Dat mag, maar het idee is vrij letterlijk wat er staat. (Kleine, dikke) pannenkoeken met mais erin. Misschien improviseer ik er nog wat kruiden in ofzo, of wat groenten.quote:Op vrijdag 13 september 2013 16:56 schreef oh-oh het volgende:
Mag ik je maispannekoekjesrecept? Ik maak wel vaak frikandel djagung, ben benieuwd of dat ongeveer hetzelfde is.
Ik vind die pasta een stuk beter dan de saus. Er zit in ieder geval veel minder troep (en calorieen) in dan in de saus. Het staat nog op mijn cooking wishlist om dat zelf te gaan makenquote:Op donderdag 19 september 2013 15:39 schreef oh-oh het volgende:
Jamaar ik maak dat echt nooit en ik had gehoopt op een verse ingredientenrecept, geen potjes en zo. Die pasta, is dat wat dan?
quote:Op donderdag 19 september 2013 15:52 schreef oh-oh het volgende:
Ja daar hoopte ik qua recept dus op, ik wacht nog wel even anders
Zat ook aan tempe te denken dus ligt er ook een beetje aan waar ik tegenaan loop in de toko.quote:Op vrijdag 20 september 2013 10:17 schreef oh-oh het volgende:
Ik maak de paksoi altijd met tempeh en rijst
Ik heb de boodschappen ook weer binnen.
Vanavond eters en die willen pannekoeken ( met blauwe bessen, banaan, cocos&rozijnen , spek )
Morgen eters, pasta met luxe salade
zondag & maandag : rijst met spek en spitskool
dinsdag: vietnamees stoofpotje ( vriezer ) met rijst en komkommersalade.
woensdag: veg.curry met naanbrood
quote:Gajjar Ka Halwa
Ingredients
1 kg carrots
500 ml milk
1 tsp green cardamom powder
20 cashew nuts
2 tbsp raisins
4 tbsp ghee
1 250 gm can of sweetened condensed milk
Method
1. Grate the carrots. Soak the raisins in hot water for 20 minutes
2. Heat the ghee in a pan and fry the raisins.
3. Add the carrots. Cook, stirring until the carrots become a darker colour.
4. Add the milk and sweetened condensed milk and continue stirring.
5. After a while add the cashew nuts and continue stirring until it becomes a ‘mass’
Nou ik heb het gemaakt en het was ook zonder boter, en met sojamelk, super lekker. Echt waahquote:Op vrijdag 20 september 2013 10:38 schreef oh-oh het volgende:
Damn dat klinkt erg lekker! Volgende keer als ik naar de toko ga maar eens ghee kopen, dat heeft de Jumbo natuurlijk niet
Dank voor de inspiratie. Crisis wat vult dat spul .quote:Op zaterdag 21 september 2013 20:54 schreef rijsttafel het volgende:
[..]
Nou ik heb het gemaakt en het was ook zonder boter, en met sojamelk, super lekker. Echt waah
En kardamon
Ik moet nog kardamom kopen, had de jumbo niet natuurlijk, maar ik ga het denk ik zondag makenquote:Op woensdag 25 september 2013 21:06 schreef citywok het volgende:
[..]
Dank voor de inspiratie. Crisis wat vult dat spul .
Alles dat ik er tot nu toe uit gemaakt heb was om je vingers bij op te vreten: intens en pittig en met toffe structuren. Heerlijke éllenlange ingrediëntenlijsten bij de meeste recepten! Lekker aan de slag met specerijenmolen en vijzel.quote:Op maandag 10 februari 2014 11:20 schreef motorbloempje het volgende:
Oeh, is dat kookboek een manier om échte curries te maken? ik ben al tijden op zoek naar een fatsoenlijk kookboek dat me niet opzadelt met flauwe en waterige curries
Ik ga juist altijd 's avonds boodschappen doen, op donderdagavond rond een uur of 18.30. Dan is het heerlijk rustigquote:Op woensdag 5 maart 2014 10:07 schreef _Loki het volgende:
Nu we allebei fulltime werken en de supermarkt om 6 uur 's avonds écht te druk is, gaan we voortaan ook uit van een weekrooster.
Deze week.
Ma: homemade aardappelsalade met spek en basilicum, boontjes en saucijzen
Di: kip uit de oven met appelmoes en friet wooo
Wo: Goed gevulde nasi, of homemade hamburgers
Do: Wat er over is van woensdag.
Vr: Ergens buiten de deur.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |