abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_109079986
Alweer een deel vol..

Post hier al je ervaringen, ideeŽn, voors en tegens over parenclubs. 2 verzoekjes:
- Beperk dating tot "zullen we samen naar deze of die club gaan", dus geen swingersitepromotie
- Hou 't lief O+. Ook als je niks met parenclubs hebt kan je dat nog genuanceerd proberen te zeggen

Deel 4 vind je hierrrr

Game on! *O*

Wat ervaringen uit het vorige topic:
----------------------------------------------------------------------
quote:
6s.gif Op dinsdag 6 oktober 2009 22:51 schreef Blijepeen het volgende:
Zal hier mijn ervaringen delen met de parenclubs die we hebben bezocht. Namelijk de Fun4Two en de Fata
Plus en de minnetjes van de beide clubs en welke waarin beter is.

Afgelopen vrijdag zijn we voor het eerst naar de Fata gegaan, met een stel die we al eerder hebben ontmoet in de Fun4two.
Eerste indruk Fata Morgana:

• Op de avond dat wij kwamen (vrijdag) is het tamelijk rustig.
• Het is groot, veel kamers en veel ruimte om lekker te zitten om even uit te "puffen"
• Werden erg vriendelijk ontvangen en op gemak gesteld
• Groot bubbelbad

Sfeer in Fata Morgana:

• Als je alleen met je partner gaat op vrijdag, is de sfeer op vrijdag niet super. Als je met een ander stel gaat kun je dat makkelijk zelf maken. De gezelligheid van openhaard vuur maakt wel enige sfeer goed, verder was het doordat het niet zo druk was en veel mensen elkaar al kennen kun je moeilijk van die sfeer proeven. Heeft op ons een gemiddelde indruk achter gelaten omdat wij met een ander stel waren.

Faciliteiten:

• Kluisjes
• zwembad omgebouwd tot jacuzzi dus lekker groot en zit goed
• Genoeg handdoeken
• Lekker gevarieerd eten en ijsbar
• Zelfbedieningsbar
• Snoepjes en kleine versnaperingen (echt pluspunt)
• Kleine Sauna
• Massageruimte met fijne olie , maar geen sexy ruimte
• Veel zitplaatsen waar je lekker kunt zitten of ontspannen na alle inspanning
• SM kelder met Sling, gynaecoloog stoel, schandpaal en kruis. (Sling is echt een aanrader)
• Leuk ingerichte kleine kamers en een grote darkroom
• 2 kamers die je af kunt sluiten
• Dansvloer

Algehele indruk van de avond:
Als je met een bevriend stel gaat is het op zich wel leuk, het is er groot dus je kunt ook even lekker rondlopen en rondkijken of lekker bubbelen. Ik weet wel dat als wij alleen waren geweest hadden we door de sfeer het minder naar ons zin gehad. Het mist namelijk een bepaalde vibe die andere clubs wel hebben. Daarnaast werd je flink aangekeken of geÔnspecteerd als je langs andere stellen loopt. De kamers in de Fata zijn iets "goedkoper" ingericht waardoor je ook sfeer kunt missen, maar als je lekker bezig bent zie je dat niet meer;) Daarnaast is het contact leggen in de Fata wat moeizamer.

Fun4Two
Eerste indruk:

De eerste indruk bij de Fun was warm en sfeervol. Mensen zijn open, vriendelijk en beleefd.We waren eigenlijk bang om "gekeurd" te worden door andere stellen maar daar was helemaal geen sprake van. Contact leggen in de Fun ging dan ook heel gemakkelijk. Of je nu wel of niet geÔnteresseerd bent in swingen. Het ziet er mooi uit van binnen, het lijkt alsof je in een luxe resort terechtkomt met een warme en romantische uitstraling. Aan alles is gedacht, van de kleedruimte en kluisjes tot aan het toilet, sauna, jacuzzi en restaurant en natuurlijk de ruimtes.
Bij de Fun is het ook een heerlijke temperatuur binnen, vooral als je in je lingerie loopt.

Sfeer:

Doordat het warm is aangekleed, er iets warmer is van binnen en de Fun zich richt op een bepaalde doelgroep is de sfeer zodra je binnenloopt warm. De vibe voelt goed en heel uitnodigend. Mensen zijn open, goedverzorgd en vriendelijk, praten lekker en zo niet dan wens je elkaar een fijne avond en ga je weer verder. Contact maken is gemakkelijk (hoeft niet seksueel te zijn natuurlijk, je bent er ook om lekker uit te gaan) en dit maakt het heel gezellig.

Faciliteiten:

• Snelle service aan beide bars
• Gevarieerd eten (echter wisselt het menu in de week dus het kan zijn dat je vaker hetzelfde eet)
• Jacuzzi
• Stoombad
• Grote Sauna
• Mooie Massageruimte met fijne olie en rustgevende muziek (af en toe gekreun haha)
• Dansvloer met rondom zitplaatsen
• Veel mooie ruimtes om iets leuks te doen
• Sommige ruimtes met een vibo of een heerlijke stoel/bank
• Sm ruimte (afsluitbaar)
• Veel afsluitbare kamers op Amsterdammetje
• Orgiezolder

Algehele indruk van de Fun4Two:

Onze indruk van de Fun4Two is over het algemeen heel goed, zoals boven beschreven is de sfeer fijn, makkelijk contact te maken maar swingen is geen must en je kunt dus ook van je eigen partner genieten zonder dat er teveel aan je gezeten wordt. Het is niet heel groot maar groot genoeg om een hele avond lekker te kunnen genieten. Daarnaast is het er over het algemeen lekker druk op de vrijdag (gezellig druk) en op de zaterdag wat aan de drukke kant waardoor je wel eens rond zal lopen voor je een kamertje gevonden hebt. De faciliteiten zijn goed, de mensen die er komen zijn leuk. Op de vrijdag komen er verschillende leeftijdscategorieŽn tussen de 20-40 soms iets ouder. op de zaterdag veel tussen de 20-35 en ook wat ouderen. Op de zondag komen er meer "ouderen". De Fun heeft dan ook thema's aangepast op deze leeftijden en doelgroepen. Ik merk dat er bij de fun ook wat meer "mooie" mensen rondlopen dan bij andere clubs. Voor ons bevalt de Fun dus eigenlijk wel.

Maar wij schromen niet om andere clubs uit te proberen:)
quote:
14s.gif Op maandag 14 december 2009 13:18 schreef friemelaar het volgende:
Zaterdag was het dan zover……………
:{
Na een week van spannende voorbereiding (het leek wel sinterklaas) naar Club4Love.
Wow, wat een zenuwen……..
Maar lekker vroeg gaan zodat het bij aankomst nog niet zo druk zal zijn.
Na een ritje van ruim een uur aangekomen bij de club is de eerste indruk : rustig en sfeervol.

Nu gaat het erom, gaan we naar binnen of durven we toch niet? :@
Met knikkende knietjes openen we de deur.
Bij binnenkomst worden we hartelijk ontvangen en melden wie we zijn (die van die e-mail enz.) waarop blijkt dat de portier (eigenaar en medefok!ker) zich de mailwisseling nog goed herinnert. Hij speelt daar goed op in door ons gerust te stellen. Na de (in BelgiŽ verplichte) registratie stelt hij ons aan zijn vrouw voor die ons een rondleiding geeft door de club. Ze adviseert ons vervolgens aan de bar wat te drinken en te babbelen met de andere aanwezigen. De echtgenoot van de bardame zal ons verder inlichten over het reilen en zeilen in de club maar die komt wat later. Ze vertelt ook dat het beslist niet zo is dat iemand die jou aanspreekt gelijk wat van je wil, het gaat meer om de sociale contacten dan om seks. Dat laatste is slechts een bijverschijnsel waar hier gelegenheid toe geboden wordt. Nog voordat we ons eerste drankje op hebben worden we welkom geheten door een ander stel, dat hier vaker komt. *) Zij nodigen ons uit mee te gaan naar “hun” tafeltje waar al een paar andere mensen staan en zo komen we vrijwel automatisch in contact met meerdere stellen. Ook aan hen laten we weten dat dit ons allereerste clubbezoek is en ze verzekeren ons dat er niets is om zenuwachtig voor te zijn. Steeds weer hoor je de opmerking dat het eigenlijk hetzelfde is als een cafť, met dat verschil dat de vrouwen hier de baas zijn en dat, als je dat eventueel wilt, seksueel contact hier mogelijk is.

Rond 22:30 gaat de “dress code” in en je ziet mensen naar de kleedruimten gaan en in lingerie terug komen. Aan ons tafeltje valt het op dat eerst de mannen hun T-shirt / hemd uitdoen en vervolgens wat later naar de kleedruimte gaan om verder om te kleden. Dit is wel het meest vreemde moment van de avond………………
Na een tijdje zijn de meeste bezoekers omgekleed en ga ik als eerste van ons tweeŽn ook omkleden. Al na enkele minuten ben ik er aan gewend dat ik alleen een slip en schoenen draag , dat had ik niet verwacht.
Nu is het ook tijd voor mijn vrouw om zich om te kleden en ook zij blijkt redelijk snel aan het idee gewend.

Ook nu iedereen in lingerie rond loopt blijft de sfeer ontspannen. De gesprekken gaan op dezelfde gemoedelijke toon verder. Het verschil is dat je nu af en toe mensen richting relaxruimten ziet verdwijnen die dan later weer terug komen. Ook wordt er aan het tafeltje bij ons wat meer gegrapt en degenen die elkaar al kennen beginnen zo af en toe elkaar te zoenen of te strelen.

Na een tijdje besluiten we eens op onderzoek uit te gaan en de ruimtes boven te bezoeken.
Dat hebben wij weer….. Niemand aanwezig, alle ruimtes leeg, niets te zien.
We blijken alleen te zijn en besluiten aan de opwinding toe te geven en samen een kamertje te nemen. *;
Al snel horen we andere mensen rondlopen en krijgen we bezoek van een ander koppel dat in hetzelfde kamertje komt liggen. Blijkbaar zoekt dat koppel contact want de vrouw pakt de hand van mijn vrouw vast en begint daarna over mijn rug te strelen. :{w
Wij hebben echter afgesproken dat we de eerste keer zeker niet zullen “swingen” en we laten weten dat we dat niet willen, ze nemen meteen weer wat afstand.
Later gaan we weer terug naar ons tafeltje en de gesprekken gaan gewoon door alsof er niets gebeurt is. We hadden ons voorgenomen redelijk op tijd naar huis te gaan, maar het is zo gezellig dat het uiteindelijk 4 uur is voor we ongeveer als laatste vertrekken. We hebben heel wat gespreksstof onderweg. We zijn het er in elk geval over eens: dit is voor herhaling vatbaar.
*O* ^O^ *O* ^O^ *O*
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 11:03 schreef Melekkk het volgende:
Ik ben zelf met een buddy een tijdje terug voor het eerst naar een parenclub geweest. We zijn naar de Showboat in Zaandam geweest. Opzich een leuke, aparte ervaring, maar voor ons niet echt leuk volk daar. (20 en 27) Het meer jeugdig volk kwam pas lang na middernacht, toen wij dus al weer moesten gaan. Huisvrouwgehalte lag er hoog.

Boven hangt echt een soort bruin cafe-sfeer, opzich heel gezellig. Lekker wat gedanst en een paar keer naar beneden gegaan. Het vooral op ons zelf gehouden omdat er niet veel te beleven viel. Op het einde wel even een goede show gegeven en even laten zien hoe de pro's te werk gaan. :D
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2011 14:39 schreef Hebus het volgende:

Meest voor de hand liggend is Mystique lijkt me (Rucphen, niet zo heel ver van Breda). Op zaterdag koppels only, op vrijdagen zijn er ook single mannen denk ik. Op beide dagen is de gemiddelde leeftijd niet zo heel hoog (laagste op zaterdag). Die zal ergens tussen de 30 en 40 liggen denk ik. Qua inkleding zeker ok, en "iets doen" moet je nooit, tenzij dan je omkleden voor dresscode.

In Limburg heb je Dolce vita ook. Qua inkleding zeker ook ok. Qua populatie durven we niet echt zeggen hoe oud die gemiddeld is (slechts 1 keer geweest op een zaterdag, en dat viel toen wel mee). Ook hier, nothing is imposed; je kiest zelf wat je doet (als je uberhaupt iets doet).

Ergens rond Venlo zou ook Kasteel Waterloo moeten leggen. No idea hoe het daar is, al hebben we daar al wel goeie dingen over gehoord.

Als je tot Zuid-Holland wil rijden is de keuze eenvoudig: Fun4two :). Enkel koppels op alle dagen (gigolo-night en trio-night uitgezonderd), mooie inkleding, mooie mensen, jonge mensen (zeker op zaterdagen)... Alles wat je zoekt dus :D.

En als je de grens naar Belgie oversteekt:
Club Limousine in Hasselt: enkel koppels op zaterdagen en gemiddelde leeftijd zal zeker ergens tussen 35 en 40 liggen dan. Normaal gezien goed eten. Erotische ruimtes zijn beperkt en klein, is eerder een ero-disco.

Club B5 in Balen: goedkoop, op sommige zaterdagen met specifieke feestjes zeker bevolkt door jonge mensen, maar redelijk gericht op feestjes in combinatie met neukpartijen boven. Inkleding zeer beperkt, en kleine ruimtes boven.

Club Bornedries tegen Sint-Truiden: overwegend ouder publiek, dus zeker niet jullie ding.

Circle Club in Schoten: redelijk recente club. Op zaterdagen redelijk jong publiek maar ook meer op ero-disco activiteiten gericht. Goed de agenda in het oog houden want voor je het weet kom je in een gangbang-avond of sexslavinnen-avond terecht.

Club Liberties, vlakbij Hulst: kleine club, leuke inkleding. Staat er om gekend dat het publiek redelijk vlot contact legt met nieuwelingen. Gemiddelde leeftijd eerder richting 35-40.

Er zijn er een pak meer ongetwijfeld, maar die kennen we niet of die vermijden we bewust (single mannen oriented of te zeer gekend als drugs-keet).
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 15:10 schreef wij2 het volgende:
Speciaal om op dit topic te kunnen reageren even geregistreerd bij fok :)
Wij doen al jaren parenclubs. We zijn 22 en 27 jaar.
Gaan we voor een man alleen dan gaan we naar Monique
Gaan we voor een stellen avond dan gaan we naar fata of mystique.
We zijn naar bijna alle clubs geweest die we weten dat ze bestaan, maar deze springen er toch het meeste uit.
Meeste mensen hebben eigenlijk geen idee wat een parenclub inhoud en van de websites krijg je ook geen goede indruk
Voor je kan oordelen moet je het echt ervaren hebben.
Wij lopen ook wel tegen het probleem aan dat mensen van de eigen leeftijd wat minder makkelijk te vinden zijn. Maar dat vinden we zelf niet zo'n issue.
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 17:07 schreef hetero_stel het volgende:

Nou zoals beloofd een samenvatting van ons eerste bezoek aan een parenclub. We hadden het eigenlijk niet gepland maar afgelopen vrijdag is het er toch van gekomen. Ons oog was gevallen op Royal Times in BelgiŽ. Het was al 12 uur toen we besloten om naar deze club te gaan, mede zo laat doordat het een beetje onverwacht was.

Terwijl we er naar toe reden kwam de spanning toch wel al opzetten. Gelukkig was het makkelijk te vinden op een mooie locatie (voor zover dat goed te zien was in het donker :) ). Het was er niet zo heel druk hadden we het idee en dat klopte ook, daar hadden ze ons vooraf ook voor gewaarschuwd omdat het pas de 2de keer was dat ze open waren op vrijdag. Tot aan de deur gelopen en aangebeld, duurde even eer er iemand open deed maar toen was het toch zo ver. Een hele aardige dame kwam open doen, de eigenaresse, terwijl wij een forse uitsmijter verwacht hadden.. Een hele leuke vrouw en ze legde ons alles een beetje uit, er hing een erg gemoedelijke sfeer. We zijn ons vervolgens eerst boven gaan om kleden, ik in een short en mijn vrouw in een leuk rood setje. We hebben heel even boven rond gelopen om de kamers te bekijken en wilden net de zolder op lopen, daar was 1 grote open ruimte, om daar ook even te kijken alleen waren daar net 2 mannen en een vrouw bezig. Zij hing in een soort schommel en die 2 mannen maakten zich klaar om verder te gaan met haar .. uhm toch een beetje ongemakkelijk voelden we ons en zijn vervolgens omgedraaid en naar beneden gelopen. Eerst maar eens de bar opzoeken dachten we :) We vonden het wel allebei een hele mooie nette zaak, mooie kamers en dancing gedeelte. We hebben natuurlijk geen vergelijkingsmateriaal maar we hadden het idee dat het een kleine knusse club was.

Er waren niet veel mensen, maar wel allemaal normale tot aantrekkelijke koppels. Je voelde je er eigenlijk aardig op je gemak, alsof je naar een gewone dancing gaat. Vervolgens iets te drinken besteld en dicht tegen mekaar aan blijven staan. De andere eigenaar kwam vervolgens ook even bij ons staan om even te praten. Hij vroeg waarom we naar een parenclub wilden gaan en hebben zo even over de verschillende soorten clubs gesproken en het verschil met thuis daten, was een leuk open gesprek. Hij legde ons vervolgens uit dat de zaak zaterdag vaak vol was en op vrijdag hadden ze nog niet zo lang open, het idee was ook dat dit meer een doe-avond zou worden en op zaterdag meer ero-dance. Terwijl we aan het kletsen waren kwam een andere man voorbij lopen en legde even een hand op de billen van mijn vrouw .. en tikte me aan om me te vertellen dat ze hele mooie billen had :) Was wel een leuk gebaar want ze hadden in de gaten dat het onze eerste keer was .. mijn vrouw vond het ook een leuk complimentje, zeker omdat de man in kwestie ook best aantrekkelijk was :)

We hadden wel al snel het idee dat we weer naar boven wilden gaan om met elkaar bezig te zijn, en dan eventueel een andere keer terug te komen op een zaterdagavond als het drukker was. Partnerruil zou er nu toch niet van komen aangezien de meeste stellen met een ander bevriend stel of man/vrouw gekomen waren. Op zich ook helemaal niet erg, is al spannend genoeg om bekeken te worden en bij andere mensen te gaan liggen die ook bezig zijn met elkaar.
We hadden allebei nooit gedacht dat we seks zouden hebben op zo’n heel groot matras, dat je eigenlijk alleen van tv kent, naast een ander stel dat een trio had met een man .. In het begin durf je niet te kijken maar na een tijdje valt alle schroom van je af en kun je je helemaal laten gaan .. in 1 woord geweldig en zeker voor herhaling vatbaar!! Het wond ons beiden enorm op om daar met elkaar bezig te zijn!! Na afloop wisten we ook zeker dat we dit nog een keer wilden doen als het drukker was ..

Het is niet zo een heel uitdagende eerste keer geworden vandaar dat we twijfelden of we deze ervaring wel online zouden zetten. Maar aan de ene kant, dit is wel een echte eerste keer en wij vonden het allebei geweldig .. We zijn nu al aan het kijken naar een nieuwe datum, zodat we een keer op een zaterdagavond kunnen gaan!


[ Bericht 94% gewijzigd door Tally op 14-03-2012 10:16:17 ]
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
  woensdag 14 maart 2012 @ 09:51:33 #2
44552 Black_Ninja
Ninja's bestaan!
pi_109080082
Niet dat ik hier veel post (lurken vooral :@) maar is het misschien een idee om een soort algemene reviews in de OP te zetten? :)
Domo Arigato!
pi_109080153
quote:
0s.gif Op woensdag 14 maart 2012 09:51 schreef Black_Ninja het volgende:
Niet dat ik hier veel post (lurken vooral :@) maar is het misschien een idee om een soort algemene reviews in de OP te zetten? :)
Heb je iets te doen op het moment? :P
Kan je ze voor me verzamelen? O+
Ik vind het namelijk een goed idee!
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
  woensdag 14 maart 2012 @ 09:56:48 #4
44552 Black_Ninja
Ninja's bestaan!
pi_109080196
quote:
1s.gif Op woensdag 14 maart 2012 09:55 schreef Tally het volgende:

[..]

Heb je iets te doen op het moment? :P
Kan je ze voor me verzamelen? O+
Ik vind het namelijk een goed idee!
Ben slechts aan het werk :P Nee helaas op dit moment geen tijd maar misschien dat komende reviews naar de OP kunnen worden verplaatst? :)

Scheelt een hoop zoek werk en is niet zo heel erg ingewikkeld :)
Domo Arigato!
pi_109080244
quote:
0s.gif Op woensdag 14 maart 2012 09:56 schreef Black_Ninja het volgende:

[..]

Ben slechts aan het werk :P Nee helaas op dit moment geen tijd maar misschien dat komende reviews naar de OP kunnen worden verplaatst? :)

Scheelt een hoop zoek werk en is niet zo heel erg ingewikkeld :)
Ik ben ook aan het werk ;) Maar zal even snel door de topics heen bladeren om te kijken of ik er al wat kan vinden. Bedankt voor de tip!
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
  woensdag 14 maart 2012 @ 10:03:39 #6
44552 Black_Ninja
Ninja's bestaan!
pi_109080337
quote:
0s.gif Op woensdag 14 maart 2012 09:59 schreef Tally het volgende:

[..]

Ik ben ook aan het werk ;) Maar zal even snel door de topics heen bladeren om te kijken of ik er al wat kan vinden. Bedankt voor de tip!
Mogen we eigenlijk parenclubs ook in de review op de FP zetten? :P

Anyway, genoeg Slow chat. Game on! ^O^
Domo Arigato!
pi_109080446
Hoe vind je een partner die geen relatie potiential is maar wel een keer flink mee van bil kan?
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
  woensdag 14 maart 2012 @ 10:18:50 #8
44552 Black_Ninja
Ninja's bestaan!
pi_109080661
quote:
0s.gif Op woensdag 14 maart 2012 10:09 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:
Hoe vind je een partner die geen relatie potiential is maar wel een keer flink mee van bil kan?
Niet echt het geschikte topic misschien maar daar zijn toch genoeg plekken voor op internet? Ik had er in mijn wilde jaren ieder geval geen moeite mee om het te vinden :)
Domo Arigato!
pi_109080686
quote:
0s.gif Op woensdag 14 maart 2012 10:18 schreef Black_Ninja het volgende:

[..]

Niet echt het geschikte topic misschien maar daar zijn toch genoeg plekken voor op internet? Ik had er in mijn wilde jaren ieder geval geen moeite mee om het te vinden :)
Geef eens een paar pointers?
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
pi_109092750
quote:
0s.gif Op woensdag 14 maart 2012 10:19 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:

[..]

Geef eens een paar pointers?
Daar lijkt dit me toch niet het geschikte topic voor :N
..non est vivere sed valere vita est ..
pi_109092843
Waarom niet?
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
pi_109092974
quote:
0s.gif Op woensdag 14 maart 2012 16:21 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:
Waarom niet?
Omdat het hier niet gaat over mensen opdoen om samen naar een parenclub te gaan.
Daar kan je genoeg over vinden elders.
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_109093597
Nou, vertel

Waarom overigens niet?
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
pi_109266647
Wij gaan aanstaande vrijdag (23/3) waarschijnlijk naar de Fata Morgana.
Meer mensen hier toevallig die gaan?
pi_111739597
Vraagje, ik lees her en der dat stellen het in een parenclub doen met alleen een extra man erbij. Zijn er ook parenclubs waar je vrouwen alleen kunt vinden als 'stel' zijnde?
Of zijn dat niet echt parenclubs waar je dan heen moet?
pi_111865046
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2012 13:56 schreef kikkerbril het volgende:
Vraagje, ik lees her en der dat stellen het in een parenclub doen met alleen een extra man erbij. Zijn er ook parenclubs waar je vrouwen alleen kunt vinden als 'stel' zijnde?
Of zijn dat niet echt parenclubs waar je dan heen moet?
Parenclubs waar single mannen toegelaten zijn (al dan niet op bepaalde avonden en tegen hoger tarief), die zijn er bij de vleet. Parenclubs waar single vrouwen niet toegelaten zijn, die moet ik nog tegenkomen :). En dat om de doodeenvoudige reden dat er niet zo bijster veel single vrouwen rondlopen in clubs en omdat die zich, in tegenstelling tot veel single mannen, wel weten te gedragen.

Zijn er single vrouwen, in clubs: jazeker, maar ze zijn dun gezaaid, zijn niet steeds op zoek naar contact (ze kunnen er ook zijn voor een nachtje erotisch uitgaan) en ze zijn niet noodzakelijk wat je zoekt (beetje ouder bijvoorbeeld). Veel kans dus dat het niet zo denderend voor je uitdraait als je op zoek gaat naar hen in een club.

Wat je wel in een club kan tegenkomen zijn koppels waar de vrouw zeker niet nee zegt tegen wat gestoei met een andere vrouw, maar hou er dan wel rekening mee dat de kans zeer klein is dat ze toelaten dat manlief ook met het vrouwtje aan de slag gaat, terwijl de andere man zich afzijdig moet houden.

Zoek je echt een vrouw als stel, dan zou ik zeggen: kijk even rond op datingsites naar single vrouwen die op zoek zijn naar stellen, leg van daaruit contact en ga zo verder (al dan niet in een club). Of ga naar een lovergirl-night (zoals een gigolonight maar dan met extra vrouwen om de stellen te entertainen).
pi_112393789
Als je daar als vrouw alleen naartoe gaat, is het dan wel leuk? Want de verhalen die ik hierboven lees is het leuk als je met twee of meer stellen erheen gaat.
Zijn er hier vrouwen die dat weleens hebben gedaan?
Of is het verstandiger om er met een vriend naartoe te gaan?
pi_112395848
als vrouw alleen zou net een te hoge drempel voor mij zijn. met een andere vrouw lijkt mij dan fijner of man.
pi_112573967
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2012 19:46 schreef schoenenliefhebber het volgende:
Als je daar als vrouw alleen naartoe gaat, is het dan wel leuk? Want de verhalen die ik hierboven lees is het leuk als je met twee of meer stellen erheen gaat.
Zijn er hier vrouwen die dat weleens hebben gedaan?
Of is het verstandiger om er met een vriend naartoe te gaan?
Als koppel alleen kan het ook heel fijn zijn hoor, hangt vooral af van je eigen verwachtingen.

Als vrouw alleen: ik zou het eerder doen als je al wat volk kent daar, maar goed, ookd athangt af van je eigen karakter. Naar een club met enkel koppels en single vrouwen, kan je zo zeker wel gaan. Naar een club met ook single mannen zou ik als single vrouw niet heengaan, tenzij je daar op kickt...
pi_114148311
Een vriend en ik hebben ook besloten om eens een parenclub te gaan bezoeken. We zijn er alleen nog niet helemaal over uit welke. Leeftijd en hygiŽne vinden we beiden het belangrijkste. We komen eigenlijk steeds weer bij de zaterdagavond van monique uit. Zijn er nog mensen met recentere ervaringen met Monique? Of iemand die iets anders aanraadt?
pi_114189700
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 12:20 schreef Sekhmet het volgende:
Een vriend en ik hebben ook besloten om eens een parenclub te gaan bezoeken. We zijn er alleen nog niet helemaal over uit welke. Leeftijd en hygiŽne vinden we beiden het belangrijkste. We komen eigenlijk steeds weer bij de zaterdagavond van monique uit. Zijn er nog mensen met recentere ervaringen met Monique? Of iemand die iets anders aanraadt?
Wij hebben geen ervaring met Monique, maar ik zou de eerste keer voor 'safe' gaan en voor Fun4Two kiezen.
If abortion is murder, then masturbation is genocide and a blowjob is cannibalism
pi_114198971
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 12:02 schreef TimVerfbom het volgende:

[..]

Wij hebben geen ervaring met Monique, maar ik zou de eerste keer voor 'safe' gaan en voor Fun4Two kiezen.
Bedankt voor je reactie...! :)
Waarom trouwens voor die? Wat ik zo teruglees id wel positieve verhalen. Maar waardoor springt Fun4Two er zo uit?
pi_114211446
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 17:01 schreef Sekhmet het volgende:

[..]

Bedankt voor je reactie...! :)
Waarom trouwens voor die? Wat ik zo teruglees id wel positieve verhalen. Maar waardoor springt Fun4Two er zo uit?
Qua luxe en grote steekt Fun4Two volgens mij boven de rest uit. Zelfs veel internationale swingers komen special naar NL voor Fun4Two. Omdat het zo groot is, is er dus ook een hogere kans dat er een stel aanwezig is met wie het klikt :)

Nou moet ik eerlijk toegeven dat het qua aankleding nog steeds niet 100% mijn smaak is, maar dan zal ik waarschijnlijk zelf een parenclub moeten starten ;)
If abortion is murder, then masturbation is genocide and a blowjob is cannibalism
pi_114212007
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 22:59 schreef TimVerfbom het volgende:

[..]

Qua luxe en grote steekt Fun4Two volgens mij boven de rest uit. Zelfs veel internationale swingers komen special naar NL voor Fun4Two. Omdat het zo groot is, is er dus ook een hogere kans dat er een stel aanwezig is met wie het klikt :)

Nou moet ik eerlijk toegeven dat het qua aankleding nog steeds niet 100% mijn smaak is, maar dan zal ik waarschijnlijk zelf een parenclub moeten starten ;)
Dankjewel! We nemen het zeker mee in onze beslissing. :)
  zondag 15 juli 2012 @ 14:36:53 #25
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_114228353
Bij Monique mogen ook single mannen naar binnen. Het is aan jullie of je dat een fijne gedachte vindt.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_114232393
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2012 14:36 schreef Ticootje het volgende:
Bij Monique mogen ook single mannen naar binnen. Het is aan jullie of je dat een fijne gedachte vindt.
Volgens mij verschilt dat per avond. Maar zal het nog eens nazoeken. Het is absoluut wel iets om mee te nemen in de beslissing. Of we het erg vinden zijn we nog niet over uit. Ligt dan ook weer aan het type single man.
pi_114303409
Iemand ervaring met de wilphof hier? Het lijkt ons meer een hoerenkast dan een parenclub klopt dit?
  dinsdag 18 december 2012 @ 18:27:49 #28
202463 TigerXtrm
Cheesecake Apocalypse
pi_120468898
Hoe heb ik dit topic ooit over het hoofd gezien? :?

Wij gaan aankomende zaterdag naar de Fun ^O^ En we ontmoeten daar waarschijnlijk in totaal 4 stellen. Wordt een drukke avond dus :').

Maar om dit topic weer even nieuw leven in te blazen; weet iemand nog een beetje goede clubs waar geen single mannen komen en waar de gemiddelde leeftijd iets lager is? De Fun is op zaterdag erg leuk, maar het publiek is nog steeds voornamelijk 35+ lijkt het. Als je met zijn 2en gaat is het lastig om een 'encounter' met je eigen leeftijd te vinden zeg maar.
pi_120597997
Wij gaan meestal op de vrijdag en andere clubs komen vaak nog oudere mensen. Je maakt meer kans op een kinky party om jongere mensen te ontmoeten.
Je vader
pi_121105863
Misschien gelijk een heftige, maar goed...
Mijn vrouw en ik hebben samen de fantasie en wens om deel te nemen aan een gangbang, mat haar als middelpunt.
Dit zouden wij graag in een parenclub willen doen.
Zijn daar ervaringen mee?
  donderdag 3 januari 2013 @ 12:15:05 #31
238961 Stefan
Leuker wordt het niet
pi_121106055
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2013 12:08 schreef Mikeymouse het volgende:
Misschien gelijk een heftige, maar goed...
Mijn vrouw en ik hebben samen de fantasie en wens om deel te nemen aan een gangbang, mat haar als middelpunt.

Verstandig dat zij het middelpunt is, als jij dat was had je weinig gangbang :+
Combineer je intelligentie met je humor...NU!!
Geheime strandvideo's met topless meiden, zomer 2010
pi_121106173
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2013 12:15 schreef Stefan het volgende:

[..]

Verstandig dat zij het middelpunt is, als jij dat was had je weinig gangbang :+
Tja..komt ook omdat jij mij kent..haha..maar hoop dat je de vraag begrijpt!
  donderdag 3 januari 2013 @ 12:19:28 #33
238961 Stefan
Leuker wordt het niet
pi_121106203
Ken ik jou :o
Combineer je intelligentie met je humor...NU!!
Geheime strandvideo's met topless meiden, zomer 2010
pi_121108407
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2013 12:19 schreef Stefan het volgende:
Ken ik jou :o
Nee dus..maar gezien je reactie...
Maar begrijp dat je grap maakte hoor!
Hoopte op serieuze reacties!
  donderdag 3 januari 2013 @ 14:15:05 #35
202463 TigerXtrm
Cheesecake Apocalypse
pi_121110315
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2013 12:08 schreef Mikeymouse het volgende:
Misschien gelijk een heftige, maar goed...
Mijn vrouw en ik hebben samen de fantasie en wens om deel te nemen aan een gangbang, mat haar als middelpunt.
Dit zouden wij graag in een parenclub willen doen.
Zijn daar ervaringen mee?
Kijk hier eens zou ik zeggen.
pi_121118524
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2013 14:15 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Kijk hier eens zou ik zeggen.
Thanks..gedaan en gemaild..gelijk snel berichtje terug met duidelijke info enz..
Weet alleen niet of dat de club is (Monique) waar je moet zijn..of dat er nog flinke verschillen in zijn.
  donderdag 3 januari 2013 @ 19:12:48 #37
202463 TigerXtrm
Cheesecake Apocalypse
pi_121122576
Ik heb verder geen idee hoe het er daar aan toe gaat, ben er nog nooit geweest. Wist toevallig van het bestaan af :P
pi_121123302
Zijn er bepaalde clubs waar vrouw/vrouw vaker gebeurd dan in andere clubs? Of ligt dat een beetje gelijk
Geniet nooit met mate!
pi_121155742
Fun4Two heeft een ladies night eind maart
Je vader
pi_121155794
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2013 16:01 schreef Blijepeen het volgende:
Fun4Two heeft een ladies night eind maart
komen er dan alleen maar dames ofzo?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 4 januari 2013 @ 16:06:42 #41
202463 TigerXtrm
Cheesecake Apocalypse
pi_121155962
Op ladies night mogen er alleen maar dames naar binnen ja.

Vrouw/vrouw is een beetje de focus van een parenclub. Bij 90% van de stellen is de vrouw bi en nieuwsgierig naar een ervaring met een andere vrouw. Als je twee stellen met elkaar bezig ziet zijn het ook vaak de vrouwen onderling die bezig zijn met elkaar.

[ Bericht 3% gewijzigd door TigerXtrm op 04-01-2013 23:42:25 ]
pi_121171345
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2013 19:30 schreef gupje86 het volgende:
Zijn er bepaalde clubs waar vrouw/vrouw vaker gebeurd dan in andere clubs? Of ligt dat een beetje gelijk
eigenlijk niet :N

scheelt wel aan op welke avond je gaat :)
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_121179844
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2013 16:01 schreef Blijepeen het volgende:
Fun4Two heeft een ladies night eind maart
Ja maar die vind ik dan weer redelijk duur voor een eerste keer.. Dalijk vind ik het helemaal niets :@
Geniet nooit met mate!
pi_121179913
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2013 22:09 schreef goldfinger1963 het volgende:

[..]

eigenlijk niet :N

scheelt wel aan op welke avond je gaat :)
Zal binnekort eens tegen die vriend van me zeggen dat hij wat research moet doen. Mag hij beslissen wanneer we gaan :P
Geniet nooit met mate!
pi_121191331
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2012 16:28 schreef Sekhmet het volgende:

[..]

Volgens mij verschilt dat per avond. Maar zal het nog eens nazoeken. Het is absoluut wel iets om mee te nemen in de beslissing. Of we het erg vinden zijn we nog niet over uit. Ligt dan ook weer aan het type single man.
Heb mailtje naar club Monique gestuurd met idd de vraag of er veel single mannen naar binnen mogen..
Zij bevestigde dit wel maar gaf aan dat alles er zeer respectvol aan toe gaat..nee is nee,,
Omdat mijn vrouw en ik juist naar de club willen gaan voor een gangbang kan het ook voordeel zijn dat er veel single mannen aanwezig zijn!
pi_121231193
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2013 01:13 schreef gupje86 het volgende:

[..]

Ja maar die vind ik dan weer redelijk duur voor een eerste keer.. Dalijk vind ik het helemaal niets :@
§45,- zijn de kosten, Het is natuurlijk maar wat je duur vindt. Daarbij zit wel alles inbegrepen :D

Je moet goed overwegen waarom je naar een club wilt, niet iedere club heeft de juiste sfeer voor het idee wat je hebt als je er naartoe gaat.
Als je alleen met dames iets wilt proberen dan hebben verschillende clubs beetje bi en trio avonden. Daar zie je veelal stelletjes met een extra dame of stelletjes waarvan de vrouwen iets leuks met elkaar doen.
Je vader
pi_121237637
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2013 17:16 schreef Blijepeen het volgende:

[..]

§45,- zijn de kosten, Het is natuurlijk maar wat je duur vindt. Daarbij zit wel alles inbegrepen :D

Je moet goed overwegen waarom je naar een club wilt, niet iedere club heeft de juiste sfeer voor het idee wat je hebt als je er naartoe gaat.
Als je alleen met dames iets wilt proberen dan hebben verschillende clubs beetje bi en trio avonden. Daar zie je veelal stelletjes met een extra dame of stelletjes waarvan de vrouwen iets leuks met elkaar doen.
Ik dacht op de site te zien dat het iets van 130 euro was.. Zal er wel langs gekeken hebben dan :P
Geniet nooit met mate!
pi_121238112
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2013 19:34 schreef gupje86 het volgende:

[..]

Ik dacht op de site te zien dat het iets van 130 euro was.. Zal er wel langs gekeken hebben dan :P
Dat is per stel.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_121238659
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2013 19:42 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Dat is per stel.
Nice..
Nu nog een vrouw zieb te vinden die mee gaat.. Ga daar echt niet alleen heen :@
Geniet nooit met mate!
pi_121286328
Misschien ken ik wel iemand O-)
Je vader
pi_121286865
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2013 21:00 schreef Blijepeen het volgende:
Misschien ken ik wel iemand O-)
Vertel :P
Geniet nooit met mate!
pi_122118280
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2013 19:42 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Dat is per stel.
Het is 130 euro bij Fun4Two op zaterdagen, 110 op vrijdag (dat is als aspirant lid dus je eerste keer). Bij monique is vrijdag 45 euro en zaterdag 65. Alle prijzen zijn all inclusief en per stel! Monique is voor single vrouwen maar 15§ all incl. dus ga misschien binnenkort eens kijken ;)

zijn er single ladies met ervaringen van daar??
pi_122118860
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2013 19:53 schreef gupje86 het volgende:

[..]

Nice..
Nu nog een vrouw zieb te vinden die mee gaat.. Ga daar echt niet alleen heen :@
Wil je vriend niet heen dan? De mijne durft ook (nog) niet!
hij zegt dat ik eerst maar eens alleen moet gaan, makkelijker gezegd dan gedaan haha
pi_124054325
Is hier iemand bereidt zijn of haar verhaal/ervaring (kan nog anoniemer kan dit) te vertellen? Ik schrijf een stuk over parenclubs wegens interesse en wil die interesse naar buiten brengen. Alleen kan ik er zelf niet echt iets over schrijven.
pi_124054495
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 17:03 schreef Noaa het volgende:
Is hier iemand bereidt zijn of haar verhaal/ervaring (kan nog anoniemer kan dit) te vertellen? Ik schrijf een stuk over parenclubs wegens interesse en wil die interesse naar buiten brengen. Alleen kan ik er zelf niet echt iets over schrijven.
En voor wat schrijf je dat precies?
Dat lijkt me essentiŽle info.
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_124054660
quote:
[..]

En voor wat schrijf je dat precies?
Dat lijkt me essentiŽle info.
Pardon, uiteraard. Voor een studentenblad. Naar parenclubs gaan lijkt vaak nog een taboe. De naam/universiteit van het blad kan ik helaas niet geven. Enkel studenten zullen het lezen.
pi_124054689
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 17:14 schreef Noaa het volgende:

[..]

Pardon, uiteraard. Voor een studentenblad. Naar parenclubs gaan lijkt vaak nog een taboe. De naam/universiteit van het blad kan ik helaas niet geven. Enkel studenten zullen het lezen.
Een studentenblad, dat lijkt me nou echt geeen doelgroep maargoed.

Succes met het vinden van een ervaringsdeskundige!
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_124054767
quote:
[..]

Een studentenblad, dat lijkt me nou echt geeen doelgroep maargoed.
Ach, studenten zijn er in alle leeftijden en hebben ook zo hun interesses.
pi_125785263
Nog wat ervaringen?
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
  dinsdag 14 mei 2013 @ 22:01:27 #60
385359 nadepauze
C'est la vie
pi_126504682
Mijn vriendin en ik hebben het er de laatste tijd ook wel eens over gehad. Ben ook wel benieuwd naar meer ervaringen van anderen eigenlijk. :)
I'm willing to accept life on life's terms. But I'm not willing to allow anybody to dictate to me what those terms are.
pi_137538266
Gisteren zijn wij voor het eerst naar een parenclub geweest. Na veel gelezen te hebben was de keuze gevallen op de Fata Morgana en het is een heerlijke ervaring geweest.

Wij zijn een stel van midden in de dertig, en hebben echt genoten vannacht. We kwamen tegen 22 uur aan en de gastvrouw heeft ons alles uitgelegd. Omdat de dresscode gelijk al was ingegaan hebben we ons omgekleed en eerst wat gedronken in de bar. Daarna zijn we op ontdekkingstocht naar boven en daar was het nog grotendeels leeg, maar we kwamen een knap stel tegen uit Tsjechie en we zijn met hun naar een kamer gegaan.

Mijn vriendin begon met het meisje van het stel te zoenen, het was een heel geil gezicht. En daarna gingen eigenlijk alle remmen los, we hadden niet gedacht dit allemaal zo snel te doen. Later op de avond zijn we nog een paar keer naar de grote kamer boven gegaan waar ca. 6-8 koppels samen sex hadden, en het bleek dat bijna alle vrouwen bi-sexueel of tenminste bi-curious waren. Voordat we het wisten was het al twee uur en toen zijn we nog even in het bubbelbad gaan zitten en vervolgens weer naar boven ;)
pi_142425372
Nee, niks voor mij.
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 20:26:06 #63
365714 Vansschoen
Beetje raar, maar wel lekker!
pi_142968106
Welke club zouden jullie aanraden voor een jong stel (24) waar ook andere jonge stellen komen?
pi_143007366
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 20:26 schreef Vansschoen het volgende:
Welke club zouden jullie aanraden voor een jong stel (24) waar ook andere jonge stellen komen?
Fun4Two op zaterdag heb je denk ik de meeste kans. Maar ook daar zul je nog steeds bij de jongste horen.

Waarschijnlijk ťťn van de redenen waarom de meeste jonge stellen die wij kennen, liever aan privť dates en feestjes doen (ons zelf included).

Overigens kan het met een stel van 5 a 10 jaar ouder ook nog heel gezellig zijn hoor :) dus laat het jullie niet weerhouden. En het hoeft natuurlijk niet perse tot swingen te komen. Je kunt het ook gewoon als erotisch uitgaan zien en samen een heerlijke tijd beleven (en wie weet als je een leuk stel tegenkomt eventueel met anderen erbij).
If abortion is murder, then masturbation is genocide and a blowjob is cannibalism
pi_143008263
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 20:26 schreef Vansschoen het volgende:
Welke club zouden jullie aanraden voor een jong stel (24) waar ook andere jonge stellen komen?
waar komen jullie vandaan? er zijn meerdere clubs die ik weet maar als je bv in friesland woont zijn die clubs een heel eind rijden :X
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_145494704
Kent hier iemand Party Players in Lelystad?
Schijnt overgenomen te zijn en een ander publiek binnen te willen hebben?
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_145499845
quote:
0s.gif Op maandag 13 oktober 2014 15:53 schreef Adolecens het volgende:
Kent hier iemand Party Players in Lelystad?
Schijnt overgenomen te zijn en een ander publiek binnen te willen hebben?
:o

ik zal eens informeren of dat klopt.
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_146336332
Zo toch even delen..

afgelopen zaterdag zijn wij naar Fata geweest.. We hadden heel veel vooroordelen, over het type mens, de goedkoopheid etc etc etc.. en dus zijn we dit zelf wezen kijken.

Ik zeg niet dat mijn vooroordelen helemaal niet waar bleken.. Maar het grootste deel waren gewoon mooie mensen, weinig opgeschoren 50 jarige vrouwen.. Maar we vonden het erg leuk, spannend en geil.

Uiteraard waren we erg zenuwachtig, vooral mijn vrouw trok het haast niet meer, ik was die dag te druk geweest met een lekkage in huis om me druk te maken. Bij aankomst bij de club reed de loodgieter net bij mij thuis weg..

Maar goed binnen was ik toch ook wel wat opgelaten. Maar na een aantal drankjes, en enkele praatjes ging het beter. na een rondje in het veilige beneden, even boven wezen kijken, hier raakte mijn vrouw toch wel weer in schok, al die piemels, en seksende mensen.. Door haar te injecteren met safari jus en nicotine kwam ze weer wat bij..

Na wat praatjes met leuke, niet gekke mensen toch even wat gespeeld samen in de massage ruimte, jammer van het vieze mannetje dat steeds kwam kijken, maar hoop dat hij genoot. Hierna in het bubbel bad, waar we even wat gespeeld en wat verder hebben.. Hierna wat gaan drinken en met een heel sexy stel in gesprek geraakt, we werden wat ongemakkelijk van hun ervaring, en hun duidelijke intentie wat meer te willen dan alleen kletsen, maar mijn vrouw haar ogen gaan nog vonkelen als ze denkt aan het zoenen met de vrouw van dit stel.
Dus weer samen in het zwembad, waar we erg genoten.. Na nog een ruimte bezocht te hebben, hebben we de avond afgerond..

We gaan zeker eens terug..
  maandag 8 december 2014 @ 20:29:49 #69
437783 Knurfie
de enige echte
pi_147402877
Paar keer bij Monique geweest. Was elke keer leuk. Toen ook paar keer naar Inn4Love omdat het een stuk dichterbij was maar dat werd langzaam wat minder. Kliekjes en ook veel roken bij de bar. Nu ons oog laten vallen op Fata Morgana. Binnenkort een keer samen heen. Op clubtijd.nl gekeken en die komt er goed uit. We zijn benieuwd...
Als je het niet meer trekt met je duwen
  dinsdag 30 december 2014 @ 11:24:37 #70
422935 Myrr
Women don't owe you shit
pi_148131787
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 20:26 schreef Vansschoen het volgende:
Welke club zouden jullie aanraden voor een jong stel (24) waar ook andere jonge stellen komen?
Ja, toch maar fun dan. Ik ben er 1 keer geweest (toen nog totaal niet ervaren) en het was op zich wel te doen, we waren wel echt een van de jongeren maar dat was niet heel storend.

Een thuisdate is ook gewoon leuk.
🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼
WOMEN DONT OWE YOU SHIT
  dinsdag 30 december 2014 @ 11:25:28 #71
422935 Myrr
Women don't owe you shit
pi_148131810
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 17:14 schreef Mirjam het volgende:

[..]

Een studentenblad, dat lijkt me nou echt geeen doelgroep maargoed.

Succes met het vinden van een ervaringsdeskundige!
Het zal je verbazen ;) Open mindedheid kent geen leeftijd.
🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼
WOMEN DONT OWE YOU SHIT
  donderdag 8 januari 2015 @ 13:14:51 #72
437783 Knurfie
de enige echte
pi_148464614
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2012 14:36 schreef Ticootje het volgende:
Bij Monique mogen ook single mannen naar binnen. Het is aan jullie of je dat een fijne gedachte vindt.
Is dat niet alleen op vrijdag of zo? De meeste clubs hebben de zaterdag alleen voor stellen.
Als je het niet meer trekt met je duwen
pi_148464630
quote:
1s.gif Op donderdag 8 januari 2015 13:14 schreef Knurfie het volgende:

[..]

Is dat niet alleen op vrijdag of zo? De meeste clubs hebben de zaterdag alleen voor stellen.
Ik heb alleen van horen zeggen.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_148466416
quote:
1s.gif Op donderdag 8 januari 2015 13:14 schreef Knurfie het volgende:

[..]

Is dat niet alleen op vrijdag of zo? De meeste clubs hebben de zaterdag alleen voor stellen.
:N

ze hebben 2 zaterdagen per maand alleen voor stellen.
de 2de en de 3de zaterdag.
wel is er een gedeelte wat alleen toegankelijk is voor koppels.
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_149072509
Hmm een parenclub bezoeken staat inmiddels hoog op mijn wishlist.

Is de Fun4two nog steeds een aanrader?
live like tomorrow doesn't exist
  maandag 26 januari 2015 @ 15:42:47 #76
114455 Frag_adder
Maar ik lieg niet
pi_149075359
quote:
1s.gif Op maandag 26 januari 2015 14:07 schreef BeltaneFire het volgende:
Hmm een parenclub bezoeken staat inmiddels hoog op mijn wishlist.

Wat let je?
Een piercing? Nee als ik metaal in mijn lichaam wil, dan ga ik wel in het leger
pi_149083943
Tijd is een b*tch ... onregelmatig werk, qua tijden en dagen. Lijkt me wel zo relaxed om dat te plannen als ik en mijn partner het hele weekend vrij zijn.

Mja dat is een kwestie van tijd in de agenda's blokkeren.. (slap excuus dus :p)

plus dan nog een drempel qua (positieve) spanning :D
live like tomorrow doesn't exist
  dinsdag 27 januari 2015 @ 07:57:46 #78
114455 Frag_adder
Maar ik lieg niet
pi_149096159
quote:
1s.gif Op maandag 26 januari 2015 20:10 schreef BeltaneFire het volgende:
Tijd is een b*tch ... onregelmatig werk, qua tijden en dagen. Lijkt me wel zo relaxed om dat te plannen als ik en mijn partner het hele weekend vrij zijn.

Mja dat is een kwestie van tijd in de agenda's blokkeren.. (slap excuus dus :p)

plus dan nog een drempel qua (positieve) spanning :D
Kortom, je vind het idee heel erg leuk, spannend en opwindend :) maar de daadwerkelijke uitvoering ervan nog een beetje te eng. Daar is niets mis mee.
Een piercing? Nee als ik metaal in mijn lichaam wil, dan ga ik wel in het leger
pi_149100638
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 januari 2015 07:57 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

Kortom, je vind het idee heel erg leuk, spannend en opwindend :) maar de daadwerkelijke uitvoering ervan nog een beetje te eng. Daar is niets mis mee.
Zoiets ja, in de zin van 'fijne kriebels in m'n buik eng'. Iets met anticiperende opwinding enzo. Voor mij inderdaad niets mis mee, voelt goed.
live like tomorrow doesn't exist
  dinsdag 27 januari 2015 @ 12:13:30 #80
114455 Frag_adder
Maar ik lieg niet
pi_149100748
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 januari 2015 12:08 schreef BeltaneFire het volgende:

[..]

Zoiets ja, in de zin van 'fijne kriebels in m'n buik eng'. Iets met anticiperende opwinding enzo. Voor mij inderdaad niets mis mee, voelt goed.
Wat wil je precies uit zo een bezoekje halen? Het antwoord op die vraag maakt het vaak al een stukje toegankelijker :)
Een piercing? Nee als ik metaal in mijn lichaam wil, dan ga ik wel in het leger
pi_149101976
Vooral een leuke, opwindende avond :Y (kon het inkoppertje niet laten)

kijken en bekeken worden mbt seks is voor mij (&mijn partner) ontzettend opwindend. Dat stukje exhibitionisme in mezelf wil ik dan ook meer verkennen door verder te gaan dan 'het risico dat mensen je misschien eens betrappen tijdens de seks' wat we nu doen. Openbaar seks hebben binnen een parenclub lijkt mij hier een prima experiment voor, zeg maar, aangezien ik niet de behoefte heb om ergens in de boeien geslagen te worden wegens verstoring van de openbare orde oid.

Toekijken hoe anderen genieten van seks lijkt me dan ook weer een pluspunt van een bezoek aan een parenclub.

Of er dan op termijn ook echt swingen aan te pas komt lijkt me ook lekker hoor, maar is vooralsnog geen doelstelling op zich.
live like tomorrow doesn't exist
pi_149103197
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 januari 2015 13:02 schreef BeltaneFire het volgende:
Vooral een leuke, opwindende avond :Y (kon het inkoppertje niet laten)

kijken en bekeken worden mbt seks is voor mij (&mijn partner) ontzettend opwindend. Dat stukje exhibitionisme in mezelf wil ik dan ook meer verkennen door verder te gaan dan 'het risico dat mensen je misschien eens betrappen tijdens de seks' wat we nu doen. Openbaar seks hebben binnen een parenclub lijkt mij hier een prima experiment voor, zeg maar, aangezien ik niet de behoefte heb om ergens in de boeien geslagen te worden wegens verstoring van de openbare orde oid.

Toekijken hoe anderen genieten van seks lijkt me dan ook weer een pluspunt van een bezoek aan een parenclub.

Of er dan op termijn ook echt swingen aan te pas komt lijkt me ook lekker hoor, maar is vooralsnog geen doelstelling op zich.
Wow net of ik ons "probleem en wens" lees haha.
Zo herkenbaar. Had het niet beter kunnen samenvatten.

Maar voorlopig te "eng" om te gaan.
pi_149107105
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 januari 2015 13:47 schreef nelisb het volgende:

[..]

Wow net of ik ons "probleem en wens" lees haha.
Zo herkenbaar. Had het niet beter kunnen samenvatten.

Maar voorlopig te "eng" om te gaan.
Wat houdt dat 'te eng' bij jullie in dan?
live like tomorrow doesn't exist
pi_149109193
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 januari 2015 15:39 schreef BeltaneFire het volgende:

[..]

Wat houdt dat 'te eng' bij jullie in dan?
Jezelf helemaal bloot geven bij anderen.
Toch dat anderen ongevraagd iets doen
Eventuele bekenden
Teveel "oudjes"

Maar beide lijkt het ons wijs geil om te kijken en bekeken te worden.
Dus ja waarom gaan we dan niet....
pi_157314912
Wij gaan deze vrijdag weer naar de Fata! Al een tijd niet meer geweest dus extra spannend.....
pi_157932947
ik ben eigenlijk wel benieuwd naar ervaringen van stellen tussen de 25 en 35.. waar gingen jullie heen, watvoor publiek was het, hoe was de sfeer, enz. enz.
No hour of life is wasted, that is spent in the saddle..
pi_158008274
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2015 22:09 schreef MissStevie het volgende:
ik ben eigenlijk wel benieuwd naar ervaringen van stellen tussen de 25 en 35.. waar gingen jullie heen, watvoor publiek was het, hoe was de sfeer, enz. enz.
Staat toch al een aantal keer aangegeven in dit topic en/of de voorgangers van dit topic
pi_158009964
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 december 2015 13:19 schreef Hebus het volgende:

[..]

Staat toch al een aantal keer aangegeven in dit topic en/of de voorgangers van dit topic
snap ik en heb ik gelezen, maar veel berichten en ervaringen zijn al redelijk gedateerd. In de tussentijd kan er nog best weleens iets veranderd zijn in bepaalde clubs bijvoorbeeld.Ik ben dus gewoon benieuwd naar wat recentere ervaringen :)
No hour of life is wasted, that is spent in the saddle..
pi_158074994
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 december 2015 14:34 schreef MissStevie het volgende:

[..]

snap ik en heb ik gelezen, maar veel berichten en ervaringen zijn al redelijk gedateerd. In de tussentijd kan er nog best weleens iets veranderd zijn in bepaalde clubs bijvoorbeeld.Ik ben dus gewoon benieuwd naar wat recentere ervaringen :)
Goh, heel veel gewijzigd is er niet, buiten dat we intussen enkele jaartjes ouder zijn :D.
Vandaag zijn we jonge/midden dertigers, toen wij begonnen waren we eind de twintig.

In onze ervaring is er weinig veranderd; Fun4Two is en blijft onze favo club (ook na de switch van uitbaters). Het publiek daar blijft gemengd, internationaal, met een goede balans met jongeren en, belangrijkste, met de focus op het swingen. Andere clubs blijven teveel een verzameling van vast meubilair dat focust op een "m'as-tu vu"-sfeertje, en dat hetzij anderen buiten kijkt, hetzij anderen als nieuw vlees en zodoende aangeschoten wild beschouwt.

Verder blijven de ervaringen hetzelfde; clubs die singles toelaten (hetzij op beperkte dagen, hetzij altijd) doen dat vaak als inkomstenbron en zijn zelden goed. Clubs die vroeger wappers/ouderen aantrokken doen dat vandaag nog steeds en wanneer ze sluiten, dat publiek gewoon naar een andere keet met hetzelfde imago.

Meer concrete dingen/vragen? Just shoot :) (anders ga ik toch maar in herhaling vallen)
  donderdag 10 december 2015 @ 10:18:11 #90
446591 Norma_Jeane
Some like it hot!
pi_158145797
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 december 2015 14:34 schreef MissStevie het volgende:

[..]

snap ik en heb ik gelezen, maar veel berichten en ervaringen zijn al redelijk gedateerd. In de tussentijd kan er nog best weleens iets veranderd zijn in bepaalde clubs bijvoorbeeld.Ik ben dus gewoon benieuwd naar wat recentere ervaringen :)
Het zal wel vloeken in de kerk zijn :P maar op Viva is het parenclub topic met meer recente ervaringen.

Mocht je de sprong willen wagen kan je het hier weer up to date brengen. :)
Voor mij is het al weer een maand of 10 terug dat ik naar Fun4two geweest ben.
Ik heb er een beetje een dubbel gevoel bij. Het ene moment kriebelt het wel weer, het andere moment denk ik mwah been there done that.
It's great to be a blonde. With low expectations it's very easy to surprise people.
If someone shows you who they are, believe them the first time.
The best part of being blonde is forgivable momentary lapses of common sense.
pi_158201774
Mijn vrouw en ik zijn naar een speciale sauna geweest. Was wel lachen hoor, wij gingen van de ene locatie naar de andere en steeds kwamen er mannen achter aan lopen.
Dan weer in een sauna dan weer in het bubbelbad dan weer enz
zeker in het bubbelbad veel aandacht van mannen die even willen voelen.

Het was zeker voor herhaling vatbaar,
  dinsdag 14 februari 2017 @ 16:13:51 #92
465093 Sexy_Lexy_83
Jeuk van Taalnazi&#8217;s
pi_168895915
Ik lees steeds bij recensies over parenclubs de kreet
mooie mensen goede sfeer.
Betekent mooi, maatje 36 DD !!
Of lopen er geen mensen rond due volslank tot een maatje meer zijn??

En uit nieuwsgierigheid wat dragen jullie zoal op zo'n clubavond.
Sweet but not that sweet !
pi_169507423
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 december 2015 21:08 schreef dickcon het volgende:
Mijn vrouw en ik zijn naar een speciale sauna geweest. Was wel lachen hoor, wij gingen van de ene locatie naar de andere en steeds kwamen er mannen achter aan lopen.
Dan weer in een sauna dan weer in het bubbelbad dan weer enz
zeker in het bubbelbad veel aandacht van mannen die even willen voelen.

Het was zeker voor herhaling vatbaar,
Welke sauna was dat? Klinkt namelijk wel interessant. Lijkt me net iets laagdrempeliger dan een 'echte' parenclub.
pi_169522570
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 16:13 schreef Sexy_Lexy_83 het volgende:
Ik lees steeds bij recensies over parenclubs de kreet
mooie mensen goede sfeer.
Betekent mooi, maatje 36 DD !!
Of lopen er geen mensen rond due volslank tot een maatje meer zijn??

En uit nieuwsgierigheid wat dragen jullie zoal op zo'n clubavond.
Ik ben 1 keer in fata morgana geweest. Daar waren toen allerlei mensen in allerlei vormen, leeftijd en kleur. Belangrijk is verzorgd.

Mijn vrouw begon met een zwarte kanten bh en string met doorschijnend nacht ding. Ik een zwarte boxer met zwart shirtje. Later werd het steeds minder..
pi_169522694
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 14:10 schreef Duconda het volgende:

[..]

Welke sauna was dat? Klinkt namelijk wel interessant. Lijkt me net iets laagdrempeliger dan een 'echte' parenclub.
Ik vermoed dat de club in maarsen is. Dat was ooit een 'gewone' sauna waar seks feesten werden gegeven, maar dat mocht niet. Daarna is het een club geworden. Nadeel las ik dat er later op de avond veel mannen alleen kwamen.
  dinsdag 14 maart 2017 @ 23:11:46 #96
465093 Sexy_Lexy_83
Jeuk van Taalnazi&#8217;s
pi_169523444
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 22:43 schreef Nico987 het volgende:

[..]

Ik ben 1 keer in fata morgana geweest. Daar waren toen allerlei mensen in allerlei vormen, leeftijd en kleur. Belangrijk is verzorgd.

Mijn vrouw begon met een zwarte kanten bh en string met doorschijnend nacht ding. Ik een zwarte boxer met zwart shirtje. Later werd het steeds minder..
Thnxx voor de tip
Sweet but not that sweet !
  zondag 8 oktober 2017 @ 16:54:16 #97
451016 dickcon
vrolijke man
pi_174282044
Welke sauna was dat? Klinkt namelijk wel interessant. Lijkt me net iets laagdrempeliger dan een 'echte' parenclub.

Hallo Duconda, excuus voor de late reactie.
Ik heb een crash gehad met5 de pc en daarna geen Fok Forum meer opgezocht tot vandaag

De sauna was Steamworks in Arnhem.
Maandag is een gemengde dag, de meeste andere dagen is het een homo sauna.
Wij zijn overdag gegaan, heerlijk rustig en de mannen die er waren waren erg nieuwsgierig maar beleefd.
Nee is daar echt nee en er is toezicht
Voor ons was het fantastisch, een hele leuke man heeft ons een rondleiding gegeven, hij hoorde van ons dat we voor het eerst in deze en dit soort sauna waren.
Daarna in het bubbelbad wat zitten praten, mijn vrouw zat in het midden
Hij heeft toen heel voorzichtig en heel subtiel uitgezocht of en waar hij aan kon en mocht zitten, echt een heer
Daarna zijn we naar een privť cabin gegaan, we hebben echt een heel goed gevoel over gehouden aan deze sauna, wat ook nog eens echt een sauna is dus naast het contact ook heerlijk genoten van de accommodatie
  maandag 9 oktober 2017 @ 11:32:17 #98
470312 Jan-wandelaar
Never walk alone.
pi_174296953
Mijn vriendin en ik zijn nu in een paar clubs geweest en de ervaringen zijn heel wisselend. We hebben een voorkeur voor clubs met wat jonger publiek maar gek genoeg hebben we in de club met 'oudere' stellen toch de meeste leuke ervaringen gehad, er gebeurde daar elke keer wel wat.
Wel letten we zoveel mogelijk op dat het een avond voor stellen is, mijn vriendin zit niet op alle aandacht van singles te wachten. Als we een trio hebben gaan soms andere mannen als vanzelf in de rij staan...
The only chances you get are these you take.
  maandag 9 oktober 2017 @ 12:17:21 #99
451016 dickcon
vrolijke man
pi_174298031
Tja smaken verschillen. Wij willen alleen trio’s met een man erbij of twee mannen of ..,, dus opzich komen wij het liefst ergens waar ook mannen alleen komen
Maar wat ik al zei. Smaken verschillen
  maandag 9 oktober 2017 @ 12:42:49 #100
470312 Jan-wandelaar
Never walk alone.
pi_174298589
quote:
0s.gif Op maandag 9 oktober 2017 12:17 schreef dickcon het volgende:
Tja smaken verschillen. Wij willen alleen trio’s met een man erbij of twee mannen of ..,, dus opzich komen wij het liefst ergens waar ook mannen alleen komen
Maar wat ik al zei. Smaken verschillen
Het ligt vaak aan haar stemming hoor. 4 mannen is tot nu toe haar max, maar een gangbang avond waar de brutaalsten vooraan staan lijkt haar nog niks. Van horen zeggen is dat een wat minder fijne sfeer bij de goedkopere clubs.
The only chances you get are these you take.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 01:11:16 #101
465093 Sexy_Lexy_83
Jeuk van Taalnazi&#8217;s
pi_174365122
Wie is er wel eens naar waterhuizen (Groningen) geweest en wil iets vertellen over de sfeer en de mensen die er komen
Sweet but not that sweet !
pi_181373743
Welke club is echt voor beginners. M'n vrouw is best onzeker en wil eigenlijk een keer ergens op af als soort van verassing, maar moet ook niet meteen of de top zijn en afschrikken natuurlijk..
De voorkeur gaat uit naar regio noord-brabant.
pi_181379918
Wij zijn naar fata morgana geweest omdat die bijvoorbeeld geen mannen alleen toe laten.
pi_181381346
quote:
1s.gif Op woensdag 22 augustus 2018 20:14 schreef Nico987 het volgende:
Wij zijn naar fata morgana geweest omdat die bijvoorbeeld geen mannen alleen toe laten.
Ja en de keerzijde daar is het drugsgebruik.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_181383641
quote:
1s.gif Op woensdag 22 augustus 2018 20:55 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Ja en de keerzijde daar is het drugsgebruik.
Heb ik eigenlijk niks van gemerkt..
pi_181384261
quote:
1s.gif Op woensdag 22 augustus 2018 21:52 schreef Nico987 het volgende:

[..]

Heb ik eigenlijk niks van gemerkt..
je weet wel hoe iemand eruit ziet onder de xtc of sos ?
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_181385063
Blijkbaar niet..
pi_181385225
Tja dat is iets waar ik dan weer niet van hou, iemand andere suggesties?
pi_181385941
quote:
1s.gif Op woensdag 22 augustus 2018 22:28 schreef Ron1986 het volgende:
Tja dat is iets waar ik dan weer niet van hou, iemand andere suggesties?
fun4two
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_181394702
quote:
14s.gif Op woensdag 22 augustus 2018 22:46 schreef Joene het volgende:

[..]

fun4two
is een beetje ver uit de richting. Iemand wel eens hier geweest; Parenclub Swingersclub Swingersoase Ammerzoden
pi_181416276
quote:
0s.gif Op woensdag 22 augustus 2018 15:36 schreef Ron1986 het volgende:
Welke club is echt voor beginners. M'n vrouw is best onzeker en wil eigenlijk een keer ergens op af als soort van verassing, maar moet ook niet meteen of de top zijn en afschrikken natuurlijk..
De voorkeur gaat uit naar regio noord-brabant.
Ultimate dream in beek en donk
Ammourette in Maarsen
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_181416278
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 11:43 schreef Ron1986 het volgende:

[..]

is een beetje ver uit de richting. Iemand wel eens hier geweest; Parenclub Swingersclub Swingersoase Ammerzoden
Is een kleine club.
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_181417275
quote:
17s.gif Op vrijdag 24 augustus 2018 06:34 schreef goldfinger1963 het volgende:

[..]

Is een kleine club.

En wat nog meer....
pi_181461988
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 augustus 2018 08:55 schreef potjecreme het volgende:

[..]

En wat nog meer....
Gemengde avonden.
Is verder wel netjes.
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_182863867
quote:
0s.gif Op maandag 9 oktober 2017 11:32 schreef Jan-wandelaar het volgende:
Mijn vriendin en ik zijn nu in een paar clubs geweest en de ervaringen zijn heel wisselend. We hebben een voorkeur voor clubs met wat jonger publiek maar gek genoeg hebben we in de club met 'oudere' stellen toch de meeste leuke ervaringen gehad, er gebeurde daar elke keer wel wat.
Wel letten we zoveel mogelijk op dat het een avond voor stellen is, mijn vriendin zit niet op alle aandacht van singles te wachten. Als we een trio hebben gaan soms andere mannen als vanzelf in de rij staan...
Wat zijn de clubs met jongere stellen en wat zie je als jong?
  donderdag 1 november 2018 @ 11:29:35 #116
465093 Sexy_Lexy_83
Jeuk van Taalnazi&#8217;s
pi_182873434
Ik zou graag een review schrijven over de inn4love we zijn er nu een paar keer geweest en het is echt een topclub zou alleen zo leuk zijn als het wat drukker werdt dat is het enige minpuntje wat mij betreft.
Sweet but not that sweet !
pi_182877487
quote:
1s.gif Op donderdag 1 november 2018 11:29 schreef Sexy_Lexy_83 het volgende:
Ik zou graag een review schrijven over de inn4love we zijn er nu een paar keer geweest en het is echt een topclub zou alleen zo leuk zijn als het wat drukker werdt dat is het enige minpuntje wat mij betreft.
ja doen!
  donderdag 1 november 2018 @ 15:46:36 #118
465093 Sexy_Lexy_83
Jeuk van Taalnazi&#8217;s
pi_182879354
Eerste indruk:

Inn4Love Wagenborgen (Groningen)

Onze eerste keer naar een parenclub ooit...

We kwamen aan met knikkende knieŽn hadden vantevoren onszelf aangekondigd per telefoon.
Dus de deur ging open en daar stond Sophie ze heette ons van harte welkom en stelde ons voor aan Marco waarmee ze samen met Lara de club runt.
Ik zeg runt maar inmiddels zijn we erachter met hoeveel passie zei hun bedrijf runnen.
Marco stelde voor om ons eerst een rondleiding te geven.
Terwijl we een tour kregen door de mooie niet al te grote (massale club) vroeg hij ons ook naar onze ervaring en wat wij verwachten van een parenclub.
Hoe wij dachten dat dit binnen onze relatie pastte.
En of wij nog vragen of onzekerheden hadden.
En die hadden we op zich best wel, maar hij stelde ons gerust met de uitleg over de huisregels.
Bijvoorbeeld de mate van respect die er ook echt heerst binnen de club hebben we mogen ervaren.
Dat het belangrijk is dat je er samen na zo’n ervaring goed over praat.
En er achter probeert te komen of dit werkt voor je relatie.
Al met al waren de zenuwen gauw verdwenen kleedden we ons om en namen plaats aan de bar.
Nadat we een beetje gewend waren gingen we boven even verkennen want er waren ons al stellen voorgegaan.
Dit bracht weer een ander soort spanning naar boven waardoor we zelf ook plaats namen op een bed.
En keken en werden bekeken terwijl wij sex hadden wat heel erg geil was gewoon. Geen andere woorden voor.
Op de terugreis waren de twijfels bij mijn man volledig verdwenen en wisten we zeker dit smaakte naar meer.

De Sfeer bij de inn4love zou ik dan ook beschrijven als een warm, knus en zeer respectvolle club. (HygiŽnisch)
Een plek waar een ieder sexy kan zijn op zijn/haar eigen manier.

Faciliteiten:

• Kluisjes
• zwembad verwarmd 27 graden
• jacuzzi
• Genoeg handdoeken
• buffet met tosti broodje/knakworst etc en kleine hapjes zoals toastjes met brie etc.
• rookkamer (binnen)
• bar (alle dranksoorten incl.)
• Kleine Sauna
• Massageruimte (olie bij de bar verkrijgbaar)
• kleine dansvloer en banken eromheen
• 50 shades kamer (kruis/sling/hobbelpaard :P)
• oraal bevrediging kamer ;)
• waterkamer
• darkroom
• pluche kamer rond bed, douche cabine, banken en met whirlpool.
• spiegelkamer met xxl bed, ronddraaiend bed, loveswings en whirlpool.
• sterrenhemel kamer met whirlpool en kleine sauna
• massage kamer

Al met al dus erg compleet en luxe ingericht.

Minpuntje er moeten meer stellen komen op een gemiddelde zaterdagavond is O ze ervaring zijn er ongeveer 6/8 stellen dat is weinig maar daarom niet minder leuk. We hebben al leuke avonturen beleefd.
Dus ik zou zeggen komt allen!!

Als je vragen hebt stel ze gerust of via dm! *O*
Sweet but not that sweet !
pi_182880159
6-8 stellen? Klinkt als een gemiddeld thuisfeestje..
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_182882980
quote:
0s.gif Op donderdag 1 november 2018 16:18 schreef Patroon het volgende:
6-8 stellen? Klinkt als een gemiddeld thuisfeestje..
zou voor mij al een reden zijn om niet te gaan , wrs elke week dezelfde koppen ook
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_182883180
quote:
15s.gif Op donderdag 1 november 2018 18:37 schreef Joene het volgende:

[..]

zou voor mij al een reden zijn om niet te gaan , wrs elke week dezelfde koppen ook
1 x is prima dus. Heb je ze allemaal gehad.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_182883209
quote:
1s.gif Op donderdag 1 november 2018 18:45 schreef Ticootje het volgende:

[..]

1 x is prima dus. Heb je ze allemaal gehad.
Gokje , geen 1 gehad want in 6 stellen een matchend stel vinden valt niet mee.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_182884046
quote:
10s.gif Op donderdag 1 november 2018 18:46 schreef Joene het volgende:

[..]

Gokje , geen 1 gehad want in 6 stellen een matchend stel vinden valt niet mee.
Gewoon neuken toch? Matchen doe je maar op tinder.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_182884082
quote:
15s.gif Op donderdag 1 november 2018 18:37 schreef Joene het volgende:

[..]

zou voor mij al een reden zijn om niet te gaan , wrs elke week dezelfde koppen ook
Dat is het (foutieve) beeld van swingen en bij parenclubs valt het idd vaak tegen (kans op wat leuks bij Fun4two het hoogste). Op feestjes als Be Privileged en Societe X kom je veel verschillende mensen tegen (zo'n 150 stellen) rond de 30 jaar en door vooraf selectie zijn de meesten boven gemiddeld.

Heb nu 2x een trio gehad en beide keren de dame op die feesten getroffen.

[ Bericht 1% gewijzigd door Patroon op 01-11-2018 19:53:59 ]
Maar ik kan 't mis hebben...
  donderdag 1 november 2018 @ 19:42:00 #125
465093 Sexy_Lexy_83
Jeuk van Taalnazi&#8217;s
pi_182884468
quote:
15s.gif Op donderdag 1 november 2018 18:37 schreef Joene het volgende:

[..]

zou voor mij al een reden zijn om niet te gaan , wrs elke week dezelfde koppen ook
Nou nee dat niet...

En Patroon ik doe niet aan thuis feestjes
Sweet but not that sweet !
pi_182886787
quote:
1s.gif Op donderdag 1 november 2018 19:25 schreef Patroon het volgende:

[..]

Dat is het (foutieve) beeld van swingen en bij parenclubs valt het idd vaak tegen (kans op wat leuks bij Fun4two het hoogste). Op feestjes als Be Privileged en Societe X kom je veel verschillende mensen tegen (zo'n 150 stellen) rond de 30 jaar en door vooraf selectie zijn de meesten boven gemiddeld.

Heb nu 2x een trio gehad en beide keren de dame op die feesten getroffen.
ik heb een prima beeld van clubs hoor , ik kom alleen niet in clubs met weinig volk
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_182886806
quote:
1s.gif Op donderdag 1 november 2018 19:24 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Gewoon neuken toch? Matchen doe je maar op tinder.
zoiets
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_182887978
Heeft er al iemand ervaring met ultimate dream?

Ziet er allemaal veelbelovend uit maar kan niet echt ervaringen vinden.
  donderdag 1 november 2018 @ 23:37:48 #129
465093 Sexy_Lexy_83
Jeuk van Taalnazi&#8217;s
pi_182889248
En al mensen naar de wilperhof geweest misschien
Sweet but not that sweet !
pi_182891948
Ja ze beweren daar dertig stellen te hebben op een doorgaande weekenddag
Ik vind dat best een fikse bewering.
pi_183285002
Wij willen eigenlijk binnenkort ook weer. Mensen met ervaring met Eroroma in Hoogeveen?
pi_183285276
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 15:02 schreef wolfjeamadeus het volgende:
Wij willen eigenlijk binnenkort ook weer. Mensen met ervaring met Eroroma in Hoogeveen?
Als je van 50+ in leeftijd en gewicht houdt, heb je er de avond van je leven :')
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_183285324
quote:
1s.gif Op woensdag 21 november 2018 15:16 schreef Patroon het volgende:

[..]

Als je van 50+ in leeftijd en gewicht houdt, heb je er de avond van je leven :')
Ah ok, thanks :D
pi_183285688
Denken jullie dan niet Ooit ben ik ook 50+.....
pi_183285736
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 15:38 schreef potjecreme het volgende:
Denken jullie dan niet Ooit ben ik ook 50+.....
Dan weet ik gelijk waar ik heen kan. Maar dat ben ik nu nog niet. Ik vind het leuker om met mensen van rond mijn eigen leeftijd te zijn. En daar mogen ook best 50+ers bij zijn. Maar als het alleen maar 50+ers zijn, zoek ik liever een andere plek.
pi_183286372
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 15:38 schreef potjecreme het volgende:
Denken jullie dan niet Ooit ben ik ook 50+.....
Niks mis met 50+.
Mits lekker.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_183310909
Wat dragen de heren hier bij een club bezoek?
pi_183311271
quote:
0s.gif Op donderdag 22 november 2018 20:48 schreef potjecreme het volgende:
Wat dragen de heren hier bij een club bezoek?
meestal dit
55-A4515-C-44-FF-446-D-842-C-3627-AA9441-D6.png
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_183311333
quote:
14s.gif Op donderdag 22 november 2018 20:58 schreef Joene het volgende:

[..]

meestal dit
[ afbeelding ]
Ik ben serieus ivm een sinterklaas cadeautje.
pi_183311451
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_183314039
quote:
die is oprecht leuk!
pi_183314168
quote:
1s.gif Op donderdag 22 november 2018 22:46 schreef Mickytjuh het volgende:

[..]

die is oprecht leuk!
Ja dat is ie zeker! Bedankt voor de suggestie.
pi_183316952
quote:
1s.gif Op donderdag 1 november 2018 22:26 schreef Mickytjuh het volgende:
Heeft er al iemand ervaring met ultimate dream?

Ziet er allemaal veelbelovend uit maar kan niet echt ervaringen vinden.
Komt omdat het er niet echt druk is.
BDSM avonden zijn de drukste avonden daar.
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_183318714
quote:
17s.gif Op vrijdag 23 november 2018 01:29 schreef goldfinger1963 het volgende:

[..]

Komt omdat het er niet echt druk is.
BDSM avonden zijn de drukste avonden daar.
ahh dat moet mn nichtje weten
pi_183326977
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 november 2018 09:23 schreef Mickytjuh het volgende:

[..]

ahh dat moet mn nichtje weten
1ste vrijdag van de maand en 3de zaterdag van de maand.
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_183332833
quote:
Vrouwen magneet jij.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  dinsdag 4 december 2018 @ 14:16:16 #147
188514 whoeier
If it was an option, I did it
pi_183531595
Iemand ervaring met de taxi pakken naar fun4two? Wil eventueel een hotel in de buurt boeken, maar zie het niet zitten verplicht te bobben, al ben ik geen zware drinker en gaan we samen voor het plezier, wil ik mijzelf en/of mijn partner niet verplichten het bij fris te houden.

Alternatief is om een slaapplek op het terrein te nemen, is op zich leuk ingericht allemaal.
pi_183531890
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 14:16 schreef whoeier het volgende:
Iemand ervaring met de taxi pakken naar fun4two? Wil eventueel een hotel in de buurt boeken, maar zie het niet zitten verplicht te bobben, al ben ik geen zware drinker en gaan we samen voor het plezier, wil ik mijzelf en/of mijn partner niet verplichten het bij fris te houden.

Alternatief is om een slaapplek op het terrein te nemen, is op zich leuk ingericht allemaal.
Vanaf Groningen zou ik het niet doen. Vanaf Rotterdam is het misschien te overzien.
  dinsdag 4 december 2018 @ 14:56:10 #149
188514 whoeier
If it was an option, I did it
pi_183532110
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 14:39 schreef wolfjeamadeus het volgende:

[..]

Vanaf Groningen zou ik het niet doen. Vanaf Rotterdam is het misschien te overzien.
lol daarom heb ik het toch ook over een hotel in de buurt ;)
pi_183532130
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 14:56 schreef whoeier het volgende:

[..]

lol daarom heb ik het toch ook over een hotel in de buurt ;)
Op een ander forum van een bekend vrouwenblad is ee actieve parenclubtopic. Daar zul je denk ik sneller antwoord krijgen op je vraag.
  dinsdag 4 december 2018 @ 15:03:25 #151
188514 whoeier
If it was an option, I did it
pi_183532211
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 14:57 schreef potjecreme het volgende:

[..]

Op een ander forum van een bekend vrouwenblad is ee actieve parenclubtopic. Daar zul je denk ik sneller antwoord krijgen op je vraag.
mogelijk, deed het deels ook hier om weer wat leven te wekken ;) maar ik zal eens doorzoeken naar een "vrouwenblad" met fora :D
pi_183532325
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 15:03 schreef whoeier het volgende:

[..]

mogelijk, deed het deels ook hier om weer wat leven te wekken ;) maar ik zal eens doorzoeken naar een "vrouwenblad" met fora :D
Goed streven en volgende keer je vraag hier ook stellen. Alleen is het daar echt drukker bezocht.
  dinsdag 4 december 2018 @ 15:14:54 #153
188514 whoeier
If it was an option, I did it
pi_183532356
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 15:11 schreef potjecreme het volgende:

[..]

Goed streven en volgende keer je vraag hier ook stellen. Alleen is het daar echt drukker bezocht.
vraag 2, we zijn een jong stel ik 32, vrouw 26, we begrijpen dat fun 1 van de betere locaties is om naar toe te gaan, maar vrijdag of zaterdag?
  dinsdag 4 december 2018 @ 15:51:32 #154
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_183532850
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 14:16 schreef whoeier het volgende:
Iemand ervaring met de taxi pakken naar fun4two? Wil eventueel een hotel in de buurt boeken, maar zie het niet zitten verplicht te bobben, al ben ik geen zware drinker en gaan we samen voor het plezier, wil ik mijzelf en/of mijn partner niet verplichten het bij fris te houden.

Alternatief is om een slaapplek op het terrein te nemen, is op zich leuk ingericht allemaal.
Geen probleem hoor om een taxi te pakken, de hotels zijn het wel gewend. Ze vroegen ons zelfs een keer of we bezwaar hadden om de taxi te delen.
Don't let my username fool you...
pi_183533084
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 15:51 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Geen probleem hoor om een taxi te pakken, de hotels zijn het wel gewend. Ze vroegen ons zelfs een keer of we bezwaar hadden om de taxi te delen.
m'n vrouw, geen probleem, maar een taxi, echt niet :D _O-
pi_183533348
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 15:14 schreef whoeier het volgende:

[..]

vraag 2, we zijn een jong stel ik 32, vrouw 26, we begrijpen dat fun 1 van de betere locaties is om naar toe te gaan, maar vrijdag of zaterdag?
Zaterdag, zover dat leuk is. Feesten van Be Privileged of Societe X vinden wij veel leuker. Knappere mensen tussen de 25 en 40 en niet zo plat als een parenclub.
Maar ik kan 't mis hebben...
  dinsdag 4 december 2018 @ 18:17:32 #157
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_183535063
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 15:14 schreef whoeier het volgende:

[..]

vraag 2, we zijn een jong stel ik 32, vrouw 26, we begrijpen dat fun 1 van de betere locaties is om naar toe te gaan, maar vrijdag of zaterdag?
Ik ben alleen op zaterdagen geweest, maar die waren erg geslaagd.
Don't let my username fool you...
pi_183536827
Wij zijn oosterlingen, hoe westers is de sfeer zo dicht bij Rotter- danwel Amsterdam?
pi_183537687
Zelf nooit in de fun geweest. Een vriendin van mijn vrouw wel. Die hadden een taxi terug gedeeld was erg gezellig geweest.

Tsjah welke ervaringen wil je horen. De fun is groot met vaak veel gasten zullen rond sluitingstijd wel taxi staan gok ik. Anders kun je ze vast laten bellen. Qua prijzen ach de hele avond incl hotel kosten vast meer.
pi_183537717
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 19:43 schreef wolfjeamadeus het volgende:
Wij zijn oosterlingen, hoe westers is de sfeer zo dicht bij Rotter- danwel Amsterdam?
Jah super westers. De piemels wijzen daar niet naar het oosten. Dus dat gaat niet passen...
pi_183538042
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 20:15 schreef Nico987 het volgende:

[..]

Jah super westers. De piemels wijzen daar niet naar het oosten. Dus dat gaat niet passen...
Het was een normale vraag. Manier van doen kan in het westen van Nederland nogal overdreven over komen voor een oosterling. Als fata vol zit met luidruchtige Amsterdammers, is dat niet voor mij.
pi_183540954
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 20:28 schreef wolfjeamadeus het volgende:

[..]

Het was een normale vraag. Manier van doen kan in het westen van Nederland nogal overdreven over komen voor een oosterling. Als fata vol zit met luidruchtige Amsterdammers, is dat niet voor mij.
Ik heb me er niet zo mee bezig gehouden. Maar bij de Fata kwamen de mensen van allerlei windstreken. Maar jah de kans dat er vele Oosterlingen zijn acht ik klein.

Er waren overdreven mensen bij, dit kan ook door de drugs komen.
pi_183541445
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 16:26 schreef Patroon het volgende:

[..]

Zaterdag, zover dat leuk is. Feesten van Be Privileged of Societe X vinden wij veel leuker. Knappere mensen tussen de 25 en 40 en niet zo plat als een parenclub.
Maar dat is toch ook het idee van parenclub?
Plat met kans op seks met anderen?
pi_183592566
quote:
14s.gif Op donderdag 22 november 2018 21:03 schreef Joene het volgende:
https://www.bol.com/nl/p/(...).1.28.ProductPageUrl ik heb zoiets achtigs
quote:
1s.gif Op donderdag 22 november 2018 22:46 schreef Mickytjuh het volgende:
die is oprecht leuk!
quote:
14s.gif Op donderdag 22 november 2018 22:52 schreef potjecreme het volgende:
Ja dat is ie zeker! Bedankt voor de suggestie.
Dat is precies degene die ik zelf ook heb.
Morgen naar Fun4Two doe ik 'm weer aan :)
pi_183593421
Is de fun nog wat tegenwoordig?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_183661458
test
  vrijdag 14 december 2018 @ 09:40:10 #167
188514 whoeier
If it was an option, I did it
pi_183720883
quote:
99s.gif Op dinsdag 11 december 2018 14:44 schreef stbabylon het volgende:
test
Doet ut ;)
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')