Ik probeer een paar richtlijnen/handvatten te hebben de komende tijd.
Deze week:
Zo: Onderweg. Mogelijk ergens sushi afhalen daar. Of toch iets vlots van de AH. De man eet stoof uit de vriezer, aardappelpannenkoek en courgette.
Ma: Ovengehaktballen met tomatensaus, mozzeralla en aardappelpuree
Di: Onderweg. Denk dat ik bak steak tartare met salade meeneem. De man eet kip massala met rotiplaat uit de vriezer.
Wo: Onderweg. Zelfde locatie als dinsdag, dus ik kan de eetmogelijkheden checken op dinsdag

De man eet een nog te kopen stoommaaltijd oid.
Do: Stifado, aardappels, sperziebonen. Met feta. Ook uit de vriezer.
Vrij: Plaatpizza met chorizo, rode ui, blauwe kaas.
Za: Stamppot met eigen gemaakte zuurkool, als ie klaar is, en nog te kiezen vleesje.
Vriezer = leef.