abonnement bol.com Coolblue
pi_109079986
Alweer een deel vol..

Post hier al je ervaringen, ideeŽn, voors en tegens over parenclubs. 2 verzoekjes:
- Beperk dating tot "zullen we samen naar deze of die club gaan", dus geen swingersitepromotie
- Hou 't lief O+. Ook als je niks met parenclubs hebt kan je dat nog genuanceerd proberen te zeggen

Deel 4 vind je hierrrr

Game on! *O*

Wat ervaringen uit het vorige topic:
----------------------------------------------------------------------
quote:
6s.gif Op dinsdag 6 oktober 2009 22:51 schreef Blijepeen het volgende:
Zal hier mijn ervaringen delen met de parenclubs die we hebben bezocht. Namelijk de Fun4Two en de Fata
Plus en de minnetjes van de beide clubs en welke waarin beter is.

Afgelopen vrijdag zijn we voor het eerst naar de Fata gegaan, met een stel die we al eerder hebben ontmoet in de Fun4two.
Eerste indruk Fata Morgana:

• Op de avond dat wij kwamen (vrijdag) is het tamelijk rustig.
• Het is groot, veel kamers en veel ruimte om lekker te zitten om even uit te "puffen"
• Werden erg vriendelijk ontvangen en op gemak gesteld
• Groot bubbelbad

Sfeer in Fata Morgana:

• Als je alleen met je partner gaat op vrijdag, is de sfeer op vrijdag niet super. Als je met een ander stel gaat kun je dat makkelijk zelf maken. De gezelligheid van openhaard vuur maakt wel enige sfeer goed, verder was het doordat het niet zo druk was en veel mensen elkaar al kennen kun je moeilijk van die sfeer proeven. Heeft op ons een gemiddelde indruk achter gelaten omdat wij met een ander stel waren.

Faciliteiten:

• Kluisjes
• zwembad omgebouwd tot jacuzzi dus lekker groot en zit goed
• Genoeg handdoeken
• Lekker gevarieerd eten en ijsbar
• Zelfbedieningsbar
• Snoepjes en kleine versnaperingen (echt pluspunt)
• Kleine Sauna
• Massageruimte met fijne olie , maar geen sexy ruimte
• Veel zitplaatsen waar je lekker kunt zitten of ontspannen na alle inspanning
• SM kelder met Sling, gynaecoloog stoel, schandpaal en kruis. (Sling is echt een aanrader)
• Leuk ingerichte kleine kamers en een grote darkroom
• 2 kamers die je af kunt sluiten
• Dansvloer

Algehele indruk van de avond:
Als je met een bevriend stel gaat is het op zich wel leuk, het is er groot dus je kunt ook even lekker rondlopen en rondkijken of lekker bubbelen. Ik weet wel dat als wij alleen waren geweest hadden we door de sfeer het minder naar ons zin gehad. Het mist namelijk een bepaalde vibe die andere clubs wel hebben. Daarnaast werd je flink aangekeken of geÔnspecteerd als je langs andere stellen loopt. De kamers in de Fata zijn iets "goedkoper" ingericht waardoor je ook sfeer kunt missen, maar als je lekker bezig bent zie je dat niet meer;) Daarnaast is het contact leggen in de Fata wat moeizamer.

Fun4Two
Eerste indruk:

De eerste indruk bij de Fun was warm en sfeervol. Mensen zijn open, vriendelijk en beleefd.We waren eigenlijk bang om "gekeurd" te worden door andere stellen maar daar was helemaal geen sprake van. Contact leggen in de Fun ging dan ook heel gemakkelijk. Of je nu wel of niet geÔnteresseerd bent in swingen. Het ziet er mooi uit van binnen, het lijkt alsof je in een luxe resort terechtkomt met een warme en romantische uitstraling. Aan alles is gedacht, van de kleedruimte en kluisjes tot aan het toilet, sauna, jacuzzi en restaurant en natuurlijk de ruimtes.
Bij de Fun is het ook een heerlijke temperatuur binnen, vooral als je in je lingerie loopt.

Sfeer:

Doordat het warm is aangekleed, er iets warmer is van binnen en de Fun zich richt op een bepaalde doelgroep is de sfeer zodra je binnenloopt warm. De vibe voelt goed en heel uitnodigend. Mensen zijn open, goedverzorgd en vriendelijk, praten lekker en zo niet dan wens je elkaar een fijne avond en ga je weer verder. Contact maken is gemakkelijk (hoeft niet seksueel te zijn natuurlijk, je bent er ook om lekker uit te gaan) en dit maakt het heel gezellig.

Faciliteiten:

• Snelle service aan beide bars
• Gevarieerd eten (echter wisselt het menu in de week dus het kan zijn dat je vaker hetzelfde eet)
• Jacuzzi
• Stoombad
• Grote Sauna
• Mooie Massageruimte met fijne olie en rustgevende muziek (af en toe gekreun haha)
• Dansvloer met rondom zitplaatsen
• Veel mooie ruimtes om iets leuks te doen
• Sommige ruimtes met een vibo of een heerlijke stoel/bank
• Sm ruimte (afsluitbaar)
• Veel afsluitbare kamers op Amsterdammetje
• Orgiezolder

Algehele indruk van de Fun4Two:

Onze indruk van de Fun4Two is over het algemeen heel goed, zoals boven beschreven is de sfeer fijn, makkelijk contact te maken maar swingen is geen must en je kunt dus ook van je eigen partner genieten zonder dat er teveel aan je gezeten wordt. Het is niet heel groot maar groot genoeg om een hele avond lekker te kunnen genieten. Daarnaast is het er over het algemeen lekker druk op de vrijdag (gezellig druk) en op de zaterdag wat aan de drukke kant waardoor je wel eens rond zal lopen voor je een kamertje gevonden hebt. De faciliteiten zijn goed, de mensen die er komen zijn leuk. Op de vrijdag komen er verschillende leeftijdscategorieŽn tussen de 20-40 soms iets ouder. op de zaterdag veel tussen de 20-35 en ook wat ouderen. Op de zondag komen er meer "ouderen". De Fun heeft dan ook thema's aangepast op deze leeftijden en doelgroepen. Ik merk dat er bij de fun ook wat meer "mooie" mensen rondlopen dan bij andere clubs. Voor ons bevalt de Fun dus eigenlijk wel.

Maar wij schromen niet om andere clubs uit te proberen:)
quote:
14s.gif Op maandag 14 december 2009 13:18 schreef friemelaar het volgende:
Zaterdag was het dan zover……………
:{
Na een week van spannende voorbereiding (het leek wel sinterklaas) naar Club4Love.
Wow, wat een zenuwen……..
Maar lekker vroeg gaan zodat het bij aankomst nog niet zo druk zal zijn.
Na een ritje van ruim een uur aangekomen bij de club is de eerste indruk : rustig en sfeervol.

Nu gaat het erom, gaan we naar binnen of durven we toch niet? :@
Met knikkende knietjes openen we de deur.
Bij binnenkomst worden we hartelijk ontvangen en melden wie we zijn (die van die e-mail enz.) waarop blijkt dat de portier (eigenaar en medefok!ker) zich de mailwisseling nog goed herinnert. Hij speelt daar goed op in door ons gerust te stellen. Na de (in BelgiŽ verplichte) registratie stelt hij ons aan zijn vrouw voor die ons een rondleiding geeft door de club. Ze adviseert ons vervolgens aan de bar wat te drinken en te babbelen met de andere aanwezigen. De echtgenoot van de bardame zal ons verder inlichten over het reilen en zeilen in de club maar die komt wat later. Ze vertelt ook dat het beslist niet zo is dat iemand die jou aanspreekt gelijk wat van je wil, het gaat meer om de sociale contacten dan om seks. Dat laatste is slechts een bijverschijnsel waar hier gelegenheid toe geboden wordt. Nog voordat we ons eerste drankje op hebben worden we welkom geheten door een ander stel, dat hier vaker komt. *) Zij nodigen ons uit mee te gaan naar “hun” tafeltje waar al een paar andere mensen staan en zo komen we vrijwel automatisch in contact met meerdere stellen. Ook aan hen laten we weten dat dit ons allereerste clubbezoek is en ze verzekeren ons dat er niets is om zenuwachtig voor te zijn. Steeds weer hoor je de opmerking dat het eigenlijk hetzelfde is als een cafť, met dat verschil dat de vrouwen hier de baas zijn en dat, als je dat eventueel wilt, seksueel contact hier mogelijk is.

Rond 22:30 gaat de “dress code” in en je ziet mensen naar de kleedruimten gaan en in lingerie terug komen. Aan ons tafeltje valt het op dat eerst de mannen hun T-shirt / hemd uitdoen en vervolgens wat later naar de kleedruimte gaan om verder om te kleden. Dit is wel het meest vreemde moment van de avond………………
Na een tijdje zijn de meeste bezoekers omgekleed en ga ik als eerste van ons tweeŽn ook omkleden. Al na enkele minuten ben ik er aan gewend dat ik alleen een slip en schoenen draag , dat had ik niet verwacht.
Nu is het ook tijd voor mijn vrouw om zich om te kleden en ook zij blijkt redelijk snel aan het idee gewend.

Ook nu iedereen in lingerie rond loopt blijft de sfeer ontspannen. De gesprekken gaan op dezelfde gemoedelijke toon verder. Het verschil is dat je nu af en toe mensen richting relaxruimten ziet verdwijnen die dan later weer terug komen. Ook wordt er aan het tafeltje bij ons wat meer gegrapt en degenen die elkaar al kennen beginnen zo af en toe elkaar te zoenen of te strelen.

Na een tijdje besluiten we eens op onderzoek uit te gaan en de ruimtes boven te bezoeken.
Dat hebben wij weer….. Niemand aanwezig, alle ruimtes leeg, niets te zien.
We blijken alleen te zijn en besluiten aan de opwinding toe te geven en samen een kamertje te nemen. *;
Al snel horen we andere mensen rondlopen en krijgen we bezoek van een ander koppel dat in hetzelfde kamertje komt liggen. Blijkbaar zoekt dat koppel contact want de vrouw pakt de hand van mijn vrouw vast en begint daarna over mijn rug te strelen. :{w
Wij hebben echter afgesproken dat we de eerste keer zeker niet zullen “swingen” en we laten weten dat we dat niet willen, ze nemen meteen weer wat afstand.
Later gaan we weer terug naar ons tafeltje en de gesprekken gaan gewoon door alsof er niets gebeurt is. We hadden ons voorgenomen redelijk op tijd naar huis te gaan, maar het is zo gezellig dat het uiteindelijk 4 uur is voor we ongeveer als laatste vertrekken. We hebben heel wat gespreksstof onderweg. We zijn het er in elk geval over eens: dit is voor herhaling vatbaar.
*O* ^O^ *O* ^O^ *O*
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 11:03 schreef Melekkk het volgende:
Ik ben zelf met een buddy een tijdje terug voor het eerst naar een parenclub geweest. We zijn naar de Showboat in Zaandam geweest. Opzich een leuke, aparte ervaring, maar voor ons niet echt leuk volk daar. (20 en 27) Het meer jeugdig volk kwam pas lang na middernacht, toen wij dus al weer moesten gaan. Huisvrouwgehalte lag er hoog.

Boven hangt echt een soort bruin cafe-sfeer, opzich heel gezellig. Lekker wat gedanst en een paar keer naar beneden gegaan. Het vooral op ons zelf gehouden omdat er niet veel te beleven viel. Op het einde wel even een goede show gegeven en even laten zien hoe de pro's te werk gaan. :D
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2011 14:39 schreef Hebus het volgende:

Meest voor de hand liggend is Mystique lijkt me (Rucphen, niet zo heel ver van Breda). Op zaterdag koppels only, op vrijdagen zijn er ook single mannen denk ik. Op beide dagen is de gemiddelde leeftijd niet zo heel hoog (laagste op zaterdag). Die zal ergens tussen de 30 en 40 liggen denk ik. Qua inkleding zeker ok, en "iets doen" moet je nooit, tenzij dan je omkleden voor dresscode.

In Limburg heb je Dolce vita ook. Qua inkleding zeker ook ok. Qua populatie durven we niet echt zeggen hoe oud die gemiddeld is (slechts 1 keer geweest op een zaterdag, en dat viel toen wel mee). Ook hier, nothing is imposed; je kiest zelf wat je doet (als je uberhaupt iets doet).

Ergens rond Venlo zou ook Kasteel Waterloo moeten leggen. No idea hoe het daar is, al hebben we daar al wel goeie dingen over gehoord.

Als je tot Zuid-Holland wil rijden is de keuze eenvoudig: Fun4two :). Enkel koppels op alle dagen (gigolo-night en trio-night uitgezonderd), mooie inkleding, mooie mensen, jonge mensen (zeker op zaterdagen)... Alles wat je zoekt dus :D.

En als je de grens naar Belgie oversteekt:
Club Limousine in Hasselt: enkel koppels op zaterdagen en gemiddelde leeftijd zal zeker ergens tussen 35 en 40 liggen dan. Normaal gezien goed eten. Erotische ruimtes zijn beperkt en klein, is eerder een ero-disco.

Club B5 in Balen: goedkoop, op sommige zaterdagen met specifieke feestjes zeker bevolkt door jonge mensen, maar redelijk gericht op feestjes in combinatie met neukpartijen boven. Inkleding zeer beperkt, en kleine ruimtes boven.

Club Bornedries tegen Sint-Truiden: overwegend ouder publiek, dus zeker niet jullie ding.

Circle Club in Schoten: redelijk recente club. Op zaterdagen redelijk jong publiek maar ook meer op ero-disco activiteiten gericht. Goed de agenda in het oog houden want voor je het weet kom je in een gangbang-avond of sexslavinnen-avond terecht.

Club Liberties, vlakbij Hulst: kleine club, leuke inkleding. Staat er om gekend dat het publiek redelijk vlot contact legt met nieuwelingen. Gemiddelde leeftijd eerder richting 35-40.

Er zijn er een pak meer ongetwijfeld, maar die kennen we niet of die vermijden we bewust (single mannen oriented of te zeer gekend als drugs-keet).
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 15:10 schreef wij2 het volgende:
Speciaal om op dit topic te kunnen reageren even geregistreerd bij fok :)
Wij doen al jaren parenclubs. We zijn 22 en 27 jaar.
Gaan we voor een man alleen dan gaan we naar Monique
Gaan we voor een stellen avond dan gaan we naar fata of mystique.
We zijn naar bijna alle clubs geweest die we weten dat ze bestaan, maar deze springen er toch het meeste uit.
Meeste mensen hebben eigenlijk geen idee wat een parenclub inhoud en van de websites krijg je ook geen goede indruk
Voor je kan oordelen moet je het echt ervaren hebben.
Wij lopen ook wel tegen het probleem aan dat mensen van de eigen leeftijd wat minder makkelijk te vinden zijn. Maar dat vinden we zelf niet zo'n issue.
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 17:07 schreef hetero_stel het volgende:

Nou zoals beloofd een samenvatting van ons eerste bezoek aan een parenclub. We hadden het eigenlijk niet gepland maar afgelopen vrijdag is het er toch van gekomen. Ons oog was gevallen op Royal Times in BelgiŽ. Het was al 12 uur toen we besloten om naar deze club te gaan, mede zo laat doordat het een beetje onverwacht was.

Terwijl we er naar toe reden kwam de spanning toch wel al opzetten. Gelukkig was het makkelijk te vinden op een mooie locatie (voor zover dat goed te zien was in het donker :) ). Het was er niet zo heel druk hadden we het idee en dat klopte ook, daar hadden ze ons vooraf ook voor gewaarschuwd omdat het pas de 2de keer was dat ze open waren op vrijdag. Tot aan de deur gelopen en aangebeld, duurde even eer er iemand open deed maar toen was het toch zo ver. Een hele aardige dame kwam open doen, de eigenaresse, terwijl wij een forse uitsmijter verwacht hadden.. Een hele leuke vrouw en ze legde ons alles een beetje uit, er hing een erg gemoedelijke sfeer. We zijn ons vervolgens eerst boven gaan om kleden, ik in een short en mijn vrouw in een leuk rood setje. We hebben heel even boven rond gelopen om de kamers te bekijken en wilden net de zolder op lopen, daar was 1 grote open ruimte, om daar ook even te kijken alleen waren daar net 2 mannen en een vrouw bezig. Zij hing in een soort schommel en die 2 mannen maakten zich klaar om verder te gaan met haar .. uhm toch een beetje ongemakkelijk voelden we ons en zijn vervolgens omgedraaid en naar beneden gelopen. Eerst maar eens de bar opzoeken dachten we :) We vonden het wel allebei een hele mooie nette zaak, mooie kamers en dancing gedeelte. We hebben natuurlijk geen vergelijkingsmateriaal maar we hadden het idee dat het een kleine knusse club was.

Er waren niet veel mensen, maar wel allemaal normale tot aantrekkelijke koppels. Je voelde je er eigenlijk aardig op je gemak, alsof je naar een gewone dancing gaat. Vervolgens iets te drinken besteld en dicht tegen mekaar aan blijven staan. De andere eigenaar kwam vervolgens ook even bij ons staan om even te praten. Hij vroeg waarom we naar een parenclub wilden gaan en hebben zo even over de verschillende soorten clubs gesproken en het verschil met thuis daten, was een leuk open gesprek. Hij legde ons vervolgens uit dat de zaak zaterdag vaak vol was en op vrijdag hadden ze nog niet zo lang open, het idee was ook dat dit meer een doe-avond zou worden en op zaterdag meer ero-dance. Terwijl we aan het kletsen waren kwam een andere man voorbij lopen en legde even een hand op de billen van mijn vrouw .. en tikte me aan om me te vertellen dat ze hele mooie billen had :) Was wel een leuk gebaar want ze hadden in de gaten dat het onze eerste keer was .. mijn vrouw vond het ook een leuk complimentje, zeker omdat de man in kwestie ook best aantrekkelijk was :)

We hadden wel al snel het idee dat we weer naar boven wilden gaan om met elkaar bezig te zijn, en dan eventueel een andere keer terug te komen op een zaterdagavond als het drukker was. Partnerruil zou er nu toch niet van komen aangezien de meeste stellen met een ander bevriend stel of man/vrouw gekomen waren. Op zich ook helemaal niet erg, is al spannend genoeg om bekeken te worden en bij andere mensen te gaan liggen die ook bezig zijn met elkaar.
We hadden allebei nooit gedacht dat we seks zouden hebben op zo’n heel groot matras, dat je eigenlijk alleen van tv kent, naast een ander stel dat een trio had met een man .. In het begin durf je niet te kijken maar na een tijdje valt alle schroom van je af en kun je je helemaal laten gaan .. in 1 woord geweldig en zeker voor herhaling vatbaar!! Het wond ons beiden enorm op om daar met elkaar bezig te zijn!! Na afloop wisten we ook zeker dat we dit nog een keer wilden doen als het drukker was ..

Het is niet zo een heel uitdagende eerste keer geworden vandaar dat we twijfelden of we deze ervaring wel online zouden zetten. Maar aan de ene kant, dit is wel een echte eerste keer en wij vonden het allebei geweldig .. We zijn nu al aan het kijken naar een nieuwe datum, zodat we een keer op een zaterdagavond kunnen gaan!


[ Bericht 94% gewijzigd door Tally op 14-03-2012 10:16:17 ]
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
  woensdag 14 maart 2012 @ 09:51:33 #2
44552 Black_Ninja
Ninja's bestaan!
pi_109080082
Niet dat ik hier veel post (lurken vooral :@) maar is het misschien een idee om een soort algemene reviews in de OP te zetten? :)
Domo Arigato!
pi_109080153
quote:
0s.gif Op woensdag 14 maart 2012 09:51 schreef Black_Ninja het volgende:
Niet dat ik hier veel post (lurken vooral :@) maar is het misschien een idee om een soort algemene reviews in de OP te zetten? :)
Heb je iets te doen op het moment? :P
Kan je ze voor me verzamelen? O+
Ik vind het namelijk een goed idee!
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
  woensdag 14 maart 2012 @ 09:56:48 #4
44552 Black_Ninja
Ninja's bestaan!
pi_109080196
quote:
1s.gif Op woensdag 14 maart 2012 09:55 schreef Tally het volgende:

[..]

Heb je iets te doen op het moment? :P
Kan je ze voor me verzamelen? O+
Ik vind het namelijk een goed idee!
Ben slechts aan het werk :P Nee helaas op dit moment geen tijd maar misschien dat komende reviews naar de OP kunnen worden verplaatst? :)

Scheelt een hoop zoek werk en is niet zo heel erg ingewikkeld :)
Domo Arigato!
pi_109080244
quote:
0s.gif Op woensdag 14 maart 2012 09:56 schreef Black_Ninja het volgende:

[..]

Ben slechts aan het werk :P Nee helaas op dit moment geen tijd maar misschien dat komende reviews naar de OP kunnen worden verplaatst? :)

Scheelt een hoop zoek werk en is niet zo heel erg ingewikkeld :)
Ik ben ook aan het werk ;) Maar zal even snel door de topics heen bladeren om te kijken of ik er al wat kan vinden. Bedankt voor de tip!
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
  woensdag 14 maart 2012 @ 10:03:39 #6
44552 Black_Ninja
Ninja's bestaan!
pi_109080337
quote:
0s.gif Op woensdag 14 maart 2012 09:59 schreef Tally het volgende:

[..]

Ik ben ook aan het werk ;) Maar zal even snel door de topics heen bladeren om te kijken of ik er al wat kan vinden. Bedankt voor de tip!
Mogen we eigenlijk parenclubs ook in de review op de FP zetten? :P

Anyway, genoeg Slow chat. Game on! ^O^
Domo Arigato!
pi_109080446
Hoe vind je een partner die geen relatie potiential is maar wel een keer flink mee van bil kan?
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
  woensdag 14 maart 2012 @ 10:18:50 #8
44552 Black_Ninja
Ninja's bestaan!
pi_109080661
quote:
0s.gif Op woensdag 14 maart 2012 10:09 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:
Hoe vind je een partner die geen relatie potiential is maar wel een keer flink mee van bil kan?
Niet echt het geschikte topic misschien maar daar zijn toch genoeg plekken voor op internet? Ik had er in mijn wilde jaren ieder geval geen moeite mee om het te vinden :)
Domo Arigato!
pi_109080686
quote:
0s.gif Op woensdag 14 maart 2012 10:18 schreef Black_Ninja het volgende:

[..]

Niet echt het geschikte topic misschien maar daar zijn toch genoeg plekken voor op internet? Ik had er in mijn wilde jaren ieder geval geen moeite mee om het te vinden :)
Geef eens een paar pointers?
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
pi_109092750
quote:
0s.gif Op woensdag 14 maart 2012 10:19 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:

[..]

Geef eens een paar pointers?
Daar lijkt dit me toch niet het geschikte topic voor :N
..non est vivere sed valere vita est ..
pi_109092843
Waarom niet?
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
pi_109092974
quote:
0s.gif Op woensdag 14 maart 2012 16:21 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:
Waarom niet?
Omdat het hier niet gaat over mensen opdoen om samen naar een parenclub te gaan.
Daar kan je genoeg over vinden elders.
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_109093597
Nou, vertel

Waarom overigens niet?
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
pi_109266647
Wij gaan aanstaande vrijdag (23/3) waarschijnlijk naar de Fata Morgana.
Meer mensen hier toevallig die gaan?
pi_111739597
Vraagje, ik lees her en der dat stellen het in een parenclub doen met alleen een extra man erbij. Zijn er ook parenclubs waar je vrouwen alleen kunt vinden als 'stel' zijnde?
Of zijn dat niet echt parenclubs waar je dan heen moet?
pi_111865046
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2012 13:56 schreef kikkerbril het volgende:
Vraagje, ik lees her en der dat stellen het in een parenclub doen met alleen een extra man erbij. Zijn er ook parenclubs waar je vrouwen alleen kunt vinden als 'stel' zijnde?
Of zijn dat niet echt parenclubs waar je dan heen moet?
Parenclubs waar single mannen toegelaten zijn (al dan niet op bepaalde avonden en tegen hoger tarief), die zijn er bij de vleet. Parenclubs waar single vrouwen niet toegelaten zijn, die moet ik nog tegenkomen :). En dat om de doodeenvoudige reden dat er niet zo bijster veel single vrouwen rondlopen in clubs en omdat die zich, in tegenstelling tot veel single mannen, wel weten te gedragen.

Zijn er single vrouwen, in clubs: jazeker, maar ze zijn dun gezaaid, zijn niet steeds op zoek naar contact (ze kunnen er ook zijn voor een nachtje erotisch uitgaan) en ze zijn niet noodzakelijk wat je zoekt (beetje ouder bijvoorbeeld). Veel kans dus dat het niet zo denderend voor je uitdraait als je op zoek gaat naar hen in een club.

Wat je wel in een club kan tegenkomen zijn koppels waar de vrouw zeker niet nee zegt tegen wat gestoei met een andere vrouw, maar hou er dan wel rekening mee dat de kans zeer klein is dat ze toelaten dat manlief ook met het vrouwtje aan de slag gaat, terwijl de andere man zich afzijdig moet houden.

Zoek je echt een vrouw als stel, dan zou ik zeggen: kijk even rond op datingsites naar single vrouwen die op zoek zijn naar stellen, leg van daaruit contact en ga zo verder (al dan niet in een club). Of ga naar een lovergirl-night (zoals een gigolonight maar dan met extra vrouwen om de stellen te entertainen).
pi_112393789
Als je daar als vrouw alleen naartoe gaat, is het dan wel leuk? Want de verhalen die ik hierboven lees is het leuk als je met twee of meer stellen erheen gaat.
Zijn er hier vrouwen die dat weleens hebben gedaan?
Of is het verstandiger om er met een vriend naartoe te gaan?
pi_112395848
als vrouw alleen zou net een te hoge drempel voor mij zijn. met een andere vrouw lijkt mij dan fijner of man.
pi_112573967
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2012 19:46 schreef schoenenliefhebber het volgende:
Als je daar als vrouw alleen naartoe gaat, is het dan wel leuk? Want de verhalen die ik hierboven lees is het leuk als je met twee of meer stellen erheen gaat.
Zijn er hier vrouwen die dat weleens hebben gedaan?
Of is het verstandiger om er met een vriend naartoe te gaan?
Als koppel alleen kan het ook heel fijn zijn hoor, hangt vooral af van je eigen verwachtingen.

Als vrouw alleen: ik zou het eerder doen als je al wat volk kent daar, maar goed, ookd athangt af van je eigen karakter. Naar een club met enkel koppels en single vrouwen, kan je zo zeker wel gaan. Naar een club met ook single mannen zou ik als single vrouw niet heengaan, tenzij je daar op kickt...
pi_114148311
Een vriend en ik hebben ook besloten om eens een parenclub te gaan bezoeken. We zijn er alleen nog niet helemaal over uit welke. Leeftijd en hygiŽne vinden we beiden het belangrijkste. We komen eigenlijk steeds weer bij de zaterdagavond van monique uit. Zijn er nog mensen met recentere ervaringen met Monique? Of iemand die iets anders aanraadt?
pi_114189700
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 12:20 schreef Sekhmet het volgende:
Een vriend en ik hebben ook besloten om eens een parenclub te gaan bezoeken. We zijn er alleen nog niet helemaal over uit welke. Leeftijd en hygiŽne vinden we beiden het belangrijkste. We komen eigenlijk steeds weer bij de zaterdagavond van monique uit. Zijn er nog mensen met recentere ervaringen met Monique? Of iemand die iets anders aanraadt?
Wij hebben geen ervaring met Monique, maar ik zou de eerste keer voor 'safe' gaan en voor Fun4Two kiezen.
If abortion is murder, then masturbation is genocide and a blowjob is cannibalism
pi_114198971
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 12:02 schreef TimVerfbom het volgende:

[..]

Wij hebben geen ervaring met Monique, maar ik zou de eerste keer voor 'safe' gaan en voor Fun4Two kiezen.
Bedankt voor je reactie...! :)
Waarom trouwens voor die? Wat ik zo teruglees id wel positieve verhalen. Maar waardoor springt Fun4Two er zo uit?
pi_114211446
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 17:01 schreef Sekhmet het volgende:

[..]

Bedankt voor je reactie...! :)
Waarom trouwens voor die? Wat ik zo teruglees id wel positieve verhalen. Maar waardoor springt Fun4Two er zo uit?
Qua luxe en grote steekt Fun4Two volgens mij boven de rest uit. Zelfs veel internationale swingers komen special naar NL voor Fun4Two. Omdat het zo groot is, is er dus ook een hogere kans dat er een stel aanwezig is met wie het klikt :)

Nou moet ik eerlijk toegeven dat het qua aankleding nog steeds niet 100% mijn smaak is, maar dan zal ik waarschijnlijk zelf een parenclub moeten starten ;)
If abortion is murder, then masturbation is genocide and a blowjob is cannibalism
pi_114212007
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 22:59 schreef TimVerfbom het volgende:

[..]

Qua luxe en grote steekt Fun4Two volgens mij boven de rest uit. Zelfs veel internationale swingers komen special naar NL voor Fun4Two. Omdat het zo groot is, is er dus ook een hogere kans dat er een stel aanwezig is met wie het klikt :)

Nou moet ik eerlijk toegeven dat het qua aankleding nog steeds niet 100% mijn smaak is, maar dan zal ik waarschijnlijk zelf een parenclub moeten starten ;)
Dankjewel! We nemen het zeker mee in onze beslissing. :)
  zondag 15 juli 2012 @ 14:36:53 #25
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_114228353
Bij Monique mogen ook single mannen naar binnen. Het is aan jullie of je dat een fijne gedachte vindt.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_114232393
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2012 14:36 schreef Ticootje het volgende:
Bij Monique mogen ook single mannen naar binnen. Het is aan jullie of je dat een fijne gedachte vindt.
Volgens mij verschilt dat per avond. Maar zal het nog eens nazoeken. Het is absoluut wel iets om mee te nemen in de beslissing. Of we het erg vinden zijn we nog niet over uit. Ligt dan ook weer aan het type single man.
pi_114303409
Iemand ervaring met de wilphof hier? Het lijkt ons meer een hoerenkast dan een parenclub klopt dit?
pi_120468898
Hoe heb ik dit topic ooit over het hoofd gezien? :?

Wij gaan aankomende zaterdag naar de Fun ^O^ En we ontmoeten daar waarschijnlijk in totaal 4 stellen. Wordt een drukke avond dus :').

Maar om dit topic weer even nieuw leven in te blazen; weet iemand nog een beetje goede clubs waar geen single mannen komen en waar de gemiddelde leeftijd iets lager is? De Fun is op zaterdag erg leuk, maar het publiek is nog steeds voornamelijk 35+ lijkt het. Als je met zijn 2en gaat is het lastig om een 'encounter' met je eigen leeftijd te vinden zeg maar.
No amount of money ever bought a second of time.
pi_120597997
Wij gaan meestal op de vrijdag en andere clubs komen vaak nog oudere mensen. Je maakt meer kans op een kinky party om jongere mensen te ontmoeten.
Je vader
pi_121105863
Misschien gelijk een heftige, maar goed...
Mijn vrouw en ik hebben samen de fantasie en wens om deel te nemen aan een gangbang, mat haar als middelpunt.
Dit zouden wij graag in een parenclub willen doen.
Zijn daar ervaringen mee?
  donderdag 3 januari 2013 @ 12:15:05 #31
238961 Stefan
Leuker wordt het niet
pi_121106055
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2013 12:08 schreef Mikeymouse het volgende:
Misschien gelijk een heftige, maar goed...
Mijn vrouw en ik hebben samen de fantasie en wens om deel te nemen aan een gangbang, mat haar als middelpunt.

Verstandig dat zij het middelpunt is, als jij dat was had je weinig gangbang :+
Combineer je intelligentie met je humor...NU!!
Geheime strandvideo's met topless meiden, zomer 2010
pi_121106173
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2013 12:15 schreef Stefan het volgende:

[..]

Verstandig dat zij het middelpunt is, als jij dat was had je weinig gangbang :+
Tja..komt ook omdat jij mij kent..haha..maar hoop dat je de vraag begrijpt!
  donderdag 3 januari 2013 @ 12:19:28 #33
238961 Stefan
Leuker wordt het niet
pi_121106203
Ken ik jou :o
Combineer je intelligentie met je humor...NU!!
Geheime strandvideo's met topless meiden, zomer 2010
pi_121108407
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2013 12:19 schreef Stefan het volgende:
Ken ik jou :o
Nee dus..maar gezien je reactie...
Maar begrijp dat je grap maakte hoor!
Hoopte op serieuze reacties!
pi_121110315
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2013 12:08 schreef Mikeymouse het volgende:
Misschien gelijk een heftige, maar goed...
Mijn vrouw en ik hebben samen de fantasie en wens om deel te nemen aan een gangbang, mat haar als middelpunt.
Dit zouden wij graag in een parenclub willen doen.
Zijn daar ervaringen mee?
Kijk hier eens zou ik zeggen.
No amount of money ever bought a second of time.
pi_121118524
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2013 14:15 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Kijk hier eens zou ik zeggen.
Thanks..gedaan en gemaild..gelijk snel berichtje terug met duidelijke info enz..
Weet alleen niet of dat de club is (Monique) waar je moet zijn..of dat er nog flinke verschillen in zijn.
pi_121122576
Ik heb verder geen idee hoe het er daar aan toe gaat, ben er nog nooit geweest. Wist toevallig van het bestaan af :P
No amount of money ever bought a second of time.
pi_121123302
Zijn er bepaalde clubs waar vrouw/vrouw vaker gebeurd dan in andere clubs? Of ligt dat een beetje gelijk
Geniet nooit met mate!
pi_121155742
Fun4Two heeft een ladies night eind maart
Je vader
pi_121155794
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2013 16:01 schreef Blijepeen het volgende:
Fun4Two heeft een ladies night eind maart
komen er dan alleen maar dames ofzo?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_121155962
Op ladies night mogen er alleen maar dames naar binnen ja.

Vrouw/vrouw is een beetje de focus van een parenclub. Bij 90% van de stellen is de vrouw bi en nieuwsgierig naar een ervaring met een andere vrouw. Als je twee stellen met elkaar bezig ziet zijn het ook vaak de vrouwen onderling die bezig zijn met elkaar.

[ Bericht 3% gewijzigd door TigerXtrm op 04-01-2013 23:42:25 ]
No amount of money ever bought a second of time.
pi_121171345
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2013 19:30 schreef gupje86 het volgende:
Zijn er bepaalde clubs waar vrouw/vrouw vaker gebeurd dan in andere clubs? Of ligt dat een beetje gelijk
eigenlijk niet :N

scheelt wel aan op welke avond je gaat :)
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_121179844
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2013 16:01 schreef Blijepeen het volgende:
Fun4Two heeft een ladies night eind maart
Ja maar die vind ik dan weer redelijk duur voor een eerste keer.. Dalijk vind ik het helemaal niets :@
Geniet nooit met mate!
pi_121179913
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2013 22:09 schreef goldfinger1963 het volgende:

[..]

eigenlijk niet :N

scheelt wel aan op welke avond je gaat :)
Zal binnekort eens tegen die vriend van me zeggen dat hij wat research moet doen. Mag hij beslissen wanneer we gaan :P
Geniet nooit met mate!
pi_121191331
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2012 16:28 schreef Sekhmet het volgende:

[..]

Volgens mij verschilt dat per avond. Maar zal het nog eens nazoeken. Het is absoluut wel iets om mee te nemen in de beslissing. Of we het erg vinden zijn we nog niet over uit. Ligt dan ook weer aan het type single man.
Heb mailtje naar club Monique gestuurd met idd de vraag of er veel single mannen naar binnen mogen..
Zij bevestigde dit wel maar gaf aan dat alles er zeer respectvol aan toe gaat..nee is nee,,
Omdat mijn vrouw en ik juist naar de club willen gaan voor een gangbang kan het ook voordeel zijn dat er veel single mannen aanwezig zijn!
pi_121231193
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2013 01:13 schreef gupje86 het volgende:

[..]

Ja maar die vind ik dan weer redelijk duur voor een eerste keer.. Dalijk vind ik het helemaal niets :@
§45,- zijn de kosten, Het is natuurlijk maar wat je duur vindt. Daarbij zit wel alles inbegrepen :D

Je moet goed overwegen waarom je naar een club wilt, niet iedere club heeft de juiste sfeer voor het idee wat je hebt als je er naartoe gaat.
Als je alleen met dames iets wilt proberen dan hebben verschillende clubs beetje bi en trio avonden. Daar zie je veelal stelletjes met een extra dame of stelletjes waarvan de vrouwen iets leuks met elkaar doen.
Je vader
pi_121237637
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2013 17:16 schreef Blijepeen het volgende:

[..]

§45,- zijn de kosten, Het is natuurlijk maar wat je duur vindt. Daarbij zit wel alles inbegrepen :D

Je moet goed overwegen waarom je naar een club wilt, niet iedere club heeft de juiste sfeer voor het idee wat je hebt als je er naartoe gaat.
Als je alleen met dames iets wilt proberen dan hebben verschillende clubs beetje bi en trio avonden. Daar zie je veelal stelletjes met een extra dame of stelletjes waarvan de vrouwen iets leuks met elkaar doen.
Ik dacht op de site te zien dat het iets van 130 euro was.. Zal er wel langs gekeken hebben dan :P
Geniet nooit met mate!
pi_121238112
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2013 19:34 schreef gupje86 het volgende:

[..]

Ik dacht op de site te zien dat het iets van 130 euro was.. Zal er wel langs gekeken hebben dan :P
Dat is per stel.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_121238659
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2013 19:42 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Dat is per stel.
Nice..
Nu nog een vrouw zieb te vinden die mee gaat.. Ga daar echt niet alleen heen :@
Geniet nooit met mate!
pi_121286328
Misschien ken ik wel iemand O-)
Je vader
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')