SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Zon: Lasagne a la Karin (koken zonder pakjes en zakjes)Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
quote:Op maandag 26 maart 2012 16:29 schreef oh-oh het volgende:
Oh, wraps met komkommer en zalm en salade, dat zet ik ook es op de inspiratielijst
Koud ja, met gerookte zalm inderdaad. En verder verse roomkaas met verse (!) bieslook, komkommer en rucolaquote:Op maandag 26 maart 2012 16:41 schreef oh-oh het volgende:
Gewoon helemaal koud met gerookte zalm neem ik aan?
Creme fraiche, zalm, komkommer en citroen of zo?
Beide uit de Delicious van februariquote:Op dinsdag 3 april 2012 13:43 schreef MariaEtcetera het volgende:
Oe Zo-is-dat, klinkt goed receptjes van de quiche en de gekarameliseerde kippenbouten?
Die zijn er ook bij de Lidl, en goedkoper dan bij Appiequote:Op zaterdag 21 april 2012 10:57 schreef Novem het volgende:
Misschien wat meer groenten voor de variatie en vezels en vitamientjes?
Bij Turkse winkels kan je vaak heel voordelig groente kopen, of bij de appie van die grote diepvrieszakken wokgroenten bijvoorbeeld
Knap dat je het met zo'n budget kan doen allemaal!
Ik moet zelf ook met een budget leven, dus dat weet ik wel; al voel ik me in vergelijking met Sugarsnap ruim bedeelt met mijn 40 euro per week als alleenstaande!quote:Op zaterdag 21 april 2012 11:00 schreef Novem het volgende:
Oh geen idee, maar das nog beter dan natuurlijk
Ik koop zo weinig mogelijk glutenvrije producten, eerlijk gezegd probeer ik gewoon anders naar eten te kijken. Dus ik eet meer vlees en vis om voldoende energie te hebben en calorieën binnen te krijgen (wat de boodschappen duurder maakt), en veel groente/fruit/zuivel/eieren en ik maak alles zelf natuurlijk, want ik kan ook geen kant-en klaar maaltijden kopen ivm eventuele gluten die erin kunnen zitten. Ik kan wel rijst en aardappelen eten, en dat is gelukkig ook goedkoop en voedzaam.quote:Op zaterdag 21 april 2012 11:12 schreef Novem het volgende:
Glutenvrij lijkt me idd heel lastig op een budget!
Ga je zelf aan de slag met bakken enzo, of kant en klaar glutenvrije producten kopen?
Ik vind het knap, 60 euro voor 2 volwassenen en twee kinderen. Ging bij ons vroeger thuis ook zo, weet nog goed dat mijn moeder de stad rondfietste voor de beste aanbiedingen.
Als je bij dat weekmenu wat ze nu heeft gewoon 2 zakken sla en 2 komkommers en een bakje tomaten koopt ( en die kun je dan gewoon bij de hamburgers, de frietjes, brood met ei, en een lekkere komkommersalade met ui bij de rijstmaaltijd combineren ) ben je daar bij de Aldi 3 of 4 euro voor kwijt en dan heb je altijd iets gezonds en fris erbij Daar koop je ook goedkoop een grote zak appels en wat bananen en dan heb je meteen altijd een lekker gezond tussendoortje voor de kindjes en jezelf in huis.quote:Op zaterdag 21 april 2012 10:57 schreef Novem het volgende:
Misschien wat meer groenten voor de variatie en vezels en vitamientjes?
Bij Turkse winkels kan je vaak heel voordelig groente kopen, of bij de appie van die grote diepvrieszakken wokgroenten bijvoorbeeld
Vorige week bijv. 5 grote paprika's voor 1.50 bij de Turk gehaald.
Knap dat je het met zo'n budget kan doen allemaal!
