, als je hem uit de vriezer haalt maar dat is 20 minuten werk. en kan de avond ervoor nog wel als deze 5 minuten uit de vriezer is.
🐱
pi_113476196
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2012 17:43 schreef GekkePoes het volgende:
ik denk dat de taart inclusief de buitenste cême en fondant laag perfect in de vriezer blijft. dan garneren met marsepijn dingetjes, dat kan je inviezen. Ik zou dan op het laatst even de streepjes of krullen glazuur erop zetten, als je hem uit de vriezer haalt maar dat is 20 minuten werk. en kan de avond ervoor nog wel als deze 5 minuten uit de vriezer is.
Oke, dankjewel! Dus nog niet gelijk de roosjes etc erop doen, maar na het vriezen? Het is namelijk een taart met alleen fondant bloemen, geen glazuur of iets dergelijks..
Be optimistic, all the people you hate are going to eventually die :)
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')