 
		 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Ohja, dat wou ik nog melden! Dank je wel voor het recept van de kip, ik heb het gisteravond gegeten en het was Delicious (harhar, see what I did therequote:Op dinsdag 3 april 2012 13:49 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Beide uit de Delicious van februari
Kip net gemarineerd in 0,5 tl tijm, 1 el donkere basterdsuiker, 30 ml worcestersaus, 1/4 tl chilivlokken, 1 el balsamico, 1 el sojasaus, 1 el ketchup, 30 ml olijfolie. Hmm In de oven met tomaatjes en rode ui.
De uienquiche is hier ergens al eerder voorbij gekomen, is een bodem van croissantdeeg met gekarmeliseerde uien in abdijbier en port salut erbovenophmmm
 
  )!
)! 
   
											 
			 
			
			
			quote:Op woensdag 25 april 2012 21:04 schreef MariaEtcetera het volgende:
[..]
Ohja, dat wou ik nog melden! Dank je wel voor het recept van de kip, ik heb het gisteravond gegeten en het was Delicious (harhar, see what I did there
)!

 
  
											 
			 
			
			
			 
  
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Ik kook regelmatig dingen voor twee keer (ben alleenstaand en kook op budget) en eet dat dan meestal de dag na de dag ernaquote:Op dinsdag 15 mei 2012 16:03 schreef oh-oh het volgende:
Ik ben geloof ik echt de enige hier die gerust twee dagen hetzelfde eet he?
Ik vind het echt lastig om voor 1 persoon te koken, dus ik kook altijd meer
 of ik vries het in.
 of ik vries het in. 
			 
			
			
			Ik maak wel vaker voor meerdere dagen, bijvoorbeeld een pasta. Deze vries ik dan in en paar dagen later pak ik een bakje uit de vriezerquote:Op dinsdag 15 mei 2012 16:03 schreef oh-oh het volgende:
Ik ben geloof ik echt de enige hier die gerust twee dagen hetzelfde eet he?
Ik vind het echt lastig om voor 1 persoon te koken, dus ik kook altijd meer

 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			 
  
											 
			 
			
			
			 )
 ) 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
  
			 
			
			
			
 
			 
			
			
			 
  
											 
			 
			
			
			 Toch beter voor mijn doordeweekse kookkunsten denk ik
 Toch beter voor mijn doordeweekse kookkunsten denk ik 
 
											 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
  
											 
			 
			
			
			 recept van die pasta gaarne!
 recept van die pasta gaarne!
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			
 
			 
			
			
			 
 
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			
 
											 
			 
			
			
			Zeer interessante infoquote:Op maandag 16 juli 2012 23:50 schreef motorbloempje het volgende:
Bedankt voor die zinnige bijdrage!
Tijd geen menu's gehad of gepost door vakantie en andere omstandigheden, maar we gaan vrolijk verder.
Man is maandag tot donderdag niet thuis met eten, dus kan helemaal zelf weten wat ik eet. Probeer nu zo lang mogelijk geen boodschappen te doen dus ga tot aan donderdag 's zien wat ik nog allemaal in huis heb. Al vrees ik dat ik wellicht een uitzondering moet maken om wat extra groenten te halen: dat is allemaal wel bijna op nu
 
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			
 
			 
			
			
			
 
  
			 
			
			
			 
			 
			
			
			
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
 
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |