abonnement bol.com Coolblue
pi_100797699
quote:
0s.gif Op zondag 14 augustus 2011 01:53 schreef mrhaas het volgende:
Weet niet wat reeel.is,.maar.zowiezo gewoon een keer kijken. En misschien iemand daar om mee te seksen. Mag ook een oudere aantrekkelijke vrouw zijn. Maar eind dertig houd het wel op voor mij. Uiteraard ook de dames pleasen! Maar als ik nu zou gaan verwacht ik daar ergens eenzaam in een hoekje te zitten :p
Zal puur van je eigen gedrag afhangen eerder.
Als je er rond loopt met een "ik heb betaald dus ik mag"-ingesteldheid, dan ga je van een koude kermis thuiskomen.
pi_100797729
quote:
0s.gif Op zondag 14 augustus 2011 19:25 schreef mrhaas het volgende:
oog getuige verslag met iemand die levens echte ervaring heeft. Of iemand die connecties heeft. Alles word gewaardeerd. Leuke trolls ook. Maar ik hoopte eigenlijk meer informatie van je te krijgen!
Een korte samenvatting van eigen ervaringen vind je een bladzijde eerder ook terug hoor ;)
pi_100808163
Speciaal om op dit topic te kunnen reageren even geregistreerd bij fok :)
Wij doen al jaren parenclubs. We zijn 22 en 27 jaar.
Gaan we voor een man alleen dan gaan we naar Monique
Gaan we voor een stellen avond dan gaan we naar fata of mystique.
We zijn naar bijna alle clubs geweest die we weten dat ze bestaan, maar deze springen er toch het meeste uit.
Meeste mensen hebben eigenlijk geen idee wat een parenclub inhoud en van de websites krijg je ook geen goede indruk
Voor je kan oordelen moet je het echt ervaren hebben.
Wij lopen ook wel tegen het probleem aan dat mensen van de eigen leeftijd wat minder makkelijk te vinden zijn. Maar dat vinden we zelf niet zo'n issue.
pi_100808475
O ja,
Ook nog even het volgende:
Parenavonden zijn compleet anders als avonden met mannen alleen.
Dus heb je het 1 gezien is dat echt anders dan het andere. mannenavonden zijn meer smeriger (vaak ook irritante kerels) vind ik zelf altijd en parenavonden gezelliger en respectvoller.
pi_100808508
quote:
1s.gif Op zondag 14 augustus 2011 16:39 schreef Five_Horizons het volgende:
Wat is dat Mystique voor tent eigenlijk?
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_100810236
quote:
5s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 15:20 schreef Five_Horizons het volgende:

[..]

Leuke parenclub.
pi_100823439
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 16:02 schreef wij2 het volgende:

[..]

Leuke parenclub.
:')

de leukste thuis, merk ik...
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_100844847
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 21:05 schreef Five_Horizons het volgende:

[..]

:')

de leukste thuis, merk ik...
Nee wat er eigenlijk gebeurde was dat ik typte en op enter drukte in de veronderstelling dat hij naar een nieuwe regel ging waarin ik de rest ging beschrijven, maar ineens was het gepost en toen d8 ik laat maar zitten. Hier nogmaals een poging:
Wij zijn alleen op stellen avonden geweest. Je hebt er van alles. Spannende ruimtes zoals darkroom normale spannende ruimtes eetgedeelte discotheekgedeelte, eigenlijk alles wat je in een uitgebreide parenclub gewend bent.
We hebben ook eens trouwens iets geks meegemaakt daar. Waren we aan het kijken naar andere sexende stellen. Komt er ineens een vent die mijn vriendin van achter beetpakt en helemaal zijn armen om haar heen slaat. Begon ze te schreeuwen toen was het meteen klaar. Dat was wel echt heel vreemd.
pi_100844962
Dan heb ik niks gezegd ;). Maar hoe is dat muziektechnisch? Is dat alleen een discotheek?
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_100845586
quote:
1s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 11:06 schreef Five_Horizons het volgende:
Dan heb ik niks gezegd ;). Maar hoe is dat muziektechnisch? Is dat alleen een discotheek?
Ja beetje dance muziek wordt er gedraaid. En aan de zijlijn gebeuren er ook wel eens dingen, maar over het algemeen niet zo heftig als in de daarvoor aangewezen ruimtes. Het is gewoon uitgaan met wat extra's zeg maar zo moet je het zien. Dus net als dat je naar een normale discotheek gaat, alleen dan met een erotisch tintje erbij. En als je het dan compleet wilt maken ga je naar "de ruimtes" maar er zijn zat mensen die alleen gaan feesten en ook die het alleen met hun eigen partner doen.
pi_100845651
Okay, dank je. :)
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_101045629
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 09:26 schreef hetero_stel het volgende:

[..]

Bedankt Hebus en Goldfinger!

Met zo'n uitgebreide samenvatting kunnen we wel iets mee!! We gaan deze week voor de eerste keer afspreken met een ander stel waarna we een leuke club kunnen gaan uitzoeken om te kijken hoe ons dat bevalt. We zullen proberen ook een leuke samenvatting te plaatsen ..
Nou zoals beloofd een samenvatting van ons eerste bezoek aan een parenclub. We hadden het eigenlijk niet gepland maar afgelopen vrijdag is het er toch van gekomen. Ons oog was gevallen op Royal Times in België. Het was al 12 uur toen we besloten om naar deze club te gaan, mede zo laat doordat het een beetje onverwacht was.

Terwijl we er naar toe reden kwam de spanning toch wel al opzetten. Gelukkig was het makkelijk te vinden op een mooie locatie (voor zover dat goed te zien was in het donker :) ). Het was er niet zo heel druk hadden we het idee en dat klopte ook, daar hadden ze ons vooraf ook voor gewaarschuwd omdat het pas de 2de keer was dat ze open waren op vrijdag. Tot aan de deur gelopen en aangebeld, duurde even eer er iemand open deed maar toen was het toch zo ver. Een hele aardige dame kwam open doen, de eigenaresse, terwijl wij een forse uitsmijter verwacht hadden.. Een hele leuke vrouw en ze legde ons alles een beetje uit, er hing een erg gemoedelijke sfeer. We zijn ons vervolgens eerst boven gaan om kleden, ik in een short en mijn vrouw in een leuk rood setje. We hebben heel even boven rond gelopen om de kamers te bekijken en wilden net de zolder op lopen, daar was 1 grote open ruimte, om daar ook even te kijken alleen waren daar net 2 mannen en een vrouw bezig. Zij hing in een soort schommel en die 2 mannen maakten zich klaar om verder te gaan met haar .. uhm toch een beetje ongemakkelijk voelden we ons en zijn vervolgens omgedraaid en naar beneden gelopen. Eerst maar eens de bar opzoeken dachten we :) We vonden het wel allebei een hele mooie nette zaak, mooie kamers en dancing gedeelte. We hebben natuurlijk geen vergelijkingsmateriaal maar we hadden het idee dat het een kleine knusse club was.

Er waren niet veel mensen, maar wel allemaal normale tot aantrekkelijke koppels. Je voelde je er eigenlijk aardig op je gemak, alsof je naar een gewone dancing gaat. Vervolgens iets te drinken besteld en dicht tegen mekaar aan blijven staan. De andere eigenaar kwam vervolgens ook even bij ons staan om even te praten. Hij vroeg waarom we naar een parenclub wilden gaan en hebben zo even over de verschillende soorten clubs gesproken en het verschil met thuis daten, was een leuk open gesprek. Hij legde ons vervolgens uit dat de zaak zaterdag vaak vol was en op vrijdag hadden ze nog niet zo lang open, het idee was ook dat dit meer een doe-avond zou worden en op zaterdag meer ero-dance. Terwijl we aan het kletsen waren kwam een andere man voorbij lopen en legde even een hand op de billen van mijn vrouw .. en tikte me aan om me te vertellen dat ze hele mooie billen had :) Was wel een leuk gebaar want ze hadden in de gaten dat het onze eerste keer was .. mijn vrouw vond het ook een leuk complimentje, zeker omdat de man in kwestie ook best aantrekkelijk was :)

We hadden wel al snel het idee dat we weer naar boven wilden gaan om met elkaar bezig te zijn, en dan eventueel een andere keer terug te komen op een zaterdagavond als het drukker was. Partnerruil zou er nu toch niet van komen aangezien de meeste stellen met een ander bevriend stel of man/vrouw gekomen waren. Op zich ook helemaal niet erg, is al spannend genoeg om bekeken te worden en bij andere mensen te gaan liggen die ook bezig zijn met elkaar.
We hadden allebei nooit gedacht dat we seks zouden hebben op zo’n heel groot matras, dat je eigenlijk alleen van tv kent, naast een ander stel dat een trio had met een man .. In het begin durf je niet te kijken maar na een tijdje valt alle schroom van je af en kun je je helemaal laten gaan .. in 1 woord geweldig en zeker voor herhaling vatbaar!! Het wond ons beiden enorm op om daar met elkaar bezig te zijn!! Na afloop wisten we ook zeker dat we dit nog een keer wilden doen als het drukker was ..

Het is niet zo een heel uitdagende eerste keer geworden vandaar dat we twijfelden of we deze ervaring wel online zouden zetten. Maar aan de ene kant, dit is wel een echte eerste keer en wij vonden het allebei geweldig .. We zijn nu al aan het kijken naar een nieuwe datum, zodat we een keer op een zaterdagavond kunnen gaan!
pi_101045848
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 17:07 schreef hetero_stel het volgende:

[..]

Nou zoals beloofd een samenvatting van ons eerste bezoek aan een parenclub. We hadden het eigenlijk niet gepland maar afgelopen vrijdag is het er toch van gekomen. Ons oog was gevallen op Royal Times in België. Het was al 12 uur toen we besloten om naar deze club te gaan, mede zo laat doordat het een beetje onverwacht was.

Terwijl we er naar toe reden kwam de spanning toch wel al opzetten. Gelukkig was het makkelijk te vinden op een mooie locatie (voor zover dat goed te zien was in het donker :) ). Het was er niet zo heel druk hadden we het idee en dat klopte ook, daar hadden ze ons vooraf ook voor gewaarschuwd omdat het pas de 2de keer was dat ze open waren op vrijdag. Tot aan de deur gelopen en aangebeld, duurde even eer er iemand open deed maar toen was het toch zo ver. Een hele aardige dame kwam open doen, de eigenaresse, terwijl wij een forse uitsmijter verwacht hadden.. Een hele leuke vrouw en ze legde ons alles een beetje uit, er hing een erg gemoedelijke sfeer. We zijn ons vervolgens eerst boven gaan om kleden, ik in een short en mijn vrouw in een leuk rood setje. We hebben heel even boven rond gelopen om de kamers te bekijken en wilden net de zolder op lopen, daar was 1 grote open ruimte, om daar ook even te kijken alleen waren daar net 2 mannen en een vrouw bezig. Zij hing in een soort schommel en die 2 mannen maakten zich klaar om verder te gaan met haar .. uhm toch een beetje ongemakkelijk voelden we ons en zijn vervolgens omgedraaid en naar beneden gelopen. Eerst maar eens de bar opzoeken dachten we :) We vonden het wel allebei een hele mooie nette zaak, mooie kamers en dancing gedeelte. We hebben natuurlijk geen vergelijkingsmateriaal maar we hadden het idee dat het een kleine knusse club was.

Er waren niet veel mensen, maar wel allemaal normale tot aantrekkelijke koppels. Je voelde je er eigenlijk aardig op je gemak, alsof je naar een gewone dancing gaat. Vervolgens iets te drinken besteld en dicht tegen mekaar aan blijven staan. De andere eigenaar kwam vervolgens ook even bij ons staan om even te praten. Hij vroeg waarom we naar een parenclub wilden gaan en hebben zo even over de verschillende soorten clubs gesproken en het verschil met thuis daten, was een leuk open gesprek. Hij legde ons vervolgens uit dat de zaak zaterdag vaak vol was en op vrijdag hadden ze nog niet zo lang open, het idee was ook dat dit meer een doe-avond zou worden en op zaterdag meer ero-dance. Terwijl we aan het kletsen waren kwam een andere man voorbij lopen en legde even een hand op de billen van mijn vrouw .. en tikte me aan om me te vertellen dat ze hele mooie billen had :) Was wel een leuk gebaar want ze hadden in de gaten dat het onze eerste keer was .. mijn vrouw vond het ook een leuk complimentje, zeker omdat de man in kwestie ook best aantrekkelijk was :)

We hadden wel al snel het idee dat we weer naar boven wilden gaan om met elkaar bezig te zijn, en dan eventueel een andere keer terug te komen op een zaterdagavond als het drukker was. Partnerruil zou er nu toch niet van komen aangezien de meeste stellen met een ander bevriend stel of man/vrouw gekomen waren. Op zich ook helemaal niet erg, is al spannend genoeg om bekeken te worden en bij andere mensen te gaan liggen die ook bezig zijn met elkaar.
We hadden allebei nooit gedacht dat we seks zouden hebben op zo’n heel groot matras, dat je eigenlijk alleen van tv kent, naast een ander stel dat een trio had met een man .. In het begin durf je niet te kijken maar na een tijdje valt alle schroom van je af en kun je je helemaal laten gaan .. in 1 woord geweldig en zeker voor herhaling vatbaar!! Het wond ons beiden enorm op om daar met elkaar bezig te zijn!! Na afloop wisten we ook zeker dat we dit nog een keer wilden doen als het drukker was ..

Het is niet zo een heel uitdagende eerste keer geworden vandaar dat we twijfelden of we deze ervaring wel online zouden zetten. Maar aan de ene kant, dit is wel een echte eerste keer en wij vonden het allebei geweldig .. We zijn nu al aan het kijken naar een nieuwe datum, zodat we een keer op een zaterdagavond kunnen gaan!
Fijn om te lezen en leuk dat jullie het goed naar je zin hebben gehad op zo'n eerste keer.
Dat viel bij ons wel tegen bij ons allereerste clubbezoek :-D (maar goed, die club was twee weken na ons bezoek ook failliet en dat was niet door ons toedoen ;-) ).

Gewoon wat clubs en wat avonden uitproberen; jullie merken zelf wel snel genoeg wat jullie ding is en wat niet, welke jullie clubs zijn en op welke avonden jullie je het best voelen (en om dat uit te vinden zal je heus wel eens in clubs terecht komen waar je binnen het uur zoiets hebt van "wegwezen!!!").

Royal Time is als club ook redelijk nieuw dacht ik; nog nooit geweest maar als ik de feedback op de datingsite waar we zitten mag geloven, kun je er op zaterdagen best wel leuke ero-disco-feestjes hebben idd.
pi_101049367
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 17:07 schreef hetero_stel het volgende:

[..] Eerste ervaring Royal Times [..]
Erg leuk om jullie verhaal te lezen :)
If abortion is murder, then masturbation is genocide and a blowjob is cannibalism
pi_101076969
wij hebben ook wel eens een huilende vrouw in de kleedkamer aangetroffen.
Blijkbaar was de man nog boven met andere zaken bezig.
Je moet wel allebei er volledig achterstaand als je zoiets onderneemt en ook goed met elkaar afspreken wat wel en wat niet en het vooral ook af kunnen breken als 1 van de twee het niet meer leuk vindt. Nooit doorbijten. Niet leuk is niet leuk is kappen ermee. Anders krijg je dat dus.
  dinsdag 23 augustus 2011 @ 14:35:24 #266
319763 mixedcouple
Do all things with love
pi_101084360
Leuke ervaringen. Wij willen nog steeds een keer graag heen, maar vrouwtje is nog wat onzeker. Ze is een mooie verschijning waar vaak naar gekeken wordt en als zij dan een pc binnenkomt zal dat nog meer zijn (denkt ze, ook vanwege haar afkomst, kom je niet vaak tegen) terwijl ze niet zo van die aandacht houdt.
Couscous & kaas [L]
  dinsdag 23 augustus 2011 @ 14:44:26 #267
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_101084682
Ik blijf gemengde gevoelens hebben bij dit soort parenclubs, en partnerruil avonden.
Het zal niet voor iedereen weggelegd zijn, en niet iedere relatie zou er tegen kunnen denk ik.
pi_101084689
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 14:35 schreef mixedcouple het volgende:
Leuke ervaringen. Wij willen nog steeds een keer graag heen, maar vrouwtje is nog wat onzeker. Ze is een mooie verschijning waar vaak naar gekeken wordt en als zij dan een pc binnenkomt zal dat nog meer zijn (denkt ze, ook vanwege haar afkomst, kom je niet vaak tegen) terwijl ze niet zo van die aandacht houdt.
Ja iedereen kijkt daar naar elkaar
Het is kijken en bekeken worden heel erg. Je komt immers voor elkaar ;)
  dinsdag 23 augustus 2011 @ 15:01:49 #269
319763 mixedcouple
Do all things with love
pi_101085355
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 14:44 schreef wij2 het volgende:

[..]

Ja iedereen kijkt daar naar elkaar
Het is kijken en bekeken worden heel erg. Je komt immers voor elkaar ;)
Natuurlijk, dat begrijpen wij wel. Immers zullen wij onze ogen ook de kost geven, maar veel mensen zijn juist heel nieuwsgierig naar haar vanwege haar afkomst. Wel eens naar een thuisfeestje geweest en dan bleef ze de meest gekke vragen krijgen. Dat vindt ze vooral vervelend.
Couscous & kaas [L]
pi_101087154
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 15:01 schreef mixedcouple het volgende:

[..]

Natuurlijk, dat begrijpen wij wel. Immers zullen wij onze ogen ook de kost geven, maar veel mensen zijn juist heel nieuwsgierig naar haar vanwege haar afkomst. Wel eens naar een thuisfeestje geweest en dan bleef ze de meest gekke vragen krijgen. Dat vindt ze vooral vervelend.
Waar komt ze dan vandaan? Je maakt ons nieuwsgierig? :p
Eerste keer is ook gewoon heel eng. Toen wij de eerste keer gingen waren we al zenuwachtig voordat we van huis weggingen. En toen we op de parkeerplaats aankwamen bleven we een half uur in de auto zitten. Toen we eindelijk wilden uitstappen reedt er net een stel aan met een hele grote brede neger en toen dachten we ineens... o...o... Bleven we nog maar even zitten. En daarna naar de ingang gelopen helemaal trillen in de rij :p En toen heel vriendelijk ontvangen zijn we ergens gaan zitten en na 2 uur durfden we van onze plaats af te komen en toen kregen we door dat er eigenlijks niets engs aan was :p Vanaf dat moment begonnen alle avonturen. Maar mensen gaan wel veel vragen. De sfeer in parenclubs is heel sociaal en relaxed. Iedereen in zijn waarde laten en met respect behandelen.
  dinsdag 23 augustus 2011 @ 16:00:23 #271
319763 mixedcouple
Do all things with love
pi_101087638
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 15:47 schreef wij2 het volgende:

[..]

Waar komt ze dan vandaan? Je maakt ons nieuwsgierig? :p
Eerste keer is ook gewoon heel eng. Toen wij de eerste keer gingen waren we al zenuwachtig voordat we van huis weggingen. En toen we op de parkeerplaats aankwamen bleven we een half uur in de auto zitten. Toen we eindelijk wilden uitstappen reedt er net een stel aan met een hele grote brede neger en toen dachten we ineens... o...o... Bleven we nog maar even zitten. En daarna naar de ingang gelopen helemaal trillen in de rij :p En toen heel vriendelijk ontvangen zijn we ergens gaan zitten en na 2 uur durfden we van onze plaats af te komen en toen kregen we door dat er eigenlijks niets engs aan was :p Vanaf dat moment begonnen alle avonturen. Maar mensen gaan wel veel vragen. De sfeer in parenclubs is heel sociaal en relaxed. Iedereen in zijn waarde laten en met respect behandelen.
Marokkaanse....;)
Echt iets voor ons om ook heel lang te aarzelen wanneer we op plek van bestemming zijn hihi
Couscous & kaas [L]
pi_101088198
Ik denk dat je het beste naar een parenavond kan gaan. ik weet niet wat jullie voorkeur heeft. Maar wij gaan soms ook naar mannen alleen avonden zeg maar en dan in sommige clubs ontstaat wel eens een ongezonde sfeer. Dan gaan die kerels je gewoon volgen met 5 tegelijk. Dan zijn we ook weer meteen weg. En meestal krijgen we ook veel aandacht omdat we relatief jong zijn. Bij parenavonden voelen we ons meer gelijk aan de rest. Daar staat iedereen in dezelfde positie en gelijkwaardig aan elkaar. Ik denk dat waar je vrouw bang voor is dat dat dus vooral op mannenavonden is.
Qua parenavonden gaan wij het liefst naar mystique en fata morgana. In onze ogen de beste clubs. Ik kan niet echt een voorkeur geven aan die 2. hoe oud zijn jullie? ;) Wat voor afkomst heb je zelf?
  dinsdag 23 augustus 2011 @ 17:12:38 #273
319763 mixedcouple
Do all things with love
pi_101090573
Dat soort situaties willen wij dus voorkomen (dat er tig mannen je achtervolgen)... Oké duidelijk, wel een eind uit de richting voor ons, maar wie weet... Wij zijn 32 en 22 en zij Marokkaanse, hij Nederlands ;)

Iemand hier ooit bij inn4love in Wagenborgen geweest?
Couscous & kaas [L]
pi_101165025
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 11:14 schreef wij2 het volgende:
wij hebben ook wel eens een huilende vrouw in de kleedkamer aangetroffen.
Blijkbaar was de man nog boven met andere zaken bezig.
Je moet wel allebei er volledig achterstaand als je zoiets onderneemt en ook goed met elkaar afspreken wat wel en wat niet en het vooral ook af kunnen breken als 1 van de twee het niet meer leuk vindt. Nooit doorbijten. Niet leuk is niet leuk is kappen ermee. Anders krijg je dat dus.
Uiteraard; samen uit, samen thuis. Hier is het ook heel eenvoudig; als één van beiden nog maar de minste twijfel heeft, dan gaat het niet door. Moeten we zelfs niet voor praten, een blik volstaat daar meestal al.
pi_101166675
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 17:12 schreef mixedcouple het volgende:
Dat soort situaties willen wij dus voorkomen (dat er tig mannen je achtervolgen)... Oké duidelijk, wel een eind uit de richting voor ons, maar wie weet... Wij zijn 32 en 22 en zij Marokkaanse, hij Nederlands ;)

Iemand hier ooit bij inn4love in Wagenborgen geweest?
Heb een hele tijd leuke swing-activiteiten met een dame van Marokkaanse origine gehad, en in clubs werd zij niet echt overspoeld of zo hoor. De meeste swingers (paren dan, mannen-avonden zou ik sowieso niet aanraden, zeker niet als je v-tje niet echt in de belangstelling wil staan) kunnen daar wel voorbij kijken. Wat extra aandacht misschien, maar denk wel dat dat moet meevallen.
  zondag 28 augustus 2011 @ 19:39:36 #276
319763 mixedcouple
Do all things with love
pi_101300182
@ Hebus, goed om te horen! Zo kan het dus ook, wij zullen dan toch eerder kiezen voor een parenavond inderdaad. Thanks ;)
Couscous & kaas [L]
pi_107995551
Mijn vriendin en ik zitten er al een tijdje aan te denken om naar een parenclub te gaan. Nu zou ik hierover graag wat meer info hebben, aangezien we er ook nog wel een beetje tegenop zien omdat we niet weten hoe dit er precies aan toe gaat.

Eerst wat algemene vragen.

1. Omdat het voor ons de eerste keer is, willen we het liefst niet te ver van huis. We wonen zelf in het noorden. Heeft iemand ervaringen met met parenclubs in Groningen of Drenthe?

2. Wij zijn zelf 18 en 23, komen er vaak jonge stellen?

3. Mijn vriendins grote fantasie is om wat met een andere meid te doen, andere mannen heeft ze niet zoveel mee. (Ze zou het ook totaal geen probleem vinden als ik ook wat met een andere meid doe). Gebeurt dit wel vaker dat stellen (of iig meiden) alleen voor andere meiden heengaan?

Verder nog andere informatie die we moeten weten voordat we voor de eerste keer gaan?

Alvast heel erg bedankt voor degene(n) die ons kan helpen.
pi_108000083
OMG dit lijkt me zo raar!

Ik vraag me af, waarom ga je naar een parenclub?

- Om gezien te worden.
- Swingen.
- Wat anders..?

Ik moet er niet aan denken om mijn vriendin te laten gebruiken door andere gasten.

Waarom ga je dus naar zo'n club?
pi_108000171
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2012 02:34 schreef Sar2007 het volgende:
Mijn vriendin en ik zitten er al een tijdje aan te denken om naar een parenclub te gaan. Nu zou ik hierover graag wat meer info hebben, aangezien we er ook nog wel een beetje tegenop zien omdat we niet weten hoe dit er precies aan toe gaat.
Dit topic en de voorgaande even eens doorlezen; staan redelijk wat ervaringen in die je wel al een idee geven van hoe het er daarbinnen aan toe gaat. (wel even over de "ah bah"-reacties heen lezen ;-) ).

quote:
Eerst wat algemene vragen.

1. Omdat het voor ons de eerste keer is, willen we het liefst niet te ver van huis. We wonen zelf in het noorden. Heeft iemand ervaringen met met parenclubs in Groningen of Drenthe?
Op dat vlak kan ik weinig meer info geven. Groningen/Drenthe is voor ons echt wel iets te ver af, maar wij komen dan ook vanuit Antwerpen.
Als je omgeving Gouda niet te veraf vindt, dan is Fun4two zeker dé aanrader die je eens moet proberen.

quote:
2. Wij zijn zelf 18 en 23, komen er vaak jonge stellen?
Dat hangt puur van de club en van de avond af. In België (en dat zal in NL niet anders zijn) is het alvast zo dat sommige clubs echt wel een ouder publiek aantrekken; clubs met een jonger publiek zijn iets minder breed gezaaid, maar ze zijn er wel. Om het voorbeeld van fun4two te nemen: daar komen in onze ervaring redelijk wat jonge stellen op af (25-35), maar die concentreren zich wel op de zaterdagen. Op zondagen is het publiek er ietwat ouder, op vrijdagen is het een mix die afhangt van de thema-avond. In onze ervaring met andere clubs zijn zaterdagen meestal de dagen met het meest jonge koppels. Ook ga je meer jonge koppels zien op avonden waar iets specifiek als thema of als feestje georganiseerd is. Op een doorsnee clubavond is dat meestal minder.

quote:
3. Mijn vriendins grote fantasie is om wat met een andere meid te doen, andere mannen heeft ze niet zoveel mee. (Ze zou het ook totaal geen probleem vinden als ik ook wat met een andere meid doe). Gebeurt dit wel vaker dat stellen (of iig meiden) alleen voor andere meiden heengaan?
Dat gebeurt, al ga je weinig stellen vinden die toelaten dat jij als m met de andere v wat doet, terwijl de m van het koppel niets met jouw v kan doen. In veel gevallen gaan dergelijke koppels enkel voor v-v interactie.
De meeste koppels die je in clubs zal vinden zijn koppels die voor partnerruil gaan met 4 (al dan niet soft of full - enkel spelen of inclusief de daad zelf dus), koppels die op zoek zijn naar v-v interactie met andere koppels of koppels die op zoek zijn naar een extra m erbij (en die laatste zijn zeker geen meerderheid - die gaan ook eerder naar clubs met singles). Als je dus naar clubs gaat met het oog op enkel een trio tussen jou, je vriend
• in en een vrouw, dan is de kans betrekkelijk groot dat je dat niet zal vinden.
Er zijn natuurlijk ook single vrouwen in clubs die wat jij zoekt wel toestaan, maar ook dat is een hele kleine minderheid. Zoek je werkelijk zo'n trio, dan is het eerder aangeraden eerst wat op datingsites rond te zoeken.

quote:
Verder nog andere informatie die we moeten weten voordat we voor de eerste keer gaan?

Alvast heel erg bedankt voor degene(n) die ons kan helpen.
Dingen die je zeker in het achterhoofd moet houden
• Informeer jezelf over de clubs die je overweegt. Als je in de verkeerde club terecht komt, dan kan dat zo je zin om er ooit nog te komen wegnemen, ook al was dat niet per se het beste voorbeeld van hoe een club kan zijn
• Gezien jullie leeftijd en gezien jullie geen/minder interesse hebben in mannen: ga niet naar clubs waar singles toegelaten zijn of ga op een avond met enkel koppels. Zeker met haar leeftijd van 18 ga je aangeschoten wild zijn in zo'n club
• Gezien jullie leeftijd: wees je ervan bewust dat velen interesse zullen hebben. Een jonge meid van 18 trekt aandacht en interesse.
• Gezien jullie leeftijd: wees zeker waar je aan begint. Kies er beiden zelf voor en kies er heel bewust voor
• Denk er aan dat niets moet. Je kan de eerste keer even goed om gewoon te kijken en bekeken te worden. Mensen zullen dat zonder meer aanvaarden (en in heel veel gevallen straal je dat ook uit en merken anderen dat zelfs zonder het ook maar ter sprake moet komen
pi_108000223
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2012 11:17 schreef blubberboot het volgende:
OMG dit lijkt me zo raar!

Ik vraag me af, waarom ga je naar een parenclub?

- Om gezien te worden.
- Swingen.
- Wat anders..?

Ik moet er niet aan denken om mijn vriendin te laten gebruiken door andere gasten.

Waarom ga je dus naar zo'n club?
Om te swingen en te genieten.
pi_108001135
Heel erg bedankt voor je reactie Hebus!

quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2012 11:20 schreef Hebus het volgende:

[..]

Dit topic en de voorgaande even eens doorlezen; staan redelijk wat ervaringen in die je wel al een idee geven van hoe het er daarbinnen aan toe gaat. (wel even over de "ah bah"-reacties heen lezen ;-) ).

Het hele topic hebben we inderdaad al doorgelezen!

quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2012 11:20 schreef Hebus het volgende:
[..]

Op dat vlak kan ik weinig meer info geven. Groningen/Drenthe is voor ons echt wel iets te ver af, maar wij komen dan ook vanuit Antwerpen.
Als je omgeving Gouda niet te veraf vindt, dan is Fun4two zeker dé aanrader die je eens moet proberen.
Fun4Two hebben we inderdaad over gehoord, en lijkt ons ook wel wat, maar we zoeken het, in ieder geval de eerste keer, liever wat dichter bij huis.

quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2012 11:20 schreef Hebus het volgende:
[..]

Dat gebeurt, al ga je weinig stellen vinden die toelaten dat jij als m met de andere v wat doet, terwijl de m van het koppel niets met jouw v kan doen. In veel gevallen gaan dergelijke koppels enkel voor v-v interactie.
De meeste koppels die je in clubs zal vinden zijn koppels die voor partnerruil gaan met 4 (al dan niet soft of full - enkel spelen of inclusief de daad zelf dus), koppels die op zoek zijn naar v-v interactie met andere koppels of koppels die op zoek zijn naar een extra m erbij (en die laatste zijn zeker geen meerderheid - die gaan ook eerder naar clubs met singles). Als je dus naar clubs gaat met het oog op enkel een trio tussen jou, je vriend
• in en een vrouw, dan is de kans betrekkelijk groot dat je dat niet zal vinden.
Er zijn natuurlijk ook single vrouwen in clubs die wat jij zoekt wel toestaan, maar ook dat is een hele kleine minderheid. Zoek je werkelijk zo'n trio, dan is het eerder aangeraden eerst wat op datingsites rond te zoeken.
Dan moeten we maar gewoon eens een club binnenstap en kijken wat er gebeurt ;)
Ik hoef ook niet persé mee te doen, het gaat er vooral om dat v hier eens wat met een andere v kan doen, en daarna kijken is natuurlijk ook leuk! ;)

quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2012 11:20 schreef Hebus het volgende:
[..]

Dingen die je zeker in het achterhoofd moet houden
• Informeer jezelf over de clubs die je overweegt. Als je in de verkeerde club terecht komt, dan kan dat zo je zin om er ooit nog te komen wegnemen, ook al was dat niet per se het beste voorbeeld van hoe een club kan zijn
Dit doen we sowieso, we zijn waarschijnlijk toch veel te verlegen om zomaar, zonder verdere info, een club binnen te stappen.

quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2012 11:20 schreef Hebus het volgende:
• Gezien jullie leeftijd: wees zeker waar je aan begint. Kies er beiden zelf voor en kies er heel bewust voor
We hebben het er goed en lang over gehad, en we weten zeker dat we dit willen.

Iemand anders die hier nog wat aan toe te voegen heeft of die ervaringen heeft met een club in het noorden? :D
  woensdag 15 februari 2012 @ 12:00:50 #282
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_108001336
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2012 11:53 schreef Sar2007 het volgende:
Heel erg bedankt voor je reactie Hebus!

[..]

Het hele topic hebben we inderdaad al doorgelezen!

[..]

Fun4Two hebben we inderdaad over gehoord, en lijkt ons ook wel wat, maar we zoeken het, in ieder geval de eerste keer, liever wat dichter bij huis.

[..]

Dan moeten we maar gewoon eens een club binnenstap en kijken wat er gebeurt ;)
Ik hoef ook niet persé mee te doen, het gaat er vooral om dat v hier eens wat met een andere v kan doen, en daarna kijken is natuurlijk ook leuk! ;)

[..]

Dit doen we sowieso, we zijn waarschijnlijk toch veel te verlegen om zomaar, zonder verdere info, een club binnen te stappen.

[..]

We hebben het er goed en lang over gehad, en we weten zeker dat we dit willen.

Iemand anders die hier nog wat aan toe te voegen heeft of die ervaringen heeft met een club in het noorden? :D
Zomaar een vraagje, wie is de 18 jarige? de man of de vrouw, en hoe lang kennen jullie elkaar?
pi_108001483
De vrouw. Kennen elkaar 4 jaar.
pi_108003000
Een club lijkt mij inderdaad niet de meest handige plek om als stel een vrouw (alleen) te vinden.
..non est vivere sed valere vita est ..
pi_108003574
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2012 11:53 schreef Sar2007 het volgende:
Heel erg bedankt voor je reactie Hebus!
Graag gedaan :-)

quote:
Fun4Two hebben we inderdaad over gehoord, en lijkt ons ook wel wat, maar we zoeken het, in ieder geval de eerste keer, liever wat dichter bij huis.
Het is met recht en reden de beste club van de BeNeLux, en bij uitbreiding Europa waarschijnlijk. Da's natuurlijk ook voor een groot stuk persoonlijke voorkeur, maar er is in onze ervaring geen één die beter is. Zelfs Les Chandelles in Parijs komt niet in de buurt (en die houdt er letterlijk de door-policy op na die velen aan de Fun4two toeschrijven).
Ik dacht dat Le Baron dichter bij jullie is, maar daar durf ik geen geld op zetten :).

quote:
Dan moeten we maar gewoon eens een club binnenstap en kijken wat er gebeurt ;)
Ik hoef ook niet persé mee te doen, het gaat er vooral om dat v hier eens wat met een andere v kan doen, en daarna kijken is natuurlijk ook leuk! ;)
Uiteraard :) Dat is trouwens ook de insteek van veel koppels waar v-v primeert.
Maar 't was gewoon om je verwachtingen wat betreft triootjes met een extra v even juist te zetten ;-).

Trouwens: Mystique bij Breda heeft af en toe een lovergirl-night, waar een aantal vrouwen alleen op afkomen speciaal voor koppels die eens op zoek zijn naar een extra v.
pi_108022445
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2012 13:18 schreef Hebus het volgende:

[..]

Het is met recht en reden de beste club van de BeNeLux, en bij uitbreiding Europa waarschijnlijk. Da's natuurlijk ook voor een groot stuk persoonlijke voorkeur, maar er is in onze ervaring geen één die beter is. Zelfs Les Chandelles in Parijs komt niet in de buurt (en die houdt er letterlijk de door-policy op na die velen aan de Fun4two toeschrijven).
Ik dacht dat Le Baron dichter bij jullie is, maar daar durf ik geen geld op zetten :).
Wat ik nu op internet gevonden heb zijn er sowieso 2 hier in het noorden, Swingersdream en 12 have fun, maar beide laten ook mannen alleen toe, helaas.


We hebben ook nog even wat filmpjes bekeken van Fun 4 two, en dat ziet er zeker interessant uit, alleen jammer dat het zo ver weg is.
pi_108034824
Iemand hier trouwens ervaring met 1 van bovenstaande clubs?
pi_108036025
Hoi,

Wij hebben jullie post even bekeken, en in het noorden is het dun bezaaid met een club die ook nog een beetje leuk is.

Swingersdream die je opnoemt zit op 5 minuten van Groningen, maar daar zal ik zeker als eerste keer niet heen gaan.
Het thema wat daar is is amateur protitutie dus dat lijkt me niet wat jullie zoeken.

Kijk maar eens op de site van inn4love die zit ook in het noorden, moet een mooie club zijn.
Zelf zijn we er niet geweest, omdat de keer als we gaan, wij toch wat verder gaan rijden en dan voor de Fata of medemblik kiezen.

Succes
Hou van heerlijk genieten
pi_108043981
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2012 08:48 schreef happyliving het volgende:
Hoi,

Wij hebben jullie post even bekeken, en in het noorden is het dun bezaaid met een club die ook nog een beetje leuk is.

Swingersdream die je opnoemt zit op 5 minuten van Groningen, maar daar zal ik zeker als eerste keer niet heen gaan.
Het thema wat daar is is amateur protitutie dus dat lijkt me niet wat jullie zoeken.

Kijk maar eens op de site van inn4love die zit ook in het noorden, moet een mooie club zijn.
Zelf zijn we er niet geweest, omdat de keer als we gaan, wij toch wat verder gaan rijden en dan voor de Fata of medemblik kiezen.

Succes
Inn4Love hadden wij ook gezien inderdaad, en de website zag er goed uit. Maar als we dan naar ervaringen gaan zoeken, vinden we vrijwel alleen slechte ervaringen van mensen die er de afgelopen tijd zijn geweest.

Zoals hier: http://www.clubtijd.nl/?fuseaction=ervaringen&clubid=20
pi_108045250
Waarom perse een club eigenlijk voor die eerste ervaring met een dame?
..non est vivere sed valere vita est ..
pi_108052150
Meerdere redenen...

Een parenclub lijkt ons sowieso een keer een leuke beleving en de sfeer lijkt ons wel wat...
Verder lijkt het ons ook makkelijker om daar iemand te vinden...
pi_108056533
We hebben er nogmaals over nagedacht en we wachten toch wat langer, om toch maar naar een club wat verder weg te gaan. Op het moment denken we aan club Monique, dit lijkt ons, na het lezen van ervaringen, de mooiste, waar veel verschillende mensen komen en op zaterdag geen mannen alleen!
pi_108057466
Grappig,

Ik heb er ook regelmatig met mijn vriendin over nagedacht over een parenclub, en kan me precies in sar2007 vinden,..
Wij zijn ook bang dat we het gros van de mensen daar te oud / ordinair vinden..

Wij wonen ook in het noorden, en hier heb je gewoon niet veel.. en daarnaast is zoiets ook zo spannend dat er ook een "durf ik wel" meespeeld!


Sar, wat misschien in positieve manier meespeeld, is met vrienden naar een club te gaan. bedoel dan niet gelijk "neukvrienden" maar dat je iig met groepje bent, dan heb je elkaar nog in de club.
pi_108060665
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2012 20:51 schreef lpkloon het volgende:
Wij wonen ook in het noorden, en hier heb je gewoon niet veel.. en daarnaast is zoiets ook zo spannend dat er ook een "durf ik wel" meespeeld!
Het "durf ik wel" is niet zo'n heel groot probleem, we hebben afgesproken dat we gewoon eens heengaan en aan de bar een drankje gaan drinken. Dan zien we wel wat er gebeurt!

quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2012 20:51 schreef lpkloon het volgende:
Sar, wat misschien in positieve manier meespeeld, is met vrienden naar een club te gaan. bedoel dan niet gelijk "neukvrienden" maar dat je iig met groepje bent, dan heb je elkaar nog in de club.
Dit is misschien wel een goed idee inderdaad. Dan heb je altijd iemand om mee te praten.

Hebben jullie een idee wat jullie willen in een parenclub?
pi_108063558
het klinkt bijna afgezaagd, maar mijn vriendin wil ook wel eens friemelen met een andere meid.

Het lijkt haar ook opwindend dat als we seks hebben dat mensen dan toe kunnen kijken en misschien wat kunnen voelen..

zou zelf bijvoorbeeld ook wel eens willen friemelen aan een man, nooit gedaan, menselijk nieuwsgierig ernaar.

Het zou ons op zo'n avond absoluut niet om swingen e.d. gaan.. zou al lang bijzonder zijn om seks te hebben terwijl een ander stel naast je dat ook heeft.
pi_108063890
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2012 22:48 schreef lpkloon het volgende:
Het lijkt haar ook opwindend dat als we seks hebben dat mensen dan toe kunnen kijken en misschien wat kunnen voelen..
Dit lijkt ons inderdaad ook nog wel wat... Of inderdaad met 1 of meerdere stellen om ons heen...

quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2012 22:48 schreef lpkloon het volgende:
zou zelf bijvoorbeeld ook wel eens willen friemelen aan een man, nooit gedaan, menselijk nieuwsgierig ernaar.
Dit is dan weer niks voor mij... :)

Hebben jullie al iets van ervaring?
pi_108065323
Nee, we hebben beiden nog geen ervaring,

ik weet ook niet of het met een man mij iets lijkt hoor, heb er gemengde gevoelens over :P

Maar, als je verder wil praten en dit topic niet verder wil vervuilen kan je altijd pm/dm of hoe het hier ook heet sturen! :P
pi_108070084
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2012 20:51 schreef lpkloon het volgende:
Sar, wat misschien in positieve manier meespeeld, is met vrienden naar een club te gaan. bedoel dan niet gelijk "neukvrienden" maar dat je iig met groepje bent, dan heb je elkaar nog in de club.
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2012 21:53 schreef Sar2007 het volgende:
Dit is misschien wel een goed idee inderdaad. Dan heb je altijd iemand om mee te praten.
Ja en nee

Een eerste keer met "vrienden" gaan is inderdaad leuk omdat je in gezelschap bent, maar het neemt ook wel wat van de "sfeer" weg om het zo te zeggen. Je hebt dan inderdaad altijd iemand om mee te praten en je hebt elkaar nog, maar dat kan ook een rem zijn. Zeker bij een eerste keer gaan jullie dan heel waarschijnlijk enkel met elkaar optrekken. Niet dat daar op zich iets verkeerd mee is, maar je zal minder de sfeer meekrijgen, net omdat je enkel met elkaar optrekt. Als je echt een beeld wil hebben van hoe het er aan toe gaat en hoe jullie je er bij voelen, dan denk ik dat een bezoekje met jullie tweetjes beter is.

Trouwens ook niet zo vanzelfsprekend om die vrienden die je mee zou nemen te vinden. Bij veel swingers weten hun gewone vrienden niet van hun activiteiten :D

Anyway: als jullie beiden elkaar vinden hierin: have fun! ;-)
pi_108080439
Hey,
Wilde toch nog even reageren, nu ik zag dat jullie topic verplaatst was.
Dat van de slechte ervaringen had ik nog niet gehoord van inn4love, maar weet wel dat je het niet met een Fata of Fun kunt gaan vergelijken.

Lees nu dat je de NCC ( parenclub Monique) op jullie lijstje hebt, wij gaan daar ook wel eens heen af en toe, maar dan voor een speciaal thema wat er dan is.

Gezien jullie leeftijd zou ik dat niet als eerste club pakken, het publiek is over het algemeen iets ouder. En het is een club die erg aktief is neemt niet weg dat het wel gezellig is.
Maar lijkt me als eerste keer geen aanrader.

Omdat jullie toch uit het noorden komen, maakt de afstand naar Monique of naar de fata weinig uit, dus zou dan echt voor de fata kiezen.
Hier heb je ook een echt uitgebreid eten, en kun je ook gaan bubbelen en dat is vaak rustiger aan de sfeer proeven.

Maar dat is onze mening, en jullie moeten uiteraard zelf doen waar jullie je het beste bij voelen.
Hou van heerlijk genieten
pi_108082323
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2012 08:49 schreef Hebus het volgende:
Een eerste keer met "vrienden" gaan is inderdaad leuk omdat je in gezelschap bent, maar het neemt ook wel wat van de "sfeer" weg om het zo te zeggen. Je hebt dan inderdaad altijd iemand om mee te praten en je hebt elkaar nog, maar dat kan ook een rem zijn. Zeker bij een eerste keer gaan jullie dan heel waarschijnlijk enkel met elkaar optrekken. Niet dat daar op zich iets verkeerd mee is, maar je zal minder de sfeer meekrijgen, net omdat je enkel met elkaar optrekt. Als je echt een beeld wil hebben van hoe het er aan toe gaat en hoe jullie je er bij voelen, dan denk ik dat een bezoekje met jullie tweetjes beter is.
Dat is inderdaad wel zo... Het neemt wel wat van de spannende sfeer weg... Toch maar eens over nadenken.
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')