Ohja, dat wou ik nog melden! Dank je wel voor het recept van de kip, ik heb het gisteravond gegeten en het was Delicious (harhar, see what I did there )!quote:Op dinsdag 3 april 2012 13:49 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Beide uit de Delicious van februari
Kip net gemarineerd in 0,5 tl tijm, 1 el donkere basterdsuiker, 30 ml worcestersaus, 1/4 tl chilivlokken, 1 el balsamico, 1 el sojasaus, 1 el ketchup, 30 ml olijfolie. Hmm In de oven met tomaatjes en rode ui.
De uienquiche is hier ergens al eerder voorbij gekomen, is een bodem van croissantdeeg met gekarmeliseerde uien in abdijbier en port salut erbovenop hmmm
quote:Op woensdag 25 april 2012 21:04 schreef MariaEtcetera het volgende:
[..]
Ohja, dat wou ik nog melden! Dank je wel voor het recept van de kip, ik heb het gisteravond gegeten en het was Delicious (harhar, see what I did there )!
Ik kook regelmatig dingen voor twee keer (ben alleenstaand en kook op budget) en eet dat dan meestal de dag na de dag erna of ik vries het in.quote:Op dinsdag 15 mei 2012 16:03 schreef oh-oh het volgende:
Ik ben geloof ik echt de enige hier die gerust twee dagen hetzelfde eet he?
Ik vind het echt lastig om voor 1 persoon te koken, dus ik kook altijd meer
Ik maak wel vaker voor meerdere dagen, bijvoorbeeld een pasta. Deze vries ik dan in en paar dagen later pak ik een bakje uit de vriezerquote:Op dinsdag 15 mei 2012 16:03 schreef oh-oh het volgende:
Ik ben geloof ik echt de enige hier die gerust twee dagen hetzelfde eet he?
Ik vind het echt lastig om voor 1 persoon te koken, dus ik kook altijd meer
Zeer interessante infoquote:Op maandag 16 juli 2012 23:50 schreef motorbloempje het volgende:
Bedankt voor die zinnige bijdrage!
Tijd geen menu's gehad of gepost door vakantie en andere omstandigheden, maar we gaan vrolijk verder.
Man is maandag tot donderdag niet thuis met eten, dus kan helemaal zelf weten wat ik eet. Probeer nu zo lang mogelijk geen boodschappen te doen dus ga tot aan donderdag 's zien wat ik nog allemaal in huis heb. Al vrees ik dat ik wellicht een uitzondering moet maken om wat extra groenten te halen: dat is allemaal wel bijna op nu
Eigenlijk is dit mijn eigen variant daarvan Gewoon deze ingrediënten gebruiken, werkt prima. Soms doe ik er ook nog plakjes peer opquote:Op donderdag 22 november 2012 11:35 schreef Novem het volgende:
Die Green Goddess Pizza lijkt me lekker zeg! Ik zie veel linkjes ervan op Google, welk recept heb jij gebruikt?
Wil je me adopteren?quote:Op donderdag 22 november 2012 11:35 schreef Novem het volgende:
Die Green Goddess Pizza lijkt me lekker zeg! Ik zie veel linkjes ervan op Google, welk recept heb jij gebruikt?
Ik heb ook weer een menu gemaakt, toch handig om wat leukere dingen te koken.
Merk wel dat het voor mij alleen werkt als ik zeker weten geen plannen heb die week, doe maar 1 keer per week boodschappen en dan is het lastig om dingen nog langer door te schuiven ivm houdbaarheid. Al best vaak dingen weg moeten mikken.
Lijstje is niet op volgorde trouwens..
