geen foto?quote:Op zondag 20 mei 2012 21:43 schreef Soulagement het volgende:
Red velvet brownie staat in de oven voor morgen, ook alvast een witte chocolade frosting gemaakt voor bovenop
ik wist meteen dat je hem daarvoor nodig had hahaquote:Op zondag 20 mei 2012 21:30 schreef Estolan het volgende:
[..]
Yess
Recept van MasterChef Australia 2012, daar heb ik hem voor nodig
yes, you can!quote:Op zondag 20 mei 2012 18:55 schreef The_Hives het volgende:
vandaag pepernoten gemaakt, gewoon omdat het kan
Kenwood Patissier schijnt binnenkort weer leverbaar te zijnquote:Op woensdag 23 mei 2012 22:17 schreef Inu het volgende:
Hebben jullie trouwens nog tips voor een keukenmachine rond de 200 euro? Ik maak geen brood, dus echt voor cake en taart enzo
Ik vind deze mooi, maar die worden niet meer geleverd...
[ afbeelding ]
Ik heb dezelfde en hij bevalt echt perfect! Ik kocht hem om alle extra acessoires die erbij zitten, die had ik ook nog niet. En hij is gewoon heel mooiquote:Op woensdag 23 mei 2012 22:21 schreef Trusten het volgende:
[..]
Kenwood Patissier schijnt binnenkort weer leverbaar te zijn
http://www.bobshop.nl/nl/(...)er-stand-mixer/p9848
Anders is zijn deze misschien een optie voor je?
http://www.bol.com/nl/p/k(...)64/9000000011157684/
Ik heb zelf deze (hiervoor de Kenwood Patissier)
http://www.bobshop.nl/nl/(...)keukenmachine/p41030
Het fijne daarvan is (naast dat ik hem erg mooi vind) is dat je er ook mee kunt snijden, raspen en blenderen.
Goedkopere versie (niet rvs, zonder blender en citruspers)
http://www.bobshop.nl/nl/(...)keukenmachine/p41022
Succes iig!
http://www.bobshop.nl/nl/(...)p9851?ref=kieskeurigquote:Op woensdag 23 mei 2012 22:17 schreef Inu het volgende:
Hebben jullie trouwens nog tips voor een keukenmachine rond de 200 euro? Ik maak geen brood, dus echt voor cake en taart enzo
Ik vind deze mooi, maar die worden niet meer geleverd...
[ afbeelding ]
Ja, maar ze verwachtten dat hij dan geleverd werd, was niet zeker iig... En ik ben de 20ste jarig en dan zou ik hem graag inzetten voor wat taartenquote:Op vrijdag 25 mei 2012 08:44 schreef Frag_adder het volgende:
[..]
http://www.bobshop.nl/nl/(...)p9851?ref=kieskeurig
deze misschien wat voor jou?
Het deeg wat ik altijd gebruik is idd heel erg elastisch en is ook wat broderiger dan normaal. Maar goed uitrollen en dan rolt het idd wat terug, maar uiteindelijk blijft het wel redelijk liggen. Er is trouwens ook een pizza bak topic in CULquote:Op vrijdag 25 mei 2012 08:43 schreef Frag_adder het volgende:
Ik weet niet of dit het juiste topic is maar voglensmij wel. Ik ben iemand die heel erg graag bakt, en ook best veel. Ik ben er naar eigen zeggen best goed in, alleen mijn grote probleem (hoe triest dit ook gaat klinken) is de pizzabodem.
het lukt mij gewoon niet zonder een pakje tegebruiken.
Ik heb nu al een drietal recepten geprobeert, telkens houd ik een veel te plakkerig iets over terwijl het net wat " droger" moet zijn. Vervolgens kneed ik er meer bloem door waardoor ik een elastische lap over houd die zichzelf weer oprolt in plaats van een mooie platte boden blijft. Help, wat doe ik fout? Kneed ik te veel? Is er een "dit kan echt niet fout gaan" recept? alvast bedankt!
Leuk!! Ik hoop dat je er net zoveel plezier mee gaat hebben als ik er tot nu toe al mee hebquote:Op vrijdag 25 mei 2012 11:08 schreef Inu het volgende:
[..]
Ja, maar ze verwachtten dat hij dan geleverd werd, was niet zeker iig... En ik ben de 20ste jarig en dan zou ik hem graag inzetten voor wat taarten
Het is iig die witte Bosch geworden, wordt vandaag of morgen geleverd
Wat Inu ook al zegt, kom eens in het pizzatopic kijken; [Pizza] Zelf pizza maken, beginners en gevorderden #14quote:Op vrijdag 25 mei 2012 08:43 schreef Frag_adder het volgende:
Ik weet niet of dit het juiste topic is maar voglensmij wel. Ik ben iemand die heel erg graag bakt, en ook best veel. Ik ben er naar eigen zeggen best goed in, alleen mijn grote probleem (hoe triest dit ook gaat klinken) is de pizzabodem.
het lukt mij gewoon niet zonder een pakje tegebruiken.
Ik heb nu al een drietal recepten geprobeert, telkens houd ik een veel te plakkerig iets over terwijl het net wat " droger" moet zijn. Vervolgens kneed ik er meer bloem door waardoor ik een elastische lap over houd die zichzelf weer oprolt in plaats van een mooie platte boden blijft. Help, wat doe ik fout? Kneed ik te veel? Is er een "dit kan echt niet fout gaan" recept? alvast bedankt!
Inderdaad het pizzatopic zoals hierbovenquote:Op vrijdag 25 mei 2012 08:43 schreef Frag_adder het volgende:
Ik weet niet of dit het juiste topic is maar voglensmij wel. Ik ben iemand die heel erg graag bakt, en ook best veel. Ik ben er naar eigen zeggen best goed in, alleen mijn grote probleem (hoe triest dit ook gaat klinken) is de pizzabodem.
het lukt mij gewoon niet zonder een pakje tegebruiken.
Ik heb nu al een drietal recepten geprobeert, telkens houd ik een veel te plakkerig iets over terwijl het net wat " droger" moet zijn. Vervolgens kneed ik er meer bloem door waardoor ik een elastische lap over houd die zichzelf weer oprolt in plaats van een mooie platte boden blijft. Help, wat doe ik fout? Kneed ik te veel? Is er een "dit kan echt niet fout gaan" recept? alvast bedankt!
quote:Op zondag 27 mei 2012 23:30 schreef Tooto7moe het volgende:
Heb je geen foto gemaakt..
en heb je recept helemaal gevolgt?
quote:Op maandag 28 mei 2012 22:10 schreef Inu het volgende:
De bounty taart van Rudolph, lekker! Super smeuige chocoladecake met eromheen een hele lekkere creme van boter, poedersuiker en mascarpone
[ afbeelding ]
bountytaartquote:Op maandag 28 mei 2012 22:10 schreef Inu het volgende:
De bounty taart van Rudolph, lekker! Super smeuige chocoladecake met eromheen een hele lekkere creme van boter, poedersuiker en mascarpone
[ afbeelding ]
Die ziet er echt lekker uit zeg!quote:Op maandag 28 mei 2012 22:10 schreef Inu het volgende:
De bounty taart van Rudolph, lekker! Super smeuige chocoladecake met eromheen een hele lekkere creme van boter, poedersuiker en mascarpone
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |