abonnement bol.com Coolblue
pi_100797699
quote:
0s.gif Op zondag 14 augustus 2011 01:53 schreef mrhaas het volgende:
Weet niet wat reeel.is,.maar.zowiezo gewoon een keer kijken. En misschien iemand daar om mee te seksen. Mag ook een oudere aantrekkelijke vrouw zijn. Maar eind dertig houd het wel op voor mij. Uiteraard ook de dames pleasen! Maar als ik nu zou gaan verwacht ik daar ergens eenzaam in een hoekje te zitten :p
Zal puur van je eigen gedrag afhangen eerder.
Als je er rond loopt met een "ik heb betaald dus ik mag"-ingesteldheid, dan ga je van een koude kermis thuiskomen.
pi_100797729
quote:
0s.gif Op zondag 14 augustus 2011 19:25 schreef mrhaas het volgende:
oog getuige verslag met iemand die levens echte ervaring heeft. Of iemand die connecties heeft. Alles word gewaardeerd. Leuke trolls ook. Maar ik hoopte eigenlijk meer informatie van je te krijgen!
Een korte samenvatting van eigen ervaringen vind je een bladzijde eerder ook terug hoor ;)
pi_100808163
Speciaal om op dit topic te kunnen reageren even geregistreerd bij fok :)
Wij doen al jaren parenclubs. We zijn 22 en 27 jaar.
Gaan we voor een man alleen dan gaan we naar Monique
Gaan we voor een stellen avond dan gaan we naar fata of mystique.
We zijn naar bijna alle clubs geweest die we weten dat ze bestaan, maar deze springen er toch het meeste uit.
Meeste mensen hebben eigenlijk geen idee wat een parenclub inhoud en van de websites krijg je ook geen goede indruk
Voor je kan oordelen moet je het echt ervaren hebben.
Wij lopen ook wel tegen het probleem aan dat mensen van de eigen leeftijd wat minder makkelijk te vinden zijn. Maar dat vinden we zelf niet zo'n issue.
pi_100808475
O ja,
Ook nog even het volgende:
Parenavonden zijn compleet anders als avonden met mannen alleen.
Dus heb je het 1 gezien is dat echt anders dan het andere. mannenavonden zijn meer smeriger (vaak ook irritante kerels) vind ik zelf altijd en parenavonden gezelliger en respectvoller.
pi_100808508
quote:
1s.gif Op zondag 14 augustus 2011 16:39 schreef Five_Horizons het volgende:
Wat is dat Mystique voor tent eigenlijk?
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_100810236
quote:
5s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 15:20 schreef Five_Horizons het volgende:

[..]

Leuke parenclub.
pi_100823439
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 16:02 schreef wij2 het volgende:

[..]

Leuke parenclub.
:')

de leukste thuis, merk ik...
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_100844847
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 21:05 schreef Five_Horizons het volgende:

[..]

:')

de leukste thuis, merk ik...
Nee wat er eigenlijk gebeurde was dat ik typte en op enter drukte in de veronderstelling dat hij naar een nieuwe regel ging waarin ik de rest ging beschrijven, maar ineens was het gepost en toen d8 ik laat maar zitten. Hier nogmaals een poging:
Wij zijn alleen op stellen avonden geweest. Je hebt er van alles. Spannende ruimtes zoals darkroom normale spannende ruimtes eetgedeelte discotheekgedeelte, eigenlijk alles wat je in een uitgebreide parenclub gewend bent.
We hebben ook eens trouwens iets geks meegemaakt daar. Waren we aan het kijken naar andere sexende stellen. Komt er ineens een vent die mijn vriendin van achter beetpakt en helemaal zijn armen om haar heen slaat. Begon ze te schreeuwen toen was het meteen klaar. Dat was wel echt heel vreemd.
pi_100844962
Dan heb ik niks gezegd ;). Maar hoe is dat muziektechnisch? Is dat alleen een discotheek?
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_100845586
quote:
1s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 11:06 schreef Five_Horizons het volgende:
Dan heb ik niks gezegd ;). Maar hoe is dat muziektechnisch? Is dat alleen een discotheek?
Ja beetje dance muziek wordt er gedraaid. En aan de zijlijn gebeuren er ook wel eens dingen, maar over het algemeen niet zo heftig als in de daarvoor aangewezen ruimtes. Het is gewoon uitgaan met wat extra's zeg maar zo moet je het zien. Dus net als dat je naar een normale discotheek gaat, alleen dan met een erotisch tintje erbij. En als je het dan compleet wilt maken ga je naar "de ruimtes" maar er zijn zat mensen die alleen gaan feesten en ook die het alleen met hun eigen partner doen.
pi_100845651
Okay, dank je. :)
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_101045629
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 09:26 schreef hetero_stel het volgende:

[..]

Bedankt Hebus en Goldfinger!

Met zo'n uitgebreide samenvatting kunnen we wel iets mee!! We gaan deze week voor de eerste keer afspreken met een ander stel waarna we een leuke club kunnen gaan uitzoeken om te kijken hoe ons dat bevalt. We zullen proberen ook een leuke samenvatting te plaatsen ..
Nou zoals beloofd een samenvatting van ons eerste bezoek aan een parenclub. We hadden het eigenlijk niet gepland maar afgelopen vrijdag is het er toch van gekomen. Ons oog was gevallen op Royal Times in Belgi. Het was al 12 uur toen we besloten om naar deze club te gaan, mede zo laat doordat het een beetje onverwacht was.

Terwijl we er naar toe reden kwam de spanning toch wel al opzetten. Gelukkig was het makkelijk te vinden op een mooie locatie (voor zover dat goed te zien was in het donker :) ). Het was er niet zo heel druk hadden we het idee en dat klopte ook, daar hadden ze ons vooraf ook voor gewaarschuwd omdat het pas de 2de keer was dat ze open waren op vrijdag. Tot aan de deur gelopen en aangebeld, duurde even eer er iemand open deed maar toen was het toch zo ver. Een hele aardige dame kwam open doen, de eigenaresse, terwijl wij een forse uitsmijter verwacht hadden.. Een hele leuke vrouw en ze legde ons alles een beetje uit, er hing een erg gemoedelijke sfeer. We zijn ons vervolgens eerst boven gaan om kleden, ik in een short en mijn vrouw in een leuk rood setje. We hebben heel even boven rond gelopen om de kamers te bekijken en wilden net de zolder op lopen, daar was 1 grote open ruimte, om daar ook even te kijken alleen waren daar net 2 mannen en een vrouw bezig. Zij hing in een soort schommel en die 2 mannen maakten zich klaar om verder te gaan met haar .. uhm toch een beetje ongemakkelijk voelden we ons en zijn vervolgens omgedraaid en naar beneden gelopen. Eerst maar eens de bar opzoeken dachten we :) We vonden het wel allebei een hele mooie nette zaak, mooie kamers en dancing gedeelte. We hebben natuurlijk geen vergelijkingsmateriaal maar we hadden het idee dat het een kleine knusse club was.

Er waren niet veel mensen, maar wel allemaal normale tot aantrekkelijke koppels. Je voelde je er eigenlijk aardig op je gemak, alsof je naar een gewone dancing gaat. Vervolgens iets te drinken besteld en dicht tegen mekaar aan blijven staan. De andere eigenaar kwam vervolgens ook even bij ons staan om even te praten. Hij vroeg waarom we naar een parenclub wilden gaan en hebben zo even over de verschillende soorten clubs gesproken en het verschil met thuis daten, was een leuk open gesprek. Hij legde ons vervolgens uit dat de zaak zaterdag vaak vol was en op vrijdag hadden ze nog niet zo lang open, het idee was ook dat dit meer een doe-avond zou worden en op zaterdag meer ero-dance. Terwijl we aan het kletsen waren kwam een andere man voorbij lopen en legde even een hand op de billen van mijn vrouw .. en tikte me aan om me te vertellen dat ze hele mooie billen had :) Was wel een leuk gebaar want ze hadden in de gaten dat het onze eerste keer was .. mijn vrouw vond het ook een leuk complimentje, zeker omdat de man in kwestie ook best aantrekkelijk was :)

We hadden wel al snel het idee dat we weer naar boven wilden gaan om met elkaar bezig te zijn, en dan eventueel een andere keer terug te komen op een zaterdagavond als het drukker was. Partnerruil zou er nu toch niet van komen aangezien de meeste stellen met een ander bevriend stel of man/vrouw gekomen waren. Op zich ook helemaal niet erg, is al spannend genoeg om bekeken te worden en bij andere mensen te gaan liggen die ook bezig zijn met elkaar.
We hadden allebei nooit gedacht dat we seks zouden hebben op zo’n heel groot matras, dat je eigenlijk alleen van tv kent, naast een ander stel dat een trio had met een man .. In het begin durf je niet te kijken maar na een tijdje valt alle schroom van je af en kun je je helemaal laten gaan .. in 1 woord geweldig en zeker voor herhaling vatbaar!! Het wond ons beiden enorm op om daar met elkaar bezig te zijn!! Na afloop wisten we ook zeker dat we dit nog een keer wilden doen als het drukker was ..

Het is niet zo een heel uitdagende eerste keer geworden vandaar dat we twijfelden of we deze ervaring wel online zouden zetten. Maar aan de ene kant, dit is wel een echte eerste keer en wij vonden het allebei geweldig .. We zijn nu al aan het kijken naar een nieuwe datum, zodat we een keer op een zaterdagavond kunnen gaan!
pi_101045848
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 17:07 schreef hetero_stel het volgende:

[..]

Nou zoals beloofd een samenvatting van ons eerste bezoek aan een parenclub. We hadden het eigenlijk niet gepland maar afgelopen vrijdag is het er toch van gekomen. Ons oog was gevallen op Royal Times in Belgi. Het was al 12 uur toen we besloten om naar deze club te gaan, mede zo laat doordat het een beetje onverwacht was.

Terwijl we er naar toe reden kwam de spanning toch wel al opzetten. Gelukkig was het makkelijk te vinden op een mooie locatie (voor zover dat goed te zien was in het donker :) ). Het was er niet zo heel druk hadden we het idee en dat klopte ook, daar hadden ze ons vooraf ook voor gewaarschuwd omdat het pas de 2de keer was dat ze open waren op vrijdag. Tot aan de deur gelopen en aangebeld, duurde even eer er iemand open deed maar toen was het toch zo ver. Een hele aardige dame kwam open doen, de eigenaresse, terwijl wij een forse uitsmijter verwacht hadden.. Een hele leuke vrouw en ze legde ons alles een beetje uit, er hing een erg gemoedelijke sfeer. We zijn ons vervolgens eerst boven gaan om kleden, ik in een short en mijn vrouw in een leuk rood setje. We hebben heel even boven rond gelopen om de kamers te bekijken en wilden net de zolder op lopen, daar was 1 grote open ruimte, om daar ook even te kijken alleen waren daar net 2 mannen en een vrouw bezig. Zij hing in een soort schommel en die 2 mannen maakten zich klaar om verder te gaan met haar .. uhm toch een beetje ongemakkelijk voelden we ons en zijn vervolgens omgedraaid en naar beneden gelopen. Eerst maar eens de bar opzoeken dachten we :) We vonden het wel allebei een hele mooie nette zaak, mooie kamers en dancing gedeelte. We hebben natuurlijk geen vergelijkingsmateriaal maar we hadden het idee dat het een kleine knusse club was.

Er waren niet veel mensen, maar wel allemaal normale tot aantrekkelijke koppels. Je voelde je er eigenlijk aardig op je gemak, alsof je naar een gewone dancing gaat. Vervolgens iets te drinken besteld en dicht tegen mekaar aan blijven staan. De andere eigenaar kwam vervolgens ook even bij ons staan om even te praten. Hij vroeg waarom we naar een parenclub wilden gaan en hebben zo even over de verschillende soorten clubs gesproken en het verschil met thuis daten, was een leuk open gesprek. Hij legde ons vervolgens uit dat de zaak zaterdag vaak vol was en op vrijdag hadden ze nog niet zo lang open, het idee was ook dat dit meer een doe-avond zou worden en op zaterdag meer ero-dance. Terwijl we aan het kletsen waren kwam een andere man voorbij lopen en legde even een hand op de billen van mijn vrouw .. en tikte me aan om me te vertellen dat ze hele mooie billen had :) Was wel een leuk gebaar want ze hadden in de gaten dat het onze eerste keer was .. mijn vrouw vond het ook een leuk complimentje, zeker omdat de man in kwestie ook best aantrekkelijk was :)

We hadden wel al snel het idee dat we weer naar boven wilden gaan om met elkaar bezig te zijn, en dan eventueel een andere keer terug te komen op een zaterdagavond als het drukker was. Partnerruil zou er nu toch niet van komen aangezien de meeste stellen met een ander bevriend stel of man/vrouw gekomen waren. Op zich ook helemaal niet erg, is al spannend genoeg om bekeken te worden en bij andere mensen te gaan liggen die ook bezig zijn met elkaar.
We hadden allebei nooit gedacht dat we seks zouden hebben op zo’n heel groot matras, dat je eigenlijk alleen van tv kent, naast een ander stel dat een trio had met een man .. In het begin durf je niet te kijken maar na een tijdje valt alle schroom van je af en kun je je helemaal laten gaan .. in 1 woord geweldig en zeker voor herhaling vatbaar!! Het wond ons beiden enorm op om daar met elkaar bezig te zijn!! Na afloop wisten we ook zeker dat we dit nog een keer wilden doen als het drukker was ..

Het is niet zo een heel uitdagende eerste keer geworden vandaar dat we twijfelden of we deze ervaring wel online zouden zetten. Maar aan de ene kant, dit is wel een echte eerste keer en wij vonden het allebei geweldig .. We zijn nu al aan het kijken naar een nieuwe datum, zodat we een keer op een zaterdagavond kunnen gaan!
Fijn om te lezen en leuk dat jullie het goed naar je zin hebben gehad op zo'n eerste keer.
Dat viel bij ons wel tegen bij ons allereerste clubbezoek :-D (maar goed, die club was twee weken na ons bezoek ook failliet en dat was niet door ons toedoen ;-) ).

Gewoon wat clubs en wat avonden uitproberen; jullie merken zelf wel snel genoeg wat jullie ding is en wat niet, welke jullie clubs zijn en op welke avonden jullie je het best voelen (en om dat uit te vinden zal je heus wel eens in clubs terecht komen waar je binnen het uur zoiets hebt van "wegwezen!!!").

Royal Time is als club ook redelijk nieuw dacht ik; nog nooit geweest maar als ik de feedback op de datingsite waar we zitten mag geloven, kun je er op zaterdagen best wel leuke ero-disco-feestjes hebben idd.
pi_101049367
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 17:07 schreef hetero_stel het volgende:

[..] Eerste ervaring Royal Times [..]
Erg leuk om jullie verhaal te lezen :)
If abortion is murder, then masturbation is genocide and a blowjob is cannibalism
pi_101076969
wij hebben ook wel eens een huilende vrouw in de kleedkamer aangetroffen.
Blijkbaar was de man nog boven met andere zaken bezig.
Je moet wel allebei er volledig achterstaand als je zoiets onderneemt en ook goed met elkaar afspreken wat wel en wat niet en het vooral ook af kunnen breken als 1 van de twee het niet meer leuk vindt. Nooit doorbijten. Niet leuk is niet leuk is kappen ermee. Anders krijg je dat dus.
  dinsdag 23 augustus 2011 @ 14:35:24 #266
319763 mixedcouple
Do all things with love
pi_101084360
Leuke ervaringen. Wij willen nog steeds een keer graag heen, maar vrouwtje is nog wat onzeker. Ze is een mooie verschijning waar vaak naar gekeken wordt en als zij dan een pc binnenkomt zal dat nog meer zijn (denkt ze, ook vanwege haar afkomst, kom je niet vaak tegen) terwijl ze niet zo van die aandacht houdt.
Couscous & kaas [L]
  dinsdag 23 augustus 2011 @ 14:44:26 #267
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_101084682
Ik blijf gemengde gevoelens hebben bij dit soort parenclubs, en partnerruil avonden.
Het zal niet voor iedereen weggelegd zijn, en niet iedere relatie zou er tegen kunnen denk ik.
pi_101084689
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 14:35 schreef mixedcouple het volgende:
Leuke ervaringen. Wij willen nog steeds een keer graag heen, maar vrouwtje is nog wat onzeker. Ze is een mooie verschijning waar vaak naar gekeken wordt en als zij dan een pc binnenkomt zal dat nog meer zijn (denkt ze, ook vanwege haar afkomst, kom je niet vaak tegen) terwijl ze niet zo van die aandacht houdt.
Ja iedereen kijkt daar naar elkaar
Het is kijken en bekeken worden heel erg. Je komt immers voor elkaar ;)
  dinsdag 23 augustus 2011 @ 15:01:49 #269
319763 mixedcouple
Do all things with love
pi_101085355
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 14:44 schreef wij2 het volgende:

[..]

Ja iedereen kijkt daar naar elkaar
Het is kijken en bekeken worden heel erg. Je komt immers voor elkaar ;)
Natuurlijk, dat begrijpen wij wel. Immers zullen wij onze ogen ook de kost geven, maar veel mensen zijn juist heel nieuwsgierig naar haar vanwege haar afkomst. Wel eens naar een thuisfeestje geweest en dan bleef ze de meest gekke vragen krijgen. Dat vindt ze vooral vervelend.
Couscous & kaas [L]
pi_101087154
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 15:01 schreef mixedcouple het volgende:

[..]

Natuurlijk, dat begrijpen wij wel. Immers zullen wij onze ogen ook de kost geven, maar veel mensen zijn juist heel nieuwsgierig naar haar vanwege haar afkomst. Wel eens naar een thuisfeestje geweest en dan bleef ze de meest gekke vragen krijgen. Dat vindt ze vooral vervelend.
Waar komt ze dan vandaan? Je maakt ons nieuwsgierig? :p
Eerste keer is ook gewoon heel eng. Toen wij de eerste keer gingen waren we al zenuwachtig voordat we van huis weggingen. En toen we op de parkeerplaats aankwamen bleven we een half uur in de auto zitten. Toen we eindelijk wilden uitstappen reedt er net een stel aan met een hele grote brede neger en toen dachten we ineens... o...o... Bleven we nog maar even zitten. En daarna naar de ingang gelopen helemaal trillen in de rij :p En toen heel vriendelijk ontvangen zijn we ergens gaan zitten en na 2 uur durfden we van onze plaats af te komen en toen kregen we door dat er eigenlijks niets engs aan was :p Vanaf dat moment begonnen alle avonturen. Maar mensen gaan wel veel vragen. De sfeer in parenclubs is heel sociaal en relaxed. Iedereen in zijn waarde laten en met respect behandelen.
  dinsdag 23 augustus 2011 @ 16:00:23 #271
319763 mixedcouple
Do all things with love
pi_101087638
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 15:47 schreef wij2 het volgende:

[..]

Waar komt ze dan vandaan? Je maakt ons nieuwsgierig? :p
Eerste keer is ook gewoon heel eng. Toen wij de eerste keer gingen waren we al zenuwachtig voordat we van huis weggingen. En toen we op de parkeerplaats aankwamen bleven we een half uur in de auto zitten. Toen we eindelijk wilden uitstappen reedt er net een stel aan met een hele grote brede neger en toen dachten we ineens... o...o... Bleven we nog maar even zitten. En daarna naar de ingang gelopen helemaal trillen in de rij :p En toen heel vriendelijk ontvangen zijn we ergens gaan zitten en na 2 uur durfden we van onze plaats af te komen en toen kregen we door dat er eigenlijks niets engs aan was :p Vanaf dat moment begonnen alle avonturen. Maar mensen gaan wel veel vragen. De sfeer in parenclubs is heel sociaal en relaxed. Iedereen in zijn waarde laten en met respect behandelen.
Marokkaanse....;)
Echt iets voor ons om ook heel lang te aarzelen wanneer we op plek van bestemming zijn hihi
Couscous & kaas [L]
pi_101088198
Ik denk dat je het beste naar een parenavond kan gaan. ik weet niet wat jullie voorkeur heeft. Maar wij gaan soms ook naar mannen alleen avonden zeg maar en dan in sommige clubs ontstaat wel eens een ongezonde sfeer. Dan gaan die kerels je gewoon volgen met 5 tegelijk. Dan zijn we ook weer meteen weg. En meestal krijgen we ook veel aandacht omdat we relatief jong zijn. Bij parenavonden voelen we ons meer gelijk aan de rest. Daar staat iedereen in dezelfde positie en gelijkwaardig aan elkaar. Ik denk dat waar je vrouw bang voor is dat dat dus vooral op mannenavonden is.
Qua parenavonden gaan wij het liefst naar mystique en fata morgana. In onze ogen de beste clubs. Ik kan niet echt een voorkeur geven aan die 2. hoe oud zijn jullie? ;) Wat voor afkomst heb je zelf?
  dinsdag 23 augustus 2011 @ 17:12:38 #273
319763 mixedcouple
Do all things with love
pi_101090573
Dat soort situaties willen wij dus voorkomen (dat er tig mannen je achtervolgen)... Ok duidelijk, wel een eind uit de richting voor ons, maar wie weet... Wij zijn 32 en 22 en zij Marokkaanse, hij Nederlands ;)

Iemand hier ooit bij inn4love in Wagenborgen geweest?
Couscous & kaas [L]
pi_101165025
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 11:14 schreef wij2 het volgende:
wij hebben ook wel eens een huilende vrouw in de kleedkamer aangetroffen.
Blijkbaar was de man nog boven met andere zaken bezig.
Je moet wel allebei er volledig achterstaand als je zoiets onderneemt en ook goed met elkaar afspreken wat wel en wat niet en het vooral ook af kunnen breken als 1 van de twee het niet meer leuk vindt. Nooit doorbijten. Niet leuk is niet leuk is kappen ermee. Anders krijg je dat dus.
Uiteraard; samen uit, samen thuis. Hier is het ook heel eenvoudig; als n van beiden nog maar de minste twijfel heeft, dan gaat het niet door. Moeten we zelfs niet voor praten, een blik volstaat daar meestal al.
pi_101166675
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 17:12 schreef mixedcouple het volgende:
Dat soort situaties willen wij dus voorkomen (dat er tig mannen je achtervolgen)... Ok duidelijk, wel een eind uit de richting voor ons, maar wie weet... Wij zijn 32 en 22 en zij Marokkaanse, hij Nederlands ;)

Iemand hier ooit bij inn4love in Wagenborgen geweest?
Heb een hele tijd leuke swing-activiteiten met een dame van Marokkaanse origine gehad, en in clubs werd zij niet echt overspoeld of zo hoor. De meeste swingers (paren dan, mannen-avonden zou ik sowieso niet aanraden, zeker niet als je v-tje niet echt in de belangstelling wil staan) kunnen daar wel voorbij kijken. Wat extra aandacht misschien, maar denk wel dat dat moet meevallen.
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')