Zoete aardappel, pastinaak en wortelfrietjes met gegrilde entrecote en espagnole saus
Tika Masala met zelfgemaakte naan en mango lassi
Marokkaans stoofpotje met kikkererwten, pompoen, aubergine, rozijnen en pruimen met couscous
Spaghetti met zelfgemaakte pesto met geroosterde trostomaatjes en gegrilde courgette ernaast
Gepofte zoete aardappel gevuld met veggie chili, champignons, rucola, kaas
Kip in ketjapsaus met witte rijs, gebakken paksoi en bakbanaan
Tortilla met aardappel, paprika, tomaat en chorizo met een salade van rucola, witlof en wortel en granaatappelpitjes
Ja, gewoon posten! Altijd leuk en inspirerend om te zien wat anderen koken Merk inderdaad ook dat weekmenu's maken helpt met gevarieerder koken en met nieuwe dingen proberen.quote:Op vrijdag 15 maart 2013 15:35 schreef motorbloempje het volgende:
Goeie schop Novem!
Moet ook weer eens gewoon gaan posten. We doen ook gewoon nog steeds weekmenu's wat een heerlijkheid
maar wil ook weer wat meer variatie aan gaan brengen. zie zoveel lekkers voorbij komen hier in CUL wat ik ook wil proberen, te beginnen met volgende week de Kon Pao kip van RobinOok
quote:Op zondag 24 maart 2013 17:23 schreef Lucky_Strike het volgende:
Zondag: verse pasta, melanzane parmiggiano
Yea heerlijk!quote:Op maandag 26 maart 2012 16:37 schreef Selestha het volgende:
[..]
Heerlijk met dit weer, daardoor kwam ik er op
Dat mag, maar het idee is vrij letterlijk wat er staat. (Kleine, dikke) pannenkoeken met mais erin. Misschien improviseer ik er nog wat kruiden in ofzo, of wat groenten.quote:Op vrijdag 13 september 2013 16:56 schreef oh-oh het volgende:
Mag ik je maispannekoekjesrecept? Ik maak wel vaak frikandel djagung, ben benieuwd of dat ongeveer hetzelfde is.
Ik vind die pasta een stuk beter dan de saus. Er zit in ieder geval veel minder troep (en calorieen) in dan in de saus. Het staat nog op mijn cooking wishlist om dat zelf te gaan makenquote:Op donderdag 19 september 2013 15:39 schreef oh-oh het volgende:
Jamaar ik maak dat echt nooit en ik had gehoopt op een verse ingredientenrecept, geen potjes en zo. Die pasta, is dat wat dan?
quote:Op donderdag 19 september 2013 15:52 schreef oh-oh het volgende:
Ja daar hoopte ik qua recept dus op, ik wacht nog wel even anders
Zat ook aan tempe te denken dus ligt er ook een beetje aan waar ik tegenaan loop in de toko.quote:Op vrijdag 20 september 2013 10:17 schreef oh-oh het volgende:
Ik maak de paksoi altijd met tempeh en rijst
Ik heb de boodschappen ook weer binnen.
Vanavond eters en die willen pannekoeken ( met blauwe bessen, banaan, cocos&rozijnen , spek )
Morgen eters, pasta met luxe salade
zondag & maandag : rijst met spek en spitskool
dinsdag: vietnamees stoofpotje ( vriezer ) met rijst en komkommersalade.
woensdag: veg.curry met naanbrood
quote:Gajjar Ka Halwa
Ingredients
1 kg carrots
500 ml milk
1 tsp green cardamom powder
20 cashew nuts
2 tbsp raisins
4 tbsp ghee
1 250 gm can of sweetened condensed milk
Method
1. Grate the carrots. Soak the raisins in hot water for 20 minutes
2. Heat the ghee in a pan and fry the raisins.
3. Add the carrots. Cook, stirring until the carrots become a darker colour.
4. Add the milk and sweetened condensed milk and continue stirring.
5. After a while add the cashew nuts and continue stirring until it becomes a ‘mass’
Nou ik heb het gemaakt en het was ook zonder boter, en met sojamelk, super lekker. Echt waahquote:Op vrijdag 20 september 2013 10:38 schreef oh-oh het volgende:
Damn dat klinkt erg lekker! Volgende keer als ik naar de toko ga maar eens ghee kopen, dat heeft de Jumbo natuurlijk niet
Dank voor de inspiratie. Crisis wat vult dat spul .quote:Op zaterdag 21 september 2013 20:54 schreef rijsttafel het volgende:
[..]
Nou ik heb het gemaakt en het was ook zonder boter, en met sojamelk, super lekker. Echt waah
En kardamon
Ik moet nog kardamom kopen, had de jumbo niet natuurlijk, maar ik ga het denk ik zondag makenquote:Op woensdag 25 september 2013 21:06 schreef citywok het volgende:
[..]
Dank voor de inspiratie. Crisis wat vult dat spul .
Alles dat ik er tot nu toe uit gemaakt heb was om je vingers bij op te vreten: intens en pittig en met toffe structuren. Heerlijke éllenlange ingrediëntenlijsten bij de meeste recepten! Lekker aan de slag met specerijenmolen en vijzel.quote:Op maandag 10 februari 2014 11:20 schreef motorbloempje het volgende:
Oeh, is dat kookboek een manier om échte curries te maken? ik ben al tijden op zoek naar een fatsoenlijk kookboek dat me niet opzadelt met flauwe en waterige curries
Ik ga juist altijd 's avonds boodschappen doen, op donderdagavond rond een uur of 18.30. Dan is het heerlijk rustigquote:Op woensdag 5 maart 2014 10:07 schreef _Loki het volgende:
Nu we allebei fulltime werken en de supermarkt om 6 uur 's avonds écht te druk is, gaan we voortaan ook uit van een weekrooster.
Deze week.
Ma: homemade aardappelsalade met spek en basilicum, boontjes en saucijzen
Di: kip uit de oven met appelmoes en friet wooo
Wo: Goed gevulde nasi, of homemade hamburgers
Do: Wat er over is van woensdag.
Vr: Ergens buiten de deur.
Ik had deze week amper tijd om te koken, heb dus echt serieus de hele vriezervoorraad er door gejaagd aan kliekjes. Veg. curry, pilav, chili, Vietnamees stoofpotje, vanavond pastasaus, even pasta koken, en volgens mij is alles dan echt weg. Ik had geen diepvriesbakjes meerquote:Op woensdag 5 maart 2014 10:44 schreef Lonaa het volgende:
Woe: Mediterraanse balletjes, twicebaked potatoes, champignons uit de oven, snijbonen
Do: Curry met kip en broccoli
Vrij: Brood
Za: Chinese kool, tartaar
Zo: Boerenkool met worst
Ma: Bloemkoolpizza
Beetje allegaartje, maar er moet hier maar eens uit de vriezer + voorraadkasten gegeten worden.
Ha, nou ik doe boodschappen bij de AH op Utrecht centraal en daar wil je echt niet komen tussen 5 en 8. Zondag in de middag, geen reet te doen daar. Heerlijk.quote:Op woensdag 5 maart 2014 10:17 schreef oh-oh het volgende:
[..]
Ik ga juist altijd 's avonds boodschappen doen, op donderdagavond rond een uur of 18.30. Dan is het heerlijk rustig
Hierzo. Wordt de eerste keer dat ik hem maak, ben echt benieuwd .quote:Op woensdag 5 maart 2014 11:09 schreef oh-oh het volgende:
Recept van dat laatste aub?
( ik ben mijn lijstje aan het maken voor komende week )
Hoe was de knoflooktaart?quote:Op zaterdag 8 maart 2014 20:11 schreef oh-oh het volgende:
Vandaag: gekarameliseerde knoflooktaart
zondag: zuurvlees met friet en salade
maandag: macaroni met spekjes
dinsdag: Rijst met gele kip en komkommersalade
woensdag zelfde als dinsdag
donderdag doe ik weer boodschappen
Heel erg lekker!!quote:
Echt een aanrader? Ik vind het recept/plaatje er goddelijk uitzien iigquote:
Ja echt een aanrader! Valt wel mee vind ik, niet zo zwaar als een quiche met spek of zo.quote:Op zaterdag 8 maart 2014 23:35 schreef Greys het volgende:
[..]
Echt een aanrader? Ik vind het recept/plaatje er goddelijk uitzien iig
Maar het lijkt me iets waar je na drie happen genoeg van hebt, of viel dat mee?
Dat is fijn om te horen! Wij hebben er ook heel erg van genoten vandaag. Zeker voor herhaling vatbaar . Dus Greys, het is inderdaad echt een aanrader!quote:
Nooit pizza?quote:Op zaterdag 8 maart 2014 22:31 schreef Unites het volgende:
Ik zie hier echt van die dingen tussen staan waarvan ik denk 'wtf'. Bij ons thuis is het gewoon standaard:
- 1x per week friet
- 1x per week brood
- 1x per week soep
- 1x per week spaghetti/macaroni/nasi/bami/noodles
- 2x per week aardappelen, vlees, groenten
- 1x per week iets anders (stoofpot, gebakken krieltjes met een hamburger/biefstuk, witlof uit de oven, etc.)
Ik moet er echt niet aan denken om vrijwel altijd hetzelfde te etenquote:
Ja ik zou ook iedere week een ander weekmenu hebben, maar een leven zonder pizza kan ik me niet voorstellen. Dat is het enige dat ik wel wekelijks op mijn menu heb staanquote:Op zondag 6 april 2014 20:41 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik moet er echt niet aan denken om vrijwel altijd hetzelfde te eten
Ik vind mijn lijstje voor deze week al te conservatief eigenlijk omdat ik 3x aardappels heb en 3x pasta.
Zo Chicken parm
Ma Ovenschotel pasta
Di Witlof piccalilly stamppot
Wo Inktvispasta met garnalen en groene asperges
Do Aardappelpuree, kaasburger, gewokte paprika met tijm en rodewijnazijn
Vr Gebakken zuurkool met zongedroogde tomaat, jacked potatoes en een zalmburger
Que?quote:
Gewoon lekkere spaghettisaus met een goedgevulde salade, ik doe de salade onderin een kom, geraspte kaas er over, pastasaus erover, smaakt echt helemaal primaquote:Op maandag 7 april 2014 11:58 schreef _Loki het volgende:
[..]
Que?
Hier deze week:
ma: biefstuk-mangosalade met rijstnoodles
Di: pasta carbonara en bruschetta
Wo: gebakken zalm, krieltjes en broccoli
Do: nog even kijken, verjaardag van Vriend
Vr: afwachten wat we bij mijn ouders krijgen.
Dat klinkt eigenlijk niet eens zo verkeerd. En dan wel warm? Verlept je sla dan niet helemaal?quote:Op maandag 7 april 2014 12:00 schreef oh-oh het volgende:
[..]
Gewoon lekkere spaghettisaus met een goedgevulde salade, ik doe de salade onderin een kom, geraspte kaas er over, pastasaus erover, smaakt echt helemaal prima
Maar ik eet al twee dagen taugé met die kohokoho.quote:Op maandag 7 april 2014 12:04 schreef Myraela het volgende:
Pastasaus over een berg taugé gooien. Dat was mijn low carb pasta, als ik echt eens zin in pasta had.
I know. Maar dat is best viesquote:Op maandag 7 april 2014 12:05 schreef Myraela het volgende:
Je kunt ook courgette in pasta sliertjes snijden.
Ik heb een vrij makkelijk weekmenu voor de komende paar dagen:quote:Op maandag 19 mei 2014 14:39 schreef _Loki het volgende:
Ik heb een beetje moeite met weekmenu's de laatste tijd. Voor deze week zou ik het echt niet weten
9 dagen in jouw weekquote:Op dinsdag 26 augustus 2014 22:21 schreef Myraela het volgende:
Hoe gaat het met de weekmenu's? Ik plan nog rustig door, vind ik echt veel fijner boodschappen doen. Altijd alles in huis, zelden groenten die je weg moet gooien.
Gerechten van de komende periode:
Hele kip in tomatensaus
Paella met garnalen en chorizo
Bloemkool met broccolisaus en kaas
Champignonsoep
Tomatenrisotto met champignons
Pizza geroosterde groenten
Krieltjes en wortel uit de oven, met drumsticks.
Maaltijd salade met gerookte kip
En een keertje uiteten.
quote:Op woensdag 27 augustus 2014 21:56 schreef Myraela het volgende:
[..]
Vandaag naar de markt geweest. Normaal op zaterdag.
en en en?quote:Op woensdag 27 augustus 2014 23:30 schreef Myraela het volgende:
Nee sorry, ga het voor het eerst proberen. Zal het na afloop delen als het een succes was.
Ik loop een beetje uit omdat we van bijna alles vaker hebben gegeten.quote:Op maandag 8 september 2014 11:38 schreef tombolafan het volgende:
[..]
en en en?
Hier vorige week paar dagen zien dus geen mogelijkheid gehad tot plannen/kopen/koken/eten
Donderdag weer
Marokkaanse Bastilla vond ik erg leuk en lekker! Hartig en zoet tegelijk.quote:Op maandag 8 september 2014 11:43 schreef Lonaa het volgende:
Mijn inspiratie is nog niet helemaal wakker, maar tot nu toe:
Maandag: zalm, beer soaked fries en frietjes van courgette
Dinsdag: Risotto met citroen en erwtjes
Woensdag: Iets Marokkaans (iemand toffe suggesties?)
Donderdag: Moet iets zijn wat makkelijk mee te nemen en op te warmen is. But don't know yet.
Was 1 van de mogelijkheden die ik gevonden had ja. Lijkt me best lekker! Heb je een (authentiek) recept?quote:Op maandag 8 september 2014 12:44 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Marokkaanse Bastilla vond ik erg leuk en lekker! Hartig en zoet tegelijk.
Mijn weekmenu:
ma: prei met aardappels en gehaktschnitzel
di: mihoen met kip en roerbakgroente
woe: kipschnitzel met pasta pesto
do: tartaar met witlof ham/kaas en aardappels
vrij: witvis met havermoutkorst, potje groenten en aardappels
Nee geen idee meer welke ik had gebruikt, hebt het maar 1x gemaaktquote:Op maandag 8 september 2014 12:53 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Was 1 van de mogelijkheden die ik gevonden had ja. Lijkt me best lekker! Heb je een (authentiek) recept?
Ik had zoiets ook, maar dan zonder braadzak. De kip was prima. Maar het tomatenprutje vond ik der gewoon niet lekker bij. En ik hoopte stiekem meteen wat aardappeltjes mee te garen en dat lukte me ook niet.quote:Op woensdag 10 september 2014 22:39 schreef Greys het volgende:
Ik heb eergister deze hele kip in tomatensaus ook gemaakt en ik vond hem heerlijk! Veel knoflook er bij gedaan, dat wel. Vond de hele kip heel veel smaak hebben en voor het eten heb ik het overtollig tomatenprutje er af gehaald, zodat het uiteindelijk niet overheerste. Laatste kwartier onder de grill voor een lekker korstje, hmmm!
ohquote:Op woensdag 10 september 2014 18:27 schreef Myraela het volgende:
[..]
Geen succes, ik vind het niet lekker.
Heb het tomatenprutje er in laten trekken tijdens het braden waardoor de kip heel lekker smaakvol was maar ik proefde geen tomaten gelukkig (lekker tegenstrijdig ). En het overtollig prutje heb ik er volledig af geschept gewoon.quote:Op woensdag 10 september 2014 22:45 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik had zoiets ook, maar dan zonder braadzak. De kip was prima. Maar het tomatenprutje vond ik der gewoon niet lekker bij.
Oh zonde, waarom lukte dat niet dan? Die zijn in de braadtijd van de kip (ca. 75 minuten) echt wel heel erg gaar. Ik had naast de ovenschaal met kip een ovenschaaltje met aardappeltjes geparkeerd en die waren prima gaar.quote:En ik hoopte stiekem meteen wat aardappeltjes mee te garen en dat lukte me ook niet.
Ja, zoiets. Kleine stukjes heel gaar vlees. Dit recept heb ik gebruikt: http://meteenkorreltjezou(...)teekwoordkoken-bier/quote:Op vrijdag 12 september 2014 09:16 schreef oh-oh het volgende:
Pulled pork recept aub! Is dat zoiets als shredded beef?
Ik heb gisteren boodschappen gedaan.
Vanavond eet ik sla met shoarma.
Zaterdag zoete aardappel/wortelpuree met een speklapje.
Zondag en maandag rendang met rijst en spitskoolwok.
Dinsdag eet ik bij een vriendin
Woensdag vegetarische couscous.
En dan donderdag weer boodschappen doen.
Van de slager. Het beste stuk vlees is varkensnek, hoewel varkensschouder ook wel wil. Mocht je van lam houden kan je ook een lamsvoorbout gebruiken.quote:Op vrijdag 12 september 2014 09:26 schreef oh-oh het volgende:
Oh damn, die doe ik volgende week zeg, wat lijkt me dat lekker! Wat had jij voor vlees gebruikt? Echt van de slager of gewoon iets van de supermarkt?
Haha. Die zijn ZO simpel.quote:Op vrijdag 12 september 2014 09:28 schreef oh-oh het volgende:
Oeh ik wil ook die ingemaakte rode uien
Die is van mij.quote:Op vrijdag 12 september 2014 09:29 schreef oh-oh het volgende:
Ik ga die site es op mijn gemak bekijken, das een leuke denk ik! Thnx!
Tof!quote:Op maandag 15 september 2014 09:46 schreef Selestha het volgende:
[..]
Leuk zeg Lonaa, ik ga je ook volgen
Nomnomnom!quote:Op maandag 15 september 2014 10:10 schreef oh-oh het volgende:
Lonaa kijk!
[ afbeelding ]
Thnx voor de tip!
Wil je het recept delen? Het ziet er goddelijk uit (die salade)quote:Op donderdag 18 september 2014 19:28 schreef oh-oh het volgende:
[ afbeelding ]
Die hou ik er in, wat was dat lekker
Ze smaken niet naar bier maar als je ze precies zo maakt als Lonaa zegt dan worden ze vreselijk lekker knapperig, ik vind ovenfriet normaal niet te vretenquote:Op donderdag 18 september 2014 20:09 schreef Greys het volgende:
Smaken de beer soaked fries ook écht anders dan 'gewone' verse friet?
Klinkt goddelijk *gaat op de planning voor komende week* <3 Dank je welquote:Op donderdag 18 september 2014 20:16 schreef oh-oh het volgende:
[..]
Ze smaken niet naar bier maar als je ze precies zo maakt als Lonaa zegt dan worden ze vreselijk lekker knapperig, ik vind ovenfriet normaal niet te vreten
Oh die salade was geimproviseerd, spitskool gesneden, een appel gesneden, handvol rozijnen erbij, een citroen erover uitpersen en wat yoghurtdressing en peper, wel even van te voren klaarmaken zodat het een beetje in kan trekken, ik vond hem ook erg lekker
Oké leuk, ga ik ze ook een keer proberen, komend weekend denk ik!quote:Op donderdag 18 september 2014 20:29 schreef Lonaa het volgende:
Ze smaken inderdaad niet naar bier, maar wel echt anders dan als je ze normaal in de oven zou doen.
Ik vind het er echt héél vies uitzien Dus ik hoop maar dat het inderdaad lekker isquote:Op donderdag 18 september 2014 19:28 schreef oh-oh het volgende:
[ afbeelding ]
Die hou ik er in, wat was dat lekker
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |